Mensensmokkelschepen begonnen met nieuwe migranten bestorming van Europa

Het nieuwe smokkelschip ‘Ocean Viking’ heeft 1000 reddingsvesten aan boord om de stormloop op Europa weer op stoom te krijgen. (Afbeelding: Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————–

Italië: Miljoen euro boete voor NGO’s die migranten smokkelen – Via alternatieve Balkanroute gaan iedere nacht honderden migranten in treinen richting Europa – In nog geen 4 jaar tijd in Duitsland ruim 70.000 ‘incidenten’ met migranten geregistreerd, waaronder 2300 dodelijke delicten (834 moorden), 7000 zedenmisdaden en 21.000 geweldplegingen

—————————————————————————————————————————————–

Het smokkelen van illegalen is big business geworden voor als ‘hulp’verleners vermomde organisaties zoals Sea Watch, SOS Méditerranée en Artsen Zonder Grenzen. Drie van hun smokkelschepen wachten op dit moment vlak voor de Afrikaanse kusten om steeds weer nieuwe ladingen economische migranten op te halen. Hoeveel mensen precies de gevaarlijke zee op worden gelokt is niet bekend, ook niet hoeveel er onderweg verdrinken. Feit is dat duizenden mensen hun leven wagen omdat ze weten dat die schepen daar liggen en bereid zijn hen naar het Europese uitkeringenwalhalla te brengen. En dat er onderweg heel veel verdrinken is alleen maar mooi meegenomen voor deze NGO’s, want dan hebben ze weer wat schokkende beelden te delen om hun illegale activiteiten te rechtvaardigen en de giftenstroom van goedwillende, maar onbenullige Europeanen op gang te houden.

Italië zet miljoen euro boete op mensensmokkel

Afgelopen donderdag weigerde Malta het nieuwe smokkelschip ‘Ocean Viking’ van SOS Méditerranée en Artsen Zonder Grenzen bij te tanken. Omdat het schip voldoende brandstof heeft tot 14 à 16 augustus blijft het in het ‘doelgebied’ voor de Libische kust liggen. Beide organisaties smokkelden tussen 2016 en 2018 met het oude schip ‘Aquarius’ zo’n 30.000 illegale migranten naar Europa, en gaan daar nu met de Ocean King onverminderd mee verder.

Open Arms nam afgelopen vrijdag 121 migranten aan boord en wil deze weer in Italië afleveren. Hollywood acteur Richard Gere was er zelf bij en vroeg –natuurlijk voor de camera’s- de regering in Rome om al deze migranten toe te laten en ‘een nieuw leven’ te laten beginnen (voor 9 van de 10 die er al kwamen als uitkeringstrekker en/of crimineel).

Op maandag stemde de Italiaanse senaat in met een wet waarmee deze NGO’s tot een miljoen euro boete kunnen krijgen voor hun mensensmokkelactiviteiten. Kapiteins van de schepen met migranten kunnen voortaan gelijk worden gearresteerd en hun schepen in beslag genomen.

Ook nieuwe vloedgolf via Balkan

Ook via de alternatieve Balkanroute stromen ze weer toe. In Bosnië haalt de politie al wekenlang iedere nacht honderden migranten uit de treinen met bestemming Europa. Zonder hun ingrijpen zouden er zo’n 30.000 extra migranten de grens met EU-lidstaat Kroatië zijn gepasseerd. Die bivakkeren nu in de omgeving van Sarajevo en Bihac. Het lijkt er dan ook sterk op dat Turkije zijn dreigement heeft waargemaakt en de sluizen richting onze landen weer (deels) geopend heeft.

De directeur van de Bosnische grenspolitie waarschuwde dat het er inmiddels zoveel zijn, dat ‘wij de grenzen niet alleen meer kunnen verdedigen’. Er zijn minimaal 1000 extra agenten nodig om de 83 grensovergangen te controleren. Hij geeft Kroatië als voorbeeld, dat zo’n 6000 man ter beschikking heeft om de grenzen te bewaken – drie keer zoveel als Bosnië.

De nieuwe bestorming van Europa wordt ook nu volop ondersteund door de propaganda van de door links beheerste Westerse media. Zo zond de Duitse WDR een ondertitelde documentaire uit over ‘het succes’ van de Gambiaanse voetbalprof Bakary Jatta. ‘Tenslotte moet iedereen in Afrika, India en het Midden Oosten weten hoe makkelijk je in Duitsland aan veel geld kan komen, en dat liegen hier loont,’ constateert Journalistenwatch sarcastisch. (1)

In nog geen 4 jaar meer dan 70.000 geregistreerde criminele ‘incidenten’

Sarcastisch, omdat tegenover dit soort spaarzame, eenzijdig uitvergrote ‘succesverhalen’ een complete wereld vol horror staat. Een activistengroep heeft op een interactieve kaart van Duitsland al meer dan 70.000 ‘incidenten’ met migranten staan (50 per dag), waaronder bijna 2300 moord- en dodingsdelicten (waarvan 834 daadwerkelijke moorden), zo’n 7000 zedenmisdaden (waaronder 725 voltrokken verkrachtingen en 714 pogingen daartoe), 37.000 diefstallen en andere eigendomsdelicten, en bijna 21.000 geweldplegingen.

Let wel: het gaat hier enkel nog maar om bij de politie gemelde en bekende gevallen die sinds september 2015, dus in nog geen 4 jaar tijd, plaatsvonden. Diverse (oud) agenten en politie functionarissen die de afgelopen jaren uit de school klapten vertelden allemaal dat dit slechts een fractie is van het werkelijke aantal.

Net als in Nederland gaat het Duitse kartel in politiek en media routinematig in de ontkenningsmodus door te verzwijgen dat het om een migrant of iemand van migrantenafkomst gaat. Daarna wordt het vergrijp zelf gebagatelliseerd tot –en dat is vooral in Nederland heel populair- een ‘ruzie’, waarmee geïmpliceerd wordt dat het slachtoffer ook schuldig is, zelfs als het om een moordpoging of verkrachting gaat. Tegelijkertijd wordt de dader steevast neergezet als een ‘verward’ of ‘getraumatiseerd’ persoon die ‘hulp nodig heeft’. (2)

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Journalistenwatch
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. Het lijkt er dan ook sterk op dat Turkije zijn dreigement heeft waargemaakt en de sluizen richting onze landen weer (deels) geopend heeft.

  Voor ieder weldenkend mens is dat geen verrassing. De vraag was niet of dat ging gebeuren maar slechts een wanneer het ging gebeuren.
  Maar goed, de turkse staatskas (of iemands privékas daar) is weer even bijgevuld. Uiteraard op kosten van de werkende Europeaan.

  Goed dat Salvini paal en perk stelt aan de toestroom van ‘vluchtelingen’. Een miljoen boete, schip weg en gevangenis voor kapitein. Soros kan die boeten wel betalen, ook wel een nieuwe veerpont maar die gevangenisstraf. Niet leuk ook al zullen er genoeg gutmenschen zijn die graag op die manier hun steentje bijdrage.

 2. Ik heb al vaker gezegd ,dat dit een totale verkeerde aanpak van de problemen is , deze mensen zijn het meest alleenstaande mannen zonder enige opleiding en weten niks van de westerse samenleving, daarnaast hebben ze vaak geen respect voor vrouwen. Hier in Nederland hebben we geen eens woningen voor ze , de woningmarkt zit totaal op slot ,zeker de sociale huurmarkt.
  Dus ze komen hier zonder opleiding en als ze mogen blijven ,gaan ze rechtstreeks de bijstand in en krijgen daarnaast ook nog een ziekenfonds verzekering. Dit kan dus niet door blijven gaan ,want elk sociaal systeem in een land heeft zijn grenzen. Op den duur zal dus een sociaal systeem niet meer betaalbaar zijn ,met als gevolg uitkeringen naar beneden en ziekenfondsen fors duurder. De gewone Nederlander en zelfs de immigranten die hier al zijn zullen dat dan flink gaan merken , dan heb ik het nog niet eens over een volgende ecomomische crisis met opnieuw een bezuiniging ronde. Daarnaast komen de verhoudingen tussen man en vrouw anders te staan ,er zullen veel meer alleenstaande mannen zijn ,dan vrouwen die beschikbaar zijn voor relatie s en een fatsoenlijke opgeleide nederlandse vrouw wil geen man ,zonder opleiding en die de taal niet spreekt en van toeten nog blazen weet ,tenminste de meeste goed opgeleide vrouwen niet . Deze alleenstaande mannen zullen dus eerder terecht komen bij vrouwen die zeer laag opgeleid zijn ,of ze blijven alleen en gaan gekke dingen doen .
  Dus je moet al die boten stoppen en de mensen rechtstreeks terug brengen naar Afrika ,daar moeten ze zelf hun eigen land opbouwen en universiteiten bouwen , een fatsoenlijke democratie op zetten en fanatieke religeuze gekken aanpakken . Dit is de enige manier.
  Maar hierheen steeds ,dan blaas je de westerse samenleving op den duur op , het sociaal systeem zal op den duur niet meer te betalen zijn ,en er zal een grote armoede val plaats vinden in Europa , daarnaast sociale onrust en als het nog erger word opstanden en misschien zelfs burgeroorlogen . Het gekke is dat links ze steeds hier heen wil halen ,maar dat ze niet snappen dat hun eigen sociaal systeem onder druk komt te staan ,en dat ze niet snappen dat er geen huizen en geen werk voor die mensen is ,want een werkgever kan ook niks met iemand die de taal niet spreekt en geen opleiding heeft . Als ik deze reactie op nu.nl zet of andere reguliere media site s word ik vaak gecensureerd ,dat wou ik nog ff zeggen ,en dat vind ik uiteraard zeer vreemd , volgens mij waarschuwde Socrates ook al voor zulke dingen in zijn tijd en die riep geen geweld op ,gewoon de feiten benoemen ,hoe ze zijn dus

 3. De Duitse minister van financiën dhr. Scholz houdt er een dubbele boekhouding op na. Allemaal ,over de ruggen van de Duitse burger. Alles wordt goedgepraat…, In het eerste halfjaar zijn de Duitse tekorten met 11 miljard ! gestegen vanwege de opvang van vluchtelingen. Tot 2022 was de calculatie dat het hele vluchtelingen probleem (geschat op) 70 miljard zou gaan kosten.
  Inmiddels zijn de jaarlijkse kosten 55.000.000.000 euro per jaar = 55 miljard ! PER JAAR !!!!

  Eigenlijk valt het nog best mee, (sarcasme) de geldpers van de ECB heeft 2,6 biljoen = 2.600.000.000.000.000 ,flodders’ gedrukt zonder dat u en ik én heel Europa er iets van gemerkt hebben…. maar zal uiteindelijk wel ,opgehoest’ moeten worden door u en ik én de Europese burger.

  Bron : politaia.org

 4. Tycho, tikfout: ik bedoel uiteraard Kenia in Oost Afrika. Daar spreken ze swahili. Dat had u zelf ook kunnen bedenken. Ik wens u veel succes met uw emigratie naar Kenia.

 5. Econoom; Als u mij eerst eens verteld waar Kenua is, zal ik mij beraden; tenminste als er geen pathologisch zoofofobe creolen wonen.

 6. Wordt het niet eens tijd dat alle Nederlanders verward raken. Een heel utopische gedachten gang natuurlijk, maar zo gaan we eraan.!!!!

 7. Tycho ik zou zeggen leer swahili en verhuis naar Kenua. Dan zit u temidden van de mensen die u zegt te willen ontwijken.

 8. Iedereen die zo enthousiast roept dat hij gaat emigreren blijft uiteindelijk in Nederland. Men is tezeer verwend in het bestaande sociale systeem ondanks alle gemoppper daarrover om de stap te durven wagen. IN Oost en Centraal Europa is het beduidend slechter.

 9. Will u wilt verhuizen naar een land in het oosten . Beheerst u inmiddels al het pools of hongaars? Dat is een behoorlijke uitdaging. Pools is een taal met 6 naamvallen en hongaars met meer dan 20.

 10. @ Sultan en @ Bundy
  Ben het eens met Uw reactie. Het waren de stichtingdirecteuren die er meteen na de Euro 30%
  bijkregen, de ambtenaren 10% en de rest moest nog jaren wachten op 5%
  Terwijl we allemaal hetzelfde moesten inleveren en ook veelal hetzelfde moesten betalen.
  Gelijke rechten, gelijke plichten? En werden er mensen zonder inkomen gezet.
  Bedrijfjes failliet, voedselbanken, uit huis zettingen en steeds duurdere zorgkosten.
  Zoveel leed voor eigen bevolking. En de migranten worden in de watten gelegd. Onbegrijpelijk.

 11. Wat zullen die Engelsen blij zijn als het binnenkort zover is en ze uit de EU stappen!

 12. Peter schreef:
  11/08/2019 om 8:51 pm
  De enige optie is steeds weer verhuizen naar gebieden zonder sociale huurwoningen en woningen boven de 3 ton. Dan heb je er weinig last van.

  – Daar hebben ze ook al een oplossing voor bedacht. Steeds meer wijken met dure koopwoningen worden neergezet in wijken met ook sociale woningbouw. Dan ben je er in ieder geval al van verzekerd dat je ook daar niet rusig meer kunt wonen!
  Waar ik woon staan al huizen van 5 ton met veel sociale woningbouw… het lijkt er bijna op dat ze het expres doen!

 13. Vergeet niet het verdrag van Marrakesh , kijk even op youtube naar ( Wat staat er precies in het verdrag van Marrakesh ) en besef dat dit dramatisch is voor onze bevolking , rutte heeft met het ondertekenen Nederland verraden . Wij gaan naar GROTE armoede , tewijl de rioolratten in de watten worden gelegd en misdaad ook nog beloond wordt , want de klasse justitie zal ons nederlanders altijd ongelijk geven . Langzamerhand ben ik me aan het voorbereiden om te vertrekken naar een land in het oosten , daar hebben die ratten geen schijn van kans want die worden meteen hard aangepakt en gelijk hebben ze , want het is straks jij of ik . Kijk maar eens even wat er zich allemaal in Duitsland afspeelt . Ook binnenkort hier en ze gaan problemen maken daar kun je 100% van op aan , want die ratten zijn beschermd. Vrienden en kennissen zeggen tegen me , maak je niet druk , dat zien we later wel , ONGELOVELIJK .

 14. De enige optie is steeds weer verhuizen naar gebieden zonder sociale huurwoningen en woningen boven de 3 ton. Dan heb je er weinig last van.

 15. Er hoeft helemaal geen probleem te zijn met dat volk wat hier allemaal naar binnen huppelt. Als ze hier eens hun rug recht houden en daadkrachtiger optreden is het zo opgelost, maar het lijkt erop dat het gewoon bewust beleid is wat ze voeren, om dan via de media te laten zien dat ze er zogenaamd alles aan doen om de vluchtelingenstroom te beperken. Ach ja, wat boeit het verder nog, het grootste gedeelte van dat achterlijk volk wat hier woond houd die hele zooi mede in stand door constant op die partijen te blijven stemmen die hiervoor verantwoordelijk zijn. Mede voor dat soort volk hoop ik dat het in de toekomst hartstikke uit de loopt, dan krijgen ze wat ze verdienen.

 16. De kortetermijvisie gaat alleen ten koste van de bevolking.
  De stommelingen in den haag plegen moord op onze samenleving.
  Vlak voor de verkiezingen beloven ze gouden bergen, maar in de praktijk stelt het niets voor.
  Ik zie het somber in.

 17. Er moet die migranten heel wat zijn belooft, dat ze maar blijven komen
  Een woning, een uitkering, gratis meubilair, gratis scholing en dat eisen en ze dan ook
  Hoor verhalen dat eigen werkende bevolking geen woning kan krijgen of zelfs uit de woning wordt gezet.
  Zo hoog is voor eigen volk de huur. Dan zijn er nog de voedselbanken.
  Je kunt mensen niet laten verdrinken, maar eigen volk op honger zetten is een schande.
  En dan al die zedendelicten……. van de hoogopgeleide cultuurverrijkers. Het is de omgekeerde wereld.

 18. Nog even wachten….
  Na een gegarandeerde instorting van de financiële wereld (die niet meer zo lang op zich zal laten wachten) zal een doelbewust aangestuurde inflatie van zeker 50 % het tij moeten gaan keren. Én dat is het moment dat elke burger zich zal afvragen HOE nu verder met mij, met ons. Ik vermoed dat ook de huizenbezitters met een hoge hypotheekschuld enorm in de problemen komen, immers alle schulden, ook de internationale schulden kunnen nooit meer betaald worden. NEVER.
  Staat er nu niet in de media dat het hypotheek fenomeen inmiddels de banken moeten redden ? Dit is nog maar het begin. De rode knop gaat ingedrukt worden, u bent nog maar ten dele eigenaar van uw eigen geld !
  Dan komen ze met honderd duizenden tegelijk….. omdat wij, u en ik, bang zijn voor ons financiële voortbestaan !
  Één van de redenen zal zijn dat de belofte van Brussel aan Turkije, (de reden wordt zo goed als verzwegen) dat alle Turken een Europees visum zouden krijgen…. (géén visum = geen vrij verkeer in heel Europa) . Én dat feest gaat niet
  door ! Een nachtmerrie daalt over ons heen. Brussel heeft ook hier weer verzaakt. Onze parlementariërs hebben weer zitten slapen. Regeren is vooruit zien is inmiddels geschiedenis geworden. De miljarden, ons belastinggeld, zijn we kwijt. Sint Nicolaas is er niets bij….
  Stop met donaties aan instanties die onze toekomst willen vernietigen. En dat zijn er nogal wat.

 19. Leuk dat er nog mensen zijn die in objectieve berichtgeving van de media geloven .
  Leuk dat er mensen zijn die de Nederlandse regering geloven .
  Leuk dat er mensen zijn die geloven dat de E.U. het beste met je voor heeft.
  Europa is sociaal al zo goed als vernietigd , de allergrootste economische ramp staat voor de deur , en daarna zoals altijd binnenlandse onlusten gevolgd door een echte oorlog .
  Diverse grote spelers kunnen het oorlogsscenario desgewenst versnellen en / of de plaats waar die uit zal breken bepalen .
  Zelf bevinden zij zich dan in hun ondergrondse steden . Wanneer het goyim hen doorgrondt , worden ze nog kwaad ook !

 20. Het is allemaal niet meer te begrijpen want Ocean Viking is vanuit Frankrijk vertrokken, welliswaar onder Noorse vlag maar Frankrijk weer voorop. Frankrijk heeft colonel Haftar opdracht gegeven om een “vluchtelingen centrum” te bombarderen en nu moeten alle nep en fop vluchtelingen in versneld tempo de EU ingefietst worden terwijl ze niet in Libya willen zijn maar gewoon terug willen naar huis naar hun familie en niet naar de EU. Artsen zonder grenzen denken daar heel anders over en deze vluchtelingetjes zijn hun bron van inkomsten. Artsen zonder grenzen onderhandelen nooit met overheden zeggen ze en hoe groot hun budget is per jaar ik heb geen idee misschien iemand die dit wel weet?

  Hier onderhandelt artsen zonder grenzen met de overheid in Libya

  https://www.libyaobserver.ly/inbrief/doctors-without-borders-delegation-visits-health-ministry

  Artsen zonder grenzen zegt dat ze staan voor bestrijding van tbc maar als dit de kop op steekt in de EU is dit altijd via hun kanalen dus is er opzet in hun spel.

  De Ocean Viking is extra groot omdat de vluchtelingetjes centra leeg moeten.

  https://www.libyaobserver.ly/news/libya-moves-close-three-major-immigrants-centers

  En de EU? die betaalt deze bagger met miljoenen belasting poen

 21. Tjonge, jonge, ik vraag me af waar we met z’n allen naar toe gaan? Is er dan echt niemand, ook vanuit onze politiek, die nu eens een statement gaat maken? Genoeg is genoeg!!
  Hoeveel ellende moet er nog passeren wil men deze complete waanzin en gekte stoppen?
  Het lijkt erop dat het inmiddels als 5 over 12 heeft geslagen. Waarom slaapt de massa nog steeds in dit land, waarom komt er geen verzet van burgers die dit paard van Troje wel zien binnenkomen?
  Ik hoorde laatst het lugure verhaal van iemand die mij vertelde dat wij straks verplicht worden om deze zogenaamde “kansarmen” in onze huizen op te nemen, ja zelfs verplicht!
  Niets verbaast mij echter meer, want waar wil men al deze parasieten straks nog onderbrengen, er is al een enorme krapte op de sociale woningmarkt, deze parasieten gaan nu altijd voor ons normale hardwerkende burgers die inmiddels in de grote steden soms wel 10 tot 15 jaar op de wachtlijst staan van de woningbouwvereniging, er zijn geen sociale huurwoningen meer.
  Pff…..ik zie het duister in en hou mijn hart vast, is het tij nog te keren of is het schip al gestrand??

 22. En deze smokkelaars kunnen zich nu bij de rechtbanken beroepen op het VN-migratieverdrag.
  Enkele activistische rechters volstaan om de sluizen voortaan helemaal open te zetten.
  En de politici kunnen zich beroepen op de scheiding van de machten, hun handen in onschuld wassen en zeggen dat ze er dus niets kunnen doen om deze vloedgolf nog te stoppen.
  En natuurlijk accepteerde het domme klootjesvolk deze totaal onzinnige politieke uitleg weer…

 23. het is jammer voor die mensen dat ze er achter moeten gaan komen dat ze hier niet horen en zich ook niet thuis gaan voelen. ik vind het erger dat die linkse zelf haters alle ruimte hebben om hun zelfhaat over de rug van die gelukszoekers te botvieren om zo hun linkse advocaten, mensensmokkelaars en anderen die er hun brood mee gaan verdienen aan een schijnwerkelijkheid industrie te helpen.

 24. Inderdaad er is geld mee te verdienen en daarom pakt men het probleem van mensensmokkelaars niet aan. We hebben hier in Europa een Trump nodig. Shalom

Comments are closed.