Integratie professor verandert van mening: ‘Tijd om muur met prikkeldraad om Europa te bouwen’

Hongaarse premier Orban waarschuwt andermaal dat Europa door miljoenen moslimmigranten zal worden overspoeld; ‘Geld niet naar immigratie, maar naar Europese gezinnen’

—————————————————————————————————————————————-

Uffe Østergaard, professor Europese Beschaving en Integratie aan de universiteit van het Deense Arhus, en tevens professor Geschiedenis aan de Copenhagen Business School, was jarenlang een voorstander van de multiculturele samenleving en massa immigratie. In een ingezonden artikel schrijft hij dat hij nu van mening is veranderd. ‘We moeten de grenzen beschermen, anders zal de bevolking in opstand komen tegen de regering. Het is tijd om vier rijen dikke muren met prikkeldraad, schijnwerpers en bewakers te bouwen.’

De integratie expert waarschuwt dat als die muur er niet komt, er een scheiding zal komen tussen West en Oost Europa. Het Westen wil namelijk meer immigratie en zal steeds verder islamiseren, terwijl het Oosten zijn eigen identiteit, cultuur en beschaving overeind wil houden.

In het Westen zullen de migranten getto’s almaar groter worden en in aantal toenemen, waardoor hele steden en stadsgebieden islamitische no-go zones worden. Het feit dat die getto’s al bestaan is volgens Østergaard het bewijs dat de integratie heeft gefaald. ‘Het is een goed voorbeeld van in opkomst zijn parallelle samenlevingen. De integratie is niet voor iedereen mislukt, maar voor relatief velen wel.’

In plaats van integratie van de hier al aanwezige migranten zouden de Europeanen daarom moeten inzetten op ‘assimilatie’, zo pleit hij. Dat houdt in dat er geen ruimte meer moet worden geboden aan de verspreiding van de segregerende, discriminerende, intolerante en racistische islamitische haatcultuur, die in bijvoorbeeld Frankrijk een verveelvoudiging van het aantal aanvallen op christenen en christelijke doelwitten heeft veroorzaakt (3).

Putin: Multiculturalisme is niet langer houdbaar

De Russische president Vladimir Putin gebruikte onlangs in een vraaggesprek met de Financial Times vergelijkbare woorden. ‘De heersende (Westerse) elite heeft zich afgescheiden van het volk. Het zogenaamde liberale idee heeft zijn beste tijd gehad. Sommige Westerse leiders hebben ingezien dat het multiculturalisme niet langer houdbaar is.’ (1)

Orban: Geld niet naar immigratie, maar naar Europese gezinnen

De vanwege zijn anti-immigratie / anti-islam beleid immens populaire Hongaarse premier Viktor Orban heeft Europa nogmaals gewaarschuwd dat het overspoeld zal worden door miljoenen (moslim)migranten. Hij riep de Europese naties op de fouten van de EU te corrigeren, en herhaalde dat Europa alleen sterk kan blijven als de volken hun soevereiniteit en onafhankelijkheid behouden. Daarom mag er geen federale EU-superstaat komen.

De Europese elite wil ook meer immigratie om de in veel lidstaten reeds ingezette bevolkingsvermindering te compenseren. Daar heeft Orban een veel logischere oplossing voor: de Europeanen moeten zelf weer meer kinderen krijgen, wat niet langer financieel moeilijk tot onmogelijk moet zijn, maar juist moet worden gestimuleerd.

Orban wil daarom dat er onmiddellijk een einde komt aan het anti-gezinsbeleid van de gevestigde orde in West Europa. De enorme bedragen die nu al worden uitgegeven aan massa immigratie en uitkeringen voor migranten (waarvan het leeuwendeel tot in lengte van jaren en vaak permanent afhankelijk van zal zijn) moeten weer aan Europese gezinnen worden gegeven. (2)

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Journalistenwatch
(4) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

20

 1. De geschiedenis herhaalt zich en we zitten nu in de middeleeuwen
  Je zou het ook de 80 jarige oorlog kunnen noemen sinds 1945, de oorlog ging immers gewoon door.
  Het was toen al beslist dat er een Verenigd Europa zou komen.

  @ Tom Hendrix
  Bedankt voor Uw reactie.

 2. Dat zal er nooit komen denk ik, en dit om de eenvoudige reden, het is een natte droom van links om nog meer diversiteit binnen te laten dat zien we ook bij de democraten in de VS. shalom

 3. Dit is allemaal bekend etc vooral in de grote steden van Europa
  Maar kan iemand mij nu vertellen
  Hoe dit op langere termijn in resulteert daar hoor ik niet zo veel over
  Wat zijn volgens de regeerders de gevolgen over een 10 20 jaar

 4. De mentaliteit van de massa :, Wij genieten nu van onze kinderen wat hierna komt lossen zij zelf maar op.

 5. Dat niemand van de eurropese leiders dat kan verzinnen. Misschien het aantrekkelijk maken voor mensen om weer kinderen te nemen. Als jezelf amper rond komt is het krijgen van kinderen het probleem alleen maar vergroten. Maar nee de oplossing was om veel geld aan immigranten te geven zodat de bedrijven ook nog eens goedkope arbeiders heeft. Plus arme mensen kun je gemakkelijk uitbuiten. Totaal mislukte visie zul je denken. Maar wie blind en doof is zal niet bij zinnen komen!

  Ik snap niet dat zo weinig mensen hier boos om zijn. Het is een grote middelvinger van de elite richting ons. Maar veel gezinnen zien niet in wat voor toekomst er is voor hun kinderen. Geen!

 6. Behoudens in een juridische context hoor je nooit meer iets van deze professor.

 7. Ik kan er niets aan doen, maar het verval van europa raakt mij diep. Het is schrijnend hoe de bevolking zucht onder het terreur van geweld door immigranten. De wanorde zal alleen maar toenemen omdat de leiders amper reageren. De VN lacht in z’n vuistje.
  De hoge kosten door immigratie zorgt ervoor dat werkende mensen gebukt gaan om alles rond te krijgen.

 8. @ Raveltje: 7:07 pm, op 14/7. Helemaal waar Raveltje. Zo is het precies.

 9. Ik vind immigratie schandalige moderne slavenhandel. Slaven uit Afrika werden een paar honderd jaar terug op boten gepakt, velen stierven bij de overtocht of verdronken en werden daarna als slaven ingezet voor extreem laag betaalde arbeid. (alleen eten, drinken en onderdak).
  En wat doet de linksdraaiende elite nu? Precies hetzelfde!!
  Afrikaners met gammele bootjes overvaren waarbij er velen omkomen om ze vervolgens tegen lage lonen te willen inzetten in fabrieken en andere bedrijven. Ongeschoolde, slecht betaalde arbeid en red je zelf verder maar. Moderne slavenhandel met een ‘vluchtelingensausje’.

 10. Deze bekeerde Professor moet na zijn uitspraken net als ik een half jaar lang 24/7 openlijk gevolgd worden door eén van de geheime diensten .
  Dat zal hem leren de waarheid te durven spreken .

 11. Voorbeeld van mediamanipulatie zojuist bij Nieuwsuur:
  Vice-president Pence, VS, bezocht enkele detentiecentra eerder deze week.
  O.m. een waar veel kinderen zijn.
  Daarnaast een met veel mannen in minder mooie omstandigheden.
  Pence liet zich lovend uit over de goede verzorging van de kinderen en hekelde eerder deze week dat CNN alleen het mannenkamp liet zien.
  Nieuwsuur had Pence’s commentaar over de kinderen geplaatst onder beelden van zijn bezoek aan het mannenkamp ….
  Wel erg doorzichtig deze manipulatie. Zo ontstaat fake-berichtgeving dus.
  Eerlijk gezegd is het niet zo handig van Nieuwsuur dat nu te doen, met de beelden van dat bezoek nog vers in het geheugen …

 12. Helemaal eens Oma! Te laat. En deze professor ziet nu pas wat velen 40 jaar geleden al aan zagen komen. Fijne professor..

 13. Na de tweede wereldoorlog moest Europa weer opgebouwd worden, dus werk, maar koste miljarden
  Nederlandse dienstplichtigen moesten naar Indonesië, waar het oorlog was.
  Toen ze terugkwamen was er niet voldoende werk en inkomen en velen vertrokken naar Amerika
  Wel kwam er een geboortegolf en werd de zorg uitgebreid.
  In de 70er jaren kwam er meer bureaucratie en werden gezinnen kleiner.
  Het werk werd opgevuld door gastarbeiders, maar op hetzelfde moment werden kleine bedrijfjes eruit gejaagd
  Gastarbeiders gingen niet terug maar haalden hele families naar Europa en ook Nederland.
  Eigen dienstplichtigen werden ingezet om overal te moeten vechten, terwijl dat volk naar hier kwam.
  In de 80er 90er jaren moesten vrouwen blijven werken om een eigen iets te hebben, maar waren echtscheidingen
  lopende band geworden. De modegril uit de 70er jaren ging door.
  Kleinere gezinnen vooral bij ambtenaren. De deeltijdbanen.En heeeeel veeel vrijwilligerswerk wat vaak wordt
  vergeten. En toch moest er altijd worden bezuinigd, met de euro zelfs meer dan de helft.
  Er is genoeg schoolgaande en werkende jeugd, maar als het werk allemaal automatisch en met robotten wordt
  gedaan, hebben we dan migranten nodig? Het bestuur hoort er eerst voor eigen volk te zijn.
  Eerst eigen volk uit de euro crisis halen, geen schulden, geen voedselbanken, geen bezuinigingen meer
  Dan pas kun je migranten binnenhalen, wat overigens grotendeels geen vluchtelingen zijn.
  In plaats van Europa een derde wereld te maken.
  Ook Nederlanders hebben recht op voldoende inkomen voor gezin of oude dag.

 14. Eens met het artikel. En dit zijn nu de gevolgen van: “Resolutie van Straatsberg”, en het “Coudenhoven-Kalergiplan”.

 15. Een muur rond de EU zal moeilijk zijn want wat doe je met die Griekse eilandjes die tegen de Turkse kust liggen? De zeestraten vol met mijnen leggen? Het is nu eenmaal gewoon dat mensen die op zo’n eiland aankomen in de EU zijn en niet terug willen en dus ook niet terug hoeven te gaan

 16. Jammer voor deze professor ‘Europese beschaving’. Door de waarheid te vertellen zal hij nu ingedeeld worden bij de mensen die niet langer ‘politiek correct’ zijn. Hij zal moeten zwijgen en krijgt vast een stempeltje met als gevolg dat hij niet meer zal kunnen functioneren zoals voorheen.
  We leven in de omgekeerde wereld: waarheid wordt verguisd en de leugen wordt omarmd. Wat staat daarover ook alweer in de bijbel?

 17. Deze linkse, geitenwollensokken professor haalt eindelijk zijn kop uit het zand? Ruim te laat, me dunkt!
  En hij is bezorgd over de scheiding tussen oost en west europa maar niet over de ménsen?
  Zijn halfslachtige oplossing van assimilatie is een maat voor niks, zachte heelmeester bedekt de etterende wonde zodat die verder kan woekeren ipv weg te snijden.
  Totaal verbod op de segregerende, discriminerende, intolerante, racistische islamitische haatcultuur met een directe uitwijzing van elke moslim met familie die weigert te integreren en onze wetten strikt na te leven.
  Te beginnen met paard en man te benoemen: moslims haten en minachten ons en onze westerse maatschappij en hebben daarom niet het recht om hier te mogen leven, vaak dan nog terend op onze welvaart zoals een parasiet op hun gastheer met medeplichtigheid van onze eigen politieke verraders.
  De essentie en hoofdoorzaak van maatschappelijke problemen met islam is de gewaande superioriteit van moslims waarbij het mensenrecht en onze grondwettelijke gelijkheid geschonden wordt met de smoes van racisme en discriminatie.
  Ongelijkheid bestrijden door voorkeuren aan moslims = nét ongelijkheid door het discrimineren van niet-moslims.
  Die óngelijkheid is de schande waar ELK probleem een gevolg van is.

 18. Wie is nu nog zo idioot te denken dat typetjes als Timmermans zich vrijwillig zullen terugtrekken? Die oorlogsmisdadiger in spe heeft het zelf al aangekondigd: Iedereen moet zijn bek houden en doen wat hij wil of anders OORLOG. Precies stelende stinkboef je hebt het al zover laten komen dat je gelijk krijgt, het elitaire tuig moet ter verantwoording worden geroepen, niet goedschiks dan maar kwaadschiks, als we willen overleven. Maar helaas er zal in west Europa niets veranderen, men blijft op de oplichters en verraders stemmen want, overwaarde enzo toch?

Comments are closed.