Worden vaxbewusten zo geframed? Zwitserland waarschuwt voor aanslagen op prikcentra

Onder de toekomstige slogan: ‘De Spuit – of eruit!’ (eerst uit de samenleving, daarna uit het leven?).

—————————————————————————————————————————————–

Amerikaanse ministerie van Defensie sluit snelweg 21 uur lang helemaal af na eenzijdig ongeluk met vrachtwagen die ‘vaccins’ vervoerde – waarom? – ‘Wat doen weggelekte injecties met de natuur, planten, dieren en het water?’ – Democraten gaan met nieuwe wet vaxbewusten op één lijn zetten met terroristen

—————————————————————————————————————————————–

De Zwitserse autoriteiten waarschuwen dat niet nader genoemde ‘militante groepen’ aanslagen zouden kunnen plegen op zowel prikcentra als de productie- en distributie systemen van ‘vaccins’. Dit lijkt op een doorzichtige poging om vaxbewusten – dat zijn mensen die specifiek geen Covid-19 injecties of helemaal geen vaccinaties willen – met behulp van dodelijke false-flag aanslagen te framen, zodat het argeloze publiek rijp gemaakt wordt voor het steunen en eisen van keiharde maatregelen zoals nog meer discriminerende uitsluiting en dehumanisering, leidend tot het permanent verwijderen van de ‘foute’ mensen uit de samenleving.

De Straits Times baseert zich op een rapport van NZZ am Sonttag. In Zwitserland worden de Covid-19 injecties gecoördineerd en verspreid door het leger. De doses zijn op geheime locaties opgeslagen.

Minister van Gezondheid Alain Berset zei onlangs dat de kantons veel meer mobiele vaccinatieteams moeten inzetten. Het aantal inentingen moet volgens hem omhoog, omdat er anders opnieuw reisbeperkingen en verplichte quarantaine voor reizigers zouden kunnen worden ingevoerd. In Zwitserland zijn tot nu toe 9,51 miljoen injecties gezet, genoeg voor 55,6% van de bevolking. Het is een van de laagste percentages in West Europa.

(In Europa wordt in Roemenië en Bulgarije tot nu toe het minst geïnjecteerd. Deze landen hebben niet geheel toevallig ook de laagste (veronderstelde) Covid-19 gevallen… (3))

Worden vaxbewusten als ’terroristen’ geframed?

Isabelle Graber, woordvoerder van de federale inlichtingendienst, waarschuwt nu dat ‘aanvallen op (vaccinatie) doelwitten zowel grote menigten kan raken, als ook intense media aandacht kan krijgen’ (1). Het was een nauwelijks verhulde aankondiging dat dit vermoedelijk zo gepland wordt, overduidelijk om de angst bij het volk verder op te voeren en de vaxbewusten te framen, zodat die door zowel politiek, media als het volk op één lijn worden gezet met terroristen.

Ministerie van Defensie VS grijpt in na ongeluk met truck met ‘vaccins’

Aan de andere kant van de oceaan is er deze week een mogelijk gerelateerd incident geweest. De Amerikaanse snelweg I-79 in West Virginia werd 21 uur lang helemaal afgesloten na een eenzijdig ongeluk met een truck die de berm inreed en kantelde. Waarom werd dat zo lang gedaan, terwijl de truck het overige verkeer niet blokkeerde?

Dat dit geen normaal ongeluk was, bleek toen het ministerie van Defensie erbij werd gehaald, er grote tenten werden opgezet, en er zelfs drones werden ingezet om te voorkomen dat de gecrashte truck vanuit de lucht kon worden gefilmd. Uitleg waarom dit werd gedaan werd niet gegeven.

Wat bleek later: de truck vervoerde Covid ‘vaccins’ van Moderna, die volgens de sheriff van de desbetreffende county geëxporteerd zouden worden als ‘hulp’ aan een ander land. Er werd een compleet Hazmat team aangerukt, zogenaamd om de gelekte olie en antivries op te ruimen – een hoogst ongebruikelijke methode, want dit soort ongelukken zijn schering en inslag in de VS.

Wat gebeurt er met de natuur, dieren, planten en het water?

Hazmat teams worden doorgaans alleen ingezet als er gevaarlijke chemische of biologische stoffen zijn vrijgekomen of dreigen te ontsnappen. ‘Kan het zijn dat deze zogenaamde ‘vaccins’ in werkelijkheid biologische wapens zijn?’ vraagt de Amerikaanse conservatieve radio presentator Hal Turner zich dan ook af. ‘Dat zou de enige rationele verklaring zijn voor de betrokkenheid van Defensie. Het verklaart ook alle geheimhouding.’

‘Wat zouden de gevolgen zijn als Covid-19 vaccins in de natuur vrijkomen? Wat doen ze met planten en dieren? Wat kunnen ze veroorzaken in het water? Wilde Defensie absoluut ieder flesje vinden en bergen? Waarom zou dat zo belangrijk zijn – het is immers maar een ‘vaccin’, toch?’

‘Of was dit een grote actie om ervoor te zorgen dat niemand deze vaccinflesjes in handen zou krijgen, en ze onder een massaspectrometer (/ microscoop) zou leggen om te analyseren wat er precies in zit? Het is duidelijk dat iemand die heel machtig is NIET wil dat dit gebeurt. Wat verbergen ze? Er wordt IETS verborgen voor het publiek. Misschien wordt het tijd om een paar van deze ‘vaccins’ te pakken en dit uit te vinden.’ (2).

White supremacy ‘aanslagen’

Het is nog speculatie, maar er is nog een andere mogelijke verklaring die Turner niet noemt, en waarbij we weer bij Zwitserland uitkomen: een aanslag, hetzij echt (onwaarschijnlijk), hetzij false-flag. Dit soort ongelukken zouden in ieder geval perfect kunnen worden geframed als een ‘aanslag’ van ‘white supremacy’ of ‘neonazi’ groepen die zich verzetten tegen de massa injecties.

Waarom ‘white supremacy’ ( / neonazi) groepen? Omdat dit de ENIGE zijn die talloze keren specifiek in de nieuwe H.R.350 ‘Domestic Terrorism Prevention Act‘ van de Democraten worden genoemd. Niet de criminele, zeer gewelddadige migrantenbendes, die sinds het aantreden van Biden volledig de vrije hand krijgen met hun drugs-, seks- en kinderhandel, maar blanke conservatieven worden nu als Amerika’s grootste binnenlandse vijanden neergezet.

Wat wordt precies onder ‘white supremacy’ en ‘neonazi’ verstaan? Volgens analisten en waarnemers zijn dat volgens de nieuwe definitie geen mensen meer met getatoeëerde swastika’s en posters van Hitler, maar normale blanke burgers die ervan overtuigd zijn dat de verkiezingen zijn gestolen, en/of die weigeren zich te laten injecteren met de experimentele Covid-19 gentherapiën. Wetgeving om hen voor onbepaalde tijd (permanent) op te sluiten in concentratiekampen werd reeds vorig jaar aangenomen. (Zie in dit verband ook ons artikel van 30-06-2020: Oud beheerder FEMA-kamp zegt dat duizenden guillotines klaarstaan voor massamoord op conservatieve Amerikanen).

Vaccinatiepaspoorten opmaat naar meest onmenselijke dictatuur ooit

De globalistische klimaat-vaccin sekte heeft sinds vorig jaar de frontale aanval geopend op het laatste bastion van vrijheid dat de mensheid nog over heeft: de zeggenschap over zijn eigen gezondheid en lichaam. Als overheden zwichten voor de enorme druk van Big Pharma en VN/WHO/WEF/ GAVI, en test/vaccinatiepaspoorten verplicht gaan stellen om toegang te krijgen tot de samenleving, werken zij naar mijn persoonlijke overtuiging willens en wetens mee aan de hardste, meest onmenselijke en straks ook de met afstand moorddadigste fascistische dictatuur die deze planeet ooit gekend heeft.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Hal Turner
(3) LifeSiteNews

Zie ook o.a.:

24-08: VS op rand van instorting; Wankelend Biden regime kondigt medische dictatuur af en veroorzaakt voedselcrisis
24-08: Opstand in Australië? Truckers dreigen land compleet plat te leggen totdat tirannieke regering verdwijnt
23-08: Holocaust overlevende zegt dat Covid maatregelen identiek zijn aan wat de Nazi’s deden
05-08: Deel 3 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf’
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
30-07: ( / De volgende fase van de oprichting van Noord Korea aan de Noordzee lijkt ophanden)
19-07: Macht der machtelozen: Václav Havels boek over hoe het volk een tiranniek regime verslaat
13-07: Injecties of de hongerdood? Griekenland volgt Frankrijk met invoering misdadige vaccindictatuur
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
28-05: Kan de aangifte tegen Rutte of het nieuwe Nürnberg tribunaal deze machtsgreep nog stoppen?
05-04: Bekende socioloog-politicoloog noemt corona beleid ‘psychologische terreur’ en ‘oorlog tegen het volk’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur


2020:

10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-08: CNN denkt dat Joe Biden snel zal aftreden en extreemlinkse Kamala Harris president wordt
02-08: ‘Democraten en media plannen coup door Joe Biden tot winnaar verkiezingen uit te roepen’
30-06: Oud beheerder FEMA-kamp zegt dat duizenden guillotines klaarstaan voor massamoord op conservatieve Amerikanen
30-06: Coalitie van marxisten en islamisten heeft oorlog verklaard aan Westerse samenleving’
09-02: Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

67

 1. IIk praat erover met familie en collega’s.
  Ook zeker over mjjn zorgen over de bijwerkingen van de injecties (o.a. vorming bloedstolsels en kans op heftige reactie na contact met een corona(-achtig) virus (Antibody Dependent Enhancement).
  Dit noem ik expliciet om duidelijk te maken dat een eventuele heftige reactie niet veroorzaakt wordt door iemand die geen injectie heeft gehad (en zelf niet ziek is).
  Wat ik tegenwoordig meer doe in discussies is expliciet vermelden dat ik ieders keuze en mening respecteer.
  Dat werkt o.h.a. goed Het heeft ook de verstandhouding met enkele familieleden weer duidelijk verbeterd.

  Ik merk bij veel mensen dat ze genoeg hebben van alle maatregelen en het geruzie en simpelweg weer normaal willen leven.
  Ook beginnen steeds meer mensen te twijfelen aan de zogenaamde goede bedoelingen van de autoriteiten
  Waar blijft die beloofde vrijheid en waarom moeten we mogelijkerwijs een 3e of 4e etc spuit, want er was ons iets anders verteld? .

  Tegelijkertijd geef ik aan respect te hebben voor ieders keuze. Bij veel mensen merk ik dat men weer

 2. @Elise 01-09-’21 11:15-u…Heel veel sterkte en kracht toegewenst.
  Zelf heb ik in zeer vergelijkbare situatie gezeten.
  Te jong weduwe geworden, géén inkomen en moest noodgedwongen
  na een jaar gaan bedelen bij m’n toen hoogbejaarde moeder en
  lichamelijk gehandicapte zoon.
  Had volgens de sociale verzekeringsbank uit Breda
  geen enkel recht op een bijstandsuitkering,
  of iets anders van dien aard.
  Na een moeilijk verlopen gesprek, reed ik verbijsterd terug naar huis.
  Geen rechten, maar wel levenslange belasting plichten.

 3. @Theo Kainos schreef:
  01/09/2021 om 10:16 am

  Ik heb de enquete ingevuld. Deze is in mijn beleving behoorlijk gekleurd. Er wordt mijns inziens vanuit gegaan dat er daadwerkelijk iets aan de hand is. De scenario’s missen stelselmatig de keuze om geen maatregelen te treffen. De R-waarde is wetenschappelijk niet onderbouwd. Gelukkig zijn er her en der vakjes waar je commentaar kunt geven. Het onderzoek heb ik dan ook op grond van feiten afgebroken. En dit is dan een onderzoek van de TU Delft…. Dat belooft weinig goeds voor de toekomst; een niet wetenschappelijke benadering en gekleurd naar de mening van het RIVM.

 4. Doorzichtige poging om mensen, die weigeren zichzelf vrijwillig als proefkonijnen te laten misbruiken en hun rechten op zelfbeschikking blijven gebruiken, zwart te kunnen maken.
  De publieke opinie vindt steeds meer dat mensen het recht hebben op zelfbeschikking en dat ze mogen kiezen of ze zich laten vaccineren of niet.
  Tegelijk zijn er teveel van deze ‘antivaxxers’ en groeit hun aantal nog.
  Enkel de overheden hebben immers de juiste cijfers hoeveel mensen vaccinatie weigeren en dus vallen ze eens temeer door de mand met hun bedrog dat een meerderheid vd bevolking reeds vrijwillig gevaccineerd werd.
  In de leugenmedia de indruk wekken dat de meerderheid al gewillig gevaccineerd werd is dus een flagrante leugen die ook al ontmaskerd werd.

  @Paralele Pipido
  01/09/2021
  Je hebt dus overschot van gelijk: de meerderheid vd bevolking wil NIET gevaccineerd worden en is dat ook niet.
  Daarom blijven overheden de druk opvoeren op alle mogelijke en denkbare manieren om mensen over te halen tot vrijwillige vaccinatie want indien de meerderheid al zou gevaccineerd zijn, dan is er geen reden meer om druk te zetten.

  Dus moeten nu de ongevaccineerden op een andere manier de kop van jut worden want overheden zijn aan het einde van hun Latijn om mensen indirect te dwingen tot vaccinatie en door verdeel en heers de gevaccineerden uit te spelen tegen de ongevaccineerden.

  Net zoals bij 9/11 de hele wereld werd opgezet tegen moslims door de terreur aanslagen voor verdeel en heers, zo zullen nu de aanvallen op vaccinatiecentra georkestreerd worden om ongevaccineerden als terroristen te kunnen bestempelen, hen de schuld in de schoenen te kunnen schuiven om de publieke opinie tegen de ongevaccineerden te keren terwijl de overheid zelf de vaccinatiecentra afbrandt.

  Door misleiding proberen de politieke complotters de schuld voor hun misdaden (afbranden van vaccinatiecentra) in de schoenen te schuiven van onschuldige ongevaccineerden omdat zij zich niet gewillig onderwerpen aan zelfdestructie door vaccinatie en hun rechten blijven aanhouden.
  Tegelijk brengen ze zo een klap toe aan de politieke rechterzijde, de nationalisten die opkomen voor hun eigen-volk/rechten en die neonazi’s genoemd worden – want die zijn ook een bedreiging voor fascistische dictatuur en een nazi-regime.
  Zoooo doorzichtig, telkens dezelfde strategie en complot dat voor wakkere en bewuste mensen intussen al lang geen geheim meer is.
  Indien er dus vaccinatiecentra in vlammen opgaan dan zullen en kunnen we wijzen naar de misdadige terroristen van de politiek/overheden.

 5. @ burger van tomatenrepubliek, ik eet graag tomaten, maar dat over George Ofwell heb ik niet zelf verzonnen, zie The Trueman Show & Drs Karen Hamaker-Zondag YT, studie macht op deze planeet. Groetjes,

 6. @ Elise: 11:15 am. Respect voor U Elise. En de Overheid is onze vijand geworden, helaas dat wel. Het is niet niks wat U moet meemaken.

 7. De website http://www.vaccinatiepeling.nl is helaas steeds offline vanwege DDOS aanvallen. Het objectief open-source peilen hoeveel er echt geprikt is mag helaas NIET naar buiten komen. Met iets van 16.000 mensen die het hadden ingevuld gaf zo’n 99% aan NIET gevaccineerd te zijn en ook NIET van plan was zich te vaccineren. Uiteraard zijn de eerste mensen die het hebben ingevuld de kritische mensen, maar het zegt toch wel wat.
  Ik ken inmiddels mensen die aangeven dat ze de prik(ken) heb(ben) gehaald maar kom er later achter dat ze dat alleen maar zeiden om van de discussie af te zijn. Aangezien mensen sowieso allang niet meer de Main Stream Media dansel de politiek volgden of geloofden, denk ik dat we er misschien helemaal niet zo slecht voor staan. Stel dat in werkelijkheid maar 5 of 10% zich heeft laten prikken…dan kan men nooit al die maatregelen blijven handhaven.

  Al met al gaat het in deze hele klucht helemaal niet om of het virus bestaat of niet, of het mensen wel of niet dood. Het zou allemaal om iets heel anders gaan waarbij Covid de bliksemafleider is, net als de aanslagen van 9-11 destijds ook waren. Het zou hier gaan om een machts (en data)transitie van Amerika naar Rusland en China (die weer onder controle staan van Israel). De hele techwereld en de macht wordt langzaam van Amerika naar het Rusland-China-Israel (The Bunton Road) verplaatst. Vanuit dat blok zal de wereld in 5G-Smart Cities opgesloten worden onder Full-Surveilance waarbij elke mens, maar ook elk dier en elk stuk groente en fruit getrack and Traced kan worden. Wat er nu en de komende jaren gebeurd is een enorme ” Data-Grab” op basis waarvan de Nieuwe Wereld (orde) tot stand kan komen.

  Pas ook op voor de machines en de robots die straks zelfstandig zullen opereren. ” Machines that make machines.. “

 8. Slaap lekker verder Douwe ! Meer voeg ik er niet aan toe. Geloof Rutte zal ik zeggen , er word een wereld agenda uitgevoerd om de 7 miljard te halveren ! En het feit dat men gedwongen worden zich te laten gifprikken zegt mij genoeg, alles is een grotere toneelstuk

 9. @Willem, dank je, ik ben zo’n alleenstaande moeder. Je wordt gewoon letterlijk kapot gemaakt door de overheid/systeem. Al jaren! En nog steeds zijn er mensen, die denken dat ik het goed heb. Ha ha. Dat social credit system werkt al jaren bij mensen in een uitkering. Je wordt er niet beter op/van. Het ergste is dat de reguliere kranten mensen in een uitkering of laag loontje(vaak ook nog zwaar werk) met aanvulling van een uitkering neergezet werden als min mensen. Contacten met werkenden/genoeg verdieners werden daardoor voor deze mensen bemoeilijkt, terwijl deze mensen juist hulp of steun nodig hebben. Dan komt er ook nog een instantie over de vloer, die doet of ze je helpen, maar ze komen om te kijken of je fraudeert. Nu fraudeer je al als je verjaardaggeld hebt ontvangen.(dit moet je terug geven aan de gemeente, want je spaart zo geld uit) Dus als je een cadeautje(tastbaar) krijgt niet.
  vb Mijn financiële situatie bij 2 studerende, was dat ik na aftrek vaste lasten 300 euro overhield. Daar moest ik met 3 man van leven. Zat ook aan een zware kanker chemobehandeling en moest eigenlijk naar de diëtiste, maar apart eten kopen of maken zit er dan niet in. Kreeg van een tante een wasmand met levensmiddelen(gewonnen met kaarten), die ik zelf niet gebruikte, maar de het was een lief gebaar. De ogen van die gemeente persoon fronste(was na aan het denken of dit onder fraude viel) en zei toen: nee het is een gift. Dit gebeurde toen ik al 3 maanden aan de chemo zat en mijn hoofd was inmiddels kaal. Wist niet eens of ik de behandeling zou overleven. Dit gebeuren, daar ben ik nog steeds boos over. Gewoon niet te geloven, dat geld hier voor ging, dan mijn gezondheid/leed van mijn kids.
  Situatie nu: gekort op uitkering omdat zoon niet meer studeert en werkt. Hij verdient teveel en daarom ook huursubsidie weg. Ik zou eigenlijk in 2020 weer leuke dingen kunnen gaan doen(herstellingsjaar), maar financieel en corona beleid hebben hier een smet opgelegd. Dus herstellen is zo moeilijk./leven oppakken is zo lastig.
  Ik heb alleen een fiets en dat wordt met de dag zwaarder om daar alles mee te doen. Mijn gezondheid is pet.(ook nog chronische ontstekingen in liezen). Wat fietsen pijnlijk maakt en eigenlijk niet mag ivm schuren. Ben letterlijk elke dag aan het strijden met mezelf. Ja, Ik heb het zo goed he? 560 euro is mijn inkomen nu. Mijn huur is al 540. Mijn zoon betaalt nu alles, gelukkig nu een goede baan. Maar ja, denk nog altijd: het kan slechter. Het begrip, dat mis ik. Behalve bij mensen die in dezelfde situatie zitten, daar kun je wel mee praten.
  Dit zie je nu ook terug bij corona beleid. Mensen, die problemen hebben rondom dit beleid worden niet serieus genomen. Je kind/man/moeder dood/of blijvend ziek door vaccinatie, ach hoort erbij. Totdat het bij die naïeve mensen zelf gebeurt, dan is de wereld te klein.
  @Douwe, er gebeuren echt geen goede dingen rondom die vaccinaties!

 10. Nou, we kunnen met deze enquete mooi onze pen in gal en alsem dopen….

  RIVM onderzoekt mening Nederlanders over (nieuwe) coronamaatregelen
  Welke coronamaatregelen moeten er komen als het virus de komende maanden weer opleeft? Het RIVM heeft Populytics, een startup van de TU Delft, gevraagd om onderzoek te doen naar de mening van Nederlanders over die vraag. Moet er wat jou betreft een vaccinatieplicht komen? En mag Testen voor Toegang gratis blijven?

  Vanaf vandaag tot eind deze week kan iedereen meedoen aan een onlineonderzoek dat Populytics, een startup van de TU Delft, in opdracht van het RIVM uitvoert.

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5251420/rivm-onderzoek-coronamaatregelen-nederlanders-vaccinatie-druk-op

 11. @Douwe schreef:
  01/09/2021 om 12:35 am

  Je verhaal komt onsamenhangend op mij over. Wat is nu precies je punt?

 12. Niet alleen in zwitserland! ook hier in het (schijn)heilige land. Zie hier een link naar de englstalige versie van IsraelHayon https://www.israelhayom.com/2021/09/01/fearing-attacks-by-anti-vaxxers-top-health-officials-turn-to-chief-for-help/ (in de volksmond ook wel de bibiton – bibi+ iton ofterwijl bibikrant genoemd).
  ja ik woon in israel en de propaganda hier is 1000X zo erg als in Nederland. Elke skeptisme, vraag of poging daartoe word systemtatisch door de overheid de kop in gedrukt. Maar dit is dan ook nog steeds een socialistisch land waar de elites regeren met behulp van hun psychopaten in de shabac (vbinnelandse veiligheids dienst)!
  Nog een paar maanden en dan verwordt ‘vax-heave’ israell to vax-hell! Maar mensen zijn niet bereid om ook maar even vragen te stellen!
  De volgende fase van het socialistische / roomse / islam heilplan is in werking gezet. het demoniseren van eenieder die weerstand will bieden!
  En de schapjes blaten lekker verder op weg naar het slachthuis

 13. “Het is gemakkelijker om mensen voor de gek te houden dan om ze ervan te overtuigen dat ze voor de gek zijn gehouden.”
  – Mark Twain

 14. De vaccin-ampullen overleven een crash als deze. Inzet genoemde team wordt verder bepaald door de route waarover transporten plaatsvinden, er zijn speciale hazmat routes (zie bron). Zegt dus niets over het vaccin dat nu ter plekke alles zouden vernietigen. Zelfs een ongeluk met gevuldekoeken-transport zou op deze wijze worden aangepakt. Lachwekkende aanname weer, dat wel.

  Bron: https://www.fmcsa.dot.gov/regulations/hazardous-materials/national-hazardous-materials-route-registry-state

 15. Douwe op 12.35 am: stel je beter op de hoogte van wat er speelt. Beluister b.v. op Blckbx het interview met Jan Grandjean, een wereldbefaamd hartchirurg of kijk naar video’s van dr. Bakhdi. Verdiep je in bewegingen zoals Artsen voor Waarheid, of het Artsen Collectief. En zo zijn er letterlijk talloze zeer terzake deskundigen, die door de jou hoog geachte ‘officiële’ nieuwsmedia systematisch het zwijgen wordt opgelegd.

  En nog even dit: door je hoogmoedige houding t.o.v. ouderen die volgens jou niet met het internet om kunnen gaan stel je jezelf in een zeer akelig daglicht, temeer daar je zelf de werkelijkheid niet weet te onderscheiden en vanuit die positie kritiek uitoefent op degenen die dat wel degelijk doen. En inderdaad ook ouderen, met een scherpere blik dan jij.

 16. @Xandernieuws, de mogelijkheid om te reageren (dit blokje dus), staat helemaal onderaan alle reacties. Als dat er veel zijn, moet je dus ver naar beneden scrollen. Kan de reactiemogelijkheid ook bovenaan geplaatst worden?
  Neen dat kan niet. Mod.

 17. @KSV: het filmpje met Door Frankema staat op het youtube kanaal van Jorn Luka.

 18. @KSV, er staat op youtube een zeer goed interview met Door Frankema, de oprichtster van de site Stichting Vaccinvrij. Het is wel erg lang (2,5 uur), maar belicht , naast haar persoonlijke verhaal, alle aspecten van vaccineren. Zeer boeiend! Ook op hun site staat veel info waar je hopelijk iets mee kunt. Sterkte!

 19. Koen op 8.56: ik reageerde op Qvic, die schreef dat blanken intelligenter zijn dan andere ‘rassen’. Dat is niet zo. Dus wat jij zegt over mijn reactie heeft niets met de inhoud ervan te maken. Lees nog maar eens.

 20. @ Douwe? Kom je de superrijken een handje helpen soms? Volgens U is er geen bedrog aan de hand? De kranten liegen nooit & het politiek systeem is perfect goed bezig met hun gijzeling van gezonde mensen volgens U?

 21. Douwe. Wijsheid komt met de jaren. Ik hoop oprecht voor u dat u dat nog zult meemaken.

 22. @ xb:
  “George Orwell was ook iemand van de elite kringen, daarom kon die zo goed voorspellen wat er zou komen, hij kende de agenda’s goed, & hoe men ze moet hersenspoelen! 2020 = 1984!”

  xb, Onlangs dacht ik aan hoe onderschat Orwell echt is. Een schrijver met een mentor van de Fabian Society is niet alleen de auteur van een dystopie.

  Er werd algemeen aangenomen dat Orwell zijn idee van onze dystopische toekomst beschreef op basis van zijn kennis van het technologische niveau van ontwikkeling op dat moment, en hij had geen idee ik wist hoe ver BigTech kon gaan.De populaire mening is dat hij veranderde de jaren, en 1948, toen hij het boek schreef, werd 1984. Ik betwijfel of het zo simpel is.

  Nog iets anders dit jaar? Is het niet anders ontvangen? Ik zet een aluminiumfolie hoed op, en dit is wat ik bedacht:
  1984 – 1948 = 36. Werd 1984 niet verkregen na het optellen van 36? Complete speculatie. Maar aangezien het is toegestaan met een aluminiumfolie hoed, laten we toevoegen 36 en 1984: het blijkt 2020. Wat een toeval, toch?

  Een beetje meer: ik denk dat Nyuspike een commandotaal is die AI gebruikt om individuele geesten te controleren in een nieuwe samenleving, “AI-hersenen”. Moeten we niet letterlijk kijken naar: “wanneer de Nyuspiik voor eens en altijd wordt aanvaard, worden ketterse gedachten, dat wil zeggen gedachten die een afwijking van de principes van de Ingsoc vertegenwoordigen, letterlijk ondenkbaar, althans in die mate dat gedachten afhankelijk zijn van het woord.”
  Er is veel gebeurd in 1984. Bij voorbeeld, sinds januari 1984 de verkoop van de Macintosh is begonnen, “de eerste succesvolle massa-markt alles-in-een desktop personal computer met een grafische gebruikersinterface hebben gekenmerkt”. 1984 + 36 = 2020. Wat zijn ze sinds het begin van 2020 bij mensen gaan injecteren? “De eerste succesvolle alles-in-één massa-markt brain- AI gebruikersinterface”? Misschien moeten we het kameraad Shwaab vragen? Hij spreekt vol vertrouwen over de onvermijdelijke samensmelting van onze biologische en digitale identiteit, zonder een aluminiumfolie hoed op te zetten.

  Dat was niet genoeg, dus voegde ik 36 toe aan 2020: 2056. Sinds 1984: Sinds 1984: “de definitieve invoering van de Newspek was gepland tot 2050”. Ik schreef 2056 in duckduckgo, en het eerste resultaat was “2056.ca” die waren “Team 2056 is het eerste robotica team Uit Stony Creek, Ontario . Wat is de eerste? De eerste, gecreëerd om jongeren en leiders op het gebied van technologie te inspireren door hen op te nemen in bestaande mentorschap gebaseerde programma ‘ s die wetenschappelijke en technologische vaardigheden ontwikkelen die innovatie inspireren en bijdragen aan de algemene ontwikkeling van kansen in het leven.” Een bescheiden team, niets bijzonders. Maar dit is de “eerste”. Ik begrijp niet waarom ze zichzelf “2056 Tim” noemden…
  Trouwens, er is ook een Newspeak (programmeertaal) geïnspireerd door “1984”. 🙂 https://en.wikipedia.org/wiki/Newspeak_(programming_language)

  In ieder geval blijft de vraag: Wat is het toch met Vax dat ze een hele snelweg in 21 uur hebben afgesloten?
  Ik stuur u groeten van mijn besluiteloze wax Oost-Europese tomaat Republiek! 🙂

 23. @ Rick: 8:43 pm, op 31/8. Inderdaad, het gaat allemaal “de bietenbrug”, op. Iedereen met gezond verstand zou dit moeten inzien.

 24. KSV schreef:
  31/08/2021 om 9:46 pm
  @ Anita en anderen

  Mijn ervaring is dat bewijs aandragen niet helpt. Wel helpt het om achter je standpunt te blijven staan . NEE te blijven zeggen. Het ‘waarom’ interesseert mensen niet. Je zou nog wel kunnen zeggen dat jullie even afwachten tot de testfase afloopt eind 2023 .

  Ook zou je voor jezelf , als hulp , een antistoffen test kunnen doen. Dat is vrij makkelijk te regelen en kost zo rond de 50 euro. Die toont aan of je antistoffen in je bloed hebt. En dat zou je dan ook nog kunnen gebruiken bij je standpunt wanneer je je zelf moet verdedigen.

  Dit proces is er verder 1 van de lange adem. Maar wie het laatst lacht lacht het best.

  Sterkte

 25. Douwe schreef:
  01/09/2021 om 12:35 am

  Kun jij mij dan uitleggen waarom , naast best een lijstje anderen die ik ken of via via , wij eerder van vakantie terug moesten komen omdat mijn schoonmoeder 4 maanden na de prikken onverwacht is opgenomen en kransslagadertrombose bleek te hebben waardoor er 3 omleidingen aan zijn gelegd . En ze na de operatie de bloeddruk niet op pijl krijgen omdat ze teveel rode bloedcellen aan maakt waardoor het bloed dik is . stroperig bloed heeft ze . Of is dit allemaal weer toeval dat ze eerst 3 km kon lopen en na de prik niet meer ?

 26. KSV,

  de dochter van onze buurvrouw (die 14 jaar geneeskunde heeft gestudeerd) kon het vaccin analyseren onder een microscoop en niets “slechts” vinden. Zij was zo stom om zich te laten vaccineren en is sindsdien (al 5 maanden) verlamd aan één kant na een hevige hoofdpijn …De zus van onze tolk liet zich ook vaccineren (de stomkop) en is ook verlamd aan één kant …

  Ga jij je laten vaccineren ???!!!

 27. In Israël is er een uitbraak van Covid …Alhoewel dit land een groot deel van haar bevolking heeft gevaccineerd …

  Toch bizar, niet ???!!

 28. Thomas,

  je spreekt over parasieten …Je mag de Democraten niet beledigen hé ! 😉

 29. Mensen, mensen, mensen… Kalmeer, evalueer en geloof toch niet alles. Wat er werkelijk gaande is, is dat de generatie 45+, het internet niet helemaal machtig is. De echte pers (die volgens strikte regels brononderzoek doet) wordt door sensatie amateursites sinds kort weggezet als msm. Een groep journalisten die bewust nepnieuws de wereld in helpen. Nu kan ik je vertellen dat het tegenovergestelde de waarheid is. Als ze maar een beetje lucht zouden krijgen van fouten is dat voor journalisten dik cashen. Zie hoe snel Moderna werd aangepakt. En China z’n leklab (vermoedens waren er al eerder, maar nu na onderzoek). Het hele vaccin stelt geen reet voor en is binnen een paar weken uit je lichaam, het leert enkel je lichaam tegen een besmetting te vechten. Hoeveel pandemieën zijn er al geweest? Hoeveel vaccins heeft ieder mens al in zich? Je ziet dat de angstige mens bevestiging gaan zoeken in alternatief nieuws en zich overal tegen af gaat zetten. En denkt juist slimmer te zijn dan de mensen die wat jonger zijn en wel weten welk nieuws je kunt vertrouwen, welke mailtjes je kunt openen, welke apps veilig zijn om te installeren enz. Gevaar door deze groep is dat serieuze critici nu ook niet serieus meer worden genomen. Ze hadden gewoon in het begin wereldwijd 2 weken een strikte avondklok moeten doen dan waren we van die ellende afgeweerd. Maar nee er zijn teveel mensen die denken beter te weten hoe het zit en dan zal Rutte mij niet in m’n eigen huis opsluiten 😂 En door te te lage vaccinatiegraad moeten nu ook de kinderen liefst maar worden ingeënt.. Nou “vaxbewusren” bedankt! 👍

 30. Bedankt Xander voor uw niet aflatende info tho al de leugens die msm ons wijsmaakt.
  ❤️❤️❤️

  Dank. Mod.

 31. @Theo Kainos… goed artikel. Wat ik ook lees is dat er zo verschrikkelijk veel “beveiligers” nodig zijn in restaurants, cafe en bioscopen dat dergelijke maatregelen op dit moment praktisch onuitvoerbaar blijken. En als je elk onder dwang inspuit…dan nog moet je onder de narratief continue checken voor eventuelr updates…dat betekent nogal wat aan ICT vereisten voor een regering die nog nooit een IT project tot een goed einde heeft kunnen brengen, denk aan C2000, speer, de IT perikelen bij de Belastingdienst, etc.

 32. @ Anita en anderen

  Mooie brief geschreven (belachelijk dat dit eigenlijk nodig is)… Zou je/jullie mij misschien kunnen helpen met wat korte punten (het liefst goed onderbouwd) op te schrijven? (sorry als dit niet het juiste platform is voor deze vraag).
  Het gaat om het volgende:
  Ik heb binnenkort een gesprek met schoonfamilie (allemaal geprikt, aantal werken in het ziekenhuis/zorg) en zou graag wat op papier zetten, waarom ik liever niet heb dat manlief zich laat prikken (hij ziet er geen kwaad in, geloofd in de goedheid van de mens, maar ziet ook wel dat er bepaalde dingen in de wereld niet kloppen). Zij kijken vooral naar de NOS/krant voor informatie. Zij maken zich zorgen om hem (en mij, zelf langdurig covidklachten) en ik hoop door wat goed onderbouwde (liefst wetenschappelijk…voor zover dat tegenwoordig nog gaat) argumenten waarom geen prik het juiste zou kunnen zijn. Alvast dank voor degene die de moeite willen nemen!

 33. Afegelopen 2 weken in Zwitserland geweest. Zonder vaccinatie, zonder testen voor vertrek of wat dan ook, door België Luxemburg Frankrijk en een stukje Duitsland erheen gereden. De “ autoweg grens overgang bij Basel gepasseerd. GEEN ENKELE CONTROLE!
  2 weken in Wallis heerlijk vakantie gevierd met diverse uitstapjes terras en restaurant / winkel bezoek. Alleen de laatste met een mondkapje.
  Diverse mensen daar gesproken, ze reageren heel laconiek, ach COVID…. Dat waait wel weer over. ( in de steden zal men mogelijk anders reageren) maar in Wallis leeft men gewoon door zoals altijd. Vaccinatie, nee dank u daar doen we niet aan mee.
  Iets voor ons Nederlanders “ maak je niet druk het waait wel weer over” laat je vooral niet bang maken maar leef je eigen leven!
  Shalom
  Anna

 34. pier, de wereldheersers leven niet in een oerwoud en ze maken ook geen gebruik van oerwoudweten- schappen om ons te vermoorden.

 35. Tip;

  Zorg voor een tas met je noodzakelijke spullen, één ding dat noodzakelijk is die klaar staat op ieder moment, leg hem in de achterbak van je auto… heb je het altijd bij je
  Zorg voor voldoende water en warme kleren. Sla voorraden in, eten en vitaminen…
  Stop met kopen bij corporaties maar koop bij kleine handelaren om een bekent netwerk op te bouwen. Het najaar gaat angstig worden, velen zullen sterven komende tijd, de toevoer lijnen zullen instorten, alles wat nu nog verkrijgbaar is zullen straks zeldzaamheden wezen.

  Verklaar me voor gek maar ik weet wat komen gaat en ben zelfs zelf niet voorbereidt maar ik weet wat komen gaat en een ezel met 1 hersencel weet het ook !

 36. Beste mensen

  Maak je toch niet zo druk!

  In Nederland zullen nooit maar dan ook nooit nooit never verplichte vaccinaties worden toegediend.

  Want wij blijven toch weer neutraal…

  Zoekt dus maar lekker uw legerstede op en laat vadertje Rutte maar over je waken.

 37. Aan de hand van de manier waarop mensen begrippen in een zin gebruiken, wordt het meteen duidelijk dat ze geen flauw benul hebben van wat ze zeggen:

  ” … ONDER een massaspectrometer ( / microscoop) … ”

  “Wat er in die flesjes zit, weten we intussen al : grafeenoxide, zware metalen en … parasieten.” Dat zegt dus verder totaal NIETS, want 99% van de mensen heeft geen flauw benul van zelfs nog maar de meest fundamentele, wetenschappelijke kennis. We denken graag iets te weten en als het maar obscuur klinkt (en dat doet iets al gauw voor het gros van de bevolking), dan zal het zeker wel niet jofel zijn of zoiets :-).

 38. Ze willen van ons af.

  Ons legertje blijkt een huurleger vol eenheidsworsten, goedgekeurd door falende en incompetente psychologen en aannamecommises die werkelijk nergens toe in staat zijn. Een buurtbende zou ze nog verslaan. Zo onderzochten westerse landen waarom hun straaljagers werden verslagen door Rusland in de vorige eeuw. Om erachter te komen dat het niks met het toestel te maken had. Verwacht maar niks van hun. Ze kunnen niks, zijn met te weinig, zijn onderdeel van de deepstate en soldaten hebben niks in te brengen. Is toch raar als het leger je laatste redmiddel is.

  Onze politici worden door alle overheidsdiensten aanboden, die blijkbaar ook ernstig incompetent zijn. En wederom om erin te komen moet je vanaf kleins af aan in een partij zitten. Behalve natuurlijk BN’ers die zich laten gebruiken. Het 1e wat je in den haag leert, is je eigen mening verdringen. Dat noemen ze debatteren. De lokale huurcommissie komt tot al logischer oplossingen voor de maatschappij.

  Dan de media. Die kwamen niet meer rond ongeveer 10 jaar terug. Ze wisten niet hoe ze geld moesten verdienen. We weten hoe dit inmiddels is afgelopen. Ze doen wat de hoogste bieder ervoor over heeft.

  Dan komen we op onszelf. Vroeger had ik moeite om mee te komen met het niveau van leeftijdsgenoten. Heel langzaam zag je dit wegebben. Het begon met de zogenoemde 2e fase, dat was beter en met minder vakken & meer specialisme. Nou we hebben echt gemerkt dat het niveau omhoog is gegaan in het hoger onderwijs. Ik spreek uit eigen ervaring als ik je zeg, dat (het merendeel vd) mensen soms 10 jaar ergens werken en nog niet weten wat ze nu eigenlijk doen. Het gaat enkel om overleven en je loontje binnenhalen. Nuances bestaan niet meer, keuze zat. En als je dan wél wat kan, gaan ze blind uit van wat je zegt.

  Wat ook echt verrot is, is dat jonge kinderen met een minder goede achtergrond flink de schulden in worden gewerkt (studieschuld). Dat zijn soms kinderen met ouders die werkelijk niks hebben en hun hoop op het westerse onderwijssysteem hebben gegooid. Bijvoorbeeld kinderen uit de VOC landen, die ouders bedoelen het zo goed om hun kind hier te laten studeren. Maar brengen hun kinderen eigenlijk in problemen. Geen studie afgemaakt en 20k-100k schuld zonder goed perspectief. Je kan tegenwoordig maar beter geen verstand hebben of liefde, want die combinatie kunnen je somber maken als je om je heen kijk. We zijn denk ik verkeerd ingeprogrammeerd. Zo hoort het niet te zijn. Kan niet.

  Dan als ik tot slot nog even de alleenstaande moeders in de armere wijken bekijk, die 4 jaar honderden euro’s per maand misten en zwaar in problemen zijn geraakt (u weet wel de Rutte affaire begin dit jaar). Dan bevestigd dit dat we echt heel goed bezig zijn geweest. Echt een land met mensen die wat voor elkaar over hebben. Ik snap het als je zegt come on zo, werkt het niet meer. Dan zeg ik kijk dan niet jaloers naar landen die eenheid uitdragen (Island bv) of de geweldige zuidelijke culturen, die we inmiddels ook al kapot aan het maken zijn (Griekenland, Italië, spanje).

  Ik kan het heel duister uittypen. Zo zie ik het echter nooit. Zo zie ik het nu als ik terugdenk aan de laatste 20 jaar. Wat een duister zootje is deze gehele westerse wereld geworden. En dan gaan ze binnenkort meedelen dat er keuzes gemaakt moesten worden. De aarde moest gered worden. Haha wat een gekken. Wie bedacht het internet? Wie bedacht het om schaliegas te horen om de olielanden en Rusland een loer aan te draaien? Wie bedacht dit financiële systeem, waarin 90% van óns verdiende geld direct na storten wordt gestolen on hun in Ierland afdragende multinationals te financieren? Wie bedacht de vrije markt werking wat goed zou zijn voor iedereen? Mensen kijk naar de zorg. Covid is niet de waarheid. Het is andersom. Er is geen geld voor zorg en covid krijgt schuld.

  De waarheid is dat we bewust kapot zijn gemaakt om ons aan de NWO over te leveren. Ons pensioengeld is allang op en er worden harde keuzes gemaakt om dit alles nog recht op te houden. Is dat onze schuld? Neen. Dat is de schuld van de elite die alles bepaald Een elite die gewoon verder gaat zonder ons. Mensen ik probeer u uit te leggen dat wij hier niet verantwoordelijk voor zijn. Hun hebben het systeem kapot laten gaan en niks tegen gedaan. Van vrije markt werking (gevolgen zorg) tot het stelselmatig kleineren van alleenstaande moeders (Rutte 2016-2020).

  Overheid, leger, media, politiek, bedrijfsleven alles heeft gefaald. En ik zeg u, dit is bewust. Hun vertrekken naar Argentinië, Canada, Australië en China. En ik zeg u. Wij horen wel. Hun horen hier niet meer. Vervelend dat we het gaan omdraaien, voor hun.

 39. Van de week even poolshoogte gaan nemen bij m`n huisarts.
  Deze blijkt na 1 1/2 jaar nog steeds in de vaccinatie te geloven, en zegt te weten wat er in zit.
  Wel zou ze openstaan voor alternatieve behandeling (Ivermectine) wanneer ik de test, en een eventuele ziekenhuis opname zal weigeren

 40. @Nieuw begin 3.12pm
  Je bent toch nog steeds te optimistisch Nieuw begin als je denkt dat de injecties bedoeld zouden zijn om ons immuunsysteem te verbeteren. Dat zou i.d.d hoogmoedig zijn maar de bedoeling is van een onvoorstelbare slechtheid, nl. dood en verderf zaaien onder de mensen, uitroeien.
  ALLES MOET KAPOT!

 41. Qvic op 4.53 pm: zijn Indiërs ook blanken? Over het algemeen kunnen ze beter rekenen dan Europeanen. En Chinezen? Ook blank? Moet wel volgens jou, want over de hele linie zijn ze intelligenter dan westerlingen. En Joden? Blank toch zeker? Zeker wel, want naar verhouding slepen ze veel meer wetenschaps- en Nobelprijzen binnen dan niet Joden. En een Nobelprijs krijg je niet gauw met een IQ van 100, zoals 60% van ons Nederlanders heeft.

  Man man. Als één van ons verwende westerlingen in het oerwoud verdwaalt, dan komen we om. Anders dan de mensen die daar wonen en alles weten wat nodig is om te overleven. En dan noemen wij ze primitief. Omdat wij geleerd hebben de kraan open te draaien waar dan vervolgens schoon water uitkomt. Omdat wij in een omgeving zijn opgegroeid, omringd door zaken die we als vanzelfsprekend aannemen, waar we recht op denken te hebben, maar waar wij in 99,9% van de gevallen geen enkele bijdrage aan hebben geleverd om ze te ontwikkelen, simpelweg doordat de meesten van ons dat niet kunnen omdat we daar te dom voor zijn, maar wel kunnen consumeren, en dan vervolgens denken dat wij boven anderen staan en intelligenter zijn dan mensen die in andere omstandigheden leven.

  Zoals onze medemensen uit de betere milieus er over het algemeen -vaak onbewust- van overtuigd zijn dat ze intelligenter zijn dan mensen uit eenvoudiger milieus. Ze zijn meestal beter opgevoed in de zin van ontwikkelingsaanbod, zijn bevoorrecht wat betreft kansen in het leven, hebben maatschappelijk gezien een voorsprong op anderen, maar zijn niet intelligenter. Het zijn mensen. Mensen zijn verschillend wat betreft aanleg en talenten. Leven in verschillende omstandigheden. Denken dat je beter bent omdat je omstandigheden toevallig gunstiger zijn, is niet echt slim.

 42. Onder covid-tirannie zijn Amerikaanse ziekenhuizen moordfabrieken geworden

  https://www.naturalnews.com/2021-08-30-under-covid-tyranny-us-hospitals-have-become-murder-factories.html

  Mike Adams, natural news:

  Overal in de Verenigde Staten zijn ziekenhuizen omgevormd tot moordfabrieken waar mensen ten onrechte worden ‘gediagnosticeerd’ met covid via een frauduleuze PCR-test, en vervolgens verkeerd gekalibreerde, in China gemaakte ventilatoren opzetten die hun longen uitblazen en hen doden. Veilige en effectieve medische interventies die daadwerkelijk levens redden onder covid-slachtoffers – zoals ivermectine – zijn ten strengste verboden in bijna elk ziekenhuis in het land, uiteraard als onderdeel van een kwaadaardig medisch plan om zoveel mogelijk patiënten uit te roeien om de ” pandemie” sterftecijfers.

  Wat ooit een medicijnsysteem was, is een systeem van opzettelijke moord geworden.

  Bekijk hier de volledige details in het hoofdartikel van vandaag en de keiharde podcast:
  https://www.naturalnews.com/2021-08-30-under-covid-tyranny-us-hospitals-have-become-murder-factories.html

 43. In Australië worden nu kinderen van de ouders afgepakt om ze de dodenprik toe te dienen, overal politie die dat uitvoeren, bevel is bevel! Zie weesdeweerstand.nl, titel is, ”als je het geweerschot niet hoort, is het dan geen moord?”

 44. De school van mijn dochter doet er lustig aan mee :

  De nieuwsbrief :

  ” Alleen hoeven personeel en leerlingen zich nu niet meer preventief te laten testen als ze al
  minimaal twee weken volledig gevaccineerd zijn. Ook het risicogericht testen vervalt voor
  hen. Van degenen (personeel en leerlingen) die niet volledig gevaccineerd zijn wordt
  verwacht dat zij preventieve zelftesten thuis blijven uitvoeren.”

  Mijn reactie ( en ik houd me in in mijn reactie want uiteraard denk ik er vele malen anders over en zou het hele corona niet willen lezen in de brief van school , dus speel ik het spel maar een beetje mee in mijn reactie ):

  Goedendag,
  Met aandacht heb ik uw nieuwsbrief gelezen. Ik was verbaasd toen ik las dat gevaccineerden niet meer hoeven testen.
  Dan vraag ik me af waarom de groep die corona heeft gehad niet vermeld wordt. Het is namelijk zo dat die groep na 200 dagen nog steeds antistoffen hebben die zelfs toenemen. Dat is bij gevaccineerden nog onbekend. Het is zelfs zo dat het universitaire ziekenhuis te Rotterdam in een onderzoek heeft aangetoond dat gevaccineerden zelfs minder afweer tegen alle andere virussen en bacterien hebben dan niet gevaccineerden. Als u wilt stuur ik u dit onderzoek.

  Tevens stuur ik u het bericht van het RIVM zelf. Ik hoop dat u deze correctie aan brengt in uw nieuwsbrief. Anders komt het mij over dat er maar 2 groepen bestaan op het Rembrand college. En dat neigt in mijn ogen naar tweedeling. . Graag verneem ik uw reactie .

  ” Bij ruim 90% van de mensen bij wie antistoffen tegen SARS
  severe acute respiratory syndrome -CoV coronavirus -2 in het bloed zitten, zijn ruim 6 maanden later nog steeds antistoffen in het bloed aanwezig. In deze 6 maanden zijn de antistoffen bovendien sterker geworden. Ze binden zich beter aan het virus en daarom zijn minder antistoffen nodig om hetzelfde werk te doen. Dit blijkt uit nieuwe resultaten van de PIENTER Corona Studie van het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu . Deze studie kijkt naar de opbouw van immuniteit tegen SARS-CoV-2 in Nederland.

  In de PIENTER Corona Studie onderzoekt het RIVM het bloed van deelnemers op verschillende momenten om te kijken of er antistoffen in zitten. Antistoffen zorgen ervoor dat het lichaam het SARS-CoV-2 virus herkent. Over het algemeen geldt dat hoe meer antistoffen er in het bloed zitten, hoe beter het lichaam is beschermd tegen een virus. De studie ging van start in maart.

  4,9% deelnemers heeft antistoffen in bloed
  De nieuwe resultaten van het onderzoek (PiCo 3) laten zien dat 4,9% van de deelnemers antistoffen tegen SARS-CoV-2 in het bloed heeft. Zij zijn dus besmet geweest met het virus. Dit bloed is grotendeels voor de piek van de tweede golf afgenomen, in de laatste week van september en de eerste week van oktober. Het percentage is nu dus waarschijnlijk een stuk hoger, omdat er veel mensen besmet raakten in deze tweede golf.

  https://www.rivm.nl/nieuws/antistoffen-sars-cov-2-blijven-minstens-200-dagen-in-bloed-aantoonbaar

  Met vriendelijke groet ,,,,

 45. De inhoud van de prikken komt via de ontlasting en de urine altijd in de vrije natuur terecht. En wat te denken van de mensen die overlijden met/aan de prik. Het is de vraag hoeveel van deze inhoud in het lichaam gemetaboliseerd kon worden.
  Als je er zeker van wil zijn dat je geframed wordt, dan moet je je (vooral als ongeprikt zijnde) laten testen op covid.
  Ik moet vaak denken aan het verhaal van Pinokkio die ezelsoren kreeg, en zijn vriendjes die veranderden in ezels. Hoef dat denk ik niet verder toe te lichten. toelichten.

 46. Zolang mensen graag willen geloven wat hun gezegd word.
  Kennen we al ,geschiedenis.

 47. @ Nieuw Begin: 3:12 pm. Helemaal eens met uw reactie. Het is een duivelse samenzwering tegen God, en zijn bedoeling met de mens.

 48. Iedere maand word mij, door de Zorgverzekering nv. 175 Euro afgetroggeld waar tegenwoordig weinig anders tegenover staat dan het risico om vermoord te worden. Hoe hoger de premie wordt hoe dodelijker de ‘vaccins’ en reken maar dat premies torenhoog worden. De dokter vertrouwen? Das war einmal!

 49. Het is niet voor niets dat de aanval op de ongevaccineerde wordt geopend. Want over die groep kunnen zij geen 100% controle over uitvoeren, zoals bij alle gevaccineerde. Daar er al langer de oorlog was verklaard aan de blanke bevolking, omdat deze een hogere intelligentie hebben dan de andere rassen. Dat maakt de blanken een potentieel gevaar voor het kwaadaardige globalistische machtige en rijke clubje psychopaten, die de wereld macht willen grijpen. Door hun eigen paranoia zien zij alle blanken dan ook als de enige groep die roet in hun eten kunnen gooien en daarom wordt de openlijke aanval op iedereen die een blanke huidkleur heeft. Vooral de mannelijke soort moet het loodje leggen en dat vinden de globalisten gerechtvaardigd om dat anders hun plannen geen doorgang kunnen vinden denken zij. Dat zij zelf ook de blanke huidskleur hebben doet niet ter zake, het gaat immers over andere blanken, dan hun zelf. Eerst moeten het blanke ras van alles de schuld krijgen in de media en in de vervalste geschiedenis. Zodat de blanken steeds verder in het nauw gedrukt worden. Zie maar aan de massale immigratie, die enkel plaats vindt in blanke landen. Vervolgens wordt hun cultuur, geschiedenis en waardes weggevaagd en nu met de zogenaamde vaccins moet iedere blanke gevaccineerd worden, de ongevaccineerde blanke zullen eerdaags ontmenselijkt worden in de media en de schuld van allerlei zogenaamde varianten wordt de ongevaccineerde blanke in de schoenen geschoven. In het voorjaar van 2022 zal er een begin van deportatie plaats vinden om de blanke ongevaccineerde uit de samenleving te stoten, want volgens de media zijn die de oorzaak van de alle beperkingen. Dit kan op meerdere manieren, door uitsluiting van de samenleving door niets te kunnen kopen of verkopen of door deportatie naar detentiekampen. Zolang de grootste gedeelte van de bevolkingen dit toe laten, zullen ze zelf in de hel terecht komen die steeds een beetje bij beetje extremer wordt. Een weg terug is er dan niet meer mogelijk. Dan kunnen ze zich zelf op de borst kloppen, dat zij het voor elkaar hebben gekregen om alles wat zij zelf lief hadden te vernietigen. Als zij het überhaupt nog wel beseffen, wat zij zelf hebben aangericht.

 50. Steengoed artikel , stond het maar in één van de kranten dan kon het volk er over gaan denken .
  Een snelweg 21 uur lang afsluiten om één vrachtwagen en flink wat kratten op te ruimen is nog nooit vertoond .
  Wat het is weten wij niet ,maar zo verraden zij zichzelf wel .
  Jammer dat het artikel niet vermeldt welk soort beschermende kleding het Hazmat -team droeg .

 51. Lieve mensen, laat je svp nooit antivaxxer noemen of ongevaccineerd.
  Jij bent Vaccin-vrij en Corona-vrij!
  En ik verzorg mijn lichaam zo goed mogelijk, zodat mijn immuunsysyteem optimaal kan funkioneren..

 52. In verband met mijn vorige reactie, zoek eens op bij YT, The Trueman Show & Drs Karen Hamaker-Zondag? Ze deed een studie over macht op deze planeet. Het is een interview met haar.

 53. Hoe harder overheden optreden tegen de eigen burgers des te minder kunnen ze nog terugkeren op hun schreden en dan komt er een punt of no return waarbij het hard tegen hard zal gaan en een burgeroorlog nog het meest voor de hand liggende scenario zou zijn want dat uiteindelijk de grote massa’s gaan doorhebben dat ze misdadig zijn voorgelogen en bedrogen zal als resultaat hebben dat de woede zich richt tegen alles wat overheden media en medische wortels heeft vertegenwoordigd. Cruyff zei het al: je ziet het pas als je het doorhebt.
  En nee, ik geloof niet dat de overheden nog terugkomen op hun ingenomen posities want ze voelen wel dat dat zo ongeloofwaardig zou zou zijn dat ze terecht de volkswoede al eerder over zich heen krijgen dan ( ook door ) Klaus Schwab wordt verwacht dus keihard zal alle oppositie van Nobelprijswinnaar tot de modale NPO1 kijker worden bestraft , of met financiele mega boetes ( zoals nu al voor artsen die het wagen hydroxychloroquine voor te schrijven – 150.000 euro boete, let wel opgelegd door de Inspectie ( wat een onvoorstelbare wrede dokters(?) zijn dat, familie van Mengele?) , of met regelrechte boetes ( herinnert u de familie die buiten een gebakje at zonder meer dam 1,5 meter, het hele gezin 4 personen tegen de 1600 euro boete wat een onmensen die BOA’s! En ga niet zeggen ze voeren beleid uit van de overheid, ze zijn er onderdeel van, van dat beleid en kunnen nee zeggen en menselijker werk zoeken!) of met intrekking van bevoegdheden of direct ontslag wat met sommige artsen is gebeurd…ach al wat in fascistische gehersenspoelde breinen opkomt , en dat is grenzeloos, dat alles wordt uit de kast getrokken tegen de burger die de experimentele gen therapie niet en never nooit onder geen enkele voorwaarde zal ingespoten willen krijgen in zijn/haar lichaam waarvan de Psalmist uitriep : ‘Ik loof U, omdat ik gans wonderbaar ben toebereid, wonderbaar zijn uw werken; mijn ziel weet dat zeer wel. ( Ps 139-13-24 )
  Wat is de mens toch hoogmoedig dat hij denkt een zo razend ingewikkeld systeem als het immuunsysteem te kunnen verbeteren met DNA manipulatie! God schiep de mens naar zijn beeld en elk spreken over bijvoorbeeld onze hersenen waar geen rekening wordt gehouden met de schier oneindige complexiteit van het brein wat naar schatting 10 ^ 50 neuronen bevat die elk onderling weer verbonden zijn door naar schatting 25000 dendrieten…ga toch gauw weg idioot van een Billie Keets met je enen en nullen in de fysiek wereld van de computer…

 54. Ja, inderdaad, sinds 2020 omgekeerde wereld, mensen die opkomen voor hun mensenrechten worden de Nazi’s & terroristen genoemd, pure laster! George Orwell was ook iemand van de elite kringen, daarom kon die zo goed voorspellen wat er zou komen, hij kende de agenda’s goed, & hoe men ze moet hersenspoelen! 2020 = 1984! 2+2 = 5! Alles wordt geherprogrammeerd! Discussie is overbodig, bevel is bevel, ”Heil Fuhrer Klaus Schwab!”? Het zijn agenda’s van 1934 die nu uitgerold worden, als het met zogenaamde vaxx niet lukt, dan doen we het wel met klimaat!

 55. Komende winter zullen we een hele hoop van die meelopers kwijt raken.

 56. Als framing kan dit ook tellen:
  https://www.hoax-wijzer.be/valse-nieuwssites
  Leuk lijstje van te verkennen websites, dat wel.
  Maar toch opvallend: elk ander nieuws dan de mainstream wordt per definitie als vals beschouwd. Zelfs satire is nepnieuws als er gelachen wordt met virologen of het coronabeleid.
  Ja, Xandernieuws staat er ook tussen.

 57. Nu weer aanslagen op prikcentrums en waarom? Zijn de vaccins levensgevaarlijk? En dit op een ogenblik dat in Afghanistan weer een nieuwe vluchtelingen probleem ontstaat, met weer nieuwe aanslagen en die zijn niet om mee te lachen. En het is waar, mensen met een bewijs van vaccinatie zullen meer mogen en de anderen moeten maar vanachter in de rij gaan staat. Dus iedereen gelijk voor de wet is dan een sprookje geworden. We leven meer en meer in een dictatuur waar mensen tegen elkaar worden opgezet. En dit is een zeer gevaarlijk fenomeen. Shalom

 58. “De globalistische klimaat/vaccinsekte heeft sinds vorig jaar de frontale aanval geopend op het laatste bastion v/d vrijheid dat de mensheid nog over heeft De zeggenschap over zijn eigen gezondheid en lichaam ”
  Misschien moet daar ook bij vermeld worden :
  De zeggenschap over geest ziel en lichaam want ik denk dat dat ook op het spel staat als je zwicht voor het vaccin .

Comments are closed.