Update zonne uitbarsting: ‘Kannibaalstorm’ raakt vandaag de aarde; let op uw gezondheid

(11.35) – Afgelopen zaterdag schreven we over een aanstaande nieuwe explosie op de zon die mogelijk een X-klasse zonnevlam zou kunnen produceren. Het werd met een M-9.8 nét geen X-klasse, maar veel scheelde het dus niet. Toch wordt onze planeet vandaag geraakt door een ‘kannibale CME‘ (Coronal Mass Ejection) die naar verwachting een G3 geomagnetische storm zal veroorzaken, die opnieuw tot ver in het zuiden prachtige aurora’s kan opleveren (foto op 25-11 genomen in Denemarken). Ook kunnen her en der communicatie- en navigatiesystemen verstoord raken. Minder bekend, maar in tal van onderzoeken wetenschappelijk aangetoond, zijn de gevolgen voor onze gezondheid, die in de komende jaren alleen maar erger zullen worden vanwege het snel afzwakkende magnetische veld.

Eigenlijk gaat het niet om één, maar drie ruimtestormen die zich hebben samengevoegd. Afgelopen maandag stootte de zon twee plasmawolken uit, en dinsdag nog een. Die derde heeft de eerste twee ingehaald, waardoor ze nu samen een zogenaamde ‘kannibaal plasmawolk’ vormen.

Behalve spectaculaire aurora’s, die het afgelopen jaar alle records breken (wederom een bewijs van de naderende poolomkering) worden er ook SARs gefotografeerd. Die lijken op aurora’s, maar zijn het niet. Deze kleurige lichtbogen zijn het gevolg van warmte die vanuit de zogenaamde ring current – een elektrische ‘stroombaan’ vol hoog energetische deeltjes – naar de bovenste atmosfeer lekt:

Tijdens de vorige twee geomagnetische stormen in november werden aurora’s tot ver in het zuiden gelegen landen en staten waargenomen (Californië, Texas, Turkije). In Noorwegen, waar aurora’s normaal zijn, waren ze volgens fotografen ongekend ‘waanzinnig’:

Meer beweging en meer seks

De risico’s van CME’s voor de menselijke gezondheid zijn bij de meesten amper bekend. We hebben er de afgelopen jaren al vaker op gewezen dat kosmische straling een wetenschappelijk aangetoonde impact op zowel ons lichaam als ons psychische functioneren kan hebben. Het meeste onderzoek is verricht naar de reacties van ons hart; mensen met een gezond hart zullen hoogstwaarschijnlijk geen last hebben van deze ‘kannibaalstorm’, maar hartpatiënten kunnen het wel degelijk gaan voelen. Die kunnen daarom maar beter oppassen vandaag.

Uit een recente wetenschappelijke studie (‘High Heart Rate Variability Causes Better Adaptation to the Impact of Geomagnetic Storms’) kwam naar voren dat je conditie hierbij van groot belang is. Als je hart gewend is aan inspanning, dan zal het beter in staat zijn geomagnetische stormen door te komen. Dat betekent dus meer beweging en meer seks* (* waarbij het kijken naar porno niet telt, aangezien alleen bij seks een vermenging van energetische velden optreedt, wat een totaal andere chemische reactie in het lichaam (en daarnaast ook in ons onderbewustzijn) veroorzaakt. Indien deze energetische velden zó op elkaar zijn afgestemd dat een perfecte vermenging ontstaat, dan is tot op hoge(re) leeftijd heel veel mogelijk.)

Een ander zeer recent onderzoek (‘Neurovascular dysfunction associated with erectile dysfunction persists after long-term recovery from simulations of weightlessness and deep space irradiation‘) laat zien dat een hoge mate van kosmische straling langdurige mannelijke potentieproblemen kan veroorzaken. Nu hoeven de meeste jongeren zich daar geen zorgen over te maken**, maar naarmate de jaren klimmen kan dit wel degelijk een grote rol gaan spelen nu het magnetische veld van de aaarde snel zwakker wordt, en steeds krachtigere kosmische stralen tot het oppervlak van onze planeet (en daaronder) zullen doordringen.

(** Hoewel uit andere onderzoeken is gebleken dat de ongezonde levensstijl van veel hedendaagse jongeren (drank, drugs, slechte voeding, te weinig slaap) op dit gebied al meer dan genoeg kapot maakt.)

Werk aan uw lichamelijke, psychische en geestelijke gezondheid

Uit vele honderden studies is gebleken dat geomagnetische stormen niet alleen een negatieve impact hebben op ons hart, maar ook van invloed zijn op het ontstaan van kanker en auto-immuunziekten, en zelfs ons psychisch functioneren. Ook hier geldt dat werken aan zowel uw lichamelijke, psychische als geestelijke conditie de komende jaren van almaar groter belang zal worden.

Dus nogmaals: meer beweging, meer seks, gezondere voeding, minder stress en absoluut ook het aankijken en werken aan eventuele opgelopen trauma’s die grote ‘gaten’ hebben geslagen in ons natuurlijke afweerveld. Die ‘gaten’ zijn eveneens – en zelfs met name – te herstellen door mensen met een negatieve invloed uit ons leven te weren, door gelijktijdig wrok, haat, afgunst, nijd en hebzucht te laten varen, en voor zover het van ons afhangt te vervangen door liefde, genade en vergeving. Dat klinkt voor sommigen wellicht wat te subjectief of spiritueel, maar ook deze aspecten gaan in deze eindtijd meer dan ooit tevoren een cruciale rol spelen.

Xander

(1) Suspicious 0bservers.org

Zie ook o.a.:

25-11: Explosie op de zon aanstaande – Dit weekend kans op X-klasse zonnevlam
08-11: Aarde nu zeer kwetsbaar voor de zon: Rode aurora’s in het zuiden bewijs dat magnetische veld snel verzwak
23-10: Aardse atmosfeer, weer en klimaat steeds onstabieler nu poolomkering op de zon is begonnen

2022:
30-10: Deze gebeurtenissen zullen aan de naderende kosmische ramp vooraf gaan

31-08: Poolomkering aanstaande: Rusland, China en Zuid Azië kwetsbaarst voor dodelijke kosmische straling
27-08: ‘
Galactic Current Sheet’ een feit: kosmische ramp in zonnestelsel is begonnen (/ Effecten van zonnestormen steeds duidelijker zichtbaar in toename van aantal ‘onverklaarbare’ branden en explosies”
16-08: 
Mensen beginnen letterlijk gek te worden door afzwakkende magnetische veld
02-08: 
Wetenschap bevestigt 75% kans op killshot zonnevlam in komende 30 jaar
17-07: 
Magnetische veld zwakt af: Studie waarschuwt dat ruimtestormen het treinverkeer zullen verstoren
11-07: 
Ongekend langdurige scheur in magnetische veld aarde; zon steeds feller door ruimtestof; record gat in ozonlaag
24-06: 
Ook gevestigde tech site Wired waarschuwt nu voor ‘einde van de wereld door zonne uitbarsting’
22-05: 
Werd de stroomstoring in Kazachstan veroorzaakt door extreem verzwakte magnetische veld aarde?
08-05: 
Wetenschappers nemen galactische magnetische poolomkering in slechts enkele jaren tijd waar
12-04: 
Bizarre bliksemflitsen en mentale problemen signalen van komende magnetische poolomkering
28-03: 
Space Weather studie: Electriciteitsnet niet bestand tegen volgende Solar Superstorm
02-01: 
Kosmische ramp binnen 20 jaar onvermijdelijk door versnelde afname magnetische veld ( / Einde 12.000 jarige cyclus bevestigd: ‘De aarde zal bevend van haar plaats wijken’ (Jesaja 13) wordt binnen 15 tot 20 jaar (maar mogelijk al binnen 2 tot 8 jaar) werkelijkheid)

2021:

30-06: Dierenwereld raakt van slag door snel afnemende magnetische veld aarde (Bescherming tegen kosmische straling wordt razendsnel zwakker – Poolomkering veel dichterbij dan aangenomen? – Wetenschappers waarschuwen voor kosmische golf EN super zonnevlam in 2023)
14-06: 
Solar wetenschapper: ‘Er staat iets groots te gebeuren op de zon, wij noemen dit het Termination Event’
22-05: 
Werd de stroomstoring in Kazachstan veroorzaakt door extreem verzwakte magnetische veld Aarde?
29-04: 
Climate Science Center wetenschapper waarschuwt voor ‘super zonnevlam’ in 2023

Archief 2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom)