Boek ‘Veiligheidsrisico Islam’: Oud politieagent waarschuwt Europa voor ‘gangster jihad’

Met dit soort ‘Neudeutsche’ laat Angela Merkel zich wèl graag fotograferen. (Afbeelding: Getty Images (4)).

—————————————————————————————————————————————-

Ex-generaal: Angela Merkel weigert volk ‘Duitsers’ te noemen, voert anti-Duits immigratie beleid – Typisch Duits weekendje anno 2019: diverse vrouwen (van 18 tot 76 jaar) aangerand of verkracht door migranten

—————————————————————————————————————————————-

De (voormalige) Duitse driesterrengeneraal Joachim Wundrak uit zware kritiek op bondskanselier Angela Merkel, die volgens hem weigert te spreken van een ‘Duits volk’, en wier massa immigratie beleid zelfs openlijk anti-Duits is. Auteur-journalist en voormalige politieagent Stefan Schubert waarschuwt in zijn nieuwe boek voor een verdere drastische verslechtering van de veiligheid van de autochtone bevolking als de islam en massa immigratie in de komende jaren geen halt toe worden geroepen.

Wundrak, die zich kandidaat heeft gesteld om namens de vrijheidspartij AfD burgemeester van Hannover te worden, zegt dat Merkel juist omdat ze zo anti-Duits is de grenzen volledig heeft opengegooid voor miljoenen migranten, en dat ze daarom enkel nog in het algemeen spreekt over de ‘bevolking’ – nooit over ‘Duitsers’.

‘Merkel heeft een eed gezworen aan Duitsland, maar ze heeft er al een probleem mee om van een Duits volk te spreken. Ze geeft de voorkeur aan ‘bevolking’. Veel Duitse politici vinden het moeilijk om achter hun eigen natie te gaan staan.’

‘Bescherming grenzen heeft geen prioriteit meer’

‘De bescherming van onze eigen grenzen heeft geen prioriteit meer,’ vervolgt Wundrak. ‘Duitsland geeft steeds meer soevereiniteit over aan de EU, de ECB en supranationale organisaties (zoals de VN). Daar ben ik het niet mee eens. De natie-staat is voor Duitsland belangrijkste organisatievorm. Als structuren te groot worden geeft dat snel ruimte aan een antidemocratische geest.’

Merkels paranoia en afkeer van alles wat Duits en patriottistisch heet is niet nieuw. Toen haar in 2015 een kleine Duitse vlag werd overhandigd, zat ze daar duidelijk erg mee verlegen, en gaf deze –al afkeurend haar hoofd schuddend tegen iemand anders op het podium- snel weer terug. (1)  Kort daarna zou ze in een toespraak in Zwitserland hebben gezegd het ‘haar taak niet is om schade aan het Duitse volk te voorkomen,’ al zijn hier geen bevestigde bronnen (meer) voor te vinden.

Weekendje Duitsland: aanrandingen en verkrachtingen

Slechts vier jaar nadat Merkel op eigen de grenzen volledig en vrijwel ongecontroleerd openzette is Duitsland feitelijk nu al onherkenbaar veranderd. Een typisch weekendje Duitsland bestaat tegenwoordig uit de ene aanranding, verkrachting en geweldpleging na de andere.

In Hannover werd een 38 jarige vrouw verkracht door twee Afghaanse migranten. In Bad Seegeberg randde aan ‘zuiderlijke’ man een 76 jarige bejaarde vrouw aan en mishandelde haar, waardoor ze in het ziekenhuis moest worden opgenomen. In Eppelheim werd een 18 jarig meisje door een ‘man met donkere huid’ aangerand. In Heidelberg werd een 21 jarige vrouw door twee mannen –een met Oost Europees uiterlijk, de ander met zwart krullerig haar- aangerand en mishandeld. (2)

Naast seks-jihad ook een ‘gangster jihad’

Naast deze zich inmiddels dagelijks uitbreidende seks jihad loert volgens auteur-journalist en voormalig politieagent Stefan Schubert nog een andere gevaar: een ‘gangster jihad’. In zijn nieuwe boek ‘Veiligheidsrisico Islam’ wijst hij op het feit dat de grote steden door het importeren van de islam inmiddels poelen van criminaliteit, geweld, drugs en radicalisering zijn geworden. De officiële overheidsstatistieken onderstrepen dit: de afgelopen vier jaar begingen ‘vluchtelingen’ in Duitsland 1.085.647 geregistreerde misdrijven en misdaden, hoogstwaarschijnlijk slechts een fractie van het werkelijke aantal.

Oud minister van Gezinsbeleid Kristina Schröder gaf hem onlangs gelijk, en bevestigde dat het vele geweld van migranten wel degelijk te maken heeft met de islamitische religie.

Schubert: ‘De daders van de seks-, moord- en misdadengolf zijn overwegend moslimmannen, en de slachtoffers bijna zonder uitzondering autochtonen (Duitsers). Als je het geweld analyseert stuit je voortdurend op de islamitische socialisatie van de daders, die voor deze mannen veel meer is dan een religie. Het deelt mensen in hoogwaardige moslims en minderwaardige ‘ongelovigen’ in, die moeten worden bevochten. Zo voltrekt de islam een radicale splijting van de samenleving. De haat tegen Joden, christenen, ‘ongelovigen’ en de Westerse levensgewoonten kweekt een voedingsbodem voor terreur, geweld en criminaliteit.’

Integratie moslims overal in Europa mislukt, veiligheid zal dramatisch verslechteren

Uit een omvangrijk onderzoek in zes Europese landen door het Wetenschappelijke Centrum voor Sociaal Onderzoek in Berlijn bleek dat twee derde van de hier woonachtige moslims de islamitische Sharia wetten belangrijker vinden dan die van het land waar ze wonen. Tevens bleek dat de integratie van moslims in heel Europa feitelijk totaal is mislukt, omdat de vele geweldsoproepen in de Koran letterlijk worden genomen en –indien mogelijk- uitgevoerd.

Bewijs is de al tientallen jaren in Europa levende grote Turkse gemeenschap, die samen met andere moslims uit met name Irak, Iran, Libanon, Marokko, Somalië, Algerije en Syrië een islamitische parallelle samenleving vormen die bol staat van de misdaadclans, eerwraakmoorden, gedwongen huwelijken, kindhuwelijken, incest huwelijken, polygamie, hoge werkloosheid en een buitenproportioneel aandeel in alle vormen van criminaliteit.

Naarmate de migranten uit Afrika en het Midden Oosten blijven binnenkomen zal de toch al tanende veiligheid in Duitsland en Europa drastisch verder verslechteren, betuigt Schubert. Daarbij wijst hij ook op het opnieuw sterk opkomende antisemitisme en de valse cijfers die het Duitse ministerie van BiZa heeft gepubliceerd. Dat beweert nl. dat 94% van de daders ‘extreemrechts’ is, terwijl op basis van de Joodse slachtoffers blijkt dat dit slechts 20% moet zijn. Maar liefst 41% van de daders is moslim, en 16% extreemlinks.

Schubert hoopt dat het ‘point of no return’ nog niet overschreden is, en de islam met de daaraan verbonden enorme veiligheidsrisico’s nog te stoppen is. Dat is dan ook het belangrijkste motief voor het publiceren zijn nieuwe boek ‘Veiligheidsrisico Islam’. (3)

 

Xander

(1) Infowars
(2) Anonymous
(3) Junge Freiheit
(4) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

18

 1. We kunnen Merkel de schuld geven,maar zei voert net als Rutten opdrachten uit die al heel lang geleden bedacht zijn.
  Ook wij als Nederlands volk hebben lekker lopen slapen.
  Als ik ergens een gesprek begon met wat er allemaal aan zat te komen,werd ik altijd voor doemdenker uitgemaakt,en ging men snel verder met gesprekken over voetbal ed.
  Zal mijn tijd wel duren hoor ik overal.

 2. Lees maar eens oil for immigration van Pamela hemelrijk, weet je gelijk hoe de hazen lopen.

 3. Waar zou je naar toe kunnen vluchten? Ze zitten overal. Misschien naar Australie?
  Vluchten in de armen van de Here Jezus, bij hem zijn we(geestelijk) veilig. Ik heb alleen medelijden met de kinderen en kleinkinderen. Merkel heeft geen kinderen, wel een geweldige ranch in Argentinie. Rutte heeft geen kinderen, Macron heeft geen kinderen. ze hebben niks te vrezen voor de toekomst. Ze storten alleen het volk in ellende. Zelfs de gematigde moslim’s zijn niet te vertrouwen. Ze zijn allemaal gerechtigd volgens de koran om anders gelovigen te vermoorden.. Niet voor niks had Karel de Grote de moslims teruggedrongen. Uiteindelijk hebben ze voet aan de grond gekregen, omdat europeanen lui zijn. Niet in staat om hun eigen rotzooi bij te houden, hadden ze gastarbeiders nodig. Ze gaan nooit meer weg, want wij blijven werken en belasting betalen. En ze blijven op de autochtone bevolking neerkijken.

 4. FOTO VAN DE EEUW!

  De schijnheiligheid druipt van de gezichtjes af.
  Deze foto komt waarschijnlijk in de toekomstige geschiedenis boekjes!

 5. Hoe groter een machts struktuur hoe minder vrijheid, zie China, India, Amerika, Rusland etc, je ziet het overal, maar die stomme globelisten in Brussel denken hoe groter hoe beter.
  Kijken ze dan alleen maar naar hun eigen portemonee, en neit om hen heen?

 6. @Jottum
  Het is inderdaad zoals U zegt.
  Ze zijn alles aan het herverdelen en ondertussen moet alles groter
  Middeleeuwen wordt de toekomst? Teruggang en doorgaan dat botst
  In de middeleeuwen en alles sneller dan de tijd. Dat kan niet goed gaan.

 7. het zit de Duitsers blijkbaar in de genen om een catastrofe te veroorzaken. We geven wel (terecht) mevr. merkel de schuld maar de mensen (het volk) die haar aan de macht geholpen hebben zijn net zo schuldig als dat Hitler ooit door dat zelfde volk aan de macht kwam. De Duivel heeft meerdere gezichten. de ene keer vermomd als een nazi en de andere keer als een zielig oud vrouwtje. De geschiedenis zal zich weer herhalen maar dan nu over heel Europa. vluchten nu je nog vluchten kan is de enigste optie zoals er ook sommige verstandige Duitsers op tijd in de jaren dertig van de vorige eeuw gevlucht zijn omdat zei het onheil aan zagen komen.Socialisten maken alles kapot en zullen ook alles kapot blijven maken.

 8. Beste” Xander”,
  Een tip. Vanmorgen in het NOS-journaal gehoord: Denen gaan opnieuw grenscontroles uitvoeren met Zweden. Reden: Zweedse “criminelen” plegen bomaanslagen tegen Deense overheidsgebouwen. In Zweden zijn er dit jaar blijkbaar al 93 bomaanslagen gepleegd tegen overheidsgebouwen. Beschamend: de NOS gaf géén kik over de afkomst van deze terroristen.
  De desinformatie ten top!
  https://www.nporadio1.nl/gemist

 9. Mekel schendt dus ook nog haar eed aan Duitsland .
  De enige organisatie waar zij vanaf haar jongste jeugd loyaal aan is , is het onder de Rothschild’s resulterende Joodse vrijmetselaarsloge B,nai-b’rith .
  Dit waren degenen die haar naar de Stasi stuurden om daar zeer waarschijnlijk met medeweten van de Stasi-top een bliksemcariére te maken .
  In plaats van vervolging wegens landverraad kreeg ze de Coudenhove _kalergi-prijs en kan ongestraft verder gaan .
  Voor heel veel mensen is zij de belichaming van de multiculturele waanzin , en de grootste landverraadster van deze eeuw .
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71
  Ik begrijp wel waarom ze wanneer zij buiten komt 20 beveiligers om zich heen heeft .

 10. Precies wat de auteur schrijft: de tijd komt dat de Bondsregering in het luchtledige hangt en men op bundesnivo de treinen weer opstelt omdat men anders denkt en vindt.. Een statenbond is een fictie, een eenheidsstaat een gedrocht van fictie.
  Voormalig bierbrouwer Heineken had wat dat betreft gelijk met zijn blauwdruk voor de toekomst van europa: regio’s als seperate staten. Alsof we opnieuw beginnen met hertogdommen, graafschappen en koninkrijkjes.
  Een kwestie van tijd terwijl de voortrazende top in stramien uit het verleden saneert, fuseert, te groot en log wordt, de boot mist en verdwijnt met gespurtel en bloedvergieten.
  That’s life.

 11. Point of no return werd al bereikt toen moslim gastarbeiders door linkse partijen zielig verklaard werden en dus mochten blijven. De deur werd ruim 40 jaar geleden al voor hen opengezet en kritiek werd verguisd. Ook in Nederland en Frankrijk. Scandinaviërs volgden rap. Je krijgt die moslims niet meer weg, in tegendeel, ze worden nog steeds met duizenden binnengehaald. Wacht maar tot er te weinig geld voor hen beschikbaar komt (in Duitsland is de economische recessie al begonnen). Bloed in de straten.

 12. Wat we kunnen verwachten is chaos en daar zijn ze op uit om dan werelddictator op het toneel te schuiven.De zoon des verderfs.
  Valse vrede en de “welvaart op z`n maximum.Een oude leeraar zei:Jochie zul je waakzaam zijn?Plotsklaps………….

 13. Ik heb jaren geleden al eens een petitie ondertekend dat dit stuk DDR afval tot aftreden moest worden gedwongen en dat zij wegens poging tot genocide en landverraad voor een tribunaal moest komen. Wat is er toch met die petitie gebeurd? Waarom zit dat stuk duivelsgedrocht daar nog steeds?

 14. point of no return.
  Allang overschreden.
  Meerderheid volk wil meer,meer,meer.
  Ik blijf me verbazen,domvolk.
  Rekening wordt steeds groter,blinden steeds achterlijker.

 15. Dat krijg je van links beleid en afgoderij Islam erin halen, maar ja Merkel is en blijft een Oost Duitse stasi
  die heult met Brussel walgelijk.

 16. Ook voor Duitsland geldt: stem dan ook niet op partijen die dit mogelijk maken.
  Wat dat betreft kunnen we een voorbeeld nemen aan Italië.
  Een belangrijke oorzaak van alle ellende is de uiterst kwalijke rol van de MSM. Helaas geloven nog hele volksstammen deze bedriegers.

Comments are closed.