Corona terreurstaat Duitsland zoekt medewerkers om kinderen bij hun ouders weg te halen

—————————————————————————————————————————————

Maximale boetes voor overtreden coronaregels verhoogd naar 5000 en 10.000 euro

—————————————————————————————————————————————

Duitse medische instanties hebben vacatures voor een nieuw soort ‘droombaan’: kinderen weghalen bij ouders die weigeren hen thuis op te sluiten en in quarantaine te doen als ze positief zijn getest op het corona virus. Deze zoveelste dictatoriale maatregel in de DDR 2.0 terreurstaat van Angela Merkel zorgt voor veel ophef bij onze Oosterburen.

Duitse autoriteiten willen ouders van kinderen van 3 tot 11 jaar die positief op corona zijn getest, verplichten om hen in eenzame opsluiting te doen. Ze mogen geen enkel contact meer hebben met de andere gezinsleden, moeten alleen eten, et cetera. Ouders die weigeren krijgen torenhoge boetes, en lopen het risico dat hun kinderen bij hen worden weggehaald. Social media liepen vervolgens over van woedende reacties van burgers.

Ongekende totalitaire inbreuk in de privésfeer

Toen ook de Duitse kinderbescherming tegen deze absurde maatregel ageerde, verklaarden diverse officials dat er sprake was van een ‘communicatieprobleem’ en een ‘misverstand’. De eerste advertenties voor deze ‘droombaan’ zijn echter al geplaatst; zo vraagt de Diakonie Michaelshoven in Köln een ‘pedagogische vakkracht voor een zorginstelling voor kinderen en jongeren in quarantaine… Als u interesse heeft om met fijne collega’s iets voor andere mensen te doen, lees dan verder!’ Degenen die solliciteren moeten wel bereid zijn om de nieuwe quarantaine maatregelen uit te voeren. Concreet: om kinderen bij hun ouders weg te halen en gedwongen in eenzame afzondering te plaatsen.

De baan is vooralsnog tijdelijk, maar ‘met perspectieven’, zo wordt beloofd. ‘Welke perspectieven dat zijn, weten we inmiddels: we kennen het allemaal als ‘het nieuwe normaal’, schrijft het onafhankelijke Journalistenwatch. ‘Deze waanzin, die gelijktijdig door meerdere Duitse gezondheidsinstanties werd uitgewerkt en aangekondigd, markeert het voorlopige hoogtepunt in de vrijheidsbeperkingen en de massale inbreuk in de privésfeer, in naam van een volledig uit de hand gelopen infectiebeschermingswet, die misbruikt wordt om stapsgewijs totalitaire toestanden op te richten.’

Critici waarschuwen dat eenzame opsluiting bij jonge kinderen enorme, onherstelbare psychologische schade zal aanrichten.

Boetes opgevoerd tot max. 10.000 euro

De boetes op wat voor soort overtreding dan ook zijn nog verder opgeschroefd. In de aan Nederland grenzende deelstaat Niedersachsen zijn inmiddels boetes van 5000 en 10.000 euro ingevoerd. Die kunnen worden uitgedeeld aan schoolleiders die hun scholen zonder toestemming weer openen. Boetes van 1000 tot 5000 euro worden gegeven aan schoolleiders en docenten die onderwijs geven aan normale – dus niet beperkte – klassen. Ouders die hun kinderen naar zo’n ‘foute’ school sturen, kunnen op een prent van 150 tot 400 euro rekenen. (2)

En dat allemaal vanwege een virus dat qua aantallen te vergelijken is met een gewone seizoensgriep, dat met geen enkele test kan worden aangetoond, en waar vrijwel uitsluitend ouderen aan overlijden (in Nederland is de gemiddelde leeftijd van sterfgevallen 81 jaar).


Xander


(1) Journalistenwatch
(2) Bild

Afbeelding: enriquelopezgarre , Pixabay 

Zie ook o.a.:

06-08: Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen
05-08: Hoofdredacteur Duits magazine: Dag van de Vrijheid in Berlijn was een van grootste demonstraties ooit
03-08: UNICEF: Veel meer kinderen sterven door lockdowns dan door Covid-19
02-08: ‘Duits gemeenteraadslid klapt uit de school: Volgende lockdown rond 30 augustus en duurt maanden’
28-07: Groep artsen VS komt in verzet; Facebook bant hun 17 miljoen keer bekeken video
27-05: ‘Corona pandemie hoax veroorzaakt totale chaos die het Westen doet wankelen’ (/ Nog een Nederlandse huisarts die zich uitspreekt: Onder het motto corona vinden er grove mensenrechtenschendingen plaats)
25-07: ‘Deze 10 stellingen bewijzen het gelijk van Viruswaanzin; kabinet moet daarom aftreden’
17-07: Statistieken bewijzen definitief dat Zweden zonder lockdown beste corona strategie had
11-07: Nijmeegse hoogleraar bevestigt dat lockdown pure paniek en onnodig was
07-07: Grote Groene Reset begint… (/ ‘Het echte nieuwe normaal? Met een minimaal basisinkomen thuis moeten blijven en enkel nog TV kunnen kijken)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken (/ ‘Het nieuwe normaal’ is bedoeld om volksopstand te voorkomen)
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
26-05: Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
21-05: Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’
16-05: Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
15-05: Minstens 265 miljoen mensen dreigen te verhongeren door Covid-19 lockdowns
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
06-04: Duitse topadvocaat gezondheidsrecht klaagt staat aan vanwege ‘zeer schadelijke, maar onnodige’ corona maatregelen


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. “Duitse autoriteiten willen ouders van kinderen van 3 tot 11 jaar die positief op corona zijn getest, verplichten om hen in eenzame opsluiting te doen.” Ik ben op zoek naar de bron. Wie heeft dit gezegd? Ik zou graag de context willen lezen, maar kan de bron niet vinden.

 2. Het beangstigende aan de “coronacrisis” isdat er helemaal geen virus bestaat, dus ook geen vaccin! Het grootste deel van de mensheid gelooft dit wel. Een niet bestaand virus ruïneert de totale wereldeconomie, erger dan een wereldoorlog. Hoe is het toch mogelijk dat zowat iedereen in mijn omgeving, familie, vrienden. kennissen geloven in “cojona” dat niet eens bestaat! Klik maar eens op de onderstaande link.

  https://prn.fm/infectious-myth-stefan-lanka-there-are-no-viruses-04-12-16/

 3. @GvO @Wachter. Dank voor uw instemmende reacties.

  Waar ik me nog groter zorgen over maak is dat de Gemeentebesturen van Amsterdam en Rotterdam hun burgemeester cart-blanche geven om Burgers als experiment 3 weken lang te mogen TREITEREN met volgens wetenschappers en artsen en Maurice de Hondt volstrekt ONNODIGE, verplichte mondkapjes/muilkorven en dat in deze verzengende hittegolf. Je zult maar Conducteur, Marktkoopman of in Horeca of Winkels moeten werken.

  Heerst daar nu ook al een Angstcultuur in die Gemeenteraden van Amsterdam en Rotterdam, trouwens net als in Den Haag, net als in de Media en Tweede Kamer? Wie gaat er eens met de vuist op tafel slaan en zeggen: We pikken het niet langer? Degene die straks opstaat en met feiten hen monddood maakt, zal volgens mij ruimschoots de verkiezingen gaan winnen en kunnen we de huidige laffe ja-knikkers voorgoed af serveren!

  Tijd voor een frisse wind en verandering!!! Ook voor CU en SGP. Hebben te lang gezwegen! De Boeren hebben zich al duidelijk laten horen en uitgesproken! Weg ook direct met Bio-Massa verbranders. Redt vooral onze bossen en onze VRIJHEID!

 4. @ Ramshoorn : 1:08 pm. Beter had ik het niet kunnen verwoorden. De duivelse NWO zullen ze instellen, deze handlangers van de satan.

 5. De Overeenkomsten van Marxisten/Communisten zoals o.a. Angela Merkel, Aboutaleb, Halsema en president Loekasjenko, die Wit Rusland in Minsk al 26 jaar met harde hand regeert, zijn nu wel heel Opvallend.

  Zij allen kunnen alleen maar met hun Dreigen en Leger aan de macht blijven door alle burgers te intimideren met Draconische maatregelen, zoals Leger en Politie en hoge Boetes. Zonder die Dwang van hen en het RIVM/GGD zouden zeer veel burgers massaal hun dwaze muilkorvenplicht negeren, in de vuilnisbak gooien en ook die nutteloze 1.5 meter beperking die trouwens ook door veel Wetenschappers en Artsen als Onnodig wordt bewezen.

  Het middel tegen Corona is een goed immuumsysteem te bereiken met een o.a. gezond dieet, veel vitamine C, D, Zink en Magnesium. Veel in de buitenlucht en zon. Andere doeltreffende geneesmiddelen werden al aangedragen en bewezen door artsen als Rob Elemans.

  Ook lieden/bestuurders als Rutte en de Jonge en RIVM zijn niet van gezond/bewezen repliek gediend en hebben het verstand op NUL en de blik op ONEINDIG. Ze kunnen alleen maar hun stomme mantra’s met verve herhalen. Net als die waanwijze Dictators in China en N-Korea.

  https://nos.nl/artikel/2343501-rellen-wit-rusland-na-uitroepen-loekasjenko-tot-winnaar-verkiezingen.html

  In Minsk en andere steden in Wit-Rusland zijn mensen de straat op gegaan om te demonstreren tegen president Loekasjenko, die het land al 26 jaar “regeert.” De Politie trad hard op. Betogers werden met Knuppels geslagen en de politie gebruikte Flitsgranaten om de demonstranten uiteen te drijven. Militaire voertuigen blokkeren wegen die naar het centrum van Minsk leiden, om mensen die daar willen protesteren tegen te houden.

  Volgens een eerste exitpoll heeft Loekasjenko bij de verkiezingen van vandaag 79,7 procent van de stemmen gekregen.”

  Kiezen we nu ook voor zo’ n walgelijke samenleving? Ik dacht even wat verder. Doe ik met schaken ook. Hoe kan ik schaak geven?

  Hoe zal het nu verder gaan? Er gebeurt meer tussen hemel en aarde: Tot nu toe zijn Politiek, Tweede Kamer en Media, verdoofd, zitten met de handen in het haar, weten het niet. Gewoon zielig om al die kritiekloze tv/radio journalisten en programmamakers elkaar als papegaaien ziet napraten.

  De God van de Bijbel heeft Zijn Masterplan van bevrijding van heel de aarde al lang klaar liggen en zal die met Haast uitvoeren! Ik zie het wel zitten en kijk vooruit: Jesaja 60:22, Psalm 2 en Openbaring 16 t/m 22.

 6. dr Frank Ulrich Montgomery, bestuurslid WMA (World Medical Association) en eerder president der Deutsche Bundes-aerztekammer (DBAK): er is geen medische noodzaak voor maskers.
  Idem de WHO, Tamara van Ark, Fauci (…) etc..
  Wordt het niet tijd voor VAKMINISTERS?
  Dus: een econo(o)m(e) voor economische zaken, een Hippocrates-arts voor VWS etc..

  En: geen Nazi World Order (NWO), maar Divine WORLD ORDER (DWO)!

 7. “Degenen die solliciteren moeten wel bereid zijn om de nieuwe quarantaine maatregelen uit te voeren. Concreet: om kinderen bij hun ouders weg te halen en gedwongen in eenzame afzondering te plaatsen.”
  Vrijwillige gestapo gevraagd om beul te spelen, mengele te laten experimenteren om dan de zondebok te worden.
  Verdeel en heers, speel de bevolking onderling tegen elkaar uit.
  Nazi-duitsland weer helemaal opnieuw maar nu zijn de duitsers zelf de Joden. Haal führer merkel uit haar hol voor ze genocide kan plegen op haar eigen volk. Dit is oorlog en een kwestie van overleven.

 8. Kriminalhauptkommissar Demo 09.08.2020 Dortmund Stellt euch gegen die Regierung.
  https://www.youtube.com/watch?v=WDTwvYa6EzI
  Laat de inhoud van deze video goed tot je doordringen, ook wij Nederlanders, zijn instaat om deze oorlog die tegen ons wordt gevoerd te verslaan. En laat het goed tot je doordringen, van de Media heb je niets te verwachten, die staan geheel achter onze vijand.

 9. De interviewer Kai Stuht vertelt in de video van de eerdere link iets opmerkelijks (na 1 uur 38 min.). Hij ontmoette ooit een 80-jarige vrouw die getrouwd was geweest met iemand van de Duitse veiligheidsdienst (intussen overleden). Ze dronken was wijntjes en toen vertelde ze dat haar man op een dag in 1986 was thuis gekomen en had gezegd dat de vereniging van de 2 Duitslanden in kannen en kruiken was.
  Daadwerkelijk gebeurde dit pas in 1990, maar kennelijk waren de voorbereidingen al jaren aan de gang.
  Nu de machtigste leiders van politiek en bedrijfsleven in Davos hebben besloten tot ‘The Great Reset”, moet dat ook al vele jaren in voorbereiding zijn geweest. Dat kan niet anders, omdat er zoveel landen en bedrijven bij zijn betrokken.
  ‘The Great Reset’ past ook naadloos bij de VN-agenda 2030 die ook in 2021 moet beginnen.
  Eigenlijk valt alles op zijn plaats als je beseft dat deze elite hier al jarenlang naartoe heeft gewerkt. Dan is Rutte inderdaad de manager die de brug naar het Nederlandse volk moet slaan.
  Dit is geen ‘conspiracy’, want het is allemaal gepubliceerd en aangekondigd.

 10. Het hele virus-verhaal is onzin. Mensen, zoek eens uit wie Bechamp was en hoe Pasteur fraudeerde met zijn “germ theorie”. Allemaal om destijds al vaccins te kunnen verkopen – meer dan 100 jaar geleden.

 11. Nederlandse overheid zwaar in de coronaproblemen.
  https://niburu.co/binnenland/15402-nederlandse-overheid-zwaar-in-de-coronaproblemen
  Wat mij betreft kunnen hun problemen niet groot genoeg zijn. Want er komt woensdag 12/8 een groot corona debat, op aandringen van Lodewijk Asscher PvdA. Ja, die partij vindt de huidige maatregelen natuurlijk veel te soft, hun droom naar een dictatuur moet wel doorgang vinden. Van enige weerstand zal wel geen spraken zijn, want de oppositie bestaat nog uit slecht twee partijen.

 12. Een grote reset van ‘het kapitalisme’ komt natuurlijk niet spontaan als reactie op corona. Zoiets vergt een voorbereiding van vele jaren. Heiko Schöning verwacht géén tweede golf; hij noemt dat totale quatsch. Het vaccin noemt hij ronduit gevaarlijk. Maar hij verwacht dat in september de regeringen weer volledig op de alarmistische tour gaan met wellicht weer een lockdown. Dan stort de economie in en kan The Great Reset worden opgestart.
  Kijk naar dit meer dan walgelijke filmpje dat kennelijk de zielen rijp moet maken voor de grote reset: één en al dreiging met zorgvuldig uitgekozen angstbeelden en -muziek. Covid19 komt ook nog even voorbij: https://www.youtube.com/watch?v=8rAiTDQ-NVY

 13. Al dit soort ideeën behoeven een controle systeem.
  DIt controle systeem laat het in de tijd afweten.

 14. Politie moet nu echt prioriteiten stellen, en nee zeggen tegen de overheid. Als dat gebeurt, heeft de overheid geen poot om op te staan.
  Dat geldt hier ook. Eigenlijk zou iemand met de korpsen in gesprek moeten gaan over dit soort acties. Tenslotte gaat het ook over de toekomst van hun kinderen.

 15. Het World Economic Forum heeft “The Great Reset” aangekondigd voor januari 2021.
  Dit virus wordt gebruikt om het volk in angst te houden. SInds de bankencrisis van 2008 heeft men vooral tijd gekocht met die geldinjecties; dat heeft Draghi ook gezegd. Nu vindt men het tijd worden een grote ‘reset’. En die werd dus voorbereid in Davos. Hinderlijk volk kan men bij een grote ‘reset’ niet gebruiken waarschijnlijk.
  Lange zit, maar wel interessant: https://www.youtube.com/watch?v=JteYXEodL6Q

 16. Puur crimineel. Het is nauwelijks te geloven. En dat gaat dus ook over peuters en kleuters.
  De arts Heiko Schöning (Arzte für Aufklärung) heeft uitgezocht dat 90% van de lopende operaties in maart en april niet zijn uitgevoerd vanwege Covid19. Dat betrof 2,5 miljoen patiënten in Duitsland.
  Heel vreemd natuurlijk dat niemand wakker ligt van de sterfgevallen die het gevolg kunnen zijn (tienduizenden). Er klopt niks van deze corona-hysterie.

 17. Grutjes;

  Voor het geval dat het u ontgaan is: de oorlog tegen de burgers is al een tijdje bezig….

 18. Dat betekent oorlog!

  Politie en instanties tegen de bevolking

  Facistisch Duitsland is terug! Merkel heeft haar kans afgewacht.

  Als ze dat hier maar niet wagen, maar het Haags gespuis zal dat vast WEL het plan zijn

  Burgeroorlog daar heb ik dus geen zin in

 19. In de periode, dat die kinderen onder toezicht van de staat zijn, kan er volop op die kinderen geëxperimenteerd worden, zonder toestemming van de ouders te krijgen. Vaccinaties!!!

Comments are closed.