Rectificatie artikel over hydraulische guillotines

‘Wij zijn zo tolerant en divers, dat wij uw hoofd onder de guillotine zullen dwingen om dat te bewijzen.’ (Antifa / BLM activisten in Portland, VS; afbeelding: (1)).

—————————————————————————————————————————————-

RECTIFICATIE (22.15 uur): Het eerder vandaag geplaatste artikel “Canada schaft in het kader van Covid-19 programmeerbare hydraulische guillotines aan’ was gebaseerd op een Amerikaans artikel waarin de indruk werd gewekt dat het hier om guillotines als executiewerktuigen zou gaan. Dit blijkt niet het geval te zijn; het gaat hier om papiersnijmachines die eveneens ‘guillotines’ worden genoemd. 

Mijn welgemeende excuses voor deze tweede fout in enkele dagen tijd. Door persoonlijke omstandigheden kan ik mij de laatste paar weken steeds minder goed concentreren, en is het controleren van bronnen die ik normaal gesproken vertrouw, er soms bij ingeschoten.

Op de redactie van een professionele krant of mainstream medium wordt het werk van journalisten altijd gecontroleerd door een redacteur of collega, mede om dit soort vergissingen te voorkomen. Het is natuurlijk geen excuus, maar zo iemand heb ik niet.

Omdat ik nog wel achter de rest van het artikel sta, laat ik dat gedeelte staan. Wat wel klopt is dat activisten van linkse haatgroepen zoals Antifa en Black Lives Matter tijdens gewelddadige protesten in de VS nepguillotines hebben neergezet, zoals op de foto is te zien.

Canada begint met inrichting van concentratiekampen

Op 15 oktober plaatsten we het artikel ‘Canadese parlementariër geschokt dat regering in december begint met bouw concentratiekampen voor ‘weigeraars’‘. Daarin kon u lezen hoe de regering van de linksliberale premier Justin Trudeau (ideologisch een kruising tussen Rob Jetten en Jesse Klaver) een tender uitschreef voor de bouw en/of inrichting van interneringskampen.

‘Deze quarantaine- en isolatiekampen zijn NIET gelimiteerd tot mensen met Covid, maar geven een ruime opvatting voor het vasthouden van veel mensen,’ vroeg het parlementslid Randy Hillier (‘Miller’ volgens een eerdere bron, maar dat was onjuist). ‘Natuurlijk is de regering op de hoogte van de intentie om van kust tot kust deze isolatiekampen te bouwen. Mijn vraag aan de premier is: hoeveel van deze kampen zullen worden gebouwd? En hoeveel mensen denkt deze regering vast te zetten?’ Antwoord daarop kreeg hij niet, en toen hij de vraag herhaalde, werd hij afgekapt.

Een lid van de Canadese regering, die anoniem wilde blijven omdat hij of zij vreest voor represailles, publiceerde in oktober in een brief een door regeringsleiders afgesproken Covid-19 routekaart, zoals die in Canada, de VS en Europa wordt geïmplementeerd:

* ‘Voer geleidelijk tweede lockdown beperkingen in. Begin eerst met de grote stedelijke gebieden, en breidt deze dan uit. Dit wordt voor november 2020 verwacht (maar is in Nederland inmiddels al opgestart met de ‘gedeeltelijke lockdown’ van o.a. horeca en sport);

* Verkrijg of bouw in iedere provincie in hoog tempo isolatie faciliteiten (december 2020. (Quarantaine faciliteiten zijn er ook al in Nederland, maar voor zover bekend (nog) geen aparte kampen).

* Laat het aantal nieuwe ‘Covid gevallen’ en ‘Covid doden’ snel stijgen, zodat er geen voldoende testcapaciteit meer is (bedenk dat dit een totale fake ‘tweede golf’ is, die is opgebouwd met de nutteloze PCR testen, straks ook blaastesten, en door iedere zieke in een ziekenhuis op de Covid patiënten lijst te zetten) (eind november 2020).

* Complete en totale tweede lockdown, die veel strenger is dan de eerste in het voorjaar (eind december 2020 – januari 2021).

* Presenteer de GEPLANDE Covid-19 mutatie of ‘herinfectie’ met een tweede virus (Covid-21), die leidt tot een DERDE golf met een veel hoger sterftepercentage en een hogere besmettingsgraad (februari 2021).

* De gezondheidszorg wordt overspoeld met Covid-19 en Covid-21 patiënten (Eerste en tweede kwartaal 2021).

* DERDE lockdown met nog strengere maatregelen, zoals een volledige stop op AL het reizigersverkeer (Tweede kwartaal 2021).

* Voer het universele basisinkomen in (voor de tientallen miljoenen nieuwe werklozen die als gevolg van dit beleid permanent hun baan zullen kwijtraken. Dit UBI zal volledig digitaal zijn, en u enkel in staat stellen om in leven te blijven en TV te kijken).

* Aanvoerlijnen storten in, grote tekorten (winkels, supermarkten, online, etc.), grote economische instabiliteit.

* Zet het leger in, en richt op alle grote wegen checkpoints op. Reizen wordt permanent extreem beperkt (alleen met pas / toestemming). (Derde kwartaal 2021).’

‘Ons is verteld dat om een feitelijke economische instorting op internationale schaal in gang te zetten, de federale regering de Canadezen een totale schuldenkwijtschelding gaat aanbieden. Zo werkt het: de regering biedt aan om alle persoonlijke schulden (hypotheken, leningen, credit cards, etc.) te elimineren. Dit zal worden gefinancierd door Canada en het IMF, en bekend worden als het ‘World Debt Reset’ programma.’

‘In ruil voor het accepteren van deze volledige schuldenkwijtschelding geeft het individu voor altijd alle rechten op alle vormen van eigendom op.’

‘Bovendien moeten de mensen die dit accepteren akkoord gaan om zich tegen Covid-19 en Covid-21 te laten vaccineren. Pas dan mogen deze personen weer onbeperkt reizen en leven, zelfs onder een totale lockdown (met gebruik van een foto ID die de Health Pass (Gezondheidspas, COVI-pas, o.i.d.) wordt genoemd).’

Covid-19 routekaart wordt in Westen inmiddels uitgevoerd

U hebt zaterdag in ons artikel ‘Al 58 luchtvaartmaatschappijen willen reizigers zonder Covid test gaan weigeren‘ kunnen lezen hoe dit inmiddels geleidelijk wordt uitgevoerd, en tevens hoe Duitsland weer een stapje dichter bij het moment komt dat de gruweldaden van zo’n 80 jaar geleden zullen worden herhaald, maar dan op nog veel grotere schaal: ‘Duitse minister (CDU) wil overtreders coronabeleid opsluiten in inrichtingen.’

Hillier: ‘Een aantal comitéleden vroegen ook wat er gaat gebeuren met de personen die weigeren deel te nemen aan dit World Debt Reset programma, of aan de Gezondheidspas, of aan de vaccinaties. Het antwoord was zeer verontrustend. Feitelijk kregen we te horen dat het onze plicht is om ervoor te zorgen dat dit nooit zal gebeuren (m.a.w. dat iedereen gedwongen zal moeten meewerken). Ons werd verteld dat het in het beste belang van alle mensen is om mee te werken.’

‘Toen een paar leden onverkort bleven aandringen op een antwoord, kregen we te horen dat de weigeraars voor onbepaalde tijd (dus permanent) onder de lockdown beperkingen zullen moeten leven. En dat na een korte periode, als steeds meer Canadezen de transitie naar het schuldenkwijtscheldingsprogramma hebben gemaakt, de weigeraars als een bedreiging voor de publieke veiligheid zullen worden gekenmerkt, en verplaatst zullen worden naar isolatie faciliteiten‘ (= concentratiekampen).

‘In deze faciliteiten zullen ze twee keuzes krijgen: alsnog deelnemen aan het programma (inclusief verplichte vaccinaties) en weer worden vrijgelaten, of als ‘ernstige bedreiging voor de volksgezondheid’ voor onbepaalde tijd in de isolatie faciliteit moeten blijven. Al hun bezittingen zullen in beslag worden genomen.’

‘Dus u begrijpt dat dit een zeer verhitte discussie opleverde. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat iets zó escaleerde. Uiteindelijk impliceerde de premier dat deze hele agenda erdoor zal worden gedrukt, ongeacht of we het daar nu mee eens zijn of niet.’

De nieuwe S.A.

Uit ons artikel van 15 oktober: Straks zullen velen werkloos gemaakte schaapjes staan te dringen voor een BOA-Sturmabteilung bruinhemdenbaantje bij de overheid, en met niets ontziende wreedheid het bovenstaande scenario aan hun medeburgers opleggen.

Vrienden, buren, collega’s, gezins- en familieleden, studenten en scholieren zullen elkaar ‘voor het grotere goed’ verraden, en blij zijn dat de ‘bedreigingen voor hun gezondheid’ of ‘de ontkenners van het klimaat’ voorgoed zullen worden opgeruimd. (Zie ook: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’) en Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan).

Zelfde proces als in jaren ’30 is begonnen met mensen die leren te haten

‘Daar zal ik nooit aan meewerken!’ denkt u nu? U misschien niet, maar kijkt u eens naar de reacties van steeds meer doodsbang gemaakte Nederlanders als u ergens waar dat wordt verwacht geen mondkapje op hebt, of als u ietsje te dicht in de buurt dreigt te komen. Ziet u niet hoe de blikken in hun ogen niet alleen steeds angstiger worden, maar dat daar ook haat tussendoor begint te sijpelen? En u hoeft maar naar de commentaren op linkse ‘deug’forums te kijken om te zien hoeveel van uw landgenoten, misschien wel uw buren, familie of vrienden, het eigenlijk een prima idee zouden vinden als de maatregelen nog strenger worden, en met veel hardere hand zullen worden afgedwongen.

Op 1 december wordt in Nederland de spoedwet van kracht, waarmee de opheffing van onze democratie en onze onderwerping aan een globalistische VN/EU klimaat-virus dictatuur een voldongen feit zal zijn.

Toen Hitler via zijn eigen spoedwet in 1933 aan de macht kwam (en leg deze eens naast die van 2020 om de schrikbarende overeenkomsten te zien), werd er niet meteen de volgende dag besloten dat de ‘foute mensen’ uit die tijd maar in kampen moesten worden gestopt en moesten worden uitgeroeid. Dat proces verliep geleidelijk, en komt, als u enig historisch inzicht heeft, in huiveringwekkend veel opzichten overeen met wat er nu in Nederland, Europa en het hele Westen gebeurt. Steeds vaker worden ‘complotdenkers’, ‘corona- en klimaatontkenners’ en alle andere mensen met een afwijkende mening als de nieuwe Untermenschen gezien en behandeld.

Deze keer zullen de ‘goede mensen’ worden gebrandmerkt

In tegenstelling tot de jaren ’30 worden nu echter niet de ‘foute’ mensen, maar de ‘goedmensen’ gebrandmerkt: eerst nog met een mondkapje, straks met een digitale gezondheidspas waarin staat dat u zich netjes hebt laten testen en vaccineren, en daarna met een nooit meer te verwijderen biometrische, onder een scan oplichtende ‘chip’ in uw lichaam.

Dan zal het niet lang meer duren voordat de niet gebrandmerkte Untermenschen, lett. Ondermensen, als On-mensen zullen worden gearresteerd, opgepakt, en in kampen gestopt, en het grootste deel van het gehoorzame volk daarbij zal staan te klappen en juichen, omdat ze nu eindelijk ‘veilig’ denken te zijn.

Onmensen worden ‘afgevloeid’ om ‘heerlijke nieuwe wereld’ mogelijk te maken

In Canada heeft men de instrumenten om straks al die ongewenste on-mensen een definitieve afvloeiingsregeling op te leggen dus al aangeschaft. En dan, als die lastige kritische denkers die maar bleven hameren op afgedankte mensenrechten zoals het de vrijheid van het individu en de vrijheid van meningsuiting, zijn weggesaneerd, kan de rest eindelijk genieten van de wereldwijde communistische VN-dictatuur die op dit moment al ver in de stijgers staat. U zult dan niets meer bezitten, u heeft geen enkele vrijheden meer, en zelfs het recht op uw eigen lichaam en gezondheid is van u afgenomen. En toch zult u gelukkiger zijn dan ooit, zo beweert althans Klaus Schwab van het World Economic ‘Great Reset’ Forum.

Maar hé, u heeft dan tenminste wel een basisinkomen waar u de enorm gestegen kosten van levensonderhoud en energie nèt van kunt betalen. U kunt de hele dag gamen en Netflixen, en mag volgens uw digitale Ausweis maar liefst twee keer per jaar de deur om te doen wat u wilt, zonder dat u daar bij de autoriteiten toestemming voor hoeft te vragen.

Wat een ‘heerlijke nieuwe (‘groene’) wereld’.

 

Xander

(1) Natural News (/afbeelding via social media)

Zie ook o.a.:

14-11: Duitse minister (CDU) wil overtreders coronabeleid opsluiten in inrichtingen
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren
12-11: Britse overheid zet duizenden soldaten in om schoolkinderen op corona te testen
06-11: Virus tirannie: Britse politie kan ingrijpen bij niet downloaden corona app’
31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-virus dictatuur
15-10: ‘Canadese parlementariër geschokt dat regering in december begint met bouw concentratiekampen voor ‘weigeraars’‘.
26-09: Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
25-09: Australische staat Victoria stemt in met concentratiekampen voor complotdenkers;…
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
20-09: Jurist Jeroen Pols legt uit dat het Nederlandse volk met de Spoedwet feitelijk vogelvrij wordt verklaard
17-09: Precies zoals voorspeld: Nederland begint vanaf 18 september met aanloop naar tweede lockdown
14-09: Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt (/ Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur / New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn)
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
08-07: ‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
07-07: Grote Groene Reset begint (/ Is deze softe Sovjet Revolutie naar een nieuwe Groene Socialistische Wereld Orde het meest duivelse complot ooit?’)
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
30-04: ‘(/ ‘Vaccinweigeraars worden afgevoerd naar tijdelijke detentiecentra’)
14-04: Corona politiestaat een feit: Advocaat en arts met kritiek op beleid opgesloten in inrichtingen
11-04: Duitse deelstaat Sachsen sluit quarantaine weigeraars op in psychiatrische klinieken
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken

2019:
16-12: Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen (/ Straks ook critici van diversiteit, transgender, klimaat en EU zelf opgesloten)
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

58

 1. https://www.ewmagazine.nl/nederland/achtergrond/2020/11/zo-wil-minister-ollongren-desinformatie-aanpakken-rond-de-verkiezingen-789149/?&utm_source=elsevierweekblad&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=EWO%20-%20november%202020&utm_term=EWO%20-%2020201119&utm_content=EW%20Nieuwsbrief%20Header
  Een minister die geen idee heeft wat desinformatie is, roept dat het gevaarlijk is, maar nergens concreet aangeeft waar het nu precies om gaat. Jammer dat ze haar collega`s niet noemt als hofleveranciers van desinformatie…

 2. Xander, geen probleem , mensen mogen fouten maken, de reguliere pers kan een vb nemen aan jou dat jij bereid bent om je fout ruiterlijk toe te kennen, reguliere pers doet dat NOOIT.

  Sterkte/Gods zegen in je persoonlijke omstandigheden.

  Dank Tukker. Mvg. Mod.

 3. Xander respect voor je inzet. Ik lees je website zeer frequent. We maken allemaal wel eens een fout. Ik hoop dat je het blijft volhouden in deze uitdagende tijden. Een alternatieve kijk op onze wereld is hard nodig!

  Dank Q. Mvg. Mod.

 4. Xander, last van je (verplichte) muilkorf?
  Die tast de hersenen aan, dus concentratieverlies is dan begrijpelijk.

 5. Prima die rectificatie, zou iedereen moeten accepteren. Sterkte met je persoonlijke problemen.

  Dank. Mvg. Mod.

 6. rectificatie: tis je vergeven. Dank Mvg. Mod
  joh xander, dan ik ben onbewust opgeleid tot het bedienen van zo’n guillotine
  l.o.l.
  Ik was papier-snijder in een boekbinderij, heb met zo’n machine gewerkt,
  Ps heb al mijn vingers nog😁

 7. Beste Xander, de excuses zijn wat mij betreft nu wel genoeg hoor!
  Zoveel goede en juiste informatie op jouw site waar ik vrijwel iedere dag uit put. Het nieuws is natuurlijk bijna nooit leuk, maar de waarheid te lezen geeft kracht en maakt vrij tegenover de continue propaganda van de leugen. Dankjewel daarvoor.
  Vergissen is menselijk! Kan jou ook overkomen. Je bent kennelijk geen Trol….
  Hartelijke groet en succes verder met wat je doet!

  Dank. Mvg. Mod.

 8. Met dank en respect voor het harde werk, niemand is perfect.

  Dank. Mvg. Mod.

 9. Top dat je je foutje hersteld hebt. Kan gebeuren toch?! Ik hoop dat je gauw weer fit bent. Niks ernstigs hoop ik? Het beste in ieder geval!
  Groet, een zeer trouwe lezer.

  Dank. Mvg. Mod.

 10. Effe toch reageren hoor…. Och Xander, wie niets doet , doet niks verkeerd. Dit gebeurt bij de beste. Ik post niet veel maar leest elke dag. Ik zou Xander.nl missen, kan niet achter elk geschreven artikel staan. Maar lees toch dat er veel journalistiek werk in zit. Kop op, en vooruit met uw toetsenbord. Het voornaamste is dat jij ons wil blijven informeren wat de doorsnee media ons achterhoud. Het ga je goed man. God Blessings.

  Dank Bobke. Mvg. Mod.

 11. Beste Xander,

  bekijk en beluister eens de documentaire HOLD UP op YouTube over de Covid (uitvindsel van de CIA).

  Let op : het gaat om Franse intervieuws van geneesheren, kankerspecialisten, hartspecialisten enz. !

 12. Het was wel grappig 😁. Mijn compliment voor het openbaar erkennen en herstellen van je fout.

  Dank Flip..Mvg. Mod.

 13. Prima Xander. Het gaat er per slot om dat we de waarheid over zaken achterhalen en dat is zelden gemakkelijk, zeker nu. Hoe vaak ik zelf dingen niet heb hoeven bijstellen…
  Respect en ga graag door met je artikelen!
  Dank John. Mvg. Mod.

 14. @ Nieuw Begin: 10:39 pm, op 16/11. daar sluit ik mij van harte bij aan. Respect Xander voor uw rectificatie.

  Dank. Mvg. Mod.

 15. Het plan van de elites houdt volgens dit artikel o.a. het volgende in: ‘Ons is verteld dat om een feitelijke economische instorting op internationale schaal in gang te zetten, de federale regering de Canadezen een totale schuldenkwijtschelding gaat aanbieden. Zo werkt het: de regering biedt aan om alle persoonlijke schulden (hypotheken, leningen, credit cards, etc.) te elimineren. Dit zal worden gefinancierd door Canada en het IMF, en bekend worden als het ‘World Debt Reset’ programma. In ruil voor het accepteren van deze volledige schuldenkwijtschelding geeft het individu voor altijd alle rechten op alle vormen van eigendom op’

  Hoe gaan ze dit doen met de bezittingen van de mensen waar geen schuld over staat? Wat zijn deze bezittingen voor de elites nog waard als behalve de elites niemand niks meer heeft en er nergens mee gehandeld kan worden?

  Verder maken de elites voor hun plan om te beginnen al 1 hele grote fout door de boeren tegen zich in het harnas jagen. De boeren zullen cruciaal zijn in de overgangsfase en daarna om de massa van eten te blijven voorzien zodat ze niet in opstand komen. Waarom zouden de boeren de nep euro’s van het basisinkomen van de massa accepteren om de elites daarmee te helpen in het zadel te blijven wanneer diezelfde elites de boeren willen vernietigen? Zijn de elites van plan zelf op het land te gaan werken, en denken zij daar de kennis voor te hebben? Of denken zij dat ze daarvoor stedelingen in kunnen zetten met 0.0% ervaring in het vak? Dit gaat hoe dan ook tot een mislukking uitlopen.

 16. Lukas 14vs11. Fijn om dit te zien. We maken allemaal fouten, maar vernedering is daarna idd nodig. Prijs de Heer dat je dit doet Xander! Als reactie op ongeloof vanuit lezers dat er guillotines komen wil ik graag wijzen op openbaring 20vs4 en op http://americanholocaustcoming.blogspot.com/ waar dit duidelijk beschreven word. Lees op de laatstgenoemde website onder het kopje noahide laws. Dit is te vinden door gewoon naar beneden te scrollen, dan kom je dit vanzelf tegen. 1joh4vs18,19

 17. velen zouden er niet van verschieten moest het waar geweest zijn, als er ding aan de oppervlakte is gekomen is dat europa heel snel kan veranderen in een nazistaat, we moeten onze koppen niet in de grond steken maar tegen elkander zetten, chapou aan de Denen voor hun eerste overwinning maar deze killer psychopaten zijn nog niet aan hun proefstuk toe

 18. @PeterH schreef:
  16/11/2020 om 6:18 pm
  “…….
  In Belgie vb komt er al geen vaccinatieplicht, en al helemaal geen concentratiekampen voor de weigeraars.”
  Een beetje beter volgen wat de belgische politici bedisselen, PeterH..
  Want in belgië werd de vaccinatieplicht reeds voorbereidt…door oa paul magnette en een zootje samenraapsel van politici en al in februari 2020, nét na het eerste corona geval in het land:

  In een “Voorstel van resolutie voor een efficiëntere vaccinatie van de bevolking” voor de Belgische Senaat op 13 februari dit jaar lezen we letterlijk (p. 7):

  “2) indien er ernstige redenen zijn ontstaan die een uitbreiding van de verplichting tot vaccinatie met zich zouden meebrengen, zoals een achteruitgang van de dekkingsgraad door vrijwillige vaccinatie in bepaalde subgroepen van de bevolking of reële indicaties voor een ernstige epidemie, de nodige initiatieven te nemen na advies van de Hoge Gezondheidsraad, die leiden tot een uitbreiding van de verplichte vaccinatie ”.

  Er hoeft dus zelfs niet eens een ernstige epidemie of zieke mensen te zijn, enkel een indicatie is genoeg en we kennen hun indicaties intussen, gebaseerd op pure waarzeggerij en voorspellingen.

  Dat betekent zelfs dat ze vaccinatie zouden kunnen verplichten als ze voorspellen met hun glazen bol dat er mogelijk, misschien een epidemie op komst zou kunnen zijn zoals ze ons nu ook bedonderen met een onbestaande tweede golf van een griepvirus dat reeds van in mei uitgedoofd is maar levend wordt gehouden door nepnieuws en valse cijfertjes van besmettingen zonder zieke mensen en met lege bedden voor covid-patiënten die er niet zijn en ook niet komen.
  Een poging van de roverheid om ons grondwettelijk recht op zelfbeschikking te kunnen ontnemen met als reden het valse voorwendsel van bescherming van de volksgezondheid door verplicht en gedwongen vaccinatie met een dubieus vaccin met levensbedreigende bijwerkingen dat net de volksgezondheid zal schaden en vele mensenlevens zal kosten.
  De vermeende bescherming van onze gezondheid is een dodelijke valstrik voor gedwongen gehoorzaamheid waartegen de burger geen enkel verweer meer kan hebben wegens schandelijke en openlijke schending van al de burgerrechten door de staat.

  Verder strekt het Xander tot eer dat hij zo grootmoedig is om een vergissing recht te zetten en versterkt dit absoluut zijn eerlijkheid, geloofwaardigheid en integriteit. Alle respect, Xander!

  Dank Oma. Mvg. Mod.

 19. Respect voor het toegeven van een fout! Dank. Mvg. Mod.

  Niemand is perfect en ja, het was wel even zoeken naar de betekenis van die guilotinetekst.

  Kan de massamedia en politiek nog wat van leren: fouten toegeven. Zouden we nu niet in een totaal onnodige lockdown zitten …

 20. Het is allemaal triest natuurlijk wat er gaat gebeuren met ons maar…

  Wat doe je er nog aan?
  Die protesten met 120 “complotgekkies” steeds dat gaat ons niet ervan af houden. Ik vrees dat hier niets tegen bestand is

 21. Er zijn al isolatie-faciliteiten .
  In Den-Haag is in het verleden het voormalige gebouw van het ministerie van Sociale zaken gebruikt voor massale opvang van ” politieke ” vluchtelingen .
  Dit gebouw , ook wel de Hulk genoemd staat nu leeg en zal waarschijnlijk als doorgangskamp voor vaccinweigeraars gaan dienen .
  Voor wie guillotines en Fema-kampen te ver gezocht zijn heb ik hier ( helaas ( dit artikel :
  https://www.franklinterhorst.nl/FEMA%20kampen.htm

 22. Even de foutje welke iedereen kan overkomen en ondertussen keurig is gerectiviceerd daargelaten denk ik niet dat dit scenario zal verlopen zoals hier omschreven is. Er zullen vast wel duistere krachten op de wereld zijn welke dit graag zouden willen (zoals bij de WEF), maar een instorting van een systeem is niet iets wat eenvoudig 100% gecontroleerd kan gebeuren zodat het het resultaat oplevert welke de elites wensen. Alles moet dan 100% volgens de plannen verlopen, wijkt iets er vanaf dan is het resultaat onvoorspelbaar en kan het tot het tegenovergestelde leiden als waar de op elites hopen. We moeten niet vergeten dat de elites de massa’s besturen volgens de wetmatigheden van het systeem welke niet meer gelden op het moment dat het systeem ingestort is.

  Toen Hitler zijn “spoedwet” invoerde liet hij het bestaande economisch systeem enigzins in takt, en transformeerde hij hem langzaam naar een oorlogseconomie. Het scenario wat hier omschreven is houdt een abrupte totale vernietiging van de economie en systeem in waarbij er in de overgangsfase feitelijk geen economie en systeem is. Met een universeel basisinkomen waarbij de massa van haar levensbehoeften voorzien wordt kan het inderdaad mogelijk zijn om enigzins de orde te bewaren tot de overgang naar de zeg NWO.

  Maar dan moet echt alles gaan zoals gepland. Als bijv. de nu nog goedlachse Xi en Putin besluiten dat China en Rusland hun eigen weg gaan varen (lees: wereldmacht nr. 1 worden) nadat we onze economie verwoest hebben gaat het hele feestje niet door. Dan kan er wel een basisinkomen zijn, maar als daarvoor niks gekocht kan worden… Dan is er honger en kou en komt de overlevingsdrang bij de massa tevoorschijn waarbij de elites alle controle zullen verliezen. En dan kan het nog echt alle kanten opgaan waarbij de elites zelf onder de guillotine kunnen eindigen. Ik weet niet of ze dit risico durven te lopen.

 23. Beste Xander,

  Fouten maken is menselijk en doet iedereen wel eens.
  Rectificeren daarentegen komt weinig voor.
  Mijn waardering voor uw correctie.
  Veel sterkte gewenst bij uw persoonlijke omstandigheden.

  Dank Tigron. Mvg. Mod.

 24. Wie een fout niet hersteld maakt er twee! Fouten maken en niet herstellen kunnen we wel aan de politiek overlaten. Dat krijg je als je meer wil schijnen dan zijn. De mens is een harige zak met drek en knoken (Goethe). Erger is dat zij er ook nog mee uit de voeten komen. Het is omdat een hoog percentage van de burgers media-junken zijn. Xandernieuws toont hier wel even dat zij daar ver boven staat en laat oetjeboe politiek en de oetjeboes onder de burgers een wolk van een poepje ruiken. Petje af!

  🙂 Mvg.Mod

 25. De klagers hier mogen even twee keer nadenken of ze zelf een dergelijke site kunnen/willen opzetten en met deze passie zouden kunnen onderhouden voordat ze deze zure reacties plaatsen. Hulde voor het toegeven van een fout xandernieuws en een trouwe lezer rijker!

  Dank voor uw begrip. Mvg. Mod.

 26. Ik ben ruim 30 jaar redacteur geweest bij een uitgeverij van juridische werken en zelfs bij deze komman**kers ging er wel eens (zelden) iets mis. Dit gezegd hebbende, veel sterkte en ga vooral door op de ingeslagen weg.

  Dank Dick. Mvg. Mod.

 27. Beste Xander.
  Na zoveel artikelen en dat al jaren lang, is het toch niet erg als er ook eens wat misgaat.
  Ik heb veel bewondering voor deze inspanningen, om elke dag/nacht maar weer informatie op te zoeken en in artikelen verwerken. En dan nog het modereren van honderden berichten (waar sommigen zelfs nog vragen om foutjes te herstellen 😉 ).

  Zonder deze site hadden we zeer veel informatie gemist.
  Dan mag er best wel eens wat misgaan.

  Grt. Albert.

  Dank Albert, wordt gewaardeerd. Mvg. Mod.

 28. Citaat uit het artikel: ‘Mijn welgemeende excuses voor deze tweede fout in enkele dagen tijd. Door persoonlijke omstandigheden kan ik mij de laatste paar weken steeds minder goed concentreren, en is het controleren van bronnen die ik normaal gesproken vertrouw, er soms bij ingeschoten.’

  Het is u volkomen vergeven bro! En waar is de journalist die dit nooit is overkomen? Die is er niet! Ik heb grote bewondering voor de volharding waarmee u dagelijks het gevecht aangaat met in wezen de AC die al op talrijke burelen nationaal en internationaal de macht wil grijpen in de religie, de politiek en vooral de media waardoor zeer achtenswaardige gelovige Christenen steeds moeilijker de werkelijkheid kunnen ontwaren. Uw artikelen helpen daarbij bro! GBY!

  Graag wil ik ook iedereen troosten met een tekst welke de H.Geest mij onlangs te binnen bracht en die ik in mijn broeder en zusterkring mocht voorlezen:

  Jesaja 60: 2 Want zie, duisternis zal de aarde bedekken en donkerheid de
  natien, maar over u zal de Here opgaan en zijn heerlijkheid zal
  over u gezien worden.

  God’s zegen Xander en ik roep alle lezers op tot voorbede voor Xander dat de Here hem moge beschermen en zijn privé omstandigheden moge verbeteren!
  Shalom bro!

  Dank . Mvg. Mod.

 29. Dr Dre,

  Helemaal top Xander. Deze rectificatie is waar ik op hoopte en gezien de doorgaans integere aanpak ook wel had verwacht.

  Dank. Mvg. Mod.

 30. Dat verhaal over guillotines heb ik wel vaker gezien, maar daar geloof ik niet in. Maar ik ben er wel van overtuigd, dat we zijn aan het afglijden naar een dictatuur. Een dictatuur, of een dictatuur in wording heeft een hekel aan de waarheid. De leugen regeert, we hebben dat gezien aan het arrogante gedrag van minister Hugo de Jonge, die Hydroxychloroqine afdeed als kwakzalverij.
  En we weten dat het onder de juiste omstandigheden zelfs uitstekend werkt!
  Wie logisch naar de cijfers kijkt komt tot de conclusie dat we gigantisch bedrogen worden, maar wat hadden we anders kunnen verwachten van de onbetrouwbare lieden die nu de regering vormen?
  En de media liegen al net zo hard. Op Facebook, Twitter en YouTube is de censuur inmiddels al een voldongen feit. Vanaf vandaag heeft Robert Jensen dan ook een punt achter zijn shows op YouTube gezet. Vanaf nu is hij alleen nog te zien op http://www.jensen.nl

 31. Sorry Xander, eerst lezen wat er gevraagd wordt. Dit zijn normale stansmachines.

  U heeft gelijk, excuus. Mod.

 32. Een papiersnijder! Beetje jammer dit 😂

  Zeker , heel frusterend deze fout van XN, excuus. Mod.

 33. Als je als site serieus genomen wilt worden dan moet je vooral dit soort onzin gaan schrijven.
  Ik zie al veel van dit soort artikelen ik haak af nu

  Japi: Het ga u goed. Mvg. Mod.

 34. Wat zijn die guillotine ontkenners toch naief, jullie zouden beter moeten weten!
  Op onze site hebben we er een maand geleden al over geschreven,
  https://nieuwspaal.nl/ Wake up mensen!

  Groetjes van Guus.

 35. Vind dit artikel uitermate entertainent, maar ook niet meer dan dat. Blij dat we dan toch voor enig vermaak hebben gezorgd. Mvg. Mod.

  In Belgie vb komt er al geen vaccinatieplicht, en al helemaal geen concentratiekampen voor de weigeraars.

 36. Ik schrijf even dit bericht, niet bedoeld als commentaar op dit artikel. Maar twee dagen geleden zijn er in Denemarken MASSALE protesten geweest tegen de aanstaande aanscherping van de cojona maatregelen. Iedereen stond op potten en pannen te slaan en de actie was een groot succes, want de regering heeft besloten de maatregelen NIET door te voeren. Massaal protest heeft dus wel degelijk zin. Misschien kan Xander hier eens induiken, het is in elk geval een artikel waard.

 37. Ook het verhaal over de airlines met die Covid testen is dikke onzin. We glijden af en dat is jammer. De echte problemen waarover op de site wordt geschreven raken hierdoor in discrediet. Maar misschien is dit juist de bedoeling.Ik heb als intelligence officer vroeger geleerd dat alles mogelijk is. Covid testen vooraf aan een vliegreis zijn geen verzinsel van de airlines maar regel in de landen waar men naartoe reist. Dat is al een half jaar zo. Echt jammer dat deze site zichzelf op deze manier ondermijnd. Daarom zoeken jullie het maar uit. Ik schrijf hier niets meer.

  Dr.Dre het ga u goed. Mvg. Mod.

 38. Natuurlijk zijn er ook hier de weigeraars, maar dan van wat is en wat gaat komen, kortom de waarheid. Die is voor velen te ongemakkelijk en men verkiest dan gemakshalve de comfortabele leugen.
  Had Xander hier 1 jaar terug geschreven dat we minder dan een jaar verder in deze wereld zouden leven, dat hadden velen dat OOK als een broodje aap aangezien.
  Maar we leven ondertussen in een wereld met een avondklok, muilkorven enz…

  Wie denkt dat het er nu erg aan toegaat, dit is slechts het begin!

 39. Juiste berichten zijn moeilijk te vinden. Bangmakerij is dit. Mensen die wijgeren om gevaccineerd te worden zullen vervolgd worden. De eindtijd is gekomen denk ik. Hoelang nog wachten op de wederkomst van Jezus. Vraag me af of mensen die geen vacin willen ook echt gewijgerd kunnen worden?

 40. Deze praktijken gaan allemaal plaats vinden in de grote verdrukking. Laten we bidden en hopen dat gelovigen dit alles niet hoeven mee te maken maar voor die tijd opgenomen en bij de Heere zijn.

 41. Ok Xander nu ga je met dat broodje aap verhaal over die guilliotine toch wel wat te ver. Als je de specificaties voor de guilliotine leest dan is het om 2 paper cut machines met een maximale hoogte van 3 inches. Daar krijg je je hoofd niet in.

  Eeen paar van de specificaties:

  11 – The Guillotines must have a minimum feeding height of 3 inches;
  15 – The Guillotines must be able to cut different weights of paper (Offset
  100M/50lb);

  U heeft gelijk, domme fout van XN, rectifcatie is geplaatst. Mvg. Mod.

 42. “U zult niets bezitten, maar wel gelukkig zijn”.
  Zo’n WEF propaganda-tekst is toch volstrekt duidelijk.
  Maar veel mensen kunnen het niet geloven. Zij moeten zich afvragen: Hoe kan het dat men nu al weet heeft van een derde golf? Dat is toch echt abnormaal dat men dit nu al zou weten.
  Intussen zijn de tijden zo absurdistisch geworden, dat ik dit scenario voor mogelijk houd.
  Elke nuchtere logica is verbannen in een wereld vol utopische wanen.
  Jammer dat men zo weinig weet van de fraaie woorden én de gruwelijke daden van de Franse en communistische revoluties. Mensen hebben maar weinig stimulans nodig om te vervallen tot barbarisme.

 43. Waardeloos verhaal over de guillotines. Ik had van Xander beter verwacht!
  Heel genant dit, excuus, Mvg.Mod.

  Sorry, maar op o.a. pagina 12 van een van de in de openbare aanbesteding opgenomen documenten staat dat deze “guillotines” bedoeld zijn om papier te snijden.

  https://buyandsell.gc.ca/cds/public/2020/05/06/8a0d71f28177c86a47cda8667b8d7676/ABES.PROD.PW__PD.B005.E78707.EBSU000.PDF

  Xander: Volgende keer even je eigen linkjes volgen en de onderliggende documenten bestuderen.

 44. Het gaat natuurlijk over papiersnijmachines
  Die heten ook zo
  Broodje aap verhaal
  Inderdaad, excuus. Mvg. Mod.

 45. Kom op mensen, dit gaat gewoon om een papiersnijmachine, zoals er talloze exemplaren verkocht worden. Het betere kantoormateriaal. Laat je niet gek maken, je kunt ook doorslaan in het complotdenken.
  Doe maar eens een willekeurig gevalletje:
  https://www.mybinding.com/cutters/guillotine-cutters.html

  En prettig dat zoiets ook hydraulisch aangedreven kan worden. Lijkt mij 🙂

  U heeft gelijk, domme fout van XN,is gerectificeerd. Mvg. Mod.

Comments are closed.