Paus wil ontkennen klimaatcrisis officieel tot zonde bestempelen

Net als vrijwel al zijn voorgangers bijna 17 eeuwen lang deden wil ook deze paus ongewenste feiten, meningen en gedragingen die zijn ideologie en positie bedreigen tot zonde en een ketterij verklaren, om zo mensen met angst en dwang tot absolute gehoorzaamheid te dwingen. Afbeelding: (2).

————————————————————————————————————————————–

Zonne minimum een feit: is global cooling nu echt begonnen?

—————————————————————————————————————————————

Nu wereldwijd steeds meer mensen op basis van de realiteit en tal van onafhankelijke wetenschappers beginnen te beseffen dat de gepropageerde klimaatcrisis één grote hoax is die enkel bedoeld is om hen te onderwerpen aan een communistische dictatuur, grijpen de globalisten alle middelen aan om vooral de Westerse bevolking te dwingen om kritiekloos akkoord te gaan met de afbraak van hun vrije en welvarende samenleving. Voor zover mensen er nog aan twijfelden dat we niet met wetenschap, maar met een nieuwe religie te maken hebben: Paus Franciscus, zoals bekend een centrale pion in de Nieuwe Wereld Orde, zegt serieus te overwegen om het ontkennen van de klimaatcrisis officieel tot nieuwe zonde te bestempelen.

De leider van ’s werelds grootste kerk wil zijn variant (of persiflage?) op het christendom samenvoegen met de linksgroenliberale klimaatreligie. En net als lang geleden ontkenners van de katholieke leer als zondaren, ketters en heksen werd geëxcommuniceerd, aan de galg werden gehangen of op de brandstapel terecht kwamen, gaat dat als het aan hem en zijn neocommunistische kompanen in de VN en de EU ligt virtueel ook gebeuren met iedereen die het waagt om openlijk de nieuwe klimaatcrisis-religie in twijfel te trekken.

‘Ecologische zonde tegen ons gemeenschappelijk thuis’

De Wall Street Journal bericht dat Franciscus ‘ecologische zonden’ aan de officiële leer van de katholieke kerk wil toevoegen. In 2015 publiceerde de allereerste Jezuïtische paus al een speciale klimaat encycliek. Daarin noemde hij global warming –een van de grootste bewezen hoaxen van onze tijd- een ‘bedreiging’ voor het leven op aarde, en riep hij op om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen.

In 2016 voegde hij klimaatactivisme toe aan de zeven traditionele katholieke genadewerken en aan de kernwaarden van de Vaticaanse interpretatie van het christendom, die bijvoorbeeld ook zachtmoedigheid en genade omvatten: ‘Gezegend zijn degenen die zorgen voor ons gemeenschappelijke thuis en dit beschermen.’

Afgelopen vrijdag gaf de paus aan nog een stap verder te willen gaan. ‘We moeten in de katholieke catechismus –daar denken we over- de zonde tegen ecologie introduceren, de ecologische zonde tegen ons gemeenschappelijke thuis. Want dat is een plicht,’ verklaarde hij tegen een aantal gerechtelijke experts.

Hij wees erop dat bisschoppen uit het Amazone gebied, die in oktober in Rome op bezoek waren, ecologische zonde hadden omschreven als ‘een actie of verzuim tegen God, tegen anderen, de gemeenschap en het milieu. Het is een zonde tegen toekomstige generaties, en manifesteert zich in handelingen en gewoonten van vervuiling en vernietiging van de harmonie van het milieu.’

Het lijkt een kwestie van tijd voordat het Vaticaan –niet voor het eerst in zijn lange bestaan- ook de 10 geboden gaat wijzigen, en daar ‘Gij zult geen klimaatontkenner zijn’ aan toevoegt. De ‘heilige stoel’ heeft hoe dan ook de oorspronkelijke Bijbelse scheppingsopdracht (‘Weest vruchtbaar en wordt talrijk; vervult de aarde en onderwerpt haar,’ (Gen.1:28)) precies omgedraaid door te eisen dat de mens zich nu onderwerpt aan de aarde.

Zonne minimum een feit: is global cooling begonnen?

Ondertussen is de zon in het verwachte ‘minimum’ terecht gekomen, en is het oppervlakte van onze ster onheilspellend kalm. Astronomen waarschuwen al enige tijd voor een ‘groot zonne minimum’ met mogelijk tientallen jaren global cooling. Of die afkoeling echt al begonnen is valt nog niet met zekerheid te zeggen, maar in grote delen van Azië, Noord Amerika en midden Europa worden historische record hoeveelheden sneeuw en/of lage temperaturen gemeten.

Niet dat dit de linksgroenliberale klimaatkerk ook maar iets uitmaakt, want zij lijken er via de door hen gecontroleerde mainstream media in te zijn geslaagd de bevolking te doordrenken met Orwelliaans denken: AFKOELING=OPWARMING. De elite zal bij het definitief uitbreken van global cooling met droge ogen blijven beweren dat dit komt door menselijke CO2 uitstoot, en de koude- en sneeuwrecords (die overigens al jaren worden genoteerd, behalve in Europa) hèt bewijs zijn dat de aarde opwarmt. En dat om die reden onze samenleving toch afstand moet doen van zijn goedkope energiezekerheid (olie, gas- en kolencentrales, benzine en diesel) en daarmee welvaart en vrijheid.

Bekeer u tot de klimaatkerk, en offer alles op!

Bekeer u dus tot de klimaatkerk en beken uw klimaatzonden, luidt daarom boodschap van de paus en de complete globalistische elite. En kijk vooral niet naar deze statistieken die aantonen dat global warming één groot schaamteloos bedrog is. Integendeel, offer uw welvaart, uw vrijheid, uw geld, uw toekomst en zelfs uw kinderen op ‘voor het klimaat’, want anders gaat de wereld al over 12 jaar ten onder. Bekeer, geef, accepteer, offer! Zodat degenen aan de top, die dit alles voor en over u beslissen, ondertussen gewoon van alles kunnen blijven genieten wat ze u permanent gaan ontzeggen en verbieden.

En vooral: twijfel nooit! Want anders krijgt u met de wraak van de langzaam maar zeker steeds duidelijker zichtbaar wordende, door de staat gefinancierde klimaatinquisitie te maken, en zondigt u volgens de paus dus zelfs tegen God.

Klimaatontkenners worden overigens nu al belasterd, zwart gemaakt en in bedrijven en bij de overheid op een zijspoor gerangeerd of met ontslag bedreigd. Binnenkort zullen onafhankelijke nieuwssites die weigeren zich aan de klimaatpausen te conformeren van het internet worden gehaald, zoals D66 minister Ollongren heeft voorgesteld. Komen de ‘ontkenners’ over een paar jaar in heropvoedingsinstituten, oftewel concentratiekampen terecht? Denk niet dat het zover nooit zal komen, want linksgroene politici en denkers in Duitsland hebben hier al letterlijk voor gepleit.

Nog maximaal een paar jaar om ons land te redden

Er rest ons nog maximaal een paar jaar om te redden van ons land wat er nog te redden valt. En als dat al lukt, gaat het vele jaren duren om de immense schade die de klimaatkerk met zijn steeds hogere lasten en nepcrises reeds heeft aangericht -energie, boeren, bouw, vervoer, onderwijs, veiligheid- te repareren.

Onverkort doorgaan op de huidige weg betekent dat we over een jaar of 5 –misschien zelfs minder- in ieder geval in de EU in een neocommunistische klimaatdictatuur terecht zullen komen, en alle zeilen moeten bijzetten om daarin proberen te overleven. Want nadat onze welvaart zal zijn afgebroken en onze vrijheid zal zijn ingeperkt, zal er niet veel meer van ons huidige bestaan zijn overgebleven – tenminste, degenen die nog wordt toegestaan om überhaupt te blijven bestaan*.

 

Xander

 

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Christoph Wagener , Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license.

Zie ook o.a.:

*16-11: Agenda 2030: VN en globalisten willen 6 miljard mensen verwijderen om klimaat te ‘redden’
14-11: Voormalige hoogste Duitse rechter: Merkel richt communistische eco-dictatuur op
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
05-11: Greta Thunberg eist dat Facebook alle kritiek op haar klimaatreligie blokkeert
20-10: Economen waarschuwen voor ‘desastreuze menselijke tragedie’ als Greta Thunberg haar zin krijgt (/ Autorijden straks alleen nog voor elite clubje)
09-10: Eindtijdsekte Extinction Rebellion wordt gebruikt om wereldeconomie te laten crashen
04-10: Paus wil in mei 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Paus Franciscus wil afspraken voor hersenspoelen kinderen om op klimaat gebaseerde wereldregering en wereldreligie mogelijk te maken – Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)
01-10: Boeren in opstand tegen linksgroenliberaal afbraakbeleid van Nederland
27-09: ‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’
23-09: ‘Beken uw klimaatzonden’ – Meer bewijs dat het klimaat een nieuwe religie is geworden

30-08: Greta Thunberg preekt nu in de VS haar valse, kwaadaardige klimaatreligie
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)
04-03: Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken
07-02: Eén-wereldreligie nabij: Paus en top imam sluiten historisch religieus verbond
13-01: 25 deskundigen slaan alarm: Huidig klimaatbeleid veroorzaakt ondergang van Nederland

Zie ook o.a.: (via oud xandernieuws.punt.nl):

2015:
17-06: Nieuwe encycliek: Paus wil dat Westen welvaart opgeeft om klimaat te redden (/ Pauselijke encycliek gepresenteerd door radicale professor die vindt dat er 6 miljard mensen ‘teveel’ zijn – ‘Westerse bevolking wordt emotioneel afgeperst met aangepraat schuldgevoel over klimaat’)
17-04: ‘Vaticaan presenteert plan voor VN-wereldregering’

2013:
28-11: Geheim EU-akkoord: Lidstaten moeten trouw zweren aan Nieuwe Wereld Orde
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde
11-11: Beast Tech (7): Wereldregering ‘Federatie van de Aarde’ in oprichting (/ Politiek, multinationals, media en onderwijs stevig in de greep van globalisten die toewerken naar een één-wereldsysteem)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 

46

 1. @Oma ‘Wie nog steeds enige waarde hecht aan dat schandelijke instituut kerk als leiding voor zijn geloof, verraadt JC en Zijn boodschap.’

  Helemaal gelijk! Diegene die juist de boodschap van Jezus Christus moet uitdragen, blijkt de grootste verrader van Hem te zijn. De apostel Judas is er niets bij. De katholieke kerk is al aardig op weg om hetzelfde lot te ondergaan wat Judas ook onderging, namelijk zelfmoord.

 2. @Bert Het is bekend dat de islamieten diverse Bijbelverhalen verdraait hebben, maar de Rooms-katholieke kerk is niet veel beter. In katholieke bijbels wordt misschien het woord kerk ineens genoemd, maar officieel staat hier ‘gemeente’. Kent u iets van de Bijbel? Dan zult ook ongetwijfeld weten dat Petrus niets met de katholieke kerk van doen heeft. Sterker nog, hij is nog nooit in Rome geweest, Petrus was de apostel voor Israël en Jeruzalem. De apostel voor de heidenen was Paulus, die ook inderdaad in Rome is geweest.

  En waarom zou kritiek op de katholieke kerk niet mogen? Talloze zaken spelen er in deze kerk die rechtstreeks tegen de Bijbelse leer ingaan. Hoe kunt u dan met droge ogen beweren dat dit de ‘enige ware kerk’ zou zijn? Is het wel eens bij u opgekomen dat er op de enige ware kerk, namelijk de bruid van Christus geen enkel punt van kritiek te vinden zou zijn? Zij hebben hun kleren witgewassen in het bloed van Christus en dat is zeker niet de Katholieke kerk, die alles doet waar Jezus ons juist voor waarschuwt.

 3. @ Ron Ezerman: 1:20 am. Honderd procent naar waarheid. Die figuur paus, is een lakei van de antichrist.

 4. @Bert schreef:
  18/11/2019 om 7:47 am
  Xander,
  “Stop met de aanvallen op de katholieke kerk. Zij is de enige ware kerk gewild door Jezus.
  Op u zal ik mijn kerk bouwen. Woorden tegen Petrus en niet tegen Luther.”

  1. Xander mag vooralsnog posten wát ie wil, dat heet vrije meningsuiting en hij mag zeker nonsens en leugens met bewijzen ontmaskeren. Kun of wil je dat niet begrijpen, lees het dan niet.
  2. Door de jaren heen zijn er tíg boeken verschenen waar de criminaliteit en het bedrog (én de gigiantische rijkdom!) van de katholieke kerk werd ontbloot mét bewijzen…opus dei? De banken? Het vastgoed? Politieke bemoeienissen?
  3. ‘Op U zal ik mijn kerk bouwen’ verwees naar zwangere Magdalena, die naar Frankrijk moest vluchten, níet naar een apostel.
  4. Dat de paus eerst maar eens begint met de pedofielen uit de kerk te jagen ipv af te komen met….zónden…hahahahahaha! Hij kan misschien de kerkelijke ban terug invoeren voor die paar katholieke schaapjes die nog slapen? Of dreigen met de hel? Dat werkt alleen nog bij moslims.
  De seniele paus lijdt aan dementie en zou zich beter laten verzorgen in de psychiatrie voor zijn talloze geestelijke aandoeningen.
  Hilarisch vind ik het dat de paus waant dat doempreken, zonde, hel en doemenis nog énig effect zou kunnen hebben om de moderne mens in de 21ste eeuw opnieuw te kunnen voorliegen en afdreigen om gehoorzaamheid af te dwingen zoals de criminele kerk altijd heeft gedaan én daarvoor ontmaskerd werd. Om je een breuk te lachen!
  Wie nog steeds enige waarde hecht aan dat schandelijke instituut kerk als leiding voor zijn geloof, verraadt JC en Zijn boodschap.

 5. Tim,

  juist maar volgens SADHU SELVARAJ (katholieke priester uit India) zal tijdens de martelingen of onthoofden e.d. onze geest ons lichaam verlaten om géén pijn te voelen ! Wàt een prachtige geschenk van YWH !!! Maertelaren moeten er zijn om te boeten voor de zonden van de vele verloren zielen !

 6. Sinds deze paus Lady Gaga heeft ontmoet is hij zelfs gaga geworden !!!

 7. Die paus heeft wel ballen om zoiets dergelijks te fantaseren. Jezus heeft nog nooit met één woord over een klimaatreligie gerept, niet in het oude en niet in het nieuwe Testament. Wat mij betreft is het beter dat hij zijn prioriteit op het psychische klimaat binnen de kerk aanpakt. Die lui in het Vaticaan worden steeds wereldvreemder.

 8. Steeds weer worden we bevestigd dat de RK kerk een antichristelijke religie is. Goed artikelm Xander!

 9. Wat echt frustrerend is dat het overgrote deel van die kliek NWO mafkezen allemaal een leeftijd hebben waarin ze niets meer te verliezen hebben maw ze staan met een poot in het graf.
  Deze geesteszieken zombies trachten met hun vergaarde macht en kapitaal als allerlaatste visitekaartje op bizarre wijze de geschiedenisboeken te halen door de mensheid de afgrond in te dirrigeren

 10. Iets anders: Trump schijnt vergiftigd te zijn afgelopen weekend. Hij maakt het naar omstandigheden goed.

 11. De natuur is geschapen voor ons levensonderhoud en niet andersom. Wij mogen de aarde bewerken.
  Ze geloven waarschijnlijk echt dat ze zonder warmte kunnen, zonder eten, zonder een dak boven hun hoofd.
  Beseffen ze eigenlijk wel waar ze mee bezig zijn?
  En dan bega je een zonde als je de klimaatcrisis ontkend omdat je gebruik maakt van levensbehoeften.
  Wat zal er nu veel biechtgeld binnenstromen.

 12. Het schimmenrijk, dat na de Roomse keizer in het leven is geroepen, komt steeds duidelijker naar voren met uitlatingen als deze en feitelijke misdaden vanuit dit rijk. De machtswellust van dit imperium heeft nooit op houden te bestaan. Alles wat zich niet onderdanig aan dit verrotte systeem onderwerpt, wordt als afvallig beschouwd.

 13. @Bert,

  De Rooms Katholieke Kerk is ver van de waarheid afgedwaald. Beelden in de kerk, aanbidden van heiligen en van Maria. Terwijl de satan Jezus probeerde te verleiden om hem te aanbidden, en Jezus hem bestrafte, zeggende dat men de Here God zal aanbidden en niemand anders! Nee hoor, zegt de R.K., we doen waar we zelf zin in hebben, dus een heilige hier, en een heilige daar, en Maria wordt dan ook nog even medeverlosseres genoemd! En dat zou dan de ware kerk zijn?

 14. @ Bert
  Zonder de maffia zou het Vaticaan al niet meer bestaan. En ik geloof niet dat het de bedoeling was, dat de
  kerk of gemeente gebouwd zou worden op rijkdom verkregen door bloedgeld. Dieverij en brandstapels.
  En de seksuele misdaden die geestelijken aanrichten. Dat is de kerk ontwijden.
  Jezus zou het een rovershol noemen.

 15. Beste allen, ik heb een zus die links stemt, gelooft dat de wereld alleen maar mooier wordt als we maar ZELF doen en zit in het onderwijs. Ze kon vroeger zo goed leren is slim 50+ en volgt regelmatig colleges om de indoctrinatie in stand te houden dat de absurde linkse Guttmensch methode werkt. Ze heeft geen cent te makken, is altijd druk en stemde groen links. Howly molly, deze wereld is compleet padje af !

 16. Enige objectiviteit zou prettig zijn: Binnen de RK kerk lopen momenteel de spanningen zeer hoog op, De koers die deze paus volgt wordt door mening katholiek als ronduit verwerpelijk gezien. (zoals knielen voor afgodsbeelden) De oplossing lijkt m niet het eeuwenoude geschreeuw en verketteren, maar zoals in een zeker boek wordt gesteld zoeken naar eenheid en oplossingen.
  Ook is het een beetje flauw steeds maar terug te komen op heksen, zeker als de meeste juist niet door de kerk zijn gedood, maar dit terzijde.

 17. Bert ,
  Hoe blind kan je niet zijn.
  De huichelaars hebben Gods woord verdraaid en hun eigen leerstellingen onderwezen .
  Binnenkort krijgen zij hun beloning

 18. @Tim haal nou niet het jodendom erbij alsof dat samen met de islamsekte door dezelfde deur kan en joden de wereldheerschappij zouden willen.

  Off topic,en toch weer niet.
  Ik zit met aangifte monitor(aangifte.net) in de weg en wordt weggezet als een gekke achterlijke die slechts onzin verkoopt. Reactie/beschrijving bij het artikel ,
  5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
  Een vergelijkbaar iets waarvan ik slachtoffer ben.

  Dat ik niet helemaal achterlijk ben wil ik duidelijk maken dat ik dat niet ben.
  Klimaathysterie…..,,Op zak,de mogelijkheid om de woesteinen te voorzien van zeer grote hoeveelheden zoet water die het grondwater doen stijgen. (Hoe,dat houd ik nog voor mijzelf omdat af wil van de eerder genoemde monitormishandeling)
  De monitor boven water—de waarheid aan het licht–o.a.de islamleugen doorgeprikt (Is reeds het geval maar de macht houdt liever de bewezen leugen in stand)(islamgeschiedenis wordpress)
  Dat de islam het onmogelijk maakt om van de woestein groen gebied te maken en daar te kunnen leven en werken is met de monitor boven water afgelopen.
  Met het ontzilten van oceaan/zeewater komen er grote hoeveelheden zeezout vrij die ter hoogte van New York in de oceaanstroming moeten worden gelost om het te verzoet water onder de passaatstroming door te laten duiken die nu vertraagd omdat het te zoete water teveel de passaatstroming schampt.

  En ook een energiesysteem dat groen is en krachtig genoeg om betaalbaar warmte voor huizen/steden te kunnen realiseren,en dat zonder hysterie.
  Een verwant energiesysteem dat elektra kan genereren.
  We zijn nog niet verloren als de leugen mag worden gestopt.

 19. wat is het toch een zielige man die paus, wie denkt hij wie hij is, gewoon een verkleed mannetje die doet alsof hij een dienaar van God is, YHVH bepaalt wat zonde is niet die pias

 20. De romeins katholieke kerk en het vaticaan hebben weinig of niets met het christendom te maken.Het vaticaan stikt van de homo,s pedofielen en satanisten.Het vaticaan is eeuwen geleden geinfiltreerd door zeer slechte figuren die het christendom misbruiken voor hun eigen machts doeleinden.

 21. Van wie heeft de paus mandaat gekregen om paus te zijn? Zeker niet van God anders zou hij Israël zegenen en niet samen met de islamieten bidden richting Mekka. Conclusie lijkt aan duidelijkheid niets te wensen. Hij is niet de vertegenwoordiger van God.

 22. Stop dan maar met kweken dat zou al veel helpen. De kerk van Jezus is gewoon een verzinsel net als bij de Islamieten die ook geloven in hoe meer zielen hoe beter. Zij leiden ons naar de ondergang en de meest dierlijke oplossing OORLOG voor voedsel en drinken..

 23. Een geschiedenis van moord plundering leugens bedrog pedefolie homofilie,het Vaticaan dat zich bezighoud met iedere vorm van misdadigheid om er rijker van te worden,alles in Gods woord de bijbel verdraaien en zijn geboden wetten en aanwijzingen deftig aan hun laars lappen .Valse religies politieke partijen regeringen en valse berichten de wereld insturen waarvan de klimaat hoax allemaal om ons zoveel mogelijk te verdelen,natuurlijk eendracht maakt macht.verdeel en Heers een natte droom voor de criminelen die wereld besturen

 24. In de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Amen
  Exorcisme en Satanisme in ‘t Vaticaan geschreven door Franklin ter Horst
  De plaatsvervanger van Jezus op aarde is de paus….. mocht de paus dat daadwerkelijk zijn …. dan bestaat jezus niet. 3 weesgegroetjes en alles is vergeven , wat zijn wij belazerd.

 25. Bert in de bijbel staat nergens kerk. In zowel grieks als hebreeuws staat “deze gemeenschap of gemeente, bijeenkomst”. Het heil komt nog steeds uit de Joden of Israel.
  Shalom

 26. Lees het boek de Twee Babylions van Hishop en je weet waar Rome voor staat.

 27. De hoer van babylon gaat samen met islam en jodendom een nieuwe religie vormen en alle drie houden ze van onthoofden. En perfect voor satan en zijn one world government door christenen en ongelovigen te dwingen om het teken van het beest te nemen en anders te onthoofden en te martelen.

 28. Een grappig artikel, deze paus gelooft zelfs nog niet in Jezus, hij gelooft in het ecoevangelie, deze paus is de clown van het circus wat we het Vaticaan noemen de meest corrupte instelling in de wereld. Shalom

 29. Wie stoort zich nog aan de katholieke catechismus? Zelfs de de grote meerderheid van de katholieken niet. Het is vooral symbolisch wat de paus zegt.

 30. “De Aarde is mijn geloof; de Natuur is mijn kerk.” Dezen zijn uit de Aarde, van de Aarde gaan in de Aarde. Num. 16:32,33. Velen gingen hen voor en ze krijgen voor eeuwig wat ze wensen. ⬇ Wat is de hemelse ⬆ God onbegrijpelijk goed. Onbegrijpelijk goed. Wat is God goed!

 31. Nou lekker dan, liggen we straks met alle lezers op de brandstapel. Tis diep triest, mijn gevoel zegt ook al een aantal maanden dat we een hele donkere tijd gaan krijgen. Heb me survival tas al klaarstaan en ben bang dat ik hem binnen een jaar moet gebruiken. Hebben meer lezers een onheilspellend gevoel??

 32. Mee eens Xander: “Net als vrijwel al zijn voorgangers bijna 17 eeuwen lang, wil ook deze paus ongewenste feiten, meningen en gedragingen die zijn ideologie en positie bedreigen tot ZONDE en ketterij verklaren, om zo mensen met angst en dwang tot ABSOLUTE gehoorzaamheid te DWINGEN! ” Je moet maar durven.

  Als Pausen over zonden gaan spreken werkt dat bij mij als een rode lap op een dolle stier! Wat bedoel ik? Het Vaticaan en het Pausdom wordt zelf al decennialang verdacht/aangeklaagd bij Rechtbanken voor seksueel misbruik van ontelbare jongens, meisjes, mannen en vrouwen. De kranten staan bol van misstappen van Kardinalen, Bisschoppen, Priesters en Nonnen. Zie film Spotlight!!!!

  Ik las het Deetman Rapport voor de meeste details wat Nederland betreft.

  Laat de Paus eens de hand in eigen boezem steken voordat hij over het klimaat gaat neuzelen!
  Er was een Paus Gregorius de Grote die aan het einde van de Zesde eeuw schreef over de zeven hoofdzonden van/in zijn kerk: Trots – Woede – Afgunst – Immoraliteit – Gulzigheid – Luiheid – Hebzucht.

  Wie het schokkende boek over de vrije seks in het Vaticaan gelezen heeft van Frederic Martel: Sodoma, schud zijn hoofd in ongeloof! Onbegrijpelijk dat gelovigen nog een cent aan dat vunzige, ongeloofwaardige RK-instituut willen doneren.

  Over Pausen en hun zonden zijn al bibliotheken vol geschreven.

  Deze 2 boeken las ik ook: Onder de Rokken van het Vaticaan van Cees Zoon.

  De pageturner van Nigel Cawthorne: Het seksleven van de pausen. Een schaamteloos overzicht van de roomse bisschoppen van Petrus tot heden.

  Samenvattend: Ik zal me nooit Bekeren tot de Klimaatkerk van de paus. Laat de Paus eerst zelf goed gekleed gaan en dan pas zijn broeders de les lezen. Immers, de hand die de ander wast mag zelf niet onrein zijn! Zalig zijn de reinen van hart…Mattheus 5-7.

 33. Zoals gestipuleerd: deze paus is een Jezuïet. Door de eeuwen heen zijn dat de gevaarlijkste katholieken gebleken. Deze paus vormt daar geen uitzondering op. Hij is inderdaad overduidelijk onderdeel van de NWO. Gelukkig neemt de macht van de kerk sowieso af, maar bovenal zal de hele NWO het m.i. niet redden. Met dank aan Trump en zijn Qanon. De linkse leugens worden steeds duidelijker, ondanks wat die corrupte MSM ons ook willen doen geloven. In NL zal het proces traag verlopen, omdat de mensen hier niet vooruit te branden zijn. Hoe bestaat het immers dat een leugenaar als Rutte nog steeds niet met pek en veren het bos ingestuurd is. Voetballen is in dit land belangrijker. Nog steeds geldt hier, geef ze brood (niet teveel) en spelen.

 34. Als iedereen in de kerkelijke hiërarchie, van hoog tot laag, onmiddellijk zou doodvallen die tegen de hoofdzonde ‘Begeerte’ gezondigd heeft is de kans heel groot dat deze paus zijn kerk alleen kan runnen. Alhoewel ik voor dat laatste ook mijn hand niet in het vuur wil steken.

 35. Wie is die dan die paus? Trouwens dat heeft toch alleen maar invloed op extreme religieuzen dus laat hem maar lekker roeptoeteren, Zodra het oorlog is heulen ze toch weer met de vijand/aanvallende partij. Ik verklaar luisteren naar de paus of enige overheid tot zonde, zou dat effect hebben? Net zoveel als dat van de paus, het is immers allemaal gebakken lucht.

 36. Zo wil ik de Armeense genocide ontkennen, de platte Aarde theorie, de relativiteitsTHEORIE en nog veel meer. En dat op straffe van………?

  Sjesis, is er dan geen normaal moraal meer op deze planeet? Het wordt tijd om te verkassen. Misschien is Venus een optie?

 37. Geheel eens met het artikel. En ik ben al jaren klaar met die “poppenkast”, in Rome.

 38. Xander,

  Stop met de aanvallen op de katholieke kerk. Zij is de enige ware kerk gewild door Jezus.
  Op u zal ik mijn kerk bouwen. Woorden tegen Petrus en niet tegen Luther.

Comments are closed.