Italiaanse Centrale Bank zegt dat komende 10 jaar 230 miljoen migranten naar Europa komen

Ruimte, (land)bouwgrond en geld zat in ons land voor miljoenen van hen… toch? Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————-

Als dit aantal waarheid wordt kan Nederland er 7,8 miljoen migranten ( = linkse kiezers) bijkrijgen

—————————————————————————————————————————————-

De gouverneur van de Italiaanse Centrale Bank, Ignazio Visco, heeft afgelopen vrijdag tijdens een toespraak in de Universiteit van Cagliari gezegd dat er tussen 2020 en 2030 maar liefst 230 miljoen migranten naar Europa kunnen komen. Desondanks is die gigantische toestroom volgens hem niet voldoende om ‘de aanzienlijke vermindering van de beroepsbevolking’ te stoppen. Daarmee gaf hij impliciet aan dat het overgrote deel van alle migranten nooit zal werken, maar rechtstreeks in de sociale zekerheid zal verdwijnen, die vervolgens compleet opgeblazen wordt.

De beroepsbevolking in Europa daalt in de komende 25 jaar met bijna 30 miljoen, waarvan 6 miljoen in Italië, beweerde Visco. Maar zelfs als deze cijfers zouden kloppen, dan nog wordt die vermindering bijna 8 keer overtroffen door het aantal migranten dat uit Afrika en Azië naar Europa wil komen.

Geld voor gepensioneerden of migranten?

Volgens de VN zal de beroepsbevolking in Afrika juist met 570 miljoen mensen stijgen, en in Azië met 290 miljoen. ‘De daaruit volgende druk op migratie zal zeer sterk zijn… Bovendien zetten de demografische trends in de ontwikkelde landen de publieke financiën onder druk… De verouderende bevolking zorgt dat er meer geld wordt uitgegeven aan pensioenen en gezondheidszorg, en als alle andere dingen gelijk blijven zorgt dat voor een hoger tekort en meer schuld.’

Nederland: minstens 7,8 miljoen migranten erbij

230 miljoen migranten erbij betekent een bevolkingstoename in de EU met bijna 45%. Passen we dat percentage op top-immigratieland Nederland toe, dan krijgen we er minstens 7,8 miljoen mensen bij. Ruimte zat, toch? Als de helft van de Nederlandse boeren eenmaal zijn weggesaneerd, zoals vooral D66 en GroenLinks willen, zal er straks ongetwijfeld weer volop op al die vrijgekomen gronden gebouwd mogen worden. Er zijn nog lege plekken genoeg in dit land voor al die nieuwe huizen en moskeeën: het Groene Hart, de Betuwe, de Peel, Drenthe, de Veluwe, Zeeland – onze bossen worden niet voor niets als biomassa verstookt in de huidige kolencentrales.

En 230 miljoen migranten, waarvan –op basis van de cijfers en ervaringen van de afgelopen 5 jaar- zo’n 70% tot 80% permanent aan het uitkeringen- en toeslageninfuus zullen worden gelegd, kosten géén extra geld, meneer Visco? Om over de aangetoonde impact op de publieke veiligheid, waar steeds meer geld voor nodig is, maar te zwijgen?

Volgens Britse Labour Partij niet 25%, maar 75% minder inkomen

Om zijn verhaal te kunnen verkopen moest de gouverneur natuurlijk ook het bekende extreemlinkse dogmatische stokpaardje ‘klimaatverandering’ erbij halen. Hij waarschuwde dat deze ‘crisis’ ervoor kan zorgen dat in het jaar 2100 het gemiddelde wereldwijde inkomen per persoon een kwart lager zal zijn vergeleken bij het niveau dat anders bereikt had kunnen worden. (1)

Die fictieve vermindering met 25% zal overigens nog niets zijn vergeleken bij de totale instorting van het inkomen indien alle geplande en reeds besloten klimaatmaatregelen de komende jaren worden doorgevoerd. De sociaaldemocratische Labour Partij (de Britse PvdA) heeft het volk al letterlijk een inkomensvermindering van 75% aangezegd om ‘klimaatverandering’ te bestrijden.

Lees: om de komst van miljoenen migranten = nieuwe kiezers voor links te kunnen bekostigen. Labour leider Jeremy Corbyn, een rabiate pro-islamitische antisemiet, beloofde in september dat als hij premier wordt hij migranten onbeperkt en zonder controle zal toelaten, en hen meteen stemrecht zal geven.

 

Xander

(1) Info Migrants via Mannikos Blog
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons,  bron 160729-N-EU999-004 , auteur Commander, U.S. Naval Forces Europe-Africa/U.S. 6th Fleet, publiek domein

Zie ook o.a.:

30-09: Jeremy Corbyn belooft als premier migranten onbeperkt en zonder controle toe te laten en stemrecht te geven
09-06: Britse sociaaldemocraten willen lonen 75% laten dalen om klimaatverandering te bestrijden
26-07: Linksgroene econoom pleit op radio voor radicale verarming van de bevolking
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
18-05: Frans Timmermans wil bijna alle vliegreizen binnen Europa verbieden (/ Europa richting een nieuw Derde Wereld gebied)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. 230 miljoen migranten? Wir schaffen das!

  Lekker 4 generaties in ieder huis omdat er geen huizen meer beschikbaar zijn voor jonge mensen. En denk niet dat dit u veel geld gaat kosten, want tegen die tijd zit u al lang financiëel aan de grond door de Groene Khmer.

 2. @agenda21 : Dank voor uw bijdrage, zo had ik het nog niet gezien, dat ze (VVD) niet doen waar ze voor beweren te staan. Ze liegen dus gewoon, maar dat wordt niet bestraft.

  Leuk deze discussies, worden we wijzer van.

  Overigens waardeer ik ook de bijdrage van Perry. Als ik de onzin hoor die de Paus uitkraamt met het door hem bedachte verbod bovenop die van Mozes en God, dan denk ik dat het oorspronkelijke geloof helemaal verkracht wordt. In elk geval door de Roomsen, maar dat is maar een mening, ik kan het helemaal verkeerd hebben. Ik geloof wel in God, maar niet in de Kerk.

 3. @Pier en sultan: treffende analyses! Mogelijk dat zelfs linkiewinkies en gutmenschen dat zouden kunnen begrijpen of zou dat teveel gevraagd zijn?
  Gisteren op Terzake, een duidingsprogramma op canvas kwam een islamitische dame de terugkeer van geradicaliseerde daesh/is/moslima’s met kinderen ten strengste afraden voor ons aller veiligheid.
  Deze lepe daesh wijven vertrokken naar syrië, werden zwanger, kwamen in belgië bevallen om dan opnieuw met hun baby’s, met bélgische nationaliteit (waarvoor ze rekenden op het recht op terugkeer) terug naar oorlogsgebied te trekken…fraaie moeders die hun baby’s mee naar de oorlog sleuren, enkel gebruiken als voorwerp om hun terugkeer af te dwingen als het verkeerd zou lopen met hun kaliefaat en ze hun vege lijf menen te redden door de nationaliteit van hun kinderen.
  Tevergeefs poogde deze moslima uit te leggen welk risico de islam ideologie betekent en dat deradicalisering onmogelijk is.
  Een onwetende vlaamse, linkse muts kwam de terugkeer van deze terroristen (2 is-wijven met kinderen die nu in turkije geraakt zijn) verdedigen….de omgekeerde wereld als al een moslima (geïntegreerd, hoogopgeleid en zonder hoofddoek) voor ons, ongelovigen, moet opkomen tegen een naïeve geitenwollensok van eigen bodem, onvoorstelbaar.
  Toch ook merkwaardig dat er nu medelijden en mededogen wordt gevraagd door idiote ongelovigen voor de daesh/is beulen, de slagers, de onmensen en beesten, wijven en gebroed behorend tot de groep terroristen, DADERS die openlijk burgers en gijzelaars onthoofd en geslacht hebben…maar over de sláchtoffers van dat moordzuchtig uitschot wordt met geen woord gerept?!
  En nog steeds worden het syriëstrijders genoemd? Het zijn gvd laffe smeerlappen want een strijder vecht enkel in een oorlog en tegen militairen die zich kunnen verdedigen, níet tegen onschuldige burgers en gijzelaars.
  Het is een belediging om dat óngedierte, waar niks menselijks meer aan is, een strijder te noemen zoals de leugenpers blíjft doen om hun gruwelijkheden en misdaden te doen vergeten!

 4. Ben zéér tevreden met Tasmania met 500K inwoners (al jaren zo), en 1.5 million wallabies. Was in 2017 nog 3 dagen in NL voor mijn werk, blij weer in het vliegtuig te zitten.

 5. Zit Toch NIET Te ZEUREN ALLEMAAL ! Het is toch helemaal fantastisch, een miljoen of honderd miljoen hardwerkende ‘vakmensen’ er bij. Allemaal arbeiders …. de belastingdienst is er blij mee. Het geld ligt op straat, minaretten en ‘gebedshuizen groeien uit de grond. Een droom wordt waar, gezichtsherkenning is met zo’n kopvoddendoek van de baan. De Afsluitdijk zal worden afgesloten, overdekt en zal een grote kraamkamer worden. Voorbehoedmiddelen zijn streng verboden, spiraaltjes uitsluitend voor de vering van kinderspeelgoed en een ‘wasbeurt’ eens in de veertien dagen is (nog) toegestaan. Iedereen wil een auto, de hele Veluwe wordt een grote parkeerplaats en iedereen draagt dan een jurk, de nieuwe unisex. Geen gezeur dus , Nederland is een prachtige toekomst nabij ! Het Nederlands wordt een keuzevak, de moskee wordt de ontmoetingsplaats voor iedereen met zweetvoeten. Het vee wordt op straat geslacht en de kapper kan zijn deur wel sluiten. Vrouwen met een nikab gaan werken als brievenbus, st, Nikolaas verdwijnt en Mohammed komt er voor in de plaats. Hondenliefhebbers moeten hun hond afstaan en alle varkens worden direct verbrand. Tegen inlevering van uw ‘doopakte’ krijgt u een geit, en vooruit met de geit, alle regeringsambtenaren en ‘geestelijken’ moeten dwangarbeid verrichten. ( nou dat lijkt mij wel wat ) . KLM mag alleen nog maar vliegen naar islamitische landen en Rutte moet de Middellandse zee overzwemmen, zonder snorkel . Alle Gutmenschen krijgen een keer per week gratis een shoarma broodje en een extra geit wanneer ze iemand verraden, een verbeterde kliklijn in optima forma. Wanneer er 100 jongetjes of meer gereed zijn voor de besnijdenis ….. de naam van het Nederlands elftal wordt Allahoe Akbar en er wordt gespeeld met sandalen en gekleed in (mini) jurken. De E sigaret wordt vervangen door een draagbare waterpijp en Donald Duck wordt de Koran. Kamelen krijgen altijd voorrang en hun stront moet blijven liggen. In plaats van een biertje wordt thee geschonken en alle beauty producten zijn niet meer nodig, alleen ter hoogte van de brievenbus, mits voorzien van een klein luxaflexje, een beetje koffiedik of kolengruis gebruikt worden. De badmode wordt verandert, iedereen in een soort jutezak. Rutte is nog ! steeds aan het zwemmen, dankzij zijn Pinokkio neus is rugzwemmen nog zijn enige mogelijkheid.
  De ‘dwangarbeiders’ zijn druk bezig om op de inmiddels drooggelegde Rottumerplaat een metershoge muur te metselen waar ze straks opgesloten worden en alleen halal eten krijgen. Pfffff en Angela, ja Angela die wordt als dank interim manager, een tweede Mao, van het islamitische gespuis maar wel op sandalen …..
  Ik hield van Holland, dat landje aan de Zuiderzee, dat stukje Holland droeg ik altijd met mij mee. Daar waar ooit de bloemen bloeiden ligt nu alleen maar kamelenstront …..

 6. Kom op mensen, een beetje verdraagzaamheid! 230 miljoen, dat valt in de praktijk reuze mee. Kijk maar eens om je heen als je in de trein of in de auto zit. Allemaal lege stukken land! Geen koe te bekennen! En dat zal zo blijven, want koeien, dat betekent stikstof. En dat is verboden, stikstof. Door de regering. Want daar stik je van.

  Dat je van 230 miljoen instromende vreemdelingen het misschien nog veel benauwder krijgt, dat heeft met xenofobie te maken. Dat is een ziekte waar veel Nederlanders aan lijden. Want die denken dat 7,8 vreemdelingen erbij hier in dit ruime land, dat dat niet leuk is. Dat moskeeën op elke hoek van de straat hier niet passen! Dom! Xenofobisch! Ziek! Mensen die dat denken zijn ziek. Liefdeloos. Niet ruimhartig.

  Dat soort mensen hoort eigenlijk niet in dit land. Die bederven de boel. Belemmeren de vrijheid. Zwartkijkers zijn het, pessimisten. Meestal niet wetenschappelijk geschoold, bekrompen in hun opvattingen en ja, vaak nog christelijk ook. Nou, als je van christenen íets mag verwachten, dan is het toch gastvrijheid. Naastenliefde. Vrijgevigheid. En ijver. Een krachtige arbeidsmoraal. Maar nee hoor. Mopperen dat de allochtone buurman wèl in een grote auto rijdt, maar nog nooit heeft gewerkt. Alsof die arme man er iets aan kan doen dat hij niet aangenomen wordt als hij solliciteert! Ze moeten hem niet omdat hij allochtoon is, moslim, ongeschoold en onderontwikkeld. Nogal logisch dat zo’n man andere middelen aanwendt om aan de kost te komen!

  Maar is daar ook maar enig begrip voor, bij de zuurpruimen die ik net beschreef? Niets! Geen enkel begrip, geen acceptatie, geen actie, geen initiatief, niks. Er komt niks uit, alleen maar gezeur. Ja, dan vraag je er toch om als bevolking dat de regering gewoon zijn gang gaat zonder zich ook maar één snars van die bevolking, dat wil zeggen de oorspronkelijke bevolking, aan te trekken? Geef ze eens ongelijk! Er moet met krachtige hand worden geregeerd in dit land. Zwartkijkers en zeurpieten, zwarte Pieten dus feitelijk, dienen bestreden te worden.

  Best wel ingewikkeld hoor, beleid maken. Aan de ene kant moet je regelen dat er 7,8 miljoen zeg maar min of meer zwarte Pieten, die nooit één pepernoot zullen uitdelen maar wel alle pepernoten komen opeten, zich permanent, dus niet alleen rond Sinterklaastijd, hier vestigen, aan de andere kant moet de oorspronkelijke Zwarte Piet, die hier rond 5 december kinderen blij kwam maken door snoepgoed uit te delen en daarna weer terug ging naar huis, krachtig worden bestreden, want die figuur staat voor discriminatie, slavernij, xenofobie en onderdrukking.

  Maar slavernij en onderdrukking, dat is weer precies datgene wat de nieuwe zwarte Pieten ons nu aan komen bieden, niet in de vorm van pepernoten, maar in de vorm van de religie van de vrede, waar de meeste van deze NepPieten aanhangers van zijn. De roe van de goeie ouwe Zwarte Piet heeft plaats gemaakt voor de gesel van de nieuwe NepPiet, de Islam.

  We leven in een verwarrende tijd. De figuur die door de schoorsteen binnenkwam, je schoen volstopte en daarna verdween, heeft plaatsgemaakt voor een figuur die onze schoen leeg komt roven en nooit meer terugkeert naar Spanje, die Sinterklaas en alles waar die voor staat haat. En daar moeten wij niet over zeuren. Dat moeten wij accepteren. Daar moeten wij blij mee zijn. Met dat nieuwe Sinterklaasverhaal.

  Want de regering gaat ervan uit dat wij als oorspronkelijke bevolking nog steeds zo dom zijn dat we hun nieuwe Sinterklaasverhaal zullen geloven. Dat we gewoon geloven wat ons wijs wordt gemaakt. En als we het niet geloven en niet zoet zijn, dan worden we in de zak gestopt en dan moeten wíj naar Spanje, in plaats van al die 7,8 miljoen NepPieten.

 7. Al het geld, goed en hulp wat naar die landen toegaat, lijkt geen zin te hebben, bedoel ik.

 8. Maar dan zijn die landen van herkomst dus leeg, kunnen we daar dan Nederland niet heen verhuizen met heel hoge hekken er omheen.

 9. https://www.geenstijl.nl/5150621/politie-vertrouwt-politie-niet-meer/#comments

  Als ik als ervaren diender links en rechts zou worden ingehaald door nauwelijks normaal Nederlands kunnen sprekende Morokkanen en Turken die er met de haren zijn bij gesleurd door een ‘ talent scout’ (die ook haar quotum moet halen) en die in een ‘versneld ontwikkelingstraject’ ( waar jij jaren over hebt moeten doen) twee of drie rangen hoger worden geschópt om …. jouw baas of jouw volwaardige collega te worden, dan is dat op z’n best even slikken. En als dat dan ook nog eens de eikel blijkt te zijn waarvan je weet dat hij nét effe iets te geregeld Arabisch liep te lullen door z’n mobieltje voor een geopend scherm… dan gaat het vanzelf wringen.
  bisbisbis | 19-11-19 | 09:59

  Reactie van een gefrustreerde diender op het artikel.

  Zalig zijn de onnozele

 10. Als ze maar niet aan de zandhagedis komen. Daar moet alles voor wijken.

 11. @ Emile 18/11/2019 om 9:23 pm
  De VVD niet links? De VVD voert een extreem-links beleid.
  De gezapige, ingeslapen, VVD-stemmers zien dat echter blijkbaar niet.
  Die menen nog op de VVD van tientallen jaren geleden te stemmen.
  Alle (vrijwel alle) politieke partijen zijn inmiddels sluipend overgenomen door extreem-links – op een andere manier is het nu gevoerde beleid niet te verklaren.

 12. @ronjaspers: 7:55 pm, op 18/11. Helemaal met U eens. maar de grote massa der bevolking heeft geen weet van de NWO. En ze geloven maar al te graag de “leugenpers”, gecontroleerd door de politieke elite en socialisten, en vergapen zich aan domme tv programma’s.

 13. Xander het kan ook zijn dat de inwoners van west Europa naar het oosten moeten vluchten, de natuur wordt steeds meer onbetrouwbaar.

 14. Het Centraal Plan Bureau maakt net bekend dat het tijdens de volgende kabinetsperiode in Nederland veel slechter zal gaan .
  Tijdens Prinsjesdag was er nog een jubelstemming .
  De economische- en daardoor ook ineenstorting van het sociale vangnet staat voor de deur .
  De Italiaanse bank kan zoveel zeggen maar hun visie zal door de ineenstorting niet gebeuren .
  Er zullen wel miljoenen moslims komen ,maar deze maal onuitgenodigd en zwaar bewapend .

 15. Wat mij op valt is dat hier erg veel over god gesproken wordt, overal worden verzen van de bijbel bij gehaald en de komst van Jezus is nabij, wat een onzin allemaal, als die al bestaat dan helpt hij alleen diegene die zich zelf helpen. Je kan bidden tot je eens weegt, helpen zal het echt niet. Het enige wat echt zou helpen, is dat het volk eens eindelijk op de juiste partij stemt die die bagger echt wil aanpakken, maar dat zie ik met dat laf en egoïstisch volk hier in dit land niet zo snel gebeuren, ik hoop dat ik het mis heb, maar ben bang van niet.

 16. Sinds migranten in Europa en ook Nederland worden binnengelaten zijn wij steeds meer in de minderheid
  Komen er meer zedendelicten en inbraken voor en ben je je leven niet meer zeker. Financieel gaat het met
  sprongen achteruit en stellen de migranten hoge eisen in benodigdheden. Enkelen daar gelaten.
  En de invasie gaat maar door, tot dat er helemaal geen voedsel meer verbouwd kan worden. Er geen koeien
  meer weidegrond hebben voor melkproducten. Er steeds meer vreemde ziekten komen. En we helemaal
  overgeleverd zijn aan hun gewoontes. De honger en de pest. Al het geld, goed en hulp wat daar naar toe gaan
  lijkt geen zin te hebben.

 17. Welnu, 230 miljoen migranten erbij in Europa. Dan is het ook gedaan met de Zwarte Piet EN Sinterklaas want die islamieten houden niet zo van christelijke figuren.

  “Een roetveeg piet is GEEN Zwarte Piet” — “Alle roetveegpieten en sympatisanten het land uit “– Leve de enige echte Zwarte Piet (met rode lippen, kroeshaar, pikzwart gelaat en gouden oorringen etc.)

 18. Hoezo stemmen we links? De VVD is al jaren de grootste partij en FvD / PVV vaak 2e. We stemmen helemaal niet links, maar ze regeren telkens wel.
  Hopen dat we die financiele collapse krijgen, misschien komen die migranten dan niet meer.

 19. Als het zover komt dan hebben wij dat aan onszelf te danken.
  De meeste onder ons hebben gans hun leven voor deze politieke partyen gestemd, die dat in alle ruste hebben kunnen organiseren. Hoop voor deze politieke dommeriken dat het niet zover komt!
  Maar alle signalen geven aan “ het komt “

 20. Dit is een invasie van de “soldaten van allah” ze worden binnengehaald voor een oorlog/genocide tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.Dit is decennia geleden gepland door de satanische globalistische elite die de wereld regeren (en niet politici of regeringen) Dit alles voor een New World Order.90% van de wereldbevolking dient uitgemoord te worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.

 21. @Gūnter helemaal juist, wat afvallig Israël overkomen is zal ook afvallig Europa overkomen, God meet niet met twee maten.

 22. Blijf vooral links stemmen. Met behulp van klimaatleugens en de massa immigratie wordt onze welvaart gesloopt.
  Wordt wakker, tenzij je suïcidaal bent.

 23. ik heb nog een schriftelijke cursus “schaatsen voor emigranten liggen”

 24. Ja, inderdaad Günter. Helemaal waar! Maar deze wanhopige toestand in de wereld zal echt niet lang meer duren. Jammer U verwees slechtst naar het laatste gedeelte van Deuteronomium 28:43-44.

  De Joodse Jeshua/Jezus, [Mattheus 1:1] de Zoon van God staat al in de startblokken om terug te keren naar Jeruzalem de stad van de grote Koning [Mattheus 5:35] om orde op zaken te stellen en vooral om Zijn volksgenoten en alle vrienden van Israël een veilige plaats te geven, maar nu te lezen aan het begin van Deuteronomium 28:1-14: Israël wordt het Hoofd der volken!!!

  U kent vast ook wel Ezechiël 36. Alles sal reg kom, seggen de Africanen!!!
  Niet door kracht – noch door geweld – JHWH/God bewaart het beste voor het laatst –
  Petrus schrijft over Een nieuwe hemel en een nieuwe aarde waarop Gerechtigheid woont.
  2 Petrus 2 en 3.
  Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 25. Europa wordt opgeblazen door hun open grenzen waardoor ongelimiteerde kansenparels hun kans grijpen om te gaan klaplopen, te gaan parasiteren, te gaan profiteren en te gaan vegeteren op onze samenleving zonder een cent bij te dragen, met dank aan de EU en onze regering, kolder ten top, wat een stelletje dwazen. Vind je het gek dat er steeds meer criminaliteit is.

 26. En over HEN die ons land komen kapot maken wil ik geen woorden meer vuil maken , de hoofdschuldige zijn o.a de kiezers en de linkse politiek .

 27. En waarom zitten wij nu vandaag de dag niet massaal aan het strand en daarna buiten aan de barbeqeu ? nou omdat het normale temperaturen zijn voor het jaar , .hier klopt toch ergers iets niet .Om de klimaatkwezels toch hun zin te geven ga ik toch met tegenzin morgenmiddag zonnebaden aan het strand.

 28. Maar dan moet links wel weer gekozen worden., wil het zover komen. Ook in Engeland en Amerika. Vooralsnog zie ik dat niet gebeuren.
  Wat ik wel zie, is de groeiende aversie tegen links.
  Waar dan ook.

 29. Klagen dat de globalisten de bevolkingsgroei onder controlle willen houden en daarnaast klagen dat door die enorme bevolkingsgroei een enorme emigratie druk ontstaat. Hoe wil je het nu hebben? Zie je niet dat het ene de oorzaak van de andere is?

  Als we niet slim zijn en de bevolkingsgroei kunstmatig onder controlle houden, dan zal de aarde daar wel zelf voor zorgen nadat we alles kaal en leeg gegeten hebben. Dan pas is er honger en leed en moord en doodslag.

 30. “De vreemdeling die in het midden van u is, zal hoog, hoog boven u opklimmen maar gij zult laag, laag nederdalen. Hij zal u lenen, maar gij zult hem niet lenen. Hij zal tot een hoofd zijn maar gij zult tot een staart zijn.” Deut. 28:43,44 vrglk Joz. 23:13b. Deze verzen met zeer bekende overeenkomsten in deze tijd, voor die landen waar de ‘verstrooide’ en vermengde 10-stammen Israëls terecht zouden zijn gekomen. Waar? Europa !

Comments are closed.