Stop World Control: Nog een Nederlands initiatief dat mensen wil verenigen tegen het systeem

—————————————————————————————————————————————

Duizenden wetenschappers waarschuwen de mensheid’ – ‘WHO vermoordde 1000 mensen om HCQ van tafel te krijgen’ – 1500 Duitse artsen en wetenschappers: ‘De corona paniek is oplichting, zwendel, een wereldwijde misdaad’

—————————————————————————————————————————————-

Het verzet tegen de totalitaire machtsovername van onze samenleving door ‘het systeem’ komt uit steeds meer hoeken van de samenleving op gang. Stop World Control is een nieuw initiatief, opgezet door de in bepaalde christelijke kringen bekende evangelist David Sörensen. Op zijn Stop World Control website zet hij een groot aantal feiten over de corona crisis / communistische staatsgreep helder op een rijtje, en roept mensen op om zich aan te sluiten en ‘freedom warriors’ te worden.

‘Waarom is de president van Brazilië woedend en bewapent hij zijn volk? Welke schokkende bekentenissen doen artsen over de hele wereld? Waarvoor waarschuwen wetenschappers en universiteiten? Wat wordt er onthuld door een Google insider, waardoor hij vreest voor zijn leven? Welke bekentenissen doen diverse journalisten? Ontdek het hier…’ is de inleiding op de pagina ‘Duizenden wetenschappers waarschuwen de mensheid!’

‘100% Fact checked: Onderstaande informatie kan nauwkeurig nagegaan worden in de tientallen genummerde bronnen die onderaan de pagina staan.’

De meeste zaken zult u op onder andere deze website al gelezen hebben, maar wij vatten het nog eens puntsgewijs samen (met enige aanvullingen en correcties):

* Wereldberoemde wetenschapper geneest Covid-19. De Franse professor Didier Raoult is één van de meest gerespecteerde wetenschappers ter wereld… Hij en zijn team behandelden meer dan 1000 Covid-19 patiënten met hydroxychloroquine (HCQ), zink en azitromycine… Politiek en media wezen deze effectieve en goedkope behandeling echter af, ondanks de bewezen zeer goede resultaten.

* Huisarts geneest Covid-19. Ook een huisarts in New York, dr. Vladimir Zelenko, paste deze behandeling met 100% succes op meer dan 900 patiënten toe. Onder zijn groep had hij nul sterfgevallen, nul ziekenhuisopnames, en nul intubaties. Desondanks werd ook hij verketterd.

* Arts wordt gecensureerd. Dr. David Brownstein in de staat Michigan boekte veel succes met een andere goedkope behandeling, met intraveneuze vitamine C, waterstofperoxide, vitamine A en vitamine D. Meer dan 100 patiënten werden allemaal beter. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. Hij werd echter gedwongen te stoppen, en zijn medische blog werd geblokkeerd.

* Methode die Covid-19 geneest, wordt genegeerd. Vijf ervaren medici vormden de Front Line Covid-19 Critical Care Working Group (FLCCC), en ontwikkelden het MATH+ protocol. Van meer dan 100 Covid-19 patiënten in het ziekenhuis stierven er slechts 2. Ook de informatie over dit protocol wordt onderdrukt.

* ‘Corona mag niet genezen’ is de al vaak aangehaalde uitspraak van de inmiddels ook over de grenzen bekende Nederlandse huisarts Rob Elens, die met het HCQ-zink protocol 10 van de 10 Covid-19 patiënten genas, maar door de Inspectie werd verboden om dit nog langer te gebruiken. Elens laat het er niet bij zitten, en wil het nu toch weer gaan voorschrijven.

* Frauduleuze HCQ tests. Erger nog: twee bekende medische organisaties, de WHO en The Lancet, beweerden op basis van eigen onderzoek dat de HCQ-methode niet werkt. Een groot aantal wetenschappers ontdekten echter ernstige fouten in deze studie, wat wees op fraude. Het gerenommeerde The Lancet moest de studie vervolgens herroepen en erkennen dat deze onbetrouwbaar was.

* Duizenden mensen vermoord. De WHO beweerde dat een derde van alle ruim 3500 proefpersonen die met HCQ werden behandeld, stierf. Dr. Meryl Nass onthulde dat ‘in de WHO proeven buitensporige, gevaarlijke HCQ doseringen worden gebruikt. Deze proeven zijn niet het testen van de voordelen van HCQ op Covid-19, maar eerder het testen of patiënten giftige, niet-therapeutische doses overleven.’ De WHO heeft opzettelijk zo’n 1000 mensen vermoord, enkel omdat HCQ per se van tafel moest.

Dr. Nass: ‘Door dit te doen beroven ze miljarden mensen van een veilig en goedkoop medicijn, en dragen bij tot verlenging van de pandemie, massale economische verliezen, en veel meer sterfgevallen.’

* Niet-covid patiënten worden gedood. Erin Olszewski was een van de artsen en verplegers die naar buiten kwam met smartphone video’s of andere berichten dat Amerikaanse ziekenhuizen vol met negatief op Covid-19 geteste mensen lagen, maar die toch aan de beademingsapparatuur werden gelegd, met als gevolg dat ze volkomen onnodig stierven, zodat de statistieken weer opgevoerd konden worden. Een andere verpleegster uit New York, waar wij ook een artikel over schreven, zei huilend dat mensen op de IC’s ‘koudweg worden vermoord.’

* Covid-19 wordt op bevel op overlijdenscertificaten gezet. Lena Kay was een van de vele mensen die verklaarden dat overleden familieleden, in dit geval haar vader, onterecht als Covid-19 dode werden geregistreerd. Haar vader was overleden aan Alzheimer, niet aan corona. Ook artsen, ziekenhuizen, begrafenisondernemers, en zelfs een senator, verklaarde dat ze instructies van de overheid hadden gekregen om bijna alle doden -met uitzondering van opzichtige ongelukken- aan Covid-19 toe te schrijven. Amerikaanse ziekenhuizen krijgen zelfs tienduizenden dollars voor elke dode die aan corona wordt toegeschreven.

Josep Antioco, directeur van het Schaeffer Funeral Home, verklaarde dat ‘mensen die geen Covid-19 hadden, erbij worden gezet. Zo maak je het sterftecijfer voor New York veel hoger dan het zou moeten zijn.’

* Wereldwijd staan ziekenhuizen leeg. We kennen inmiddels de beelden van grote noodziekenhuizen in Londen, New York, en ook Rotterdam (Ahoy), zogenaamd om de enorme toestroom van Covid-19 te kunnen opvangen. Veel van deze noodziekenhuizen kregen niet één corona patiënt. Tal van verplegers en artsen in ander ziekenhuizen, ook in Nederland, zeiden juist dat ‘het heel stil is in ons ziekenhuis. De crisis is klaarblijkelijk elders, maar niet hier.’

In Nederland was er onlangs een schrijnend verhaal van een jonge man die stierf, omdat hij niet op tijd een cruciale operatie kreeg. Reden: de IC was uitsluitend gereserveerd voor Covid-19. In het desbetreffende ziekenhuis was de IC echter LEEG.

* Schaamteloze leugens door de media. Andermaal blijken de Westerse mainstream media de echte nepnieuws verspreiders te zijn. Voorbeeld: de Daily Mail plaatste een foto van een 14 jarige Portugees jongetje dat ‘de jongste patiënt die stierf aan corona’ zou zijn. Probleem: dezelfde foto werd gebruikt voor een overleden 13 jarig Engels jongetje en een 12 jarig Belgisch meisje. Hetzelfde gebeurde met een andere foto van een jongetje, die in 2017 omkwam bij een gevaarlijk ‘zelfmoord spel’, maar in 2020 valselijk door de media als jonge ‘Covid-19’ dode werd gepresenteerd.

De dochter van een 69 jarige voormalige politie officier in Milwaukee was woest toen de media beweerden dat haar vader aan Covid-19 was overleden, terwijl dat volgens haar absoluut niet het geval was.

* Lijkschouwers; ‘Er is geen killer-virus’. Ook op deze site besproken is de Duitse patholoog-anatoom prof.dr. Klaus Püschel, die zei dat alle 140 ‘corona’ doden die hij in Hamburg had onderzocht, waren overleden aan onderliggende aandoeningen, en sowieso binnen een jaar zouden zijn gestorven. ‘Er is geen killer-virus,’ was dan ook zijn conclusie.

* Italiaanse politica woedend over leugens. De Italiaanse politica Vittoria Sgarbi wees in de Kamer van Afgevaardigden woedend op het door het Hoger Instituut voor Gezondheid vastgestelde feit dat ‘96,3% (van de corona doden) stierf aan andere ziekten. Gebruik de doden niet voor retoriek en terrorisme!’ Collega politicus Saria Cunial eiste zelfs de arrestatie van Bill ‘Gates of Vaccine Hell’: ‘Stuur hem direct naar het Internationaal Gerechtshof voor misdaden tegen de mensheid. President Conte, u neemt bevelen van een crimineel aan.’

* 97% werd nooit getest. De Belgische krant De Tijd schreef dat de media beweerden dat er zo’n 3000 ouderen aan Covid-19 waren overleden. Op basis hiervan werd het hele land in een strenge lockdown geplaatst. Nader onderzoek weest echter uit dat slechts 3% van de overledenen getest was.

* Tanzania ontmaskert bedrog. De president van Tanzania vertrouwde het niet, en liet heimelijk staaltjes van de papaya vrucht en een geit op Covid-19 testen. Zoals hij al vermoedde, waren die testen positief. Onmiddellijk ontsloeg hij de directeur van het Nationale Medische Laboratorium.

* 1500 artsen: ‘Dit is een globale misdaad!’ De ‘Artsen voor Voorlichting’ in Duitsland wordt door meer dan 1500 artsen, wetenschappers en hoog opgeleide professionals gesteund. Zij verklaarden dat de Covid-19 maatregelen (social distancing e.d.) overdreven zijn, ‘en niets met het virus te maken hebben. Dus… wie worden hier eigenlijk onderdrukt? De corona-p[aniek is een toneelstuk. Het is oplichting. Zwendel. Het is de hoogste tijd dat we begrijpen dat wij ons midden in een wereldwijde misdaad bevinden.’

600 Amerikaanse artsen schreven een brief aan president Trump, waarin ze de lockdown ‘een ernstig ongeluk met massale slachtoffers noemden. Zo is het aantal zelfmoord-telefoontjes met 600% toegenomen, en wordt aan miljoenen mensen hoogst noodzakelijke medische zorg onthouden.

Experts schatten dat het aantal slachtoffers door de lockdowns, het niet krijgen van medische zorg, en de verwoesting van de economie het aantal veronderstelde (immers zwaar opgeklopte) corona doden wereldwijd minimaal 25 x gaat overtreffen.

* Internationale experts verwerpen paniek. 120 internationale wetenschappers, artsen, virologen, hoogleraren, advocaten en andere experts, onderstreepten dat Covid-19 niet meer slachtoffers maakt dan een flinke seizoensgriep, en bijna uitsluitend oude mensen met reeds bestaande ernstige aandoeningen het slachtoffer zijn. Universiteiten, zoals in Stanford en Oxford, bevestigden het lage sterftecijfer van 0,02% tot 0,4%.

* Kans op besmetting minimaal. Een 22 jarige Chinese vrouw werd met hartproblemen in het ziekenhuis opgenomen. Na 3 dagen testte ze positief op Covid-19, hoewel ze geen symptomen had. Van de 455 mensen met wie ze in aanraking was gekomen, bleek NIEMAND besmet. De WHO erkende later dat a-symptomatische besmetting bijzonder onwaarschijnlijk is.

‘Er is geen risico om de ziekte te krijgen als je gaat winkelen,’ concludeerde de Duitse professor Hendrik Streeck (Universiteit Bonn). Je kunt ook niet via handvatten, telefoons of toiletten besmet worden. ‘Beslissingen voor maatregelen werden genomen op basis van aannames, en niet op basis van wetenschappelijke feiten.’

Besmettingen in de open lucht zijn al helemaal extreem onwaarschijnlijk, en kunnen zo goed als worden uitgesloten. Bijna alle besmettingen vinden binnen plaats. De regeringen dwongen de mensen, ondanks het mooie voorjaarsweer, om vooral binnen te blijven, wat extreem kwalijke gevolgen heeft gehad.

Maar ook is ‘de kans op het krijgen van Covid-19 door een voorbijgaande interactie in een openbare ruimte minimaal,’ stelde het gezaghebbende New England Medical Journal. Alleen als je langdurig continu aan het virus wordt blootgesteld, loop je de kans besmet te worden en/of erg ziek te worden.

* Mondmaskers werken niet, verhogen juist kans op infectie. Diverse artsen en wetenschappers verklaarden dat mondmaskers niet werken, omdat ze geen virussen kunnen tegenhouden. In een zeer uitgebreide studie (BMJ Medische Verslag) werd zelfs geconstateerd dat ze het risico op infectie juist verhogen.

* Geweld tegen onschuldige burgers. ‘Het is echter te laat.. Niet alleen werd de wereldbevolking opgesloten, bovendien is er een verregaande tirannie toegepast. Over de hele wereld worden onschuldige mensen bont en blauw geslagen door de politie, die met lange stokken, geweren, traangas en zwepen de bevolking te lijf gaat… Velen worden hevig geslagen, gearresteerd en opgesloten.’

‘Wereldwijd wordt een afschuwelijke tirannie uitgeoefend op onschuldige mensen… gebaseerd op leugenachtige cijfers die bewust worden verspreid. Intussen wordt een spotgoedkoop en 100% succesvol medicijn weggedrukt.’

* ‘Een media epidemie!’. Professor John Oxford (Queen Mary University, Londen) verklaarde dat de echte epidemie die ‘van de media’ is, die bewust valse cijfers, bedrieglijke foto’s en onjuiste berichten verspreiden, met de bedoeling om het volk in een permanente angsttoestand te houden.

De uitspraken van Lord Jonathan Sumption, voormalig rechter Brits Hooggerechtshof, werden ook op deze site uitgebreid besproken: ‘Meestal geven mensen vrijwillig hun vrijheid op als ze zich willen beschermen tegen een externe dreiging. Die dreiging is meestal echt, maar wordt meestal overdreven. Ik ben bang dat we dat nu zien. Iedereen die de geschiedenis heeft bestudeerd, zal hier de klassieke symptomen van collectieve hysterie herkennen .Hysterie is besmettelijk.’

Iedereen moet het vaccin krijgen

Waarom deze gigantische wereldwijde leugens en misleiding? Waarom doen overheden er alles aan om goedkope, effectieve medicijnen tegen Covid-19 tegen te houden? ‘Het antwoord is kristalhelder: overal ter wereld wordt geroepen dat we allemaal – niemand uitgezonderd – een vaccin moeten krijgen. Wie is de drijvende kracht achter dit misdadig opgedrongen vaccin? Het antwoord: de man die het vaccin verkoopt en er vele miljarden aan zal verdienen: Bill Gates,’ de man die de WHO controleert en de grote social media giganten, en daarmee de Covid-19 en vaccin informatievoorziening propaganda.

‘Er is echter iets sinisters aan het plan om de hele mensheid te vaccineren. Bill Gates staat erop dat dit vaccin gekoppeld moet worden aan een wereldwijd controlesysteem. Er moet een digitaal systeem ontwikkeld worden om te controleren wie het vaccin wel en niet gehad heeft. Alleen mensen die gevaccineerd zijn tegen Covid-19 zullen nog mogen reizen, naar school gaan, bijeenkomsten bezoeken, en werken.’

‘Deze vaccin-dealer wil letterlijk de hele mensheid chanteren om zijn vaccin te aanvaarden. Gates heeft reeds een patent op de technologie die het mogelijk maakt het lichaam van een individu altijd en overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606.’ (Feitelijk het patentnummer, zie onze artikelen hierover, hyperlinks onderaan.). ‘Recent werd een programma om vaccinaties te produceren gekoppeld aan een digitaal ID.’

Leugens door de overheid, ook de Nederlandse

Daarna volgt de website met een groot aantal voorbeelden en feiten over de gevaren en schadelijke gevolgen van vaccinaties. Ook deze zaken zijn al vaak uitgebreid hier besproken. De overheden, ook de Nederlandse, liegen glashard over deze vastgestelde feiten. Zo staat op de website van het RIVM -dat openlijk erkent dat het gesponsord wordt door Bill Gates- dat ‘er geen nadelige werkingen van vaccins bekend zijn,’ en dat terwijl de Nederlandse overheid toch echt ettelijke miljoenen gereserveerd heeft voor de circa 7500 Nederlandse kinderen die narcolepsie kregen als gevolg van het Mexicaanse griepvaccin.

Nelleke Bakker werkte 25 jaar bij het RIVM op de afdeling vaccinaties, maar nam uiteindelijk ontslag. In een interview met de Stichting Vaccinvrij zegt ze: ‘De website van het RIVM staat helaas bol van de ongefundeerde aannames en regelrechte leugens. Het overgrote deel van de werknemers bij het RIVM blijkt net zo weinig af te weten van de risico’s van vaccineren als de doorsnee burger.’

Universeel controlesysteem

‘De tweede drijfveer (om alle mensen te dwingen zich te laten vaccineren) is echter nog gevaarlijker: ze hebben een diabolische begeerte om de hele wereldbevolking aan de touwtjes van hun controle te laten bungelen. Er moet een universeel controlesysteem opgezet worden, dat iedereen overal zal traceren. Van vrijheid zal geen sprake meer zijn.’

Dat gebeurt eerst met ‘vrijwillige’ apps, later met digitale gezondheidscertificaten, die uiteindelijk worden gekoppeld aan het Covid-19 vaccin (al dan niet met geïnjecteerde nanochip of kwantum-tattoo). Als je dat weigert te halen, zul je de facto compleet worden uitgesloten van de samenleving.

Sörensen: ‘Hoe is het toch mogelijk dat dergelijke ziekelijke denkbeelden zomaar ruimte kunnen krijgen in onze samenleving, waar vrijheid en mensenrechten toch centraal staan? Het antwoord is dat de mensheid al vele jaren blind gemaakt wordt voor wat er gaande is.’ Oud Google software engineer Zach Vorhies ‘luidde de klok’ en kwam met 950 pagina’s interne info naar buiten. Hij waarschuwde dat ‘Google de mensheid manipuleert door bepaalde informatie te verbergen, en andere informatie op te dringen. Hun missie is om de mensheid te ‘programmeren’. Google is geen bron van objectieve informatie. Ze zijn een zeer eenzijdige indoctrinatie machine. Hun missie is: het informatielandschap vormgeven, zodat zij hun eigen versie maken van wat ‘objectieve waarheid’ is.’

‘Google en corrupte media plaatsen internet nu ook vol met zogenaamde ‘fact check’ websites. Deze zijn zogezegd bedoeld om fake news te ontmaskeren, maar elke onderzoeker merkt al gauw dat het slechts een zoveelste instrument is om mensen voor te liegen,’ vervolgt de evangelist. ‘Maar al te vaak wordt onthullende waarheid afgedaan als ‘fake news’, en pure misleiding wordt verdedigd als ‘fact’… Daarom plaatst Google deze websites bovenaan de zoekresultaten.’

‘Wat kunnen jij en ik doen?’

‘Moeten we dat zomaar toestaan? Is globale tirannie door de genadeloze handen van corrupte super-rijken onafwendbaar? Nee. Als we de geschiedenis van de mensheid kennen, weten we dat de begeerte om de hele mensheid te overheersen zo oud is als de mens zelf. Dit duivelse verlangen kwam tot uiting in de vele wereldrijken die we hebben zien komen en gaan.’

‘Uiteindelijk is elke machthebber die dit plan opvatte, gevallen. Maar het gebeurde wel altijd door de acties van goede mensen. Net zoals het kwaad werkt in mensen, zijn er ook mensen die het goede nastreven. Het is daarom aan de goede mensen om krachtige stappen te zetten, om dit kwaad een halt toe te roepen… Hoe? Het antwoord op leugen is waarheid.’

Wereldoorlog: invasie via onze TV’s, smartphones en computers

‘In feite is er een wereldoorlog gaande. Niet met tanks en bommen, maar met media en misleiding… Het plan om de wereld te veroveren is nooit opgegeven: de aanpak werd eenvoudigweg veranderd. Nu worden mensen massaal ‘omgebracht’ door het gifgas van de media. In plaats van tanks die onze straten binnen rollen, worden we via onze eigen televisies, smartphones en computers overrompeld.’

Deze invasie ‘is veel effectiever, omdat niemand beseft dat het gaande is. Ook tijdens deze wereldoorlog zijn er echter verzetsstrijders, die niet toestaan dat onze vrijheid geroofd wordt. Het vergt, net zoals in elke oorlog, moed en oprechtheid om tegen de invasie op te staan.’

‘Ik roep je daarom op om deel uit te maken van het wereldwijde bevrijdingsleger. We worden niet geleid door een generaal of president, maar door de geest van liefde, waarheid en vrijheid. We zeggen ‘nee’ tegen corruptie, we laten ons niet omkopen of de mond snoeren, maar staan op tegen de wereldwijde dictatuur die op de mensheid gelegd wordt onder het mom van Covid-19.’

‘We moeten allemaal dappere strijders worden die de onmiskenbare waarheid openbaren aan de hele mensheid. Dan kan de wereldbevolking als een eenheid in opstand komen.’ Sörensen roept iedereen op deze informatie met zoveel mogelijk mensen te delen, en ook emails te sturen naar de politieke leiders. ‘Vecht voor de vrijheid. Wordt deel van het wereldwijde bevrijdingsleger dat zich inzet om de overheid van elk land te informeren.’ (1)

Eenheid in verscheidenheid

Wat mij betreft een uitstekend initiatief. Het is niet het eerste, want er zijn natuurlijk al eerder bewegingen en organisaties opgestart. Naar mijn overtuiging is het cruciaal dat deze groepen, ook Stop World Control van David Sörensen, over de grenzen van hun eigen ideologie heenstappen (in Sörensens geval is dat een evangelische), en op basis van het gevecht voor onze vrijheid gezamenlijk een vuist maken. ‘Eenheid in verscheidenheid’, dus.

Om dit te kunnen laten slagen, mag en moet iedereen gewoon zijn eigen insteek kunnen houden. Als we elkaar gaan afwijzen omdat elkaars visies niet helemaal overeenkomen, elkaars aanpak niet zo goed bevalt, zijn we verloren. Gezien de ‘verdeel en heers’ haattactieken die nu dagelijks massaal worden toegepast, zeker door de Nederlandse politiek en media, is het duidelijk dat deze machtselite doodsbang is voor één ding, en dat is dat de mensheid zich tegen hun verschrikkelijke leugensysteem, deze finale totalitaire machtsgreep, gaat verenigen. Daarom worden we nu in etnische hokjes gedwongen, daarom worden racistische haatgroepen zoals Black Lives Matter en Antifa nu zo naar voren gepusht.

Trap er niet in. Echte eenheid is als we respect blijven houden voor elkaars verschillende opvattingen, en elkaar NIET gaan opleggen hoe de ander ergens over moet denken. Echte eenheid is blind voor huidskleur, etnische afkomst, religie, seksuele identiteit, maatschappelijke positie, rijk of arm, en rechts of links, dus politieke voorkeur. Nu we overduidelijk de gevaarlijkste tijd in de hele geschiedenis van de mensheid ooit terecht zijn gekomen, is het letterlijk van levensbelang om dit te beseffen, en om samen, als gewone mensen, keihard NEE te zeggen tegen de machten die op dit moment alles in het werk stellen om ons voor eeuwig in wurgende slavernij te storten – als we het van hen al mogen overleven.Xander


(1) Stop World Control

Zie ook o.a.:


25-06: Martin Bosma (PVV) ziet ‘hele enge, totalitaire ontwikkeling’ in Nederland
23-06: Huisarts Rob Elens wil ondanks verbod toch hydroxychloroquine gaan voorschrijven
22-06: Discussie: Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties

19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
17-06: Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature immuun voor coronavirus

15-06: ‘Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
09-06: WHO haalt belangrijkste reden voor lockdowns, volg-apps en vaccinaties compleet onderuit

05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden

30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen|
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine

13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona

03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking

19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

57

 1. KAn hier ook eens over geschreven worden????
  Dit artikel is bijzonder zeldzaam. Overgebleven na de honderden jaren oorlog tegen de, voor mij, werkelijkheid. Dus ik roep ieder op om dit heel zorgvuldig te lezen en te bewaren. http://www.laleva.org/eng/2004/05/louis_pasteur_vs_antoine_bchamp_and_the_germ_theory_of_disease_causation_1.html een aanvulling hierop zijn deze video’s
  https://www.youtube.com/watch?v=CNo9lIQkzkI&feature=emb_logo
  https://www.youtube.com/watch?v=feO9FiJ7tZo&feature=emb_logo
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=78&v=zdpvNRrOftg&feature=emb_logo

 2. Als ik me aanmald op ” Stop World Control” dan zou ik een mail moeten ontvangen, dit gebeurd niet. Hij zit ook niet tussen spam of ongewenste mail. Nog iemand met dit probleem of hoe kan dit verholpen worden. Iemand die me kan helpen?

 3. @Mo 1:43pm en @Per Bladwijzer 10:44 pm : heel goed dat jullie dit delen. Een aanrader voor iedere lezer hier en elders. Nog steeds veel te veel invloed op WHO en nationale gezondheidsinstituten door het grootkapitaal van de vaccinindustrie, Big Pharma. Frappant dat de WHO de definitie van pandemie heeft aangepast in de loop der tijd.

 4. Daarom zal God hen een krachtige dwaling zenden opdat ze de leugen geloven.

  Ik was ooit een jehovahs getuige. De exacte tactieken die de wachttorenorganisatie gebruikt worden nu wereldwijd ingezet.Ik herken het aan alles.
  – Lees niet buiten onze informatie om want dat zijn leugens
  – Doe wat we zeggen want anders
  – volg de instruchties op want anders

  etc….

  Hoe komen mensen eruit ? Hoe roept God mensen eruit?
  Het is de tijd dat het kaft van het koren wordt gescheiden. De leugen is nodig om te ontdekken wie de waarheid lief heeft.

  Waarom de krachtige leugen ? Omdat ze de waarheid niet lief hadden . Een geest van slavernij. Een geest wat tegengesteld staat aan moedig zijn. Geest van angst .

  Buiten de stad van God : ” 15 Maar buiten zullen zijn de honden, en de tovenaars, en de hoereerders, en de doodslagers, en de afgodendienaars, en een iegelijk, die de leugen liefheeft, en doet.”

  Hier blijkt wie je wilt volgen . Gods geest of eigen geest of ander mans mensen geest.

  Dus waarom ? ” 12 Opdat zij allen veroordeeld worden, die de waarheid niet geloofd hebben, maar een welbehagen hebben gehad in de ongerechtigheid.”

 5. Vraag aan de vier kandidaten voor het CDA leiderschap wat zij willen? Stuur alle vier een mail en vraag wat zij willen als ze worden gekozen als leider van het CDA .
  Wij willen geen vaccins!! Wat zeggen de kandidaat leiders van het CDA? Geen vaccins? Of wel iedereen vaccineren? Hun billen moeten bloot. Nu. Nu. !!!

 6. https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5161781/corona-app-belastingdienst-test-juli-privacy-security

  Merkwaardig. Nu is in één keer de belastingdienst van de partij. Ze hebben de expertise voor de technische uitrol.

  Vergeet niet dat via een slimme weg nu toch meteen de BN gekoppeld gaan worden en wordt er gemeten achter het meten.

  De belastingdienst die ooit het sociaal fiscaal nummer introduceerde wat decennia geleden en waarin zwart op wit staat, en ja ik heb dit origineel altijd bewaard omdat ik al zeker wist dat dat dit nooit waargemaakt zou worden en we dus bedrogen zullen gaan worden, dat dit alleen voor sociaal fiscale doeleinde gebruikt zou kunnen worden.

  Afgekort is dit het sofi-nummer. Later BSN nummer en nu BN nummer. Uiteindelijk is alles en alles gekoppeld tot één gekoppeld systeem.

  Het is niet ondenkbeeldig dat straks uitkeringtrekkers alleen een uitkering krijgen, dus behoudt ervan, mits ze een financieel Covid vaccin hebben gehad.

  Het mooie van het bericht is nog dat het in alle openbaarheid zal gebeuren.
  Men kiest in de proef een populatie aan de rand van Nederland.

  https://www.tubantia.nl/theo-hakkert/de-corona-app-testen-in-het-land-van-hightech-en-noaberschap~a2cec36b/?referrer=https://www.google.com/

  Spyfromthesky

 7. Elk VS verkiezingsjaar heeft een ‘virus’ (‘pandemie’).
  Voorop gezet en best slim door de NWO:

  SARS: 2004
  AVIAN: 2008
  SWINE: 2010
  MERS: 2012
  EBOLA: 2014
  ZIKA: 2016
  EBOLA: 2018
  CORONA: 2020

  Toevallig? Never!

 8. Uitstekend artikel, met zoveel feiten! Geweldig dat bij steeds meer mensen de ogen opengaan, en dit is m.i. pas het begin!
  Wel las ik boven: “Amerikaanse ziekenhuizen krijgen zelfs tienduizenden dollars voor elke dode die aan corona wordt toegeschreven.” Misschien kan iemand me helpen? Ik vind het jammer dat ik niet meer weet wáár – en of dat waar is -maar heb ergens vernomen dat elk ziekenhuis voor een ‘covid’-patiënt $1300,- ontving, en als iemand aan een beademings-apparaat ‘moest’: $3900,- Dat zou zo echt ‘kassa!’ betekenen! Wie weet hier meer van? En dit gold w.s. niet voor de VS alleen, want die ‘sponsoring’ is lijkt mij wereldwijd d.m.v. al die totaal corrupte instanties zoals de WHO, UN, Gates Inst, Hopkins Instituut (waarom lezen we niets van deze Hopkins-bende hierboven?!), Oxford groep, China, etc.

 9. De demonstratie van aanstaande zondag is weer opnieuw afgewezen. Viruswaanzin is controlled opposition. Op de site van Ejbron staat Willem Engel samen met zijn vriendin die lid is van BLM. Velen volgen de valse goeroes, profeten. De wereld is in chaos mensen, het kwaad kan alleen worden verwijderd door God zelf. Al die nieuwe websites scheppen verwarming, nog meer verdeeldheid en onrust.
  Toch gaan er morgen weer mensen naar het Malieveld en zal de politie weer aanwezig zijn. Ze lopen als domme kwezels achter deze engel aan, de rattenvanger van Hamelen. Lees berichten op Martin Vrijland.

 10. Vond het al zo vreemd , dat in begin van de corona al geen vit c te krijgen was , was niet leverbaar . Vindt het bewust achterhouden van informatie en de juistte medicijnen die toch aanslagen bij de meestten patienten een aanslag op het leven . Er kloppen gewoon heel veel dingen niet . Ben niet deskundig hierin , maar dat we onze verstand moeten gaan gebruiken en niet alles aan gaan nemen wat de media of wetenschapers zeggen .

 11. @Diederik, ja de meeste Christenen begrijpen de soevereiniteit van God volkomen verkeerd en dus onbijbels! Want Gods wil komt niet overal en altijd en voor iedereen automatisch tot uitvoering! Alles wat gebeurt is niet altijd Gods wil!
   
  De meeste Christenen denken dat God ‘in alles’ in controle is! Dat God ‘in alles’; ook in ziekte en ellende is! ‘Que sera sera; whatever will be will be’! Moslims zuchten: ‘Inch’Allah’, god wil het zo. Het zij zo. Voor ‘Zen’ is hun god ‘in alles’ wat je ziet. Voor Hindoes zijn er ruim twee miljoen goden (demonen dus) en ‘Jezus’ kan daar ook best nog vaak bij; geen probleem. Hun Jaina sekte ziet zelfs de rotsstenen op de grond als mogelijk geïncarneerd voorgeslacht dus vermijden ze daarop te lopen! Wat een dwaalgeesten en het is alles in een enorme trieste gelatenheid en passiviteit, dat alles ‘over ons komt’ – zoals onze God ons nooit heeft bedoeld!
  God oordeelt ook niet meer, dat heeft Hij reeds ten volle gedáán, 2000 jaar geleden, 2Kor5:19, 21, Joh5:22, 16:11 en redding en vrije zegeningen stroomden naar ons toe, als we geloven, Luk4:18,19.
   
  Hoewel ook te veel Christenen vergeten te gemakkelijk o.a. onze verkregen vrije wil: een enorm groot geschenk van God, dat trouwens ook verantwoordelijkheid en gezag met zich meebrengt (Ps78:41; zij bepaalden Gods grenzen en zij beperkten God)! De passieve Christen –met niet of nauwelijk geestelijke vrucht– ‘ontwikkelt’ zich (niet) door deze dwaalleer! Een ‘Soevereine God’, honderden keren zo vertaald in moderne (‘per-’)versies – ipv het beter vertaalde ‘Almachtige God’ (KJV) –maakte ook dat altijd en overal  
   
  Hij ‘in alles’ is, en alles is Zijn ‘wil’! Of ook: Hij ‘laat het toe’- de geraffineerdere, religieuze variant hiervan want dat lijkt nog meer ‘overgave’ en nog ‘geestelijker’. Nee! God laat ook niet al deze ellende en ziekten toe!

  Allen: Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 12. Top artikel Xander. Alleen wil ik nog zeggen, God heeft alles onder controle.

 13. Wat ik ook doe in mijn omgeving, iedereen die ik wat uitleg wil geven, of de site van Xander aanprijs, reageert , of volledig apatisch/onverschillig/ontkennend, of volledig hysterisch over eigenlijk alles wat hier en bij martin vrijland word geschreven.
  De sheeple zijn blijkbaar niet in staat van twee kanten van het verhaal te aanhoren en er zelf hun conclusies uit te trekken.
  Het is zoals tegen een zandkorrel vertellen dat hij in de woestijn zit, en die ontkent dat, want hij is niet in staat om verder dan de omliggende zandkorrels te kijken.

 14. Bravo, bravo Xander!! Wat een GEWELDIG stuk!

  “Echte eenheid is als we respect blijven houden voor elkaars verschillende opvattingen, en elkaar NIET gaan opleggen hoe de ander ergens over moet denken.”

  Inderdaad!

  Jouw site bestaat al heel lang en bezocht is zelden vanwege de, vond ik toen, christelijke, soms m.i. wat ronkende boodschap. Maar ik vind dat hij journalistiek zo enorm veel beter is geworden. Heel scherp en uitstekende info. Je bent een aanwinst. Dank!

  Lieve, oprechte, gewetensvolle, empathische en waarheidlievende mensen bevinden zich in àlle groepen. We zijn daarin een eenheid; christenen, atheïsten, joden, islamieten, spirituelen, ‘íllegalen’, witten, zwarten, vrouw, man, kind, volwassene, homo, hetero, transseksueel, rijk, arm, jong, oud, Turk, Marrokaan, Surinamer, Fries, Limburger, Europeaan, Afrikaan, professor, laag opgeleide, dik, dun et cetera.

 15. Ook wij staan voor de volle honderd procent achter dit artikel met zijn duidelijke inhoud. Klimaatgekte, cq coronagekte, cq vaccinatiegekte,cq gendergekte, we willen dit niet. Wees nuchter en lees zo de informatie die op je afkomt. We zijn normale nederlanders die niets kwaads in gedachten hebben. We laten ons niet manipuleren door wat voor gekte ook. Plattelanders houden het hoofd koel.

 16. Angst is een slechte raadgever, dat was zo en dat blijft zo. Nu de wereldbevolking middels de dreiging van het “Dodelijkste virus ooit” is aangepraat dat ze zullen sterven, zijn de mensen wereldomvattend in de stress geschoten. Zo erg dat tijdens een test tegen mensen werd gezegd: Dit is een rode driehoek, terwijl het een groen vierkant was. En wat gebeurt: Allemaal zeiden ze een rode driehoek te zien. In stress zijn mensen heel snel een zombie, waarmee je kunt manipuleren. Anders had dit allemaal nooit kunnen gebeuren.

 17. Een leuk artikel met een kern van waarheid. maar de mensen hun vrijheid zomaar afpakken zal niet zomaar gebeuren, dat zie bijna in alle landen, neen gen communistisch systeem hier of extreem links, we moeten al genoeg belastingen betalen. Hier in België de apenplaneet heeft m’n al een jaar geen federale regering en waarom, de Vlamingen praten niet met de Walen want ze begrijpen elkaar niet, mijn mening, leer Frans. Shalom

 18. Om de domheid van de Nederlander te zien kun je gewoon surfen naar nu.nl. De site is opgezet om te manipuleren en de moderatie is vreselijk eenkennig. Na twee reactie kreeg ik een ban aan mijn broek omdat ik de huisregels niet respecteerde. Dat klopte van geen kant, maar ik was gewoon netjes kritisch en dat kunnen ze niet tolereren.
  Wat veel rampzaliger is, is dat niet alleen Nederlander kennelijk voor een groot deel de overheid blindelings vertrouwd. Heel de wereld is jammer genoeg vergeven van de blinde volgers. Wat is dat toch met mensen die zich zo voor de gek laten houden? Het lost wel een puntje op waar ik als tiener al mee worstelde naar aanleiding van het vreselijke hoofdstuk over de misdaden van het Duitse volk in de WOII.
  De enkele roependen zijn als zout in een grote bak water.

 19. veel van de problemen waarmee we worden geconfronteerd, zijn complex
  en er is wijsheid voor nodig, begrip van lankmoedigheid en kijken naar elke situatie met de geest van Christus door de lens van het woord van God en het toepassen van Gods woord in ons leven elke dag
  en we zijn gebrekkige mensen en kunnen proberen dingen op een goddelijke manier te communiceren en we proberen een argument te winnen, proberen onszelf te bewijzen, terwijl we in plaats daarvan tot de kern van de zaak moeten komen om te begrijpen waar ze mee te maken hebben en ze te bereiken op een diepe manier die hun ziel zal beïnvloeden. Het maakt niet uit welk argument je wint. Dat je jezelf gelijk geeft als de persoon wegloopt wetende dat ze het argument verloren hebben, maar nog steeds verloren zijn zoals ze waren toen je voor het eerst begon. Als de ziel vertrekt zonder de overtuiging van God, is er geen kracht in je woorden
  als we weten dat de heilige geest in ons leven beweegt, zal dat mensen diep raken. Dus laten we nu meer dan ooit bidden.

 20. Wij als christenen staan voor Bijbelse waarheid.
  Niet de ideeën of bezigheden van de wereld.
  Christenen moeten altijd in gedachten hebben dat we niet van deze wereld zijn. Ik stel psalm 15 voor, laat de Heilige geest spreken tot jou.
  Heel vaak als we boos zijn en kwaad over de ongerechtigheid in de wereld reageren we vanuit onszelf en niet vanuit de Heilige geest. De waarheid verspreiden is belangrijk en er wordt steeds meer ontmaskerd, maar God is in controle boven alles. Vertrouw op Hem.

 21. Aan: Eddec schreef:
  26/06/2020 om 9:48 pm
  Ja beste Eddec, er sterven mensen in zweden, maar het aantal doden komt overeen met een griepepidemie zoals die in 2018. In 2018 negen en een half duizend 9500 doden in Nederland. Indien je dit doorrekent naar doden per miljoen inwoners dan zit Zweden met het aantal doden onder de griepgolf van 2018. De griepgolf die niet nieuwswaardig was in de dagbladen.. Met griepepidemieën zullen altijd oudere/zwakkere mensen overlijden, dat is niet leuk maar wel onderdeel van het leven.
  (vergelijk corona eens met tuberculose nog steeds wereldwijd anderhalf miljoen tuberculose doden per jaar / of met kanker jaar in jaar uit iets van 50.000 doden in nederland 1/3 van alle sterfgevallen.)

 22. In Nederland is de medewerking van zichzelf christen noemende partijen aan deze coronawaanzin een groot schandaal. Hierdoor vallen deze partijen door de mand als zijnde gecontroleerde oppositie. De Heer noemde in Zijn tijd dit soort mensen adderengebroed. Zij verbinden de naam christelijk met witteboorden criminaliteit en lasteren de naam van God.
  Ik ben het eens met mensen die oproepen tot gebed om verlossing van de bozen. Dat is de juiste instelling van de christen. Een goed voorbeeld is de bijdrage van Xander voor ware info en Dieleman voor de het antwoord op de leugens als christen.

 23. @strega: Als u nou iets zou kunnen weerleggen, dan konden we nog iets van u leren.
  Zo’n vage jammerklacht, daar schieten we weinig mee op.

 24. Krankzinnige ambities (nul corona-zieken?) leiden tot krankzinnige maatregelen (iedereen opsluiten in eigen huis).

 25. N.a.v. Per Bladzwijzer: interessante docu. Dit is wat Duitslands’ bekendste criticaster, dr. Wolfgang Wodarg, ook steeds zegt en hij heeft die Mexicaanse griep van destijds goed bestudeerd en was er als voorzitter van de gezondheidsraad van de Raad van Europa toen actief bij betrokken. Hij ziet duidelijke parallellen met de huidige ‘pandemie’.
  Dr. Günter Frank komt op het cijfer van 0,4% echt zieken bij de huidige slachthuis-piek die in Duitsland weer tot een lockdown van een hele gemeenschap leidt. Daarbij weten we niks over eventuele andere ziekten bij deze patiënten.
  Hij wijst erop dat er onderzoeken bestaan. die de aanwezigheid van corona-virussen van verschillende aard, in alle uitscheidingen van varkens aantonen. Die zouden dus een rol kunnen spelen bij die positieve testuitslagen.
  Het lijkt wel of de overheid geen enkel ziektegeval meer wil en dat nog steeds met een lockdown wil bereiken. En dat is totale waanzin.

  Nog een tragisch feit: Zodra men bij een zieke een positieve testuitslag krijgt voor dit virus, treedt een behandelingsprotocol in werking. Dat protocol zou dus wel eens andere behandelingen in de weg kunnen staan, omdat er een kokervisie in werking is getreden.
  Dit moet stoppen allemaal. Terwijl de epidemie voorbij is, wordt er nu toch een proef gedaan met die achtervolgingsapp. Waar slaat dat op??! Waar zijn de wandelende ‘patiënten’??!
  We worden ziek verklaard terwijl we niet ziek zijn!!

 26. heeft “stopworldcontrol” een strijdplan?
  Wat gebeurt er als je je aanmeld als krijger?
  Of ben je krijger geworden omdat je je aanmeld?
  Zou het ook gewoon een uitbreiding op zijn verdienmodel kunnen zijn?

  Ik zie namelijk een website vol met copy paste en bekende informatie,
  nul ideeen over hoe te gaan strijden. het lijkt alsof deze website enkel en alleen op uw geld uit is,
  afhankelijk van wat er gebeurt na aanmelding.

 27. Hoe meer tegen spraak tegen corona
  Des te heviger corona 2.1
  😉😉😉😉😉😉😉😉

 28. Goed stuk,
  Ik concentreer me op 4 juli en hoop dan dat JFK junior verschijnt van uit de dood op de tv en de hele wereld doet schudden als het doek van een tent in de wind.
  Dit hebben we nodig.
  Orde uit chaos.
  Duimen dus… (lieft bidden allen!)

 29. ‘Die Welt verblödet’, zei een vriend van me .. Ik wilde daar niet aan, ik wilde koste wat kost vooruitgang zien, het iq steeg toch elke generatie met enkele punten? Maar hij had gelijk. telkens als ik op Xandernieuws een ‘artikel’ lees, besef ik dat mijn vertrouwen in het menselijk intellect nergens op gestoeld is. De mens is blijkbaar bedoeld om stompzinnig achter verstandelozen aan te rennen. Literatuur kent men niet meer, maar door het lezen van ‘romans’ gaat men zijn wereldbeeld vercomplotten.
  Maar ach, het is niet erg. De mensen zijn dom omdat ze het zelf willen. Van denken nl krijgen ze hoofdpijn, die ze dan wijten aan 5G.

 30. De hele corona (verkoudheid) hype is in het leven geroepen om de aandacht af te leiden van de dodelijke hoeveelheid straling van 5G die bovenop de al dodelijke stralingsnorm ligt. De straling die zelfsturende auto’s nodig hebben is al ver voorbij de testfase. Straling (mobile telefonie) die door muren dringt, zou die niet door onze dunne schedel gaan? En straling doet de hersenen zweten alsof het verkoudheid is. Helder denken is eerstdaags als een kunst voor zwakzinnigen.

 31. Gebruik van mondmaskers gevaarlijker dan ons wordt verteld, meer kans op ziektes door het dragen van die muilkorven. Het Corona-virus alleen is zeker nog niet dodelijk genoeg, weer meer bewijs dat de mensheid moet worden uitgedund.
  ttps://www.xn--rzte-fr-aufklrung-pqbn68b.de/informationen/aktuelles/

 32. Wie ondersteunt nog het wereldwijde politieke gebeuren, vlgs mij niet zo velen. Democratie is een droom, een illusie die het volk niet voor waar wil nemen ; heel eenvoudig omdat men het begrip ‘democratie’ volledig verkeerd interpreteert. Heden ten dage denkt ‘het volk’ dat alles kan …. en er geen verplichtingen tegenover staan. Vanwege dit gevoel, zo blijkt het, moet, ik herhaal moet, er met meer passie met dit begrip om worden gegaan. Het is geen kwestie van links denken of van rechts denken, maar accepteren dat voor iedereen rechten én plichten zijn, waarbij dat laatste, met name in het zogenaamde geciviliseerde Westen, hét volledig in ‘ het verdomhoekje is geplaatst ‘ . Heel simpel gezegd : wij kunnen ons de luxe van democratie niet veroorloven ; Punt. Driekwart van de wereld denkt ….. dat deze droom óók voor hen is weggelegd ; maar dat is ook een illusie, omdat het Westen zo langzamerhand (imperialisme) de rest van de wereld geketend heeft …. .
  Nu kan iedereen denken wat hij/zij wil, maar diep in ons …. weet iedereen dat ‘dit’ niet zo door kan gaan. Ik heb eerder geschreven over de plannen van Unesco, een nobel streven om de wereld te veranderen : the new world order . Dat gaat duren, ik maak het niet meer mee. U mag het socialisme, communisme, of fatalisme …. noemen voor mijn part, maar …. wanneer ‘het volk’ niet (gemakshalve) om kan gaan met de democratieën, zonder begrip voor ‘derden’, zal er never een wereldbevolking zijn die, ondanks zo veel verschillen, in ‘vrede samen kunnen leven’
  Inleveren …. ‘we’ hebben allemaal al een hypotheek genomen op dat wat ons te wachten staat, maar waar mede moeten wij onze schulden straks gaan betalen ? Dat is gezien de huidige situatie niet, niet mogelijk. We zijn zelf de schuldige ….

 33. Tegen de domheid van de naïeve mensen, die Robert Jensen benoemt alszijnde bruikbare idioten, is niet te vechten.
  Een mening van degenen die vrijheid hoog in het vaandel hebben staan wordt dan door voornoemde groep structureel onderuitgehaald en gedemoniseerd. De bruikbare idioten zijn dan ook niet te redden of te overtuigen.

  Er zijn 2 manieren om voor de gek gehouden te worden;
  1- op herhaling verkondigde leugens te verslinden voor waarheid ( pro Agenda 2030)
  2- weigeren te geloven wat waar is (anti Agenda 2030)

  Het maakt mij niets meer uit.

  Er is echter één belangrijk gegeven: niemand regeert als er niemand gehoorzaamt en degenen die de mensheid haar vrijheid (van mening) niet gunt verdienen deze zelf niet.

 34. Beste Xander, ik zie vaak berichten die op waarheid berusten maar… Als Covid-19 nep is, waar zijn de mensen in Zweden dan aan gestorven? Zij hebben maar een beperkte lock down voor zieken en ouderen gedaan. Toch vele duizenden doden.

 35. Ik denk dat veel mensen denken dat een muterend virus steeds slimmer en sterker wordt. Dit vanwege hun idee over evolutie. In werkelijkheid verzwakken virussen juist naarmate ze meer mutaties ondergaan.

 36. Je hebt ook een browser van microsoft “Edge”. Voor je het weet, krijg je die browser met een update ongewild meegeleverd en moet je meer moeite doen om het allemaal maar weer te weigeren.

  Alsof ook Edge nu gelijk op de smartphones als voorbereidingen zijn met de corona app.
  Ik kan het niet bewijzen, ik heb ook eigenlijk nog nauwelijks argumenten, maar toch schrijf ik het hier alvast op. Wellicht dat andere er mee een kijk op hebben.

  Edge betekent over het algemeen zoiets van “op het randje”. Edge kan ook mogelijk iets te maken hebben in de woordbetekenis, corrigeer maar als het niet goed is, van inkeping.

  In die zin is het vaccin tegen corona ook een inkeping met een naald.

  Corona kan ook het randje zijn. In die zin is er een verband.

  https://www.agconnect.nl/artikel/microsoft-pusht-nu-nieuwe-edge-browser

  Spyfromthesky

 37. zijn er gelijkaardige peteties voor België ?
  Als er iemand petities kent die in België lopen tegen de lockdown en tegen het ‘corona-misbruik’ , laat een reactie na op dit artikel ?

 38. Ten aanzien van de opmerking in het artikel van xandernieuws: ‘corona mag niet genezen’. opvallend is dat Rutte een negatief reisadvies geeft voor Turkije, Dit terwijl per miljoen inwoners Turkije minder corona doden heeft dan nederland (of welk EU land). In Turkije wordt in het vroege stadium van corona WEL chloroquine (een patentvrij goedkoop middel) voorgeschreven. Zou dat het advies van Rutte mede bepalen? chloroquine landen pesten.of is Rutte bang dat vakantiegangers in Turkije chloroquine kopen omdat het in nederland blijkbaar verboden is.Gek genoeg is het gepatenteerde remsdivir wel erkend bij bestrijding corona terwijl de werkzaamheid schijnt tegen te vallen.
  “en.wikipedia.org/wiki/Remdesivir
  On 21 January 2020, the Wuhan Institute of Virology applied for a Chinese “use patent”, for treating COVID‑19. [34] In a trial in China over February-March 2020, remdesivir was not effective in reducing the time for improvement from COVID‑19 or deaths, and caused various adverse effects , requiring the investigators to terminate the trial.”

 39. Als je het niet erg vind, ben ik het hier niet mee eens:
  “Trap er niet in. Echte eenheid is als we respect blijven houden voor elkaars verschillende opvattingen, en elkaar NIET gaan opleggen hoe de ander ergens over moet denken. Echte eenheid is blind voor huidskleur, etnische afkomst, religie, seksuele identiteit, maatschappelijke positie, rijk of arm, en rechts of links, dus politieke voorkeur. ”

  Sterker nog; het is precies daar waar de elite op aanstuurt. Verschillende opvattingen ok, maar waarheid is waarheid. Echte eenheid kan alleen gebaseerd zijn op echtheid en waarheid, openheid en liefde, niet op verdoezeling, roze brillen, mantel der liefde en zachte heelmeesters en proberen mensen te verbeteren.

  Religie is een misleiding die precies dat zegt, proberen de mens te verbeteren, eenheid te vormen uit mooie woorden, stroop smeren, compromissen, wegredeneren van overduidelijke verschillen, zoeken naar een gemeenschappelijke basis en plichtmatige rituelen bedoeld om mensen te programmeren. Zelf nadenken of waarheidsvinding wordt niet gewaardeerd (eindeloos ‘zoeken’ wel).

  Echte eenheid kan niet blind zijn voor de waarheid. Waarheid duurt het langst, leugens komen altijd aan het licht. You can fool some of the people all of the time, you can fool all people some of the time but you can’t fool all of the people all of the time.

  En is eenheidsworst wel wat we willen? Ik niet. Eén wereldregering, één wereldreligie, één correcte mening. De strijd is niet tegen gebrek aan eenheid maar tegen gebrek aan waarheid. De leugen regeert. De werkelijke strijd is niet met stokken en stenen, de strijd is niet materieel. De strijd speelt zich af in de lucht. In de hemelse gewesten. En de inzet is de aarde met haar bewoners. God houd van diversiteit. Diversiteit in mensen, dieren, plekken, talenten, bezigheden, uitingen, kleuren, oppervlakken, klanken, samenwerking, symphonie. God houd van mensen die eigenwijs zijn, nadenken, iets doen omdat ze er in geloven, liefde met keuzevrijheid. Zonder dat zijn we robots.

  En ik zal het nog maar eens zeggen omdat het op xandernieuws niet op waarde geschat wordt: als je de wereld wilt veranderen begin dan op je knieën. Gebed veranderd situaties omdat je met de Schepper zelf communiceert. Dat is de enige eenheid die belangrijk is, één van geest, door een nieuwe geest door Hem in jou geschapen. Opnieuw geboren dus in de geestelijke wereld zodat je Zijn Koninkrijk kunt betreden. Yeshua zegt niet voor niets: “Ik ben dé Weg, dé Waarheid en hèt Leven.” Ons probleem is de zonde, het gescheiden zijn van God de Vader. Zijn Zoon is de oplossing: Yeshua, ‘Yah redt’. Ga met Hem in gesprek en je krijgt echte eenheid.

 40. ik heb eens gekeken hoe de verdeling is van de corona doden van eind mei tot vandaag eind juni:
  afgelopen maand 169 overlijdens toegeschreven aan corona
  onder de 30 geen doden
  tussen de 30 en 60 3%
  tussen de 60 en 80 27%
  tussen de 80 en 95+ 70%
  Het is niet vreemd dat bij een nieuwe griepvariant 60 plussers overlijden
  over de groep tussen de 30 en 60 wordt niet aangegeven of er een onderliggende ziekte is, dit is lastig te beoordelen.
  Dit uit een aflevering van weltschmertz
  Een moreel dilemma: moet je in een verzorgingstehuis in isolatie je laatste dagen oprekken of leef je (misschien) korter en met de mogelijkheid om je kinderen,kleinkinderen en wellicht je levenspartner nog zien en omhelzen? alleen in isolatie sterven of afscheid van het leven nemen in aanwezigheid van je dierbaren?
  waarom hebben oude mensen geen eigen stem in deze beslissing?

 41. Prima artikel Xander. Ik ben het volledig eens met de conclusies en weergegeven feiten. we zijn op weg naar werelddictatuur, die opgezet is door de NWO, WHO, Bilderberg, de illuminati, en figuren als de Rothschilds en Soros. Lees ook maar eens het boek: “de 12 satanische bloedlijnen”, van Job de Ruiter. Alles wijst op de Eindtijd. Ik vertrouw op Christus Koning! Viva Christo Rey!

 42. Ik hoop dat ook sommige systeemkerken wakker worden en geen onderdeel worden van het wereldsysteem. Nog is het genade tijd.

 43. De wereldgeschiedenis zoals wij die kennen, loopt ten einde en loopt uit op een totalitaire mondiale greep naar de wereldmacht van de heersende elite met achter hun de machten van de duisternis. De komende Messias zal deze machten in opdracht van JHWH, Zijn Vader, volkomen vernietigen aan het eind der tijden en dat lijkt spoedig te gebeuren.

 44. A.s.zondag 13.00 17.00 Malieveld Den Haag Viruswaanzin protest tegen coronawet ( totale controle staat over jou)
  Dus actie voeren. Kom

 45. Beste
  Een kleine correctie is hier op zijn plaats. Het is niet Vittoria Sgarbi, maar Vittorio Sgarbi en dat is een politicus. De politica is Sara Cunial, die eveneens fel tegen de coronagekte van leer trekt. Zij en anderen spraken onlangs op een grote demonstratie in Florence (12.000 mensen) in Florence op het plein tegenover de Santa Croce-kerk. En ze werden niet zoals in het doodenge “Noord-Korea aan de Noordzee” door de politie uiteengemept.

Comments are closed.