Tandartsenpraktijk weigert chronisch zieken die geen mondkapje kunnen dragen te behandelen

—————————————————————————————————————————————–

Opnieuw schrijnende toestanden in Nederlands verzorgingstehuis, waar bejaarden wéér in quarantaine worden afgezonderd, opgesloten en tegen hun wil worden getest, vanwege slechts één enkele onbetrouwbare positieve PCR test van een medebewoner

—————————————————————————————————————————————–

Ons heeft eerstehandsinfo bereikt waaruit blijkt dat een tandartspraktijk in Nederland is begonnen met het weigeren te behandelen van mensen die om medische redenen geen mondkapje kunnen dragen. Dit is een flagrante schending van de richtlijnen van het Rijk en het RIVM. Tevens doen zich in verzorgingstehuizen – ondanks alle beloften van het kabinet – dezelfde schrijnende toestanden als in het voorjaar voor. Opnieuw worden bejaarden in quarantaine afgezonderd en op hun kamers opgesloten, en wordt alle bezoek verboden, enkel omdat één medebewoner ‘positief’ getest zou zijn. Wederom blijkt dat in deze crisis de zwaksten in de samenleving als eersten de dupe zijn van zich almaar onmenselijker opstellende instanties, professionals en werknemers.

Een zeer langdurig chronische zieke werd ondanks het hebben van een eind oktober gemaakte afspraak de toegang geweigerd tot een Samenwerkende Tandartsen praktijk in de regio Twente. Deze persoon, die geen verkoudheidsklachten had en verder niets besmettelijks heeft, toonde weliswaar de uitgeprinte richtlijnen van het Rijk, maar dat werd schouderophalend terzijde geschoven, waarna de deur werd dicht gesmeten. De locatie van de praktijk is bij de redactie bekend, maar wordt in verband met de onmiddellijk in gang gezette klachtenprocedures (nog?) niet geopenbaard.

Van Rijksoverheid.nl, over mondkapjes:
Het betreft geen verplichting, maar is wel een dringend advies. In een aantal gevallen is het dragen van een mondkapje niet goed mogelijk. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen die door een medische reden of andere beperkingen het mondkapje niet kunnen dragen.

En nog recenter, in de ‘Regeling aanvullende mondkapjesverplichtingen Covid-19‘, de regels die op 1 december van kracht worden:

Artikel 2a.4. Uitzondering fysieke, verstandelijke of psychische beperking of chronische ziekte

De verplichtingen in dit hoofdstuk gelden niet voor personen die vanwege een fysieke, verstandelijke of psychische beperking of een chronische ziekte geen mondkapje kunnen dragen.

Geen boodschap aan chronisch zieken

‘Schandalig,’ reageerde de gedupeerde dan ook. ‘Op 29 oktober was ik nog zonder mondkapje in de praktijk, en toen werd er niets van gezegd. Anderhalve week later kreeg ik bij binnenkomst meteen te horen dat ik een mondkapje moest opzetten. Toen ik erop wees dat op hun eigen website staat dat het dragen van een mondkapje een ‘vriendelijk verzoek’ is, werd mij toegebeten dat ‘het hier gewoon verplicht is’.’

‘Aan mijn al jarenlang bekende medische achtergrond en gezondheidstoestand hadden ze ineens geen boodschap. Ik werd er onmiddellijk uitgezet. Wel ‘mocht’ ik nog even voor de ingang wachten totdat ze de uitgeprinte verklaring van de website van de Rijksoverheid hadden bekeken. Die kreeg ik een halve minuut later met een duidelijk ‘nee’ weer in mijn handen gedrukt. Ik probeerde nog de discussie aan te gaan, maar de deur werd gewoon dicht gesmeten.’

‘Het engste vond ik nog wel de blik in de ogen van die mevrouw. Zo’n bijna aan haat grenzende angst heb ik in mijn hele leven nog nooit eerder bij iemand gezien. Triest, en onvoorstelbaar dat dit kan gebeuren in een praktijk met normaal gesproken vriendelijke medewerkers, en in mijn geval ook een uitstekende tandarts, die ik hier helaas niet over heb kunnen spreken.’

‘Ook een verklaring van uw huisarts accepteren we niet’

Een medewerker van het RIVM reageerde zeer verbaasd, en adviseerde om een verklaring van de huisarts te vragen en de plaatselijke GGD in te lichten. Daar toonde een medewerker zich onthutst over de gang van zaken, en beloofde nader onderzoek te zullen doen. Het is echter onduidelijk in hoeverre de GGD invloed heeft op het naleven van de overheidsrichtlijnen door zorgverleners.

Een dag later kreeg de gedupeerde telefonisch van de praktijk te horen dat ook de volgende afspraak geschrapt zou worden: ‘Komt u na corona maar terug. Ook een verklaring van uw huisarts accepteren we niet.’

De desbetreffende praktijk brak daarnaast nog een van zijn andere, eveneens op de Samenwerkende Tandatsen website gestelde regels, namelijk dat cliënten na binnenkomst na toestemming worden getemperatuurd. Tot twee keer toe werd echter zonder enige vraag of mededeling de temperatuurscanner op het voorhoofd gericht.

Opnieuw schrijnende toestanden in verzorgingstehuizen

We hebben tevens rechtstreekse info dat er net als in het voorjaar opnieuw schrijnende toestanden in verzorgingstehuizen plaatsvinden. Een verpleeghuis in het midden van het land is opnieuw negatief in het nieuws gekomen, nadat dit in het voorjaar ook al het geval was. (Omwille van de privacy en kwetsbaarheid van de direct betrokkenen hebben we besloten de naam van dit verpleeghuis vooralsnog niet te openbaren).

Een man van 80+, lijdend aan Parkinson, is samen met alle andere bewoners 10 dagen in totale quarantaine geplaatst, enkel omdat één medebewoner, nota bene verblijvend op een geheel andere, ook nog eens gesloten afdeling, met de buitengewoon onbetrouwbare PCR methode ‘positief’ zou zijn getest. Deze vrouw had overigens geen noemenswaardige klachten. Media berichtten gisteren zelfs dat niemand positief werd getest.

Desondanks blijven de maatregelen van kracht, en is bezoek verboden. Vervolgens werden alle bewoners, deels tegen hun wil, getest. Daarna volgde strikte opsluiting op hun kamers; zelfs een ommetje op de gang is niet toegestaan. ‘Dit is pure wederrechtelijke vrijheidsberoving,’ gaf een betrokkene als commentaar.

Familieleden van diverse bewoners spraken in regionale media opnieuw hun grote zorgen en frustraties uit dat hun ouders nu wéér dezelfde ellende moeten ondergaan. In het voorjaar zouden zij nota bene via de rechter hebben afgedwongen dat dit nooit meer zou gebeuren, maar daar trok de leiding zich klaarblijkelijk niets van aan.

Noord Korea (aan de Noordzee)

Dit zijn schokkende toestanden die de naam ‘verpleeghuis’ niet waardig zijn – integendeel. Dit lijkt eerder op een strafkamp in Noord Korea. Net als in het geval van de tandartsenpraktijk toont dit een schrikbarend verval van de menselijkheid en redelijkheid in onze samenleving aan. Er blijkt maar heel weinig voor nodig te zijn om mensen zoveel angst aan te jagen, dat ze iedere vorm van empathie verliezen, en zonder blikken of blozen bereid zijn hun medemens als ‘het gevaar’ en ‘de vijand’ te behandelen, en directe schade te berokkenen.

Voor degenen die zich nog steeds afvragen hoe het toch kon dat in de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw bij onze Oosterburen geleidelijk aan steeds vreselijkere dingen konden gebeuren, daar zoveel mensen van wisten en aan meewerkten, en niemand iets deed, vrijwel niemand iets zei, en niemand ingreep, totdat het véél te laat was: kijk naar Nederland anno 2020, en u heeft het antwoord. En dat antwoord heet ANGST.

 

Xander

Zie ook o.a.:

26-04: Schrijnende verhalen uit de Nederlandse zorg: ‘Merendeel bejaarden wil dood omdat ze hun kinderen niet meer mogen zien’

07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
02-11: 44.000 wetenschappers en medici noemen corona beleid ‘verwoestend’ en eisen terugkeer naar normaal (Britse oud-opperrechter: De geschiedenis zal hierop terugkijken als ene monument van collectieve hysterie en overheidswaanzin)
31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-virus dictatuur
29-10: Bewustzijnsdeskundige: Corona beleid is typerend gedrag van psychopaten
18-10: ‘Ongegrond aanjagen van angst maakt dit kabinet tot een terreurorganisatie’ (Sven Hulleman)
16-10: Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin
14-10: (/ Mondkapje komt neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas, en beschermt noch jezelf, noch anderen’)
14-10: Zweden heeft zonder lockdown en zonder mondkapjes laagste sterftecijfer van Europa
09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
08-10: Meer dan 7000 wetenschappers en artsen roepen op corona maatregelen onmiddellijk te beëindigen
26-09: Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
25-09: Australisch Lagerhuis stemt in met concentratiekampen voor complotdenkers;…
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
20-09: Jurist Jeroen Pols legt uit dat het Nederlandse volk met de Spoedwet feitelijk vogelvrij wordt verklaard
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. @ Spyfromthesky
  Dat is het nu juist, de wet
  De grondwet is gebaseerd op de Bijbel, God’s wet.
  En met de hand op de Bijbel hebben velen een eedbelofte afgelegd. En is de burger geacht de wet te kennen
  Wat mag je dan verwachten met wetgevingen? Juist, wanneer het om iets gaat dat ons allen raakt er stemrecht is.
  Daar zit het fout.

 2. @Rienus,

  Dus wat is de conclusie?
  a. Mijn verhaal is niet waar,
  b. Intratuin heeft haar beleid gewijzigd.
  c. Intratuin heeft willekeurig deurbeleid.
  d. Andere conclusie dan a, b of c.

  A, B, C of D

 3. Vanmiddag expres zonder enige koopwens een hel hele grote Intratuin in gelopen zonder mondkapje, geen enkel probleem. Ben er zonder iets te kopen, zonder enig probleem ook weer uitgelopen. te duur, te veel rotzooi en weinig echt leuke dingen, maar wie ben ik?

 4. Wat een onzin bericht.Ik stel voor:Mondkapjes te vervaardigen met ritssluiting?Wel zo handig!

 5. Wel even off-topic, maar toch wellicht om even te weten.

  Ondertussen wordt de ene linkse ex-politicus na de andere ex-politicus uitgeroepen om Burgemeester te zijn van een grote(re) stad.

  Wie het weet mag het zeggen? Wat zijn de 10 grootste steden in Nederland? Hoeveel daarvan zijn van linkse komaf?

  1. Amsterdam Halsema = links met een groen randje
  2. Rotterdam Aboutaleb = links met islamitische achtergrond
  3. Den Haag van Zanen = VVD inmiddels voert de VVD een erg linkse agenda uit onder Rutte.
  4. Utrecht = den Oudsten dit wordt Dijskma, beiden PvdA
  5. Eindhoven = Jorritsma = VVD
  6. Groningen = Schuling = VVD
  7. Tilburg = Weterings = VVD
  8. Almere = Weerwind = D’66
  9. Breda = Depla = PvdA
  10. Nijmegen = Bruls = CDA voert sinds 2005/2007 de agenda van het Verdrag van Maastricht ten volle uit. Heeft actueel in Hugo de Jong een zeer actieve bevlogen corona-gelover in hun midden. Heeft meegeholpen het om het Referendum af te schaffen. Net als alle partijen die hier genoemd zijn.

  In de mediawereld heeft Thierry Baudet in de 2e kamer een keer, onlangs, een speech gehouden hoe de politiek invloed heeft in hoge controlerende baantjes bij alle omroepen.
  De vraag gesteld of er een ander geluid, onafhankelijkheid of meer de verhouding is van alle partijen, dat is totaal niet aan de orde.

  Het moge duidelijk zijn dat het onder de Burgemeesters in Nederland het ook niet beter wordt qua ander geluid.

  De kranten zijn in handen van Brussel, dus dat geluid is ook niet anders. In de gezondheidszorg heb ik geen inzicht, maar het zou mij niets verbazen als het links gehalte erg hoog is een de baantjes die ze elkaar vergeven.

  En is er te weinig te melden over corona, hetzij in Nederland, hetzij wereldwijd, dan krijgen we afleiding als aanslagen of men valt nog alles aan van wat een beetje christelijk is over bepaalde stellingsnamen dat God het huwelijk bedoeld heeft voor een man en een vrouw.

  En zijn er andere Europese landen die zich nog verzetten zoals nu Hongarije in het nieuws is, dan valt de hele linkse media massaal aan op een agressieve manier.

  In Nederland wordt gelijk gezocht of een minister geen strafbare feiten heeft gesproken, ook al is die al politicus, onschendbaar. De kernvraag voor een hoogste rechter zal en moet zijn, op welke eed bestaat onze grondwet en wat zegt de originele bron van de grondwet over deze zaak. Dit zal uiteindelijk een goede beslissing moeten zijn op basis van de waarden waarop de eed is gebaseerd. Als dit de Bijbel is, dan lijkt het mij weinig reden tot ongerustheid. Maar dit laatste is nu weer iets is waarin ik geen vertrouwen in heb in onze rechters.

  Het gevolg is dat de minister ( terecht ) bang wordt en gas en zijn woorden terugneemt. Of te bang voor zijn baantje of te bang om echt te staan waarvoor hij staat.

  Spyfromthesky

 6. Vergelijk eens twee actuele zaken: vergrijzing en (nep)pensioentekorten.
  Hoe los je dat op?
  Zorg dat er minder vergrijzing is.
  Hoe doe je dat? Oplossing: corona!

 7. Ik ben trouwens benieuwd hoe die praktijk dan nog de tanden en kiezen gaat trekken en gaten gaat vullen……

 8. @Kruisridder

  De intratuin heeft ook aangegeven dat ze ons niet zouden weigeren als we een verklaring zouden kunnen overleggen. Echter ben ik dit niet verplicht. Een mondelinge toelichting is meer dan voldoende (en zelfs dat is belachelijk, want niet iedereen hoeft te weten wat mijn onderliggend lijden is). Het feit dat de intratuin mij dwingt om een dergelijke verklaring voor te leggen is voor mij de druppel. Ik ben daar klant af. Met een aangifte schiet ik in dit land helaas ook niets op, getuige het feit dat de boa’s en politie handhaven op een artikel dat helemaal niet van toepassing is op de manier waar mensen op een normale manier met elkaar omgaan. Het begrip samenscholing is in mijn optiek uit haar verband gerukt en dan zijn boa’s ook nog eens verbaasd als mensen hier wat van vinden. Een rechtstaat zijn we in mijn beleving al lang niet meer en in het land der blinden is éénoog ook al geen koning meer….. De tekst op papier kan gewillig zijn, maar als dwazen de tekst interpreteren, dan zijn we als land met elkaar uitgepraat. Het meest wrange in dit alles vind ik nog wel dat een dood partikel het leven zo heeft ontwricht en dat alleen maar omdat een enkeling nog meer macht en geld wil hebben. Ik sluit gauw af, want mijn Windows systeem loopt weer eens vast…

 9. @ White Lion: 12:06 pm. Ik onderschrijf uw reactie. Het is van een onvoorstelbare treurigheid, om de “suffe schapen”, naar hun ondergang geleid te zien worden. Dat krijg je door 40 jaar infiltratie van LINKS in het Onderwijs en de Ambtenarensector.

 10. voor de mensen die geen masker kunnen dragen zoals ik koop een face screen daar komt lucht van onder en aan de zijkanten binnen, en iedere winkel en bedrijf accepteerd dat omdat je iets voor je mond en neus heb, ik weet het ik draag het ook niet graag maar om toch ergens te komen doe ik dit, kijk online of je dat kan kopen in nederland het lijkt op een kap die verpleegkundigen ook dragen.sterkte in Nederland met deze idioten regels. God Bless

 11. Lammert, ik heb het Ministerie van Volksgezondheid aangeschreven. Ik heb antwoord terug gekregen. Niemand, ook het winkelpersoneel mag je niet weigeren. Als je om gezondheidsredenen kan aangeven dat je geen mondkapje kan dragen, MOETEN ze je binnenlaten. Datzelfde geldt voor begeleiders van doofstoffen en mensen die alleen kunnen liplezen. Worden deze mensen geweigerd, is de winkelier /instelling strafbaar en kan de benadeelde aangifte doen.

 12. Tom Zwitser had een interessant gesprek met de Belgische arts John Schulpen. Was niet alleen arts maar ook onderzoeker en betrokken bij het in de markt brengen van medicijnen.
  Steeds meer signalen dat de ‘pandemie’ een plandemie wordt.
  Ook hij stelt de vragen die hier op deze site uitgebreid langsgekomen zijn. Over de onbetrouwbare testuitslagen (vooral bij cycli boven de 30). Over de vraag of werkelijk al die gestorvenen Covid19 doden zijn. Over het kennelijk willen opjagen van het aantal ‘besmetten'( is níet besmettelijk!). Over het vaccin met alle nodige twijfels daarover. Over de eenzijdige benadering van het samengesmolten media-wereldje. Over de farmaceutische industrie die vooral wil verkopen en daartoe mensen angst aanjaagt. Over die toenemende autoritaire controle vanuit de overheden. Over het mogelijk toevoegen van nao-partikels. Over de waanzin van de lockdowns.
  https://www.youtube.com/watch?v=FySGgOkmKnM

 13. Eind augustus werd ik onwel en kwam voor mijn voordeur ten val Buurman heeft 112 gebeld Per ambulance naar het Sint Fransiscus Ziekenhuis gebracht Direct op de spoedeisende hulp. Er werd al een naald voor infuus in mijn arm aangebracht.Ik werd verplicht zo,n rotding te dragen,ik kan dat niet ivm slechte longen.Ik moest direct het ziekenhuis verlaten Met infusnaald nog in mijn arm.Bij de tramhalte heb ik het eruitgepeuterd,met bloedverlies Gelukkig was de tramrit kort [1 halte].Allemaal dictators aan het roer ik noem op FB het RIVM niet voor niets Rijks Instituut Verplichte Muilkorven En zonet las ik in het AD dat straks niet ingeente mensen zeg maar buitenspel worden gezet Doet me denken aan Openbaringen 13.
  Verder zoals altijd weer een goed artikel

 14. Aan de schrijver van het artikel :
  Het is te makkelijk om de leiding van verzorgingstehuizen of tandartspraktijken te betichten van kwaadwillendheid. Die mensen moeten zichzelf tenslotte ook beschermen tegen het coronavirus.

  Verplaats Uzelf eens in de positie van verpleegster in zo een bejaardentehuis. U moet daar 8 uur per dag werken en de order handhaven en ook nog die bejaarden hun billen wassen. Vervolgens staat er allerlei bezoek aan de poort te rammelen om binnen te mogen komen, waaronder misschien een hele kudde corona-geinfecteerden.
  Verder is er gisteren 1 iemand positief getest bij U op een gesloten afdeling. Bovendien waren er in de middag tijdens het eten twee demente bejaarden ‘ontsnapt’.
  Vraagje : Wat zou U doen in zo een situatie ?

  (Ikzelf zou heel hard naar huis rennen en mezelf ziek melden.)

  Wie voelt zich geroepen om in deze corona-ellende nog daar te gaan werken ?
  Heeft er iemand een goede oplossing ?

 15. Zulke nazi-praktijken zijn heel simpel in de kiem te smoren: een boycot van deze samenwerkende tandartsenpraktijk in de regio Twente zou een duidelijk signaal kunnen zijn zodat ze bij gebrek aan klanten hun deuren moeten sluiten. Elke afspraak zou nu geannuleerd kunnen worden als protest tegen deze onterechte en nutteloze uitsluiting.
  Via sociale media de nederlanders oproepen tot solidariteit om te protesteren tegen dit onrecht en weerzinwekkend voorbeeld van onterechte uitsluiting van medische verzorging, zelfs tegen de overheidsrichtlijnen in.
  Wanen tandartsen nu al dat ze zelf wetgevers zijn door het negeren van overheidsrichtlijnen en dat zij willekeurig en zelf mogen bepalen aan welke regels hun klanten moeten gehoorzamen om medische verzorging te kunnen krijgen?
  En nog wel medische/tandverzorging waarvoor ze notabene moeten betalen?!
  De wereld is knettergek geworden, hoorndol van angst waardoor ze zelfs hun eigen praktijk opofferen en bereid zijn financieel verlies te lijden door klanten te weigeren die overheidsmaatregelen volgen. Onvoorstelbaar.

 16. Onze laatste kans. Als Trump niet als president aanblijft dan gaat de communistische overname in overdrive.

 17. Dat een sujet als De Jonge nog steeds zoonder beveiliging over straat kan is mij een raadsel.

 18. Opnieuw een bevestiging van het spel, verdeel en heers. En m.a.g. dat de zwakkeren hier onder lijden en uiteindelijk sterven. Dit deden de Romeinen al ten tijde van het bolwerk Masada.
  Het is wat als de politiek en iedereen die er achter aan loopt de satan dienen.

  Dit leidt niet naar een utopia, maar een distopia

 19. Zonder masker ben je ‘een gevaar’. Zo ver zijn de mensen al afgegleden onder druk van de dagelijks verspreide angst. Er wordt niet meer nagedacht. Het masker is een symbool, meer is het niet. Jammer dat mensen zich zo gemakkelijk laten meeslepen door deze symboolpolitiek.

 20. In één woord, schandalig, deze man zou zijn vergunning moeten kwijt zijn, stel je voor een dokter die je niet wil helpen, schandalig gewoon ! Shalom

 21. Mooi stuk Xander… terechte vergelijking maak je in de laatste alinea. Het is net als toen, er is slechts een kleine club mensen die zich hiertegen (willen) verzetten. Angst is 1 ding, maar kuddegedrag, groepsdruk, naïviteit, kop in het zand strategie (om maar wat te noemen) horen hier ook bij. Zelfs wanneer alles afgenomen wordt, zullen de meeste mensen gewoon slaafs de kudde blijven volgen. Net als in de oorlog zijn er dan de nsb’rs (buren, dorpsgenoten, boa’s etc) die jou verraden. En dat is precies wat de (R)overheid wil, het volk tegen elkaar uitspelen. Verdeel en heers……. wel moet ik bekennen dat ik het heel erg knap vind dat ze dit wereldwijd hebben kunnen uitrollen. Ongekend wat ze op massapsychologisch gebied gepresteerd hebben. Dit is in de geschiedenis nog nooit eerder voorgekomen dat ze de hele wereld zo hebben kunnen manipuleren. De MSM heeft hier een groot aandeel in gespeeld en speelt nog steeds een grote rol in het manipuleren van de mensenmassa. Mensen slikken voor zoete koek wat ze op dat leugenkastje verkondigen. De media, de grote leugenprofeet die drie woorden spreek waarvan er vijf gelogen zijn……………….. zoiets……

  Mensen zijn geconditioneerd. We zijn verwend, alles wordt in kant en klare brokken voorgeschoteld. Kijk eens naar ons voedsel, alles wordt ons zo makkelijk mogelijk gemaakt. Kant en klaar, voorgesneden, gewassen, half gebakken maar wel al gaar………Mensen zijn gewend aan luxe en gemak. Ze zijn lui geworden, kunnen en willen niet meer zelf (na)denken…….. Dit werkt door op alle gebied.

  Xander dank voor weer een mooi stuk. Ik reageer niet vaak, maar lees wel alle stukken en veel reacties. Hoop dat je nog lang kan blijven doorgaan.

  Shalom en Gods zegen!

 22. Mijn vrouw en Ik zijn eergisteren ook geweigerd bij de intratuin. Wij mogen om gezondheidsredenen ook geen mondkap dragen. Een medische verklaring hebben we niet, omdat dit helemaal niet verplicht is. De dame die voor de deur stond was stoïcijns en onverbiddelijk. Alle argumenten ten spijt; de toegang werd ons ontzegd.
  Hierop een mail gestuurd naar de klantenservice van intratuin. Uit de doeken gedaan dat ik vanuit medische achtergrond weet wat de schadelijke gevolgen zijn van mondkapjes. Daarnaast aangehaald dat artikel 6.2 van de Arbowet wordt overtreden door medewerkers een mondkapje op te leggen. De luchtkwaliteit wordt immers niet bepaald door de ruimte waar de persoon zich in bevindt, maar door de ruimte tussen mondkapje en mond. En die luchtkwaliteit is zeer slecht (zuurstofgehalte beneden 19,5%, kooldioxidegehalte ver boven 5000 ppm en luchtvochtigheid ver boven 50%). Aan het eind van mijn betoog ook maar een plaatje van Jodenster eronder gezet.
  Hoewel ik netjes antwoord heb gekregen, kwam de essentie van de mail toch niet binnen. Ik zou wel naar binnen mogen, maar dan wel met een medische verklaring. De Jodenster was dus gegrond, ik hoef alleen het woord ‘Jood’ te vervangen door ‘Medisch zwak’.

  De kamer heb ik ook tweemaal aangeschreven aangaande de verplichting van mondkapjes en de weigering bij de intratuin. Welgeteld 2 reacties teruggekregen; en precies van de mensen van wie ik een reactie verwachtte. Nee, voor politiek Den Haag zijn de verhalen waar mensen resoluut de deur wordt gewezen niet interessant. In plaats daarvan viert verkiezingsretoriek hoogtij: “De zorgmedewerkers hebben ons door deze moeilijke situatie geloodst, zij verdienen respec, een éénmalige tegemoetkoming van 500 euro en structurele loonsverhoging. Ook de politie en Boa’s moet de hand boven het hoofd worden gehouden, terwijl zij onrechtmatige boetes hebben uit zitten delen. En laten we natuurlijk niet de Whatsappende ambtenaren vergeten die nu ineens thuis moeten patiencen.” En de rest van het land mag stikken. Wat een geweldig land zijn we toch…..

 23. Alles lijkt gezegd
  Alles lijkt gezegd. De meest relevante informatie is boven tafel gekomen. In welke taal je ook naar video’s, blogs of alternatieve media zoekt, overal dezelfde informatie die de officiële media amper halen. Er is al zoveel aangetoond.

  Dat Corona helemaal niet zo dodelijk is als steeds wordt beweerd. Het is geen killervirus en het is niet dodelijker dan de jaarlijkse griep.
  https://viruswaarheid.nl/informeren/alles-lijkt-gezegd/
  Wie nu nog steeds twijfelt aan de slechte intenties van de overheid, is absoluut dom.

 24. Wat geblaat hierover op fakebook en morgen is het alweer vergeten.
  Aldus het nieuwe normaal

 25. Wie had voor een half jaar terug kunnen bedenken wat zich nu aan het afspelen is.Hoe zich over de gehele aarde een massale angst heeft meester gemaakt. Hoe de ene na de andere krankzinnige maatregel wordt ingesteld door de regering(en), met medewerking van het totale juridische, medische en militaire spectrum. En hoe de mensen het pikken!!!! Het is enkel mogelijk als je bij de ontwikkelingen betrokken bent. Als je een opdracht uitvoert. Die opdracht staat op de Guidestones in Georgia VS, een stenengroep als Stonehenge in Engeland, waarop o.a. staat; vernietig zeven miljard mensen. (7.000 000 000) Er mogen maar vijfhonderd miljoen (500.000 000) mensen in leven blijven. https://www.mysterieuzewereld.nl/georgia-guidestones/ Alles wat daarop staat vermeld wordt nu uitgerold. Het kan niet anders of de bijeenkomsten van Bilderberg en Davos hebben dit in werking gezet. Een normale griep zo vreselijk opblazen dat het het meest dodelijke virus is wat er ooit heeft bestaan. En het zal NOOIT meer over gaan, want…………….de massa moet in de grootst mogelijke angst geselecteerd en afgevoerd. Het is de joden al eens eerder overkomen. Nooit meer Auschwitz……..?

 26. Sorry maar nu doe je zelf ook mee aan het voeden van die angst door twee afzonderlijke gevallen die niet te controleren zijn op te voeren. De richtlijnen zijn helder en zelf draag ik dus nooit een mondkapje. Tot nu toe heb ik gewoon overal toegang en zie ik nergens haat of angst. Sterker nog, ik zie steeds minder mensen met die ondingen.
  Het is dus geen beleid en er zal best wel eens iets fout gaan, maar dit artikel schuif ik af als sensatie en dient geen algemeen doel!

 27. Deze tandarts is helaas niet uniek. Mijn tandarts doet precies hetzelfde. Ik moet er helaas in meegaan omdat mijn gebit midden in een renovatie traject zit.
  De oude receptioniste is verdwenen, nu zit er een superbitch die duidelijk geprogrammeerd is om als het even kan iedereen weg te jagen.

 28. Er zijn heel veel bedrijven en instanties die het mondkapje inmiddels verplicht hebben! Mij overkwam afgelopen weekend het volgende bij de vestiging van Intratuin:

  Terwijl ik (zonder mondkapje, want ik doe niet mee aan die onzin) een kar pakte en naar binnen liep werd ik terug geroepen door een medewerkster die riep “Het is hier VERPLICHT om een mondkapje te dragen. Anders mag u de winkel niet in!” Waarop ik zei, dat het slecht een ‘dringend advies’ was en de dame erop wees dat zij geen mondkapje droeg …
  Haar reactie: “Daar gaat het niet om! U MOET een mondkapje op!”
  Ik heb rechtsomkeert gemaakt en ben naar een ander lokaal tuincentrum gegaan. Maar de boosheid, angst en het geschreeuw van deze dame, alsof ik de grootste crimineel en een gevaar voor iedereen was), baart me wel zorgen.

  *Redactie: het ging hier om de Intratuinvestiging in Heerhugowaard.

 29. ANGST is de werkelijke pandemie. Aangewakkerd door onze eigen politieke nitwits, in de regering Rutte.

Comments are closed.