Biotech bedrijf ontwikkelt vaccins zonder abortus cellijnen, maar Vaticaan is niet geïnteresseerd

‘Abortus-besmette’ cellijnen zijn een miljarden industrie geworden.

—————————————————————————————————————————————–

Niet-katholieke christendom is net zo ongeloofwaardig en hypocriet, zeker in Nederland

—————————————————————————————————————————————–

Vooral buiten de Westerse wereld is een substantieel deel van de katholieke gelovigen tegen de Covid-19 vaccins, echter niet zozeer vanwege de gebruikte omstreden experimentele technologieën (mRNA, genmanipulatie), noch om de waarschijnlijk zeer ingrijpende gevolgen hiervan voor de mensheid, maar omdat in alle ‘vaccins’ direct of indirect gebruik is gemaakt van cellijnen afkomstig van geaborteerde menselijke foetussen. Het in Coralville (Iowa, VS) gevestigde biotech bedrijf Cellular Engineering Technologies ontwikkelt nu vaccins waarin geen gebruik is gemaakt van HEK-293 of vergelijkbare cellijnen. De Amerikaanse katholieke leiders en het Vaticaan zijn echter niet geïnteresseerd.

Dr. Alan Moy is CEO van Cellular Engineering Technologies, en tevens oprichter van het non-profit John Paul II Medical Research Institute. Het bedrijf en deze organisatie hebben als doel om ‘cellijnen en therapieën te ontwikkelen die in overeenstemming zijn met de leer van de Katholieke Kerk.’ Er wordt daarom geen gebruik gemaakt van embryotische stamcellen.

‘Abortus-besmette’ cellijnen zijn miljarden industrie geworden

In een interview met John-Henry Westen, presentator van de gelijknamige show en hoofdredacteur van LifeSiteNews, beschrijft Moy hoe HEK-293 en andere ‘abortus-besmette’ cellijnen (zoals MRC-5 en WI-38) breed worden gebruikt in de farmaceutische industrie, die wereldwijd miljarden verdient met deze technologie. De cellen van geaborteerde menselijke foetussen worden niet alleen gebruikt in vaccins, maar ook in (andere) gentherapieën en op proteïnen gebaseerde medicijnen (zoals de Covid mRNA vaccins het menselijke lichaam instrueren om het spike eiwit, het gevaarlijke deel van het coronavirus, aan te maken), en zelfs in cosmetica.

Het gebruik van HEK-293 in wetenschappelijk onderzoek is gemeengoed geworden. Er wordt echter weinig over gepubliceerd, zodat het moeilijk is te bepalen voor welke cosmetische en toxicologische testen het wordt ingezet. De CEO vindt dat ‘lang bestaande problemen in de farmaceutische industrie’ moeten worden opgelost, zodat er ‘een pro-life biotechnologie industrie sector’ ontstaat die kan concurreren met Big Pharma.

Vaticaan en Amerikaanse bisschoppen niet geïnteresseerd

Volgens Moy zijn er niet alleen morele, maar ook wetenschappelijke bezwaren tegen deze cellijnen. Hij probeerde daarom steun voor zijn alternatieve therapieën te krijgen van de USCCB (vereniging Amerikaanse bisschoppen) en het Vaticaan, maar die bleken ‘nauwelijks geïnteresseerd’.

Aartsbisschop Viganò is de spreekwoordelijke roepende in de katholieke woestijn, waar inmiddels exact dezelfde ‘Nieuwe Wereld Orde’ doelen worden nagestreefd als de globalistische Big Tech en Big Pharma elite. Het Vaticaan is daar dan ook al sinds mensenheugenis een kernonderdeel van.

Neem nu de vijfde International Vatican Conference, die in mei plaatsvond. Thema: gezondheid, of wat daar tegenwoordig voor moet doorgaan. Enkele sprekers en deelnemers: Anthony Fauci (Bill ‘vaccin’ Gates’ liegende lakei in Washington), Chelsey Clinton (‘de dochter van’, openlijk aanhanger van de Satanskerk en een virulente pro-abortus activist), plus een hele rits andere ‘abortionisten’, eugenisten en Malthusiërs (‘wereldbevolking-uitdunners’). Ook de CEO’s van Pfizer en Moderna ontbraken daarbij niet.

Niet-katholieke christendom is net zo hypocriet, zeker in Nederland

Voor het geval niet-katholieke christenen menen weer een reden te hebben om alleen de Katholieke Kerk te bekritiseren: vanuit leidinggevende protestantse en evangelische/pinkster kringen is het verzet tegen de Covid-19 vaccins vanwege deze abortus-cellijnen vrijwel geheel afwezig. Zeker in Nederland worden de vaccins op hoge uitzonderingen na juist gepromoot als een soort verwrongen daad van ‘naastenliefde’.

U mag er als christen vinden van wat u wil, maar indien u deze vaccins inderdaad in uw lichaam laat spuiten, kunt u uw ‘principiële’ anti-abortus standpunten niet meer met droge ogen vasthouden zonder extreem hypocriet en ongeloofwaardig te worden. Leg maar uit dat u aan de ene kant vindt dat ongeboren levens nooit mogen worden geaborteerd / gedood, maar u er aan de andere kant ineens geen enkel probleem mee heeft ervan te profiteren zodra uw eigen gezondheid (vermeend) op het spel staat.

Vooral vanuit het confessionele, reformatorische deel van christelijk Nederland is het uitblijven van protest en noemenswaardig verzet ontluisterend, omdat die groepen historisch juist altijd fel tegen vaccinaties zijn geweest. De SGP en CU hebben weliswaar Kamervragen gesteld over het gebruik van foetaal weefsel in de Covid vaccins, maar stemden onlangs toch gewoon voor een motie waarmee de regering werd opgeroepen om deze vaccins ook aan 12 tot 17 jarigen, die binnen de groep van griepvaccinatie vallen, toe te dienen. Alleen het Forum voor Democratie was daartegen.

Abortuscellen in waterpokken vaccins kunnen kanker veroorzaken

Een Italiaans laboratorium ontdekte in 2019 dat de abortuscellen die in het vaccin tegen de waterpokken worden gestopt (zoals o.a. op de officiële Wikipedia pagina te lezen staat) niet alleen een compleet genoom van een menselijk persoon (dus geaborteerde foetus) bevatten, maar ook genetisch gemodificeerd zijn waardoor de ingeënte persoon vatbaarder wordt voor diverse vormen van kanker.

Het is al lange tijd gebruikelijk dat vaccins worden voorzien van cellen van geaborteerde foetussen. Die cellijnen worden onder meer aangeduid met de codes MRC-5 en WI-38. Deze ‘menselijke diploïde’ cellen zitten niet alleen in het (water)pokkenvaccin Varivax, maar ook in onder andere Twinrix (hepatitis A/B) en ProQuad (MMRV:mazelen, bof, rode hond, waterpokken; in Nederland BMR genoemd, zonder de toevoeging waterpokken). (2)

Explosie autisme sinds introductie foetaal DNA

Het Amerikaanse CDC berichtte in 2014 dat het aantal gevallen van autisme sinds 2000 was verdrievoudigd. Een wetenschappelijk team van het Sound Choice Pharmaceutical Institute in Seattle (VS) zei een sterk verband te hebben gevonden tussen vaccins en het ontstaan van autisme. Grootste boosdoener: de foetale cellijn WI-38, die volgens SCPI oprichter Theresa Deisher is ‘besmet met het HERV retrovirus, dat bij kinderen kanker in de lymfecellen en epidemische leukemie veroorzaakt.’ Ze wees erop wees dat deze cellijn afkomstig is van een opzettelijk geaborteerde 3 maanden oude vrouwelijke foetus.

Het team van Deisher onderzocht wetenschappelijke gegevens uit de VS, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Australië, en constateerde dat de grote toename van autisme aan het begin van de jaren ’90 begon, toen diverse vaccins werden geïntroduceerd die menselijke foetaal DNA en retrovirussen bevatten. Nadat het gebruik van deze vaccins deze eeuw werd uitgebreid, vond een nieuwe toename van autisme plaats. (3)

Fraude met wetenschappelijk onderzoek schering en inslag

Op 6 september 2014 berichtten we dat CDC-wetenschapper dr. William Thompson had toegegeven fraude te hebben gepleegd met een onderzoek naar het BMR-vaccin. Het geconstateerde verband tussen de kwik bevattende hulpstof thimerosal en autisme-achtige verschijnselen was doelbewust uit de onderzoeksresultaten verwijderd.

Deze praktijken, waarmee wetenschappelijke onderzoeken worden ‘opgeschoond’ van vervelende feiten en bevindingen zodat ze valselijk als ‘veilig’ kunnen worden gepresenteerd en verkocht, zijn hoogstwaarschijnlijk schering en inslag geworden. Zo bleek vorig jaar al dat de gemelde 95% effectiviteit van Covid-19 vaccins in werkelijkheid maar 0,84% tot 1,3% is (zoals onlangs ook in een studie gepubliceerd in het vakblad The Lancet stond te lezen).

In het veelgeroemde Israël, waar onmiddellijk massaal met Pfizer werd gevaccineerd, bedroeg de werkelijke vaccin effectiviteit slechts 0,46%. Vaccins met een absolute effectiviteit van minder dan 50% werden tot 2020 rechtstreeks in de vuilnisbak gekieperd. Desondanks zijn de meeste mensen er nog steeds van overtuigd dat de Covid-19 genmanipulatie-injecties er zijn gekomen om hun gezondheid te beschermen.

 

Xander

(1) LifeSiteNews
(2) Natural News
(3) Life Site News

Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur drsuparna https://www.flickr.com/photos/74896762@N00/ , bron https://www.flickr.com/photos/74896762@N00/3167352760/ ,  Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.

Zie ook o.a.:

23-04: ‘VN Commissie maakt stimuleren abortus en seksualisering van kinderen topprioriteit’
21-04: Aartsbisschop Vigano: ‘Vaccinslachtoffers worden geofferd op het altaar van Moloch’
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
10-01: Paus Franciscus herhaalt eis dat iedereen en Covid vaccin moet nemen

2020:
18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen

2019:
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

Archief oud xandernieuws.punt.nl:

2016:
01-02: Zika uitbraak: Krijgt een onschuldig virus de schuld in plaats van schadelijke vaccins? (/ Variant DKTP-vaccin waarschijnlijk echte oorzaak)
2015:
14-08: (/ CDC verwacht dat over 10 jaar een derde van alle kinderen door vaccins aan neurologische stoornis zal lijden)
2014:
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins
2013:
29-07: ’98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus’ (/ ‘Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins’)
2010:
24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins

 

Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.


29

 1. Wie interesseert het in ’s hemelsnaam wat het Vaticaan wel of niet vindt ?

 2. De PKN, Pinkstergemeenten en noem maar op…
  Religie is een gevaarlijk misleidend ´goed´…
  In een fig.gesprkn pikzwarte omlijsting…
  Geloof vanuit het hart, oprecht (dus spontaan), met de Heilige Geest
  als grote Trooster en vooral – Leidinggevende !
  Dit hebben vele mensen hardnodig !

 3. Lauwe christen, show christenen en zo kan men nog wel enkele titels verzinnen.
  De westerse christenen weten de weg in de Bijbel niet, route ON-bekend.
  Wat niet weet, wat niet deert…
  Laten zich liever door de dominee / de pastor voorlezen,
  máár zelf op onderzoek gaan is blijkbaar veel te veel gevraagd
  van de drukke moderne westerse mens.

 4. Vanwege embryoselectie ben ik weggegaan van de CU 10 (of meer?) jaar geleden. Goed om eindelijk eens hierover een artikel te lezen, al zijn er vele andere redenen om niet geïnjecteerd te willen worden. Goed artikel!

 5. @ willy: 10:46 am. Niets, zal de paus doen. Hij maakt juist deel uit van de elite, die deze ellende doet veroorzaken. Een wolf in schaapsklederen, dat is deze persoon.

 6. Rick schreef:
  20/06/2021 om 11:50 pm
  Ik weet heel goed dat de bijbel uit meer dan 66 boeken bestaat. Het boek Henoch is door de dwaalkerk RK in het jaar 300 er al uit gehaald, en de deuterocanonieke boeken zijn door de protestanten verstopt en verzwegen.

  Ook in Makkabeeën kan je profetisch lezen over de opname die nog zal komen.

  Maar de andere boeken zoals het evangelie van Thomas en de meerdere boeken van Ezra kan ik niet.

 7. De ingredienten van een vaccin doen er niet toe, het gaat erom dat IEDER vaccin de “contagion myth” in stand houdt. Dergelijke acties leiden alleen maar af van het fundamentele issue. Controlled “oppositiion” dus.

 8. Het geloof – welk geloof dan ook- is door de eeuwen heen een machtsmiddel geweest. Om mensen tegen elkaar op te zetten en uit te spelen. Gruwelijkheden met kinderen en babies is ook een kwalijke praktijk die ook al eeuwen lang als machts- en chantagemiddel wordt ingezet. Hypocrisie omtrent deze praktijken en het nu impliceren van deze zgn. verworvenheden in vaccins laat zien dat er na 20 eeuwen niets moreels is bijgeleerd en dat men op dezelfde voet verder gaat. Het enige dat veranderd is , is de technologie. Verder is er niets nieuws onder de zon. Mensen blijven als dom vee – BAAL – aanbidden en naar alle waarschijnlijk is dit nu uit eindelijk genetisch bepaald d.m.v. deze zogenaamde vaccins.
  Verder vind ik het storend dat er nagenoeg geen Positieve berichten verschijnen – ook niet op deze site-
  De negatieve spiraal gaat maar steeds verder naar beneden, en ben je niet depressief, dan wordt je het langzamerhand wel. Kunnen er nog andersoortige artikelen verschijnen ? Of is het duidelijk dat alleen ANGST verkoopt….!!

  Helga wat er nu gebeurt is de realiteit, leuker kunnen we het niet maken. Maar u bent vrij om zelf positief nieuws te posten. Mod.

 9. @ Cor 21/06/2021 3:46

  W. Ouweneel is wel professor maar denkt niet logisch . Wanneer hij “gevaccineerd ” is kan hij niet meer besmet worden en vormt hij het gevaar voor anderen .
  Toen ik vroeger nog E O keek vond ik het een man met vaak discutabele standpunten .
  Bij het scheiden van de markt leer je de kooplui kennen , want de man is van creationist tot een veredelde soort van Darwinist geworden .
  Hoogleraren verdienen ongeveer tussen de 5 / 10.000 Euro per maand .
  De man eet dus uit de staatsruif en wiens brood men eet…
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Willem_Ouweneel

 10. @ Adelaar Robin,

  Het maakt niet uit hoeveel boeken er zijn,….

  Als er U niet begrijpend lezen is onderlegt of De Heilige Geest uw inzicht biedt, is géén enkel boek U tot enig nut !

 11. G van Peet schreef:
  20/06/2021 om 9:33 pm
  Ook ik heb het al lang gehad met de PKN…
  Je bent niet de enigste. Vorig jaar had ik een gesprek met de PKN dominee over vaccinatie en de paus. Ik heb hem een paar filmpjes laten zien o.a. over de paus (video is inmiddels gecensureerd) dat betekent alleen maar dat het de waarheid betreft. Hij kreeg nota bene de bewijzen wat het rooms-katholieke geloof inhoudt als het ware in de schoot geworpen en nog zegt hij dat hij niet in YouTube filmpjes gelooft.
  Hij zei vervolgens over de rooms-katholieke kerk: de paus zie ik als de geestelijk leider en het gezicht van de Rooms-Katholieke Kerk, wereldwijd de grootste stroming binnen het christendom.
  De 21e eeuw is gelukkig niet meer de 16e eeuw, toen we elkaar over en weer verketterden. Op tal van punten (zoals de rechtvaardigingsleer) zijn beide kerktradities naar elkaar toegegroeid. Allebei staan ze tegenover de grote uitdaging van secularisatie en kerkverlating en hebben daarin elkaar hard nodig. Hij verkondigde ook nog dat hij zich zou laten inenten en daar was hij dan ook voor aan het bidden in de kerk. Tegenwoordig wordt er geprikt in de PKN kerk. Hij is dus voor vaccinatie en voor 1 wereldreligie.
  Ik heb direct daarna de PKN kerk verlaten en ik heb er geen moment spijt van gehad.
  Tegenwoordig beluister ik zondags de preken van de vrije Baptistenkerk in Emmeloord/Urk. Voorganger Bert Boer. Echt geweldige actuele preken.
  Deze mensen zijn waakzaam en wakker. Dat kun je van de PKN niet zeggen. Daar slapen ze.

 12. G van Peet schreef:
  20/06/2021 om 9:33 pm

  U schreef 88 boeken! Welke boeken zijn dat? In de RK bijbel staan ook de Deuterocanonieke boeken/ Totaal geloof ik 73 boeken.
  Wilt u de titels noemen?

 13. Alle religies, politiek, actiegroepen, noem ze maar op, zijn stuk voor stuk hypocriet. Ken er een paar fanatieke veganisten, maar als zij soep maken doen ze er wel een vleesbouillon blokje erin en hebben wel leren schoenen en tassen e.d. En als ik ze daarop wijs, dan gaan ze in de ontkenning. Zo zijn eigenlijk 99,9% van de mensen een hypocriet, enkel omdat hun het beste uitkomt en/of er geld aan te verdienen valt. Hoe meer mensen dichter op elkaar wonen, hoe erger het wordt. Zo werkt macht, met list en bedrog andere de les proberen te lezen.

 14. Ook ik heb het al lang gehad met de PKN…zij veranderen naar behoeven het ” geloof”
  Wat uitdrukkelijk verboden was volgens Mozes , dat kan tegenwoordig wel. Homohuwelijk bijvoorbeeld. Noem mij maar een orthodox. Heb geen 66 bijbelboeken, maar 88… De kerk heeft met de tijd nogal het een en ander weggedaan. Wat er overblijft is de kerk van Laodicea… Lees maar na..

 15. Onder de buitenparlementaire onderzoekscommissie zijn drie wetenschappers bezig om de vaccins te ontrafelen/onderzoeken. Daar zit ik met spanning op te wachten. Ga ook eens daar kijken op hun site of bekijk de filmpjes op you tube van vakmensen die kritiek hebben/ervaringen vertellen over het corona gebeuren. Het doet me goed, dat er veel mensen bezig zijn met het kwaad te bestrijden. Er zijn inmiddels zoveel sites, stichtingen, groepen mensen die zich hier mee bezig houden en eigenlijk moeten ze verenigen, want zo staan we sterk en kunnen we het tij misschien nog keren. Xander, ook jij bedankt dat je durft je nek uit te steken, want ik weet, dat er al veel mensen bedreigd etc worden door de overheid zelf. Haha Xander wat vind je ervan, dat jij waarschijnlijk ook op de terroristen/zwarte lijst staat van de overheid en misschien wij reageerders ook?

 16. @ wachter, de massa blijft liever poppenkast kijken? Ze onderzoeken niets, stellen zich nooit de juiste vragen. In 2009 had de WHO ook een pandemie uitgeroepen vanwege de Mexicaanse griep, toen hadden ze toch niet over heel de planeet in de pas gaan lopen van de WHO? Waarom nu wel? Er is totaal geen bewijs dat het erger is dan andere jaren, niet erger dan 2018! In Zweden ging het leven gewoon verder zoals altijd, geen Gestapo’s in de straten om burgers lastig te vallen omdat ze normaal willen ademhalen!

  Ze zijn ook niet geïnteresseerd wie Tedros is, wie echt goed zoekt, kan al direct te weten komen dat er iets mis is met deze figuur, toen hij in 2017 gekozen werd tot dictator van de WHO, kwamen er al direct protesten tegen zijn benoeming, het werd al snel bekend dat hij in zijn land te maken had met de communistische TPLF. Nu een massamoordenaar aan het hoofd van de WHO, & dat vinden de partijpolitieke systemen van deze planeet geen probleem, om daar bevelen van uit te voeren? Overal werden de vaxx pushers zoals bijvoorbeeld Van Ranst die in de UK betrapt is op opzettelijke angstzaaierij over een griep van alle jaren in actie gezet om de vaxx industrie hun rommel aan de mensen te helpen opdringen! Het gaat niet om gezondheid, maar om de vaxx business! Volg het geld? Welke pandemie?

  Ze hadden opzettelijk de verhouding doden tot het aantal bewoners vervangen met dagelijkse besmettingen op basis van valse gegevens ze verkregen via die PCR testen, die ze verkeerd gebruikten! Dan moesten ook nog eens alle doden opgegeven worden als Corona doden, zo kunnen ze natuurlijk nog oneindig blijven doorgaan met hun medisch bedrog om die vaxx te kunnen pushen! Men weet al van vorig jaar dat ze totaal verkeerde voorspellingen hadden gedaan, inplaats van een dodelijkheid van 4% is het maar 0,05%, maar de poppenkast moet oneindig blijven doorgespeeld worden voor andere agenda’s!

 17. @ Cor 3.46
  Scherp gezien cor ik denk net zo over deze klets majoor met zijn bedekte
  stem adviezen.
  vr.groet
  l

 18. Ondertussen weten we hier wel dat er vanalles mis is met de vaccinaties en covid enz. Ik heb er geen probleem mee dat er iedere dag opnieuw artikelen hieromtrent verschijnen maar ik vind het wel spijtig dat ook op deze site er voor de rest blijkbaar nog weinig gebeurd in de wereld… graag zou ik af en toe ook nog eens artikelen over andere onderwerpen lezen. Dank bij voorbaat 😉

 19. @ XB: 3:15 pm. Juist! Dat heeft U goed gezien, het is een grote poppenkast!

 20. “Niet-katholieke christendom is net zo ongeloofwaardig en hypocriet, zeker in Nederland”

  Het zijn vaak de atheïsten die ‘christenen’ ervan beschuldigen hypocriet te zijn. Bijzonder daarbij is dat ze zelf geen enkele morele of ethische grondslag hebben en datgene wat ze zeggen voor te staan juist geleend is van onze joods-christelijke wortels. Ze noemen het dan ‘humanisme’ maar dat kan niets afleiden van hun eigen religie, scientism, of de daaruit genomen evolutietheorie. Overleven (recht) van de sterkste staats haaks op eer je Schepper, je ouders en je vrouw (man), respecteer andermans leven en bezit.

  Ik ken iemand die zei: “laat degene die zichzelf nooit ergens schuldig aan heeft gemaakt maar beginnen met het doodsvonnis uitvoeren” (hij die zonder zonde is werpe de eerste steen). Het is daarom niet vreemd dat degenen met het minst moreel besef als eerste klaar staan om iemand te veroordelen die hun afgestompte geweten irriteert. Dwz proberen een beter mens te zijn.

  Er is trouwens een groot verschil tussen het systeem van de ‘kerk’, dus de leiding van de organisatie, en het christendom. De wereldse wolven in schaapskleren in paarse, rode, gouden en witte gewaden en de volgelingen van Yeshua. Deze occulte priesters hebben miljarden religeuze meelopers van zich afhankelijk gemaakt die niets doorhebben. Toch is er ook een echte kerk, een gemeenschap van geestelijk opnieuw geboren mensen die daar vaak nog tussendoor verspreid zijn. En ook die kunnen niet alles weten.

  Het Vaticaan is de zetel van valse religie van waaruit alle religies aangestuurd worden via onzichtbare banden. Als er ergens een gemeenschap van gelovigen ontstaat die invloed begint te krijgen dan zal het Vaticaan direct met zijn geheime dienst (de orde van Jezuïeten is de grootste geheime dienst ter wereld) proberen te infiltreren. Als dit gebeurt is zullen zij deze stroming gaan institutionaliseren, hun eigen pionnen op hoge plaatsen zetten, de leer gaan corrumperen en uiteindelijk weer bij de Katholieke Kerk of Wereldraad van Kerken inlijven. Dat zie je bij de church of England en Lutherse kerk al zeer sterk gebeuren. En met de nu al meer dan een eeuw oude ‘pinkster’ stroming zijn ze al heel lang bezig, denk aan Billy Graham die zijn opleiding bij de jezuïeten begon (hij was 33e graad vrijmetselaar). Net als Schuller van de Crystal Cathedral, Rick Warren, Joel Osteen enz enz.

  Maar de bruid van de Messias, daar kunnen ze niet aankomen!

 21. Ik begrijp niet helemaal wat er bedoeld wordt met “zonder abortuscellijnen” en of dit mogelijk is.
  Wat houdt dat in?
  Kan iemand mij hierover informeren

  Andar ga zelf eerst op onderzoek uit. Mod.

 22. Goed artikel! De hypocrisie onder christenen is stuitend momenteel.
  Mattheus 23:35, het zal hen aangerekend worden!

 23. Oh, oh, oh, mens, wat is dit een Top artikel zeg!
  Ongelofelijk scherp en helder gesteld!
  Rest dankbaarheid dat íemend de mond (pen) eens opentrekt en even écht zegt hoe vorken in stelen zitten.
  Wat ben ik in de praktijk hier vaak tegenaan gelopen.
  Daarom stuit mij de hypocrisie van dr. W. Ouweneel ook zo gruwelijk tegen de borst als hij mij schuldig verklaart als hem wat overkomt. (Hij ziet het vaccin als gave Gods net als in Israël)
  Het ‘hap-snap’ beleid in het denken van veel ‘christelijke mensen verzwakt de Krachten die God juist gaf in dat deel van ’s wereld meest indrukwekkende zienswijze op ‘Gott und die Welt’.
  De keukenkastjes met links ‘een beetje God; recht een beetje genot.
  Daarom zal duidelijk worden, binnen 2 jaar, waarom u zich nooit had mogen laten vaccineren!
  C. Karelse te Vorden

 24. Wij hebben toch geen vaxx nodig, het is al een 1,5 jaar durend politiek theater.

Comments are closed.