Nabije sterren in chaos, dieren raken massaal de kluts kwijt – kosmische ramp bouwt op

—————————————————————————————————————————————–

‘Poolverandering en verschuiving aardas veroorzaken ineenstorting matrix, waardoor de Mensheid weer vrij wordt’ – ‘The Great Shift’: Poolomkering over circa 20 jaar onvermijdelijk, gevolgen veel eerder voelbaar

—————————————————————————————————————————————–

Hoe begrijpelijk het ook is dat iedereen zich nu grote zorgen maakt over krankzinnig hoge energierekeningen en schrikbarende boodschappenbonnetjes, er is nog iets veel ernstigers op komst waar in zowel de mainstream als de alternatieve media nog altijd vrijwel nul komma nul aandacht voor is: de reeds in gang gezette poolomkering/-verandering en daaraan gekoppelde verschuiving (kanteling) van de aardas. Lichtkind auteur Helma Broekman schrijft in haar recente artikel ‘Onzekere toekomstige tijden‘ dat het positieve hieraan is dat ‘de zorgvuldig opgebouwde matrix in diggelen valt’, wat ze in haar nieuwste video ‘Tijd binnen matrix raakt op: najaar ’22 / voorjaar ’23’ nader uitlegt. ‘De ineenstorting van dit (kunstmatige) elektromagnetische veld geeft in één keer de vrijheid aan de Mensheid terug.’

Het is alsof we als mensheid collectief in een bus zitten, die op een weg rijdt die abrupt op een diepe afgrond uitkomt, en zowel de bestuurder als de passagiers zich enkel zorgen maken over de almaar dieper wordende gaten en kuilen in het wegdek. Niemand kijkt echter vooruit, terwijl de bus, waarvan de remmen niet meer werken, onverminderd door dendert richting zijn fatale noodlot.

Dierenwereld steeds meer van slag;

Nature bericht dat in de Golf van Mexico een record aantal zeeschildpadden is gestrand van het soort ‘onechte karetschildpad’, ook wel de dikkopschildpad genoemd. Deze dieren navigeren al duizenden jaren op het magnetische noorden, maar omdat dit in hoog tempo aan het verschuiven is, raken ze de weg kwijt.

En zo zijn er al jaren vergelijkbare berichten van ongewone en onverklaarbare strandingen van bijvoorbeeld ijszeehonden in Alaska (2018 tot heden), lamantijnen (zeekoeien) langs de Amerikaanse Oostkust (vanaf 2020 / link 2), grijze walvissen aan de Westkust en Alaska (sinds 2019), en walvissen op de Pacifische kust van Guatemala (sinds 2007).

Ook dolfijnen, orka’s, haaien, apen, olifanten en tal van soorten vogels worden er al jaren door getroffen. Bij al deze dieren is niet enkel hun navigatie verstoord, maar ook hun jachtpatronen en voortplantingsactiviteiten. Deze verschijnselen worden wereldwijd waargenomen, zoals bijvoorbeeld in Spanje, Groot Brittannië en China.

Planeten en naburige sterren hard geraakt

De officiële verklaringen laten echter altijd de aangetoonde magnetische veranderingen buiten beschouwing, laat staan het verband met de ‘galactic current sheet’, de elektromagnetische kosmische golfbeweging die ons stelsel reeds heeft bereikt en in de komende circa 20 jaar zijn toppunt zal bereiken.

Studies hebben bevestigd dat naburige sterren zoals Proxima Centauri reeds hard zijn getroffen en in chaos zijn gestort (met uitbarstingen tot 100 x krachtiger dan normaal) met als gevolg – zoals ook in het geval van de kleine zon AD Leo (ten noorden van ons stelsel) – extreme ‘superflares’ die immense verwoestingen kunnen aanrichten op planeten. (In eerdere artikelen wezen we op geconstateerde grote veranderingen op diverse planeten in ons eigen zonnestelsel, en op het feit dat er zelfs een micronova op de zon kan gaan plaatsvinden). Dit doet sterk denken aan een bekende, huiveringwekkende profetie:

Maar de dag van de Heer zal net zo onverwachts komen als een dief in de nacht. Dan zal de hemel met een vreselijk lawaai vergaan, de elementen zullen door vuur worden verteerd, alles waaruit de aarde bestaat en alles wat op aarde is gedaan, zal verbranden. (2 Petrus 3:10, BB / HB)

‘The Great Shift’

Zoals we sinds vorig jaar schrijven is wetenschappelijk onomstotelijk aangetoond dat het magnetische veld tot het jaar 2000 met ongeveer 5% per eeuw is verzwakt, en tussen 2000 en 2010 ineens met 5% per decennium. Daarom wordt aangenomen dat deze versnelling, die vanuit een soort struisvogelpolitiek niet meer gemeten wordt of niet meer wordt gepubliceerd, verder is toegenomen.

De schatting is dat de magnetische poolomkering / – verandering, die hoogstwaarschijnlijk met ongekende cataclysmische rampen van E.L.E. (Extinction Level Event) omvang gepaard zal gaan – zo tussen eind jaren ’30 en ’40 gaat plaatsvinden. Gezien het feit dat de heftige verschijnselen nu al zichtbaar worden, zullen de gevolgen voor al onze levens veel, véél eerder worden gevoeld – vermoedelijk al in de komende jaren.

‘Alle vroegere beschavingen die onze planeet rijk is en alle buitenaardse levensvormen die onze planeet hebben bezocht wisten van dit enorme Kosmische gegeven wat zich eens in de 10 a 20 duizend jaar afspeelt op onze planeet,’ legt Helma Broekman uit. ‘In plaats van ‘The Great Reset’ spreken we nu eens over ‘The Great Shift’…. We gaan een onvoorstelbaar bizarre toekomst tegemoet. Omdat Mensheid eeuwenlang is weggehouden van de Kosmische Kennis en de ware geschiedenis van haar aarde.’

‘Tijd binnen Matrix raakt op: najaar ’22 / voorjaar ’23’

Een geschiedenis (en zeker ook toekomst), die ze zeer uitgebreid uit de doeken doet in haar Nieuwe Dageraad boeken, waarvan het derde deel eind dit jaar moet verschijnen. In dat derde deel wordt nog dieper ingegaan op wat ze Helma in haar nieuwste video ‘Tijd binnen Matrix raakt op: najaar ’22 / voorjaar ’23’ aan de mensheid doorgeeft:

In deze video legt ze onder meer kort uit hoe het van oorsprong goddelijke menselijke DNA door duizenden jaren oude genetische manipulatie is vermengd met dat van vijandige (zeg maar ‘reptiel’ of ‘draakachtige’) indringers. Dat duistere stuk, dat verantwoordelijk is voor egoïsme, agressie en geweld, wordt nu met allerlei methoden en technologieën krachtig versterkt.

De enige defensie is het blijven voeden van het goddelijke deel van je DNA (door middel van je bewustzijn), zodat je in de komende eindtijd jaren goddelijke bescherming kunt krijgen. Helma: ‘Dat zou zo maar een ongezien schild kunnen zijn, waardoor je staande kunt blijven en overleven.’

Ze vergelijkt de huidige situatie van de mensheid met een soort kosmische zandloper, die aan de bovenkant zo goed als leeg is. ‘Dat betekent dat de cyclus van de Melkweg moet omkeren om de nieuwe Schepping te kunnen aanvangen, en dat weet de elite ook.’ Die omkering gaat gepaard met grote elektromagnetische veranderingen zoals poolverschuivingen op tal van planeten, ook op de aarde.

‘Schuilen, niet in bunkers, maar onder de vleugels van GOD’

‘Elke elitaire miljardair, alle koningshuizen en belangrijke machthebbenden zijn bang voor de grote poolverschuiving die ons rest,’ vervolgt Helma in haar artikel. Die elite kan proberen zich met ruimteschepen uit de voeten te maken, of zich juist diep onder de grond te verbergen, maar ‘wij zullen het met ons thuishonk op aarde moeten doen.’

‘Vluchten kan niet meer, enkel schuilen. Niet in bunkers of ondergrondse kelders. Nee, schuilen middels je innerlijke Licht onder de vleugels van GOD, het AL WAT IS.’ Helma bemoedigt iedereen door erop te wijzen dat je weliswaar ‘het duister en de toekomst niet in handen hebt, doch enkel het GODS vertrouwen en je innerlijke Licht. Dat zal je leiden door elke Kosmische gebeurtenis en proces op aarde heen.’ (1)

Xander

(1) Lichtkind (Telegram / Nieuwe Dageraad / YouTube)
(2) Suspicious0bservers

Zie ook o.a.:
31-08: Poolomkering aanstaande: Rusland, China en Zuid Azië kwetsbaarst voor dodelijke kosmische straling
27-08: ‘Galactic Current Sheet’ een feit: kosmische ramp in zonnestelsel is begonnen (/ Effecten van zonnestormen steeds duidelijker zichtbaar in toename van aantal ‘onverklaarbare’ branden en explosies”
16-08: Mensen beginnen letterlijk gek te worden door afzwakkende magnetische veld
02-08: Wetenschap bevestigt 75% kans op killshot zonnevlam in komende 30 jaar
17-07: Magnetische veld zwakt af: Studie waarschuwt dat ruimtestormen het treinverkeer zullen verstoren
11-07: Ongekend langdurige scheur in magnetische veld aarde; zon steeds feller door ruimtestof; record gat in ozonlaag
24-06: Ook gevestigde tech site Wired waarschuwt nu voor ‘einde van de wereld door zonne uitbarsting’
22-05: Werd de stroomstoring in Kazachstan veroorzaakt door extreem verzwakte magnetische veld aarde?
08-05: Wetenschappers nemen galactische magnetische poolomkering in slechts enkele jaren tijd waar 
12-04: Bizarre bliksemflitsen en mentale problemen signalen van komende magnetische poolomkering
28-03: Space Weather studie: Electriciteitsnet niet bestand tegen volgende Solar Superstorm
02-01: Kosmische ramp binnen 20 jaar onvermijdelijk door versnelde afname magnetische veld ( / Einde 12.000 jarige cyclus bevestigd: ‘De aarde zal bevend van haar plaats wijken’ (Jesaja 13) wordt binnen 15 tot 20 jaar (maar mogelijk al binnen 2 tot 8 jaar) werkelijkheid)

2021:

30-06: Dierenwereld raakt van slag door snel afnemende magnetische veld aarde (Bescherming tegen kosmische straling wordt razendsnel zwakker – Poolomkering veel dichterbij dan aangenomen? – Wetenschappers waarschuwen voor kosmische golf EN super zonnevlam in 2023)
14-06: Solar wetenschapper: ‘Er staat iets groots te gebeuren op de zon, wij noemen dit het Termination Event’
22-05: Werd de stroomstoring in Kazachstan veroorzaakt door extreem verzwakte magnetische veld Aarde?
29-04: Climate Science Center wetenschapper waarschuwt voor ‘super zonnevlam’ in 2023