‘We worden slechter behandeld dan vuilnis’ – Heftige filmpjes uit Italië doen aan China denken

—————————————————————————————————————————————

Financial Times: 90% Italië is compleet stilgevallen – Italianen die quarantaine breken kunnen worden aangeklaagd worden voor moord en 21 jaar gevangenisstraf krijgen

—————————————————————————————————————————————

Uit het afgegrendelde Italië komen inmiddels dezelfde filmpjes met wanhopige burgers als we in China hebben gezien. Toen Luca Franzese’s zus Teresa aan corona stierf, zat hij meer dan 36 uur met haar lijk opgesloten in huis, omdat geen enkel uitvaartbedrijf haar wilde komen ophalen, zodat ze begraven kon worden. ‘Mijn zus ligt dood in bed, en ik weet niet wat te doen,’ zei Franzese in een op Facebook en YouTube geplaatste video. ‘Ik kan haar niet de laatste eer geven die ze verdient, want de instituten hebben mij in de steek gelaten. Ik heb iedereen gebeld, maar niemand kon mij een antwoord geven.’

De 47 jarige Teresa woonde in Napels en leed aan epilepsie, en kreeg vorige week corona verschijnselen. Ze werd pas na haar dood op corona getest. Uitvaart ondernemers zullen niet alleen bang zijn door Luca te worden besmet, maar vermoedelijk ook door de overleden Teresa, aangezien een aantal weken geleden al bleek dat het virus tot 24 uur na de dood actief kan blijven.

Luca plaatste vervolgens een door miljoenen mensen bekeken nieuwe video, waarin hij de Italiaanse autoriteiten verketterde. ‘We zijn geruïneerd. Italië heeft ons in de steek gelaten.’ Er werden meer gevallen gerapporteerd van uitvaartbedrijven die door ‘administratieve rompslomp’, die door de overheid is opgelegd, niet hun werk konden doen, waardoor mensen vervolgens uren of zelfs dagen met hun overleden geliefden zaten opgesloten.

Positiva al coronavirus

Posted by Luca Franzese on Sunday, March 8, 2020

‘We worden erger behandeld dan vuilnis,’ zei een familielid van een vrouw, die in Borghetto Santo Spirito (Noord Italië) van maandagnacht tot woensdagochtend met haar dode man in huis moest blijven. Volgens experts en analisten ondermijnen dit soort voorvallen het vertrouwen van de mensen in de overheid.

Quarantaine breken = aanklacht wegens moord, 21 jaar gevangenisstraf

In Italië zijn inmiddels 15.113 besmettingen geconstateerd, en 1016 mensen overleden. Daarmee begint het sterftepercentage richting de 7% te gaan. In Lombardia was dat al 8%, maar het is onduidelijk of de situatie ook daar verder verslechterd is.

Volgens de Financial Times werkt Italië nog maar ‘op 10% van zijn capaciteit’. Met andere woorden: 90% van het land en alle activiteiten zijn compleet stilgevallen. (1) Italianen die de quarantaine breken, kunnen volgens de politie aangeklaagd worden voor moord en 21 jaar gevangenisstraf krijgen (2).

Gisteren werd de complete Italiaanse horeca op slot gedaan, een maatregel die vandaag door België wordt overgenomen. In Denemarken, met 617 gevallen maar nog geen doden, gingen eerder deze week alle scholen dicht. Het Nederlandse kabinet Rutte denkt het zoals zo vaak weer beter te weten dan de rest van West Europa, en vindt dat vooralsnog onnodig.

Tot slot een model met uitleg van onze lezer, waarop u aan de hand van de ervaringen in China kunt zien wat er zou gebeuren als er geen quarantaine maatregelen worden genomen, en het virus ook niet op een andere wijze onder controle wordt gekregen, of spontaan afzwakt:

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Martin Armstrong

Zie ook o.a.:

12-03: Eén dag langer wachten met sociale quarantaine betekent 40% meer slachtoffers’
11-03: Doodse stilte in Bondsdag nadat Angela Merkel zegt dat 60% – 70% bevolking besmet raakt
11-03: Schokkend: Sterftepercentage Lombardia stijgt naar ruim 8%
10-03: Arts in ziekenhuis Bergamo: Corona uitbraak is veel erger dan media berichten
10-03: Medische staat-van-beleg met massale zelfquarantaine kan corona nog stoppen
09-03: Chinese epidemiologen: Virus hangt 30 minuten in de lucht, legt 4 ½ meter af
08-03: Architect Nationale Pandemie Strategie: Ik ben banger voor corona dan voor Ebola, SARS en MERS
08-03: Iraanse generaal: ‘Corona is aanval met biologisch wapen op China en Iran’
07-03: Amerikaanse medische autoriteit gaan ervan uit dat 100% wereldbevolking besmet raakt
07-03: Nationale Universiteit Australië voorspelt minimaal 15 miljoen corona doden
06-03: WHO erkent dat corona veel dodelijker is dan griep; Vraag naar doomsday bunkers verzesvoudigd
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
04-03: Bron in ziekenhuis: ‘Virus zal zich over heel Nederland verspreiden en velen doden’
03-03: Journal Medical Virology: Covid-19 is SARS-2 virus, veroorzaakt dodelijke longontsteking en kan hersenen aantasten
02-03: Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit
01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden

 

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Douwe schreef:
  14/03/2020 om 7:53 pm
  Kom op zeg… Staat al breeduit op internet hoe fake dat filmpje is

  Beste Douwe, helemaal met jou eens, wij NUCHTERE HOLLANDERS !!!

 2. De maatregelen die elk land afzonderlijk maken, maakt het mij duidelijk dat we inmiddels in een totale gecontroleerde samenleving leven, waar vrijheid en zelfbeschikking een illusie is. De bevolkingen zijn zo ver al afgestompt in hun denk en eigen verantwoording dat ze zich laten leiden door labiele regeringsleiders die moord en brandt schreeuwen van hoe gevaarlijk dit virus wel niet is. Dit wordt de de regulieren media ook nog eens extra uit zijn verband getrokken, zodat de angst gaat overheersen en angstige bevolkingen zijn nu eenmaal veel makkelijker te hanteren en accepteren vele maatregelen, die onder normale omstandigheden niet mogelijk waren. Dit virus was al in de jaren ’70 van de vorige eeuw al benoemt als het Wuhan-400 virus die longaandoeningen gaf en deze in 2020 verspreid zal worden. Dus nu dit virus presenteren als een nieuw virus, waar nog geen vaccins voor zijn. Is de reinste kolder. Het vaccin ligt allang op de plank. Tevens is het ook al bekent dat dit zelfde virus ook nog eens in 2030 opnieuw de wereld in wordt verspreid. Dan moet het duidelijk worden dat de gebieden met het 5G internet de meeste slachtoffers vallen. Want 5G (reikt tot 33GHz) zorgt ervoor dat het menselijk immuunsysteem buitenwerking wordt gesteld en zo zorgt het virus voor de vele doden. Deze uitbraak is enkel een experiment voor wat er over 10 jaar gaat gebeuren. Want het streef getal is dat er 5 à 6 miljard mensen geruimd moeten worden door de globalisten. De NWO die wil met die virus de fundamenten van hun wereldregering nog steviger verankeren in de wereld. Vandaar dit wereldwijde toneelspel van dit zogenoemde levensgevaarlijke virus. Terwijl als iedere burger zijn eigen gezondheid beter in de hand zou houden, door zijn lichaam niet te laten verzuren. Waardoor er allerlei ziekte in zijn/haar lichaam ontstaan. En het 5G internet het beste kan gaan vermijden, wil je nog overleven na 2030.

 3. Kom op zeg… Staat al breeduit op internet hoe fake dat filmpje is

 4. @ DrM 8:50 PM, op 13/3. O wees U daar maar zeker van. Deze links-liberale elite regering van ons, is uit op het aan de bedelstaf brengen van heel de Nederlandse bevolking. Kijk maar naar de waanzin van ze om ons van het gas af te sluiten, Rutte geeft de linkse Klaver dat op een presenteer blaadje.

 5. Dood gaan gun ik niemand maar met dit virus wat vooral onze longen vernietigt zal ik zelf niet bewust willen mee maken, en is niet om aan te zien hoe het lichaam verkrampt er bij ligt en daarbij de gezichtsuitdrukking niet vergeten, dus geeft de artsen de kans geen verwijten hierin te geven en als het moet gaat het tenminste op een waardig afscheid van het leven, en volg zeker het protocol omtrent de uitvaart het is niet prettig maar wel om uw eigen gezondheid en de dierbare die hier mee te maken krijgen, zelf ben ik ook op het eind van mijn levenspad qua leeftijd maar mocht het ook mij overkomen kies ik ook voor een waardig afscheid.

 6. Kans aanwezig op nieuwe zeer draconische bezuinigingen op de sociale zekerheid en de zorg. Juist nu Rutte met geld wil smijten om de economische gevolgen van dit virus te verzachten. Op https://www.rijksoverheid.nl/regering/bewindspersonen/mark-rutte/documenten/mediateksten/2020/03/13/letterlijke-tekst-persconferentie-na-ministerraad-13-maart-2020 zegt hij dat hij wel 80 à 90 miljard Euro in de economie wil pompen. Denk maar aan meer WW-uitkeringen, werktijdverkortingen, enz. Zie ook https://www.businessinsider.nl/hoekstra-steun-economie-90-miljard-coronavirus/ “Minister Hoekstra bereid geldsluis open te zetten tegen coronacrisis: staatsschuld mag €90 miljard stijgen”.

 7. Dan mogen we niet hamsteren omdat er voldoende eten is, maar ik hamster niet uit angst voor voedseltekorten, ik hamster omdat ik.bang ben dat het financiele stelsel om gaat vallen en ik dan heel veel.geld kwijt ben voor heel.weinig eten. Gisteren zakte de beurs 11% weg en zakten met name bankaandelen.

 8. En de elite slaat er weer een slaatje uit. Het Corona virus wordt winstgevend op de aandelenbeurs.
  Is waarschijnlijk de reden dat Rutte en ook die andere zwetsers in alles zo onnozel doen.
  De elite, het aanziens des persoons, heeft de touwtjes in handen.

 9. Mooi die 2000 euro van Rutte! Kan ik even snel vangen?

  Toch vrees ik dat we die eenmalige 2000 euro straks minstens dubbel terug kunnen gaan betalen. Bijv. middels een forse stijging van de zorgpremie.

  Ziet u dus de bui al hangen?

 10. Er verschijnt nu al een boek over hoe de Chinese Communistische Partij het “Italiaanse” virus heeft overwonnen. Het boek gaat in meerdere talen vertaald worden.
  De propaganda-machine in gang gezet.

 11. @ Wim Bierman 3:03 PM. Eens met uw reactie, en dhr. Rutte…..ach laat maar zitten.

 12. Op https://unravelations.weebly.com/home/het-c-woord “Het C-woord” over de profetische betekenissen van de huidige coronacrisis:

  “Het C-woord

  3/13/2020

  Bent u er ook zo moe van? Corona. Ik kan het woord bijna niet meer horen. Maar we hebben ermee te dealen. De discussie die er is in de politieke arena, is ook te voelen in de publieke opinie. De één zegt: “Ach, het is iets erger dan een flinke griep, overdrijf niet zo.” En dat lijkt wel zo. Maar niemand wil bij die 2% zitten die eraan sterft. De andere groep zegt dingen als: “Kijk naar Italië, waar de ziekenhuizen bomvol zitten en mensen afgewezen moeten worden. Moeten we dat als Nederland willen met zulke halfslachtige maatregelen?” Dit zijn moeilijke dingen, waar niet altijd meteen een pasklaar antwoord op is. Er moest gisteren een moeilijke beslissing gemaakt worden door de regering, en de praktijk zal uit gaan wijzen in de komende periode of dit een juiste beslissing is geweest. In dit artikel wil ik eigenlijk iets bespreken wat u in de reguliere media niet hoort. En zelfs veel eindtijdpredikers en onheilsprofeten niet zien. Enkele weken geleden blogde ik al dat we het coronavirus (nog) niet als de vierde ruiter van de apocalyps moeten zien. En daar sta ik nog steeds vierkant achter. Maar er is mogelijk wel een ander verband met de vier ruiters. Lees snel verder.”

 13. Waarom worden de mensen van de Wereldgezondheidsorganisatie (World Health Organisation) niet aangeklaagd en veroordeeld voor moord en onmiddellijk in de gevangenis gestopt? Zij weigerden de politici van landen buiten China de nodige slagkracht te geven om de reislust van wereldburgers tussen China en zijn buitenland te stoppen. Zij stelden zich geen vragen bij de vervalste cijfers uit China. Zij lieten zich schaamteloos gebruiken als propagandamedium van de Communistische Partij van China. Zij lieten zich zonder scrupules omkopen door China. Zij weigerden ons adequaat te waarschuwen voor de pandemie, die Corona is. Welke politicus durft zijn kop uitsteken en klaagt de WHO aan?

 14. Had het filmpje eerder gezien. Het is geen, let wel geen eenvoudig griepje. Stel uw vertrouwen op de Here Jezus!

 15. wim bierman schreef:
  13/03/2020 om 3:03 pm
  Rustig mensen, we krijgen allemaal 2000 Eur van Rutte om 2 weken binnen te blijven. Behalve dan bejaarden, die mogen via de achteruitgang vertrekken en plaatsnemen in.. de trein. Waar doet me dat aan denken ookalweer.

  @Wim, ook al gaat goed bij de overheid, er komt een dag zij erop worden afgerekend.
  Zogenaam zijn de rechters besmet, dus alle rechtzaken gaan waarschijnelijk niet eens door.
  De rechters zitten gewoon thuis terwijl, het gewone volks door moeten gaan met hun werkt.

 16. In heel Europa wordt de economie op een laag pitje gezet, uitsluitend Nederland en Duitsland vinden winst belangrijker dan mensenlevens (waar hebben we dat nog gehoord?), wel binnenkort zit de hele Eurozone als gevolg van deze -bijna- lockdown in een economische crisis. Dat de Nederlanders en de Duitsers die crisis dan maar betalen ook! Waarschijnlijk zullen Frankrijk en België ter hulp moeten snellen als de epidemie er afneemt en Nederland en Duitsland een no-go zone worden. Dan komt de eis op tafel: eerst verplichte vaccinatie van de hele Bijbelgordel.

 17. Scholen blijven open en lesgeven.
  Rutte staat er geen moment bij stil dat de kleinere kinderen door hun ouders (mogelijk besmet) naar school gebracht worden; dat die kinderen bij het uitstappen nog een knuffel en kus krijgen van hun mogelijk besmette ouder en dan naar school rennen en zo het virus meenemen en verspreiden.
  Kinderen zullen niet zo gauw van het virus dood gaan maar kunnen het virus wel meenemen en verspreiden

 18. Hupsakees, we gaan naar de volgende ronde : dode ligt twee dagen in huis. Hier in onze verzorgingsstaat liggen soms weken een overledene ( klinkt iets minder provocerend als dode ) in een woning. ‘T word vaak verzwegen uit schaamte maar nu vallen er alleen nog maar doden…. . Tote, Tote Tote , wie aus ein Tagebuch vom Todesbrigade aus den Jahr ‘44.
  Vergaderen, besprekingen, videoconferenties , foutieve berekeningen, we zijn dit wel gewend. Het volk wordt al jaren van alles al op de mouw gespeld, het vertrouwen (waarin eigenlijk) heeft ook inmiddels de dood de hand geschut. De R zit in de maand, ook de volgende maand nog, de R van Revolutie misschien of de R van Repressie of de R van Rechteloosheid of de R van Reddeloos of de R van Rutte, eh …. wat zeg je me nou, Rutte , eh Regering’s loos bedoel ik. Hè hè ‘we zijn helemaal in de war kwijt de laatste 17, 18 jaar…. . De R van Rottigheid of Rotgevoel kan er ook nog wel bij. Zolang de R in de maand zit gaan de ‘snottebellen’ niet weg, de griep en de depressiviteit viert feest van s’morgens vroeg tot s’avonds laat. April sla ik maar over ; alleen het begin al, deze hele maand is een maand van mekaar voor de gek houden, jammer genoeg leeft deze fopperij inmiddels het hele jaar. Maar we zijn er inmiddels, stom genoeg, aan gewend.
  In Mei…. Hoera ! De M van Mei, de M van Macht en de M van Misschien, de M van Minderen of de M van Machtsmisbruik of de M van Manipulatie ; Mainstream Manupulation of de M van Mislukte Minister-president of de M van Machiavellisme…. .
  Grafieken, wat moet men er mee ? Op 7 bij 5 cm iets weergeven wat op wereldschaal gebeurt. Ja dan slaat de schrik je om de benen. Reken maar eens uit : het sterftecijfer over de hele wereldbevolking in percentages (%) . Uitkomst is ver, heel ver achter de komma. Óf tellen ‘die’ …. niet mee, zeker niet belangrijk genoeg. De V.O.C. is er niks bij. Komt tijd, komt raad. Ja natuuuurlijk, tijd heeft geen haast waardoor goede raad nog lang op zich laat wachten. We zijn op ons zelf aangewezen meine Damen und Herren. Leuker kunnen wij het niet maken, misschien wel makkelijker. De ‘ophaaldienst’ ruimt de ‘rotzooi’ wel voor u op.

 19. @ DrM

  Hebben wij even geluk dat onze kinderen en kleinkinderen ook met “Wath’s app” kunnen omgaan

 20. Als dat hier gaat gebeuren en mijn vrouw zou komen te overlijden dan begraaf ik haar zelf tussen haar geliefde bloemetjes in de tuin.
  Als ik dan in de tuin aan het schoffelen ben dan mag zij nog met haar vingertje omhoog komen om te wijzen waar ik het niet goed heb gedaan

 21. Het is in Italië wel een linkse regering in het zadel geholpen met een coup door de EU.

 22. Rustig mensen, we krijgen allemaal 2000 Eur van Rutte om 2 weken binnen te blijven. Behalve dan bejaarden, die mogen via de achteruitgang vertrekken en plaatsnemen in.. de trein. Waar doet me dat aan denken ookalweer.

Comments are closed.