Poolomkering aanstaande: Rusland, China en Zuid Azië kwetsbaarst voor dodelijke kosmische straling

Bekende ‘eindtijd’ films laten nog maar een flauwe afspiegeling zien van de werkelijke cataclysmische rampen die de aarde zullen treffen.

—————————————————————————————————————————————–

Catastrofale stormen en overstromingen die behoren bij zwakkere magnetische veld, poolomkering en reset van alle klimaatcyclussen zijn begonnen

—————————————————————————————————————————————–

De magnetische noord- en zuidpool bewegen zich in almaar hoger tempo naar elkaar toe, en zullen in de Indische Oceaan, ergens tussen India en Indonesië, met elkaar in ‘botsing’ komen. Zoals onze lezers weten valt deze omkering niet geheel toevallig samen met het aanstaande hoogtepunt van de ‘galactic current sheet’, de elektromagnetische golfbeweging die iedere circa 12.000 jaar ons zonnestelsel in chaos stort. Deze eeuw is het zover; ALLE kleine en grote klimaatcyclussen vallen samen, nu de laatste ‘reset’ inderdaad 12.000 jaar geleden is.

Een zonne uitbarsting hoeft nog niet eens onze richting op te komen om toch een enorme impact te kunnen maken. Bij zo’n uitbarsting komen namelijke hoge-energie protonen vrij, die zich bijna alle kanten op verspreiden en ook onze planeet raken. Normaal gesproken komen die deeltjes bij de in 1971 ontdekte ‘polar cusp‘ binnen, de variabele regio boven de poolcirkels waar het magnetische veld zwakker is vanwege de interactie met de zonnewind. Hierdoor kunnen hoge-energie deeltjes niet allemaal worden afgeweerd.

Gezien de huidige positie van de polen kunnen die deeltjes nog niet zoveel kwaad doen, maar dat verandert zodra de magnetische polen richting bewoonde gebieden verschuiven. In diverse papers zoals deze wordt bevestigd dat deze veranderingen aanzienlijke gevolgen hebben voor de atmosfeer en de ozonlaag, inclusief het doorlaten van potentieel dodelijke niveaus van kosmische straling. De gevaarlijkste gebieden om in te leven zijn dan (de oostelijke helft van) Rusland, China en delen van Zuid Azië.

Alle cyclussen lopen nu ten einde

Onze generaties hebben de pech dat alle grote klimaatcyclussen – de 1500 jarige, de 3000 jarige, de 6000 jarige en de 12.000 jarige – deze eeuw zullen resetten, dus worden afgesloten en opnieuw zullen opstarten. Dat betekent dat alle heftige gevolgen en verschijnselen die bij iedere kortere reset horen nu samenvallen en elkaar zullen versterken. Wat dit concreet inhoudt? Denk aan de bekendste ‘eindtijd’ rampenfilms zoals ‘2012’, maar dan in veelvoud.

We herhalen nog maar eens dat het beschermende magnetische veld van de aarde in steeds hoger tempo aan het verzwakken is. Dat begon in 1859, tijdens de meest recente super zonnevlam (‘super flare’) die het ‘Carrington Event’ veroorzaakte. Gelukkig was onze samenleving toen nog niet afhankelijk van elektriciteit. Als zo’n superflare nu zou uitbarsten, zou dat voor de hele wereld dramatische gevolgen hebben.

Tegelijkertijd begon de ‘galactic current sheet’ ons zonnestelsel te beïnvloeden. Die elektromagnetische golf raakt ons eens in de 12.000 jaar. Het zwakker wordende magnetische veld verandert de wisselwerking tussen de aarde en de zon, en staat in verband met de in gang gezette omkering van de polen, die ergens in het noordoosten van de Indische Oceaan, tussen India en Indonesië, met elkaar in ‘botsing’ zullen komen.

Catastrofale stormen en overstromingen zijn begonnen

De ‘galactische golf’ veroorzaakt niet alleen op onze planeet veranderingen, maar ook in het hele zonnestelsel, zoals op Pluto en Neptunus, de zon zelf en de interplanetaire ruimte tussen de planeten. Wat er op aarde gebeurt is natuurlijk verreweg het belangrijkst voor ons. Behalve in het magnetische veld zijn er ook veranderingen in de ionosfeer, atmosfeer en de rotatie van de aarde, met grote gevolgen voor het klimaat en de ozonlaag.

Catastrofale stormen en meerdere ‘eens in de 1000 jaar’ overstromingen in onder meer Pakistan, China, en de VS tonen aan dat de cyclussen zijn begonnen met hun ‘reset’. We kunnen tevens meer en vooral ongekend krachtig vulkaanuitbarstingen verwachten, die eerdere uitbarstingen zoals op Tonga en die van Mount Pinatubo (1991) verre zullen overtreffen.

Definitief einde aan elektriciteit

Uiteindelijk zal het magnetische veld zó zwak worden, dat een zonnestorm wereldwijd een einde maakt aan onze elektriciteitsvoorziening. Dus: geen verwarming, geen licht, geen koeling, geen benzine, geen voedsel in de supermarkt, geen internet, geen werkende pinautomaten, geen telefoon, en niemand die je komt helpen, omdat iedereen in dezelfde situatie zal verkeren.

Eerdere studies kwamen tot de conclusie dat in zo’n situatie circa 90% van de mensheid na één jaar zal zijn omgekomen door honger, dorst, het ontbreken van medische zorg, en geweld.

Micronova en overspoelen continenten door oceanen

En dan, terwijl de overlevenden pogen om zonder energie een nieuwe samenleving op te bouwen, volgt de klap op de vuurpijl, het Zenith: een micronova van de zon, een onvermijdelijke gebeurtenis, gezien al het – soms beangstigende – bewijs dat er van eerdere cyclussen werd vergaard. Het magnetische veld zal volledig omkeren, en de continenten zullen worden overstroomd door de oceanen en de ‘wateren onder de aarde’.

De zon zal daarna voortaan op een andere plek opkomen. De (vrijwel) totaal ontvolkte wereld, die een compleet ander aanzien heeft gekregen, begint dan aan zijn volgende 12.000 jarige cyclus. Ergens ver in de toekomst zal een eventuele volgende menselijke beschaving diep in de grond en onder de oceanen resten vinden van de onze, en theorieën bedenken hoe onze huidige wereld eruit gezien kan hebben…

Science fiction? Complottheorie? Absoluut niet. Het bewijs hiervoor kan – zeker na de laatste paar jaar vol nieuwe ontdekkingen – overweldigend worden genoemd. Vele tientallen professoren en NASA wetenschappers werken er al geruime tijd aan. Eén van hen is zojuist overleden: ‘Caltech’ dr. Thomas G. Phillips, die een van de eersten zou zijn geweest die wees op de inmiddels aangetoonde veranderingen op de andere planeten in ons zonnestelsel, en ook op de naburige sterren (zoals Proxima Centauri).

Negeren het beste?

Verreweg de meeste mensen zullen hun hoofd in het zand steken en dit alles negeren. In zeker opzicht is dit misschien nog wel het beste om te doen ook, want er valt helemaal niets aan te veranderen, zeker niet nu ‘onze’ overheden dit grootste gevaar ooit volledig blijven negeren, en in plaats daarvan biljoenen uitgeven aan volstrekt zinloos klimaat- en energiebeleid.

Maar zodra de verschijnselen heftiger en heftiger worden en op de hele wereld, inclusief op al onze levens, een diepe impact gaan maken, zal het door niemand meer te ontkennen zijn. De enige onzekerheid is nog hoe snel deze cataclysmische tijd ons zal overvallen. De schattingen lopen uiteen van enkele tientallen jaren tot slechts een handjevol…

 

Xander

(1) Suspicious Observers

Zie ook o.a.:

27-08: ‘Galactic Current Sheet’ een feit: kosmische ramp in zonnestelsel is begonnen (/ Effecten van zonnestormen steeds duidelijker zichtbaar in toename van aantal ‘overklaarbare’ branden en explosies”
16-08: Mensen beginnen letterlijk gek te worden door afzwakkende magnetische veld
02-08: Wetenschap bevestigt 75% kans op killshot zonnevlam in komende 30 jaar
17-07: Magnetische veld zwakt af: Studie waarschuwt dat ruimtestormen het treinverkeer zullen verstoren
11-07: Ongekend langdurige scheur in magnetische veld aarde; zon steeds feller door ruimtestof; record gat in ozonlaag
02-07: CERN viert 10e verjaardag ontdekking ‘God-deeltje’ met record energie opstart Large Hadron Collider
24-06: Ook gevestigde tech site Wired waarschuwt nu voor ‘einde van de wereld door zonne uitbarsting’
22-05: Werd de stroomstoring in Kazachstan veroorzaakt door extreem verzwakte magnetische veld aarde?
19-05: Groep wetenschappers: Ruimte en atmosfeer in gevaar door duizenden nieuwe Starlink satellieten
08-05: Wetenschappers nemen galactische magnetische poolomkering in slechts enkele jaren tijd waar 
12-04: Bizarre bliksemflitsen en mentale problemen signalen van komende magnetische poolomkering
03-04: Wordt deze brein aantastende parasiet in 1/3 mensheid actief door injecties, 5G en het zwakker magnetische veld?
28-03: Space Weather studie: Electriciteitsnet niet bestand tegen volgende Solar Superstorm
02-01: Kosmische ramp binnen 20 jaar onvermijdelijk door versnelde afname magnetische veld ( / Einde 12.000 jarige cyclus bevestigd: ‘De aarde zal bevend van haar plaats wijken’ (Jesaja 13) wordt binnen 15 tot 20 jaar (maar mogelijk al binnen 2 tot 8 jaar) werkelijkheid)

2021:

30-06: Dierenwereld raakt van slag door snel afnemende magnetische veld aarde (Bescherming tegen kosmische straling wordt razendsnel zwakker – Poolomkering veel dichterbij dan aangenomen? – Wetenschappers waarschuwen voor kosmische golf EN super zonnevlam in 2023)
14-06: Solar wetenschapper: ‘Er staat iets groots te gebeuren op de zon, wij noemen dit het Termination Event’
22-05: Werd de stroomstoring in Kazachstan veroorzaakt door extreem verzwakte magnetische veld Aarde?
29-04: Climate Science Center wetenschapper waarschuwt voor ‘super zonnevlam’ in 2023

Archief 2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom)