‘Eén dag langer wachten met sociale quarantaine betekent 40% meer slachtoffers’

Zwarte lijn: dit drama is wat ook ons land te wachten staat als er geen onmiddellijke strenge sociale quarantaine komt. De rode en groene lijn laten het enorme verschil zien als zo’n besluit slechts één dag later wordt genomen.

—————————————————————————————————————————————-

Met deze methode controleert u simpel of u eventueel besmet bent – 614 officiële besmettingen in NL = 10.000 tot 15.000 in realiteit – Op basis van huidige cijfers in Italië stevent Nederland af op 750.000 doden

—————————————————————————————————————————————-

Terwijl de Nederlandse regering amper extra maatregelen neemt om het coronavirus in te dammen, schrijft analist Tomas Pueyo In een uitvoerig, met feiten en statistieken onderbouwd betoog dat de ervaringen in China één ding glashelder aantonen, en dat is dat massale sociale quarantaine –vrijwillig of verplicht- het enige is dat het coronavirus kan stoppen. Zolang scholen en openbaar vervoer nog open blijven, en bedrijven onvoldoende maatregelen nemen om contact zoveel mogelijk te beperken, zal het virus zich onstuitbaar blijven verspreiden.

Ook de rest van Europa heeft –zoals we van meet af aan al schreven- het virus ten onrechte gebagatelliseerd, en véél te lang afgewacht. Italië betaalt daar nu een torenhoge prijs voor, en de rest van de EU –inclusief Nederland- zal volgen. Omdat het virus zich exponentieel verspreidt –wat de modellen van onze lezer al wekenlang aantonen- zijn we volgens Pueyo nu op het punt beland dat iedere dag dat er GEEN massale sociale quarantaine wordt afgekondigd, het aantal slachtoffers met 40% zal stijgen.

Grenzen hadden onmiddellijk moeten worden gesloten

Grenzen onmiddellijk sluiten en het personenverkeer met China en andere besmette landen onmiddellijk stopzetten. Dat is wat we al 3 dagen na het nieuws van de corona uitbraak in januari schreven. Dat was zwaar overdreven en onnodig onrust veroorzaken, schreven de media en het RIVM.

Nu blijkt andermaal dat het met afstand de beste –en zelfs enige logische- stap was geweest om de corona explosie in Europa en Nederland (vandaag +111 besmettingen naar 614) te voorkomen, of in ieder geval aanzienlijk te vertragen. Iedereen met een beetje gezond verstand had dat kunnen en moeten bedenken, maar dat is nu juist iets waar men in Den Haag al jaren een almaar schrijnender wordend gebrek aan lijkt te hebben.

Bizar genoeg wordt het virus ook door een deel van de alternatieve nieuwsmedia ontkend, en zelfs een ‘hoax’ genoemd. Men wijst dan op de NOG lage aantallen besmettingen, en de 80% die slechts milde verschijnselen krijgt. Probleem met deze denkwijze is dat we met een extreem besmettelijk virus te maken hebben dat tussen de 20 en 80 keer dodelijker is dan de griep, en waar NOG GEEN defensie tegen bestaat.

In realiteit tot 15.000 Nederlanders besmet; mogelijk honderdduizenden doden

Als 70% van de bevolking het krijgt (waar o.a. bondskanselier Angela Merkel voor waarschuwde), dan krijgen 12,46 miljoen Nederlanders corona. Met een sterftepercentage van 6%, zoals nu in heel Italië, zullen er al gevolg zo’n 750.000 Nederlanders omkomen – met afstand de grootste nationale ramp sinds WO-2.

Pueyo, die aan de hand van de cijfers in China laat zien dat een aantal van circa 600 officiële besmettingen (zoals nu in Nederland) betekent dat er in realiteit al 10.000 tot 15.000 mensen geïnfecteerd rondlopen, waarschuwt dat het werkelijke aantal doden nog veel hoger zal zijn, omdat het gezondheidssysteem door de enorme toevloed aan patiënten totaal overbelast zal raken, zoals nu in Lombardia het geval is. Het gevolg: talloze doodzieke patiënten kunnen niet worden behandeld of zelfs maar worden opgehaald, en zullen sterven.

‘Dit is een exponentiële dreiging. Iedere dag telt. Iedere dag dat je het besluit uitstelt, voeg je niet slechts een paar enkele gevallen toe. Er zijn vermoedelijk al honderden of duizenden besmette mensen in uw gemeente. Iedere dag dat er geen sociale quarantaine is, groeit het aantal gevallen exponentieel. Mensen moeten dit begrijpen om een catastrofe te voorkomen. Het moment om in actie te komen is NU.’

Zo test u op eenvoudige wijze of u eventueel besmet bent

Volgens Taiwanese medische experts kunnen mensen zelf op een simpele manier testen of ze eventueel corona hebben. Haal diep adem, en houd uw adem dan meer dan 10 seconden vast. Als dat zonder kuchen, zonder benauwdheid en zonder verder ongemak lukt, dan bent u hoogstwaarschijnlijk niet geïnfecteerd. (Let op: ik ben geen medicus, dus dit is géén medisch advies!! Schakel bij twijfel altijd een arts in).

De reden waarom deze test betrouwbaar zou zijn? Vanwege de zeer lange incubatietijd. Mensen kunnen weliswaar wekenlang met het virus rondlopen zonder symptomen te hebben, maar ondertussen tast het virus al wel hun longen aan. Op het moment dat mensen dan ineens hoge koorts en/of hevig hoest krijgen en naar de dokter gaan, is het doorgaans te laat en is al 50% van het longweefsel aangetast. De genoemde ademhalingstest zou vroegtijdig aantonen of uw longen inderdaad al geïnfecteerd zijn.

Andere belangrijke bevindingen, die overigens (nog) niet  allemaal zijn bevestigd:

 1. Drink veel water, om te voorkomen dat het virus via uw mond in uw ademhalingswegen komt;
 2. Als u een loopneus heeft en/of slijm moet wegslikken, dan heeft u een gewone verkoudheid;
 3. Het virus haat warmte, en gaat dood bij een temperatuur van 26-27 graden. Chinese wetenschappers waarschuwden onlangs echter dat hogere temperaturen geen invloed lijken te hebben. Vooralsnog lijkt het lage aantal besmettingen in landen rond de evenaar wel degelijk te wijzen op temperatuur gevoeligheid;
 4. Geen koude, maar warme dranken (zoals thee en koffie);
 5. Vaak je handen wassen, want het virus kan daar maar 5 tot 10 minuten op overleven;
 6. Op metalen en stoffen oppervlakten is die levensduur 6 tot 12 uur, dus pas erg op met deurknoppen e.d., zeker in openbare gebouwen.

De symptomen van corona zijn een zere keel (3 tot 4 dagen), dan 5 tot 6 dagen later longontsteking, hoge koorts en ademhalingsproblemen, mede door een extreem verstopte neus waar geen enkele lucht meer doorheen lijkt te kunnen komen. (2)

 

Xander

(1) Medium
(2) KingWorldNews

Zie ook o.a.:

11-03: Doodse stilte in Bondsdag nadat Angela Merkel zegt dat 60% – 70% bevolking besmet raakt
11-03: Schokkend: Sterftepercentage Lombardia stijgt naar ruim 8%
10-03: Arts in ziekenhuis Bergamo: Corona uitbraak is veel erger dan media berichten
10-03: Medische staat-van-beleg met massale zelfquarantaine kan corona nog stoppen
09-03: Chinese epidemiologen: Virus hangt 30 minuten in de lucht, legt 4 ½ meter af
08-03: Architect Nationale Pandemie Strategie: Ik ben banger voor corona dan voor Ebola, SARS en MERS
08-03: Iraanse generaal: ‘Corona is aanval met biologisch wapen op China en Iran’
07-03: Amerikaanse medische autoriteit gaan ervan uit dat 100% wereldbevolking besmet raakt
07-03: Nationale Universiteit Australië voorspelt minimaal 15 miljoen corona doden
06-03: WHO erkent dat corona veel dodelijker is dan griep; Vraag naar doomsday bunkers verzesvoudigd
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
04-03: Bron in ziekenhuis: ‘Virus zal zich over heel Nederland verspreiden en velen doden’
03-03: Journal Medical Virology: Covid-19 is SARS-2 virus, veroorzaakt dodelijke longontsteking en kan hersenen aantasten
02-03: Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit
01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden

 

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

55

 1. NB > zowel plastic, houten als metalen voorwerpen, die je binnenshuis veel aanraakt, zoals kranen / meubels en deurknoppen, laten zich simpel ontsmetten met : MEUBEL`OLIE — want, de meeste zgn etherische olie’en, zijn super anti_viraal ….

 2. Zojuist gezien en gehoord op NPO fabeltjeskrant: nu op dit moment 13-03 is er nog geen plan om basisscholen te sluiten. Kinderen kunnen eveneens besmet worden met het virus en zij hoeven echt geen symptomen te vertonen om besmettelijk te zijn. De basisschool kan daarmee een bron van besmetting worden en Rutte vind het niet nodig om deze te sluiten?????? Hoe bestaat het? Je valt met deze leugenachtige slapjanus van de ene verbazing in de andere.

 3. Nogmaals wijs ik ten aanzien van het Corona virus, en de kans op een gigantische recessie op Mattheüs 24.

 4. Staf leger eenheden Nederland verzameld in hun bunker er worden draaiboeken doorgenomen.Dit is geen leugen mijn zwager heeft 20 jaar in het crises team gezeteld van 1974 tot 1994 zelfs ten tijde dat hij uit het leger was en directeur was van een groot internationaal bedrijf. Met andere woorden, hij heeft nog steeds lijntjes lopen in het circuit. waarom omdat steeds meer personen met hun geweten zitten, dit omdat de vogelvangers steeds meer fouten gaan maken en aantoonbaar gaan worden op dit moment is het aantoonbaar op de beurzen wereldwijd en als laatste wil ik zeggen aan wie heeft een overheidsdienaar in een eed zijn trouw gegeven in de grondwet staat het ook beschreven. Welke kant kiest hij?

 5. Jullie laten je weer mooi in de luren leggen, dit wordt niet veroorzaakt door een virus.
  5g microwave weapons assault is de enige verklaring hiervoor. https://www.youtube.com/watch?v=7E6J0AUKWvk It is a microwave target acquired weapons sytem a killgrid
  t’s in the LED street lights in front of your windows … the LED creates densification along with the 5G and intervenes with the molecule absorption spectrum into your cells causing asphyxiation. It’s a kill grid.

 6. De Chinese overheid probeert de oorsprong van het virus in het buitenland te zoeken. Zo wilde men het een Japans of een Italiaans virus noemen. Nu zelfs een poging de VS de schuld te geven.
  Ik denk dat we de informatie van de Chinese overheid niet kunnen vertrouwen.
  Het is steeds zo geweest onder het communisme: het is altijd ‘het buitenland’ dat de schuld krijgt van binnenlandse problemen.

 7. Het virus wordt gedood bij een temperatuur van slechts 26/27 graden. Nou dat is goed nieuws dan want je lichaamstemperatuur is minimaal 37 graden. Probleem opgelost, want dan doodt de lichaamstemperatuur het virus toch? Iemand hierover nagedacht?

  Chris
  Hoorn

 8. Zeer duidelijk uitleg over de besmettelijkheid van het corona virus Oostenrijk. Uitleg van Dr. Franz Wiesbauer Master of Public Health fur innere Medizin. Duits-talig. Waarom heeft de NL-overheid niet vergelijkbare uitleg?

  Waarschijnlijk de belangrijkste video over het corona virus en waarom het zo gevaarlijk is in vergelijking met gewone griep-virussen:

  https://www.oe24.at/welt/weltchronik/Das-wahrscheinlich-wichtigste-Video-zur-Corona-Krise/421335553

 9. @Pieters Pascale
  Laten we even de officiële cijfers nemen van https://www.worldometers.info/coronavirus/
  Als we China en Iran wegens valse cijfers buitenbeschouwing laten was het sterftepercentage is het aantal mensen wat de cyclus doorlopen heeft met dus een eindresultaat, dood of hersteld. Zien we dat 11/3 het sterftepercentage 26,7% was op dit moment is het opgelopen tot 31,5% Dus om te zeggen dat Xander de boel loopt te overdrijven is niet waar.
  Volgens verschillende onderzoeken gepubliceerd in The Lancet is het besmettingspercentage 83% betekent 17milj. x 0,83 = 14 miljoen x ,31,5% = 4,4 miljoen doden in NL alleen.

 10. @Pieters Pascale

  Als er op een enkele dag bijv. 100 doden vallen, financiele markten krijgen zware klappen en het openbare leven ligt stil t.g.v het Coronavirus dan is er mijn inziens sprake van een heel ongewone situatie en heeft dit niets met paniekzaaien of sensatiezoekerij te maken.

 11. Vraagje , wie weet waarom virussen in de winter zoveel vat op de gezondheid en niet in de zomer?
  Vitamine D?
  Weinig tot geen direct zonlicht op aardoppervlak?
  Waarom is UV straling de grootste vijand van virussen en bacteriën?
  Deze vragen enoperkingen zie ik nergens naar boven komen , alleen relnichten nieuws en handelingen.
  Alle know how betreft qaurantaine en de rest is overboord gezet , de spreekwoordelijke stuurlui aan de wal , die alleen van horen en zeggen reageren.
  Helaas is de gang van zaken alleen maar negatief en laaat geen ruimte voor oplossingen.

 12. In Albanië is het hele leven stil komen te liggen nadat de regering gisteren had aangekondigd dat er vanaf vandaag tot zondag nacht geen auto’s mogen rijden. Alles is dicht de bewoners worden opgeroepen om thuis te blijven, vanmorgen kreeg ik en waarschijnlijk velen met mij een sms van de minister president om binnen te blijven en ramen open te doen.

 13. Wat zal het een afgang zijn als dit hele in scene gezette gedoe een levensgrote leugen blijkt te zijn. Hele volksstammen zullen zich vertwijfeld afvragen hoe ze toch in hemelsnaam zo dom hadden kunnen zijn. Neem 9/11, het LEEK zo echt, om andere acties te rechtvaardigen. Dit is echt niet anders hoor. MENSEN ZET OP DIE BRIL en ziet wiens zakken hiermee weer giga gevuld worden. Beurs gelden die verdampen en aandelen die goedkoop en massaal door de grote jongens opgekocht worden, want de kleine man is blut. We worden een enorm oor aangenaaid ten koste van onze vrijheid. Denk er maar over na, de tijd zal ons laten zien, hoe we weer eens grandioos belazerd zijn.

 14. Op https://biflatie.nl/laatste-nieuws-coronavirus-covid19-op-13-maart-2020-ergste-gezondheidscrisis-van-een-generatie-de-wereld-moet-op-slot/ “Laatste nieuws Coronavirus/Covid19 op 13 maart 2020. “Ergste gezondheidscrisis van een generatie”/De wereld moet op slot”.

  Dat wordt wat wanneer de wereld op slot gaat om dit virus in te dammen. De wereld op slot, dat zal een een ongekende economische depressie veroorzaken. En wanner de wereld op slot gaat, zal dan de Nieuwe Wereld Orde doorgedrukt worden?

  Biflatie.nl is net zo iets als Xandernieuws, maar dan specifiek op financiële en economische thema’s. Wie van jullie kent Biflatie.nl?

 15. Rutte zegt dat de scholen niet dicht hoeven omdat kinderen het coranavirus niet zouden hebben maar hij vergeet dat als ouders met corona het kind wel besmetten die het dan mee naar school brengt en zo de ziekte verder verspreidt

 16. @ Wim Bierman 9:17 PM, op 12/3. Whoehahahaha, U bent echt een grapjas, geweldig. Ik ben nog aan het wachten oip de Euro 1000,- die Rutte beloofd had. Nooit iets van gezien…

 17. Xander eensgezindheid onderling in de zin van goedheid en de waarheid voor onze beschaving zal vele het leven behouden wat voor geloof dan ook,. of degene die geen houvast in een geloof hebben, en op een bepaalt tijdstip zal het ook gaan gebeuren. Maar deze storm gaat nog lang niet gaan liggen.

 18. Pieters Pascale schreef:
  12/03/2020 om 11:08 pm

  Angst is een natuurlijk gegeven om te overleven

 19. @ Pieters Pascale 👍,
  Wat weet men eigenlijk over het functioneren van lichaam en geest ? Uitzonderingen ‘daar’ gelaten. Het is echt bedroevend, simpelheid is troef. Ambtenaren gaan inmiddels over ‘leven en dood’ , nou dan weten ‘we’ het wel !

 20. Belgie wordt overgenomen door Herr von Ranst en nederland heeft wellicht ook zijn liegende viro-loog.
  Dit is een pr stunt van de pharma lobby.
  Hoeveel mensen sterven er jaarlijks door iatrogene behandelingen , door medicatie gebruik en door ziekenhuisbacterien of door gewone griep ?? Om maar een paar ‘blunders’ van het geheime genootschap,
  het medisch establischment, te noemen.
  Xander het wordt blijbaar ook voor u nodig om te ‘herbronnen’ !

 21. @Xander Moet “doctor Doom” niet erg dringend aan het woord komen? De econoom die als enige de crash van 2008 correct voorspeld heeft, en zo de bijnaam doctor Doom kreeg? Want de beurzen crashen al meer dan een week, en gisteren was voor de Dow Jones op één dag erger dan in 1987, en dat gaat zo dag na dag door. 2008 is er klein bier bij. Dag na dag melden beurzen crashrecords. Dit wordt minstens even erg als 1929, en toen werd het oorlog. Dit is nooit eerder vertoond, zelfs niet in 1929. WO III iemand zin? Dat geeft wel spannend leesvoer!
  Binnenkort virusje verdwenen, quarantaine voorbij, niemand meer ziek, maar niks meer om te hamsteren: lege maag.

 22. Willie schreef:
  12/03/2020 om 10:33 pm
  Ik zit te kijken naar die Rutten. Mijn god Nederland is met een debiel opgescheept. Mensen die hun kinderen naar school sturen zijn misdadig.

  @Willie, inderdaad!
  Hun motto, het zal me een worst wezen.
  Zelf hebben zich veilig afgesloten van het plubliek!
  Hoge scholen en univesiteit wel opslot, dat is voor hun veiligheid, immers zitten daar de hoogs opgeleid jongeren
  waarvan hun ouders beroepen hebben o.a van minsters, burgersmeesters ect…

 23. Wat de overheid ook bekokstoofd, de verantwoording wordt neergelegd bij de burger, die is de pineut.
  Niet alle raad die zij, uit dienst aan de bevolking, geven, gaat ten goede van het volk.
  Wat door hen wordt bepaald is in de praktijk niet altijd haalbaar. Lachwekkend, onnozel maar ook onzinnigheden.
  Dit moet sus, dat moet zo, maar preventie wordt al snel een afschuifsysteem. Het draait dan ook meestal om geld.

 24. OOh als er maar 1 school waar het uitbreekt….
  en er worden hoge hotemetoten door vaders en moeders publiek gelyncht

  ze hadden rond 10 januari 2020 al moeten reageren, dan waren we er nu door heen geweest, sukkels
  wat een sukkels

 25. Een dag langer wachten met een oproep tot het vragen van God’s oordeel over de New World Order- misdadigers wat betekent dat?

 26. Dag Xander, waardeer regelmatig uw site. Helaas wordt de naam van de Heere God misbruikt in reacties. Zou u deze reacties willen corrigeren. Hartelijk dank.

  Welke reacties ? Gelieve naam poster, datum reactie en bij welk artikel. Mod.

 27. xander , hoe is het toch mogelijk dat iemand zoals u , met zo’n mooie website de opgezette angstpsychose letterlijk voeding heeft .. Niet het virus maar de angstpsychose is de factor van immuun falen ! Je weet toch wat er gebeurt bij angst psychose , toch .? Het lichaam gaat onmiddellijk het ganse immuunsysteem stil leggen , omdat ander lichamelijke functies dan voorrang krijgen . FOEI !
  Ik volg u al sinds 2007 , maar nu moet ik vastellen dat “ZE” ook jouw in hun macht hebben gekregen , ik betreur dit ten zeerste

 28. “met afstand de grootste nationale ramp sinds WO-2.”

  WO-2 kende “maar” 200.000 Nederlandse doden inclusief natuurlijke sterfte.

 29. “Het virus haat warmte, en gaat dood bij een temperatuur van 26-27 graden.” Wat een enorme kolder is dit! Paniekzaaien

 30. Ik zit te kijken naar die Rutten. Mijn god Nederland is met een debiel opgescheept. Mensen die hun kinderen naar school sturen zijn misdadig.

 31. En volgens de laatste berichten komen nu chinese teams de italianen met man, daad en equipment te hulp nu het virus daar in eigen land over de piek heen is.
  Staat de EU weer eens als een stel zakkenvullers te boek, nu de 26 dat ene land dat wegzonk in dood en besmettingen niet eens te hulp kon schieten met teams om de besmetting in te dammen toen het nergens nog erg had toegeslagen, en zo overal de verspreiding. Had wellicht hier tientallen tot honderden besmettingen gescheeld.
  Maar ach, als de portemonnaie maar gevuld is voor overbodig beleid en personeel.

 32. Beste mensen , lees eens wat Jon Rappoport vertelt over de hele corona zaak. De puzzel valt weer op zijn plaats.

 33. Probleem met de scholen is, dat de leerplicht bestaat. Scholen zijn daarmee niet vrij te kiezen wat ze willen doen. Juist hier zou een regering de wet even opzij kunnen zetten.
  We moeten naar Italië kijken. Dat lijkt wel ons voorland.

 34. De Europese droom brokkelt steeds meer af. Solidariteit , wat is dat ? Ieder voor zichzelf en God voor ons allen ! ; of moet ik het uitroepteken vervangen met een vraagteken. Lees het ‘ Europese volkslied ‘ : solidariteit hoog in het vaandel maar het vaandel is ‘gestreken’ en kan voorlopig de koffer in….. ‘we’ moeten elkaar helpen in nood ; Ja tot aan de voordeur . Nu blijkt dat alle parolen niets waard zijn ondanks alle mooie woorden : samen zijn we sterk etc. De hele Europese unie is van het begin af aan al een mislukte geboorte ….
  Vergaderingen omtrent het Corona virus vinden momenteel plaats via Skype, 28 gesprekspartners , veel verschillende talen, vertalers, minder goed geluid en beeld en uit dit geharrewar moet iets ‘geboren worden’ .
  ITALIË : heeft te weinig beademingsapparatuur, mensen sterven. Italië vraagt ‘solidarische’ EU partners om hulp. Wat komt er ? NIETS…. uiteindelijk kreeg Italië uit China, ja u leest het goed, medische hulpmiddelen
  Duitsland : verbood direct een exportverbod op de zo benodigde medicamenten, beschermende pakken etc. Ja, met smoesjes wordt dit ontkend, maar het is een bikkelhard gegeven.
  Solidariteit staat momenteel gelijk (of is) aan egoïsme. Maar is het ooit anders geweest ? Tot aan de voordeur.

 35. Rutte beloofde net op TV dat ialle corona besmette nederlanders allemaal 15.000 eur krijgen.

 36. Slachtoffers zijn een noodzakelijk kwaad om de show door te laten gaan.
  Die slachtoffers hebben zelden een adellijke achternaam.

 37. De paniekreactie is precies wat de globalisten willen. Hele landen op slot gooien is alleen maar symboolpolitiek, zeker aangezien dit een biologisch wapen is. Wat doen we als er na 4 weken opnieuw besmettingen zijn? Opnieuw wekenlang in quarantaine? Waanzin.

 38. Waar in godsnaam hebben we het over ; In China in totaal 3136 doden op een aantal van 80.000 besmettingen in een land met 1,4 miljard inwoners . Van de mensen die zijn overleden waren de meeste mensen al oud en waren vatbaar . Ik denk dat per dag er meer mensen omkomen per dag in China aan andere dingen , vanwaar die onnodige paniek , volgend jaar komt diezelfde corona weer opduiken en dan is er niets aan de hand buiten dat we dan in een depressie zitten veroorzaakt door de onnodige onzin wat ons wordt voorgeschoteld . De elite hun zin en zichzelf ingedekt door de schuld bij het virus te leggen , dit is mijn mening .

 39. Dit is een zelfcontrole op corona van Taiwanese experts

  Stanford ziekenhuisbestuur intern bericht:

  Het nieuwe Coronavirus vertoont mogelijk dagenlang geen teken van infectie. Hoe kan iemand weten of hij / zij besmet is? Tegen de tijd dat ze koorts en / of hoest hebben en naar het ziekenhuis gaan, is de long meestal 50% fibrose en is het te laat. Taiwanese experts zorgen voor een eenvoudige zelfcontrole die we elke ochtend kunnen doen. Haal diep adem en houd je adem langer dan 10 seconden in. Als u het succesvol voltooit zonder hoesten, zonder ongemak, stijfheid of beklemming, enz., Bewijst het dat er geen fibrose in de longen is, wat in principe geen infectie aangeeft.

  Controleer in kritieke tijd elke ochtend zelf in een omgeving met schone lucht. Serieus uitstekend advies door Japanse artsen die COVID-19-gevallen behandelen: iedereen moet ervoor zorgen dat uw mond en keel vochtig zijn, nooit droog. Neem minstens elke 15 minuten een paar slokjes water. Waarom? Zelfs als het virus in uw mond komt, zullen drinkwater of andere vloeistoffen ze door uw keel en in de maag spoelen. Eenmaal daar zal je maagzuur al het virus doden. Als je niet regelmatig genoeg water drinkt, kan het virus je luchtpijp en in de longen binnendringen. Dat is heel gevaarlijk.

  Verzend en deel dit met familie en vrienden. Zorg goed voor iedereen en moge de wereld spoedig herstellen van dit Coronavirus.

  BELANGRIJKE AANKONDIGING – CORONAVIRUS

  1. Als u een loopneus en sputum heeft, bent u verkouden
  2. Coronavirus-pneumonie is een droge hoest zonder loopneus.
  3. Dit nieuwe virus is niet hittebestendig en wordt gedood door een temperatuur van slechts 26/27 graden. Het haat de zon.
  4. Als iemand ermee niest, duurt het ongeveer 10 voet voordat het op de grond valt en niet meer in de lucht is.
  5. Als het op een metalen oppervlak valt, zal het minstens 12 uur leven – dus als u in contact komt met een metalen oppervlak – was uw handen zo snel mogelijk met een bacteriële zeep.
  6. Op stof kan het 6-12 uur overleven. normaal wasmiddel zal het doden.
  7. Het drinken van warm water is effectief voor alle virussen. Probeer geen vloeistoffen met ijs te drinken.
  8. Was uw handen regelmatig omdat het virus slechts 5-10 minuten op uw handen kan leven, maar – er kan veel gebeuren gedurende die tijd – u kunt uw ogen wrijven, uw neus ongewild peuteren enzovoort.
  9. Je moet ook gorgelen als een preventie. Een eenvoudige oplossing van zout in warm water is voldoende.
  10. Kan niet genoeg benadrukken – drink veel water!

  DE SYMPTOMEN
  1. Het zal eerst de keel infecteren, dus je hebt een keelpijn die 3/4 dagen aanhoudt
  2. Het virus mengt zich vervolgens in een neusvloeistof die de luchtpijp en vervolgens de longen binnendringt en longontsteking veroorzaakt. Dit duurt ongeveer 5/6 dagen verder.
  3. Met de longontsteking komt hoge koorts en ademhalingsmoeilijkheden.
  4. De neusverstopping is niet zoals de normale soort Je hebt het gevoel dat je verdrinkt. Het is noodzakelijk dat u dan onmiddellijk aandacht zoekt.
  DEEL MET FAMILIE EN VRIENDEN

 40. @ Jottum: 7:05 PM. Dat is inderdaad de mentale instelling van vele burgers in Nederland. Hoofd in het zand steken.

 41. Sorry hoor, als huisartsen met checklists werken met vragen of je daar en daar geweest bent of met een erkende besmetting in contact bent gekomen om daarna te beslissen dat de symptomen geen corona zijn en er niet getest hoeft te worden, ga ik mijzelf met verkoudheid en keelpijn niet afzonderen van sociale contacten.
  Voor je het weet heb je een zeurende werkgever aan de lijn die je dwingt te komen werken, want geen test is geen corona, en van een griepje zijn er maar heel weinig dood gegaan. En getest moet er niet worden, want dat kan het systeem niet aan.
  Dus zitten we gewoon weer bij het ga maar slapen in mei ’40 en de dijken bij de watersnoodramp ’53.
  Jammer voor nederland. Laat de boel maar ploffen.

 42. Ook hier:

  r Russell Blaylock, neurochirurg over coronavirus: te vinden op o.m. Hacienda Publishing.com

  En bij Hahnemann apotheek, NL zijn voordelige homeopathische pakketjes te bestellen, op voorschrift (buitenlandse) arts, cfr de suggesties van Chinese artsen.

 43. Wat vergeten wordt zijn de schoenen.
  Het virus dwarrelt neer.
  Ontsmet of doe schoenen zo snel mogelijk uit, ontsmet met chloor, alcohol of spiritus.

 44. Men heeft steeds de grafiek met Italië. Maar die klopt niet % matig gezien het aantal inwoners is het hier in Nederland veel erger.

Comments are closed.