Ruim 33.000 leden in 3 dagen voor nieuwe omroep Ongehoord Nederland (ON!)

Afbeelding: (1).

—————————————————————————————————————————————–

Mede oprichter Karskens: ‘Als blanke bent u al een halve racist bij de NPO’ – Geert Wilders en Thierry Baudet steunen omroep die eindelijk weer een onafhankelijk geluid wil laten horen – Flikken Rotterdam (Avro/Tros) zet blanke christenen neer als grootste gevaar voor samenleving

—————————————————————————————————————————————-

In nog geen 3 dagen tijd heeft de nieuwe omroep Ongehoord Nederland (ON!) al ruim 33.000 betalende leden verzameld. Aan de basis van On! staan de bekende onderzoeksjournalist annex oorlogsverslaggever en auteur Arnold Karskens, voormalig HP/De Tijd politiek redacteur en nu ‘Nieuwe Realist’ journalist-auteur Joost Niemöller, en Ybeltje Berckmoes-Duindam, die tot en met 2017 namens de VVD in de Tweede Kamer zat, maar feitelijk door haar partij werd weggepest omdat ze het had gewaagd te pleiten voor het sluiten van de grenzen van Europa voor massa immigratie, waardoor ons werelddeel in ‘Eurabia’ aan het veranderen is.

On! wordt meteen verketterd in de mainstream media, die, zoals steeds meer mensen doorzien, niets anders meer kunnen (en mogen) dan het verspreiden van extreemlinkse/linksgroenliberale standpunten en ideologieën. Laten we het voor het gemak propaganda noemen, want dat vat exact samen waar media zoals de NOS, NU.nl, de Volkskrant, NRC, RTL en zo’n beetje alle publieke omroepen zich vrijwel uitsluitend nog mee bezig houden.

Op de website van On! is de volgende introductie te lezen:

Ongehoord Nederland! is de nieuwe publieke omroep die de stem vertolkt van de Nederlanders die nu niet gehoord worden. De mensen die Hilversum amper ziet staan. Respect en aandacht voor de Nederlandse cultuur, haar geschiedenis, normen en waarden en haar tot voor kort vanzelfsprekende vrijheden, vormen de basis voor de inhoud van de programma’s van ON!

Met vrije en ongehoorde journalistieke en amuserende programma’s wil ON! de Nederlandse bevolking directer betrekken bij beslissingen en debatten waar ze nu de facto van uitgesloten zijn. De omroep wil zonder ballast, nieuws en opinie brengen die nu geen kans maken bij de Publieke Omroep. En wil amusement bieden dat los staat van het keurslijf van de politieke correctheid die inmiddels in ruime mate de inhoud van het huidige publieke bestel domineert. 

Openheid, lef, vrijheid en humor zijn de kernbegrippen die het fundament zijn onder de programmering van Ongehoord Nederland!

Een nieuwe omroep, een vrij geluid!

‘Als blanke al een halve racist bij de NPO’

Karskens in een korte video: ‘Ik zie wat er gebeurt in deze wereld. Doe er al jarenlang verslag van; Afghanistan, Irak, Syrië, Mali, noem maar op. Het wereldnieuws. Maar wordt u goed geïnformeerd over dit nieuws? Of is er sprake van framing? Is het zo dat Frank (? – slecht verstaanbaar) altijd de slechterik is? Is het zo dat de EU altijd goed is? Is het niet zo dat het klimaat eigenlijk een soort hysterie betekent tegenwoordig? En bent u als blanke eigenlijk niet al een halve racist, volgens de NPO.’

‘Jarenlang heb ik het nepnieuws verzameld. Nu is het tijd voor verandering. Voelt u zich ongehoord binnen de NPO? Dan wordt het tijd dat we samen bouwen aan een nieuwe omroep: Ongehoord Nederland. Geef uzelf een stem, en word lid van Ongehoord Nederland… Voor € 5,72 heeft u een stem binnen de NPO.’

PVV-leider Geert Wilders en FVD-leider Thierry Baudet steunen de oprichting van On!

‘De PVV heeft helemaal niets met die verschrikkelijke publieke omroep waar je het Nederland van de Amsterdamse grachtengordel ziet,’ aldus Wilders. ‘Eén grote fakenieuws fabriek met linksliberale politiek correcte blaaskaken, van de VARA tot WNL, waar het echte Nederland verzwegen en weggemoffeld wordt, en waar onze eigen tradities zoals Sinterklaas en Zwarte Piet ondergeschikt zijn aan de Ramadan en het Suikerfeest. Waar de barbaarsheid van de islam wordt verzwegen, net als de haat van de Palestijnen tegen Israël, of de donkere kanten van de multiculturele hel met hun racistische geweld tegen blanke Nederlanders.’

‘Daarom wil de PVV de publieke omroep afschaffen. Weg ermee! Maar tot die tijd is er nu een kans op verbetering: Joost Niemöller en Arnold Karskens, twee helden en topjournalisten beginnen een eigen omroep met de naam Ongehoord Nederland. Ik steun dat dappere initiatief, en hopelijk u ook. Succes ermee!’

Baudet: ‘Al jaren stoor ik me aan de vooringenomen en niet objectieve  publieke omroep. Je kan de Tv niet aanzetten of je hoort klimaathysterie, je hoort propaganda voor de Europese Unie, je hoort pro-immigratieverhalen of allerlei beelden die moeten inwerken op onze sentimentaliteit. Er is een enorme campagne gevoerd tegen Sinterklaas en Zwarte Piet, noem het allemaal maar op. En daarom steun ik dit nieuwe initiatief om een nieuwe omroep te start, Ongehoord Nederland. Om het geluid diverser te maken, om het echte verhaal te vertellen, en om de publieke omroep weer van ons allemaal te maken. Steun hen ook!’

Ook Rob Jensen, wiens ‘Het Echte Geluid’ YouTube kanaal in korte tijd meer dan 50.000 abonnees en tal van sponsoren (ook uit het bedrijfsleven) kreeg, toonde zich erg verheugd met On!: ‘Ik steun het 100% en vind het een fantastisch initiatief.’ Jensen wees erop dat Ongehoord Nederland meteen werd afgemaakt door de linkse gevestigde media orde, waaronder Trouw.

Voorbeelden van extreemlinkse politieke correctheid van media

Gisteren gaf Jensen een voorbeeld van de inmiddels absurdistisch geworden politieke correctheid van de mainstream media. NU.nl schreef in een bericht over de hevige regenval in Zuid Frankrijk: ‘Honderden huizen kwamen wit te staan…’ Wit, in plaat van blank. Want blank is inmiddels een zó fout en vies woord bij het extreemlinkse NU.nl, dat het woord automatisch lijkt te worden vervangen door ‘wit’. In een latere update werd de ‘fout’ hersteld, maar het oorspronkelijke bericht was al verspreid naar o.a. MSN.

Tv kijkers hebben de afgelopen tijd ook weer kunnen genieten van de populaire Avro/Tros serie ‘Flikken Rotterdam’. Nu ja, genieten? Terwijl de AIVD de laatste tijd diverse jihadistische aanslagen in Nederland wist te voorkomen (ook deze week weer), een moslim in en bij een tram in Utrecht diverse mensen vermoordde, en Europol vorig jaar 24 islamitische aanslagen, 19 extreemlinkse en slechts 1 extreemrechtse aanslag telde, presteerden de producenten van het 4e seizoen blanke christenen als het grootste gevaar voor de samenleving te presenteren, compleet met bomaanslagen. Wanneer was ook alweer de laatste keer dat Nederlandse christenen willekeurig in het rond moordden voor hun geloof?

De schrijvers van Flikken Rotterdam leven duidelijk in dezelfde extreemlinkse zeepbel als de hele publieke omroep. Het lijkt zich wel in een alternatief universum af te spelen, want in heel de serie zijn eigenlijk alle grote ‘bad guys’ blanke mannen en vrouwen, en dat terwijl de officiële misdaadstatistieken toch echt een totaal ander beeld schetsen. En àls een misdadiger in de serie dan al een kleurtje heeft, dan wordt die vergoelijkend als ‘boefje’ neergezet, feitelijk als slachtoffer van een kwaadaardige blanke baas of bazin boven hem (en dat in een stad waar blanken reeds in de minderheid zijn).

Kortom: er is meer dan genoeg politiek correcte fantasy in de ‘weg met ons!’ mainstream media en blanke-cultuurhatende publieke omroepen; hoogste tijd dus voor een normaal, rationeel en onafhankelijk geluid, dat niet alleen al jaren geleden compleet werd weggedrukt, maar inmiddels ook stapsgewijs wordt gecriminaliseerd als zijnde ‘racistisch’ of ‘extreemrechts’.

 

Xander

(1) On! – YouTube

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

56

 1. Ik heb de heren Karskens en Peter de Vries wel eens gezien op tv. Ze zijn zelf net zo fanatiek als hun tegenstanders. Dus dat belooft niet veel goeds, mijns inziens. ON zal het nieuws vanuit hun eigen bril bekijken, net zoals NOS en RTL het vanuit hun bril bekeken presenteren. Dus wie/wat wordt de slachtoffer? Zoals altijd, de Waarheid. Politiek is slechts een klein onderdeeltje van de Waarheid. Als je je alleen beperkt tot de politiek, dan dien je de Waarheid niet. Maar goed, ON wil de stem van de ongehoorde Nederlanders laten horen. Dan neem ik aan dat ze naast de burgers uit de Gooi ook de burgers uit de Afrikaanderwijk naar hun mening gaan vragen? Ben benieuwd.

 2. @Gunter,

  De paus is het hoofd van de R.K. en dus ook van het Vaticaan. Ook wordt gezegd dat hij de plaatsvervanger van Christus en dus onfeilbaar is. Gezien je reactie op Willy ga ik er dan vanuit dat je Rooms Katholiek bent.
  Maar Willy heeft blijkbaar niet zo’n hoge dunk van de R.K. en dan moet ik je helaas teleurstellen, want de paus doet rare uitspraken die lijnrecht ingaan tegen de Bijbel. Dus onfeilbaar is hij allerminst. Ik zal je uitleggen waarom. De Bijbel is het onfeilbare Woord van God, dus alles wat de paus of welke geestelijke dan ook zegt, moet dus in overeenstemming zijn met wat ons in de Bijbel wordt geleerd. Ik denk dat je het daar wel mee eens bent. President Trump heeft verklaard dat de Israëlische nederzettingen die zich in Samaria en Judea bevinden, ook wel aangeduid met de foutieve naam Westbank, niet langer als illegaal worden beschouwd door de Amerikaanse regering. Maar het Vaticaan heeft dit bekritiseerd!
  De paus gaat hier echter zeer ernstig de fout mee in, want God heeft dit land aan zijn volk gegeven. En Hij zal de volkeren die het land verdeelden oordelen. Lees Joël 3 er maar eens op na, daar staat het zwart op wit! Vanwege de vijandige houding tegenover Israël zullen er zware oordelen komen over de volkeren die Israël haten, dus ook voor Europa ziet het er niet goed uit. Kijk maar eens naar dit besluit van de EU, waarin het verplicht wordt om producten die uit bovengenoemde nederzettingen komen te voorzien van een sticker met de aanduiding dat het product afkomstig is uit bezet gebied, en als zo’n product afkomstig is van een Arabisch bedrijf uit hetzelfde gebied, het voorzien moet worden met de aanduiding dat het uit Palestina afkomstig is, terwijl er geen Palestina bestaat!
  Dit gaat lijnrecht in tegen de wetten van God.
  Van de paus heb ik dus niet zo’n hoge dunk, maar wel van de Bijbel. Wat in de Bijbel staat geschreven is in overeenstemming met de wil van God en dat is bepalend, en dus niet wat de paus zegt!
  Ik adviseer je om eens Amir Tsarfati te volgen, hij is een Israëliër die in Christus gelooft, en via o.a youtube geeft hij regelmatig commentaren en updates over Israël en de toestand in het Midden-Oosten gezien vanuit Bijbels perspectief!

 3. Hehe eindelijk eens een ander geluid op televisie, ben dat links gelul wat iedere dag weer over je uitgekotst wordt meer dan zat. Heb mij al aangemeld, mijn lidmaatschap nummer is 45.477, dussss de 50.000 ( makkie ) zijn al in zicht.

 4. Nu maar hopen dat de “ nieuwe omroep” niet blijft steken in de bureaucratische regel en wetgeving die geldig is voor een nieuwe omroep vereniging.
  Het zal ze niet gemakkelijk worden gemaakt, want deze mensen willen oprecht / objectief nieuws gaan brengen in de totaal “ verziekte” journalistieke wereld.
  De afgunst en onbegrip van de gevestigde orde laat zich nu al horen, dit geeft duidelijk aan dat er “ een basis “ is voor het ongehoorde geluid.
  O.N. Is nog op zoek naar verslaggevers, misschien iets voor XANDER NIEUWS. ??

 5. Ben lid geworden van ‘ongehoord’ van Karskens. Lees zijn columns . De waarheid moet worden gezegd. Volledig mee eens..

 6. @Gunter: Het is duidelijk dat je problemen heeft met mijn standpunten en over mijn persoon. Als je de huidige paus een gelovige noemt, dan ben je wel goed gek, en vele katholieken zijn het met mij eens, vele kardinalen worden gewoon weggepest van hun ambt. Het was Paulus de apostel die kon schrijven: je hebt het geloof toch aangenomen met je verstand? Kritiek is geen ongeloof, maar bijsturing van een stroming in de kerken, we moeten het geloof bewaren, en we zijn geen slaaf van een instelling. Shalom

 7. Gewoon prima initiatief.

  Natuurlijk zitten er haken en ogen aan en is het afwachten of het werkelijk wat wordt, maar we zijn hier al tijden aan het klagen dat niemand uit het MSM-kamp dit soort nieuws te zien krijgt, tenzij daar toevallig op gewezen te zijn dat sites als Xandernieuws bestaan.

  Mooier zou wellicht een krant voor heel Nederland zijn, maar dit is altijd beter dan niets.
  Tenslotte moet het ergens beginnen…

 8. @Pieter en anderen: Op geavanceerd klikken, Daarna ‘gewoon doorgaan naar de site’ klikken.

 9. 15.00 u. Site is plots aangemerkt als onveilig.
  Ze zijn duidelijk BANG!
  Benieuwd wat er nog meer uit de hoge hoed komt om de zaak tegen te werken.

 10. de site is gehackt,kan er niet meer opkomen en het aantal aangemelde leden 37479 laatste telling,pieter

 11. @Willem en Mark 28/11/19
  Als die leden, en ik hoop dat het er inmiddels meer zijn, eraan kunnen bijdragen dat hun boodschap via de reguliere staatsmedia naar buiten gebracht kan worden dan hebben zij al heel wat bereikt. Niemand kan zich dan nog verschuilen dat men het niet wist. Joost Niemoeller is zeer actief op twitter, maar al die mensen die niet van de sociale media zoals twitter of facebook gebruik maken, die worden door hem niet bereikt. Bij veren of lood kan men hem een beetje volgen, evenals vele anderen. Veren of lood en Opiniesz zijn trouwens naat XN goede sites om te volgen.

 12. Dit zal niet werken ; idee is goed maar het zal niet werken WANT het zal weggeredeneerd worden, zal belachelijk gemaakt worden , enz.

  Het enige wat werkt is massale staking van ALLE werkenden en ALLE ouderen en gepensioneerden eveneens mensen die geen werk hebben te beginnen met een staking bijv op een dinsdag van 10.00-12.00.
  ALLEEN dan zal de politiek de boodschap binnen krijgen dat het Nederlandse volk het niet meer pikt.
  En dan vooral standvastig blijven want de kans dat het begin v/d politiestaat dan zal beginnen is groot.
  Of is dat al gaande ??

 13. Foutje, CU moet zijn EU. En dat het niet goed komt ligt aan de politiek correcte totaal apathische geïndoctrineerde massa.

 14. 35000 Leden, dat is op 18 miljoen mensen twee derde van de Kuip in Rotterdam, bij een concert van Frans Bauer zit het veel voller. Leuk initiatief maar naar tv kijken helpt niet echt daar zijn vele voorbeelden van, Fox news bestaat al heel lang, is er ooit iets veranderd? Nee. Mensen zien alleen maar wat ze willen zien, het is derhalve preken voor eigen parochie en zet totaal geen zoden aan de dijk, helaas.

 15. De NOS is een linkse Nederlandse Overheidspropaganda Stichting. De grootste landverraders zijn VVD, CDA, PVDA, D66, CU die Nederland tot een provincie van de socialistische heilstaat CU hebben gemaakt. Denk niet dat dit nog goed komt.

 16. Zoals Robert Jansen het eergisteren al zei, het zijn een stelletje vieze ratten bij RTL!
  Na leugens over Israël tijdens een uitzending van het halfacht nieuws, nu al weer jaren geleden, reageerde ik per e-mail, en verzocht ik om de leugen te rectificeren, waarbij ik duidelijk tekst en uitleg gaf, waarmee ze in de fout waren gegaan. Ik kreeg een mailtje terug, waarin ik voor mijn reactie werd bedankt, en waarin mij werd toegezegd dat men mij binnen enkele dagen zou beantwoorden. Waarschijnlijk was dat zo’n automatisch verzonden mailtje dat ze iedereen als antwoord toezenden. Maar ze konden echt helemaal niets inbrengen tegen mijn betoog, en hier blijkt dat het een stelletje laffe ratten zijn, want ze hebben dus nooit meer van zich laten horen. Een aantal maanden later heb ik opnieuw gereageerd op een zoveelste leugen, maar dit keer kwam er helemaal geen reactie meer. Waarschijnlijk hebben ze mijn e-mail adres op een zwarte lijst gezet.
  Nu, zoveel jaren later weer de zoveelste leugen over Israël, en ik besloot om toch maar weer eens te reageren, maar ook nu geen enkele reactie, dus mijn mail adres staat waarschijnlijk voor eeuwig op de zwarte lijst bij de redactie van RTL4 nieuws.
  Ik denk dat ze de naam beter kunnen veranderen in RTL4 propaganda.
  Dus ik ben benieuwd of Ongehoord Nederland een nettere omroep zal worden.

 17. Günter:
  27/11/2019 om 5:01 pm
  ga je eens iets verder verdiepen in de *kerk*…of vaticaan dan zie je genoeg.
  Qui Bono.

 18. Vanavond even naar Jensen.nl luisteren.
  Want hij gaat vertellen waar de initiatiefnemers tegenaan zullen gaan lopen.
  Waarschijnlijk krijgen ze wel een omroep maar krijgen ze ook zendtijd???dat is de vraag..

 19. Correctie in eerste mail op dit artikel. Ik was om ong. 12 uur -middernacht- niet meer zou goed wakker. Dat ik het over duivels heb met hoornen, verandert in hoorns: Bij deze.

 20. @33
  Ik vermoedde hetzelfde en ben geen lid geworden . De genoemde journalisten hebben tegen dat ze afkomstig zijn uit het m.s.m land , en programma’s gaan maken vanuit hetzelfde media-circus in Hilversum .
  Ook moeten zij gestudeerd hebben aan eén van de extreem-linkse scholen voor journalistiek .
  De vrijmetselaars die dit land controleren zijn d.m.v zes geheime diensten zeer goed op de hoogte van hetgeen er leeft onder het volk .
  De NOS heeft het de afgelopen ” bloedhete crises “- maanden zo bont gemaakt dat zij weten dat zelfs de meest naïeve kijkers wel eens argwaan kunnen krijgen over het waarheidsgehalte van het nieuws ; dus is er behoefte aan gecontroleerde O.N- oppositie .

 21. Het autochtone, europese publiek heeft de buik vol van de linkse propaganda die ons als nieuwsberichten voorgekauwd en gemanipuleerd opgedrongen wordt.
  Waar de blanke autochtoon als discriminerende racist en zelfs als dader bij misdrijven waarvan hij slachtoffer is, wordt afgeschilderd door notabene brood-journalisten van eigen bodem.
  De zelfkastijding, de valse aantijgingen, het verdraaien van feiten om moslim/asiel en migranten tuig te beschermen, door de weigering om man en paard te benoemen, door politiek-correcte censuur, komt de autochtone burger de strot uit.

  Het is zover gekomen dat niet het misdrijf wordt veroordeeld maar de betrokkenen, die naargelang de afkomst en geloofsovertuiging als dader of als slachtoffer bestempeld en geoordeeld wordt waarbij steevast de moslim/migrant ongestraft mag beschikken en de autochtoon zelfs gestraft wordt voor het misdrijf dat de migrant pleegde.
  En dat alles met medeplichtigheid van de smerige leugenmedia…van geen wonder dat steeds meer mensen de knop van de tv omdraaien als die bende judassen het journaal weer aan mekaar liegen.
  Het openlijke bedrog, insinuaties en leugens zijn wraakroepend geworden.
  De msm ondermijnt zelf haar geloofwaardigheid en graaft haar eigen graf door opzettelijke desinformatie en het verzuimen van hun maatschappelijke plicht om het publiek ongekleurd, oprecht, waarheidsgetrouw en objectief met geverifieerde feiten te informeren.
  Journalen (en ook praatprogramma’s, duidingsprog.) zijn belachelijke, misselijkmakende, oikofobe vertoningen geworden waarvoor ze zich diep zouden moeten schamen.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”
  ― Abraham Lincoln.
  “Je kan enkele mensen altijd voor de gek houden en al de mensen soms voor de gek houden maar je kan nooit alle mensen áltijd voor de gek houden.”

  En A.L. had gelijk, het besef dat wij allen al veel te lang voor de gek gehouden worden door onze politieke pestl(ij)eiders met medewerking van de leugenpers dringt stilaan door bij álle mensen en de volkswoede groeit met de dag.
  Veel succes gewenst aan deze nieuwe omroep en hopelijk dat dit navolging krijgt in Vlaanderen waar de nood ook zeer hoog is voor échte journalistiek.

 22. Jezelf storen aan wat door MS getoond wordt op de bewegende schemerlamp?
  Er bestaat ook zoiets als een uitknop!
  Okee ON! Is tegengestelde van OFF, maar geen kijkers is minder draagvlak

 23. Het is goed dat er een ander geluid op tv kom.
  Maar zwarte piet, eigenlijk de zwarte duivel met hoornen, die uit het gezicht steken, aan elke kant een, in vroege tijden die Sint – Katholieke bisschop achterna rennen of vergezellen. De piet, oorspronkelijk de zwarte knecht, in vroege tijden met een ketting om de voeten behorend bij de Hoge Adel. Ook oorspronkelijk de heidense god Pan die nog wel een jong blaadje lust, en zo kan ik er nog wel meer noemen, te veel om op te noemen.
  In Regulier Ned. is het erg als je voor zwarte piet bent, en in Niet Regulier Ned. is het erg, als je tegen zwarte piet bent, tegen roetveegpieten en nog een mooie: Pieten in alle kleuren van de regenboog. De knecht van Sint verandert telkens, de ene keer snel, de andere langzaam door de tijd heen en het gepeupel maar ruzie maken. Koren op de molen van de duivel of satan: Twee Strijd tussen bevolkingsgroepen. Ik doe daaraan niet mee.

 24. Het is fijn te weten dat er mensen zijn die wel begrip hebben voor de leefbaarheid in Nederland
  De politiek is, een voor de burger, doodlopende weg ingeslagen in de 70er jaren al begonnen.
  De Overheidsdiensten, bureaucratie, werkt daar allemaal aan mee. En dat wordt alleen maar erger
  Zodat ook het vertrouwen in Overheidsdiensten wegraakt. Ze vorderen alles in, je geld, je huis, alles wat je hebt
  opgebouwd. Dat is in mijn ogen al lang niet Christelijk meer. En procedures draaien allemaal om geld.
  Het is net of de bureaucratie is gerobbotiseerd, zonder gevoel en begrip voor de situatie. te theoretisch.
  Zolang je maar vrijwilligerswerk doet, en van alles met giften steunt, ben je een hele beste. Maar wanneer
  je bij hen aanklopt om je thuis en bezittingen te houden dan zijn de potjes leeg.
  En de kinderbescherming is al helemaal een laffe geldvretende oudershatende instelling.

 25. Als wij gelijkgezinden nu eens vrijwillig bij elkaar gaan staan , dan kan de elite ons makkelijker raken 😁

  33000 mensen overtuigen is onmogelijk, een organisatie met 33000 mensen is makkelijker een richting in te duwen
  Sociale controle (via kinderen,huwelijk,vrije tijds clubs, omroep vereniging) = de beste bewaking voor het nwo

  Kijk, als voorbeeld hoe nazi Duitsland het aanpakte met de gelijkschaking van kerk en verenigingen, die is nog steeds aan de gang alleen nu tbv het nwo

 26. Ben zojuist lid geworden voor de prijs van een halve maand Netflix. Gaat mij veel voldoening geven.

 27. Kat buiten, boete 300, neuspeuteren 200, ademen 1 per ademhaling. Scheet 500, Roken 50, alles verboten. Heil.
  Waar zijn we ooit aan begonnen.

 28. @33. Nietzsche schreef eens: Beter een slechte regering, dan geen regering.
  Anarchie zoals in Venezuela, Gaza en tal van andere Marxistische extremisten, die stenen en brandbommen gooien, daar zit niemand op te wachten. U wel?

  U kent vast ook wel dit spreekwoord: Ach, waren alle menschen wijs en deden daarbij wel, dan was de aard, een Paradijs! Nu is ze een HEL.”

  Hoop dat de Nieuwe Omroep Nederland ook aandacht geeft, het woord geeft, aan de in het nauw gedreven Joodse en BijbelGetrouwe Gelovigen!

  ON is een goed initiatief. De Waarheid Overwint Altijd!

  @33. Wat vindt u van deze optie? We kunnen eventueel verder praten op het Geloofsforum hoor.

 29. Ik snap er geen snars van ,een nieuwe omroep op T.V ? en laten ze hem dan gewoon toe ? Ze gaan hem dan enorm demoniseren/en belachelijk maken… en owee de eerste vergissing zal meteen de grootste leugen van het jaar worden ,en in ieder journaal /en praat programma uren /dagen ,ja zelfs maanden herhaald worden etc etc . ik geef het je te doen.

 30. Nederlanders zijn grootmoedig van aard. Maar uiteindelijk is de grens bereikt. Dit klunzige kabinet moet gestopt worden. Ik hoop dat ON het gaat redden.

 31. @ JP 5:58 Goed opgemerkt. Zodra ze het verzwijgen is het zeer verdacht 👍

 32. Voor Karstens heb ik diep respect, ga er maar aanstaan; levensgevaarlijk werk tussen allerlei gestoorde, oorlogszuchtige en zwaar getroffen mensen… één van de weinige verslaggevers die de werkelijkheid onder de aandacht brengt.

  Ik moet eerlijk zeggen; ik heb overal een mening over, maar voor zijn werkzaamheden ben ik te bang en misschien wel te laf… diep respect !

 33. En hoelang denk je dat het duurt dat daar een vm-er binnen wandeld en de zaak overneemt, en dan is het een mooie tool om de verguisde tegenspraak in kaart te brengen en de oppositie in een hokje te douwen en dan is die groep ook weer makkelijker te demoniseren

 34. Het is niet wij of zij het is ons we moeten allen maal door de zelfde deur daarom is het goed dat er een ander geluid komt. Dit zal de publieke discussies alleen maar te goeden komen.

 35. Eindelijk worden mensen op tijd wakker
  Geschut want we zijn bijna gehersenspoeld door die klote media
  Het is elke avond het zelfde nieuws het licht aan de klimaat of CO2 weer verandering of opwarming om gek van te worden over zure regen hoor je niks meer en de ozonlaag wat zijn wij voor mensen om alles maar te geloven die linkse partij daar moeten we snel van af voor dat het te laat is

 36. Klinkt goed maar…. gecontroleerde oppositie net zoals wilders en Baudet, exact wat de elite wilt, nog meer verdeeldheid creëren.. en ze lachen in hun dikke vuist verder. Het hele (elite)systeem incl. de overheid moet eerst volledig uit de weg geruimd en een totale massale langdurige boycot of non compliance zal alleen effectief werken.. niet vanuit de politiek en of omroepland .. 1 pot nat.

 37. Gisteren in het belgisch, vlaamse nieuws: 2 mannen gaan aan de haal met de inkomsten van een supermarkt. Langs alle kanten werden ze gefilmd door bewakingscamera’s. Hoewel een diep getaande huidskleur werden ze omschreven als mediteraanse typen. Het zullen dus Fransen, Spanjaarden, Italianen of Grieken geweest zijn !! België is er in vele opzichten even erg aan toe als Nederland, zeker qua media.

 38. Ik ben een hollandse witman van 74 jaar en als ik om mij heenkijk denk ik soms dat ik seniel wordt want ik begrijp niets meer van deze wereld. Maar als ik Xandernieuws lees en Rob Jensen kijk, denk ik dat het toch allemaal wel meevalt met mijn geestelijke gezondheid. Genoemde bronnen houden mij gelukkig geestelijk fit.
  Hollandse Witman.

 39. @Günter,
  Door de kleur achterwege te laten, dan legt men er juist nog meer de aandacht op.
  En als de ene wel blank genoemd wordt en bij de ander niets genoemd wordt, dan kun je gevoegelijk aannemen dat deze waarschijnlijk gekleurd is of mogelijk roetvegen heeft.

 40. De strijd gaat steeds meer tussen links/liberaal/islam tegen Joods/christelijk/conservatief waarbij de eerste groep de tweede groep wil elimineren.

 41. Och, Flikken Rotterdam heeft dit gewoon afgekeken van The Handmaid’s Tale: een dystopische maatschappij waarbij een religieus geïnspireerde bewind Amerika overneemt en precies die middeleeuwse dingen doet die we van de M-O cultuur zo goed kennen. Alleen worden ze hier ook Christenen genoemd, want uiteraard durft niemand het beestje bij de echte naam te noemen.

 42. U als blanke bent natuurlijk schuldig aan discriminatie. Hebzucht, u wilt een betaalbaar huis. U wilt uw eigen betaald pensioen. We hebben u niet nodig, alleen uw geld. Wij willen heel graag meer nutteloze commerciële vluchtelingen. Die krijgen vanzelsprekend overal voorrang. Witte blanke man ga dood en maak plaats voor rottende pus.

 43. Ik hoop dat deze nieuwe omroep een zogenaamd FOX NEWS van nederland wordt, welke het andere geluid c.q. de waarheid laat horen aan de mensheid.
  Hoe harder de linkse media de waarheid onderuit probeert te halen, de meer kijkcijfers deze nieuwe omroep krijgt. Dat zie je hier in amerika ook. CNN stelt haast niks meer voor als zender, omdat ze de ene leugen naar de andere verspreid.
  Ik wens deze nieuwe zender veel success toe.

 44. @ willy 27/11/2019 om 4:45 pm , Het komt mij niet over de je weet waarover je het hebt, maar dat je om de één of andere reden jouw gal spuwt op de R.K.-kerk. Laten we heel duidelijk stellen: ondanks alle fouten en gebreken, en die zijn groot en vele evenals binnen de protestantse kerken: Gods Geest werkt niet alleen over grenzen, maar gaat ook dwars door huidskleur en kerkmuren heen. En als je zoiets schrijft lijkt mij de groet ‘shalom’ van jou zeer ongepast.

 45. De door links en liberaal denkende zwakzinnigen, waaronder lieden die zich christelijk noemen en op naamchristelijke partijen als de C.U. en het C.D.A. stemmen, fèl begeerde links-liberaal politiek correcte, racistische, heilstaat van leugen, bedrog en terreur is al (bijna ?) werkelijkheid.
  Dan hebben ze wat ze graag willen: een goddeloze, wetteloze, gezagsloze en zedenloze samenleving, alles wat macht en zeggenschap heeft omkoopbaar en verrot, nòg lagere lonen voor de gewone arbeider, torenhoge belastingen op alles, onbetaalbare woningen behalve voor asielzoekers die immers voorrang hebben en voor wie alles betaald wordt, geen A.O.W-meer, pensioenpotten door de E.U. leeggeplunderd, geen gas en andere fossiele brandstoffen meer, alles op zwaar vervuilende aanmaak van electriciteit, alom heersende armoede, de door hen minachtend genoemde “witte man” onderdrukt, mensen in de kou en aan de honger.
  Dàn hebben die gestoorden en die huichelaars eindelijk hun doel bereikt en zijn ze tevreden,
  Maar dit raakt hen niet, totdat zij zèlf in armoede dreigen te komen en in de kou zitten, dàn pas zullen ze in opstand komen want dan treft het hen zèlf.
  Maar zolang ze het zèlf nog goed hebben blijft het voor dit diepgezonken, laaghartige soort: ‘links lullen en rechts vullen, ik blijf dit zo lang mogelijk verhullen.’

 46. ik dacht tot dinsdagavond 35000 leden,staat op google,pieter(ben trouwens ook lid geworden)

 47. Dat is steeds goed nieuws, het nieuws is vooral eenzijdig wat betreft, abortus, migratie, klimaat, en diversiteit, een eigen mening mag niet meer . En het christendom is vooral op terugweg door die pseudo-katholieke kerk die Jezus heeft verraden met een Judaskus. Shalom

 48. Programma Opsporing Verzocht: is de vermoedelijke dader een blanke, wordt dit ook zo ronduit gezegd. Is de vermoedelijke dader een kleurling, wordt dit hoe langer hoe meer verzwegen. Eén van de vele (!!) voorbeelden: gisteravond het onderwerp over de ernstig mishandelde medewerker van Rijkswaterstaat, waarbij de één blank was en de ander, gelet de tekening, zéér duidelijk een zwarte of kleurling. De ‘blanke’ werd ook zo neergezet, de kleuring werd in die zin geheel verzwegen. Wat ik al schreef: één van de vele voorbeelden.

 49. Goed plan van deze journalisten om ongehoord nederlands geluid en leefwijze te laten zien we hoeve ons niet te verstoppen we mogen TROS zijn op ons Nederlandsschap en de waarden en normen hoog houden en wederzijds respect voor elkaar.en als je het hier niet bevalt dan ga je toch gewoon weg volgens MP Rutte.
  Ik steun deze omroep U OOK

Comments are closed.