Laffe wanhoopsaanval gevestigde orde om Baudet in antisemitische hoek te zetten

‘Het Forum voor Democratie is pro-Europa en dus tegen de EU.’ (Afbeelding (2)).

—————————————————————————————————————————————

De misleidende berichten in de media over Thierry Baudets zogenaamd ‘vrouwonvriendelijke’ essay –terwijl vanuit conservatief standpunt juist het tegendeel het geval was- worden vandaag gevolgd door een niet meer dan laffe wanhoopsaanval waarmee geprobeerd wordt om de almaar populairder wordende leider van het Forum van Democratie, die net als destijds Pim Fortuyn een serieuze bedreiging vormt voor het partijkartel en hun overgave van ons land aan een geïslamiseerde Europese superstaat, in een antisemitische hoek te zetten (1).

Baudet deelde op Twitter een video van de Identitaire Beweging (ook wel Identitair Verzet), een transnationale rechtse groep van vooral jongeren die de massa immigratie naar en islamisering / ‘Umvolkung’ van Europa –overigens bevestigd in diverse officiële VN en EU verdragen en documenten, en daarom beslist geen samenzweringstheorie- wil stopzetten en terugdraaien, en de oorspronkelijke Europese culturen, volken en waarden wil behouden. Dat streven gaat rechtstreeks in tegen Brussel en ook de gevestigde orde partijen in Den Haag, en de door hen gecontroleerde en aangestuurde massamedia.

Media suggereren valse link tussen Baudet en video

De video van de Identitairen werd vervolgens door de als ‘extreemrechts en antisemitisch’ gekenmerkte website Fenixx in het Nederlands vertaald en uitgebreid met foto’s van Mark Rutte, Jesse Klaver en Rob Jetten. Baudet vond de video ergens op Twitter en deelde deze vervolgens, maar had geen idee wat de oorspronkelijke bron was. De Forum voor Democratie voorman is dan ook op geen enkele wijze verbonden aan Fenixx, noch aan deze video, maar dat weerhoudt de media, met het extreemlinkse NU.nl voorop, er niet van om op bijzonder valse wijze die link wel te suggereren.

Nieuwscheckers ingeschakeld tegen ongewenste meningen

Het ‘onderzoek’ waaruit dit zou blijken werd nota bene uitgevoerd door ‘Nieuwscheckers’, dat beweert ‘onafhankelijk’ berichten op ‘feiten te checken’, maar in korte tijd een bedenkelijke reputatie heeft opgebouwd als propaganda orgaan van de linksgroenliberale elite in Den Haag, die op deze al even valse wijze probeert om ongewenste meningen, vooral ‘rechtse’ en ‘populistische’ meningen die niet kritiekloos pro-EU, pro-immigratie en pro-islam zijn, zwart te maken.

Drie, misschien vier partijen over

Voor iedere burger die nog enige waarde hecht aan de vrijheid van meningsuiting en vrijheid in zijn totaal in Europa zou dit juist een extra reden moeten zijn om morgen te stemmen op partijen die willen breken met dit zich almaar totalitairder gedragende partij/media kartel in Den Haag en Hilversum. De keuzes zijn in dit opzicht helaas beperkt: op rechts en conservatief zijn er enkel de PVV en het Forum voor Democratie, en op links de SP. Voor zeer orthodoxe christenen is de SGP wellicht ook een optie.

Xander

(1) NU.nl
(2) Afbeelding: screenshot Forum voor Democratie video over standpunten Europa

Zie ook o.a.:

21-05: Naast website ‘De Fouten van VVD’ nu ook ‘De Fouten van CDA’ online
20-05: ‘Loopt Baudet bij debat woensdag toch in val van Rutte?’
20-05: Europese Commissie kopieert George Orwells ‘1984’ in verkiezingsslogan
18-05: Frans Timmermans wil bijna alle vliegreizen binnen Europa verbieden
18-05: Brexit partij vaagt iedereen weg, in peilingen op 35%; Conservatieven slechts 9%
16-05: De Putin-Nazi desinformators willen dat u op 23 mei op de verkeerde partijen stemt
13-05: EU maakt kiezers bang met desinformatie campagne over Russische beïnvloeding
08-05: EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben
02-05: EU president: Rechtspopulisten krijgen na verkiezingen geen enkele hoge functie
20-03: Provinciale verkiezingen: Globaal overzicht van waar u vandaag voor stemt
19-03: Nieuwe site ‘De fouten van VVD Rutte’ in aanloop naar verkiezingen goed bezocht
05-03: Bij FvD vertrokken lid die vorig jaar de media haalde richt pijlen nu op VVD en Rutte
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting (/ Mensen en partijen die anders denken over klimaat/energie, immigratie, islam, Rusland en militaire interventies worden planmatig gedemoniseerd – Zogenaamde ‘feiten check’ artikelen en afdelingen van media juist garantie voor propaganda)
12-02: Frankfurter Allgemeine plaatst artikel rond vraag ‘Een Nazi EU?’ (/ Net als destijds Hitler wil Brussel niets weten van ‘verkeerd’ nationalisme – Burgers komen in opstand tegen autoritaire eurocraten)
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media / ‘De EU-richtlijnen eisen van journalisten het publiek te desinformeren’ – EU en techgiganten treden samen op tegen ongewenste meningen)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. @Piep schreef:
  22/05/2019 om 7:44 pm
  Tégen de sluipende islamisering stem ook voor GEERT WILDERS, de beschermer van Christelijk Nederland.

  En, Belgen, stem voor Filiep DE Winter en Bart de Wever !!

  Piepje: bdw staat lijnrecht tegenover Filip de winter en VB!
  Begrijp je het beleid, de afgelopen 4,5 jaar voor verarming van de Vlaamse burgers dan niet, hoofdzakelijk door de regeringsdeelname van nva zowel in de federale als de vlaamse regering?!
  Sinds de regeringsdeelname van nva is de situatie voor de Vlamingen nog nooit zo slecht geweest, zelfs niet onder socialistisch en groen-paars bestuur die ons ook naaiden.
  Telkens liegt nva de bevolking voor door de indruk te wekken dat ze opkomen voor hun eigen, vergrijzende bevolking maar intussen bestelen en discrimineren ze diezelfde groep selectief door allerlei geniepige wetswijzigingen!

  Eén voorbeeld hiervan is het gratis elektriciteit én water dat alleenstaanden (grootste groep: eigen, vergrijzende bevolking!) wordt afgepakt om uit te delen aan ‘kansarme, kroostrijke’ migrantengezinnen met een véélvoud, van het bedrag dat wij gratis kregen, per KIND! Op díe manier discrimineert en besteelt nva de eigen bevolking.
  Nóg een voorbeeld?
  Onder het mom van sociale fraudebestrijding en rechtvaardigheid mbt sociale huisvesting waaraan niet-eu en dus moslims zich bezondigen door eigendommen in thuislanden te verzwijgen om sociaal te kunnen wonen, viseerde homans (nva!) ónze vergrijzende sociale huurders die nu erven van de vorige generatie.

  Hoe deden de verraderlijke huichelaars van nva dat?
  Als kandidaat-huurder mag je uiteraard geen eigendom bezitten dat je zelf verworven hebt om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning…máár met de uitzondering voor een ‘erfenis ten kosteloze titel’ die níet mág meewegen in de beslissing van toewijzing ve sociale huurwoning, enkel de inkomensgrens mag de toewijzing bepalen voor de kandidaat-huurder.
  Echter, voor de zittende huurders: lees: voor de vergrijzende bevolking die erft ná de toewijzing van een sociale huurwoning, geldt deze uitzonderingsregel op de erfenis opeens NIET!
  Erven als sociaal huurder wordt zelfs door de wetswijziging door homans als REDEN gebruikt om de autochtone huurder uit zijn sociale woning te kunnen jagen, door opzeg van de huurovereenkomst wegens opeens (vermeende) schending van de eigendomsvoorwaarde door ‘eigendom’ in bezit waarbij ’ten kosteloze titel/erfenis’ opeens niet meer geldt…

  Behalve discriminatie tussen kandidaat-huurders en zittende huurders sociale woningen, zet homans sociale woningmaatschappijen dus ook nog aan tot contractbreuk: immers, de huurders hebben een rechtsgeldig contract met de vérhuurders volgens interne bepalingen die verschillen per sociale verhuurmaatschappij, een overeenkomst waarover nva/overheid geen enkele zeggenschap heeft.
  De bedoeling van nva was zoveel mogelijk autochtonen angst aan te jagen om hun sociale woning te verliezen waardoor ze hun erfenissen zouden van de hand doen om hun recht op sociaal wonen te behouden – en vooral door schenkingen aan de kinderen zodat de gulzige staat weer kon incasseren want uitzetting uit de sociale woning door een erfenis kon en kan juridisch niet steeds níet hard gemaakt worden.

  Bovendien veroorzaakte nva en co zélf een enorm tekort aan sociale woningen door de inkomensgrens zodanig te verhogen dat zowat iedere alleenstaande onder 2.000€ netto in aanmerking komt op het recht om sociaal te wonen!
  (Onze laagste pensioenen geven dus de meerderheid van gepensioneerden recht op sociaal wonen zolang ze geen eigen woning hebben!)
  Voor ‘kroostrijke gezinnen’ ligt die grens zelfs op een jaarinkomen van 44.876€ of 3.739€/maand en méér naarmate er meer dan 3 kinderen zijn!

  Duidelijk?
  Aan de hallucinante huurprijzen op de privé woningmarkt wordt niks gedaan, die zijn tenslotte toch maar voor de werkende Vlamingen die ietsje meer verdienen en niet in aanmerking komen voor sociale woningen, die voorbehouden worden aan asieleisers voor gratis huisvesting en kroostrijke migranten die korting krijgen door hun gekweek.
  Op díe manier worden wij, Vlaamse autochtonen, behandeld door de huichelende en verraderlijke nva…en dit is nog maar het topje van de ijsberg want godweet hoeveel van deze smerige truken ze uitgehaald hebben met 117.000 pagina’s aan wetswijzigingen in 2017 alleen al!
  Dat zal de komende jaren nog aan het licht komen!
  Voor nva en co blijven stemmen, ook in eu, is stemmen op onze eigen ondergang door legale verdringing door onze eigen politici en islamisering door voorkeuren te geven aan vreemd gespuis dat ze zelf binnenhalen als vluchteling.

 2. De gevolgen van het naive kiesgedrag van de vervlogen kiesjaren, krijgen eindelijk kritiek en ongerustheid.
  Spijtig dat velen het eerst aan de lijve moeten ondervinden en dat velen het nooit beseffen wat er gebeurd.
  Zelfs niet als het te laat is.

 3. ik kan me nog steeds niet voorstellen dat de witte nederlander op die timmermans en de pvda hebben gestemd.er zijn er wel wat die op tommermans en zijn pvda hebben gestemd,maar toch nooit zoveel?Kan het niet komen doordat veel moslim nederlanders weer op de pvda hebben gestemd en dat die baard en zijn partij de de pvda daarom heeft gewonnen?

 4. Dit is mij volgens mij helemaal ontgaan.Het lijkt me om iets anders te gaan dan dat filmpje waarin de woorden “Ich habe es nicht gewusst .” werden gebezigd.Dat kwam op mij weinig kies over,maar ook in dit geval heb ik niet verder uitgezocht waar dat nou precies om draaide.

 5. De SGP is helemaal geen optie. Niet voor realistische christenen en al helemaal niet voor “zeer orthodoxe christenen”. Realisten weten dat de verbinding SGP/CU fataal is voor het SGP geluid. Dat zien we ook omdat de CU bij monde van Van Dalen niet moe wordt te melden dat Nederland nooit de EU moet verlaten. Weg drukmiddel… Realistische christenen beseffen dat zij als het om de EU gaat of immigratie beter af zijn bij de PVV of desnoods FvD.
  En zeer orthodoxe christenen gaan helemaal niet stemmen voor het gedrocht dat EU heet. Het wordt hen ook afgeraden door de luis in de pels van de SGP die ‘In het spoor’ heet.

 6. De demonisering v an Baudet neemt steeds grotere en grovere vormen aan. Hij is duidelijk een bedreiging voor de gevestigde orde. Het effect van deze demonisering is omgekeerd aan het beoogde doel. Steeds meer mensen zullen op hem en zijn partij gaan stemmen. Het is duidelijk dat Baudet de overduidelijk winnaar is van het debet met Rutte. Beheerst. waardig en volkomen kalm reageerde hij op de dooddoeners van Rutte die steeds meer aan kracht beginnen te verliezen. Rutte leek op een herkauwende koe.
  Hopelijk is de partij Bauder straks ook de grote overwinnaar bij de verkiezingen voor het Euro parlement.

 7. Als het waar is dat timmermans samen met van hofstad en dronkemans het voor het zeggen krijgen dan wordt de GEWONE MAN daar de dupe van.

 8. Vandaag voor de PVV gestemd, laatste kans om het tij te keren….

 9. Het gevaar van de goedbedoelde standpunten van Thierry is,dat hij teveel punten in redelijk korte tijd veranderd wil zien. Hij strijdt tegen een sluw links kartel, een zware strijd en dat krijgt hij moeilijk voor elkaar,mijns inziens. Ze zullen hem,als ze de kans krijgen van racisme willen beschuldigen,iets waar links goed in is. Dan heeft hij een etiket opgeplakt gekregen, dan is er een mooi excuus om niet met hem te debatteren! En op die manier word hij dan ook buitengesloten,iets wat met Geertje ook het geval is. Geertje en hij zouden tezamen een grote partij kunnen vormen om sterker te staan. Ook daar is links heimelijk bang voor.

 10. Ik heb net het debat tussen Rutten en Baudet gezien. Ik vind Baudet erg goed en ik ga op FvD stemmen. Rutte was alleen maar mensen bang aan het maken met verzonnen scenario’s als we uit de EU zouden stappen. En Rusland demoniseren.
  Baudet heeft een visie die ik deel. De EU is slecht en immigratie moet worden gestopt. Nederland uit de EU.
  Het tij kan nog worden gekeerd door op de PVV of FvD te stemmen. Aan mij heeft het niet gelegen.

 11. Allemaal stemmen op PVV of Fvd Genoeg is genoeg!!
  Dus minder EU, minder migratie en minder onzinnige kosten.
  Stop de bevlieging van zelfgekozen leiders waardoor we derde wereld worden.

 12. Nadat morgenavond de stemhokjes gesloten zijn en het wachten op de uitslag is begonnen, denk ik dat als de uitslag bekend is, ik weer bevestigd wordt in m’n standpunt, dat ik in een land vol naïeve idioten woon. Dus nogmaals een oproep, stem aub op FvD of de PVV.

 13. @Piep

  We mogen maar 1 keer stemmen… dus of op Baudet of op Wilders. Het is hier Oeganda niet.

 14. @Rienus

  Alle Chinese bedrijven zijn grotendeels van de Chinese overheid en voeren de wil van de Chinese overheid.

  Zelfs het Chinese restaurant op de hoek luistert naar China. China is een dictatuur en zo gedraagt ze zich ook.

  China bespioneert iedereen… net als de five eyes, Rusland, Israël, ect

 15. Ik stem op FvD.
  Nederland en de rest van Europa gaat naar de bliksem als er niet massaal gestemd wordt op FvD of PVV.
  Het is een onzin om te denken dat we nog onder een warm Nederlandse deken liggen (wel zelf voor betaald natuurlijk).
  Je slaapt bijna met de ogen open, vooral na de klap van de aardbeving vanmorgen.
  Hoe meer opgefokte mensen rond de evenaar hier binnen komen, hoe meer gas er wordt geboord. Want … die willen warmte in het koude kikkerlandje.

 16. Hier in Vlaanderen wordt volgens de peilingen het Vlaams Belang de grote overwinnaar van de verkiezingen. Men spreekt zelfs terug van een ‘zwarte zondag.’
  Volgens onze pocomedia hier heeft Poetin zelfs al een voet binnen bij het Vlaams Belang. Het wordt hoogtijd dat ze eens met iets origineels afkomen want dit plaatje is echt grijs gedraaid.

 17. Tégen de sluipende islamisering stem ook voor GEERT WILDERS, de beschermer van Christelijk Nederland.

  En, Belgen, stem voor Filiep DE Winter en Bart de Wever !!

 18. Links weet dat ze er slecht voor staan, : alles wordt daarom uit de kast gehaald om rechts zwart te maken. Weten ze dan niet dat veel kiezers al gekozen hebben.
  En baudet heeft een punt: fulltime moeders worden negatief weggezet. Alles moet wijken voor geld, carriere e.d. in dat opzicht hebben vrouwen niets te kiezen.

 19. Het fake nieuws van overheid/kartelpartijen en de linkse media zijn buitenproportioneel en buitengewoon vals. Dus nuchtere Nederlander: Stem morgen dus of PVV of FvD of SGP, de rest is pulp.

 20. Rienus schreef: 22/05/2019 om 6:21 pm
  Het zijn inderdaad afleidingstactieken. Spionage door Huawei wordt gehanteerd omdat men niet mag weten welke gezondheidsrisico’s 5G teweeg brengt.

 21. Och de bekende tactiek en de meute snapt er werkelijk helemaal niks van, dus zal dit wel het gewenste effect gaan krijgen. Waar ik me meer zorgen om maak is de nieuwe zogenaamde ontdekking dat er in Syrië zogenaamd door het leger weer met gas gewerkt zou zijn. Zeker net als de valse beschuldigingen dat Huawei spioneert.
  Dat gaat ook voor grote gevolgen zorgen als straks blijkt dat de Chinezen het westen steeds minder nodig hebben. Maar voorlopig blijft de EU een Amerikaans aanhangsel.

 22. Hollanders !

  Stemt allen voor BAUDET om de globalistische gangsters tegen te houden !

Comments are closed.