Voormalige topviroloog Amerikaanse overheid: Covid-19 werd verspreid door griep vaccinaties

—————————————————————————————————————————————–

Een topviroloog die voor de Amerikaanse overheid werkte en haar hele leven virussen bestudeert om vaccins te ontwikkelen, en wier proefschrift in 1991 een revolutie teweeg bracht in de behandeling van HIV, bevestigt dat er geen bewijs is van een geïsoleerd SARS-CoV-2 virus – een feit dat ook de CDC onlangs heeft moeten toegegeven -, en levert een sterke onderbouwing voor haar these dat Covid-19 vooral ontstaan is door recente griepvaccinaties. Dat komt overeen met de bevindingen van het Amerikaanse ministerie van Defensie, dat vorig jaar ontdekte dat ontvangers van het griepvaccin 2017-2018 een veel hogere kans hadden ‘corona’ te krijgen.

Dr. Judy Mikovits (ook geschreven als Michowitz) publiceerde op het hoogtepunt van haar carrière een artikel in ‘Science’, dat een schok teweeg bracht in de wetenschappelijk wereld. Ze toonde namelijk aan dat het algemene gebruik van dierlijke en menselijke weefsels (in vaccins) een verwoestende golf van allerlei chronische ziekten heeft veroorzaakt. Nadat ze door rechtstreekse bemoeienis van Anthony Fauci 5 jaar lang zwijgplicht kreeg opgelegd voor wat ze had ontdekt, schreef ze er onder meer het boek Ending Plague, A Scholar’s Obligation in an Age of Corruption over.

Vooral sinds vorig jaar is ze een wereldwijd bekend geworden Covid-kritische wetenschapper. Dat de CDC na diverse WOB verzoeken onlangs geen bewijs kon leveren van isolatie uit een mens (en daardoor het bestaan) van het ‘nieuwe coronavirus’ en daarmee Covid-19, komt volgens haar omdat het in de eerste plaats nooit een menselijk virus is geweest.

Het (veronderstelde) SARS-CoV-2 virus kan alleen worden gekweekt en gerepliceerd in cellijnen van de nieren van apen, die al sinds de jaren ’60 worden gebruikt om virussen te ‘bewijzen’. Deze apen cellijnen, die zijn besmet met latente retrovirussen, worden sinds de jaren ’90 door middel van vaccins tegen de griep, MMR (mazelen, bof, rode hond) en polio in de bevolking geïnjecteerd, en vormen de enige vector waardoor SARS-CoV-2 mensen ziek zou maken.

‘Covid in lab gecreëerd en verspreid via griep vaccinaties’

Ieder lab dat beweert het SARS-CoV-2 virus uit mensen te hebben geïsoleerd heeft bepaalde samples in deze apen niercellijnen geplaatst om de replicatie van het vermeende virus te ‘bewijzen’. Om te bepalen of er inderdaad een dergelijk ‘nieuw coronavirus’ bestaat, moet het eerst uit het bloed, speeksel of longslijm van een geïnfecteerd persoon worden gehaald. Het RNA van SARS-CoV-2 kon echter nergens worden gekweekt in een menselijke cellijn, maar enkel in de genoemde apen cellijnen. Er is daarom geen enkel bewijs dat dit zogenaamde ‘nieuwe virus’ van mens op mens kan worden overdragen, laat staan door gezonde mensen zonder symptomen.

Omdat de huidige griep-, MMR en polio vaccins dezelfde apen cellijnen bevatten, is de enige manier waarop SARS-CoV-2 kon ontstaan en zich kon verspreiden via deze injectienaalden, aldus Mikovits. Het ‘nieuwe coronavirus’ is volgens haar een organisme (/ pathogeen) dat in een lab is gecreëerd, en zich verspreidt via bestaande griep vaccinaties. Dat verklaart waarom het ministerie van Defensie vorig jaar ontdekte dat ontvangers van het griepvaccin 2017-2018 veel kwetsbaarder bleken te zijn voor wat werd (en nog steeds) wordt aangeduid als ‘het Covid virus’.

‘Fauci zorgde ervoor dat dit virus gemilitariseerd werd’

‘Als je een synthetisch deel van een virus neemt en dit in apencellen laat groeien, kun je recombinatie effecten van alle apenvirussen krijgen. Het is dus een apenvirus,’ legde Mikovits uit, wijzend op de (soms zeer ernstige) ademhalingsinfecties (= griep en/of longontsteking) in ‘Covid 19’ patiënten. De (overigens zeer omstreden) HIV component is afkomstig van het Simian Immunodeficiency Virus (SIV), dat eveneens een apenvirus is.

De viroloog is bepaald niet de enige die zegt dat Anthony Fauci hier volledig van op de hoogte was, en financiën, cellijnen, genetisch materiaal en vaccintechnologie uit de VS gebruikte om deze cellijnen in Wuhan besmettelijk(er) te maken voor mensen (‘gain of function’) en te militariseren. Volgens Mikovits bewijst research dat met deze experimenten eindeloze ‘varianten’ kunnen worden gecreëerd. ‘Twee aminozuur veranderingen in de ‘envelop’ van het spike proteïne kunnen een leukemie virus in een virus veranderen dat Parkinson veroorzaakt.’

Ieder open debat over dit ‘virus’ en deze ‘vaccins’ wordt onderdrukt

De schade die ‘vaccins’ aanrichten wordt door de gevestigde orde echter automatisch op ‘natuurlijke mutaties’ afgewenteld. Fauci en alle andere internationale partijen die betrokken zijn bij deze onethische experimenten proberen nu zo snel mogelijk de hele bevolking meerdere malen te ‘vaccineren’, zodat ze het valse narratief (‘die of deze nieuwe variant is nog gevaarlijker!’) kunnen blijven controleren, en gelijktijdig hun misdaden uit het zicht kunnen houden.

Om dit te bereiken onderdrukten dr. Fauci en dr. Daszak in nauwe samenwerking met de overheid, Big Tech en de mainstream media ieder open wetenschappelijk debat over de ware aard en bron van SARS-CoV-2. Er moet ten koste van alles worden voorkomen dat de bevolking in de gaten krijgt dat juist injecties met ‘vaccins’ de oorzaak van veel aandoeningen en ziekten lijken te zijn, ook van een griep die om puur politieke en ideologische redenen is omgelabeld tot de ‘A-ziekte Covid 19’.

‘Menselijke bevolking aangevallen met spike proteïne’

‘En nu valt het S-1 onderdeel van het spike proteïne de menselijke bevolking aan via dezelfde vectoren (dragers van besmetting) waarvan wetenschappers zoals Fauci beweren dat die ons zullen redden. Deze nieuwe infectueuze sequenties zitten in de cellijnen die via vaccinatie in de bevolking worden geïnjecteerd,’ concludeert Mike ‘Natural News’ Adams naar aanleiding van het interview met dr. Mikovits.

‘Als u ooit een griepvaccin heeft gehaald, bent u geïnjecteerd met coronavirussen,’ zei de viroloog in een op deze site besproken geruchtmakend interview in het voorjaar van 2020. ‘Als we dit (deze Covid vaccinatie agenda) nu niet stoppen, kunnen we niet alleen onze republiek en onze vrijheid vergeten, maar de hele mensheid, omdat we door deze agenda zullen omkomen.’ (Zie ons artikel: 10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin (/ ‘Bejaarden in Italië waren net ingeënt met  niet getest griepvaccin dat hen speciaal vatbaar maakte voor corona’ )).

Kortom: er komt steeds meer bewijs dat het scenario zoals we dat al in 2009 beschreven – introduceer opzettelijk een nieuw zogenaamd ‘killer virus’, zaai daar zoveel mogelijk paniek over, en zet iedereen dan onder grote druk om zich vervolgens te laten injecteren met ‘vaccins’ die in werkelijkheid heel ergens anders voor bedoeld zijn – aan het uitkomen is.

 

Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
09-08: CDC erkent na WOB verzoek geen bewijs te hebben van isolatie en bestaan Covid-19 virus
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
27-07: Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)

2020:

24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin (/ ‘Bejaarden in Italië waren net ingeënt met  niet getest griepvaccin dat hen speciaal vatbaar maakte voor corona’ )
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. Nee, er is nog iets anders aan de hand: De griepprik bevat meestal inaktief gemaakte virussen. Inaktief gemaakte virussen dringen niet door tot in de cellen, maar blijven tussen de cellen zweven. Deze worden door het lichaam opgeruimd door TH2-cellen.
  Krijg je vervolgens een infectie met precies hetzelfde levend griepvirus, dan wordt dit door het lichaam herkend en opgeruimd voordat het in de cel kan doordringen. De griepprik werkt dus goed als het griepvirus van het seizoen overeenkomt met de griepprik.

  Bijkomend nadeel is, dat het lichaam veel minder antistoffen aanmaakt om virussen op te sporen, die tot in de cel doordringen, de TH1 cellen. Komt de griep van het seizoen niet overeen met de griepprik, of komt er een ander virus langs, dan zijn er te weinig TH1-cellen die virussen in de cellen kunnen herkennen en opruimen.

  Th1 vs Th2.

  Voor een goed werkend immuunsysteem zijn voldoende vitamines en mineralen noodzakelijk. (o.a Zink) Voor Corona achtige ziektes kan Zink op de juiste plek komen door een Zink-ionophoor te gebruiken, zoals HCQ, Quercetine of Quinine. (o.a. Grapefruits)

 2. Bij mijn moeder op de afdeling hadden ze ook net allemaal een griepvaccin gehad. Een aantal dagen later had de gehele afdeling corona! Ik heb dit meteen al gezegd dat dit behoorlijk frappant is.

 3. @Iron maiden schreef:
  15/08/2021 om 9:38 am
  @oma
  Je hebt helemaal gelijk. Overigens zat in de griepprik ook al troep en is die de voorloper van deze gifspuit.”

  De eerdere griepprik in combinatie met de uitrol van 5G en het loslaten van het gemodificeerde coronavirus gaf de eerste golf van coronadoden.
  De griepprik vormt een onderdeel van de coronaplandemie.
  Herinner je in wuhan dat mensen zomaar doodvielen op straat?
  Dat is dus echt gebeurd, ik ken persoonlijk een arts die op dat ogenblik aanwezig was in wuhan en getuige was.
  Dat was het experiment dat het chinese regime wilde gebruiken om de betogers in Hong Kong te kunnen uitroeien (omdat hun eis van vrijheid een bedreiging vormde voor de macht het chinese regime) maar de reactie van hun mengele-experimentje was zodanig heftig dat ze een tweede keer een afgezwakte versie probeerden in het italiaanse plaatsje Bergamo waar een jaar tevoren álle ouderen verplicht werden tot de griepvaccinatie en die allen in het mortuarium belandden na de uitbraak.

  Daarna werd het gemodificeerde coronavirus pas opzettelijk verspreidt over de hele wereld door de 11 miljoen internationale reizigers vanuit wuhan omdat de who de verspreiding toeliet door het vluchtverkeer vanuit wuhan niet meteen te stoppen.
  En dat was het begin van de hele coronawaanzin over heel de wereld, de who/globalisten hebben opzettelijk de hele wereld geïnfecteerd.

  De stad Wuhan werd dus gebruikt als experiment om vervolgens afgezwakt toe te passen op Bergamo waar enorme luchtvervuiling en eerdere, extra (griep)vaccinaties de vruchtbare bodem waren voor de succesvolle massamoord-try-out door het gemanipuleerde virus met de uitrol van 5G, waarna de verspreiding van het plan over de hele wereld volgde. En we weten dat in Bergamo alle ouderen met en door verplichte griepprik dat niet overleefden.
  Voor de goede verstaander die wil overleven en gezond wil blijven zal, behalve elke coronaprik ook de griepprik, die ze ons nu in 2021 willen opdringen, dus absoluut uitgesloten zijn.

 4. @ Friesland, alvast bedankt voor fijne discussie.
  Ik heb recent in een boek gelezen, de volgende uitspraak van een dokter: Ik heb nog nooit kanker gezien onder niet-gevaccineerden.
  Voortbouwend op deze uitspraak, de varianten worden gewoon ingespoten.
  Dat is ook datgene wat je nu ziet in Israël, en India.
  Afgelopen week in een rusthuis in Zaventem, 7 doden, nochtans waren alle bewoners en verpleegkundige gevaccineerd.
  We gaan hier de komende maanden, nog veel voorbeelden van zien.
  De bittere waarheid komt bovendrijven, en dan ga je als ongevaccineerde toch nog blij worden.

 5. @oma
  Je hebt helemaal gelijk. Overigens zat in de griepprik ook al troep en is die de voorloper van deze gifspuit.

 6. Reactie op Klaas M. De overheid heeft het inderdaad vrijwel altijd over een vaccinatiegraad. Dat is in feite een percentage. Dat percentage beschouwen zij als basis voor de bescherming tegen corona. Het punt is echter dat dit een verkeerde veronderstelling is. In Israël heeft men bijna de gehele bevolking van 18 jaar en ouder gevaccineerd. Het is duidelijk geworden dat er desondanks besmettingen komen óók onder mensen met het vaccin. Gezien de percentages zou je zelfs kunnen zeggen dat juist onder mensen die gevaccineerd zijn veel besmettingen voorkomen. Ook al zouden we een vaccinatiegraad hebben die zo hoog is als die van Israël dan nog zouden we corona op niet kunnen uitbannen met een vaccin. Daarbij komt dat corona (voor zover het virus al echt bestaat) al aan het uitdoven is. Ik geloof niet in evolutie van de mens en ook niet in evolutie van virussen. Een virus muteert niet maar wordt zwakker. Net als de mens. We leven langer omdat we verstand hebben gekregen waarmee we kunnen omgaan met onze zwakheden. Een virus heeft dat verstand niet. Virussen en pandemieën verdwijnen op den duur als ze zijn uitgewoed. De overheden proberen de bevolking met angst te bewegen om vaccins te nemen. Angst is echter een mentale toestand die niet heel lang kan voortduren. Op een gegeven moment heeft men geen angst meer. Dat merk je in veel crisissituaties en oorlogssituaties. Als mensen niet meer bang zijn gaan ze rationeel denken. Kortom ze kunnen weer logisch nadenken. Er zullen steeds meer mensen zijn die logisch nadenken. Ik ben echter benieuwd hoeveel mensen die het vaccin hebben genomen ook eerlijk zullen toegeven dat ze een vergissing hebben begaan om uit angst de overheden te volgen.

 7. In reactie op reageerder “Friesland”. Je hebt helemaal gelijk. Die persconferenties bekijk ik ook op die kritische manier. Er zijn nog wel meer duidelijke signalen waaruit duidelijk blijkt dat het de bedoeling is dat iedereen aan de spuit moet. Zo heeft de WHO vorig jaar november stilzwijgend de definitie van groepsimmuniteit gewijzigd. Volgens de nieuwe WHO definitie kan er nu alleen nog maar groepsimmuniteit ontstaan door de juiste vaccinatiegraad. Een doorlopen infectie telt opeens niet meer mee! Dat is medisch wetenschappelijk gezien BULLSHIT. Ook is er een brief van De Jonge waarin hij schrijft dat er vaccins zijn besteld voor 2022 en 23. Ook schrijft hij letterlijk dat er zoveel vaccins op voorraad moeten zijn “om de totale bevolking te vaccineren, mocht dat noodzakelijk zijn”. Wie dan gaat bepalen of het noodzakelijk is, moge duidelijk zijn. Nee, ziet er niet best uit. Tenzij.. de wal het schip gaat keren. Stichting BPOC2020 heeft nu al meer dan 1300 (!) meldingen van overlijden, en meer dan 1000 ernstige bijwerkingen. In Den Haag probeert men dit nu in de doofpot te stoppen. Maar dat gaat ze niet lukken. Dit gaat (helaas) heel groot worden.

 8. Ik krijg de laatste tijd plotseling zonder oorzaak die ik ken blauwe plekken.Ik las op het wereldwijdewaanzinweb dat dat een gevolg kan zijn van het inademen van spikejes die gevaccineerden.uitademen en die overal in de lucht rondzwemmen.De spikejes dan. Nu heb ik sinds het begin van de coranawaanzin al last van hevige jeuk op plekken die niet gestoffeerd zijn met kledingstukken en
  ook loopneuis en kuch klacten als ik buiten ben geweest en die weer weggaan als ik dan weer een uurtje thuis ben.Ik ben op zoek geegaan op het waanzinweb en vond als mogelijke remedie dennennaaldenthee.Ik heb zojuist een takje van een dennetje geplukt en ga nu maar de thee eens zetten. Dit gedoe is steeds gekker aan het worden.

 9. Iron Maiden @Friesland
  Je bent veel te veel met cijfertjes bezig. Kijk eens door dat narratief heen.
  Ze draaien je een loer.

  Klopt ik ben veel met cijfers bezig. De overheid doet dit ook en ik ben voortdurend op zoek naar berichten waarin verschillende instanties elkaar tegenspreken en duidelijk laten zien dat ze cijfers in hun eigen voordeel manipuleren.

  Ze proberen ons inderdaad een loer te draaien. Door de onbetrouwbaarheid van de overheid aan te tonen probeer ik mensen te overtuigen om voorzichtig te zijn en de overheid niet in alles te volgen.

 10. @Willy schreef:
  14/08/2021 om 8:56 am
  @Friesland, ze moeten kost wat kost, dat grafeenoxide in elke mens krijgen, en dat is de bedoeling van het hele verhaal.
  Een vaccin heeft nooit iets te maken, met uw gezondheid, en is trouwens nooit geweest.
  Ik heb al met mensen gesproken, 2 x gevaccineerd, na bloeedafname, geen antistoffen tegen corona, dat is toch wel heel raar.
  Dus rarara, wat hebben ze ingespoten ?
  Er wordt momenteel een heel luguber spel gespeeld, alles voor controle en macht.
  Maar voor de gevaccineerden, is het nu al game over, alleen beseffen de meeste het nog niet.
  De joden in 1940-45 werdt ook wijsgemaakt dat ze gingen douchen, maar de uitkomst was anders, zoals we nu weten.
  Het spel wat nu wordt gespeeld is idem, alleen willen een aantal mensen die vergelijking liever niet horen.
  Maar ja, tijd brengt raad !!!”

  Het is reeds bekend geworden dat er miljoenen zoutoplossingen als vaccins werden verlapt, dit om in eerste instantie en vooral in het begin van de vaccinatiecampagnes mensen te overtuigen dat vaccins veilig zouden zijn en er slechts ‘milde bijwerkingen’ konden optreden zoals roodheid en een licht, onaangenaam gevoel op de injectieplaats zonder doden of ernstige schade door de vaccins.
  Dus die mensen zijn waarschijnlijk reeds 2x door het oog van de naald gekropen en hebben beide keren een zoutoplossing ingespoten gekregen waardoor ze ontsnapten aan de kogel van de russische roulette van dat vaccinatiespel. Benieuwd of ze ook nog een 3de keer eraan kunnen ontsnappen, ik betwijfel het want voor de 3de prik zullen er geen zoutoplossingen meer uitgedeeld worden.
  Wie nu nog niet gevaccineerd is, die overtuigen ze ook nooit meer want er komen steeds meer slachtoffers met vaccinatieschade bij….al die zware zieken in de ziekenhuizen zogenaamd (her)besmet met ‘dodelijker’ varianten (die bij elke mutatie verzwakken en dus nooit meer dodelijker kunnen zijn dan de originele virusstam sars-cov2!) zijn allemaal ernstige zieken door de vaccins, niet door eender welk virus.
  Gevaccineerden willen dat niet weten, hun angst is te groot over wat hen mogelijk nog te wachten staat en het is te pijnlijk om te moeten toegeven dat ze zo dom en naïef geweest zijn om politieke/media leugenaars te geloven.
  Je zult ook merken dat dezelfde gevaccineerde angsthazen ook al jaarlijks trouw de griepprik haalden en dat deze herfst en winter zullen bekopen.

 11. @Friesland
  Je bent veel te veel met cijfertjes bezig. Kijk eens door dat narratief heen.
  Ze draaien je een loer

 12. Hallo Willy, Wachter en Nieuw Begin, bedankt voor jullie reacties.

  Het is goed om te lezen dat meer mensen in de gaten hebben dat er iets niet klopt aan het overheidsbeleid. In een échte democratie zouden oppositiepartijen die hierover kritische vragen stellen ook serieus genomen worden. Een echt debat op dit gebied ontbreekt in de politiek. Het lijkt er meer op dat de overheid probeert zieltjes te winnen door zoveel mogelijk mensen te vaccineren. Ieder persoon die een vaccin heeft gehad wordt door de overheid gemakshalve beschouwd als iemand die het beleid heeft gesteund. Maar is dat wel zo?

  De overheid heeft zelf echter ook twijfels over de bescherming van vaccins tegen de Deltavariant. Wat de Deltavariant precies is wordt echter nauwelijks uitgelegd. Van de mensen die ik ken die corona hebben gehad (en het zonder ernstige klachten hebben doorgemaakt) weet niemand welke variant ze hebben gehad. Hoe brengen ze dan een nieuwe variant in kaart?

  Of wordt een nieuwe variant bedacht om op voorhand een excuus te hebben als de vaccins toch geen bescherming bieden?

 13. @ Friesland 6.42 pm zeer terechte conclusie Friesland:

  Er was echter 1 vraag die iedereen zeker de ogen moet hebben geopend. Die kwam van een journalist en luidde als volgt: “Waarom vragen jullie gevaccineerden niet om getest te worden?” Antwoord van de jonge “Omdat het dan niet meer interessant is voor mensen om een vaccin te nemen” Wat een duidelijk beeld komt er nu naar voren! Het gaat er dus niet om of je besmet bent met corona maar of je gevaccineerd bent.

  (De nationale oplichters en genocideplegers H.de.J. en M.R. begrijpen kennelijk zelf niet meer zo snel wat ze beter niet kunnen zeggen in het belang van de BigFarma LOL!)

 14. @Friesland, ze moeten kost wat kost, dat grafeenoxide in elke mens krijgen, en dat is de bedoeling van het hele verhaal.
  Een vaccin heeft nooit iets te maken, met uw gezondheid, en is trouwens nooit geweest.
  Ik heb al met mensen gesproken, 2 x gevaccineerd, na bloeedafname, geen antistoffen tegen corona, dat is toch wel heel raar.
  Dus rarara, wat hebben ze ingespoten ?
  Er wordt momenteel een heel luguber spel gespeeld, alles voor controle en macht.
  Maar voor de gevaccineerden, is het nu al game over, alleen beseffen de meeste het nog niet.
  De joden in 1940-45 werdt ook wijsgemaakt dat ze gingen douchen, maar de uitkomst was anders, zoals we nu weten.
  Het spel wat nu wordt gespeeld is idem, alleen willen een aantal mensen die vergelijking liever niet horen.
  Maar ja, tijd brengt raad !!!

  Willy, u heeft een naamgenoot hier, gelieve uw naam aan te passen. Mod.

 15. Even ter onderbouwing van mijn post gisteren. Een citaat van de persconferentie van 13 augustus 2021:

  “We koersen af op een bijzonder moment in deze coronacrisis. Iedereen die zodra hij aan de beurt was een afspraak heeft gemaakt, is begin september gevaccineerd. En heel veel mensen deden dat. We lijken af te stevenen op een vaccinatiegraad van 85 procent onder 18-plussers”.

  Bron website Rijksoverheid.nl Hierin is duidelijk aangegeven dat De Jonge aangeeft dat we ‘afstevenen’ op 85 procent. Het exacte percentage waar we nu op zitten is nog niet benoemd.

  In mijn eerdere bericht van vandaag vanuit het RIVM ontstaat een duidelijker beeld over het aantal vaccinaties. De vraag blijft echter hoe lang men beschermd is met een vaccin. De berichten hierover zijn nog onduidelijk.

 16. citaat van het RIVM gepubliceerd op 10-08-2021 | 16:30 uur

  Vaccinatiecijfers 2 t/m 8 augustus 2021
  Tot en met zondag 8 augustus zijn in Nederland naar schatting 21,6 miljoen vaccinaties toegediend. Daarvan zijn ruim 12,3 miljoen eerste vaccinaties en ruim 9,2 miljoen tweede vaccinaties. Naar schatting is ruim 71% van alle 18-plussers inmiddels volledig gevaccineerd. Op basis van de geregistreerde vaccinaties is van alle 51-plussers ruim 84% volledig gevaccineerd, oplopend tot 91% van de 76−80 jarigen.

  Dit zijn de gegevens die het RIVM heeft verstrekt. De 85 procent waarop ik doelde hield verband met de 51 plussers (de risicogroep). Graag wil ik een onderbouwing van de persoon die het over 55 procent van de bevolking heeft. Daar vind ik geen gegevens van. Of zijn bij de berekening van dit percentage ook mensen meegenomen onder de 18 jaar?

 17. @friesland
  Het uitgangspunt van je redenaties is helaas onjuist.
  Op dit moment is de vacinnatiegraad ongeveer 58% volledig, plus 14% met 1 prik. (bron coronadashboard). Totaal 72%.
  Nog 13% te gaan dus voor de beoogde 85%. Dat zijn wel eventjes 2.2 miljoen mensen.

 18. De vaccinatiegraad is ongeveer 55%. Pinokkio kan alleen maar liegen

 19. @ Friesland: 6:42 pm. Geheel met U eens. Dat was mij namelijk ook opgevallen. Ze hebben steeds zitten leuteren, dat bij een vaccinatiegraad van 85% er geen probleem meer zou zijn.

 20. De vaccinatiegraad is rond de 55 procent. Pinokkio kan alleen maar liegen

 21. Bizar. Net de persconferentie gezien. Er wordt een enorme druk uitgeoefend om toch het “vaccin” te nemen. Dat zou de enige redding zijn.. maar een oplettende luisteraar hoort veel meer. De vaccinatiegraad is al rond de 85 procent. Dat was toch al zeker voldoende. Het gaat zelfs richting de 90 procent. Klaarblijkelijk is dat nog steeds niet voldoende voor de overheid. Er moet 100 procent worden behaald? Maar waarom? De overige 10 tot 15 procent zou nog steeds heel ernstig ziek kunnen worden? Maar is dat wel zo? Dan zouden de meeste mensen die voor de vaccins er waren ook ernstig ziek zijn geworden toch? Dat bleek toen een klein percentage te zijn en bovendien ook vrijwel alleen de ouderen mét een zwakke gezondheid. Er klopt echt iets niet aan wat de overheid nu doet en nastreeft. Helemaal aan het eind waren er een paar betaalde vooringenomen journalisten die bewust vragen stelden die er voor zorgden dat de twee oplichters hun misdadige beleid verder konden benadrukken. Er was echter 1 vraag die iedereen zeker de ogen moet hebben geopend. Die kwam van een journalist en luidde als volgt: “Waarom vragen jullie gevaccineerden niet om getest te worden?” Antwoord van de jonge “Omdat het dan niet meer interessant is voor mensen om een vaccin te nemen” Wat een duidelijk beeld komt er nu naar voren! Het gaat er dus niet om of je besmet bent met corona maar of je gevaccineerd bent. Je móet dus een vaccin hebben gehad, dan laten ze je met rust. Hoe lang geleden is niet interessant. Zelfs als het al een maand of twee geleden is. Hier komt nogmaals een heel eng beeld naar voren.

  Mochten er op dit forum mensen zijn die mijn beeld willen bijstellen of bevestigen dan hoor ik graag.

 22. Stel je voor: een vaccin dat zo veilig is dat de overheid je moet pushen het te nemen… voor een virus dat zo dodelijk is dat je moet worden getest om erachter te komen of je het hebt.
  Een echte pandemie vereist geen 24/7 reclame om u eraan te herinneren dat deze bestaat.
  Echte pandemieën hebben geen marketingcampagnes en eindeloze propaganda nodig. . . máár psychologische operaties WEL!!

 23. @ amo: 1:50 pm. Met U eens. En net hoor ik Prikmans de Jonge, heel sneaky opperen, dat de niet gevaccineerden zich alsnog dienen te vaccineren met de “gifspuit”. Ik zie de bui al hangen, ze zetten ons gewoon tegen elkaar op.

 24. Als het een synthetisch virus is, gelden er toch andere voorwaarden? Net zoals bijv een kunstbeen geen verbinding met bloedvaten en zenuwen nodig heeft om naar behoren te kunnen functioneren.

  Ernie schreef:
  12/08/2021 om 6:29 pm
  Ik heb altijd begrepen dat een virus alleen kan overleven in een levende cel. Dat zou betekenen dat indien dit verhaal waar is, de corona vaccins levende cellen met virussen bevatten. Hoe blijven deze cellen, afgesloten in een luchtdichte ampullen, dan in leven ?

 25. Spijker op de kop van Alan Jones. We betalen als staat 18 miljard aan de gezondheidszorg en dan zouden we 374 Covid “gevallen” niet aankunnen????????
  Hoeveel betalen we in Nederland aan de gezondheidszorg. Maar géén opschaling van IC’s tijdens de coronawaanzin. Nee, we moeten allemaal bang zijn dat ‘de zorg’ het niet kan bolwerken. Terwijl ze waarschijnlijk ook miljarden ontvangen en terwijl de burger zich blauw betaalt aan premies.
  Zelfs in Duitsland moeten de mensen horen dat ze “de zorg” niet moeten overbelasten wegens cojona. Terwijl er in Duitsland meer dan voldoende capaciteit is en er zelfs IC-bedden boekhoudkundig zijn verdwenen, wegens plaatsing onder het kopje ‘noodgeval-reserve’ (en die reserve verdween vervolgens in de statistieken van de beschikbare IC’s).
  We zitten dringend verlegen om méér Kamerleden dan alleen Van Haga en FvD, die bereid zijn zich werkelijk te verdiepen en zich kritisch uit te laten, om te beginnen over de A-status van Covid (de basis leugen).

 26. Alan Jones heeft weer een mooi scherp commentaar op de gekte van Australië.
  https://www.skynews.com.au/opinion/alan-jones/people-respond-to-persuasion-and-gentle-advice-not-dictates-alan-jones/video/64093b1a4bf80b1f5174bed84915c65d
  De premier van New South Wales verwacht van de bevolking dat ze “het juiste” zullen doen.
  Jones: Het juiste?? We mogen helemaal niks meer, als ik het goed begrijp.
  Politie én leger komen huis aan huis controleren of men zich werkelijk isoleert.
  En dat na twee sterfgevallen, beide negentigers, waarvan één gevaccineerd.
  Ze zijn daar stapelgek geworden in hun NUL Covid waanzin.
  Anno 2021 moeten we dus constateren dat overheden compleet hun nuchtere verstand verloren hebben. Dat is behoorlijk griezelig. Je wilt niet geregeerd worden door mensen in een grote staat van paniek.

 27. Een typerend interview met een antropologe (EO). Ze heeft duidelijk geen verstand van medische zaken, maar vormt zich een beeld alsof TBC patiënten zich verzamelen op plekken om daar nieuwe brandhaarden te veroorzaken. Het is vooral ondeskundige blabla, maar kennelijk goed genoeg voor de publieke omroep.
  https://twitter.com/i/status/1425878116904353795
  Als critici van de coronawaanzin véél grotere kennis hebben op dit gebied dan b.v. deze in onzekerheid tastende dame, interesseert dezelfde NPO zich er niet voor.

  Wat ook nu zo duidelijk wordt: Als de reguliere media het niet melden, denken mensen werkelijk dat het niet of nauwelijks bestaat. Ziedaar hoe mensen worden gehersenspoeld door die dagelijkse stortvloed van geselecteerd nieuws, doorgegeven via de reguliere media en dan vooral de televisie. Men denkt te weten hoe de wereld in elkaar zit, op grond van arbitraire berichtgeving.

 28. Tussen de regels door lees ik dat het inenten tegen rode hond, mazelen enz. de oorzaak is dat kinderen die moderne ziekten zoals ADHD enz krijgen.
  Of is dit te ver gezocht?

 29. Volgens mij is het al wel duidelijk dat dit een gemodificeerd virus is, veel besmettelijker gemaakt, want bedoeld als biologisch wapen, en al gepatenteerd in 2014. Bron o.a. de Duitse advocaat en onderzoeker Reiner Fuellmich. Ook zou het afkomstig zijn uit het Lab in Wuhan. Hoe het zich heeft verspreidt, daar is veel discussie over, en ook nog geen bewijs.

 30. @ ernie, het komt door de zeer lage temperatuur waarbij het bewaard wordt. Spermacellen kunnen ook na invriezen nog baby’s maken, dat verbaast mij ook wel

 31. Ik heb altijd begrepen dat een virus alleen kan overleven in een levende cel. Dat zou betekenen dat indien dit verhaal waar is, de corona vaccins levende cellen met virussen bevatten. Hoe blijven deze cellen, afgesloten in een luchtdichte ampullen, dan in leven ?

 32. Griepspuit heb ik met twijfel genomen,maar ben niet echt ziek geweest afgelopen jaren,geen corona spuit wel getest op antistoffen die ik niet heb.
  Misschien as griepspuit ,maar tot nu geloof ik niet dat corona doir een griepprik is aangevoerd.
  Wel is simpel,corona is een biowapen,maar is het de corona of het eindeloze vaccins die we 10 jaar krijgen.

 33. Het bedrog zal steeds duidelijker worden. De grote massa is er nog niet aan toe en de MSM gaan gewoon door met hun nepnieuws. Dus vooralsnog verandert er niets.

 34. Interessant artikel. En hier speelt een zeer duistere agenda een rol.

 35. Men gaat er nog steeds vanuit dat Covid is ontstaan in China en niet door griepvaccinaties, maar ik ben geen expert op dat gebied. Men is nu al bezig met een derde prik voor ouderen en zwakkeren, maar gelukkig is er nog geen verplichting. In Brussel is er een bekende professor die dokter is aan een universiteit die verplichting voor iedereen in het ver uitzicht stelt. Maar gelukkig zal dat geen wet worden, hoop ik. Shalom

Comments are closed.