Greta Thunberg eist dat Facebook alle kritiek op haar klimaatreligie blokkeert

Klim(h)aat godin Greta Thunberg. Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————–

Openlijk twijfelen aan de extreemlinkse klimaatagenda zou het verspreiden van ‘haat’ en een ‘aanval op de democratie’ zijn

—————————————————————————————————————————————-

Nu ze de nieuwe mascotte, beter gezegd godin is van de linksgroenliberale globalistische Nieuwe Wereld Orde elite, eist de veelvuldig bekritiseerde klimaatfascist Greta Thunberg dat Facebook iedereen blokkeert die het waagt openlijk haar econazi-religie in twijfel te trekken. Mensen die vragen stellen bij haar extremistische eisen –die, indien zelfs maar gedeeltelijk ingewilligd, de totale instorting van de Westerse samenleving zullen veroorzaken- zijn volgens Thunberg ‘anti democratisch’ bezig, en zaaien ‘haat’.

De autistische tiener, die tevens lijdt aan ernstige depressies, selectieve mutisme en een obsessieve-compulsieve dwangstoornis, vindt het maar niets dat er zware kritiek is op haar communistische klimaatagenda. Dat ze altijd automatisch van haar eigen gelijk uitgaat en ongevoelig is voor de argumenten van anderen –hoe sterk die ook zijn onderbouwd- is weliswaar iets wat bij de meeste vormen van autisme hoort, maar ze had niet verwacht dat lang niet iedereen staat te springen om haar agressieve, beschavingsverwoestende plannen te omarmen en uit te voeren.

Greta roept daarom Mark Zuckerberg op om met zijn digitale laars al haar (en daarmee ook zijn) tegenstanders van Facebook af te trappen. ‘Net als veel anderen vraag ik me af of ik wel op Facebook moet blijven. Het toestaan van haatspraak, gebrek aan feitencontrole, en natuurlijk de inmenging in de democratie… en veel andere zaken zijn erg schokkend.’

Twijfelen aan klimaatpropaganda is ‘haat’

Iedereen die haar buitengewone inzicht en kennis van het klimaat in twijfel trekt is schuldig aan ‘het constant verspreiden van leugens en complottheorieën’, waarmee de ‘democratie’ zou worden aangevallen. Mensen die haar radicale klimaatpropaganda ontmaskeren verspreiden in haar ogen ‘haat’, die ‘makkelijk kan worden gestopt als Facebook dat wil.’ Aangezien dat (nog) niet het geval lijkt verwijt ze Zuckerberg ‘een verontrustend gebrek aan het nemen van verantwoordelijkheid’.

In Greta’s wereld wordt maar één ‘logisch’ antwoord op haar absurde klimaatplannen geaccepteerd, en dat is totale goedkeuring en instemming. Niet met haar eens? Dan ben je een ‘ontkenner’ of ‘hater’, die permanent zou moeten worden gecensureerd en geblokkeerd.

Minister Ollongren wil ‘extreemrechts’ van internet halen

Zo werkt de wereld niet – althans, nog niet, want ook in het ooit vrije Westen wordt er hard aan gewerkt om een totalitair controlesysteem zoals in China te op te zetten. Zo publiceerde minister Ollongren van BiZa onlangs een tamelijk schokkend rapport (‘Politieke en sociale media manipulatie’) waarin ze impliciet aangaf een einde te willen maken aan de vrijheid van meningsuiting van ‘extreemrechts’ op het internet.

Onder het kopje ‘extreemrechts’ valt zo ongeveer iedereen die het niet eens is met de extreemlinkse klimaat/immigratie/EU-superstaat agenda van haar antidemocratische partij D66, die zoals iedereen weet niets anders dan de proxy partij van GroenLinks in het kabinet Rutte is. Het promoten en verspreiden van iedere andere mening of politieke koers is volgens Ollongren automatisch ‘junk news’, terwijl de linksradicale vergaarbak Joop.nl door haar ‘mainstream’ wordt genoemd.

Het zal daarom weinigen verbazen dat de angst- en paniek zaaiende Greta Thunberg, opgevoed door twee openlijke Antifa ouders, als een soort messias en godin wordt vereerd in die kringen en op die sites, net als haar plannen voor een totalitaire klimaat-wereldregering met onbeperkte massa immigratie en de totale afbraak van de Westerse ‘fossiele’ samenleving, wat het einde zal betekenen van onze huidige welvaart.  Dat er hierdoor tientallen tot honderden miljoenen slachtoffers dreigen te vallen voor een niet bestaande, volledig verzonnen klimaat’crisis’, lijkt niemand van hen te deren.

 

Xander

(1) Natural News
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

25-10: ‘Nu al jaarlijks 400.000 boeren minder in EU door klimaatbeleid, voedseltekort het gevolg’
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt
09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
01-10: Boeren in opstand tegen linksgroenliberaal afbraakbeleid van Nederland
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
20-09: Tienduizenden gehersenspoelde schoolkinderen hebben geen flauw benul van klimaatfeiten
11-09: Wereld Meteorologische Organisatie neemt afstand van Westerse klimaathysterie
08-09: Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO2 en stikstof propaganda compleet onderuit
02-09: NASA erkent dat klimaatmodellen 100x nauwkeuriger moeten voor juiste voorspelling
30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
12-07: Finse en Japanse wetenschappelijke teams vinden geen bewijs voor menselijke klimaatverandering
13-03: (/ Alle miljarden kostende maatregelen zullen de temperatuur in ons land met maar 0,00007 graden doen dalen)
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

62

 1. In de middeleeuwen wist men nog wie “antichrist” was. Maar door het briljante verhaal van Ribera, aangevuld door Lacunza,Scofield, Darby, weet men het nu niet meer. Men denkt dat antichrist nu nog gaat optreden. Beste mensen, daar is antichrist reeds eeuwen mee bezig. Velen zullen “misleid” worden staat geschreven.

 2. Wat het niet zo dat haar vijf-koppige bemanning van die zeilboot na aankomst in New York met het vliegtuig is teruggevlogen naar huis? Hoe hypocriet ben je dan. Dat meisje is niet zo zeer gevaarlijk, maar degene die haar geïndoctrineerd hebben, dus haar ouders en god weet wie nog meer.

 3. @ Indy: 1:04 am. Inderdaad, het beste kind wordt gebruikt, dat heeft ze zelf absoluut niet door. Smerige politieke elite, de Deep State en de NWO, zitten hier achter. Hun voorbeelden waren en zijn Hitler, Stalin en Mao. Ook die zagen er geen been in om kinderen voor hun karretje te spannen.

 4. Ik heb erg medelijden met dit meisje , ze word juist gebruikt door degenen , die het meest aan Elende op de Aarde veroorzaakt hebben , de Deep State , Wereldelite gebruikt haar nu en dat zijn juist degenen die de Aarde vernietigen met hun oorlogjes spelen , politiek alles bestuderen enz .
  Ik hoop voor Greta , dat er een dag komt dat ze het zelf in de gaten krijgt en dat niet de vorige generatie s burgers enz schuldig zijn maar juist de World Elite ,juist de personen die haar reisjes betalen en nu willen dat het Klimaat en Mileu doeleinden zijn om juist weer meer geld te verdienen en de burger weer te melken ,maar affijn ze is 16 en weet de ware WIjsheid nog niet

 5. En wat,als we een strenge winter te gemoed gaan?Komen dan al die commercieele wetenschappers dan weer met een of andere tegenstrijdige verklaring?verklaring?

 6. Patiënte Greta Thunberg mag het aureool hebben van het klimaatgelijk bij de jongeren en de paus(!) en de VN doch steeds luider klinken overal de stemmers TEGEN de klimaatwaanzin nu de onvoorstelbare kosten duidelijk worden zoals pas de 11,4 miljard subsidie voor biomassa wat weter in de sloot gooien betekent want het is niet duurzaam!.
  De Telegraaf heeft alle waanzin keurig beschreven: van PFAS tot CO2, van N2O tot onze nationale trots, het aardgas! Men begint het spuugzat te worden Den Haag. Met al je onwetenschappelijke ge-OH Rutte en kabinet V.V.D. C.D.A. C.U. D66. Eruit met jullie volksbedriegers! Mensen lees deze uitstekende samenvatting van het laatste jaar milieu/ klimaat/ hysterie:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1439735619/doorgeslagen-onbegrip-over-groene-maatregelen

  Doorgeslagen! Onbegrip over groene maatregelen

  AMSTERDAM – Het kabinet pijnigt de hersenen over oplossingen voor het ene na het andere milieuprobleem. Burgers kijken met verbazing naar geopperde oplossingen. Wie begrijpt het nog? We hadden al subsidies voor peperdure Tesla’s en de plicht om van het gas af te gaan. Nu dreigen we boeren, bouwers en 130-km borden te offeren, zonder dat ooit echt is gemeten of stikstof de Nederlandse natuur benadeelt. „Het is luchtfietserij. Als samenleving zijn we gek dat we het acceptabel vinden dat dit gebeurt.”

  Dit is een Telegraaf premieartikel wat u desondanks toch kunt lezen als u eerst de cache van uw webbrowser leegmaakt!

 7. @ G.V.

  Autisic and borderline gedrag is in het zelfde spectrum… leer een beetje meervan de subject .

 8. Denk dat Gunter en Econoom de twee zelfde zijn die al een tijd DDS verpesten met reacties.

 9. Het is gewoon zielig een kind in te zetten door de klimaatfanatici, ik begrijp haar ouders niet dit meisje heeft al genoeg problemen zonder dat ze misbruikt wordt door dat volk.
  Het wordt tijd dat iemand eens een aanklacht indient tegen deze lui maar dat zal wel onder de mat geveegd worden.
  Ja ga jullie nschamen VN maar niet om het milieu maar omdat jullie kinderen misv=bruiken voor jullie doeleinden.

 10. ik denk hoe minder je over dit zielige meisje schrijft hoe sneller zij is vergeten en haar achterban, gewoon geen aandacht geven aan dergelijke mensen.

 11. Matt schreef:
  06/11/2019 om 2:18 pm
  100% met je eens Matt..!!

  Kijk uit met die ‘Linkse’ schreeuwlelijk genaamd Gunter…….
  Probeert iets wat schreef is recht te praten, maar helaas wel tegen beter weten in.
  We Hebben JE DOOR “GUNTERTJE”!

 12. Ik heb net Greta’s volgende toespraak voor de VN
  voorbereid als een van haar spookschrijvers

  Hoe durf je me uit te lachen!
  Hoe durf je me tegen te spreken!
  Hoe durf je!
  Hoe durf je!
  Hoe durf je!
  Ik eis dat iedereen stopt met leven!
  Dat is de enige manier om de planeet te redden.
  Ik eis dat jullie allemaal naar mij luisteren!
  Ik eis dat jullie doen wat ik je zeg.
  Hoe durf je me te negeren.
  Hoe durf je me te blokkeren in mijn wensen.
  Hoe durf je!
  Hoe durf je!
  Hoe durf je!

 13. Gunter
  om 11:57 pm

  Je denkt dat Xander schuld is aan haat zaaien enkel en alleen om het feit dat hij een artikel plaatst over Greta?
  Het is eerder zo dat die Greta (of diegenen die haar opstoken) er in slaagt complete bevolkingsgroepen tegen mekaar weet op te zetten. Diegenen die er hopen geld mee denken te verdienen en het gros, de mensen die het moeten betalen. Is het niet eerder zo dat Greta bezig is met haat zaaien tegenover iedereen die het niet met haar eens is? De walging droop van haar gezicht in dat filmpje.
  Pak dan de schuldigen aan en richt je tot haar ouders. Per slot van rekening is Greta niet volwassen en zijn haar ouders nog steeds verantwoordelijk voor haar en misbruiken haar, niet lichamelijk dan wel geestelijk, maar het blijft misbruik..

 14. Je mag dat de kleine Greta niet kwalijk nemen, het meisje kampt met grote problemen, ik vrees een beetje voor haar mentale gezondheid. Ook kent ze geen fluit van klimaatverandering, elke sleutel tot klimaatverandering nu en in het verleden heeft gewoon te maken met de concentraties broeikasgassen in de atmosfeer die een wijziging veroorzaken in de energiebalans om de aarde, zo simpel is de klimaatverandering uitgelegd, en ook dit nog: je kan niet alles linken aan de klimaatverandering. Shalom

 15. Het moet eind de jaren 70 zijn geweest toen mijn vader zaliger woedend thuis kwam van zen werk,de zuur verdiende centen werden het einde vd week niet meer cash uitbetaald,men was verplicht een bankrekening te openen,der komt nen tijd dagge nimmer aan u centen kunt,das verdomme toch mijn geld en ni vd bank,waren zen woorden.We woonden in Borgerhout begin de jaren 80 en de islamieten begonnen stilaan te komen,weer werd hij woedend toen hij zei:dit is het begin van het einde!Toen ik trouwplannen had,een goede raad jongen zet geen kinderen op deze wereld want die sukkelaars gaan een zwarte toekomst tegemoet.Waar hij de wijsheid vandaan hield weet ik niet maar ik heb gelukkig zijn gouden raad opgevolgd

 16. Econoom schreef:
  06/11/2019 om 12:11 am
  Ik vrees dat ik je moet vragen waar jij die opwarming waarneemt?
  Heb je daar verifieerbare bronnen van dat wij dat fijn kunnen nalezen?

 17. Greta komt toch uit een land waar de hele bevolking al een GGZ indicatie heeft?

 18. De universiteit waar slogans uitgedacht worden, door deze die wij links noemen, heeft zeker al de volgende slogan klaar als deze van klimaat versleten geraakt.
  En intussen worden wij bezig gehouden en afgeleid van de echte problemen.
  Kan mij iemand vertellen waarom alleen Trump op de voorpagina verschijnt van de meeste gatlekkers van onze media.
  En waarom van geen andere wereldleiders als ze niezen.
  Zijn dat heiligen of hebben ze zoveel stront op hun hoofd dat niemend het durft te zeggen, omdat ze meestal van linkse of diktatorale strekking zijn.
  Xander is een interessante site voor informatie die wij elders niet kunnen lezen. Het helpt ons de Oorzaak te
  begrijpen door na te denken.

  Maar lezers probeer met

 19. Econoom, voorlopig wordt het niet warmer. De temperatuur ligt keurig op het gemiddelde zoals altijd. Het is maar net wie het zegt. Ik houd me vast aan wetenschappers die niet worden gefinancierd door de Groene Khmer. Weet ik in ieder geval zeker dat er objectief naar wordt gekeken.

 20. Typisch dat een ander ingeschakeld moet worden omdat kritiek niet welkom is.

 21. De opvoeders van Greta zijn hier voor verantwoordelijk voor, niet het kind zelf. Het heeft totaal geen zin Greta kritisch te beoordelen. Dat werkt alleen maar in haar voordeel. Oorzaak en gevolg.
  Je kunt ook stellen dat er sprake is van kindermisbruik ten behoeve van politieke klimaatdoelen( c02 verantwoordelijks bijdrage of gewoon belasting).

 22. Ja Raveltje de natuur is geschapen voor ons levensonderhoud maar we dienen deze ook te onderhouden
  En niet kapot te maken zoals er nu gebeurd.
  Openbaring 11 vers 18

 23. Dat 16 jarige grietje is allang van school af. Heeft dus nauwelijks een opleiding gevolgd. Het klimaat is complex, waar vele wetenschappers onderzoek naar doen.
  Dat ongeschoolde grietje heeft uiteraard totaal geen inzicht in het klimaat. Dreunt uitsluitend haar, door een ander geschreven, riedeltje op.
  Je moet echt totaal van het padje af zijn om het doemscenario cq klimaatkennis van dat grietje ook maar een fractie serieus te nemen.
  Door een kind naar voren te schuiven die moet verkondigen dat de wereld over omstreeks 13jr niet meer bestaat vanwege opwarming, wordt hiermee aangetoond dat haar elite- achterban een stelletje laffe criminelen zijn die moeiteloos een kind geestelijk misbruiken door haar vol te pompen met angst die zij dan weer publiekelijk moet uitbraken om bij kinderen en IQ-loze ouders een angststoornis te verankeren.
  Ronduit demonisch die wereldwijde klimaatsekte!

 24. Greta is slechts weer iemand die de wereld wil redden door zich op de mensheid te wreken
  Ze blijven komen en gaan, zonder te beseffen dat de natuur is geschapen voor het levensonderhoud.
  Greta en aanhang maken mij niet wijs dat ze daar zonder kunnen.
  Ze krijgen vast goed betaald,door de maffia. Net als dat zootje doodliggers😜

 25. Bart, die mini ijstijd wordt bij mijn weten al sinds de jaren 70 voorspeld. Onlangs ook weer via een Russische hoax site , geciteerd door het bekende kwaliteitsblad Libelle. Voorlopig wordt het in elk geval alleen maar warmer. Dat wil niet zeggen dat ik een aanhanger ben van de apocalyptische visioenen van Greta en ExtinctionRebellion. In tegendeel.

 26. De nazi,s (socialisten) en joseph stalin (communisme) gebruikten ook kinderen voor propaganda doeleinden.Die klimaathoax en stikstofleugen heeft alles te maken met de New World Order.Het financieel kapot belasten van de burger,onze mensenrechten en vrijheden afnemen.En natuurlijk de depopulatie (genocide) agenda 21.

 27. Greetje heeft nu een probleempje. Ze is per snelle zeilboot naar New York gereisd en verder getrokken over land richting Chili omdat daar de wereld klimaattop zou worden gehouden. Echter door de harde protesten daar is die klimaattop naar Madrid verplaatst. Nu moet ze dus per zeilboot terug. Tegen de passaat winden in of via de Noord Atlantic waar het in de winter alleen maar stormt. Ben benieuwd hoe ze dit gaat oplossen.

 28. Xandernieuws heeft het doel bereikt: Haat kweken tegen een misbruikt, kwetsbaar, met het linkse gif volgegoten, verstandelijk beperkt meisje van 16 jr. jong. Geweldig gedaan, Xandernieuws ! 👍

 29. Dit domme rotmeisje is al even dom en destructief bezig als dat domme socialistische rotland waar zij vandaan komt: Zweden.

 30. Je merkt dat steeds meer mensen lezen dat er mogelijk een nieuwe mini-ijstijd aankomt.
  Gruwelijke Greta en haar volgelingen gaan het heel lastig krijgen dat recht te blijven praten.
  Dat zal klinken als “door climate change is alles van slag en hebben we het nu even koud en is er tijdelijk minder voedsel”.

 31. Iedere dictator die zich aangevallen voelt ziet dit als een aanval op de democratie.
  Logisch gezien vanuit het standpunt van een psychopaat. Die geven altijd de schuld, maakt niet uit wat, aan een ander, hun zienswijze, hoe crimineel ook, is de juiste in hun ogen.
  En als je daarbij ook nog eens autisme hebt met tunnelvisie is het einde helemaal zoek.
  Met zo iemand is het onmogelijk te discussiëren.
  En fake-book heb ik 5 jaar geleden al eruit geflikkerd. Een tip voor diegenen die dat ook gaat doen, instaleer dan een apart verwijderingsprogramma zoals IObit uninstaller want toen ik dat programma draaide NA wat ik dacht de verwijdering van fake-book te hebben uitgevoerd, bleken er nog tientallen MB’s in verborgen bestanden te zitten. Voor mij was de reden van verwijderen omdat fake-book de regels voor auteursrecht veranderde en stelde dat iedere foto eigendom wordt van hun na plaatsen en ik had een kunstpagina met mijn werk erop staan. Zij konden dus met mijn werk doen wat ze wilden (reclame, promoties enz.) en hoefden niet eens toestemming te vagen aan mij.
  Hoe ik hierover denk kun je op mijn site zien
  https://matt-de-kunstenaar.jouwweb.nl
  en ik raad iedere webmaster aan een dergelijke disclaimer te plaatsen om later gez..k met de EU te voorkomen die natuurlijk overal met hun tentakels aan willen zitten.

 32. Bert Loonstra schreef:
  05/11/2019 om 8:13 pm

  Prachtig, dank voor de bemoedigende worden Bert.

  Rick

 33. Vrijwel iedereen is ervan overtuigd dat ze een verstandelijk gehandicapte marionet is, toch blijft ze maar uitgenodigd worden om hetzelfde onzinverhaal te verkondigen en dan gaan ze dat verwarde kind ook nog vragen stellen. Alsof zij ook maar ergens verstand van heeft, heeft net leren lezen en schrijven en is waarschijnlijk net voor het eerst ongesteld geworden. Waar blijft de kinderbescherming als ze echt nodig zijn.

 34. Ik ben redelijk geschoold in het werken met autisten. Dit is geen autisme. Ze heeft meer kenmerken van borderline of narcisme. Ze duld geen tegenspraak, dat is typisch narcistisch.

 35. Nu ik er zo over nadenk: het Communisme is zo gek nog niet:
  – je weet precies waar je aan toe bent
  – er wordt uitstekend voor je (door de Staat) gezorgd
  – je hebt altijd ruim voldoende goederen en waren tot je beschikking
  – je hebt een gegarandeerd goed leven
  – extremiteiten bestaan niet –> de Staat weet wat goed voor je is

  Maar ja:
  – je hebt geen vrijheid van meningsuiting meer (nu ook al niet)
  – geen inspraak in de politiek (nu ook al niet)
  – alles wat je doet, wordt gecontroleerd (nu ook al)

  Hé, verhip…… we leven al in een Communistische samenleving……..

 36. Gewoonlijk maken de grootste leugenaars het hardste van hun gat.Hoe harder ze liegen hoe razender ze worden. De haat gaat zo ver dat ze de oppositie, die zelfs met overtuigende wetenschappelijke bewijzen komt, vermoorden. Typisch kenmerken van iemand die geestelijk gestoord is.

 37. Typerend is dit voor het nieuwe linkse denken: het is religieus gekleurd en dit is de enige mogelijke interpretatie van de zogenaamde feiten.
  De wereld werkt toe naar een totalitaire wereldregering en zeker in Europa mogen wij als burgers niet betwijfelen wat de heersende Elite voorschrijft. De wereld wordt rijp gemaakt voor het eindtijdscenario van één regering en één godsdienst (maar dan wel zonder de ware God van Israël). Veel leiders en beroemdheden die de nieuwe stroming vertegenwoordigen, zijn onevenwichtig en hebben psychische stoornissen. Dat kan ook niet anders als de duivel zijn invloed op je laat gelden.
  Maar naast deze ontwikkelingen Mogen wij als christenen zien dat er ook nog een geweldige uitstorting van de Heilige Geest gaat plaatsvinden. God zal niet toelaten dat vóór de grote verdrukking de antichrist al het beeld op aarde zal bepalen. God grijpt in door een revolutie van liefde teweeg te brengen. De hele schepping wacht op de openbaring van de kinderen van God!

 38. Die Gretta Thunberg is totaal geschift. Totaal gehersenspoeld door extreem linksgroenliberale milieu fanaten. Met deze lui zakken we af richting secte van globalistische omvang. In welke horror film zijn we terecht gekomen. Nee het is de werkelijkheid die zijn gelijke niet kent in het verleden.

 39. Deze verwende klimaatkwezel moet haar mond eens gaan houden en er valt niets te eisen wat mij betreft . Klimaat veranderingen waren er al altijd en dat is dus niet vreemd . De plasmastromen in de zon veroorzaken zonnevlekken , die aan de randen 4000 graden warmer zijn dan het zonneoppervlak , deze hete zonnevlammen worden het heelal in geslingerd en bereiken ook de aarde met als gevolg hogere temperaturen als gemiddeld . Deze zonnevlekken gaan afnemen de komende tijd met als gevolg afkoeling v.d . aarde , en een kleine ijstijd is niet uitgesloten waardoor we alle CO 2 hard nodig hebben voor het groeien van de gewassen . Dus ik ga zeer zeker op facebook haar verketteren en duidelijk maken dat ze haar studie op de kleuterschool eerst moet afmaken voordat ze maar iets over het klimaat .roept.

 40. Greta is totaal koerie woedsie of anders gezegd totaal knetter gek en volledig ontoerekeningsvatbaar .

 41. En een andere cover up: heet van de naald: nèt gelezen op NN van vandaag:
  ABC anchor admits on video cover up of Epstein, Gates, Clintons crimes.

 42. Als je een snotblaag van 16 met zo’n van haat vertrokken gezicht ziet weet iedereen dat dat gewoon niet normaal is.
  Opnemen en een aantal jaren begeleiden in een herstellingsoord voor geestelijke afwijkingen lijkt me een hele goede oplossing.
  Dus Kreta ga in je heimat de boel op stelten zetten maar laat ons met rust/

 43. Greta is net zo achterlijk als de rest zoals D66 en de Groenen laat staan dat ze zich bemoeit met wat er wel of niet op Facebook mag komen staan iedereen heeft een eigen mening en dat moet zo ook blijven

 44. Lees het boek 1984 van George Orwell maar.
  Treffende overeenkomst met onze tijd!

 45. Kenmerkend voor haar autisme. Maar hoge bomen vangen veel wind. Dat moet onze Greta maar aan wennen.

 46. Jaaaaa, er is nogal wat kritiek op die snotblaag!

  Meisje, meisje, meisje, gebruik het kleine beetje verstand dat nog niet door achterlijke politici en alle anderen demonische verstandsloze in deze wereld is aangetast om jezelf te resetten, want jou volbrachte einde op deze wereld met zijn klimatologische problemen, nadert met rasse schreden! Je zal als oud vuil eindigen en jou hele bestaan is men binnen no-time weer vergeten. Reken niet op steun van je ouders of andere zogenaamde predikers, want zij zijn bezeten van duivelse gedrochten!

  Lieve God, help dit kind, want ze beseft niet waar ze mee bezig is!

 47. Eens met het artikel. Ik heb het op Facebook geplaatst. Nu ben ik benieuwd of het er op blijft staan.

 48. Zoals we bomen vellen, zo vellen we de mensen waarover we oordelen.
  Mattheús 7:1-12

Comments are closed.