Oostenrijkers geschokt: Migranten oefenen met schijnexecuties ‘voor terreur tegen bevolking’

Afbeelding: privé opname via (1).

———————————————————————————————————————————–

Psychologen: Executies naspelen verlaagt in hersenen de drempel voor plegen van geweld – Bekendste Zweedse linkse pro-immigratie journalist erkent grof geweld door migranten: ‘Iedereen wist dat dit op een ramp zou uitlopen’

———————————————————————————————————————————–

Jonge migranten die in de Oostenrijkse stad Linz midden op straat met levensecht lijkende vuurwapens executies naspeelden hebben grote onrust onder de bevolking veroorzaakt. Ook bij psychologen zijn alle alarmbellen afgegaan. ‘Dergelijke ensceneringen van dodingen dragen eraan bij de hindernisdrempel (voor het plegen van geweld) te verlagen,’ waarschuwde crimineel psycholoog Barnabas Strutz op basis van onderzoeken in het leger. Sommigen zijn dan ook bevreesd dat de ‘live’ oefeningen, die kopieën lijken van ISIS executievideo’s, straks worden gevolgd door een massale terreurgolf –of zelfs oorlog- met echte wapens tegen de autochtone bevolking.

Het waren maar twee migranten die door omwonenden op  bovenstaande foto werden gezet toen ze een executie naspeelden, maar desondanks reageerde de politie meteen, nam het ‘soft pistool’ in beslag en deed aangifte tegen een 14 jarige migrant wegens ordeverstoring.

Sommigen zien er enkel een vorm van kattenkwaad in, maar psycholoog Barnabas Strutz is er het daar niet mee eens. Volgens hem blijkt uit ervaringen en onderzoeken in het leger dat dit soort ‘spelletjes’ de drempel in de hersenen om geweld te plegen verlagen.

Jonge ‘Allahu Akbar’ moslims bestormen met speelgoedwapens feest basisschool

Anderen wijzen erop dat dit voorval niet als incident kan worden afgedaan. Zo bestormden in Graz een groepje 8 tot 10 jarige moslimkinderen met speelgoedwapens al ‘Allahu Akbar’ schreeuwend het schoolafsluitingsfeest waar op dat moment zo’n 300 leerlingen aanwezig waren, die allemaal werden ‘neergeschoten’. Reactie: ‘De vraag is van wie deze kinderen dat hebben, want zelf zullen ze zoiets toch niet hebben bedacht.’

Iemand wijst op een uitgelekte video van een enige tijd geleden waarop was te zien hoe ‘Erdogans kindsoldaten voor lijken moeten spelen’. Velen herinneren zich de opnamen in zalen en moskeeën waar moslimkinderen in militaire uniformen waren gestoken en met nepwapens anderen moesten ‘executeren’.

‘Binnenkort heersen hier toestanden zoals in de Parijse banlieus,’ luidt een commentaar. ‘Daar durft de politie alleen nog maar met honderden tegelijk te komen. De bevolking is dus terecht bezorgd als ze deze toestanden op straat zien.’

Bekende linkse Zweedse journalist: ‘Iedereen wist dat dit op een ramp zou uitlopen’

En wat te denken van de inmiddels beruchte migrantenwijken in grote Zweedse steden zoals Malmö, Göteborg en Stockholm. Jarenlang werd de exploderende criminaliteit –vaak letterlijk in de vorm van handgranaten en zelfs springstof explosies- door de gevestigde orde genegeerd of gebagatelliseerd. Een van de bekendste linkse Zweedse journalisten die zich altijd krachtig voor immigratie uitsprak, de bij Aftonbladet werkzame Lena Mellin, heeft nu erkend dat de integratie van enorme aantallen migranten uit Afrika en het Midden Oosten compleet is mislukt.

Steeds meer islamitische no-go zones in grote, maar inmiddels ook kleinere steden, waar criminele migrantenbendes vrij spel lijken te hebben, zijn niet langer te ontkennen. ‘Alle partijen, misschien met uitzondering van de Linkse Partij en de Zweden Democraten (SD), zouden zich moeten schamen dat ze zich op dit punt amper iets aantrekken van de realiteit,’ aldus Mellin. ‘De politici hebben de ontwikkelingen in onze voorsteden grotendeels genegeerd, ondanks het feit dat iedereen wist dat dit op een ramp zou uitlopen.’

‘Nu blijkt dat de waarheid over culturele verrijking zo duidelijk is dat het niet langer kan worden ontkend, hoe reageert het Zweedse media establishment?: ‘We wisten altijd al dat dit slecht zou aflopen. We zij alleen vergeten u dat te vertellen.’ En geven dan politici de schuld,’ geeft de bekende anti-islamisering blog Gates of Vienna als commentaar.

In Malmö is de politie totaal niet opgewassen tegen de criminele migranten, dus nodigden ze de bendeleiders uit om gezamenlijk een pizza te komen eten. De Zweedse regering deed ook een duit in het politiek correcte zakje door $ 175.000,- uit te trekken voor ‘drag queen’ voorleesuurtjes voor schoolkinderen door als vrouwen verklede mannen. [sarc on] De bendeleiders waren zó onder de indruk, dat ze onmiddellijk hun leden bevolen de wapens neer te leggen en geen auto’s meer af te branden, winkels te beroven en op te blazen, en Zweedse meisjes te verkrachten… [/sarc off]. (3)

Migrantenoorlog tegen bevolking – onzin?

Waar dit volgens W.K.Eichelburg, beheerder van het Duitse Hartgeld.com, toe gaat leiden? Tot een even plotselinge als massale aanval van moslimmigranten op de nog immer nietsvermoedende Europese bevolking, met honderdduizenden slachtoffers als gevolg. Probleem is alleen dat Eichelburg dat ‘Uur Nul’ de afgelopen jaren al zó vaak voorspeld heeft, dat nog maar weinigen hem serieus nemen. (2)

Maar complete onzin lijkt het vermoedelijk niet – zeker niet in het licht van de vele dodelijke islamitische terreuraanslagen en misdaden die we de afgelopen jaren in Europa hebben meegemaakt, of de diverse ontdekkingen van enorme hoeveelheden wapens in of bij moskeeën in heel West Europa, of de diverse waarschuwing van veiligheidsdiensten dat er minimaal enkele duizenden ISIS strijders vermomd als vluchtelingen naar Europa zijn gekomen.

Vergeet ook de vele dreigementen aan het adres van Europa door hooggeplaatste politici en officials van de Turkse AKP van dictator Erdogan niet. Al enkele jaren geleden dreigde Ankara letterlijk de miljoenen in Europa wonende Turken als ‘vijfde kolonne’ te gebruiken tegen de autochtone bevolking.

Mocht er inderdaad toch zo’n massale aanval worden voorbereid, dan zullen de autoriteiten deze vermoedelijk enige tijd op zijn beloop laten gaan, om de daarna ontstane chaos en paniek aan te grijpen voor een –reeds stapsgewijs in oprichting zijnde- totalitaire politiestaat. En die zal op zijn beurt hard ‘nodig’ zijn om de geplande systeemcrisis in de EU los te laten barsten, die bedoeld is om de Europese volken zover te krijgen hun verzet tegen een federale EU-superstaat, een almachtig Brussel in de vorm van een neocommunistische geïslamiseerde klimaatdictatuur, op te geven.

 

Xander

(1) Kronen Zeitung (foto / Bild: zVg = Zur Verfügung gestellt / rechtenvrij).

(2) Hartgeld (PDF)
(3) Paul Joseph Watson / Summit News via Zero Hedge

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. Deze misdaadvormen zijn overal in West-Europa gaande en zullen blijven worden gepleegd, zolang men het fenomeen geïsoleerd beschouwt als (jeugd-)criminaliteit ipv voor wat het is ‘ethnisch revanchisme’, al dan niet gelegitimeerd door Koran, soera’s ,sharia, hadith,al bestaand vanaf de 14de eeuw, dus 300 jaar voor kolonialisme. Het is dus geen politiëel/justitiëel vraagstuk, maar een militair vraagstuk passend bij de strategie en tactiek van een asymmetrische raciale burgeroorlog. Dit heeft mijn Centrumpartij al in de jaren tachtig gedenonceerd en voorspeld. Weest U gerust, vanaf januari 2020 is u wrs van mijn commentaren verschoond. Ik verlaat het strijdtoneel met de woorden van wijlen historicus Huizinga: “De massa ziet nooit wat’. Voorts ben ik het niet eens met de stelling, dat reli-joden een scherm vormen tegen islamisering, omdat AFS, CIDI, vele zichzelf joods noemende politici om het hardst de multiculturele samenleving voor Europa hebben bejubeld en elke kritiek op de islam als racisme hebben geëtiketteerd, totdat de eerste mohammedaanse bom bij een synagoge plofte.

 2. @Willem:
  “Je zou het demografisch en militair strategisch moeten uitzoeken hoeveel man ze nodig hebben en wanneer ze dat ongeveer kunnen bereiken.”
  De geschiedenis leert ons dat als moslims 20% van de bevolking uitmaken, ze in actie komen om de boel over te nemen…..in vele steden maken ze echter ongeveer maar 7% vd bevolking uit en misschien wel nog minder, maar het líjkt alsof ze met meer zijn door hun grote bek, hun oververtegenwoordiging in de criminaliteitscijfers én gevangenissen (waar ze altijd als ‘Belgen’ gerekend worden door de dubbele nationaliteit om hun migranten/moslim aantal te verdoezelen) met de dagelijkse portie ‘opsporing verzocht’ in de leugenmedia waar ze steevast en nóg steeds omschreven worden als “jongeren”, “psychisch gestoorden”, enkel initialen en bij misdrijven in het buitenland als “Bélgen”….
  Autochtonen zijn dus nog even in de méérderheid…daarom ook de tweespalt in ál de politieke partijen tussen de gunst van de autochtone meerderheid voor machtsbehoud (verschuiving naar rechts zoals we overal zien?) en het pamperen van moslim kiesvee waarvan politici verwachten dat zij het kiespubliek te gaan uitmaken in de toekomst, mede veroorzaakt en gepland door hun immigratie moslim invasie.
  Schipperen en hengelen naar kiesvee, tegelijk warm en koud blazen en hypocriet telkens draaien als een blad aan een boom…we kennen dat allemaal wel van de tegenwoordige politici…
  Politieke dummies vergeten wel dat ze moslims zelf toegang gaven tot de politiek waarmee autochtone politici hun eigen graf hebben gegraven: uitgespuwd als landverraders door de autochtone bevolking én uitgespuwd als gehate ongelovigen door moslims, die voor hun moslim politici zullen stemmen…’onze’ politici mogen dan nog blij wezen als ze de politieke machtsovername, die ze zelf mogelijk maakten, overleven met hun hoofd op hun schouders…

 3. Ze maken er gewoon een spelletje van een bezienswaardigheid.
  Maar het geeft wel weer dat ze dit ook daadwerkelijk doen zoals ze in video’s laten zien.
  Het zijn beesten.

 4. Bundy,

  indeerdaad ! Wie zaait die zal oogsten !!!

  Gelukkig staat Vlaams Belang sterk in Vl. !!!

 5. Asiel-, Afrika- en andersoortige aangespoelde Boomers gaan onze toekomst naar de gallemiezen helpen. Dat is wat zeker is. Tegen die tijd ben ik gelukkig de pijp uit, het zal mijn tijd wel duren.

 6. 1120 radicale moslims in Berlijn

  Volgens de baas van de veiligheidsdienst is het gevaar door aanhangers van terreurorganisatie Islamitische Staat nog altijd aanwezig. „IS wil ook, nadat ze verslagen zijn, naar buiten bekendmaken dat ze er nog altijd zijn en dat ze nog leidend zijn”, zei Fischer. „Er zijn nog altijd aanwijzingen dat mensen gedachten hebben om een aanslag te plegen.”

  Lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2102099668/1120-radicale-moslims-in-berlijn

 7. Ach welnee het zal nooit gebeuren dat die lieve islammensen en zwarte Afrikanen met vaak enkel haat in hun hart de ooit voornamelijk blanke bevolking van Europa wensen uit te roeien. Dat kan ook niet want dat zou heilige Obama nooit goed vinden hoor…. Er moeten nog wel wat blanken overblijven voor in het reservaat zodat zwarte Afrikaanse en islammensen ze daar kunnen gaan bekijken als soort curiositeit.

 8. Nederland en eigenlijk de hele EU en VN hebben zich laten chanteren door de Arabieren. Wat was het geval? Het kleine volkje Israël had voor de vierde keer de ultra moderne legers van Egypte, Syrië en Jordanië in de pan gehakt.

  De eerste keer in 1948 toen Israël [toen nog maar met 650.000 inwoners] drie jaar na Auschwitz ] de Joodse Staat vestigden in het M-O. Rome en Mekka waren verbijsterd, die hadden zo gehoopt dat de Arabieren de Holocaust tegen de Joden zouden voltooien. Arabieren zijn hardleers, want wat gebeurde er?

  De tweede keer in 1956 de Sinaï oorlog. Israël won samen met Frankrijk en Engeland de strijd.

  Toen kwam voor de derde keer in 1967 de brallende Nasser opnieuw met zijn door de Russen bewapende legers om Israël voorgoed in de Middellandse Zee te drijven, samen met Syrië en Jordanië.

  Weer hingen de Arabieren amechtig in de touwen, knock-out geslagen door de Leeuw van Judah, het nog steeds kleine volkje Israëls dat toen nog geen 3 miljoen Joden telde! Een wonder…Israël maakte toen heel Jeruzalem tot de ene ongedeelde hoofdstad van Israël, heroverde heel Judea en Samaria op Jordanië, heroverde de Golan Hoogvlakte met uitzicht op Damascus en heroverde Gaza, allemaal voorheen Joods Bijbels Grondgebied.

  Hadden de Arabieren nu hun les geleerd? Welnee, Rusland bewapende Arabische legers opnieuw voor de Vierde keer kwamen de moordzuchtige legers van de Arabieren richting Israël om hen te vernietigen op Yom Kippoer, oktober 1973 de jaarlijkse vastendag waarop alle Israëlieten 24 uur lang niet eten en drinken, geen seks hebben.

  Na een hevige strijd moesten Arabieren capituleren en een wapenstilstand sluiten! Nasser wist niet waar hij moest kruipen! Israël gaf toen de Arabieren eten en drinken.

  Israël behield al zijn grondgebied tot op deze dag ondanks 2 Intifada’s en dagelijkse raketaanvallen en haat van alle Arabieren, Arafat, Abbas, Hamas, Hezbollah, Iran.

  Joden en Christenen hebben nooit iets goeds van Arabieren ervaren. Sinds 1973 zagen Arabieren kans om de VS en Europa met hun Oliewapen te chanteren. Wat werd er toen in alle stilte en geheim overeengekomen? Jullie krijgen olie als onze werkeloze Arabieren toegang krijgen tot al jullie landen en steden. Zij mogen daar moskeeën bouwen, scholen stichten en jullie moeten hen daarbij behulpzaam zijn.

  Het allerergste was dat ook de Paus en de Wereldraad van Kerken dat een goed plan vonden.
  Alle info hierover kunt u lezen in het uitnemende boek van Peter Siebelt: Modus Operandi – de pro-Palestijnse lobby en de Kruistocht van de kerken.

  Lees vooral de page-turner van de Belgische Dirk Verhofstadt: Pius XII en de vernietiging van de Joden.

  Oriana Fallaci, Emerson Vermaat met zijn boek: Hitler en de Arabieren, Frits Bolkenstein, Hirshi Ali, JanMaat, Pim Fortuyn, Geert Wilders waarschuwden wel met hun boeken en interviews, maar bleken helaas roependen in de woestijn. De struisvogelpolitiek, economie ging voor alles, maakte onze Parlementariërs dom en levensgevaarlijk.

  Nu gaan we de rekening betalen, en hoe? Het Kabinet Rutte [met Sigrid KAAG] en heel de EU steunt al decennia die moordzuchtige Palestijnse Terroristen jaarlijks met zeer grote bedragen, [Tientallen miljoenen Euro’ s] hoewel hun Handvesten dood en verderf verkondigen voor Israël en en hun vrienden en het nu nog vrije Westen!!!

  De wereld werd al lang gewaarschuwd voor de misdaden van Arabieren en Turken jegens Joden en Protestanten, denk aan de genocide van 2 miljoen Armenen, Aramese en Griekse gelovigen door de Turken. 1885-1923.

  Alleen Joden en BijbelGetrouwe gelovigen weten hoe er uiteindelijk duurzame Vrede op aarde gaat komen! Zij weten wat er geschreven staat in Psalm 72, Jesaja 60, Zachariah 14 en Openbaring 14 t/m 22. Het beste komt nog dankzij ….Interventie van de hemel!

 9. “Het waren maar twee migranten die door omwonenden op bovenstaande foto werden gezet toen ze een executie naspeelden, maar desondanks reageerde de politie meteen, nam het ‘soft pistool’ in beslag en deed aangifte tegen een 14 jarige migrant wegens ordeverstoring.
  Sommigen zien er enkel een vorm van kattenkwaad in, maar psycholoog Barnabas Strutz is er het daar niet mee eens. Volgens hem blijkt uit ervaringen en onderzoeken in het leger dat dit soort ‘spelletjes’ de drempel in de hersenen om geweld te plegen verlagen.”

  Niets is wat het lijkt…..??
  Dit opgezette spel is volgens mij om de reactie van de autochtone bevolking te peilen bij een eventuele echte aanval en dient om bij een volgend, gelijkaardig ‘executie-incident’ geweld uit te lokken en dan heb je meteen de echte aanval tussen moslims en autochtone bevolking.
  Daarom de schijn dat de politie meteen ingrijpt want minderjarige migranten daders worden toch niet gestraft, zoals we weten.
  De psycholoog moet vervolgens wat olie op het vuur gooien met nep onderzoek in het leger (spelen ze daar ook al terreur-spelletjes?) om al op voorhand de autochtone bevolking aan te zetten tot een gewelddadige reactie wánt de smoes dat in de hersenen de drempel om geweld te plegen verlaagd werd, rechtvaardigt dan een gewelddadige reactie vanuit de bevolking.
  Angst aanjagen (en dus terreur) op voorhand zodat de angstige bevolking door voorbarig, overdreven en met geweld zal reageren op een volgend ‘incident’ waardoor het spel op de wagen zit en de georkestreerde aanval tegen moslims realiteit zal zijn – de politiek lokt dus zelf uit waarvoor ze waarschuwen…en dan kan het geweld neergeslagen worden door eurogendfor om de totalitaire politiestaat in heel europa te installeren.
  Eerst moeten de groepen autochtonen – moslims nog wat opgejut worden om tegen elkaar te kunnen uitspelen.
  “Verdeel en heers” weer opnieuw…
  Dan ben ik wel benieuwd of de meerderheid ‘gematigde’ moslims en moslimgemeenschappen zomaar laat begaan en daardoor hun vredige, veilige leventje in welvaart in europa op het spel zullen zetten door hun domme jongeren met zulke incidenten voor de politieke kar te laten spannen om een oorlog uit te lokken?

 10. Geregisseerd of niet, toch kunnen overheden dit nooit volhouden.
  Want geld is de motor van de welvaart. De meeste moslims zijn niet of laag opgeleid. Die gaan nooit werken. Dus, aan de ene kant krijg je minder mensen die werken , mede door de vergrijzing, aan de andere kant heb meer mensen aan het uitkeringsinfuus. Wie moet de salarissen van de grote overheidskliek (incl. Brussel) betalen?
  Of laat de overheid zijn korte termijnvisie weer eens gelden.

  Er is nu al bekend dat er geen koopkrachtgroei is.

 11. @ P.kossen, 👍
  En dat is pas zo’n kleine 30 jaar geleden ! …. ‘leren’ van het verleden ? Wat is dat ?
  Met of zonder mandaat van de VN, it’s going on. Dagelijks worden er daar nog verminkte kinderen geboren, de aarde is daar volledig vergiftigd door ‘verarmd uranium. Bij Bouwwerkzaamheden of door het bewerken van landerijen komt er miljoenen uranium-stof vrij….. Én ons landje deed en doet ook een duit in het zakje. 20.000 keer meer radioactieve straling dat voor ‘normaal’ wordt gehouden. Geallieerde vernietigings-troepen …. (dus ook Nederlandse militairen) hadden vrij spel. https://youtu.be/-HztabrfIO4 Deadly Dust Fallujah: meer kankergevallen dan Hiroshima (WantToKnow.nl)
  Cognitieve dissonantie en bipolaire stoornissen worden mede veroorzaakt door twijfelachtig (opslag) nieuws en een gebrek aan verwerking er van. Leren en begrijpen…. wanneer men zijn verleden niet kent, dan is alle gevestigde hoop op de toekomst verloren ….

 12. @ Raaf: 12:33 am. Neen waarde Raaf, U zit goed. Het gaat gebeuren reken er maar op, dat de slachters worden losgelaten, op ons, geboren Nederlanders. En pias Rutte (VVD) blijft maar lachen…

 13. Ik heg het jaren geleden al zien aankomen. De vraag is idd wanneer. Onlangs was er een imam in Frankrijk die zei dat we nog niet met genoeg zijn om de slag te winnen, heb nog even geduld jongens. Je zou het demografisch en militair strategisch moeten uitzoeken hoeveel man ze nodig hebben en wanneer ze dat ongeveer kunnen bereiken. Erdogans plan is een nieuw Ottomaans rijk, het is in 2023, 500 jaar geleden dat dat ophield te bestaan. Een mooi rond getal om de geschiedenis weer eens om te draaien en dat rijk te doen herleven. Als je zijn uitspraken op een rijtje zet o.a democratie is een trein waarop wij mee rijden en als we op ons station aangekomen zijn stappen we eruit en er is maar 1 islam en dat is islam. Het moslim broederschap heeft sinds decennia “het project” en dat is een plan om het westen on alle gaten en hoeken die er toe doen te infiltreren en daar wordt hard aan gewerkt, kijk om je heen, als je erop let zie je het overal. Erdogan laat het moslimbroederschap handgebaar zien, zelfs als hij in Duitsland is. Ik kan nog wel even zo doorgaan, schieten we niks me op, maar ik geef het geen 10 jaar meer. Voorbereiden dus!!!

 14. Het paard van Troje is reeds binnen, rest de vraag wanneer de strijders worden losgelaten.
  Dit kon wel eens heel snel gaan gebeuren, in complete chaos en paniek zullen velen in koelen bloede worden vermoord, ook de linkse keel zal niet worden gespaard.
  Ieder is waarschijnlijk op zichzelf aangewezen, op politie of leger hoeft men niet te rekenen.
  Hopelijk zit ik fout..

 15. In 1980 was al duidelijk dat kwaadaardige bezetters hele straten , later hele wijken en daarna hele steden door pure straatterreur hadden bezet .
  De enige die de waarheid en de hierboven beschreven logische afloop durfde te benoemen was Drs.Hans Janmaat van de gehate Centrum Democraten .
  De volledige vaderlandse pers mocht met toestemming van allé politieke partijen deze man beliegen , bedriegen , demoniseren , criminaliseren en belachelijk maken .
  Nu krijgt het Nederlandse volk wat ze verdient , en niemand die hen zal helpen ( behalve de dood in ) .

 16. Al die woestijnratten hebben een boekje in hun achterzak – dat ze aanbidden = animisme – wat ze overigens ook uit hun hoofd moeten leren, als ze een jaar of vijf zijn beginnen ze ermee. In dat boek staat de explicite opdracht de ongelovigen en de christenen – wij dus – te overheersen, eerst plunderen dan vermoorden. Het is geen godsdienst maar fascisme in het kwadraat met een waanidee – eeuwig paradijs – als beloning. Regelrechte oplichting maar geïndoctrineerde inteelt is de perfecte soldaat. Mark Rutte schijnt geschiedenis gestudeerd te hebben maar hij is één boek vergeten, en leidt ons dus vals lachend naar de slachtbank. Predikt ondertussen integratie maar vergeet te vermelden dat dat betekent dat wij, Hollanders, in de islam moeten integreren… Gaat u vooral rustig slapen, net als in ’39…

 17. De New World Order is een piramide. Als je de top eraf schopt is het geen piramide meer.

 18. De geschiedenis herhaalt zich.
  In 700-600 v.Chr. leefde het volk van God in grote rijkdom in Israël. God bleef herhalen om Hem niet los te laten en zijn geboden te respecteren, dan bleef het volk beschermd tegen hun vijanden en was er in alles voorzien.

  Na bijna eindeloze waarschuwingen via o.a. Jesaja, besliste het volk toch anders. Op een bepaald moment trok God zijn handen af waardoor het volk de bescherming verloor en ten prooi viel aan hun ergste vijand. Allemaal terug te lezen in Jesaja, Hosea etc.

  Het noordelijke deel, wat vaak als de ‘verloren’ 10 stammen gezien wordt, keerde nooit meer terug. Ongeveer honderd jaar later gebeurde hetzelfde met het zuidelijke deel (Juda). Dit werd na 70 jaar ballingschap hersteld, dat wil zeggen wie er nog van over was.

  In onze tijd zien we hetzelfde, we leven in (relatieve) grote rijkdom en hebben massaal God los gelaten. Omdat veel mensen God dan niet meer ervaren ontkennen ze zelfs zijn bestaan. Niet alleen de regeringen, de hele maatschappij, onderwijs en zelfs veel kerken. Kerken die vaak wel religie en tradities dienen maar niet God zelf, of in ieder geval rekenen ze niet met Hem, maar op eigen inzichten, vaak door de media gevormd. Ze herkennen de tijden daarom ook niet.

  God geeft na veel waarschuwingen dat waar de mensen voor kiezen. Iedereen heeft een vrije keuze, alleen daar hangen ook consequenties aan. Hij wil dat we met Hem leven en daardoor vrij mogen worden en Hem leren kennen, maar wie wil dit nog? Als Hij zijn beschermende handen terugtrekt dan zijn de gevolgen niet te overzien. De gevolgen zijn ook allemaal voorzegd en in detail beschreven en worden nu steeds meer zichtbaar, zie dit artikel wat toch ogen zou moeten openen. Een groot deel van de bijbel spreekt over onze tijd!

 19. Zweden lijkt als eerste de antichrist achterna te lopen, getuige o.a het kritiekloos binnenhalen van allerlei gespuis uit het buitenland. En dan nog hun streven om volledig cashloos te gaan, wat al aardig lukt.
  Een mens oogst wat het zaait.

  En wat een onbenul in het Zweedse Parlement, haast net zo onnozel (indien mogelijk) als hier de Haagse politiek.

  “Een roetveeg Piet is GEEN Zwarte Piet maar een nep Piet. Leve Zwarte Piet en weg met de roetpiet of zogenaamde roetveegpiet.”

 20. @ Sharkey: 6:15 pm. Klopt wat U zegt. Zij zullen wel zorgen voor een vliegticket, en pleite gaan, als de rotzooi uitbreekt.

 21. Het verdedigen van onze tradities en normaliteit is noodzaak in deze linkse globalistische tijden

  In tegenstelling tot Nederland gaat het in Hongarije, dat zijn burgers wel beschermt tegen de islamitische invasie die is opgezet door de VN en EU, wel goed en is Hongarije nu één van de snelst groeiende economieën in Europa. De Hongaarse gecorrigeerde bbp-groei was in het derde kwartaal 4,8%. De Hongaarse Minister van Financiën Mihály Varga zei dat de sterke groei ten opzichte van andere Europese landen ten dele te danken was aan verschillende factoren, waaronder de overheidssubsidies voor jonge gezinnen, het initiatief om het concurrentievermogen van de Hongaarse economie te vergoten, centrale begrotingsinvesteringen, stijgende lonen en volledige werkgelegenheid. De export groeide met 4% in de eerste 8 maanden van het jaar. Nu is het natuurlijk zo dat Hongarije wel kan en wil investeren in het land en zijn burgers, aangezien ze niet miljarden aan immigranten uitgeven, iets dat de onverstandige Nederlandse regering wel doet en dat maakt, zo zien we, een mega groot verschil.

  Lees meer:
  https://ejbron.wordpress.com/2019/11/20/het-verdedigen-van-onze-tradities-en-normaliteit-is-noodzaak-in-deze-linkse-globalistische-tijden/#more-225423

 22. Ik vrees dat uit deze chaos weleens de antichrist zou kunnen verschijnen dat de islamproblemen zo heftig zijn geworden dat men om ,,een sterke man,,zal roepen om ,,orde op zaken,,te stellen,en dan zijn we nog verder van huis Maar als men God verlaat heeft men smart op smart te vrezen Nu is Wie islam zaait zal sharia oogsten

 23. Gelukkig hebben wij in NL rechters die alleen kinderen van IS strijders willen laten terugkomen. En die worden uiteraard professioneel gederadicaliseerd. Of niet soms? Ons “succesvolle” tbs-systeem is toch het bewijs?
  De praktijk heeft echter bewezen dat moslims niet willen integreren. Uiteraard wel willen profiteren van de sociale voorzieningen.en die linkse autochtone deugmensen, vrijwel zonder uitzondering vrouwen, willen maar niet begrijpen dat we het paard van Troje hebben binnengehaald. De naïviteit is onvoorstelbaar bij politici. Het wordt hoog tijd daat de bevolking in opstand komt tegen deze verdwazing. Laten we beginnen om NOOIT meer op de kartelpartijen te stemmen, die een globlistische agenda willen uitrollen.

 24. part of the plan,,Marokkanen,Turken,Afrikanen en Autochtonen bijeenbrengen volken die met elkaar in de geschiedenis nooit konden samenleven,zoveel mogelijk haat nijd en chaos creëren zodat de boel ontploft in een burgeroorlog waar een massa slachtoffers zullen vallen.Voor degenen die denken dat een politieke partij dit kan verhelpen slaap zacht deze zijn allemaal pionnen in het spel en hebben hun werk reeds gedaan ze zullen het waarschijnlijk ook niet overleven maar dat zal de satanische wereldheersers een worst wezen.Het is reeds te laat,profiteer nog wat ons rest de grote verdrukking is op komst

 25. Deze cartoons kunnen niet vaak genoeg onder de aandacht gebracht worden want ze geven precies weer wat ons te wachten staat;

  de toekomst van Nederland

  zo ziet Europa er straks uit als je de EU mag geloven
  En het is niet zo als in het artikel dat het invloed heeft op de daders, om het hun zogenaamd gemakkelijk te maken, nee het is gewoon om ons (toekomstig slachtvee) duidelijk te maken wat ons te wachten staat als we niet gehoorzamen aan de shaira.
  De cartoons zijn VRIJ van © iedereen mag ze naar eigen goeddunken gebruiken.
  Meer op
  https://matt-de-kunstenaar.jouwweb.nl/cartoons

 26. “voor een –reeds stapsgewijs in oprichting zijnde- totalitaire politiestaat.”
  Dat zal niet gebeuren omdat daar geen personeel voor is. De enigen die straks als personeel zouden kunnen dienen, zijn degenen die nu als kind al oefenen met nepwapens zoals in het artikel beschreven en dan kan onze elite het ook schudden.

 27. Ordo ab chaos is in volle gang. En niet zeggen dat we het niet wisten, het staat pontificaal op het eendollarbiljet. Deze elitaire bovenlaag schaamt zich nergens meer voor, want het is toch al te laat. Zelfs tegenpartijen kunnen
  al deze door migratie ontstane terreur niet meer wegkrijgen. En inderdaad, dan komt de politiestaat.

 28. En nu gaan ze net doen of dit nieuws is.
  Maar waar men nu op wijst, wat dan in het echt, en met echte wapens zou kunnen gebeuren, is precies zoals het in Servië is begonnen. Men trad daar uiteraard keihard op tegen de moslims. Maar dat mocht natuurlijk niet. Dus liegen en verdraaien, en de Serviërs waren slecht, terwijl ze keihard optraden , werd de boel verdraaid en zijn de moslims de goeie, tot de dag van vandaag. Iedereen weet dat het NIET klopt!!!!!! De Serviërs bevochten de ISLAM en niet anders.

 29. https://www.nu.nl/binnenland/6012171/verstekelingen-vlaardingen-vermoedelijk-afkomstig-uit-irak-en-koeweit.html#coral_talk_wrapper
  Het manipuleren van de nieuwsfeiten op nu.misleid begint bedenkelijke proporties te krijgen.
  Als je Trump door het slijk wil halen gaan alle registers open, maar profiteurs van opgebouwde rechten moeten beschermd worden. Want het filteren kost mankracht?
  Ik durf te wedden dat de gezapige Nederlander geen enkel idee heeft wat hem/haar boven het hoofd hangt. Niet dat die Nederlander ook maar een beetje zijn best doet zich te informeren.

 30. Veel mensen schrijven wanneer de overheid wakker wordt en hier wat aan gaat doen. Mijn mening is deze: De overheid weet precies waarmee ze bezig zijn! Die lui zijn niet dom maar omgekocht! Dit is geregisseerd ism met de overheden.

 31. EU is gespeend van realiteitszin en steekt chronisch de kop in het zand of kijkt de andere kant op, of de EU laat dit bewust gebeuren en geeft implciet zijn goedkeuring eraan. Beiden zijn een grote misdaad jegens de oorspronkelijke bevolking, ons dus.

 32. Rutte, Pechtholt met opvolger, Klaver en nog een aantal linkse landverraders willen toch dat er chaos ontstaat? Dat is hun toch opgedragen door NWO? Zij denken gespaard te zullen worden. Nou, verraders droom maar lekker verder.

 33. Ik heb me er al bij neergelegt, het naïve Europa verdient het gewoon, als je niet horen wilt dan moet je het maar voelen.
  De islam is een sluw veroverings systeem waar wij moderne watjes niet tegen opgewassen zijn.
  In de middeleeuwen had men tenminste een minder infantiel inzicht. Toen zagen we het gevaar en hebben we steeds net op het nippertje een catastrophe kunnen voorkomen.

  Op dit moment kunnen de moslims makkelijk en masse een aanval op de autochtone bevolking uitvoeren, het politieke system overnemen en sharia wetten invoeren.
  Dit zal inderdaad echt niet lang meer duren.

 34. Mocht er inderdaad toch zo’n massale aanval worden voorbereid, dan zullen de autoriteiten deze vermoedelijk enige tijd op zijn beloop laten gaan, om de daarna ontstane chaos en paniek aan te grijpen voor een –reeds stapsgewijs in oprichting zijnde- totalitaire politiestaat. En die zal op zijn beurt hard ‘nodig’ zijn om de geplande systeemcrisis in de EU los te laten barsten, die bedoeld is om de Europese volken zover te krijgen hun verzet tegen een federale EU-superstaat, een almachtig Brussel in de vorm van een neo communistische geïslamiseerde klimaatdictatuur, op te geven.

  Ik heb dit nog nergens neer willen pennen, met in het achterhoofd het idee of Ik de vraag voorgeschoteld zou krijgen of Ik helemaal gek geworden ben en de stelling tegenover mensen die dit scenario niet kunnen geloven.
  Het is mij namelijk al jaren duidelijk dat de EU en de VN op een dergelijke catastrofe uit zijn om de machtsverhoudingen in de nationale staten te ondermijnen.
  Er zal weinig tegen te doen zijn als er regeringen rond lopen net zoals die in Nederland.

 35. En wat zeggen de europese leiders nu??Incidentje?
  Moslims hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze hier zijn om oorlog te voeren en de boel tot een kalifaat te veranderen. Alleen onze leiders moeten nog wakker worden.
  Jeetje, wanneer gaat bij hen de wekker nu eens.

 36. En wederom zijn het moslims. Problemen veroorzaken, serieuze problemen om daarna de onschuld te spelen en zielig te doen. Doodmoe word ik van die lieden.

 37. Gebeurt ook dagelijks in Amsterdam, vergeet dat niet.
  Wordt gedownplayed, maar is hetzelfde.
  – Bomaanslagen op geldautomaten.
  – Handgranaten aan deuren.
  – schietpartijen
  – mes incidenten
  – en nu de Azaan, die oproept tot haat tegen de infidels.

 38. Volgens een rapport van de Renseignements Généraux uit 2000 werden er in de Franse banlieues al jarenlang zware oorlogswapens ingevoerd uit het vroegere Oostblok. Opvallend was dat die wapens zelden werden gebruikt bij overvallen. Dat wijst op organisatie en discipline. Nog volgens dat rapport kon men toen al tot 3 mliljoen opstandelingen bewapenen. En nu?

 39. De geschokte politici en geitewolle sokken brigade gaan het steeds drukker krijgen met leugens verspreiden.

Comments are closed.