Dalai Lama waarschuwt opnieuw: Europa mag niet moslim worden, migranten moeten worden teruggestuurd

Afbeelding: Getty Images (2).

—————————————————————————————————————————————

 ‘Europa is voor de Europeanen, vluchtelingen moeten uiteindelijk weer terug’

—————————————————————————————————————————————-

Kort voor zijn 84e verjaardag heeft de Dalai Lama (foto), één van ‘s werelds bekendste spirituele leiders, opnieuw gewaarschuwd dat als de migranten van de afgelopen jaren niet naar hun thuislanden worden teruggestuurd, Europa een Afrikaans moslim continent wordt.

De Dalai Lama herhaalde zijn opmerkelijke, door de Europese gevestigde orde het liefst genegeerde uitspraken in een interview met een BBC verslaggever in zijn woning in Noord India. Europa heeft in zijn ogen weliswaar de plicht om vluchtelingen te helpen, maar tevens om ze uiteindelijk weer terug te sturen.

‘De Europese landen zouden deze vluchtelingen moeten opleiden en trainen, met het doel om ze met bepaalde vaardigheden naar hun eigen land terug te sturen,’ aldus de Tibetaanse boeddhistische leider. ‘Een beperkt aantal is oké, maar heel Europa zal zo uiteindelijk een moslim land, een Afrikaans land worden – onmogelijk.’

‘Ontvang ze, help ze, onderwijs ze, maar uiteindelijk zouden ze hun eigen land moeten ontwikkelen. Ik denk dat Europa aan de Europeanen toebehoort.’ Een fan van Donald Trump en zijn ‘America First’ beleid is hij echter niet. Het ontbreekt de Amerikaanse president volgens hem aan ‘morele principes’.

Berusting dat Tibet niet onafhankelijke wordt

Sommigen vragen zich spottend af hoeveel linksgroenen nu hun Dalai Lama of ‘Tibet Vrij!’ stickers van hun bumpers of tassen afpeuteren nu één van hun (ongetwijfeld nu voormalige) idolen zich opnieuw klip en klaar tegen de islamisering en afrikanisatie van Europa door middel van massa immigratie heeft uitgesproken.

Op basis van de ervaringen met zijn thuisland Tibet is zijn standpunt goed verklaarbaar; China is al jarenlang bezig om met een vergelijkbaar ‘Umvolkung’ programma (o.a. het verplaatsen van grote aantallen Chinezen naar Tibet) de Tibetaanse cultuur te verdunnen en uiteindelijk uit te wissen.

Naast de Dalai Lama wonen nog eens zo’n 10.000 andere gevluchte Tibetanen in India. Vanuit zijn klooster heeft hij een prachtig uitzicht over de Himalaya, maar hij droomt er nog steeds van om ooit terug te kunnen keren naar Tibet. Tegelijkertijd noemt hij India inmiddels zijn ‘spirituele thuis’, wat er op kan wijzen dat hij zich erbij heeft neergelegd dat een onafhankelijk Tibet er voorlopig niet in zit en wellicht altijd een utopie zal blijven.

Xander

(1) Zero Hedge

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

21

 1. Dalai Lama gaat een beetje popie jopie doen,hij weet wel hoe de vork in de steel zit met de nwo,hij is er zelf een.
  Even zijn populariteit opschroeven,je moet ergens beginnen.

 2. Nog even, ik praat ook met iemand die een hakenkruis getatoeëerd heeft maar nu ik dat weet vind ik hem toch nog net zo aardig,we waarderen elkaar om wie we zijn en niet over hoe we denken want vreemd genoeg zijn we het veel eens met elkaar…

 3. Het punt is dat ik met Europeanen heb gepraat die Moslim waren en met Europeanen waarvan ik dacht dat ze Moslim waren bleken Europeaans te zijn, hoe zijn ze te herkennen? Grappig dat ik eigenlijk altijd over medemens praat en ze aardig vind of niet, vraag toch ook niet of iemand Katholiek is dat zou betekenen dat ik aan zou nemen dat iedere Katholieke pedofiel zou zijn.

 4. @ Oma: 12:36 pm. Mee eens. Maar onze “schapenbevolking”, vindt het nog altijd prima zo. Ze blijven toch stemmen op dezelfde politieke kliek, die hiervoor verantwoordelijk zijn en waren.

 5. Ja, oorlogsvluchtelingen moeten geholpen worden, echter wat nu georkestreerd door de strot van de europeanen wordt geduwd, zijn géén oorlogsvluchtelingen in nood, maar hoofdzakelijk economische fortuinzoekers die weggejaagd worden door hun eigen regeringen die weigeren om voor hun volk te zorgen uit eigenbelang om ten koste van onze welvaart en met medeplichtigheid van onze graaiende, politieke nestbevuilers europa economisch in de afgrond te duwen, te islamiseren voor het ultieme doel van totale eu-machtscontrole – slavernij voor de uitgeperste en verarmde europeaan.

  Alle vermeende vluchtelingen hadden hun regeringen al heel lang moeten dwingen om door volksopstanden hun eigen derdewereld-landen te ontwikkelen met…de jaarlijkse, westerse miljárden aan ontwikkelingshulp en allerlei projecten waar na decennia nog steeds geen enkel resultaat zichtbaar is omdat hun politieke, corrupte leiders zichzelf onbeschaamd verrijken ten koste van hun eigen bevolking die sterven van honger en nog steeds de meest elementaire basisbehoeften voor een menswaardig bestaan wordt onthouden. Onvoorstelbaar in de 21ste eeuw.

  Onderwijzen, trainen en vaardigheden aanleren om hun land te ontwikkelen is de verantwoordelijkheid van hún politieke leiders, níet van het westen en al zeker niet ten koste van het menswaardig bestaan van de doorsnee europese burger.
  Daarvoor worden deze ontwikkelingslanden reeds lang genoeg en met miljarden gesteund en gesponsord!
  Wij zullen onze politici moeten dwingen ons continent te vrijwaren om ontwikkelingsgebied te worden door deze invasie te stoppen en vluchtelingen beginnen terug te sturen om hun landen zelf op te bouwen en te ontwikkelen.
  Daesh/is is verslagen dus kan de opbouw na de oorlog beginnen en vele, vermeende vluchtelingen komen zelfs uit veílige landen en kunnen dus meteen terug.

  VN, alle politici, EP en elke organisatie die beweren humaan te zijn en de mensenrechten te respecteren horen de regeringen van de landen, waarvan de bevolking op de vlucht slaat, (zowel islamitische als afrikaanse landen) op de vingers te tikken voor hun plichtsverzuim om voor hun volk een menswaardig bestaan te zorgen.
  Dát is pas ‘humaan’.
  Europa aan de Europeanen, zoals de Dalai Lama zegt!

 6. Wat de Dalai Lama verkondigt, zeg ik al jaren. Maar we doen helemaal niets aan deze tendens.

  Het probleem zit hem niet in het feit dat moslims hier blijven, maar in het niet conformeren aan onze normen en waarden.
  De eigen ideeën worden door een redelijk aantal moslims met bijna narcistisch gedrag doorgedrukt.

  Als er op alle vlakken rekening gehouden wordt met onze westerse cultuur kunnen beiden naast elkaar bestaan. Niet zoals het nu gaat, dan zijn we het straks idd helemaal kwijt.

 7. Linkse kiezers en migranten willen allebei hetzelfde, namelijk ‘hun’ deel van de koek waarvoor anderen gewerkt hebben.

  De grenzeloze domheid van de linkse kiezers blijkt niet alleen uit het feit dat ze niet bewaam zijn om zelf hun eigen koeken te bakken, maar ook uit het feit dat ze niet beseffen dat hoe meer er hier bijkomen om ook allemaal ‘hun’ deel van de koek op te eisen, hoe kleiner het deel van de koek zal worden dat ze zelf nog krijgen, tenzij zich hier natuurlijk een mirakel voordoet van dezelfde omvang als de wonderbaarlijke vermenigvuldiging van de broden door Christus…

  Als gevolg van het VN-migratieverdrag en het VN-klimaatakkoord – dat de burgers de schuld wil geven voor de natuurlijke opwarming om zo in hun zakken te kunnen zitten – zal het niveau van onze welvaart zakken tot dat van de derde wereld landen en het pre-industrieel tijdperk.
  De grote wereldwijde linkse egalisatie van de welvaart (naar beneden) staat voor de deur.

 8. Er is iets belangrijks wat wij alle Europeanen goed moeten beseffen. Wij hebben maar één Europa, één thuisland/continent. Als we het ver****en kunnen wij nergens heen. En niemand zal ons met open armen verwelkomen. Ook Canada en Australië niet. “Het is uw eigen fout”, zal men zeggen, “los het dan ook maar zelf op”.
  Bovendien staat het respect voor de EU in de rest van de wereld op een bijzonder laag pitje.

 9. Tja, de Dalai Lama heeft op dit punt voor 100% gelijk. Maar er zal in Europa niets veranderen, omdat madam Merkel, gezegd heeft: ” Wir schaffen das…”

 10. De beste man heeft gelijk, maar het zijn geen vluchtelingen, maar criminelen die hun eigen land zijn
  uitgetrapt om economische redenen. En de Europese bevolking kan onmogelijk al die studies,
  procedures e.d betalen, gaat ten koste van eigen volk. Er zijn immers wel mensen bezig hen in eigen land
  te helpen en iets te leren. Maar wanneer dat in hun eigen land niet lukt, hoe zou dat hier dan wel lukken?
  Eigen volk raakt hierdoor alle voorzieningen kwijt en moet ook nog islam worden, want aanpassen aan
  Onze gebruiken doen ze niet. En dat is al heel ver gaande.

 11. Nederland heeft als overheid God vaarwel gezegd en nota bende goddeloze wetten toegestaan. Dan komt er een oordeel die men over haarzelf afroept.

 12. Europeanen houden gewoon van moslims en Afrikanen. Waarom zou je ze anders massaal binnen laten?

 13. De Dalai Lama, heeft op dit punt volledig gelijk. Maar het zal ons niet helpen, onze zgn. politici hebben ons allang verraden. Denk maar aan: ” De Resolutie van Straatsburg”, en het “Marrakesh-Pact”. Buiten de PVV, AfD en de SGP hebben alle andere politieke clown partijen voor gestemd..

 14. Wanneer een ‘grootheid’ iets zegt dan …. zal het wel waar zijn.
  In het verleden zijn er bekende uitspraken van wereldleiders, die hebben geleid tot volledige verwarring. Ik citeer er een : Winston Churchill : A lie gets halfway around the world, before the truth has a change to get its pants on .
  Wanneer een ‘grootheid’ iets zegt dan …. zal het wel waar zijn.
  Dagelijks voorbeelden te zien en te horen op de Nederlandse TV , de leugenbuis bij uitstek !

  De Dalai Lama : voor de weldenkende Europeaan heeft hij gelijk, voor de mohammedanen (natuurlijk) niet.
  Its a never ending story .

 15. Het is waar wat de Dalai Lama zegt. Tibet voor de Tibetanen en Europa voor de Europeanen.

  Ik vind alleen niet dat we al die migranten moeten binnenlaten om ze op te leiden etc. en dan weer terug te sturen. Dat werkt niet zo. Het merendeel is nl. geen vluchteling. We moeten ze helemaal niet binnenlaten die Afrikaanse- en M.O. moslims.
  Laten al die moslimmigranten gelukszoekers maar naar Dubai, Abu Dhabi, en Saoudi Arabie gaan e.d. Dat zijn echte moslimlanden en de economie draait daar op volle toeren. Dar kunnen ze heerlijk moslim zijn onder elkaar.

  Hier hebben ze niks te zoeken. Wegwezen. Ik wil dat hier niet. Europa is Christelijk en dat moet vooral zo blijven.

 16. Wat doen we met al die gelukzoekers. Ze zullen nooit werk vinden, de overheid gaat ze ook niet verplicht aan het werk zetten.
  Rutte zal met stille trom vertrekken en wij zitten met de te hoge kosten.

  Misschien kan de dalai lama voor ons pleiten bij de VN. De islam is een vloek voor onze democratie.

  Beste Joke:
  U Hoeft geen website zoals wat u doet, google.nl in te vullen, enkel uw naam en email volstaat. Mod.

 17. Nederland heeft behoefte aan goede vaklieden.
  Als er bij een miljoen mensen er 1000 duigdelijk blijken te zijn dan advieseer ik nog een paar miljoen goudstukke.
  Ook goed voor het klimaat.

 18. Er bestaat maar één, alles zeggend woord voor Tibet en nu ook voor west Europa. Triest.

 19. Zal er iemand naar die man luisteren denk u? Hij doet een goede vaststelling want dat is het probleem in heel Europa, maar men doet gewoon niets.

Comments are closed.