1200 Britse kerkleiders noemen vaccinatiepaspoorten ‘gevaarlijkste voorstel ooit’

—————————————————————————————————————————————–

Ook meer dan 70 parlementariërs komen in verzet tegen deze ‘gruwelijke valstrik’

—————————————————————————————————————————————–

Meer dan 1200 Britse kerkleiders hebben in een open brief premier Boris Johnson dringend opgeroepen geen test- en vaccinatiepaspoorten in te voeren. Ze noemen het zelfs ‘het gevaarlijkste voorstel ooit’, omdat het neerkomt op ‘een onethische vorm van dwang’ om mensen zover te krijgen zich te laten testen of te laten vaccineren tegen Covid-19.

De kerkleiders behoren tot verschillende denominaties, inclusief de Anglicaanse en Katholieke. Test- en vaccinpaspoorten zijn in hun ogen de opmaat naar een ‘surveillance state’, een totalitaire controlestaat, en maken een definitief einde aan wat er nog over is van de liberale democratie.

De regering in Londen beweert dat er nog geen definitief besluit is genomen, maar net als in Nederland wijzen alle signalen erop dat deze test/vaccinatiepaspoorten er gewoon gaan komen. In eerste instantie zullen ze worden gepresenteerd als een toegangsbewijs tot meer ‘vrijheid’ (horeca, evenementen, winkels e.d.), maar zodra ze eenmaal gemeengoed zijn geworden, zullen de eisen steeds strenger worden, waardoor ongeteste en ongevaccineerde mensen straks volledig worden uitgesloten van de samenleving.

‘Medische apartheid’

Dit soort paspoorten veroorzaken volgens de kerkleiders daarom ‘medische apartheid… Er wordt een controlestaat mee gecreëerd waarin de overheid technologie gebruikt om bepaalde aspecten van het leven van de burgers te controleren.’ Dat ‘bepaalde’ dreigt in de loop van hooguit enkele jaren te worden uitgebreid tot ALLE aspecten.

‘Dit is een van de gevaarlijkste beleidsvoorstellen die ooit in de geschiedenis van de Britse politiek zijn gedaan,’ waarschuwen de kerkleiders, die benadrukken dat ze – ongeacht het besluit van de regering – nooit mensen zonder zo’n paspoort de toegang tot hun kerken zullen weigeren.

‘Discriminatie’ en ‘gruwelijke valstrik’

Eerder deze maand kwamen meer dan 70 Britse parlementariërs openlijk in opstand tegen de geplande test/vaccinatiepaspoorten. Volgens hen komt het verplicht moeten tonen van zo’n bewijs als je bijvoorbeeld een pub binnen wilt gaan neer op discriminatie. Ook zaait het nog meer verdeeldheid in de samenleving. (Het complete beleid in het Westen leunt sowieso zwaar op ‘verdeel en heers’.)

Labour leider sir Keir Starmer toonde zich ‘zeer bezorgd’ over deze dreigende nieuwe vorm van discriminatie, en het conservatieve parlementslid Steve Baker noemde deze paspoorten zelfs ‘een gruwelijke valstrik’.

 

Xander

(1) Newspunch via Natural News

Zie ook o.a.:

15-04: Fascisme teruggekeerd: Gehandicapte kinderen Californië worden gedwongen gevaccineerd
07-04: Texas verbiedt vaccinatiepaspoort nu corona na stoppen maatregelen bijna weg is
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
27-03: Britse oud-rechter Hooggerechtshof waarschuwt dat corona maatregelen nog 10 jaar duren
25-03: Wanhopige Duitsers schrijven in open brieven over keiharde DDR corona dictatuur
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren
18-03: Duitse RIVM erkent in grafiek dat slechts 1 op de 50 positief getesten daadwerkelijk is besmet
14-03: Stanford professor: ‘Lockdowns grootste medische misser van afgelopen 100 jaar’
05-02: Denemarken en Zweden voeren vaccinpaspoorten in, rest EU zal volgen
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
13-01: Groot Brittannië voert met onmiddellijk ingang test met vaccinpaspoort uit

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraar van gezondheidszorg
21-12:  Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
18-12: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
24-11: ‘Britse oud-opperrechter voorspelt dat mensen ‘hun levens zullen terugpakken, ongeacht wat ministers zeggen’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

24

 1. @ludwig het merkteken komt pas ná de opname, níét daarvoor al.. het vaccin is niet het merkteken. Maar het is wel een voorziene stap net als de vaccinpaspoorten om je de ‘veiligheid’ te laten volgen..
  #ikdoedaarnietaanmee
  @qvic, je lichaam is niet van de staat. ook niet met een nummertje of iets dergelijks. Als je gelooft, ben je van Jezus(mocht je christen zijn), als je niet gelooft, is je lichaam van jou.. niemand behalve jij bepaalt wat ermee gebeurt

 2. @Piep, door een door koning Willem I (1772 – 1843) gesloten concordaat (overeenkomst) met paus Leo XII in 1827 moet de rk-kerk in Nederland z’n eigen broek ophouden. België financiert de Belgische kerkprovincie met ruim een half miljard per jaar en de Spaanse kerkprovincie ontvangt ieder jaar meer dan een miljard van de overheid.

 3. Het is bekend dat cellen exosomen uitscheiden. Dat kunnen stukjes DNA of RNA zijn. Dan heb je al een idee van een virus. Stel je voor dat al die testen positief hebben getest op die exosomen; dan hebben we dus een alarm op iets dat altijd al in de cellen gebeurt.
  Pieter Borger heeft interessante informatie over dit hele gebeuren van DNA en RNA. Het is nog niet zeker waar virussen vandaan komen. Moeilijke stof, maar een terrein dat nog lang niet volledig is ontdekt: https://www.youtube.com/watch?v=XGQiBUvjjP4
  Ook interessant is zijn verhaal dat binnen het genoom al de mogelijkheid aanwezig is om tot aanpassingen van het organisme te komen; daar is géén ‘evolutie’ van duizenden jaren voor nodig. Als een organisme zich zo snel kan aanpassen, is het mogelijk dat de ark van Noach de oersoorten bevatte, die zich in betrekkelijk korte tijd aan hun nieuwe omgevingen konden aanpassen.
  Wetenschap is waarheidsvinding en die zoektocht is nog lang niet voltooid. Opvallend dat steeds meer kennis de bijbel vooral aannemelijker blijkt te maken.

 4. Mike Adams op naturalnews.com :

  Verwerp medische tirannie en “faucisme” of verlies voor altijd uw vrijheid

  Originele artikel Engestalig:
  https://www.naturalnews.com/2021-04-21-april-21st-reject-medical-tyranny-and-faucism-or-lose-your-freedom-forever.html

  Google vertaling:
  Het komt neer op deze simpele keuze: ofwel sta op en vecht nu tegen het “faucisme”, of verlies je vrijheden voor altijd en sterf als gevangene van een medisch experiment. We moeten het medische fascisme en ‘faucisme’ aan de kaak stellen en moedig de tirannie van maskers, vaccins en lockdowns weerstaan. Dit is de enige manier om onszelf te redden van de fascistische medische politiestaat die vlak voor onze ogen wordt uitgerold.

  In de Situation Update van vandaag leg ik de urgente acties uiteen die nodig zijn om onze vrijheden te verdedigen en de medische criminelen te vervolgen die ons allemaal gebruiken als menselijke proefkonijnen voor hun illegale, genveranderende vaccinexperimenten.

  Download hier het volledige artikel en de podcast:
  Brighteon.com/aff59563-5119-4f93-9c41-84a391056640

  Ook vandaag: The Truth About Cancer docu-serie begint vanavond om 21.00 uur oost. Ik heb een nieuw interview met Charlene Bollinger van TTAC, die een krachtige visie uiteenzet voor menselijke genezing, vrijheid en de nederlaag van het criminele kankerkartel.

  Bekijk hier het volledige interview en artikel:
  https://www.naturalnews.com/2021-04-21-the-truth-about-cancer-docu-series-starts-today-interview-charlene-bollinger.html

  En registreer u nu om aflevering één van de TTAC-serie te bekijken, over het criminele kankerkartel en de extreme censuur en onderdrukking van levensreddende kennis voor de mensheid: registreer bij TheTruthAboutCancer.io :

  https://go.thetruthaboutcancer.com/final-chapter/mike-adams/?a_bid=3eb7f8ea&a_aid=1587332

 5. Lees je de transcripties van de politieverhoren van de BPOC, dan krijg je werkelijk de indruk dat het beleid is dat agenten en ME’ers hun agressie mogen botvieren op “corona-overtreders”. Dat is wel een kenmerk van staatsterreur, dat beambten hun agressie mogen botvieren op weerloze burgers.
  Schrikbarend om te zien hoe een humane moraal aan het verdwijnen is.

 6. Ernie,

  waarom hebben wij kerken nodig ??? Elke priester is een betaalde AMBTENAAR !

  Hoevéél verdienen bisschoppen/aartsbisschoppen en kardinalen ??! De RKK is een valse kerk !

  Jezus sprak tot zijn apostelen : “Ga en predik het Goede Nieuws en neem niets meer, noch kleding, noch voedsel, noch geld”. Begrijp je ??!! Jezus wou een gemeeschap van arme mensen en geen dikverdieners zoals in de erkende kerken (kerken erkend door de satanische overheden !). Sjalom !

 7. Beste Ludwig,

  hééél juist !

  Weiger ten allen tijde élke vaccinatie of merkteken !!!

 8. Beste Qvic,

  waar haal jij de info vandaan dat er met PCR-tests er regelmatig een klein beetje vergif in je keel of neus wordt gestopt ???

 9. Als de staat eigenaar gaat worden over het menselijk lichaam gaat de mens belastingen moeten betalen voor zijn eigen lichaam als die mens het merkteken draagt.
  Men wil totale controle over het menselijk lichaam.
  De staat gaat de lichamen met merkteken als hun eigendom aanzien.
  Alles onder het mom van veiligheid en vrede.
  Stel je voor dat in de toekomst een mens met merkteken zijn belasting op zijn eigen lichaam niet aan de staat kan betalen en daar schuldbemiddeling voor moet aanvragen….
  De coronna pas is een oefening van de staat een test een stappenplan naar het merkteken.
  Ik hoef dat merkteken alleszins niet

 10. Ja, zeer gevaarlijk maar ik vrees dat dit de werkelijkheid zal worden, het merkteken!!! Shalom

 11. De bisschop van Haarlem-Amsterdam Jan Hendriks is van de mening dat de Nederlandse rk-kerkprovincie zich meer moet mengen in het publieke debat. Nou, mijn zegen heeft-ie.

 12. Op het moment (in de toekomst) dat vaccins verplicht worden op straffe des doods …dàn is er zeker een reukje aan want het zal gaan om een welbepaald MERKTEKEN …in de vorm van, wie weet, een hippe oplichtende soort tatoeage …waarmee men alles zal kunnen doen (betalen-kopen en verkopen-deuren openen en sluiten-toegang hebben tot het Internet enz.).

  Dit zal ongetwijfeld opgedrongen worden na W.O. 3 en wie weet, na de val van één of meerdere asteroïden in de oceaan (visioen gebaseerd om de dromen van de kleine Catherine uit Indonesië/cfr. Youtube).

 13. Hoi Xander, het zou geweldig zijn om threaded conversaties in de comments te kunnen maken, met rechtstreekse replies naar de poster. Op die manier kunnen mensen zien of iemand op ze gereageerd heeft. Dankjewel voor al je werk voor alle jaren dat je dit al doet!

  Idee: upload je artikelen ook naar lbry.tv, zodat mensen je met LBC cryptocurrency kunnen supporten. Je verdient ook LBC met de views daar. En het is tevens een mooie gedecentraliseerde backup van je web site. 😉

 14. @Klement 21/04/2021 om 8:28 pm

  De overpopulatie is een mythe!, met als hogepriester de charlatan Paul “The Population Bomb” Ehrlich die als “entomoloog een superster van de wetenschap is geworden, vele lofbetuigingen en prijzen heeft ontvangen, veel invloed heeft uitgeoefend op het publieke debat over de bevolkingsgroei, ondanks het feit dat hij het zo opmerkelijk, consequent, verbijsterend er naast zit over alle onderwerpen waarover hij zijn publiek de les denkt te lezen”
  https://www.corbettreport.com/ehrlich/

 15. @ De Jurist en andere.
  Het zit nog geniepiger in elkaar. Toen jou ouders jou aangaven bij jou geboorte registratie bij de gemeente ben niet jij ingeschreven, maar jou placenta. Jij werd van een vrije mens ineens een natuurlijk persoon met een belastingnummer of te wel een entiteit. Maar een entiteit is een ding of een geest of iets wat bestaan heeft, maar geen mens. Het zelfde geldt voor een natuurlijk persoon, dit kan ook een bedrijf zijn. We veronderstellen maar al te vaak dat het om een mens van vlees en bloed is. Maar juridisch is dat niet het geval het is een fictie. Als jij niet voor je 7e jaar meldt dat jij nog leeft, dan wordt je dood en verloren op zee geregistreerd en je wordt toe-geëigend door de “State of the Nederlands” Coöperatie. Jij gaat dan als burger/borger door het leven en ben jij een betaalslaaf voor de coöperatie. Dus alles wat je bezit is al van de coöperatie de ” State of the Nederlands ” Nu met die experimentele vaccins kan de coöperatie hun burgers dwingen om die te nemen en vaccinatiepaspoorten in te voeren. Want de burgers zijn immers eigendom van de coöperatie. Een burger is dan ook geen mens en zo gelden de mensenrechten niet meer voor de burgers. Zo wordt de burger altijd aangeschreven in hoofd letters, dit verwijst eigenlijk naar jou geregistreerde placenta. Zo is op jou placenta een geboorte trust afgesloten door de Coöperatie en deze is na je 18e verjaardag opeisbaar. Dit was een heel goed bewaard geheim, totdat er iemand zich per ongeluk zich versprak, omdat met Princes Amalia op haar 18de jaar 1,5 miljoen per jaar uit haar geboorte trust zal krijgen. Daar in Nederland iedereen gelijke rechten heeft is het balletje gaan rollen. In 2018 heeft de Hogerraad van de kinderen deze uitspraak gedaan. Dus als jij je meldt bij de desbetreffende instanties dat jij nog leeft. Dan ben je burger af en ben je weer een mens en autonoom en kun je een niet politiek diplomatiek paspoort aanvragen. Zodat jij onder alle corona maatregelen onderuit komt. Jij bent dan immers onschendbaar. En je kunt aanspraak maken op jouw naam afgesloten geboorte trust. Om terug te komen op die verplichte vaccinatie is niets meer dan een vergiftigingsspuit, want alles draait om jou geboorte trust. Want als jij je niet meldt dat jij nog leeft, dan vervalt op jouw naam gestelde geboorte trust aan de coöperatie. Als je nagaat dat het 1,5 miljoen euro per persoon rendement oplevert per jaar, dan is het totale vermogen vele male hoger. Daarop is nu het DSG op jacht, om zoveel mogelijk te kunnen incasseren. Maar dan moet jij wel dood gaan en je niet gemeld hebben dat jij nog leeft. En vermeid de vaccins en PCR testen, want beide vaccineren jou. Niet voor niets willen ze een testsamenleving er door drukken, omdat er te veel mensen weigeren om een vaccin te nemen. Het enige verschil is dat met die PCR testen veel minder vergif per keer binnen krijgt, daarom willen ze dat jij dat bijna dagelijks dat ondergaat. Mits jij het leven boven de zeggenschap van de vermeende bevoegde coöperatie plaatst. Dit geldt niet alleen voor Nederland, maar voor alle landen ter wereld. Elke regering is een bedrijf met winst oogmerk.

 16. Merkwaardige zaak over een twitteraccount van een zich longarts noemend persoon (BIG register nummer zelfs genoemd) die waarschuwt dat zijn ziekenhuis compleet vol is en dat hij voor die regio hoopt dat er niemand acuut moet worden opgenomen.
  Tevens uit de man bedreigingen (medisch ongelukje is gemakkelijk gemaakt) naar mensen als Van Haga en ander zogenaamd “menselijk afval”. Dat dit woorden zijn van een arts, is toch wel buitengewoon schrikbarend.
  Maar de vraag is nu of dit geen vals account is: https://twitter.com/annstrikje/status/1384851781402910722/photo/1
  Het ziekenhuis heeft nog niet gereageerd.

 17. @ Jurist…

  De UBO regeling hahaha,…. Uitzonderlijk wazig niet voor iedereen geldig dus;

  ” Omdat de gegevens in het register deels openbaar zijn, kunnen personen en organisaties beter geïnformeerd besluiten met wie zij zaken willen doen. ”

  Deels openbaar hahahahaha hoe leuk toch weer van de roverheid !

 18. Hoewel ik het principieel volledig eens ben met het standpunt van de kerkleiders om nooit mensen zonder test- en/of vaccinatiepaspoort de toegang tot hun kerken te weigeren, is dit strategisch mogelijk niet verstandig. De overheid zal dit als excuus gebruiken om kerken, in het belang van de volksgezondheid, te sluiten.

 19. Welke andere alternatieven zijn er dan “ beperken en verminderen” van wat deze aarde overbevolkt .
  Dat wat mensen ras genoemd wordt. En die deze aarde aan het vernietigen is.
  Een ras die meer verbruikt dan aanbrengt. Die kwaliteit vervangen heeft met kwantiteit en oncontroleerbaar geworden is.
  De top van de berg is bereikt. Bereid ons voor aan het afdalen naar de ravijn die maar weinig kennen.

  Zijn de wereld leiders die willen uitvoeren wat overeengekomen “ beperken en verminderen “ goed bezig?
  Wie zal het zeggen.
  Maar wie in gedachten akkoord gaat met deze visie doet er goed aan zich aan te passen en iedere dag genieten
  Van de goede dingen die wij op deze plaats van de wereld mogen hebben.
  En dankbaar zijn aan al deze die voor ons opgebouwd hebben ongeacht de vernietigers.

  De la Fontaine zijn fabels zijn meer dan actueel. Bijzonder dat van de “ de Eik en het riet “

 20. Dat vaccineren middels indirecte dwang is schending van de lichamelijke integriteit. We glijden in een moordend tempo af naar een samenleving waarbij de staat eigenaar gaat worden van ons lichaam en alles wat we verder bezitten. Fiscaal is dat de facto al het geval. En vergeet niet het UBO register dat weinig met terrorisme bestrijding en witwassen te maken heeft maar ook een dwangmiddel is waarvan het merendeel van de burgerij het geraffineerde nog steeds niet doorziet. Wij zijn erin gedoken en concluderen schokkende feiten. Met het tekenen van de UBO verklaring ga je een juridische binding met de overheid aan die zeer ernstige en vergaande consequenties kan hebben. Het voert te ver om hier alles uit te leggen maar wat we te weten zijn gekomen is bloedstollend. De UBO kwestie is momenteel, zo hebben we begrepen, nog onder de Europese rechter. Als dit register, wat niets toevoegt aan de bestaande KvK inschrijving en slechts een verbintenis met de overheid is, blijft bestaan dan kan de staat ook zonder zwaarwegende redenen alles van je afpakken. De corrupte media besteden er weinig tot geen aandacht aan.

  Kunt u daar wat meer over vertellen ? Mvg. Mod.

Comments are closed.