Feministische beweging adopteert de boerka, symbool van onderdrukking vrouwen door islam

Progressief Europa heeft de vrouwen die strijden voor het recht om vrij te zijn hun hoofddoek AF te doen in de steek gelaten. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Absurd maar waar: de feministische beweging in het Westen heeft het ‘recht’ om een boerka of nikab te dragen, een symbool van onderdrukking van vrouwen door de islam, ondubbelzinnig geadopteerd. Een paar weken geleden staken het Amsterdamse PvdA gemeenteraadslid Hendrik Jan Biemond en enkele anderen zich tijdens de LGBTI ‘Pride’ optocht in verschillende gekleurde nikabs, en droegen borden waarop ze zich ‘boerka queens’ noemden. ‘Europa’s gestoordheid op één foto,’ geeft de Italiaanse journalist Giulio Meotti als commentaar. ‘Niemand nam de tijd om deze relativistische Nederlandse idioten te wijzen op het lot van homoseksuele moslims in hun eigen landen.’

‘Progressief’ is niet alleen in Nederland steeds geschifter aan het worden. Afgelopen week leidde een gezamenlijk protest van moslims, feministen en transgender activisten tot de sluiting van een zwembad in Parijs, niet ver van het Bataclan theater, waar in 2015 tijdens meerdere terreuraanslagen door volgelingen van de religie van vrede 130 mensen werden vermoord. ‘Wij gaan zwemmen, zelfs als de racisten ons niet willen!’ Op het volgende bord was natuurlijk de tekst ‘Stop Islamofobie’ te lezen.

‘Onze lichamen zijn van ons,’ riepen de feministen ook daar. Dat zijn dezelfde feministen die er op scholen belachelijke boeken zoals ‘Pappa draagt een jurk’ door wisten te drukken. Voor hen komt ‘overheersing’ enkel en uitsluitend van de ‘witte’ heteroseksuele man. Meotti: ‘Gelukkig zijn er ook nog een paar Iraanse meisjes die (het gevaar tientallen jaren in de gevangenis te worden gegooid trotserend) de vrijheid en waardigheid verdedigen tegen het islamitische fundamentalisme.’

Iraanse activiste: Waar is de solidariteit met ons?

De Iraanse activiste Masih Alinejad klom in de pen toen ze zag hoe Nieuw-Zeelandse demonstranten een hijab hadden aangetrokken tijdens een solidariteitsmars voor de slachtoffers van de aanslag op een moskee in Christchurch. Alinejad, die sinds 2009 in ballingschap leeft vanwege haar campagne tegen het verplicht moeten dragen van de hijab in Iran, schreef:

‘Ik had er bewondering voor dat een prominente leider en vrouwen in Nieuw Zeeland hun medeleven betuigden met de moslim gemeenschap. Maar het brak mijn hart dat jullie voor die solidariteit een van de meest zichtbare symbolen van onderdrukking van moslimvrouwen in veel landen gebruiken. Daarom roep ik hen op om ook hun zusterschap en solidariteit te tonen met ons die in elkaar worden geslagen, in de gevangenis worden gegooid en worden gestraft voor onze strijd tegen de verplichte hijab.’

Nederlandse politici stemden impliciet in met onderdrukking

Op dezelfde dag dat een van de Iraanse meisjes werd gearresteerd omdat ze uit protest een hoofddoek op een steel had gebonden, landden drie vrouwelijke Nederlandse politici –waaronder D66 minister Sigrid Kaag- in Iran. Zonder er ook maar een woord over vuil te maken gehoorzaamden ze aan de verplichte hijab wet door een hoofddoekje te dragen. Een duidelijker signaal dat ze instemden met de onderdrukking van Iraanse vrouwen hadden ze niet kunnen geven.

Straks wordt de hijab ook hier verplicht en is ‘de Westerse gestoordheid compleet’

Naast de progressieve en de feministische beweging heeft ook Amnesty International zich aan de kant van de islamisering agenda geschaard. Enkele tientallen Nederlandse leden zegden deze zomer hun lidmaatschap op toen de organisatie actie had gevoerd tegen het boerkaverbod.

Ondertussen wordt de Westerse vrouw langzaam maar zeker voorbereid op wat in de toekomst ook hier dreigt te gebeuren zodra moslims een substantieel aandeel van de bevolking zijn geworden: het verplicht moeten dragen van een hoofddoekje. De propaganda hiervoor is reeds begonnen door dit symbool van onderwerping aan islam als ‘mode’ te presenteren. Nike maakt een ‘prestatie hijab’ voor atleten, Vogue heeft zijn eerste aan de islam aangepaste Arabische editie uitgegeven, Mattel presenteerde de allereerste Barbie met hijab, en Playboy toonde een moslima model met een hijab aan.

‘De volgende keer kunnen islamisten ons een plezier doen door al hun Europese kameraden in een sluier te steken,’ besluit Meotti. ‘De Westerse gestoordheid zal dan eindelijk zijn toppunt hebben bereikt.’

 

Xander

(1) Arutz 7
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

20

 1. Langzamerhand wordt het 45 jaar geleden in Europa binnengelaten paard van Troje gevuld met meer en meer moslims uit Afrika en het Midden Oosten. De Islam zal Europa willen beheersen , zoals 400 jaar geleden uitgesproken, daarvoor dienen al deze vooruitgeschoven”soldaten”, waarvan de meesten zelf ook nog niet beseffen dat zij door hun Imams en leiders en koningen worden gebruikt en misbruikt. Ongetwijfeld zijn er gewone moslims die een veilig en rustig leven willen leiden, en geëmigreerd zijn naar het Westen om daaraan te voldoen, en die hier een baan en leven hebben opgebouwd en redelijk tot goed zijn ingeburgerd in het nu nog vrije Westen.
  Maar nu zijn het er wel heel veel aan het worden, en de Middellandse zee loopt weer meer en meer over met immigranten, dus maak uw borst maar nat.
  Het is juist het raffinement van de Geestelijke leiders in Iran, Syrië, Irak, Saoedi Arabië en alle andere moslimstaten om dit ca. 50 jaar geleden vilein bedachte plan uit te voeren, en gaat dus al jaren door zonder ook maar enige tegenwerking vanuit Europa.
  Over 20-30 jaar is de West-Europese bevolking getalsmatig in de minderheid. Daarbij komt de kunstmatige domheid van de Westerse bevolking en hun werkelijk nog dommere leiders die hierin geen gevaar zien.Wij worden zoet gehouden met “Brood en Spelen”, net zoals de Romeinse bevolking 2000 jaar geleden. Ik hoop dat landen als Polen en Hongarije, Slovenië en Slowakije hun ruggen recht kunnen en hun grenzen dicht blijven houden. Dit zijn landen met ballen, tot nu toe, maar het zou mij echter niks verbazen als er een leider van een van deze landen op een vreemde manier om zou komen of dat er door de EU flink gestookt gaat worden door bv Timmermans, onze socialistische allemansvriend. Gevaar komt van links. Wanneer keert de wal het schip?

 2. Een hoofddoek dragen is alleen verplicht, als je moslima bent. Kaag had dat niet moeten accepteren. Dat ze toendertijd gedwongen werd, laat zien hoe dominant de islam is.
  De hoofddoek die door vrouwen in nederland gedragen wordt, is provocatief bedoelt omdat de koran een vrouw daartoe niet verplicht.

 3. De boerkadraagsters denken dat zodra een man hun gezicht heeft gezien, ze verkracht zijn. Is dit een psychische aandoening?

 4. Ach, gewoon een gevalletje van de overheid die met ons geld een subsidie regeling afgeeft met een ‘geheim’ dwang-beleid. En ja, als je het geld dreigt af te nemen van een vrouw, wel of geen feminist, dan is alles plotseling bespreekbaar.
  Deze laffe salon-feministen laten perfect zien hoe het dus werkt. Ik denk dat het tijd is om alle subsidies af te schaffen vanwege politieke inmengingen (zie o.a. bij de klimaat-mafia).

 5. Dat die minister een hoofddoek draag in Iran vind ik persoonlijk gewoon een teken van respect naar de Iraanse cultuur. De hoofddoek in Europese landen is voor mij dan wel weer een duidelijk teken van het lak aan respect voor onze cultuur. Verder geef ik Evert (04/09 08:50) voor 100% gelijk en wil daar zelfs aan toevoegen dat het misschien wel tijd is dat onze westerse kapitaalcultuur wordt vervangen door iets anders. Ik stel mij alleen enorm hard de vraag of hetgeen dat staat te trappelen om onze plaats in te nemen wel een verbetering gaat zijn.

 6. @Mark S. Grof vertaald de massa leeft in een angst cultuur die zij zelf een groei bodem geven door juist niets te doen daaromtrent Wat zij in hun onmacht als oplossing zien is de medemens hun wil op te leggen ,en zo niet de medemens het leven zuur en onmogelijk te maken. en vergeten dat zij straks alles terug op hun bord krijgen idem het feminisme is eenzelfde angst cultuur Wat hun drijft zo te reageren. Daar zij met de inkomende vrouwelijke dus zachtere energie niet kunnen omgaan. De shift in bewustzijn is zich steeds meer aan het manifesteren en zal de mensheid naar de nieuwe wereld brengen die als fundament heeft spirituele groei. waarin alles een is en alleen de waarheid telt. Alles wat niet van waarheid is zal verdwijnen van de planeet.

 7. De man is het hoofd van het gezin, ook de kostwinner, zo was het tenminste.
  Maar om alles te kunnen betalen moest een vrouw ook gaan werken.
  Een vrouw is niet minder dan een man, maar zit wel anders inelkaar.
  De islam gaat laf met vrouwen om, vindt hen uitschot die je mag verkrachten.
  Nederland heeft niets aan dat soort volk. En het zijn ook steeds mannen die hier komen, hun gezin in de
  steek laten. En hier plunderen, verkrachten en moorden. En de procedure moeten wij met elkaar betalen.
  Het is een geestelijke wereldoorlog.

 8. Met knikkende knietjes buigt de softe westerling al bij voorbaat voor de islam.
  En als er dan toch politici zo brutaal zijn om weerstand te bieden (Salvini en Orban) dan worden die afgeschilderd als foute mannen. En het werkt net als in de vorige eeuw ook weer.

 9. En als er jaren lang 1000-den Engelse meisjes verkracht en misbruikt worden zoals in Engeland door pakistaanse moslims
  zwijgen de feministen. Wat een walgelijk gedachtegoed.

 10. Overigens, feminisme vind ik een ideologie rechtstreeks uit de Hel, heeft de gehele samenleving verziekt. Dus mij verbaasd die omarming niet.

 11. Hoe kortzichtig kunnen die vrouwen zijn. Denken ze nu echt dat ze zelf niet onderdrukt zullen worden als de islam hier heerst. Het eerste dat eraan gaat is de democratie. Dus, mogen ze ook niet meer protesteren. Ze moeten altijd onder toezicht van een man staan. Homofilie wordt verboden.
  En zo kunnen we wel even doorgaan.
  Ik denk dat het dan ineens niet meer leuk zal zijn.
  Ze kunnen zich beter eerst verdiepen wat de werkelijke islam inhoudt.

 12. Je ziet het nu op alle fronten. De westerse beschaving is al ver over haar hoogtepunt heen en is zichzelf aan het vernietigen. Weinig heeft nog met gezond verstand te maken. Massale gekte grijpt steeds sneller om zich heen.
  Zo ook de oplossing voor de wereldwijde schuldencrisis uit 2008. Die oplossing was/is… nog meer schulden opbouwen. De 0% rente of zelfs negatieve rente is de enige mogelijkheid om de steeds sneller groeiende schuldenberg te beheersen, hetgeen natuurlijk geen oplossing is. De klap zal niet lang meer op zich laten wachten. Dit gaat fout. Heel erg fout.

 13. Hoofdbedekking, 1Corinthiers 11 waar ik dan wel over na denk hoe dat wordt bedoelt.
  En of dat een menselijke instelling is, en nog past in deze tijd.

 14. Hermafrodiet …. (hermafrodiettisme)
  Wikipedia (tweeslachtigheid)

  Zelfs voor de psychiatrie is deze ‘ ‘beweging’ niet te behandelen. In plaats van een burka een dwangbuis en een permanente plaats in het cachot !
  Word het nu langzamerhand eens geen tijd om in opstand te komen ?
  Een piramide spel maar dan ondersteboven, de wereld op zijn kop. Alle ‘onregelmatigheden’ elimineren, weg met dat gespuis. Dit kankergezwel vreet en vreet maar door. Laat de bom maar barsten …. . De grens van de ‘beschaving’ is inmiddels overschreden. Het meest trieste van dit alles is dat het notabene toegestaan wordt. Breng dit zooitje naar de Marshall eilanden en laat ze daar nucleair afval maar opruimen !
  Ik word er onpasselijk van.

 15. “Het aantal incidenten met verwarde mensen blijft toenemen, blijkt …” aldus het NOS-nieuws vandaag. En allemaal weten we: dit geldt alleen voor de bruine of zwarte Medelander, zodra die een beroep doet op de algemene uitsluitingsgrond voor misdrijven: de islam. Want als de eerlijke blanke, bruine of zwarte Nederlander naar z’n werk per ongeluk 5 km. te snel rijdt, geldt er nooit iets als verzachtende omstandigheden noch de uitsluitingsgrond ‘Verward persoon’. Maar de overgrote meerderheid van het doldwaze Nederlandse volk staat hier helemaal achter. Immers ongeveer 50% van het Nederlandse volk is geestesziek, zwakzinnig of gestoord want ze hebben allemaal een Syndroom, een psychose of een trauma opgelopen. De grootste idioten vind je binnen de club die zich Forensisch Psychiater noemen. Echter de gevaarlijkste vind je in de politiek, want terwijl die imbecielen op vunzige homo-boten staan te dansen 💃 en toelaten dat er per werkdag ongeveer 100 onschuldige kinderen in de moeder-schoot worden vermoord, voeren ze de niet-militaire versie van de Nazi’s uit: de E.U. met alles dat daaraan verbonden is zoals de Middellandse Zee Unie en de NAVO.

 16. “Those whom the gods wish to destroy, they make mad first.” (Prometheus)
  Vrije vertaling:
  “Als de goden een volk willen vernietigen, maken ze het eerst gek.” (Prometheus)

 17. Eerst zijn de feministen doodstil bij de opkomst van de islam maar nu zijn ze helemaal van het padje af. Ze verloochenen voor 100 % hun vroegere progressieve idealen en nu omarmen ze de middeleeuwse aartsconservatieve islam die vrouwen zwaar onderdrukken. Hoe bestaat het! Zijn ze nou zo dom of doen ze zo dom.

Comments are closed.