Hoofdredacteur Duits magazine: Dag van de Vrijheid in Berlijn was een van grootste demonstraties ooit

Social media meme over de glasharde leugens van de Duitse mainstream media, die hun lezers- en kijkersaantallen de afgelopen jaren mede om deze reden al fors zagen teruglopen. (6)

—————————————————————————————————————————————-

Duitsers woest op media en overheid, die het over 20.000 ‘extreemrechtsen’ hadden, terwijl journalisten ter plekke minimaal 500.000 tot 1,7 miljoen gewone burgers zagen, die massaal ‘Verzet! Verzet! Vrijheid! Vrijheid!’ scandeerden

—————————————————————————————————————————————-

Wordt het Duitse volk dan toch wakker, en komt het eindelijk opstand tegen het DDR 2.0 regime van Angela Merkel? Misschien nog wel erger dan in Nederland laten de Duitse mainstream media zich gebruiken als kritiekloze propagandakanalen van de overheid, en spugen dagelijks een eindeloze stroom fake corona news over de burgers heen. Veel inwoners van het voormalige Oost Duitsland herkennen wat er gaande is maar al te goed; zij herinneren zich nog hoe ‘vrij en veilig’ het leven was onder het socialisme, en zien tot hun schrik dat dezelfde onderdrukking weer aan het terugkeren is. De hoofdredacteur van het magazine Compact zegt wat velen al vermoedden, namelijk dat het aantal deelnemers aan de ‘Dag van de Vrijheid’ in Berlijn afgelopen zondag minstens 500.000 bedroeg. De online editie had het zelfs over 1,3 miljoen deelnemers, waarmee het ‘een van de allergrootste demonstraties sinds 1945 was.’

Journalisten en veel andere burgers schrijven op internet dat ‘20.000 het aantal van de MM (mainstream media) is. Mensen die erbij waren schatten het aantal tussen minimaal 500.000 en maximaal 1,7 miljoen.’ De luchtbeelden die de media uitzonden, focusten zich opzettelijk enkel op een klein gedeelte van de demonstratie, en/of filmden alleen het eerste uur, toen veel mensen nog onderweg waren (6). ‘De waarheid is dat de demonstratie veel groter was, helemaal tot aan de Siegessäule, in de Tiergarten, en in de binnenstad. Volgende keer nemen wij drones mee om het zelf te laten zien,’ verklaarde een lid van de redactie van het onafhankelijke Journalistenwatch.

Een van allergrootste naoorlogse demonstraties

Iemand berekende op grond van de beelden dat als het er inderdaad maar 17.000 waren geweest, iedere deelnemer 18 vierkante meter ruimte om zich heen moet hebben gehad, dus zoveel als een kleine woonkamer. De deelnemers hielden zich echter niet aan de even zinloze als absurde social distancing en mondkapjes maatregelen, waar zij juist tegen protesteerden, en stonden daarom dicht op elkaar. Het werkelijke aantal deelnemers zou daarom minimaal 1 miljoen zijn geweest. (1)

De grootste naoorlogse demonstraties in Duitsland vonden tot nu toe plaats op 17 juni 1953, toen in de voormalige DDR op meerdere plaatsen demonstraties en stakingen uitbraken, waar tussen de 400.000 en 1,5 miljoen mensen aan deelnamen. Deze beginnende volksopstand werd keihard door het leger neergeslagen. Op 4 november en 6 november 1989, pal voor de val van de muur, vonden in Oost Berlijn en Leipzig massa demonstraties plaats met respectievelijk 200.000 en 500.000 deelnemers. (2)

‘Media deel van het socialistische complot tegen het volk waarmee hun toekomst wordt vernietigd’

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong, die heel veel contacten in Duitsland heeft, schrijft dat ‘dit meer van hetzelfde is om te proberen de mensen te overtuigen dat alleen gestoorde randfiguren het niet met de lockdowns eens zijn. Ze lijken te denken dat als ze de impact van deze lockdowns maar blijven bagatelliseren, de mensen het zullen vergeten. Wat ze missen is dat de toekomst van de mensen wordt verwoest, omdat enorme aantallen banen en bedrijven worden weggevaagd.’ (3)

De media verketterde de deelnemers van de Dag van de Vrijheid als ‘extreemrechtse radicalen’ en ‘Nazi’s’, maar alle beelden laten zien dat het om 99,9% gewone burgers ging. ‘Oma en opa, mama en papa, broer en zus, kinderen, volwassenen en ouderen – iedereen wil een einde aan de corona maatregelen, en riep ‘Verzet! Verzet! Verzet! Vrijheid! Vrijheid! Vrijheid!’

‘De pers is duidelijk onderdeel van het complot tegen het volk, want ze berichten alleen over de stijging van het aantal besmettingen, dat enkel wijst op groepsimmuniteit, en niet over het (zeer lage) aantal doden.’ Ze negeren compleet dat deze aantallen vergelijkbaar zijn met een milde seizoensgriep. ‘Ze blazen het op tot iets dat velen doodsbang heeft gemaakt. Het is gewoonweg schandalig dat ze het erop doen lijken alsof iedereen dood kan gaan. Er zouden aanklachten moeten worden ingediend tegen de media voor het opzettelijk geen verslag doen over de waarheid.’ (4)

‘Deze desinformatie campagne tegen het volk is enorm, en is dus niet beperkt tot de Verenigde Staten. Hun doelstellingen zijn duidelijk: dit is de socialistische revolutie op herhaling, en ze zijn bezig om ieder verzet te onderdrukken.’ (5)Xander


(1) Journalistenwatch
(2) Compact Online
(3) Armstrong Economics
(4) Armstrong Economics
(5) Armstrong Economics
(6) Michael Mannheimer


Zie ook o.a.:

02-08: ‘Duits gemeenteraadslid klapt uit de school: Volgende lockdown rond 30 augustus en duurt maanden’ (/ Massale opkomst Dag van de Vrijheid in Berlijn)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. Juist omdat er zoveel positiefs wordt genegeerd (HCQ/zink), vraagt een mens zich af of er geen politieke bedoelingen zijn bij het in stand houden van de angst.
  Maurice de Hond met zijn bevindingen over ventilatie. Een verzorgingstehuis krijgt besmettingen, precies in die ene ruimte waar een nieuw energie-zuinig ventilatiesysteem was aangebracht. Zo’n systeem ververst niet voortdurend van buiten, want de temperatuurregeling kost extra energie en dus recirculeren de luchtdeeltjes regelmatig. Met de virussen.
  Tevens droegen de verzorgenden in dat tehuis sinds half april maskers. Toch werden veel ‘besmet’, wat dus ook al duidt op het nauwelijks werken van die maskers. In de frisse lucht zijn ze helemaal belachelijk.
  Maar Maurice moet praten als Brugman en dan nog stuit hij steeds op een muur van onwelwillendheid. Het handhaven van een positie in de loopgraaf schijnt belangrijker dan onze algehele fysieke, mentale en economische gezondheid.

 2. Het waren er in elk geval veel meer dan de genoemde 20 duizend. Mijn Tante woont in Berlijn, en ook nog eens midden in het centrum, ik heb haar afgelopen maandag gesproken en ze vertelde mij dat ze nog nooit zoveel mensen voorbij heeft zien komen. Zo veel zelfs dat ze besloot niet naar buiten te gaan omdat ze bang was dat er grote rellen zouden uitbreken. Dit bleek gelukkig niet te gebeuren, er werd vooral veel geroepen en gezongen. De politie kon simpelweg niks doen, wat de mensenmassa was zo groot, dan hadden ze alle blauwe petten in heel Duitsland naar Berlijn moeten halen.

  Ik heb het al verleden jaar hier geschreven: het grote verzet zal vanuit Duitsland komen. Zij hebben in tegenstelling tot de meeste andere landen in een paar decennia meegemaakt hoe het is om onder een totalitair regime te moeten leven. Wij hebben hier alleen de tweede wereldoorlog meegemaakt, alleen wij zijn de lessen hieruit al lang en breed vergeten. Niet de Duitser, zelfs de jonge huidige generatie loopt nog altijd met een levensgroot schuldcomplex rond, geloof maar niet dat zij dit vrijwillig nog eens laten gebeuren….En, ik kom al jarenlang wekelijks vele malen in Duitsland voor mijn werk, spreek dan mensen in alle rangen en standen, en ik heb daar de afgelopen jaren de enorme -nu nog ingehouden- woede zien groeien onder de mensen.

  na Kohl, dat was de laatste door het volk gedragen goede minister president, daarna kwam Schroeder, en toen is het begonnen met de woede, daarna Merkel met ‘wir schaffen das’ en dat heeft de woede letterlijk gebracht tot waar het nu is. Let maar op, ik krijg gelijk, de grote opstand gaat vanuit Duitsland komen, daarna de Gele hesjes ( die nog altijd alive and kicking zijn ) in Frankrijk , die zijn zich ook al flink aan het roeren. Behalve hier in Nederland, land van slappelingen. Op een paar duizend mensen na durft men hier niks.

 3. Aboutaleb is een moslim broeder en de moslim broederschap is opgericht door de Engelse vrije metselarij 1+1=2 niet voor niets is hij burgermeester van Rotterdam hij heeft dezelfde broodheren als de vorige burgermeester en die daarvoor ect … alleen het smaakje is wat anders, Dus Nederland democratie ? Dacht het niet als de kroon de burgermeester kiest

 4. “Wat ze missen is dat de toekomst van de mensen wordt verwoest, omdat enorme aantallen banen en bedrijven worden weggevaagd.”

  Dat is juist de bedoeling! Ze weten dondersgoed wat ze doen, want het westen moet kapot!

 5. Ik googlede uren na deze demonstratie in Berlijn en vond geen zoekresultaten. Ook niet op youtube. Na nog wat verder proberen vond ik ergens een klein berichtje met een lullige foto van slechts ongeveer 20 demonstranten.

  Hoe ziek ben je dan als Google en Youtube zijnde?

  Dit is kwade opzet, massa manupulatie.

  Fake News zoals Trump het terecht altijd zegt!

 6. Duitse advocaten strijden tegen coronamaatregelen: ‘We staan niet alleen, we zijn met velen’
  https://www.ninefornews.nl/duitse-advocaten-strijden-tegen-coronamaatregelen-we-staan-niet-alleen-we-zijn-met-velen/

  Dit kan een doorbraak worden, ook voor de Nederlandse bevolking, wij moeten het hebben van het Duitse verzet. Want er dreigt weer een “Lockdown”, als Halsema haar zin krijgt, want Burgemeester in ons land maken de wet en dienst uit, lijkt het wel.

 7. Jacob schreef: 05/08/2020 om 3:25 pm : Verder vind ik het ook een raadsel dat iemand die best intelligent is naar mijn mening na jaren en jaren achterelkaar soms meerdere artikelen per dag publiseerd, die achteraf vaak genoeg totaal onzinnig zijn gebleken, gewoon doorgaat het het verspreiden van de grootste onzin. Zeg nou zelf, hoe vaak is hier wel niet verkondigd dat de wereld vergaat door één of andere ramp?

  Beste Jacob, graag betere spelling gebruiken en hier op Xandernieuws geen reacties meer geven. Je valt zo enorm door de mand lekker trolletje.

 8. Deze arts die aanwezig was bij de demonstratie: “De pers heeft zijn ziel verkocht”. Het was een enorme demonstratie maar de pers schijnt weinig geïnteresseerd. Ook hij vertelt dat alleen de grote toename van het aantal testen zorgt voor die zogenaamde nieuwe besmettingen, die echter verhoudingsgewijs niets voorstellen.
  Pers en overheid houden de angst erin. Walgelijk.
  https://www.youtube.com/watch?v=gSe7NJuIxLY

 9. Die Corona hoax treft ons allemaal : Eendracht maakt macht !

  ” You the people: Have the power ” (Jullie het volk: Hebben de macht)
  Is een zin uit de eindspeech van Charlie Chaplin uit zijn film:The Great Dictator, 1940.

  https://www.youtube.com/watch?v=HCbTD7pIi6M (Speech begint op 01:10 min)
  Geweldige speech met een Nederlandse ondertitel. Geniet ervan!

 10. Morgenavond om 7 u. zitten ze allemaal frisgewassen op de bank voor een nieuwe aflevering van cabaretduo
  Rutte en de Jonge: de brave kindertjes van Nederland, de haartjes nog nat van de vroege douchebeurt, een glaasje limonade voor hun glimmende neusjes, de oogjes vol voorpret.
  Dat wordt weer genieten!!
  Wat zou ome Mark nu als verrassing in petto hebben? een virusduikbril misschien?
  Oom Bill heeft wel veel centjes, dus …..

 11. Geweld is in elke vorm tegen deze dictators geoorloofd. Alleen durft haast niemand het te zeggen.

  Dat is het gevolg van leven in een dictatuur.

  Echter alleen gericht tegen degene die dit over ons afroepen.

 12. Burgemeester Aboutaleb speelt met mensenlevens
  https://niburu.co/binnenland/15389-burgemeester-aboutaleb-speelt-met-mensenlevens
  Laat dit even inzinken. Er is zo te zien een langdurige hittegolf op komst en mensen die zich in die omstandigheden fysiek extra inspannen zoals hardlopers en fietsers moeten een masker dragen.

  Waarmee Aboutaleb niet alleen volledig ongrondwettelijk handelt, maar ook de levens van mensen moedwillig in gevaar brengt. Laat je niets wijsmaken door idioten die beweren dat het niets uitmaakt dat je bij lichamelijke inspanning een mondkapje moet dragen.

  Het maakt wel degelijk uit en dat niet alleen, het kan levensgevaarlijk zijn.

 13. https://www.telegraaf.nl/video/445295777/aboutaleb-legt-uit-hierom-is-mondkapje-verplicht

  Leuk he de macht geven aan links /islam ( is bijna hetzelfde):
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/317586649/rotterdamse-politie-gooit-demonstranten-zonder-mondkapje-op-de-bon

  Overigens zijn medische mondkapjes verboden en laten dat nou precies de enigen zijn met wel een zekere filterfunctie voor het virus!

  Echt de wereld wordt geregeerd door infantiele zwakbegaafden.

 14. Idd het wordt tijd dat we brussel stoppen.ik woon in antwerpen en zitten zelfs met een avondklok opgescheept alsof ww2 hier nog niet voorbij is 🤣.en let op onze viroloog van ranst gaat zich moeien in nederland hij wil bij jullie op televisie komen en muilkorven verplichten.nu zeggen virologen in belgië als je bezoek thuis ontvangt om airco en windblazers uit te zetten want via jouw zweet van onder je oksels komt corona vrij die jouw bezoeker het virus kan bezorgen.je kan het zo gek niet bedenken die zijn hier het noirden kwijt 🤣🤣.van ranst heeft veel geld ontvangen van ome kill bill.heb van ranst geprobeerd om te vangen en vast te binden op zijn stoel maar is me niet gelukt.van gucht is ook een viroloig in belgië maar heb ontdekt dat hij dierenarts is van opleiding en samen met van ranst zijn zegjes doet hier op televisie.met zen allen naar berlijn,of met zen allen naar brussel ik heb het gehad met die corona.bij ons is tv zender vrt herprogrammering elke avond om 23u25 tik tak voor antwerpenaren tot 06u00 zolang loopt onze avondklok.

 15. @strega,
  Als ik uw commentaar goed begrijp haalt u uit de info, hetgene , dat u denkt, in uw wereldbeeld/overtuiging te kunnen gebruiken, en verwerpt u daarna de rest van de info, dan maar volledig.
  En de rest van ons moet dan maar volgen ?
  U bevestigt hiermee zelf het gelijk van het artikel.

 16. Leuk. Vooral die verwijzing naar die Mannheimer (link nr. 6). Kijk eens goed rond op die pagina en verbaas je maar niet als je daar ziet staan dat Duitsland zeker niet schuldig was aan de Tweede Wereldoorlog maar dat Churchill o.a. gesteund door Stalin en Polen de uitser de oorlog hebben ingelokt.
  Als je dat soort tuig nodig hebt om je ‘gelijk’ mee te halen, dan is het triest met je gesteld.

 17. Fernsehen : das Fernsehgerät , die Lügenwaschmachine. Leg een 6 op de grond …. is het echt een zes ? “De plaats waar men staat, bepaald het uitzicht wat men heeft, dus …. kan ook een 9 zijn. Zo gaat ‘het nieuws met berichtgevingen om, zo was het en het is nog steeds zo ! Het kan nog even duren, maar ‘men’ gaat uiteindelijk op zoek naar de veroorzakers van deze alles verwoestende hype. De stand van vandaag : ‘iets’ minder dan 8 miljard mensen wereldwijd. Overleden ruim 18 miljoen , inclusief ouderen en medicatie ‘verslaafde mensen’ . Én we laten ons al meer dan 7 maanden besodemieteren. ( de overdraagbaarheid van Covid-19 , door Ad Broere . 3 aug. 2020 )
  Het uitrekenen van het percentage …. laat ik aan u over.

 18. Ik denk dat als men zo door gaat er koppen gaan rollen over de pleinen en hopelijk word men eerder wakker en dat ze de burgers hun vrijheid terug gaan geven. Maar vrees het ergste,,

 19. Een heerlijk artikel.
  Dacht ik eerst dat er een kleine menigte was, zie ik nu dat we in europa met velen zijn.

 20. Deense Rivm wou de echte cijfers bekent maken ,maar kon meteen naar huis verboden door de politiek aldaar zo moeste hoog blijven ? waarom vertel het mij ?

 21. Wat moeten we zeggen over Merkel, ze wordt in Europa geprezen, en ik weet niet voor wat? Wat moeten we zeggen van de Duitsers, allemaal extreem rechtsen, daar geloof ik niks van. Of is iedereen die het niet eens is met het beleid extreem rechts, mag je je mening niet meer uiten? Duitsland is volgens mij meer centrum links, natuurlijk lopen er nog enkele nazi-sympathisanten rond, en de pers, die spelen gewoon het spel mee, objectieve pers waar vind je dat nog. In utopialand geloof ik. Shalom

 22. Iedere keer weer grappig om te zien dat de ene leugenaar de andere leugenaar aanvalt. Daarvoor hoef je in dit geval alleen maar naar de afbeelding te kijken, ene is uitgezoomd, ander is een close-up. Min of meer hetzelfde als de linkse ‘propoganda’ zoals ze over Trump bijeenkomsten schrijven.

  Helaas gaat dit soort bij elkaar geraapte onzin er op een duur wel toe leiden dat sites als deze -terecht naar mijn mening) off-line worden gehaald, en dus het recht op vrije meningsuiting onder druk komt te staan.

  Verder vind ik het ook een raadsel dat iemand die best intelligent is naar mijn mening na jaren en jaren achterelkaar soms meerdere artikelen per dag publiseerd, die achteraf vaak genoeg totaal onzinnig zijn gebleken, gewoon doorgaat het het verspreiden van de grootste onzin. Zeg nou zelf, hoe vaak is hier wel niet verkondigd dat de wereld vergaat door één of andere ramp?

  Wees niet bang en gebruik je verstand, laat je niet zo opfokken door al die valse internet profeten en probeer van het leven te genieten.

  Fijne dag!

 23. Als de leugen maar steeds herhaald wordt het vanzelf waarheid? (Nazi-Duitsland). Maar al te waar met de huidige MSM. of, al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel middels de onafhankelijke en alternatieve pers. Laten we dit laatste hopen. Dan krijgen wij onze vrijheid, vrije meningsuiting en vrije pers weer terug.

 24. Ze zullen snel weer een lock down toepassen.
  Die demonstraties kunnen ze niet baas.

 25. Josje Huisman (ex-K3) roept op tot coronaprotest: ‘Wanneer staan we op?’
  https://www.ninefornews.nl/josje-huisman-ex-k3-roept-op-tot-coronaprotest-wanneer-staan-we-op/

  Weer een wakker persoon, het gaat dus de goede kant op, maar er is nog genoeg te doen.

  Er komt in september een boek uit dat heet “Mega Manipulatie” de schrijver van het boek komt uit Nederland, en geeft een interview bij kenfm .de. Het is een lang gesprek, maar wel zeer interessant zeker als je de Duitse taal verstaat. In dit interview wat hilarisch begint, krijg je door wat er achter het corona bedrog schuil gaat, en waar ze met de wereld bevolking heen willen.
  https://kenfm.de/ullrich-mies-mega-manipulation/

  Een nieuwe blik op het karakter van de ‘noodtoestand’: Karel van Wolferen en Ramon Bril
  https://www.cafeweltschmerz.nl/een-nieuwe-blik-op-het-karakter-van-de-noodtoestand-karel-van-wolferen-en-ramon-bril/

Comments are closed.