Universitair lab vindt 11 gevaarlijke ziekteverwekkers in mondkapjes scholieren

—————————————————————————————————————————————–

Gedragen mondkapjes broeinest bacteriën die zweren, acne, difterie, longontsteking en hersenvliesontsteking kunnen veroorzaken

—————————————————————————————————————————————–

Na het mondkapjesschandaal rond (inmiddels ex-) CDA’er Sywert van Lienden ging het demissionaire regime Rutte snel over tot het deels opheffen van de mondkapjesplicht, in een opzichtige poging om de beschadigde PR over het omstreden regeringsbeleid te camoufleren. Die poging zou naar onze mening nooit mogen slagen, want vanaf het allereerste begin was er overvloedig bewijs dat mondkapjes geen enkel effect op de verspreiding van een virus hebben, maar uitsluitend gezondheidsschade aanrichten. Dat is nu andermaal bewezen in Florida, waar een universitair onderzoek naar gedragen mondkapjes door scholieren is verricht. De conclusies zijn schrikbarend, en zouden iedere weldenkende ouder ertoe aan moeten zetten om zijn of haar kind(eren) te verbieden om ooit nog een mondkapje op te zetten.

Een laboratorium van de Universiteit van Florida heeft maar liefst 11 gevaarlijke ziekteverwekkers in gedragen mondkapjes ontdekt, waaronder bacteriën die difterie, longontsteking en meningitis (hersenvliesontsteking) kunnen veroorzaken.

Ouder uit Gainesville waren bezorg over de gezondheid van hun kinderen, die bij een temperatuur van 32 graden de hele dag op school verplicht een mondkapje moesten dragen. Ze stuurden 6 mondkapjes naar het laboratorium; vijf waren gedragen door 6 tot 11 jarige kinderen, die 5 tot 8 uur lang in de klas hadden gezeten. Het zesde mondkapje was afkomstig van een volwassene.

Van de zes exemplaren waren er drie medicinaal (de typische blauwe mondkapjes, die hun veronderstelde werking na maximaal 10 tot 15 minuten sowieso volledig verliezen omdat ze dan verzadigd zijn), twee van katoen, en één die zowel gezicht als hals bedekte. Als controleproef werd ook een niet gedragen mondkapje en een T-shirt, dat een leerling in de school had aangehad, onderzocht.

Broeinest van parasieten, schimmels en bacteriën

Vijf mondkapjes bleken een broeinest van parasieten, schimmels en bacteriën te zijn. In één mondkapje werd een virus aangetroffen dat bij koeien en rendieren een dodelijke systeemziekte kan veroorzaken. Daarnaast werden andere, minder schadelijke ziekteverwekkers gevonden die de oorzaak zijn van acne, zweren en halsontstekingen.

Het ongedragen mondkapje en het T-shirt waren daarentegen nergens mee besmet. Op het T-shirt werden enkel wat proteïnen gevonden die normaal altijd op je huid of in je haar zitten, of op de grond worden aangetroffen. Niets bijzonders dus.

Een van de betrokken ouders, Amanda Donoho, verklaarde dat ze zich bij andere ouders had aangesloten omdat haar zoon onder de uitslag van school was thuisgekomen. ‘Onze kinderen hebben de hele dag mondkapjes gedragen, zeven uur per dag op school. De enige pauze die ze kregen was voor eten en drinken.’

Florida hief in mei alle beperkingen op, maar scholen negeren dit

De mondkapjesplicht in Florida werd weliswaar in april 2021 deels teruggedraaid, maar geldt nog wel als scholieren elkaar op minder dan 1,80 meter naderen. Daarom zijn ze in de veel gebruikte schoolbussen nog steeds verplicht om mondkapjes te dragen.

Op 3 mei ondertekende de Republikeinse gouverneur Ron DeSantis, waarvan wordt gefluisterd dat hij hoge ogen zou gooien als toekomstige presidentskandidaat, een executive order waarmee hij alle Covid-19 beperkingen, inclusief mondkapjes, ophief. Desondanks hebben een deel van de scholen besloten de draagplicht deels te blijven handhaven.

Hoewel kinderen niet of nauwelijks getroffen worden door Covid-19, en het virus – in tegenstelling tot de propaganda in de media – niet kunnen overdragen, wil de federale overheid in Washington dat ze toch deze niet-werkende en schadelijke mondkapjes blijven dragen, in ieder geval totdat ze zijn gevaccineerd. Herstel: zijn ingelijfd in het wereldwijde experiment met genetische manipulatie.


Xander


(1) Epoch Times

Zie ook o.a.:

26-05: ‘DeSantis for president’; Kan gouverneur Florida de VS nog redden van de ondergang?
23-05: Nieuwe meta studie naar mondkapjes bewijst dat ze nutteloos en zeer schadelijk voor de gezondheid zijn (Mondkapjes die door het algemene publiek worden gedragen worden alom door wetenschappers als een infectierisico beschouwd – Alle ervaringen met pandemieën tonen al meer dan 100 jaar aan dat mondkapjes NIET werken bij de bestrijding van een virus, en ongeschikt zijn als bescherming)
12-04: World Economic Forum kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven
09-04: Wetenschappelijke studie: Potentiële oogschade bij frequent gebruik van mondkapjes
31-03: Voor longen zeer giftige substantie in blauwe mondkapjes;…
28-03: Pathologie professor noemt mondkapjes ‘devil in disguise’ en heimelijke ‘pandemie aandrijver’
28-02: Tijdens SARS-1 werd 110.000 dollar boete gezet op promoten mondkapjes als bescherming
25-02: ‘Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis’ (/ Corona lockdowns, social distancing, mondkapjes, avondklok, testen en vaccinaties ‘grootste onrechtmatige zaak aller tijden en grootste misdaad tegen menselijkheid ooit’)
16-02: Zweedse stad verbiedt dragen mondkapjes op school vanwege grote risico’s en ontbreken wetenschappelijke bewijs
28-01: Experts zeggen dat we nu twee, drie of misschien wel vier mondkapjes moeten dragen

2020:

08-11: Grootste studie naar mondkapjes ooit toont aan dat ze niet of nauwelijks helpen
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
22-10: Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’ (Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken)
14-10: Zweden heeft zonder lockdown en zonder mondkapjes laagste sterftecijfer van Europa
14-10: (/ Mondkapje komt neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas, en beschermt noch jezelf, noch anderen’)
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
20-08: Top corona expert Zweedse overheid: Heel gevaarlijk te denken dat mondkapjes bescherming bieden

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. @Joke
  Zou ik ook willen weten. Wij barsten van de ziekteverwekkers op zich niet vreemd dat ze in de mondkapjes zitten.
  Maar ben er ook benieuwd naar ms komt het antwoord nog

 2. @R.Derks was de naam sorry
  Ik verklaar niks
  Daarvoor zit ik hier niet
  Ik lees voornamelijk mee
  Ik meldde iets over dat het de bedoeling is de kapjes met regelmaat te wisselen

  In her algemeen sprak ik

  Voor mijzelf : ik wissel ze nooit in mn prive ik kijk wat er toevallig nog in de auto hangt of in mijn tas zit. Het is dat het gedragen moet. Maar ondanks die 4-weekse dracht heb ik geen last van ziektekiemen
  Wel weet ik dat veel jongeren bv acne krijgen van de kapjes

  En ja het is anekdotisch maar ik heb geen griep meer gehad . Merkte wel op: kan toeval zijn

 3. 4beste @klaas en sorry naam even kwijt

  Ik verklaar niks. Ik ben hier niet om te verklaren want dat kan ik niet eens en pretendeer dat niet. Ik lees met interesse mee, en soms met verwondering. Een mens die zich inleest daar staat u toch voor? Of…? Mag dat niet

  Tja en ms ben ik gehersenspoeld zoals u met lachpoppetje opmerkt (maar mocht dat zou zijn dan is dat toch niet om te lachen?)

  Kortom, ik verklaar niet, lees mee uit interesse en soms ook met verwondering

  Soms zal ik reageren, en mocht iemand me dan voor dom verslijten het zij dan maar zo

 4. Ik zou graag willen weten welke bacterien er gevonden zijn..hoe kom ik erachter iemand een idee?

 5. @Andar
  Werkelijk waar:
  Ik ben een gehandicapte oudere (risico-groep daar ik hart – en longproblemen heb);
  Ik was 15 of 16 jaar toen ik de laatste keer de griep had (tevoren was ik een echt zorgenkindje) en ik gebruik nooit mondkapjes.
  Hoewel het ‘verboden’ was, heb ik steeds intensief in groepsverband aan binnensport gedaan,
  Hoe verklaart U dat dan?

 6. Andar, blijf jij lekker mondkapjes dragen als je daar zin in hebt, zo gek ben ik niet .

 7. Het hele lockdown circus inclusief maskers, is gebaseerd op de gedachte dat niet zieke mensen de ziekte verspreiden. Ook het testcircus jaagt op gezonde mensen om ze vertellen dat ze ziek zijn.
  Het was werkelijk dr. Fauci die hier met veel nadruk uitlegt dat a-symptomatische mensen nooit een oorzaak zijn van een epidemie van de ademhalingswegen: https://www.youtube.com/watch?v=X1orSO094uY

 8. @ Nieuw Begin: 7:33 pm, op 21/6. En die Prikmans (de Jonge) komt er net als onze nationale fantast Rutte, gewoon mee weg. Helaas.

 9. @Andar

  Ik heb al 15 jaar geen griep meer gehad em gebruik nooit mondkapjes…hoe verklaar je dat dan?

 10. Hoe Bill Gates het globale nieuwsverkeer en de censuur controleert

  https://www.kla.tv/17050

  Robert F. Kennedy Jr. – zoals men hem kent – onthult met bekende duidelijkheid de verstrengelingen van Bill Gates met de WHO, CDC en Adam Schiff. Hoe Facebook, Google en Co. dansen naar de pijpen van Gates, ziet u in deze explosieve Kla.TV uitzending

 11. Mondkapjes zijn niet om de hele dag te dragen, maar om regelmatig te verwisselen. Juist om die ziektekiemen.
  Het is aan ons hoe we hiermee omgaan: in de zin van hoelang dragen we ze en verwisselen we wel regelmatig genoeg. Is toch een stukje verantwoordelijkheid van onszelf.

  Overigens Ik heb elk jaar griep en sinds de maskers geen een keer gehad. Dat kan evt gewoon toeval zijn.

 12. Jensen show 357 gaat over hoe de vaccins hele families , vrienden en andere relaties uit elkaar scheurt:

  jensen .nl

 13. Geweldige video, let op mensen het hele kaartenhuis van covid 19 gaat DOWN!

  ”Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren…

  https://www.youtube.com/watch?v=9QDfSI2DWkU

  De meest fundamentele vraag…”is covid 19 een A ziekte en zijn ingrijpende en ontwrichtende maatregelen proportioneel en gerechtvaardigd” kan de minister van VWS, Hugo de Jonge niet onderbouwen, bleek tijdens sessie in de eerste kamer met Alexander van Hattum.

  De IFR over 2 miljard positief geteste personen is 0, 15 ( Standford University meta analyse) en dus niet 3! Twintig keer lager. Daarmee staat de A status van covid 19 ter discussie. Dus de ziekte behoort geen A status te hebben en alle corona maatregelenmoeten per direct worden opgeheven. Hugo de Jonge heeft een ambtsmisdrijf gepleegd! En vrijwel de hele kamer is medeverantwoordelijk.

  Bid lieve mensen dat ook in deze zaak de waarheid zal zegevieren. Er zijn geen grenzen aan Jezus Macht!

 14. Geweldige video, let op mensen het hele kaartenhuis van covid 19 gaat DOWN!

  ”Hier is sprake van een Ambtsmisdrijf” zegt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren…

  https://www.youtube.com/watch?v=9QDfSI2DWkU

  De meest fundamentele vraag…”is covid 19 een A ziekte en zijn ingrijpende en ontwrichtende maatregelen proportioneel en gerechtvaardigd” kan de minister van VWS, Hugo de Jonge niet onderbouwen, bleek tijdens sessie in de eerste kamer met Alexander van Hattum.
  De IRF over 2 miljard positief geteste personen is 0, 15 en dus niet 3! Twintig keer lager. Dus de ziekte behoort geen A status te hebben en alle corona maatregelenmoeten per direct worden opgeheven. Dat is de WET! Hugo de Jonge heeft een ambtsmisdrijf gepleegd!

 15. De smoel pamper een gevaarlijk broeinest, van de gevaarlijke bacterie-en.
  Uhhhm, nieuwe laptop…maar de leestekens staan hartstikke fout op het toetsenbord.
  Er is niets tegen te doen…
  Garantie is dus in dit geval hartstikke NEP.
  Koop géén HP laptop…

 16. Allereerst is over de mondkapjes van chirurgen. De echte betere speciaal voor de medici die zijn maximaal ongeveer 3 uur te gebruiken.

  Al het andere in de rommelmarkten of ik bedoel supermarkten amper 15 minuten en dan moet je nog wel weten welke stoffen erin zitten die schadelijk voor je kunnen zijn.

  Maar het maakt en maakte mij niets uit. Ik heb ze nooit gedragen en ik zal dat zeker nog steeds niet doen omdat onder andere het MBO ze zogenaamd wel moet dragen. Nou nee, dus, een werkgever moet aannemelijk maken of er geen alternatief is en waarom het nodig is en ook zou een werkgever volgens de ARBO ook het juiste materiaal moeten bieden tegen de echter besmetting en / of bescherming. Op de doorsnee rommelmarkt winkels of supermarkt winkels daarop staat duidelijk vermeld dat het geen bescherming biedt.

  Inderdaad is dit gewoon gedwongen psychologie van de machthebbers en met angst porno getallen, halen ze uit de context de ene keer absolute aantallen en de andere keer percentages van een verkeerde populatie als norm.

  Dus een angsthaas van een linkse docent blijft een mondkapje dragen op een MBO school en straks in de winkels niet meer. Hoe dwazer willen we het hebben.

  Nu even iets geheel anders. Off Topic.
  Soms, nou ja soms stoor ik mij aan politici om een uitspraken.

  Vandaag op teletekst:
  De seniel Dries van Agt.
  Dries van Agt zegt zijn lidmaatschap
  van het CDA op.In een verklaring
  schrijft de oud-premier en voormalig
  CDA-leider dat hij zich niet langer
  thuis voelt bij de partij.

  De belangrijkste reden van zijn vertrek
  is de opstelling van het CDA met
  betrekking tot de Palestijnse kwestie,
  schrijft Van Agt (90).Volgens hem
  blijft de partij het hoofd afwenden van
  het “immense leed dat het Palestijnse
  volk wordt aangedaan”.

  Van Agt was ruim vijftig jaar lid van
  het CDA en voorloper de KVP.Hij verlaat
  de partij “met zwaar gemoed”,schrijft
  hij.

  Dries van Agt kan beter met Gretta Duisenberg een linkse Palestijnse partij oprichten. Hebben ze nog wat te doen.

  Of onze actuele demissionaire premier Rutte (leugenaar eerste rang) die ook norm en moraal beseft heeft:

  Vandaag op teletekst:
  Demissionair premier Rutte heeft de
  nieuwe Hongaarse wetgeving waardoor
  boeken,films en reclames met homo’s of
  transgenders voortaan verboden zijn,
  scherp veroordeeld.Rutte wees erop dat
  de EU ook een gemeenschap van waarden
  is,waarbinnen het Hongaarse wetsartikel
  onacceptabel en achterlijk is.

  Rutte vindt niet dat Oranje een blijk
  van afkeuring moet geven in de EK-
  wedstrijd van zondag in Boedapest.”Houd
  de sport daar nou buiten”,zei hij.

  In München,waar het Hongaarse elftal
  woensdag tegen Duitsland speelt,gaan
  stemmen op om het stadion te verlichten
  in regenboogkleuren.

  Als het de machthebbers een wet in een soeverein land niets vinden, dan trekken ze alles uit de kast (ok, slechte woordspeling), om de stampvoeten om hun normen moreel gelijk te halen.

  Niet acceptabel en achterlijk vindt Rutte dit. En ja, hij kan het weten.

  Nog meer uitspraken van oud politici
  Den Uyl:
  De PvdA-leider meende dat de manier waarop in de kleine christelijke partijen over democratie werd gedacht, “een latente bedreiging van wezenlijke vrijheden” vormde

  https://jalta.nl/geschiedenis/joop-den-uyl-klein-rechts-en-de-democratie/

  Maar we weten inmiddels de geschiedenis waaruit de CU uit is ontstaan. Ze hebben in de regeringskabinetten de PvdA omarmt in het afnemen van vrijheden. Denk aan het referendum van Lissabon, denk aan met mee heulen van dit nu inmiddels demissionair kabinet om voor alle onzin maatregelen rondom corona te zijn.

  Jan Peter Balkenende:
  Je moet voor vrijheid wat van je eigen vrijheid inleveren.

  Nou, Jan Peter zal het vast nooit zo bedoeld hebben, behalve als schoothondje van Bush over Amerikaanse veiligheidsbepalingen klakkeloos over te nemen, maar als we zijn uitspraak in het licht van corona houden, ik weet het, het is niet helemaal eerlijk, dan heeft zijn uitspraak toch aan betekenis nog meer gewonnen.

  https://citaten.net/zoeken/citaten_van-jan_peter_balkenende.html

  Balkenende is per 1 mei 2021 in dienst getreden bij:
  https://hague.company/jan-peter-balkenende-associate-partner-hague-corporate-affairs/

  https://hague.company/expertise/gezondheid/

  Er zijn vast nog wel meer politici die opmerkelijke dingen hebben gezegd.

  Spyfromthesky

 17. En nog veel ernstiger huidaandoeningen, dan acne…
  De huid kan in zwaar protest gaan treden…Eczeem en nog erger.
  Met intense jeuk of nog erger…Open wondjes kunnen ook voorkomen.
  De huid krijgt ON voldoende verse zuurstof, door die tergende smoel pampers.
  De huid krijgt een verstikkingsgevoel…Met alle ellende die daar bij horen !!!

 18. Maar dan wil dit zeggen dat de mondkapjes wel effect hebben !
  Ze hebben dan precies gedaan waarvoor ze bedoeld zijn: gevaarlijke ziekteverwekkers uit de lucht filteren en ze vasthouden in het masker.
  Als de gevaarlijke ziekteverwekkers echter aan de binnenkant van het kapje zaten, wil dit zeggen dat die kinderen dus zelf met die ziekteverwekkers rondlopen, en daardoor wel de andere kinderen beschermen tegen de door henzelf uitgeademde ziekteverwekkers die nu in het mondkapje blijven steken.

  Het enige wonderbaarlijke is het koeienvirus dat werd aangetroffen. Virussen werden toch niet door mondkapjes tegengehouden?

 19. In Nederland is de wet op de slavenmaskers niet ondertekend vandaar dat de politie feitelijk niet mag verbaliseren.. een winkelier in een buurgemeente heeft die wet uitgeprint en op zijn toonbank liggen ..de boa’s hebben hem niet kunnen verbaliseren, in zijn winkel hoeft niemand dat masker te dragen.

 20. Zitten die ziektemakers aan de buitenkant, dan zitten ze in de lucht en komen door inademen op de buitenkant van het kapje. Zitten ze aan de binnenkant, dan zijn de dragers al besmet met die ziekteverwekkers, tenzij de ziektemakers zo klein zijn dat ze door de maskerstof heendringen bij ademen. Lijkt me.

 21. Dat mondvod gedoe doet mij ook aan de tweede wereldoorlog denken, de Jodenster, kunnen ze direct zien wie in de pas wil lopen of niet, het heeft geen medische waarde voor ons, wij zijn geen chirurgen ofzo? Kom je in een shop of openbaar vervoer, zien ze direct wanneer ze de politie moeten bellen! Maar het is totaal onwettig van zoiets aan mensen op te leggen, totaal in strijd met de mensenrechten!

  Trouwens, België heeft het proces tegen de mensenrechten verloren, maar ze zijn in beroep gegaan tegen dat proces! Dat is een dubbele misdaad tegen de gewone mensen! Ze gebruiken van alles & nog wat om verdeeldheid te zaaien, zo kunnen ze oneindig blijven heersen!

 22. onbegrijpelijk dat artsen in operatiekamers niet om de 15 minuten een mondmasker wisselen als deze inderdaad om binnen 15 minuten hun werking verliezen. Wat is trouwens nu het advies voor chirurgen die soms uren bezig zijn met iemand te opereren?

 23. Dat van die bateriële ziekteverwekkers geloof ik meteen.
  Dat van die virale virusverwekker verbaast mij daarentegen. Immers: virussen zijn veel te klein om door mondkapjes tegengehouden te worden.

  Of zaten die in grotere speekseldruppels?

 24. “Maskers zijn voor Bewustwording”, praatten diverse lagere medewerkers in het coronatoneelstuk hun mond voorbij, eerste helft 2020.
  O.a. de burgemeester van Eindhoven.
  Het is maar dat men het weet.

 25. De goeverneur van Florida, laat blijken lak te hebben aan de linkse globalisten en marxisten. En het gore lef van de scholen, om door te gaan met de mondkapjes, is voor mij het bewijs, dat het hele onderwijs in de westerse wereld is verpest door linkse indoctrinatie.

 26. Mondkapjes zijn zeker niet veilig en dat lees je ook in dit artikel. Als je een hele dag met een mondkapje moet rondlopen op je smoel dan is het normaal dat er zich allerlei ziektekiemen ontwikkelen. In België ben je verplicht op bus en trein, in de supermarkt bij de bakker of de beenhouwer steeds een masker te dragen. Ik droom in de nacht over mondkapjes. Ze versmachten mij dan en dan wordt ik roepende wakker, en mijn vrouw roept dan: zeg onnozele roept zo niet. Dat krijg ik van mondmaskers. Shalom

Comments are closed.