Harvard professor die leven lang ongestraft kon pleiten voor vernietiging blanke ras overleden

Blank, de inmiddels verboden kleur, mag onbeperkt worden belasterd en verketterd, en zou helemaal moeten gaan verdwijnen. (Inzet; Noel Ignatiev);(Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————

‘Blanken verdienen niet het recht om te leven, zij zijn een ziekte en de kanker’ – EU gaf in september in stilte alle Afrikanen dezelfde basisrechten als Europeanen

—————————————————————————————————————————————

Op 9 november overleed op 78 jarige leeftijd de Amerikaanse Harvard professor en auteur Noel Ignatiev. De extreemlinkse, van Joodse ouders afkomstige Ignatiev kon zijn leven lang pleiten voor de vernietiging van het blanke ras zonder daar ooit voor te worden bestraft. Zijn in academische kringen breed geaccepteerde racistische theorieën kunnen mede als de basis worden gezien van de in gang gezette ‘Umvolkung’ van Europa, waar de EU in september in alle stilte de volgende stap in zette door alle Afrikanen in Europa in één klap dezelfde grondrechten als de autochtone bevolking te geven, omdat de Europeanen ‘verplicht’ zouden zijn om mensen uit Afrika ‘onbegrensd’ op te nemen en te verzorgen. (1)

‘Blank? Dan bent u kanker, een ziekte’

Ignatiev, een overtuigde Marxist en Maoïst, maakte er geen geheim van dat hij blanken haatte. ‘Er is geen verschil tussen blanken en onderdrukking.’(2) ‘Als u een blanke man bent, dan verdient u niet het recht om te leven. U bent kanker, u bent een ziekte.’ ‘Het is mijn verlangen om het blank-zijn af te schaffen.’ ‘De opdracht is om deze (zwarte) minderheid op een bepaalde manier samen te brengen, zodat het de nalatenschap van het blank-zijn onmogelijk wordt gemaakt om zich voort te planten.’ Dat laatste doelde vooral op het overspoelen van traditioneel blanke landen met miljoenen Afrikaanse migranten.

Stelt u zich voor dat een professor het omgekeerde had gedaan door ook maar één keer openlijk te pleiten voor de vernietiging van het negroïde ras. Binnen een dag zou hij zijn baan hebben verloren en door de politie zijn opgepakt wegens racisme en haatzaaien. Maar als blanken het doelwit zijn, dan gelden voor de gevestigde orde in het Westen plotseling heel andere normen.

‘Verraad van blank-zijn is loyaliteit aan de mensheid’

Ignatiev was een van de oorspronkelijke bedenkers van het ‘witte privilege’ concept waar de Westerse elite en media de bevolking vooral de afgelopen jaren mee overspoelt. Zijn website Race Traitor (Rassen Verrader) had als motto ‘verraad van het blank-zijn is loyaliteit aan de mensheid’ (2). Na veel kritiek beweerde Ingnatiev weliswaar dat zijn streven om het blanke ras af te schaffen enkel figuurlijk was bedoeld, en hij niet letterlijk alle blanken wilde uitroeien, maar alleen al zijn bovenstaande uitspraken laten nauwelijks ruimte voor een ‘figuurlijke’ interpretatie.

Dat geldt zeker voor wat hij in 2002 in het Harvard Magazine schreef: ‘Vergis u niet: wij zijn van plan om zowel dode als witte blanke mannen te blijven verketteren, en de vrouwen ook, totdat het sociale bouwwerk dat bekend staat als ‘het blanke ras’ is vernietigd – niet afgebroken, maar vernietigd.’

‘Blanke ras wordt vernietigd door massa immigratie uit Afrika’

De bekende Duitse rechtse journalist en blogger Michael Mannheimer ziet in Ingatievs Joodse afkomst een verband met het vermeende ‘Joodse complot’ om over de wereld te heersen. Hij haalt bijvoorbeeld rabbi Harry Waton (1871-1959) aan, een openlijke blanken-hatende racist die verklaarde dat ‘het geen toeval is dat het Judaïsme het Marxisme heeft voortgebracht, en Joden bereidwillig het Marxisme hebben geaccepteerd… alles was in perfecte harmonie met de voortgang van het Judaïsme en de Joden.’

Achterliggende reden voor de specifieke haat die Joden tegen het blanke ras zouden koesteren is volgens Mannheimer het christendom, dat weliswaar zijn oorsprong kent in het Midden Oosten, maar vooral in het blanke Europa tot bloei kwam, en –zoals de Church of England onlangs erkende– verantwoordelijk was voor eeuwenlange Jodenvervolgingen die uitmondden in de Holocaust. (1)

Judaïsme en islam hebben gemeenschappelijk haat tegen christendom

Als een vorm van wraak zou een Joodse elite die de controle zou hebben gekregen over bijna alle Westerse media en banken ‘het einde van het blanke ras’ proberen te bewerken ‘door de complete islamisering van Europa.’ Het Judaïsme en de islam hebben in ieder geval één basiskenmerk gemeen: zij haten de Messias van het christendom, Jezus Christus. In de islam is het concept dat God een Zoon zou hebben zelfs de grootst mogelijk godslastering die bestraft moet worden met de dood. Dat geldt feitelijk ook voor het Judaïsme; in het Nieuwe Testament wilden Joodse Schriftgeleerden Jezus stenigen nadat Hij zich gelijk stelde aan God.

Wat er ook (on)waar zou zijn van de aloude Joodse complottheorie – het is een onmiskenbaar feit dat ook de Nederlandse mainstream  media en met name linkse partijen dagelijks de verkettering en verdwijning van het blanke ras en de blanke cultuur en gewoonten prediken. Op bijna ieder gebied wordt blanken een schuldgevoel aangepraat; zij zouden als enigen verantwoordelijk zijn voor alle ellende, racisme, armoede en (zogenaamde) klimaatproblemen, en daarom als enigen moeten boeten en bloeden om die problemen op te lossen.

Bij het extreemlinkse NU.nl is ‘blank’ inmiddels letterlijk een fout en verboden woord, waardoor de automatisch spellingcorrectie van de zogenaamde ‘journalisten’ bij dit propagandakanaal het woord ‘blank’ automatisch vervangt door ‘wit’ (‘Honderden huizen kwamen wit te staan…’ zie ook dit artikel van gisteren).

 

Xander

(1) Michael Mannheimer
(2) YouTube
(3) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij) / Inzet: Noel Ignatiev; WikiMedia Commons,   GNU Free Documentation License,)

Zie ook o.a.:

20-11: Oostenrijkers geschokt: Migranten oefenen met schijnexecuties ‘voor terreur tegen bevolking’
18-11: Italiaanse Centrale Bank zegt dat komende 10 jaar 230 miljoen migranten naar Europa komen
15-11: Islamofobie het politieke wapen van Europees links om critici het zwijgen op te leggen
21-09: Officiële cijfers bevestigen geweldorgie: Ruim 70% daders migranten (/ NWO en EU doel: een geïslamiseerd superrijk met een ‘volgzaam en dom gemengd ras’)
14-09: Hongaarse geheime dienst waarschuwt dat migranten in Europa binnen enkele jaren burgeroorlog beginnen
09-09: NGO’s roepen migranten via social media op: ‘Kom! De grenzen zijn net als in 2015 weer open!’
07-09: Officiële cijfers: Overgrote meerderheid migranten inderdaad mannen die niet kunnen of willen werken
04-09: Islamisering: Feministische beweging adopteert de boerka, symbool van onderdrukking vrouwen door islam
19-08: Aartsbisschop Irak: Christendom wordt uitgeroeid, niemand in Westen geeft er iets om
14-08: Boek ‘Veiligheidsrisico islam’: Oud politieagent waarschuwt Europa voor ‘gangster jihad’
11-08: Mensensmokkelschepen begonnen met nieuwe migranten bestorming van Europa
14-07: Integratie professor verandert van mening: ‘Tijd om muur met prikkeldraad om Europa te bouwen’
28-06: Dalai Lama waarschuwt opnieuw: Europa mag niet moslim worden, migranten moeten worden teruggestuurd
16-06: EU laat in eerste 5 maanden bijna kwart miljoen asielzoekers toe, 15% stijging
23-05: Peiling onder tienduizenden Europeanen: Driekwart is tegen massa immigratie (/ Slechts 26% vindt dat diversiteit en multiculti door binnenhalen miljoenen migranten een goede zaak is – 70% wil grenzen dicht)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. Aan xander.
  Ik ben emiel en de text van emiel hier vermeld is niet van mijn emiel geschreven.
  Is het toegelaten dat twee verschillende opinieschrijvers onder dezelfde naam mogen schrijven?
  Graag een stellingname.

  Neen, één van u beiden moet dan zijn naam aanpassen, u kunt dit onderling overleggen. Mod.

 2. @ Ramshoorn
  Juist daar komt het door, dat God dood wordt gedacht en met Hem Jezus en de naaste.

 3. Als je dan ziet, hoe het welvarende boerderijen in Zimbabwe en Zuid-Afrika vergaat nadat deze zijn “over genomen” door niet blanken…Hou ik mijn hart vast; hoe het de Wereld zal vergaan onder niet blank “bestuur”.

 4. Wat ik hier mis is dat hij niet de enige is die hiervoor pleitte. Er zijn organisaties en veel personen die dezelfde onzin spuien. Als je ook de sporen volgt wie en wat kom je eigenlijk altijd bij dezelfde groep uit.

 5. “Blanken verdienen niet het recht om te leven, zij zijn een ziekte en de kanker’ – EU gaf in september in stilte alle Afrikanen dezelfde basisrechten als Europeanen”
  Nee maar toen donker Afrika aan het verrekken was van de honger wisten ze ons hier in EUSSR wel te vinden om te guldens/euro’s te storten, welke de top zelf in hun zakken stopten, medicijnen voor de ziektes als de zgn ebola.
  En maar verder jengelen als de konijnen om dan naar de blanken in EUssr te komen om te profiteren….
  Van mij geen rooie eurocent meer….
  Qui Bono.

 6. Eens met Juul: we zitten in de tijd van de Openbaringen. Alles gaat zo snel: de duivel weet dat zijn tijd kort is. Maar er is hoop : er komt een grote waarschuwing. Geloof het of niet, de tijd zal het ( spoedig) leren.

 7. Ik denk nog steeds dat onze westerse wereld straks eender als de Sovjetunie omvalt uit puur lamlendigheid. Millenials hebben al.de houding krap voldoende te verdienen om leuke reisjes te maken enzo.. Huisje … boompje beestje … auto leven ze al niet meer voor. Waarom zou je nog? Je bouwt niks meer op… geen huis,geen pensioen, geen gezin… louter feesten en geen plannen voor morgen.

 8. Voor de blanken moet ook worden gewaarschuwd dat zij veel eerder kinderen moeten krijgen. We lopen 3 of 4 generaties achter en dat haal je niet zomaar in. Ook pleit ik voor een ander studeer systeem, maar dat moet nog uitgewerkt worden. En werkenden die het hardst een loonslaaf zijn, m.a.w. ze verdienen te weinig, meer loon geven. En ik ben tegen de klimaat hysterie. Nog wat: Een taal dient om elkaar te begrijpen. Het gaat niet om wat je zegt, maar of je begrepen wordt, uitzonderingen zijn o.a. scheldwoorden, maar dat begrijpen jullie wel.

  En ik geloof dat de mensheid geregeerd door duivelse satan en consorten, (demonen, engelen van satan of slechte geesten: Het ongedierte ) maar dat de Aller Hoogste baas, God dit tijdelijk toestaat. Tot satan zijn kruid op verbruikt heeft en alle bestuursvormen uit getest zijn. Satans energie is natuurlijk rijkelijk verdeeld over de hoogste mensen, zoals koningen, de hoogste rijken etc. maar niet alle super rijke mensen zijn ‘kinderen’ van satan. En de Allerhoogste heeft ook een christelijk volk en Hij kijkt naar wie in aanmerking komt ook christen te zijn. (met zijn engelen, Gods engelen) Ik geef toe, je hebt valse christenen. De Allerhoogste kijkt rechtstreeks naar je hart, maakt niet hoe rijk of arm je bent en je kleur (geel, wit, blank, zwart of gekleurd – doet er ook niet toe. Ook opleidingen niet.
  Hij helpt degenen die hem liefhebben.
  Ik geloof dat we in Openbaringen zitten: Laatste boek in de bijbel en dat we kort voor het Vredesrijk op aarde zitten. Maar hoe lang het nog duurt? Ik weet het niet. Een mensenleven is slechts kort. Ik hoop de overgang mee te maken.

 9. https://www.youtube.com/watch?v=PahHvAX166Y
  Nederland en de kiezers in Europa worden voorgelogen en belazerd.
  Rutte is een — zie siteregels Mod. die zich vrij wil pleiten van drama`s, maar hij is verantwoordelijk.
  De VVD is een partij die onder verantwoordelijkheden uit wil als er problemen zijn.
  Zolang ik er geen herinnering aan heb ben ik zogenaamd niet verantwoordelijk?
  Rutte is en hij zal zijn rol spelen….

 10. De hele wereld leeft in een misleiding zo ook de moslims. Kijk maar naar Mohammed, moslims willen graag geloven dat Mohammed een bruine huid had zoals veel moslims zelf, zo voelen ze zich bijzonder, maar wanneer je de oude teksten leest als de Hadith en dergelijke dan lees je op allerlei plaatsen dat Mo-hammed een blanke was. Er wordt gesproken over zijn blanke benen, blanke armen, blanke buik, blank gezicht, hij zou een elegante blank gezicht hebben. Mohammed was namelijk ook een caucasian. De vrouw van Mohammed genaamd Khadija was een katholiek, een non, zij had de opdracht om een briljante man te vinden die gebruikt kon worden door het vaticaan om een nieuwe religie te creëren, de messiah voor de kinderen Ishmael.

  Bronnen:
  Muhammed: The black prophet with black slaves (David Woord)
  https://www.youtube.com/watch?v=tZxH4QYLRQY

  https://wikiislam.net/wiki/Qur%27an,_Hadith_and_Scholars:Muhammad%27s_White_Complexion

  https://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican33.htm

 11. “Ignatiev, een overtuigde Marxist en Maoïst, maakte er geen geheim van dat hij blanken haatte.”

  Ja, geen wonder, waar je mee omgaat, [slechte omgang bederven goede zeden] daarmee raak je besmet.

  Marx en Mao, zijn afgrijselijke slechte voorbeelden, die verantwoordelijk werden voor honderden miljoenen slachtoffers/andersdenkenden die ze met het communistisch manifest en het rode boekje een gruwelijke dood injoegen of een vreselijk leven in werk en concentratiekampen [Goelag] vol ontberingen injoegen. God was immers dood, ook volgens Nietzsche! Ik las hun biografieën! Ontstellend!!!

  Zowel Marx, die God uit de hemel wilde jagen, Mao [dito] werden/waren ze virulente god en bijbelhaters toen ze ook nog eens Darwins boeken over het ontstaan der soorten en de herkomst van de mens, een veredelde Aap hadden gelezen. Alleen de sterksten, de Ja-knikkers en de hielenlikkers zouden voortaan overleven.

  Alle burgers werden onder hun bewind tot onderworpen slaven zonder rechten gemaakt, mede door hun verdorven Communistisch systeem. Als je een bril droeg was je al verdacht, die lezen boeken, en dat mocht niet. Vragen stellen was uit de boze! Obey =Gehoorzaam!

  Geen wonder dat Ignatiev ook ontspoorde door hun rampzalige voorbeelden en geschriften. Er lopen ook nu nog zat van die ontspoorde lieden rond in Rome, Mekka, N-Korea, China, die denken dat ze god zijn. Kerken, Synagogen, Bijbels en Bibliotheken zijn daar een zeldzaamheid. Censuur!

  Salomo, de wijste mens op aarde sprak al over dit soort misbaksels die niet weten wat liefde en mededogen is: Ze zouden nooit geboren moeten worden: Psalm 109.

  Salomo: Allen die God haten hebben de dood lief. Spreuken 8:36.

 12. De communistische Merkel neemt nu wraak door de westerse cultuur te vernietigen onder het mom democratie.

 13. Eelke Piers 6:30 PM: dat zou best eens de dieper liggende reden kunnen zijn van de haat tegen blanken!
  Wat mij ook opvalt is dat veel blanke politici ook voor deze vermenging zijn en de haat tegen de blanken sponsoren terwijl ze zelf blank zijn. Rara hoe kan dat….?
  Verblind door haat tegen de Eeuwige zonder dat ze het zelf door hebben?
  Zou zomaar eens kunnen.
  Op NPO teletekst is tegenwoordig het woord “blank” ook in de ban gedaan en vervangen door “wit”.

 14. Europa is nog altijd aan het wachten op verontschuldigingen van de nakomelingen van de Hunnen, de Mongolen, de Ottomanen en de Moren die Europa jarenlang teisterden, plunderden en bezet hielden.

  Ook van de nakomelingen van de zwarten die ons zo’n 60.000 jaar geleden uit Afrika doen wegvluchten hebben naar het koude noorden (waar onze voorouders zelfs de laatste ijstijd hebben moeten zien te overleven – velen zijn toen gestorven), wachten we nog altijd op verontschuldigingen, laat staan dat we ooit schadevergoeding zouden krijgen.

  En nu hebben de medicijnen en de andere ontdekkingen van de ‘witte man’ aan veel meer mensen in de hele wereld het leven gered en de kwaliteit van hun leven verbeterd dan enig ander menselijk ras ooit gedaan heeft.

  De bevolkingsexplosie in de derde wereld is een gevolg van het feit dat letterlijk honderden miljoenen mensen er hun leven, gezondheid (en toenemend comfort) te danken hebben aan de medicijnen en zoveel andere grote ontdekkingen van de ‘witte man’. In vergelijking met deze buitengewone prestaties, stellen de ‘zwarte bladzijdes’ in de geschiedenis van het blanke ras nauwelijks iets voor.

  Het blanke ras heeft uiteindelijk meer ontdekkingen en uitvindingen gedaan – waar de hele mensheid baat bij heeft – dan alle andere rassen samen.
  We hoeven ons als blanken dus helemaal niet schuldig te voelen voor het feit dat we bestaan, integendeel. De wereld is nog altijd oneindig veel beter af met ons, dan zonder ons.

 15. Mooi niet, die prachtige blonde koppies met die witte snoetjes! Moet je tegenwoordig in een Amsterdamse of Rotterdamse schoolklas komen…

 16. De blanke Christenen zijn de nazaten van de verloren tien stammen ; het huis van Israel en zij hebben ook de meeste zegeningen ontvangen.Het huis van Juda meest vervloeking maar een grote zegening ; de scepter zou niet verdwijnen van tussen de voeten (dus waar die ook ging)van Juda tot dat de messias weer komt.Ze heten voor het eerst Joden na terugkeer uit Babel ,de tien waren toen al weg.In het oude land hadden de twee al oorlog met elkaar.
  In Ezechiel staat een groot Israel beschreven en beide huizen zullen daar dan weer samen wonen en Christus zal de scepter overnemen.Hoe dit past word duidelijk in Jes.10 v. 22.
  In Jes. 18 v. 2 en 7 word een speciaal land genoemd,; een land van regel op regel en wet op wet.(verschillende vertalingen)een land van lange mensen. en een land vol rivieren.

 17. Vanaf 9 november mag Noel Ignatiev. verantwoording gaan afleggen voor zijn gedragingen in zijn 78 jarige leven.
  Daarna kan hij beginnen met het aflossen van zijn Karma.
  Kennis, haal je uit boeken, wijsheid zit van binnen.
  Het artikel laat weer perfect zien dat het hebben van ’n titel helemaal niets zegt over de binnenkant van de persoon.

 18. Voor al het falen van links wordt een nieuwe zondebok gezocht en ja hoor, dat is de blanke met name de blanke christen. De gezamenlijke blinde haat van de islam, seculierlinks en en wettisch orthodox jodendom uit zich tegen blank christendom. Vandaar dit tijdelijk monsterverbond, want in wezen zijn ze ook elkaars tegenstanders. Uiteindelijk gaat het om de gezamenlijke haat tegen Jaweh en de Messias, zijn Zoon.

 19. Een blánke, zogenaamde prof aan de harvard universiteit die pleit voor zijn eigen vernietiging…daar zat duidelijk heel wat los in zijn zieke bovenkamer.
  Toch merkwaardig dat verraders van hun eigen soort telkens vergeten dat ze zelf behoren tot de groep die ze zo haten, hé? Linkse, blanke en minderwaardige zielepoten vol zelfhaat zijn dat, ze kunnen best met de vernietiging van de blanken bij zichzelf beginnen want op één punt hebben ze gelijk: dat soort ziekelijke, zelfhatende, blanke verraders moet zo snel mogelijk uitgeroeid worden want ze zijn de naam ‘mens’ niet waard en zijn een blaam voor de hele mensheid.
  Nu kan hij branden in de hel voor het verketteren van zichzelf.

 20. Het grote probleem is dat op veel scholen wordt geleerd wat te denken en niet hoe te denken en daarom gaat er veel mis in de wereld. Als ons creatieve denkvermogen over de gehele wereld wordt uitgespreid dan wordt het een heel dun laagje. Dus mens hou je bij je wortels en leef!

 21. Nou ben ik geen professor natuurlijk maar ik weet perfect hoe je aan die malle vertoning rap een eind kan maken. Het blanke ras moet zich qua plichten net zo opstellen als het niet blanke ras. Moet je eens zien hoe snel de rapen gaar zijn. Dus niet meer op je werk verschijnen, overal over klagen en je hondsbrutaal opstellen.

 22. Ik vermoed dat als er een DNA onderzoek werd gedaan dat de blanken en Joden dezelfde vader Abraham, Isaak en Jacob als stamvader hebben. De Joden zijn immers maar een van de twaalf stammen. Tien stammen zijn in Assyrische gevangenschap (Kartharen) gevoerd hebben zich daarna over Europa en de rest van de wereld verspreid.
  Als dit zo is dan rust op het blanke ras ook Gods zegen die voor heel Israël geldt.
  Het kan dus zijn dat het de Joden en de Mohammedanen niet om het blanke ras gaat maar om Christus die zei: Gij zult vervolgt worden om Mijn Naam.”

 23. Als ik op straat iemand tegenkom die tegen mij zegt: “Goede morgen blanke”, dan denk ik: “Rare kerel”.
  Als ik antwoord met: “Goede morgen neger” dan ben ik een racist en idioot

 24. Gewaarschuwd moet worden dat de blanke vrouwen te weinig kinderen op de wereld zetten. De foto toont ook het desastreuze 2 kind gezin. Daar bovenop komt nog de abominabele abortus praktijk, de dood van het kind in de moederbuik. Het is geen toeval in de westerse, blanke wereld dat de abortus cijfers in de landen overeenkomen met het demografisch tekort van de vergrijzing. De abortus praktijk is voor een groot deel bepalend voor de zelfmoord van de blanke volken.

Comments are closed.