Peiling onder tienduizenden Europeanen: Driekwart is tegen massa immigratie

April: chaos in Griekenland als hordes agressieve migranten de grens proberen te bestormen. Als de macht van Brussel en het Nederlandse partijkartel niet wordt gebroken is de toestroom van de afgelopen jaren nog maar een zeer klein voorproefje van wat er komen gaat. (Afbeelding: Embed from Getty Images“> (2)).

—————————————————————————————————————————————

Slechts 26% vindt dat nog meer diversiteit en multiculti door het binnenhalen van miljoenen migranten een goede zaak is – 70% achter Hongaarse oplossing: grenzen dichtspijkeren – Vertrouwen in Brussel onverminderd laag

Meer dan 35.000 Europeanen uit 35 landen namen deel aan een peiling van het Szazadveg Institute over de welvaart, veiligheid en toekomst van onze cultuur, Maar liefst 76% van de ondervraagden vindt de (illegale*) massa immigratie van de afgelopen jaren een ernstig probleem dat niet goed door de EU wordt aangepakt. 68% is –gezien de openlijke wensen en verklaringen van Brussel en eurofiele Europese regeringen terecht- bang dat ons werelddeel de komende 10 jaar overspoeld zal worden met miljoenen Afrikaanse migranten. 55% denkt dat die hier enkel komen om financieel-economische redenen, zoals uitkeringen.

61% van de burgers denkt dat de komst van miljoenen migranten een zware wissel zal trekken op de economie en onze welvaart. Tevens vreest 63% dat zoveel mensen uit totaal andere –vooral islamitische- culturen steeds meer conflicten met onze Westerse samenleving zullen veroorzaken. Slechts 26% denkt dat deze toenemende ‘multiculti diversiteit’ een goede zaak is.

Precies de helft vindt dat de Oost Europese landen de migratiecrisis het beste hebben aangepakt door hun grenzen vrijwel dicht te spijkeren. Hongarije, dat letterlijk een ‘muur’ van hekwerk en prikkeldraad bouwde, krijgt met 70% zelfs de meeste steun. Slechts 24% staat achter het (pro-) immigratiebeleid van de EU. In Oost Europa is een overweldigende meerderheid tegen de door Brussel geëiste verplichte verdeling van migranten over de lidstaten.

Opvallend is ook dat een ruime meerderheid van 58% wil dat de van oorsprong christelijke cultuur van onze samenleving bewaard moet blijven. Slechts 31% wil hier juist verder afstand van nemen.

Vertrouwen in Brussel onverminderd laag

In 2016 werd eveneens onder de naam ‘Project 28’ eenzelfde omvangrijke peiling gehouden. De verschillen in iets meer dan 2 jaar zijn aanzienlijk: het aantal Europeanen dat vindt dat immigratie een groot probleem is dat veel harder moet worden aangepakt, is in die korte periode fors gestegen. Daarnaast is het vertrouwen in de EU onverminderd laag, en wil een meerderheid in alle landen een halt toeroepen aan het globalisme en aan het overgeven van nog meer soevereiniteit en macht aan Brussel.

Afstand tussen gevestigde politiek en burgers steeds groter

De resultaten van deze zeer omvangrijke peiling bevestigen die van tal van eerdere opinie onderzoeken, namelijk dat de politiek in met name West Europa, en zeker in Den Haag, mijlenver verwijderd is van de zorgen en wensen van hun kiezers. Immers, met uitzondering van het Forum voor Democratie, de PVV en de SP willen alle grote partijen, het linksgroenliberale ‘partijkartel’ van VVD-CDA-D66-GL-PvdA –en tevens de meeste kleinere- juist méér Brussel, méér EU, méér immigratie (en daardoor meer islamisering), en gaan dat er ondanks de brede protesten uit de samenleving gewoon doorheen drukken.

Premier Mark Rutte waarschuwde onlangs zelfs voor ‘oorlog’ als het Forum voor Democratie zijn zin krijgt. Veel (burger)oorlogen ontstaan juist als een politieke elite zich zoals de afgelopen jaren in toenemende mate vervreemd van het volk en zijn eigen gang gaat, en tegengeluiden gaat negeren en almaar harder gaat onderdrukken. Het volk kan dan op zeker moment niet anders dan in opstand komen –  eerst (en laten we hopen alleen) via het stembriefje.

De situatie in Frankrijk laat duidelijk zien dat de democratie in veel EU-staten echter al zo goed als is uitgeschakeld, en de grens van wat gewone Europeanen kunnen verdragen wel is bereikt. Maar of dat nu eindelijk eens echt serieus wordt genomen is, gezien de meeste tijdens de verkiezingsdebatten uitgedragen onwezenlijke, realiteitsvreemde en soms ronduit gevaarlijke standpunten, zeer twijfelachtig.

 

Xander

(1) Infowars Europe
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

22-05: Laffe wanhoopsaanval gevestigde orde om Baudet in antisemitische hoek te zetten
21-05: Naast website ‘De Fouten van VVD’ nu ook ‘De Fouten van CDA’ online
20-05: ‘Loopt Baudet bij debat woensdag toch in val van Rutte?’
20-05: Europese Commissie kopieert George Orwells ‘1984’ in verkiezingsslogan
18-05: Frans Timmermans wil bijna alle vliegreizen binnen Europa verbieden
18-05: Brexit partij vaagt iedereen weg, in peilingen op 35%; Conservatieven slechts 9%
16-05: De Putin-Nazi desinformators willen dat u op 23 mei op de verkeerde partijen stemt
13-05: EU maakt kiezers bang met desinformatie campagne over Russische beïnvloeding
08-05: EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben
02-05: EU president: Rechtspopulisten krijgen na verkiezingen geen enkele hoge functie
20-03: Provinciale verkiezingen: Globaal overzicht van waar u vandaag voor stemt
19-03: Nieuwe site ‘De fouten van VVD Rutte’ in aanloop naar verkiezingen goed bezocht
05-03: Bij FvD vertrokken lid die vorig jaar de media haalde richt pijlen nu op VVD en Rutte
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting (/ Mensen en partijen die anders denken over klimaat/energie, immigratie, islam, Rusland en militaire interventies worden planmatig gedemoniseerd – Zogenaamde ‘feiten check’ artikelen en afdelingen van media juist garantie voor propaganda)
12-02: Frankfurter Allgemeine plaatst artikel rond vraag ‘Een Nazi EU?’ (/ Net als destijds Hitler wil Brussel niets weten van ‘verkeerd’ nationalisme – Burgers komen in opstand tegen autoritaire eurocraten)
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media / ‘De EU-richtlijnen eisen van journalisten het publiek te desinformeren’ – EU en techgiganten treden samen op tegen ongewenste meningen)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

13

 1. De goe-gemeente (NL) laat zich maar bedonderen. Als de leugen maar genoeg wordt herhaald wordt het vanzelf een waarheid. Een valse waarheid wel te verstaan. Goebbels wist dit maar al te goed. Onze overheid en de EU weten dit ook donders goed. We worden bedonderd! Waarom? We denken niet na wat de uiterste consequenties zullen zijn en die zijn desastreus voor ons land en ons continent en dat is de realiteit.

 2. “61% van de burgers denkt dat de komst van miljoenen migranten een zware wissel zal trekken op de economie en onze welvaart. Tevens vreest 63% dat zoveel mensen uit totaal andere –vooral islamitische- culturen steeds meer conflicten met onze Westerse samenleving zullen veroorzaken”
  Dat is nu toch reeds al realiteit!
  Die lijsten hoef ik toch niet meer opnieuw op te sommen, wel?
  Verarming van de autochtone europeanen ten voordele van vermeende moslimvluchtelingen, jaarlijks miljarden van de hardwerkende bevolkingen worden gebruikt om het onderhoud van de mosliminvasie te financieren, om onze eigen ondergang te financieren.
  Intussen worden zelfs basisbehoeften onbetaalbaar voor eigen volk, lonen en pensioenen worden verminderd, zorg moeten we zelf betalen en worden wij van onze burger- en sociale rechten uitgesloten en krijgen moslim inwijkelingen steeds meer rechten en….ons belastinggeld.
  Wij worden bestolen door onze eigen politici om onze vernietiging te betalen, daar komt het op neer.
  Als bij deze verkiezingen er geen omslag komt, zal nog de enige optie een gewapende volksopstand zijn in heel europa tegen….de eigen politici, de schuldigen en niet zoals de elite orkestreert tegen moslims.

 3. Gezien de toestand in de wereld………
  hoeveel mensen denken dat t ooit nog goed komt?

 4. Deze week is de week van de waarheid. Deze week heeft iedereen de kans om van zich te laten horen en mede met hun stem proberen de huidige desatreuse situatie een halt proberen toe te roepen.

  Het kan niet waar ziijn, dat deze luxe brusselse parlamentaire apen, die door ons gekozen zijn om het belang van het Europese volk te behartigen, hun tijd in het parlament drie maal verkopen om uiteindeliijk hun eigen volk te verraden.

  Het kan niet waar zijn, dat door mismanagement van Brussel landen er vooral in het zuideliijk gedeelte van Europa nog steeds in de situatie verkeren, dat ze van één op de andere dag de pensioenen niet meer kunnen uitbetalen, duizenden onttslag van werknemers in het vooruitzicht hebben, terwijl deze godsgeeklaagde socialiste parasieten 500.000 euro per jaar (toeslagen inbegrepen) jaarlijks op hun rekening ontvangen.

  Het kan niet waar zijn, dat deze marxistische, communisten die behalve Europa door mmigranten laten overspoelen en de economie in de soep te laten lopen, geen noemenswaardige resultaat van de afgelopen jaren op hun conto kunnen schrijven en toch beloond zouden worden om hun overbetaade positie te kunnen handhaven en hen de mogelijkheid bieden om het oorspronkelijke Europese te kunnen blijven beliegen, bedriegen, treiteren en te gaan aanvallen.

  Het kan niet waar zijn, dat deze imbecielen achter onze rug wat betreft de toekomst van Europa, onze toekomst en die van onze kinderen beslissing kunnen nemen terwijl ze daarvoor niet bevoegd zijn, laat staan gekozen zijn.

  Deze week is de week van de waarheid.. Wij zullen zien hoeveel mensen hebben hun stem laten horen om al deze waanzin tegen te houden en als het onverhoopt toch gaat tegenvallen, dan zou ik zeggen, je krijgt wat je verdiend hebt. Einde oefening.

 5. inderdaad iedereen is tegen migratie, maar waarom kunnen we dan niet op straat komen, zoals de klimaatterroristen? We doen in feite niets, en daar profiteren ze van.

 6. Wat alle landen, of eigenlijk alle bewoners zouden moeten doen, eens per drie jaar, is het land opruimen. Gewoon, schoonmaken, aanharken, de paden op de landen in, de velden, het bos uitkammen, en ja, ook ieder erf en huis en schuur en riool en industrie terrein. Tja, daar zal wel wat bij vrijkomen idd.. XTC maffia, crimineel gedragingen van allerlei soort en gading, kinderporno, nepsigaretten, olielekkages, verwaarloosde dieren, ik noem maar iets op.
  Is het raar om je eigen land op te ruimen, om voor de natuur te zorgen (indirect) maar ook het menselijk welzijn te verbeteren? Je ruimt toch ook je eigen huis op, als verantwoordelijke en nette burger? Je auto is toch geen vuilnisbak? Je houdt je toch aan de wet?

  Nou lieve mensen, wie doet ermee? Ik doe alvast een gooi naar de datum, denk dat einde zomer, begin herfst de beste tijd is. En de organisatie, ja groepen vormen, iedereen moet meedoen, boeren burger buitenlui en de overheid in al haar vormen. Socialistisch, fascistisch? Ik vindt van niet, het draagt bij aan een betere schonere wereld, en veiligere wereld. Ik zou me er ook niet voor schamen.

  En dan vind je iets, of iemand, tja.. Dat lossen we ook samen wel op, toch?

  (ps als je de samenhang niet ziet tussen mijn relaas en bovenstaande artikel, dan moet je wakker worden. Onveiligheid is een gevolg van het niet op orde hebben van je omgeving en het niet weten van gevaar. Met mooie woorden heet dat verwaarloosde risico analyse. We dachten decennia lang dat de overheid ons beschermde en in zekere mate doen ze dat ook. Maar de politici van het kartel hebben er de afgelopen jaren, zegge sinds 1972 (en middels de ge-ensceneerde olie crisis van 1973) een potje van gemaakt, zeker de afgelopen vijf jaren. Lieve mensen, bezint eer ge begint, maar de wakkeren zijn bij zinnen….)

 7. Het huidige Europa, als KLASSIEK continent, lijkt in vele opzichten op het Klassieke Babylon dat bestond vanaf de 24ste eeuw voor Christus.En zoals dit Rijk ten onder ging aan haar lekke poorten aan de grenzen, zo lijkt ook ons continent op dezelfde wijze ten onder te gaan.

  (L’histoire se répète)

 8. Ben bang dat het uit draait op een Europese burger oorlog als het zo door gaat.

 9. Natuurlijk is de meerderheid tegen en toch zegeviert Rutte als aanhanger van nog veel meer import. Dus zullen er nog veel meer donkere, jonge mannen vooral, hier hun hand op komen houden. Dat heeft niets met afstand tussen politiek en burger te maken hoor. Eerder met het simpele feit dat burgers zich laten bedonderen en het gewoon niet door hebben.

Comments are closed.