Texas verbiedt vaccinatiepaspoort nu corona na stoppen maatregelen bijna weg is

De stadions in Texas zitten weer vol, met nul gevolgen voor het zogenaamde aantal ‘besmettingen’. (Afbeelding (illustratief): (4)).

—————————————————————————————————————————————–

Undercover filmpje onthult hoe Franse elite zich helemaal niets aantrekt van de maatregelen die ze het volk hebben opgelegd

—————————————————————————————————————————————–

Texas is sinds 1 maart weer ‘back in business’. Bijna alle corona maatregelen werden opgeheven, en de samenleving draait weer zo goed als normaal. En dan weten geïnformeerde mensen inmiddels wat er gebeurt: dan verdwijnen ook de laatste restjes corona als sneeuw voor de zon. Dr. Anthony ‘mask’ Fauci kon gisteren niet verklaren waarom het zonder lockdowns, mondkapjes, social distancing en avondklokken zo goed gaat in Texas. Herstel: hij wilde het niet verklaren, omdat hij dan had moeten toegeven dat die maatregelen enkel zijn bedoeld om het grootste bedrog ooit in stand te houden. De gouverneur van Texas, Greg Abbott, bevestigt nu de status van Texas als ‘vrijstaat’ door verplichte vaccinatiepaspoorten te verbieden.

Abbott is voorstander van vaccinaties, waar er eind deze week in zijn staat 13 miljoen van zullen zijn verstrekt. Hij benadrukte in een verklaring echter dat vaccinaties altijd vrijwillig moeten blijven en nooit opgelegd mogen worden. ‘We blijven vaccineren… en zullen dat doen zonder inbreuk te maken op de persoonlijke vrijheden van de Texanen.’

Daarom vaardigde hij een executive order uit die stelt dat een door de federale overheid uitgevaardigd bewijs van vaccinatie of een vaccinatiepaspoort niet mag worden vereist om toegang te krijgen tot allerlei instanties en organisaties. Dat geldt ook voor dienstverleners die op wat voor wijze dan ook subsidie van de overheid krijgen. De enige uitzondering op de regel zijn verpleeghuizen en zorginstellingen. (1)

Texas onttrekt zich aan pandemie-hoax maatregelen

Texas hief tot groot ongenoegen van Washington en dr. Fauci op 1 maart de lockdowns en mondkapjesplicht op. Horeca en andere bedrijven mochten weer open, en de mensen mochten weer terugkeren naar normaal. Internationale ‘experts’, politici en media voorspelden verwoestende gevolgen voor de volksgezondheid, maar het exacte tegendeel gebeurde. Alle statistieken, die net als in Florida door de veel lossere maatregelen toch al een stuk beter waren dan die van ‘strenge’ blauw (Democratische) staten, gingen nog verder naar beneden.

Ondertussen kampen de blauwe staten, die de strengste maatregelen hebben, juist weer met de zoveelste zogenaamde ‘golf’ of ‘mutatie’. MSNBC wees Fauci zowaar even op de pijnlijke feiten. ‘Als je naar Texas gaat… lijkt het op 2019… de restaurants zijn vol… de stadions zijn vol…’, en toch gaat het aantal besmettingen en zieken verder naar beneden.

Fauci leek even met een mond vol tanden te staan, en verzon toen maar dat de stijging in de statistieken nog wel zal komen omdat er een ‘vertraging’ in de cijfers zou zitten. Dat had na twee weken misschien nog wel gekund, maar niet na ruim een maand. ALS mondkapjes, social distancing en lockdowns inderdaad zouden werken, zelfs maar een klein beetje, dan zouden de Texaanse ziekenhuizen nu overlopen worden. (2)

Corona-vrij staat

Texas begint zich hoe langer hoe meer onafhankelijk van het dictatoriale Washington te gedragen, feitelijk als een soort ‘corona-vrij staat’. Wanneer besluit het eerste Europese land het voorbeeld van Texas en ook Florida te volgen? We hadden vorig jaar Zweden met maandenlang de lichtst mogelijke maatregelen en best mogelijke statistieken, maar dat land trok na grote druk (chantage?) van de EU de teugels toch weer aan.

Brussel wilde klaarblijkelijk niet zo dicht bij huis het bewijs dat alle corona maatregelen niet alleen je reinste flauwekul zijn – ALLE studies tonen aan dat mondkapjes niet werken (Washington Post: ‘Tijdens de grieppandemie van 1918 droeg iedereen mondkapjes, maar ze waren nutteloos’), maar juist zijn bedoeld om deze pandemie-hoax overeind te houden.

Europa zucht onder ‘Great Reset’ corona tirannie

Aan deze kant van de oceaan zucht en kreunt de Britse bevolking steeds luider onder tiran Boris Johnson, en kopieert Frankrijk de voormalige Sovjet Unie met een zware lockdown onderdrukking (3) terwijl de elite zich zelf niets aantrekt van zijn eigen maatregelen. De Franse bevolking is woest nadat deze undercover video naar buiten lekte van exclusieve feestjes met peperdure maaltijden en champagne, en achter gesloten deuren niemand meer een mondkapje draagt. ‘Eenmaal achter deze deur is er geen Covid meer,’ wordt er letterlijk gezegd:

En u gelooft nog steeds niet dat wij massaal en ongekend schaamteloos worden belazerd?

In Rome was er weer een groot protest van horeca bazen en andere werkgevers en werknemers, wat op een gewelddadige botsing uitliep toen de politie – net als in Nederland – keihard optrad tegen deze vreedzame demonstranten.

Onze regeringen houden overduidelijk onverkort vast aan hun economische en maatschappelijke onderwerpings- en vernietigingsdrang. Europa, in veel opzichten inmiddels het minst vrije werelddeel op aarde, lijkt dan ook verloren. Onze landen moeten hoe dan ook aan de technocratische communistische ‘Great Reset’ van Klaus Schwabs World Economic Forum worden onderworpen, en gaan daarmee naar mijn stellige overtuiging hun ondergang tegemoet.

Opnieuw heeft de massa psychose toegeslagen

Hoe mensen dit nu nog steeds kunnen ontkennen, is mij een raadsel. Of nee, eigenlijk niet. Talloze voorbeelden uit de geschiedenis tonen immers aan dat de meesten massaal in ontkenning schieten als ze met een waarheid en realiteit worden geconfronteerd die ze psychisch niet kunnen verwerken. In de jaren ’30 en begin jaren ’40 werden de paar mensen die vertelden over Nazi razzia’s en later de vernietigingskampen ook niet geloofd en zelfs uitgelachen, ook door de media. Nee, zoiets was onbestaanbaar, dat zouden mensen andere mensen nooit kunnen aandoen.

In 2020-2021 is het overgrote deel van de bevolking met onthutsend gemak in eenzelfde toestand van massa hypnose en zelfs psychose gebracht, waar ze nauwelijks nog lijken te zijn uit te halen. Wachten totdat de pijn zo erg wordt dat ze wel uit hun verdoving en ontkenning wakker moeten worden is wat mij betreft geen optie, want dan zal het te laat zijn om nog iets te redden van wat nu in steeds sneller tempo kapot wordt gemaakt.

Xander

(1) Breitbart
(2) Zero Hedge
(3) Armstrong Economics
(4) Afbeelding:  David Mark,Pixabay 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

39

 1. @ Cor van den Berg 07/04/2021 om 10:06 pm

  En hier kan je lezen in wat voor bochten deze evangelist zich wringt om de vaccinatie als een geschenk van God te kunnen voorstellen aan een zieke mensheid:

  https://www.maasbach.nl/vaccineren-wel-niet/

  …..Wat we in ieder geval nergens in de Bijbel lezen, is een verbod op geneeskundige handelingen. Integendeel, we zien duidelijke voorbeelden waarbij God geneeskundige handelingen juist aanraadt.
  Jezus zegt het zo:
  ‘Gezonde mensen hebben geen dokter nodig, maar zieke en zwakke mensen wel. Ik ben gekomen om zondaars uit te nodigen, niet degenen die Gods wil al doen.’ – Marcus 2:17
  Natuurlijk ligt hier de nadruk op het feit dat Jezus gekomen is om de mens te redden van hun zonden. Dat was Zijn doel en focus. Toch benoemt Hij hier de grote nood dat zieke en zwakke mensen wel eens in hun leven een dokter en geneeskundige hulp nodig hebben.

  Daarom zouden Christenen volgens Maasbach dus het vaccin kunnen nemen, de Heer raadt het immer aan volgens zijn zeggen!?

 2. @Cerberus, Ik geloof niemand op zijn woord en probeer alles te fact checken. Hierbij gebruik ik een pragmatische aanpak en boerenverstand.

  Voorbeeldje: Indien antistoffen helpen om besmetting, ziekenhuisopname of sterfte te verlagen, dan moet blijken dat in landen of gebieden waar een groot deel van de bevolking antistoffen heeft lagere getallen gerapporteerd worden voor besmetting, ziekenhuisopname en sterfte. Vooral gebieden met meer dan 50% antistoffen in de bevolking zijn hierbij relevant en gebieden met meer dan 70% zijn nog representatiever.

  Vergelijk het met een mazelen uitbraak in de biblebelt. Een gebied warin relatief weinig mensen zijn met antistoffen tegen mazelen is blijkbaar kwetsbaarder dan een gebied waarin bijna iedereen antistoffen tegen mazelen heeft.

  Texas heeft t.o.v. Nederland veel meer mensen met antistoffen, dus het verbaasd me niks dat daar nu weer veel mogelijk is.

  Als er iets niet klopt in deze pragmatische redenatie dan hoor ik het graag. Ik ben niet te oud om nog wat te kunnen leren.

 3. Piep, nou Komedie is het woord niet, het is meer een TRAGEDIE die zijn weerga niet kent!

 4. @Krit noot 11.47
  Statistieken en cijfers, geleverd door de farma, zijn niks waard, de slager keurt hier zijn eigen vlees !
  Nog steeds kan geen enkel farma of ander obscuur bedrijf, de verifieerbare genetische code, foto of isolaat van dit zogenaamde virus presenteren!
  Tegen wat word er dan zogezegd ,bescherming geboden , met deze genetische prikken( wat vaccinaties zijn het niet.) ?
  Indien u verifieerbaar bewijs heeft van dit zogenaamde virus, gelieve het dan te delen, anders speelt u alleen maar, advocaat van de duivel voor de farma, met uw commentaren

 5. @Theo Kainos, dank je voor de link/uitleg. Hoewel ik het niet inhoudelijk precies kan nagaan en beoordelen aangezien ik geen wetenschapper ben, komt het wel overeen met wat ik van meerdere experts (nu dissidenten) heb vernomen in hun video’s en artikelen.

  Het begint al met Pasteur waarvan bewezen is dat hij gefraudeerd heeft, uiteraard voor het goede doel met de beste bedoelingen… Het zegt veel over zijn karakter. Een bepaald resultaat willen bereiken en dan keihard liegen over wat je nou eigenlijk aan het doen bent en bereikt hebt. Het eigen gewin heeft prioriteit.
  https://www.nytimes.com/1995/05/16/science/doctor-s-world-revisionist-history-sees-pasteur-liar-who-stole-rival-s-ideas.html
  https://healthglade.com/louis-pasteur-was-a-major-fraudster/

  Vergelijkbaar met veel ‘wetenschappers’ in onze tijd. Ze weten dat er veel niet klopt aan wat er beweert wordt over corona, maar kiezen om politieke/economische redenen voor de weg van de minste weerstand, de hoofdstroom.
  Neem nou iemand die nog een beetje geweten leek te hebben, Jaap van Dissel. Hij sprak de waarheid over de mondkapjes. Toen werd de druk hem echter teveel en beweerde hij later dat mondkapjes toch wel konden meehelpen om verspreiding tegen te gaan. Zonder overigens te verwijzen naar overtuigend wetenschappelijk bewijs, dat was er immers nog steeds niet. Dat zien we vaker. Mensen die nog wel aan wetenschap willen doen wanneer het ze uitkomt en niet ten koste gaat van hun positie. Zodra er druk komt zoals ‘alle andere landen doen het’, dan veranderen ze van standpunt. Kijken ze opeens niet meer naar kritische studies maar enkel naar die studies die de gewenste uitkomst geven.

  Denk bijv. ook aan de zeer gebrekkige studie die moest bewijzen dat HCQ niet effectief zou zijn. Dat krijgt veel aandacht en wordt gebruikt om HCQ af te schrijven. Maar een andere betere studie (in Nederland gedaan!) die wel bewijst dat HCQ veel kan helpen, daar hoor je weinig over. https://www.isala.nl/nieuws/hydroxychloroquine-wel-effectief-tegen-corona/

  Het is allang geen echte wetenschap meer. Want dat is minder eenzijdig en laat meer twijfel toe en leid naar vervolgstudies, meer kritisch onderzoek waarbij eerdere conclusies eventueel onjuist worden verklaard.

 6. @Krit Noot, dank voor de uitleg. Kijk ook eens op de volgende gedetailleerde Texas vaccinatie status pagina:
  https://www.houstonchronicle.com/projects/coronavirus-vaccine-tracker-texas/

  In Texas, 4,068,850 people have been partially vaccinated and 4,912,656 people have received all shots. That means 31.8% of the population has received at least one shot.

  Als één dosis nu ook al goed genoeg is dan doet Texas het opeens weer een stuk beter. Het is maar wat je wil geloven vermoed ik. Als we nu gaan geloven dat we die spuiten helemaal niet nodig hebben… dan doen we het opeens enorm goed!

 7. Een hoop gevend schrijven dat een lichtpuntje in deze p(l)andemie kan zijn.
  Hier een leuk actueel beeld dat Texas laat zien zoals het moest zijn lijkt het.
  https://mailchi.mp/tomwoods/txphoto?e=e6fbc1d221
  Maat tevens een waarschuwing die ik kan begrijpen van Mike Natural News die verteld dat nu de bevolking een risico loopt op een nieuwe besmetting of virus.
  De heersende en mensen die ons allemaal pepland willen vaccineren zal dit niet lijdzaam afwachten totdat het een hit word vrijheid zonder dwang.
  Dan is het wachten op de dingen die dan nog komen gaan.
  En hij heeft het al vaker goed gezien en net zoals hier de mensen gewaarschuwd.
  https://www.naturalnews.com/2021-04-07-situation-update-april-7th-cdc-will-release-biowarfare-pathogens-in-texas-and-florida.html

 8. @ Cor van den Berg
  07/04/2021 om 10:06 pm
  De methoden daar stonden mij al niet aan maar nu is bewezen dat hij een blinde leidsman is .

 9. @zoon v.d. koning, in dit artikel wordt beschreven dat 13 miljoen prikken gezet zijn. Dit getal heb ik gedeeld door de texaanse bevolking. Dat geeft 45%. Ik had hier eigenlijk die 12% of zo die 2 prikken gehad heeft vanaf moeten halen. Dus 11,5 miljoen had ik moeten delen op 29 miljoen. Dan kom je op 40% die minimaal 1 prik heeft gehad. 1 prik pfizer beschermt net zo goed als 2x AZ.
  En volgens de data is de bescherming tegen sterfte of ernstige ziekte zelfs bijna 100%.

 10. @ zoon v.d.Koning.
  Goede reaktie en scherpe vragen van je als antwoord op
  Krit Noot.

  Wist je dat de PCR test niet test op het Coronavirus maar op genetisch materiaal dat ieder mens in zijn lichaam heeft en dat geen virus is maar slechts een deel van je lichaam, namelijk Chromosoom 8 ? Je kunt dat zelf checken op de volgende site.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/nucleotide

  Voer het volgende in het zoekveld in:

  Homo sapiens chromosome 8, GRCh38.p13 Primary Assembly

  Kies het  bovenste chomosoom uit de resultaten
  Ga nu naar het venster ‘change region shown’ (rechtsboven) en voer het volgend bereik in:

  van 63648346 tot 63648363

  Ga naar de onderkant van de pagina waar je de reeks

  ctccctttgttgtgttgt

  ziet die afkomstig is van Chromosoom 8!
  (c = Cytosine t= thymine g= guanine)

  En daarom hebben meer dan 85% van de mensen die positief testen op het virus geen symptomen omdat er niets met ze aan de hand is …

  https://brandnewtube.com/v/aTBlBD

 11. Nieuwsbrief Partij voor de vrijheid:
  Nederland is een corrupt land met een nepparlement

  https://www.pvv.nl

  Geert Wilders: ‘‘Het was dus allemaal al van te voren bedisseld en beklonken. Bosma en Arib hadden geen schijn van kans want Rutte wil weer vriendjes worden met Kaag. Schaamteloos gesjoemel. Alles voor de macht. Nederland is een corrupt land met een nepparlement.’’

  Klopt Geert en deze foto bewijst dat Rutte en Kaag zijn uitverkoren ( samen met Hare Majesteit Maxima) ons land uit leveren aan het W.E.F van Klaus Schwabs:

  https://www.facebook.com/HetKoninklijkHuis/photos/a.285013738314321/1225904160891936/?type=3

  Het is om te kotsen wat een duivels allemaal!

 12. Bij een zorginstelling voor geestelijk gehandicapten in Zuid Holland waar ik regelmatig kom zijn na vaccinatie veel Corona gevallen gesignaleerd. Deze mensen zijn twee maal gevaccineerd. Een aantal van hen heeft zelfs ernstige Corona klachten. Hoe kan je als overheid zelfs maar overwegen om een vaccinatie paspoort in te voeren als de prik bij een groot aantal mensen gewoon niet werkt.

 13. Stumper David Maasbach heeft het vaccin genomen! Die hoef je dus niet meer serieus te nemen, als je dat al deed….

 14. Vanavond Ernst Kuiper bij Op1:
  Je laat je vaccineren ook voor de ander, (dat je niet meer besmettelijk bent bedoelt jij ). We moeten nu inzetten op vaccineren vaccineren . Zet toch in op die eerste prik. Ernst Kuipers heeft gezegd dat dit virus niet meer weggaat en dat er vele mutanten kunnen komen en waarbij weer maatregelen nodig zijn.

  Hierover is het laatste woord nog zeker niet gezegd en bijvoorbeeld Mike Adams zegt dat vaccins juist de mutanten bevorderen in het lichaam van de gevaccineerde.
  https://www.naturalnews.com/2021-03-26-situation-update-mar-26-vaccinated-people-are-walking-biological-time-bombs.html

 15. Naar wie wilt u luisteren als het over vaccins gaat? Naar de frikandellen etende schoolmeester die roept dat u niet moet zeuren en gewoon effe een prikkie moet gaan halen?
  Of luister u liever naar wat Professor Dr. Pierre Capel, emeritus hoogleraar immunologie te zeggen heeft?

  De olifant in de porseleinkast

  https://www.youtube.com/watch?v=5eV-BS1c8jQ

 16. Ziektecijfer bij het NHS-personeel na de Covid-vaccinatie “ongekend”

  https://ejbron.wordpress.com/2021/04/07/ziektecijfer-bij-het-nhs-personeel-na-de-covid-vaccinatie-onge-kend/

  De medisch directeur van een ziekenhuis in Kent in het Verenigd Koninkrijk heeft zich dapper uitgesproken tegen het niet melden van de realiteit van morbiditeit als gevolg van de uitrol van Covid-19-vaccinaties in het hele Verenigd Koninkrijk aan NHS-personeel.
  Dr. Katya Polyakova, de medisch directeur van een ziekenhuis in Kent, heeft gezegd dat het “ziektecijfer na vaccinatie ongekend is” onder NHS-personeel, en bevestigt dat sommigen zelfs neurologische symptomen hebben die een “enorme impact hebben op het functioneren van de gezondheidsdienst. ”.

 17. Het gist in Italië! Protesten voor het parlement: Vrijheid, vrijheid, vrijheid!

  https://ejbron.wordpress.com/2021/04/07/het-gist-in-italie-protesten-voor-het-parlement-vrijheid-vrijheid-vrijheid/#more-268429

  In Italië is er door de regeringswisseling weinig veranderd, de ene marionet (Draghi) verving de andere (Conte) en zet de politiek geheel in de zin van diegenen die aan de touwtjes trekken op de achtergrond voort. Terwijl het land en de havens voor nog meer illegale migratie geopend zijn, worden de burgers/zakenmensen met strikte coronamaatregelen in het gareel gebracht en worden er uitgaansverboden opgelegd, dus dezelfde procedure als in Duitsland (Nederland!).

 18. Droevig record bij aantal doden na vaccinatie – zo veel waren het nog nooit!

  https://ejbron.wordpress.com/2021/04/07/droevig-record-bij-aantal-doden-na-vaccinatie-zo-veel-waren-het-nog-nooit/

  Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) registreert dit jaar een droevig record. Nog nooit eerder in de geschiedenis van het EMA werden er zo veel zwaarwegende bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinaties in haar databank gedocumenteerd. In maart explodeerden de aantallen bijna. Vermeende reden daarvoor zijn campagnes rondom de gentherapiespuiten van AstraZeneca, Pfizer en Moderna.

 19. Schokkende beelden tonen dat wereldberoemde stad Parijs een vuilnisbelt is geworden

  https://dissident.one/2021/04/07/schokkende-beelden-tonen-dat-wereldberoemde-stad-parijs-een-vuilnisbelt-is-geworden/

  Schokkende beelden tonen straten van de eens wereldberoemde stad Parijs die gevuld zijn met afval. De hashtag “Saccage Paris”, wat “vuilnisbelt Parijs” betekent, was het hele weekend online te zien toen boze inwoners de burgemeester ervan beschuldigden dat zij had toegelaten dat Parijs een vuilnisbelt was geworden, en zij het regime op de vingers tikten.

 20. Duitsland gaat economisch op de fles: Vernietigende IMF-prognoses voor 2021 en 2022

  https://ejbron.wordpress.com/2021/04/07/duitsland-gaat-economisch-op-de-fles-vernietigende-imf-prognoses-voor-2021-en-2022/#more-268451

  Terwijl het land zichzelf gek maakt met willekeurig samengestelde en nietszeggende besmettingscijfers, raken de enige echt zorgwekkende cijfers uit het gezichtsveld – en die betreffen de economische kerndata, die de totale economische situatie van Duitsland afbeelden. Hier is sprake van, anders dan bij de zogenaamde epidemie, een echte bedreiging, die in haar gevolgen nog helemaal niet te overzien is. De nu gepresenteerde cijfers van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) bevestigen een indrukwekkend totaal falen van de Duitse regering ook op dit elementaire politieke verantwoordingsgebied.

 21. Krit Noot schreef:
  07/04/2021 om 5:35 pm

  Texas: 45% geprikt en daarnaast veel mensen besmet. Hoeveel mensen daar antistoffen? 65%?
  Nederland: 15% geprikt en daarnaast een beperkt aantal mensen besmet. Uit laatste meting bleek dat 20% antistoffen heeft.

  Ik ben geen viroloog of immunoloog, maar mijn boerenverstand zegt me dat dit verschil in antistoffen significant is.

  Andere gebieden in de wereld met vaccinatiepercentages boven de 40% laten overigens precies hetzelfde beeld zien.

  Op basis van deze statistiek verwacht ik dat op het moment dat Nederland 7 miljoen prikken bereikt alles opengegooid kan worden. Met ons beleid van ouderen eerst vaccineren hoop ik dat 4 a 5 miljoen prikken al voldoende is.

  Als eerste: waar haal jij die cijfers vandaan? Texas 45%? Ik zie toch echt iets heel anders nl. 9.8%. Ze doen het slecht met vaccineren maar jij doet het voorkomen dat ze voorop lopen?

  https://www.texasstandard.org/stories/texas-ranks-46th-of-states-in-percentage-of-population-fully-vaccinated-why-depends-who-you-ask/
  https://www.msn.com/en-us/news/us/we-never-fully-recovered-texas-vaccine-rollout-still-lagging-weeks-after-winter-storm/ar-BB1eThln

  Kritische vragen: hoe weten we hoeveel mensen besmet zijn? Is dat evenredig aan het aantal testen dat er gedaan is?
  Zou het ook kunnen dat corona in werkelijkheid al één of meerdere malen, de wereld rond is geweest? Net als de griep zich snel verplaatst? Sinds wanneer is het normaal om te veronderstellen dat zo’n luchtwegvirus te stoppen is als het eenmaal ‘los’ is?

  Hoe weten we dat de testen echt aantonen dat iemand besmet is? Is de definitie van besmetting steeds hetzelfde gebleven? Je hebt geen symptomen maar de test zegt dat je besmet bent… jaja. Zijn de testen betrouwbaar zoals ze nu gebruikt worden?

  Is het virus überhaupt wel aangetoond/geïsoleerd? Of enkel gekopieerd van bestaande data afkomstig van sars cov 1? (zijn die data eigenlijk wel betrouwbaar…?) En daarna met ‘betrouwbare’ testen gekeken of er een goede reactie te zien was? Waarom moeten we daar vertrouwen in hebben?

  Al die modellen (Neil Ferguson!) en testen blijken steeds uiterst onbetrouwbaar te zijn als er door onpartijdige bekwame mensen naar gekeken wordt. Zelfs de uitvinder v.d. pcr test riep nog op om het niet voor diagnose te gebruiken zoals het nu gedaan wordt.

 22. Voor Elise,

  Je ziet het precies zoals het is en gaat.
  Helemaal met je schrijven eens.

  M.v.g. Rick

 23. Dit: (Washington Post: ‘Tijdens de grieppandemie van 2018 droeg iedereen mondkapjes, maar ze waren nutteloos’),”
  moet zijn: de grieppandemie van [b]1918[/b]

  Overigens was het toen ook een grote misdaad om je masker niet op te doen:

  On Nov. 1, 1918, Eugene C. Caley became the first man in Oakland, Calif., to be arrested for not wearing a mask. He was released on bail, although similar scofflaws in San Francisco had been sentenced to up to 10 days in jail. (Departments donated revenue from fines to the Red Cross.)

 24. Krit Noot wijst op de vaccinatiegraad en het percentage mensen met antistoffen,dat in de richting gaat van de 70%,wat wel vaker als kritische grens wordt genoemd.
  Daarnaast worden de omgevingstemperatuur en de intensiteit van de zonnestraling wel genoemd.
  Texas is een zuidelijke staat,al staat me wel bij dat het er recent nog behoorlijk koud is geweest.

  De (geschatte) sterftecijfers van van het afgelopen jaar ,geven ook welaan dat het meer dan een gewoon griepje is.

 25. Wat verontrustend is bij verschillend beleid in de staten is: Dat je dan sowieso niet kunt reizen. Behalve als staten dezelfde regels handhaven/naast elkaar liggen qua auto etc vervoer. Denk dat dit op langer termijn in een grote burgeroorlog verandert. Ook vervelend als je familie hebt in een andere staat. bv.
  Even over de macht hier in Nederland en EU. We weten inmiddels, dat de macht langzaam overgeheveld wordt naar de EU. Landelijke overheden zullen gaan verdwijnen. Dit zijn begin signalen:
  Gemeente Eindhoven verbiedt lachgas. Zoiets hoort landelijk besproken/ingevoerd via de wet te worden. Burgemeesters hebben nu zelf inspraak omtrent coronabeleid.
  Minimumloon wordt in de EU hetzelfde.
  Er komt een Europees boekhoudprogramma, dus voor alle bedrijven hetzelfde, dus allemaal in dezelfde databank.
  Dit geldt dus ook voor het vaccinatie paspoort. Nu zit iedereen in zijn eigen land in de database en met dit paspoort zit iedereen in dezelfde databank.
  Heel langzaam worden we dus toch ingelijfd. In de EU, maar ook in de technische wereld.

 26. Kijk eens naar Nicaragua en Nepal..niks vaccinatie..en toch voorbij. Belarus is ook niet echt getroffen. Stop met krant lezen. Zelfs het Fries dagblad is van de belgen.
  Echte informatie.. verder zoeken. En russia today…neem de Duitse… gemaakt door Duitsers voor Duitsers. Niks propaganda..op YouTube en gewone website. Ook skynews australia is leerzaam. Ga er nou eens niet vanuit dat door vaccinatie het aantal besmettingen zakt. Dat valt niet te bewijzen. Als je niets doet zakken de cijfers ook. Zelfde als met normale griepjaren, wanneer de winter voorbij is..

 27. @Sander
  Intraveneus (in de ader) wordt het inderdaad niet ingespoten, maar wel in de bovenarm. In de bovenarm zitten veel bloedvaten. Het effect is derhalve identiek.

 28. @Sander, waar ze het ook inspuiten het komt altijd in de bloedbaan, ook via spierweefsel dus, maar in dat weefsel wordt inderdaad de naald gezet.

 29. Dus een vaccinatie/paspoort is wel verplicht in verpleeghuizen en zorginstellingen(Texas)? Valt daar dan de huisarts en/of ziekenhuis ook daaronder? Nu ja, dat betekent dat iedereen toch gevaccineerd moet worden en of een paspoort moet hebben. Enne hoe zit het met bezoek? Hoe moet ik dat zien? Moeten ze daar een app/QR code gebruiken om naar de restaurants etc. te kunnen gaan?
  Ik zie de maatregelingen al vanaf het begin als doorvoering van verdere technologie/dataverzameling.(daarom ook niet geklapt voor de zorgmedewerkers/let wel heb wel respect voor de zorgmedewerkers in deze tijd) Aangezien alle landen die agenda hebben ondertekend, denk ik toch dat ook Texas meegaat. Via hegeliaanse dialectiek methode.
  Het spinnenweb met de zwarte weduwe(eet partner en kinderen op) kan alleen bestreden worden als die “liefdevolle” spin dood is.(ik wilde iets anders zeggen, maar ik mag niet schelden)

 30. Hoeder schreef:
  07/04/2021 om 4:56 pm
  Wanneer ze de halve wereld bevolking willen uitmoorden, maakt het niet uit waar ze het inspuiten, als je maar binnen 2 tot 3 jaar dood gaat.

 31. Texas: 45% geprikt en daarnaast veel mensen besmet. Hoeveel mensen daar antistoffen? 65%?
  Nederland: 15% geprikt en daarnaast een beperkt aantal mensen besmet. Uit laatste meting bleek dat 20% antistoffen heeft.

  Ik ben geen viroloog of immunoloog, maar mijn boerenverstand zegt me dat dit verschil in antistoffen significant is.

  Andere gebieden in de wereld met vaccinatiepercentages boven de 40% laten overigens precies hetzelfde beeld zien.

  Op basis van deze statistiek verwacht ik dat op het moment dat Nederland 7 miljoen prikken bereikt alles opengegooid kan worden. Met ons beleid van ouderen eerst vaccineren hoop ik dat 4 a 5 miljoen prikken al voldoende is.

 32. @ Hoeder

  Dit zogenaamde ‘vaccin’ spuiten ze niet gewoon in de bovenarm in, spier- en verweefsel?

  Direct in een ader lijkt mij onwaarschijnlijk, heb je een link waar ik dat kan terug lezen? Alvast bedankt.

  Goed artikel, duidelijke taal. Texas is goed bezig, nu de rest van de wereld nog.

 33. Goed dat in Texas het bedrog zichtbaar wordt. Op basis van het sterftecijfer wisten we natuurlijk al lang dat er niets bijzonders aan de hand is. Toch blijven die Amerikanen vreemde jongens. Er is nl wel volop gevaccineerd en het succes kan dus daar aan toegeschreven worden. En dat terwijl vaccinatie volstrekt zinloos is. Sterker juist slecht voor je is. Synthetische middelen zijn lichaamsvreemd en om die ook nog eens rechtstreeks in de bloedbaan spuiten is ronduit ongezond, immers ze moeten eerst door het lichaam afgebroken en afgevoerd worden. Dat begrijpt iedereen, behalve die witte jassen die zich dokter noemen.

Comments are closed.