EU laat in eerste 5 maanden bijna kwart miljoen asielzoekers toe, 15% stijging

—————————————————————————————————————————————-

Iedere maand meer dan 2000 asielzoekers naar Nederland, ruim 400 meer dan vorig jaar – In Nederland worden criminele asielzoekers juist niet uitgezet

—————————————————————————————————————————————–

De EU heeft de eerste 5 maanden van dit jaar bijna 250.000 asielzoekers uit Afrika en het Midden Oosten toegelaten, een stijging van 15% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Duitsland is ook dit jaar vanwege het nog steeds vrijwel ontbreken van toelatingsregels –waardoor er bijna nooit iemand wordt teruggestuurd- voor inmiddels 56.000 illegalen de meest gewilde bestemming. Nederland liet in het eerste kwartaal 5405 asielzoekers plus 840 nareizende gezinsleden binnen, een stijging van 1250 vergeleken met Q1 van 2018.

De zogenaamd ‘gesloten’ Balkanroute vanuit Turkije via Bulgarije is voor de migranten uit met name Syrië, Afghanistan, Somalië, Nigeria en de Noord Afrikaanse Maghreb landen (Marokko en Algerije) opnieuw erg populair om naar het hart van Europa te gaan. Syriërs staan ook in Nederland op de eerste plaats. Opvallend is de enorme stijging van het aantal Nigerianen en Iraniërs (plaatsen 2 en 3), maar er kwamen ook (weer) meer Algerijnen, Marokkanen, Turken en Moldaviërs binnen (2).

Nederland zet criminele asielzoekers juist niet uit

Naar schatting maakt slechts een derde van alle asielzoekers op grond van de bestaande regels kans op een verblijfsstatus. Officieel moet de rest worden teruggestuurd, maar de praktijk wijst uit dat dit nauwelijks gebeurt, waardoor er al vele honderdduizenden illegalen in Europa leven. In Nederland laat de Immigratie- en Naturalisatiedienst criminele asielzoekers zelfs met rust en worden de medewerkers onder druk gezet hen vooral niet uit te zetten, omdat de kosten hiervan te hoog zouden zijn (3).

(Aanvulling 17-06: De afgelopen vijf jaar is het alleen al in Nederland meer dan 10.000 keer mislukt om een ongewenste vreemdeling uit te zetten, omdat het herkomstland weigerde mee te werken (6)).

Volgens de bestaande VN-regels is echter slechts 2% tot 3% van alle migranten een echte vluchteling – het leeuwendeel bestaat uit financieel-economische gelukszoekers. In Turkije wachten nog zo’n 4 miljoen van deze migranten op hun kans om door te reizen naar de EU.

Asielzoekers zorgen in het hele land regelmatig voor grote problemen, zoals in Leersum, waar een groep ‘minderjarigen’ (als ze dat al zijn) veel overlast veroorzaakten, buschauffeurs bedreigden en vrouwen lastig vielen. Ook was er al eens brand gesticht in het AZC, en was er een steekpartij waarbij een asielzoeker ernstig gewond raakte. De burgemeester van Leersum liet het Centraal Opvang Asielzoekers (COA) daarom weten dat deze groep moest vertrekken. (4)

 

 

Xander

(1) RP Online via Jouwatch
(2) Werkwijzer Vluchtelingen
(3) NOS
(4) NOS
(5) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(6) Telegraaf

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. Zou het nu stilaan geen tijd worden dat de europese inboorlingen weten wat er écht gaande is ?
  Per slot is het gevaar van een kernkop op Brussel reëel en hebben ze het recht om te vluchten.
  Reken maar dat alles tussen Londen en Keulen, en van Amsterdam tot Parijs naar de prehistorie
  verhuist. De rode knop kan elk moment ingedrukt worden. Word eens wakker !

 2. Voor wie het wil zien. Sinds 6-5-2002 leven we in NL niet meer in een “democratie” maar in een “demon-cratie”.

 3. Ik wist niet dat er zoveel gynecologen geimporteerd werden.
  De vrouwen vinden het goed blijkbaar

 4. “Volgens de bestaande VN-regels is echter slechts 2% tot 3% van alle migranten een echte vluchteling – het leeuwendeel bestaat uit financieel-economische gelukszoekers. In Turkije wachten nog zo’n 4 miljoen van deze migranten op hun kans om door te reizen naar de EU.”

  Redactie, zou ik hiervan een bronvermelding mogen zien?

 5. @ Qvic: 11:42 pm, op 17/6. Keurig en correct van U verwoord. Zo is het gewoon.

 6. We kunnen hier schrijven wat we willen, het land stroomt toch gestaag vol met moslims immigranten die alle hier op de pof van ons willen leven. Nederland behoort tot een van de corruptste landen binnen de EU, de linkse kartelpolitiek waar de graaiers over elkaar heen buitelen van wie het meeste kan graaien. De VVD heeft tot nu toe de leiding in de meeste corrupte en frauderende partij genoten. Die letterlijk alles bij elkaar liegen, bedriegen en verdraaien, zolang zij maar de vetste betaalde banen binnen kunnen harken. Het volk zelf interesseert ze geen moer, zolang het volk in de illusie blijft geloven, dat ze in een democratie leven. Is alles veroorloofd binnen de linkse kartelpolitiek. Vrije verkiezingen zijn ook allang een illusie, om het volk rustig te houden. De officiële uitslagen zijn op voorhand al zo gemanipuleerd, dat er niets verandert. Zodat het gewoon weer een tandje sneller het land vol kan stromen met gelukzoekers. tenslotte moet en zal onze economie kapot gemaakt moeten worden. In opdracht van de EU. Want als iedereen arm of failliet is, kunnen zij uit die chaos hun gedroomde utopia van het 4e rijk realiseren. Dan heeft iedereen maar te gehoorzamen, als je wilt blijven leven. Dat wordt dan onze realiteit, we worden dan 24/7/365 gecontroleerd en gemanipuleerd en te werk gesteld. De DDR 2.0 is dan een feit.

 7. Gekke mensen wie zegt dat het stemmen DEMONcratisch is er zijn meer mensen beneden de streep dan daar boven. De partij die boven dient wint altijd hoe je ook stemt, We nemen ons zelf in de maling om te denken dat wij beneden de streep iets te zeggen hebben. We hebben wel de macht, maar niet de durf om er iets aan te doen. We zijn een volk van klagen, maar zijn oh zo bang onze materiele dingen los te laten en dat weten zij. Dus slaap zacht er veranderd niets, wordt alleen maar erger………

 8. @ Boorzalf
  Heb uw link gelezen en moet erkennen dat dit thans werkelijkheid is
  Van de tien geboden is niets meer over. Babylon heeft alles in zijn greep
  @ Tom Hendrix
  De Christenen krijgen het heel moeilijk, zoals ‘2 Tim 3 laat lezen.
  Ook de duivel weet wat er in de Bijbel staat en gebruikt alles om te misleiden.
  Blijf dus waakzaam.

 9. @ Boorzalf: 2:19 pm. Ik ben er ook van overtuigd Boorzalf, dat we in de Eindtijd zitten. Het visioen van deze dame, gaat realiteit zijn. Zie ook: 2 Tim.: 3. Het klopt helemaal.

 10. Twee zaken:
  1) Ruim de helft van de bevolking in Nederland heeft NIET gestemd en diegenen die nu aan de touwtjes trekken hebben dat te danken aan die minderheid die WEL op hun gestemd heeft.
  Dus voor alle duidelijkheid: thuis blijven om zogezegd een proteststem te laten zien werkt niet.
  De machthebbers lachen zich een deuk want ze zitten er nog.
  Over de asielzoekers verwijs ik naar de onderkant van deze https://matt-de-kunstenaar.jouwweb.nl/cartoons pagina waar heel duidelijk aangetoond wordt wat de toekomst van onze landen en de EU te wachten staat.

 11. Wanneer gaan we er echt iets aan doen? Of wachten er gewoon tot het telaat is.

 12. Het is de handtekening in M, waar heel veel landen (continenten) bijv. Brazilië niet voor getekend hebben. We zijn allemaal (de Westerse wereld) bedrogen en voorgelogen.
  Neen, stemmen heeft geen enkele nut meer, want u en ik zijn marionetten die aan touwtjes worden rondgedraaid. Alles is al voorgekauwd. Rutte is een Pinokkio en wordt nog tegengehouden voor het afvoerputje, wat NL heet, wij mogen met z’n allen de rioolbuis in, dat is de bedoeling. Maar een ieder krijgt ooit zijn straf. Die misdaad welkom heten.
  Rutte is niets, helemaal niets. De verkiezingen moet je zien: een bot voor de hond hangen. Maar mag er niet in happen.

  Mijn voorouders (jaha) hebben al gezegd, dit komt niet goed in Nederland. De agressor is Duitsland en Amerika (democraten). Vroeger was ik trots op mijn land, nu nog alleen maar in de provincie waar ik woon. En de rest van het platteland, hoewel ik nu zelf in een stad woon, maar (nog) wel vrij. Mijn kinderen daar maak ik me zorgen over, maar dat kan dat vrouwtje zonder kinderen, bevrijd achter het ijzeren gordijn in 1989 zich geen ene moer van aantrekken.
  Zou bijna wensen dat de muur was gebleven, met respect voor iedereen die een vrij leven hebben gekregen.

  Eén rotte appel bederft de hele mand.

 13. Het is Rutte die verantwoordelijk voor deze ellende. Die is te laf om tegen Brussel te zeggen “jongens het is genoeg” als de afzonderlijke landen hun grenzen sluiten staat Brussel met lege handen. Rutte geeft geen ene moer om de Nederlandse bevolking dat bewijst hij keer op keer met zijn gelieg en gedraai. Ook al is hij goed van de tongriem gesneden dat maakt hem nog geen staatsman laat staan en wijs man.

 14. Ik heb het al vaker gezegd, ik woon in een land vol met idioten en we worden geregeerd door een stelletje idioten. Maar ik vind het goed zo, het volk krijgt wat ze verdiend, want ze hebben zelf die idioten door wie we geregeerd worden gekozen. Zo lang we deel blijven uitmaken van de E.U. in z’n huidige vorm zal het alleen maar erger worden. Of het volk moet massaal op partijen als FvD en PVV gaan stemmen, maar dat zie ik nog niet zo snel gebeuren. Wat een waardeloos K.. volk woont hier toch.

 15. Zolang de Nederlanders op de “oude” kartel partijen blijven stemmen zullen we met deze ellende blijven worstelen. Het enige wat rest voorde gene die het hier niet mee eens zijn is vertrekken en denken verrek dan maar met je zooitje, jullie hebben het zelf gewild !!

 16. Migranten komen graag naar christelijke landen, omdat ze weten hoe hier de wetgeving is.
  Voor eigen bevolking geldt die wetgeving niet meer, zoveel regels zijn erbij gekomen.
  Eigen volk wordt alles afgenomen, door maffia gebroed die massale migratie bevorderd en financierd.
  Is eigen volk nu echt zo dom, of zijn ze bang hun inkomen kwijt te raken.

 17. De vluchtelingen worden gewoonweg ingezet als middel om de sociale voorzieningen te kunnen stoppen en een controlestaat te vormen naar het Chinese model.

 18. Verwijt de politiekers niets, maar deze die ze aan de macht gezet hebben, dat zijn wij.
  Gans uw leven op dezelfde partij stemmen, hoe kunt u dat noemen, bestaat er wel een woordt voor?
  Alle vier jaar uw volmacht geven is voor die tijd uw mond houden over de onvoorziene en niet bedachte gevolgen.
  Buig uw hoofd en denk vier jaar lang, aan wie de volgende verkiezing uw volmacht te geven, hopende dat die tijd genoeg is om tot een andere daad te komen.
  Wij hebben de laatste 100 jaar grote hoeveelheden papieren universitaire en hoog geschoolde diplomas uitgereikt.
  Waar is het gezond verstand en daden van die theoretische intelectuelen die nog niet het nadenken geleerd hebben!

 19. @Will.
  Er staat de linkse kiezers een zware politiek correcte schok te wachten als men – om niet te discrimineren met de migranten en alles betaalbaar te kunnen houden – keihard gaat beginnen snoeien in hun lonen, uitkeringen, pensioenen, enz.
  Eigenlijk zou dat positief nieuws moeten zijn voor de linkse kiezers want hoe armer ze worden, hoe minder ze kunnen uitgeven en dat is natuurlijk goed nieuws voor milieu en klimaat…

 20. t.a.v. M.en haar tweelingziel,

  Een correctie, mits op verstandelijk niveau en kennis van zaken is altijd goed. Goed om toch nog iets verder te zoeken. En dat heeft weinig met eigenwijsheid uit te staan maar meer met eigen wijsheid .
  Zoek maar, in dit geval op : Wikipedia naar…. misdaad tegen de menselijkheid.

 21. iets wat niet bestaat buiten de deur houden? mooier bestaat zoiets? of is alles mooi? beter bestaat het? of is alles perfect? zijn we al in het koninkrijk, dat bestaat niet? hoe versla je iets dat niet bestaat
  Het is niet te verslaan, er is altijd iets dat niet bestaat! Het koninkrijk dat bestaat altijd en eeuwig!
  Ga voor de dingen die eeuwig bestaan zoals liefde en waarheid en vertrouwen etc en niet voor de dingen die niet bestaan want het kan zomaar gebeuren dat je dan niet zelf bestaat! De keuze is reuze, vooral als het niet bestaat! Maar je ziet het toch! ik zie geen 250.000! Het ligt nooit aan jezelf? Maar aan die 15 miljoen of miljarden? Geschapen naar gelijkenis van je creator? Ik denk dat die zegt ik heb deze wereld geschapen voor jullie! En niet het komt door andere!

 22. Zie het van de zonnige kant.
  Zodra er zo’n 80 millioen Moslims hier in Europa beland zijn kunnen wij naar het Midden Oosten verhuizen.
  Want de weinige Moslims die daar dan nog leven zijn de goede Moslims.
  Extra voordeel wat we dan hebben is dat (New Nederland) dan veel meer grond opervlakte heeft.

 23. Iedereen mag blijven en als ze niet mogen blijven dan mogen ze toch blijven. De ontblankings agenda heeft de hoogste prioriteit. Maakt niet uit dat je niets kunt of wilt en alleen maar je hand ophoudt. Het maakt niets uit of je liegt en bedriegt of zelfs een moordenaar bent met een oorlogsverleden. Welcome to Holland, your final destination…

 24. Vanuit mijn informatiebronnen hoor ik telkens het aantal van 8 miljoen (!!) immigranten die de komende ca. 10 jaar (met volle medewerking van de Bende-van-Brussel & VN & ‘onze’ politieke landverraders m.u.v. in elk geval de PVV) naar alleen al Nederland zullen komen.

  Dus van 17 naar 25 miljoen inwoners! Wie gaat/kan dat betalen? Ten koste van wat/wie gaat dit allemaal? (OF je behoudt je verzorgingsstaat OF je wordt zelf derdewereldland)

  Dat wordt burgeroorlog, want: waar gaan die wonen, hoe gaan die zich (niet) gedragen, andere cultuur (vnl. moslims), onrust, rellen, criminaliteit. N.m.m. is dit pure omvolking.

  De natte droom van Brussel en lieden als Soros: de 1-2% elite die alle macht pakt en waarvoor 98-99% de loonslaven zullen moeten zijn. Kalergi-plan 2.0. WALGELIJK.

  #WakeUpStandUp #PVV #NEXIT

 25. korte reactie: misdaad tegen de menselijkheid moet zijn: misdaad tegen de mensheid! (crime against humanity)
  Een misdaad tegen een kwaliteit (als vriendelijkheid, menselijkheid) bestaat niet.

 26. @Sultan
  Ben het eens met uw reactie op die van Oh je.
  Het meeste werk wordt met computers en robotten gedaan in wat voor tak ook.
  En alles wordt groter. Waardoor er minder personeel nodig is. Ze werken soms op twee plaatsen.
  De enigen die wat aan migranten hebben is de bureaucratie, is voor hun werkgelegenheid.
  En dat is in de 70er jaren al begonnen.

 27. Dit is nog maar het begin , je links stemmers , dit is nog maar het begin , dit stelt nog helemaal niets voor , je wilt nog lang niet luisteren , totdat het te laat is . Dom achterlijk stemvee.

 28. Het is oorlog.
  De EU (open grenzen) is opgericht om oorlog te voeren tegen eigen bevolking.
  In plaats van te beschermen.
  Moorddadig, de EU. Bewust, dus moet de eu opgeheven worden.
  Bewust zo gepland, trek uw conclusies en doe wat goed is voor allen.

 29. Wanneer komt therry baudet ons redden help alles wordt in de toekomst mosslim mensen denk toch eens na en stem niet links beschem onze moooie tolerante maatschapij!!!!

 30. De kartelpartijen en hun hielenlikkers zijn voor deze puinhoop verantwoordelijk. Onze kinderen en kleinkinderen zijn zwaar de Sjaak. Eens zal door dit wanbeleid de vlam in de pan slaan.

 31. Waar is het vn/eu-criterium van oorlogsgebied gebleven om vluchtelingen/asielzoekers te moeten opvangen?
  Is er oorlog in iran, nigeria, algerije, marokko, turkije en moldavië?????
  Neen, dat zijn veilige landen dus waarom worden ze toegelaten? Deze economische vluchtelingen kunnen dus volgens de regels van eu zélf meteen gerepatrieerd worden want zij kunnen geen aanspraak maken op de status van oorlogsvluchteling.
  Intussen is daesh/is verslagen en kan dus ook de terugtocht van syriërs aanvangen om hun geboorteland terug op te gaan bouwen?
  Hoelang gaan we dit nog tolereren?

 32. En de verrijking van/door de diversiteit neemt hand over hand toe.
  Is het de schuld van de Politiek?
  In eerste instantie ja, maar in tweede instantie heeft “het Volk” via de ‘democratische weg’ de huidige regering gekozen en is daardoor debet aan deze verrijking.

  Maar gelukkig hebben we nog:
  – Wereldkampioenschappen vrouwenvoetbal
  – Tour de France
  – RTL Boulevard
  – SBS Shownieuws
  – … en nog veeeeeel meer van zulke onzinnige priet-praat op TV waardoor we de elende van alledag even kunnen vergeten en ons kunnen vergapen aan de ellende van “De Sterren”.

  dikke B.S.

 33. Wat een waardeloos beleid weer.
  Maar ach, het verbaasd me niks. Ze zullen en moeten die parasieten naar Europa halen…

  Terugsturen wordt onmogelijk gemaakt en als je er wat van vind ben je rasist o.i.d…

  Wat een idioten regeren er zeg… Triest!

 34. Beste mensen, dit is gewoon de uitvoering van het duivelse ” Coudenhoven-Kalergiplan”. En inderdaad voor Nederland zijn hiervoor vnl. verantwoordelijk; de VVD,CDA,PvdA, en Demonen 66, precies zoals @ Doordenker aangeeft. De instomme kiezers/schapen blijven maar stemmen op deze partijen, dus, jammer maar helaas pindakaas!

 35. er is nog een ander probleem,de economie’n in west europa doen het steeds slechter,vooral duitsland,de infrastructuur verloederd vorige maand 60,000 duitse werknemers ontslagen,brussel die aast op onze pensioenpotten,huizen die worden verkocht tegen prijzen waar de logica totaal ontbreekt,een hoekhuis uit 1964 bij mij in de buurt verkocht voor 190,000 euro x 2.2 = 418,000 gulden,de idioterie ten top deels omdat de vraag hoger is dan het aanbod,maar het grootste deel komt door de inflatie,de euro wordt steeds minder waard,lonen stijgen amper ect ect,piet

 36. Ter attentie van Ohje….
  Hier is al zoveel over geschreven en gediscussieerd. Een eenzijdig door Brussel aangenomen ,voornemen’ zonder de inwoners van de lidstaten hierover te laten beslissen is, en mag nooit, géén democratische beslissing, DUS illegaal !
  Ohje, je begrijpt dat ik dit beleid verfoei én dit immigratiepact een misdaad vind tegen de Europese menselijkheid.
  Veel artikelen hierover gelezen en bewaard, c.q. afgedrukt. Op 16 juni 2016 verscheen een artikel : Europa wil
  60.000.000 zestig miljoen migranten voor 2050 binnenhalen. Dit onder het mom dat ze ‘ De Redders van Europa ‘ zijn.
  Inmiddels mag wel duidelijk zijn dat deze mensen niet nodig meer zijn voor ,arbeiders werk’ = productie personeel. Voor het jaar 2050 zal meer dan 50 % van alle werkzaamheden door robotwerk en cad cam worden verricht. Het zogenaamde ,helicoptergeld’ zal voor die tijd zijn ingevoerd. Het grootste probleem zal nog groter worden namelijk hoe houden de regeringen het klootjesvolk nog tevreden …. . Wie niet werkt zal niet eten is hiermede vervallen. Brood en spelen ook. Een zeer twijfelachtige toekomst. Een angstige toekomst, grote wereldwijde ontevredenheid is een voedingsbodem voor erger.

 37. Het volk mag zich gelukkig prijzen! Het zal krijgen waarvoor het gekozen heeft.
  Iedereen die gestemd heeft voor de politieke partijen die de grenzen open zetten en nu komt zeuren over de gevolgen, verdient nog een extra schop onder zijn/haar kont.

 38. Volgens het migratiebeleid,pakt volledig legaal.
  Niet zeuren dus.😷

Comments are closed.