Jeremy Corbyn belooft als premier migranten onbeperkt en zonder controle toe te laten en stemrecht te geven

Bors Johnson: Verketterd door veel van zijn collega’s, maar massaal gesteund door het Britse volk. De Conservatieven zouden bij nieuwe verkiezingen nu een ruime absolute meerderheid in het parlement halen. (Afbeelding: Getty Images (3)).

————————————————————————————————————————————–

Peilingen laten massale steun Britse volk voor Boris ‘Brexit’ Johnson zien – Premier: Parlementariërs die uitstel / afstel Brexit willen ‘geven zich over’ aan buitenlandse mogendheid

—————————————————————————————————————————————

De leider van de sociaaldemocratische Britse Labour Partij heeft voor het geval dat hij de – in verband met het Brexit mogelijk al snelle- nieuwe verkiezingen wint zijn belangrijkste doelen bekend gemaakt. Hij belooft als premier alle controle op immigratie stop te zetten, waardoor iedereen die maar wil Groot Brittannië mag binnenkomen, ongeacht afkomst, achtergrond, opleiding en vaardigheden. Tevens wil hij migranten zo snel mogelijk stemrecht geven. Daarmee hoopt hij dat ‘links’ tot in lengte van jaren aan de macht kan blijven (totdat ze zelf worden afgezet door een moslimpartij die de islam dwingend aan de bevolking zal opleggen). Ondertussen werkt premier Boris Johnson ondanks de hevige politieke tegenwerking onverminderd door om de Britse uittreding uit de EU (Brexit) te realiseren.

Radicale ommezwaai in 2 jaar: nu is onbeperkte massa immigratie het doel

Corbyns eigen campagneteam is tegen zijn radicale plan voor volledig ongecontroleerde en onbeperkte (islamitische) massa immigratie, maar toch kreeg hij daar op de jaarlijkse Labour conferentie in Brighton de unanieme steun voor. De extreemlinkse Corbyn, die al vaak negatief in het nieuws kwam vanwege zijn antisemitische uitspraken en haat tegen de Joodse staat Israël –reden waarom diverse Labour parlementariërs de partij de rug toekeerden- wil naast het loslaten van een bovengrens voor het aantal jaarlijkse migranten, en het schrappen van iedere beoordeling van hun achtergrond en vaardigheden, tevens alle AZC’s opheffen.

De nieuwe koers van Labour is een radicale 180 graden ommezwaai ten opzichte van het verkiezingsprogramma van 2017. Nog maar 2 jaar geleden beloofden de sociaaldemocraten juist een einde te maken aan de reis- en immigratie vrijheid als de uittreding uit de EU eenmaal een feit zou zijn. (1)

Ander absurd plan: lonen 75% omlaag voor klimaatverandering

Eerder dit jaar adopteerden de sociaaldemocraten een ander, minstens even absurd plan: de lonen in het land moeten met 75% dalen om klimaatverandering te bestrijden. In ‘ruil’ voor de alom verspreide armoede die dan ontstaat ‘hoeven’ de Britten straks nog maar 10 uur per week te werken. Critici wezen er toen al op dat er waarschijnlijk nog een andere reden achter zit, namelijk om miljoenen nieuwe (moslim)migranten aan deeltijdbanen te helpen.

Conservatieven in peilingen op ruime voorsprong

Uit peilingen blijkt dat een groeiende meerderheid van de Britten niets ziet in een nieuw uitstel (en mogelijk definitief afstel) van het Brexit, zoals Corbyn wil. Volgens de laatste YouGov peiling zouden de conservatieven nu 33% van de stemmen krijgen, de sociaaldemocraten en liberaal-democraten beide 22%, en de Brexit partij van Nigel Farage 14%. Vanwege het kromme Britse kiessysteem zouden de conservatieven met deze uitslag een absolute meerderheid van +30 zetels behalen.

Johnson: Uitstel Brexit is ‘overgave’ aan buitenlandse mogendheid

Nadat het Britse hooggerechtshof de schorsing van het parlement door premier Johnson ongedaan heeft gemaakt, gaat het er ongekend hard aan toe in Londen. Johnson beschuldigde de parlementsleden –ook van zijn eigen partij-, die proberen het Brexit opnieuw uit te stellen of zelfs van tafel te krijgen, er letterlijk van zich ‘over te geven’ aan een buitenlandse macht (de EU). Daarmee zette hij zijn opponenten neer als politici die samenzweren met een buitenlandse mogendheid om een democratisch besluit van het volk te blokkeren.

Labour Kamerleden reageerden furieus. Jeremy Corbyn vond dat Johnson ‘verdeeldheid zaait met taal die niet te onderscheiden is van extreemrechts.’ Veel analisten, zoals Michael Shedlock, zijn het echter met Johnson eens. ‘Zijn woordkeuze is een accurate weergave van de stand van zaken. Als je de sterkste onderhandeltactiek van iemand (Johnsons dreigement met een ‘harde’ Brexit) wegneemt, dan zal de andere partij (de EU) minder geneigd zijn te onderhandelen… Overgave is hier het correcte woord voor, en daarom vinden de ‘remainers’ dat natuurlijk niet prettig. ’ (2)

Chaos dreigt zich naar hele samenleving te verspreiden

Kortom: Groot Brittannië verkeert politiek in totale chaos, die zich naar de hele economie en samenleving zal verspreiden als het Jeremy Corbyn toch lukt om premier te worden, en hij het land vervolgens van binnenuit tot de grond toe afbreekt met extreem klimaatbeleid en onbeperkte massa immigratie / islamisering, net zoals de EU de komende jaren in nog hoger tempo aan alle lidstaten gaat opleggen.

 

Xander

(1) Telegraph via Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

26-07: Linksgroene econoom pleit op radio voor radicale verarming van de bevolking
09-06: Britse sociaaldemocraten willen lonen 75% laten dalen om klimaatverandering te bestrijden
27-05: Winst linksgroen zal verdampen zodra economie en welvaart harde klappen krijgen
18-05: Frans Timmermans wil bijna alle vliegreizen binnen Europa verbieden (/ Europa richting een nieuw Derde Wereld gebied)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. Tevens wil hij (Corbyn) migranten zo snel mogelijk stemrecht geven. Daarmee hoopt hij dat ‘links’ tot in lengte van jaren aan de macht kan blijven (totdat ze zelf worden afgezet door een moslimpartij die de islam dwingend aan de bevolking zal opleggen).

  In Nederland zijn zat politici die hetzelfde willen. Dat zijn uiteraard die ter linker zijde en !!! die voorgeven rechts te zijn maar in hun hart ook gewoon links.

  Sommige Gutmenschen worden toch wakker, zoals deze in Germanica:
  Het Duitse mainstream medium ‘Welt’ heeft het verhaal van de 67 jarige vluchtelingenwerker Gabriela B. geplaatst, waarin de vrouw zegt dat zij en veel van haar collega’s ontnuchterd zijn na jaren met migranten te hebben gewerkt. ‘Veel vluchtelingen gaan er allang vanuit dat bijna alles hier gratis is.’ Verder zijn er amper migranten bereid om te werken en te integreren in de Duitse samenleving. De meesten komen namelijk uit een islamitische cultuur, en kijken daarom met minachting neer op de Westerse gewoonten. Ook een ander kernonderdeel van die cultuur komt steeds duidelijk naar voren: velen komen hun beloften en afspraken niet na.

  Maar …. dat is natuurlijk alleen zo bij die ‘vluchtelingen’ die naar Germanica komen. De ‘vluchtelingen’ die naar de UK en Nederland en Frankrijk en …. en …. komen willen namelijk wel heel erg graag werken en integreren en alle nare kanten van de islam (voorkant, achterkant, linker zijkant, rechter zijlkant, bovenkant, onderkant, binnenkant en buitenkant) afzweren.

  Politici hebben door de bank genomen slechts twee doelen: 1) hun eigen belang en 2) macht, dat weer met punt 1 samenhangt.

 2. Men spreekt dan wel over op de juiste partijen stemmen in 2024, maar tegen dan, zijn alle uitheemsen in de meerderheid.
  Ze zullen onze landen de komende jaren overspoelen met radicalen, welke ondemocratisch stemrecht krijgen, tegen onze constitutie.

  Hoe kan je de Derde Wereld – welke het Westen door jaloezie haat – hier binnen halen en stemrecht verlenen?
  Plan lijkt me duidelijk.

 3. Het zou ideaal zijn als Corbyn zou winnen.
  Veerboten vol naar Engeland.
  Engeland uit de EU.
  Nederland uit de EU.
  Muur om Nederland.
  Desnoods Engeland laten zinken.

 4. Als ze in de UK op de socialisten stemmen, dan is brexit totaal niet nodig geweest.shalom

 5. @ Hopje
  Landbouw, veeteelt en visserij daar is alles op gebouwd, het levensonderhoud.
  Dat is zo erg aan banden gelegd door bla, bla, bla in deftige pakken, dat de boeren nu demonstreren.
  Er zijn beslist nog wel mensen die nadenken, dat wanneer je het levensonderhoud eruitjaagt, je ook het
  leven benadeeld. Het komt niet zomaar in de winkel liggen zoals de bureaucratie daar licht over denkt.
  Iedere boer geeft aan anderen weer werk en inkomen, maar dat willen ze blijkbaar niet. Ze denken dat het
  buitenland en migranten daarvoor zullen zorgen. En zijn er ookal fabrieken opgeheven,waar de producten
  van het land worden verwerkt en in de winkels komen. Ook zijn boeren afhankelijk van de weersomstandigheden.
  En ook is er vervoer voor nodig, maar ook daarover is men heel kortzichtig.

 6. Wat is het economisch verschil tussen marxisten ( linkse partijen)en kapitalisten.
  Marxisten produceren zonder winst wat zij goed genoeg vinden voor het volk.
  Kapitalisten produceren met winst wat het volk graag wil kopen.
  Het verschil in politiek?
  De kapitalisten laten de democratie spreken waarin de marxisten zich als slangen vetmesten.
  De marxisten gebruiken geweld om de macht te grijpen.

  Het resultaat voor het volk is dat deze zonder winst achteruitgaan.
  Voorbeelden in de wereld van heden meer dan genoeg.
  Deze die winst maken de motor van de vooruitgang op alle gebied zijn voor deze die met vooruitgang kunnen omgaan.

  De piramide van de maatschappij ziet er zo uit.
  Bij de marxisten een vlak land ( idereen gelijk aan de onderste ladder) met in het midden een piramideke voor de leiders.
  Bij de kapitalisten een op de natuur wet gebaseerde pyramide.

  Alles begint bij onszelf en eindigd bij onszelf.
  Wij beslissen over onze levensenskwaliteit en dat van onze kinderen.
  Nadenken over de oorzaak en niet kankeren over de gevolgen van onze daden.
  Wat doen wij ermede??

 7. A. Van der Weide, ik ben geen linkse trol, maar een realist. Een president van de VS die zijn aanhangers opstookt tot burgeroorlog is gevaarlijk. Dat deed zelfs “tricky Dick” Nixon niet. Die hield uiteindelijk in 1974 na het Watergate schandaal de eer aan zichzelf.

 8. Fout econoom, degenen die achter de schermen zitten te stoken zijn gevaarlijk, de afgewezen ‘heiland’ Clinton, de farizeeër Obama, en de rest van die ‘linkse’ reactionaire schooiers, zoals de jaloerse haat Nancy, de zogenaamde pers die niets anders doet dan leugens verspreiden, uit enkel eigen belang, die zijn gevaarlijk. Kijk naar de geldgeile Obama en Clinton, die een heel gevaarlijk spel, met de wereld als inzet, aan het spelen zijn. Zuckerberg en Soros, dat soort zijn gevaarlijke enkel in eigen belang geïnteresseerde onmensen. Helaas kunnen of willen de door nep-links gehersenspoelde mensen dit niet inzien. Ga zelf eens denken, zou ik tegen hen willen brullen, laat denken niet door collaborateurs of enkel mooipraters als Klaver, Asscher, Jetten, Marijnissen of de rest van dit soort voor je doen.
  PS, Ik ben geen liefhebber van Trump, zie hem door zijn daden tot nu toe enkel alleen als blaaskaak, maar heb toch liever Trump dan straks wellicht Michelle Obama, en dus weer een keer op Putin manier, Barack Hussein.

 9. Zowel Johnson als Trump hebben het spel goed door. In het geval van de Brexit zijn de linkse EU en hun linkse trawanten in GB de hoofdschuldigen voor deze chaos.

 10. @Hopje: om de ondergang te kunnen zien aankomen moet je eerst en vooral je oogkleppen afzetten, begrijpend kunnen lezen en door de bomen het bos nog kunnen zien en niet verdrinken in details die samen het geheel vormen.
  Lees jij eerst maar eens het Xander archief, ga dan de straat eens op en beweer dan nog eens dat onze westerse leefwereld niet ten onder gaat?
  Nog te groen achter de oren misschien om te weten hoe het vroeger was en dat de veranderingen desastreus zijn?

  De beschuldiging van Johnson ‘…..als politici die samenzweren met een buitenlandse mogendheid om een democratisch besluit van het volk te blokkeren’ is de nagel op de kop, hij had zijn opponenten gerust hoogverraders mogen noemen.
  Linkse corbyn pleegt nog wel openlijk hoogverraad aan zijn volk, niet meer of minder, de lakei van wangedrocht eu. Misschien werd hij zelfs met smeergeld of een toekomstig eu-graaipostje overtuigd om de brexit te saboteren door politieke verdeeldheid te zaaien..maar die aap zal dan ook nog wel uit de mouw gekropen komen..
  17,5 miljoen kiezers stemden voor een brexit en hun ‘volksvertegenwoordigers’ saboteren de wil van het volk met de antisemiet en verrader corbyn op kop.
  Volgens mij zal de opzet niet lukken en gaat de brexit door…de tijd zal het uitwijzen, nog 30 dagen te gaan tot 31 oktober….

 11. Econoom, je bezigt vaker ondoordacht taalgebruik, dat suggereert dat je eerder een linkse trol bent, dan een werkelijk maatschappelijk betrokken persoon. Trump is geen idioot, zoals jij wellicht minachtend denkt. Hij is een uitmuntende schaakspeler in een deep-state-spel, dat hardnekkig is. En kwaadaardig. Maar uiteindelijk door patriotten (Q) gewonnen zal worden! Informeer jezelf eens wat beter. En laat je ongegronde (linkse) afkeer eens varen. Die is namelijk gebaseerd op niets.

 12. Die Boris Johnson is niet gek, hij gebruikt oeroude symboliek die door weinigen wordt herkend.
  31 oktober is de datum waarop Halloween wordt gevierd. Dit gaat terug op het Keltische feest Samhain waaruit Halloween is voortgekomen. 31 oktober is de Keltische variant van Oudejaarsdag. Op 1 november eindigt het oogstseizoen en begint de winter, en daarmee het nieuwe jaar. Met de oogst in de graanschuur en het vee in de stal is het tijd voor een feest. Om het einde van het jaar te vieren staken de Kelten grote vreugdevuren aan en voerden zij verschillende rituelen uit (waarbij waarschijnlijk mensen werden geofferd).
  31 oktober is een passende datum om iets af te sluiten: de overheersing van the UK door de EU.

 13. de wereld vergaat al jaren hier en ondertussen gebeurt er niets.. gaat er niemand nadenken? kanslozen die dom zijn lopen alleen met xander mee omdat ze niks hebben en dus meelopen met kanslozen…. prima hebben ze een doel..

 14. Het komt de EU goed uit die chaos. Sterker nog ik verdenkt elementen ervan dit zo aan te sturen teneinde de Leave te frustreren. Engeland is een netto betaler dus er gaat een dik probleem komen als het ze lukt.
  Mensen als Corbyn geven geen moer om de gevolgen van idiote plannen. Het gaat ze simpelweg om macht. Het is te hopen dat hij dus geen poot aan de grond krijgt.

 15. Het gaat weer eens om zieltjes winnen. In het VK zijn ze ook al doorgeslagen wat het klimaat en migratie
  aangaat. Wordt ook het Britse volk daarvoor misbruikt, geen rekening mee gehouden.
  Het is zo onbegrijpelijk dat er in de politiek zulke voorstellen zijn.

 16. Doordenker, Trump is een fantast. Als er een impeachment van Trump plaats vindt (waarvan de kans overigens minimaal is omdat ook de Republikeinse meerderheid in de Senaat daarmee moet instemmen) zal er heus geen burgeroorlog plaats vinden. Alleen het feit dat Trump dat suggereert maakt hem tot een gevaarlijk persoon.

 17. De Britse hoogleraar Filosofie en later evangelische leraar Dereck Prince liet meer dan 10 jaar geleden al weten bang te zijn dat Groot Brittanië op korte termijn in een moslimstaat zou veranderen. Deze angst was en is reëel. Mocht deze Corbyn een poot aan de grond krijgen dan zal dat ook zeker gebeuren.

  Je zou toch denken: zo gek zullen de Britten toch niet zijn dat ze een dergelijke figuur macht gaan geven? Toch zou het me niet verbazen, want er voltrekt zich in de westerse wereld een doemscenario dat zijn weerga niet kent en niet meer af te wenden lijkt. In datzelfde kader zou ook die impeachment van Trump, met alle gevolgen van dien, weleens kunnen lukken. Maar ik hoop dat ik te somber ben. We zullen het zien.

 18. Overigens heeft het VK geen krom verkiezingssysteem. Ze hebben een tot in het extreme doorgevoerd districtenstelsel (the winner takes all) net als de VS. Je kunt ook het NL stelsel van eventerige vertegenwoordiging zonder kiesdrempel (1/150 van de stemmen volstaat voor een zetel.in de Tweede Kamer) krom noemen.

 19. Maak je geen zorgen. Een partij met zo’n absurd programma zal nooit de verkiezingen winnen. En als de Britten daar toch voor kiezen dan hebben ze alle ellende zelf over zich heen gehaald. Overigens staat Labour er erg slecht voor in de peilingen.

 20. Jeremy Corbyn kan het beste ogenblikkelijk voor moedeloze autochtone Britten euthanasie legaliseren .
  Het moet voor hem gedreven door zijn blanke linkse schuldgevoel een kleine moeite zijn hierin het goede voorbeeld te laten zien .

 21. Als president Trump moest afgezet worden, is de kans groot dat er in de VS een Civil War v2 uitbreekt waardoor eindelijk zal afgerekend worden met de verdwaasde linkse ‘parasieten’ die het hele Westen aan het kapot maken zijn.
  De Civil War v2 in de VS zal niet op de ouderwetse manier uitgevochten worden.
  In Civil War v2 zal 4G en 5G guerilla warfare gebruikt worden, die zich zal toespitsen op de verantwoordelijke politici en mainstream journalisten.

Comments are closed.