Amerikaans bedrijf krijgt order voor half miljard corona vaccin injectienaalden met RFID chip en GPS tag

—————————————————————————————————————————————-

Trump wil leger inzetten om hele bevolking zo snel mogelijk te vaccineren – Apiject Systems kan eind 2021 maar liefst 330 miljoen smart naalden per maand produceren – Recht om vaccins te weigeren vastgelegd in UNESCO Mensenrechten Verklaring

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse ministeries van Defensie en Volksgezondheid hebben het bedrijf ApiJect Systems voor $ 138 miljoen een contract gegund voor de productie van honderden miljoenen corona vaccin injectienaalden, die kunnen worden voorzien van een RFID chip en GPS tag, waardoor de overheid ‘live’ kan volgen wie waar zijn vaccin heeft gekregen. Met deze ‘smart’ naalden kunnen binnen zeer korte tijd enorme aantallen mensen worden gevaccineerd, en zijn direct of indirect verplichte corona vaccinaties weer een stap dichterbij gekomen.

Rapid USA Inc, een tak van ApiJect Systems, begint onmiddellijk met ‘Project Jumpstart’, zodat het bedrijf eind dit jaar al meer dan 100 miljoen voorgevulde injectienaalden over de VS kan distribueren. Volgend jaar moet dat aantal zijn opgelopen tot meer dan een half miljard. Eind 2021 wil Apiject Systems 330 miljoen smart naalden per maand produceren, genoeg om de hele Amerikaanse bevolking iedere maand te kunnen vaccineren.

Dat zijn er zoveel, dat in theorie de hele wereldbevolking in 2023  tenminste één corona vaccinatie kan hebben gehad.

Deze ‘smart’ naalden bevatten ieder een eigen (optionele) RFID chip of NFC (Near Field Communication) GPS-tag met een uniek serienummer, die gesynct kan worden met een smartphone. Hierdoor weet de overheid in ‘real time’ welke naald wordt gebruikt om wat voor vaccin toe te dienen, en aan wie. Zo kan een ‘live’ vaccinatie kaart worden gecreëerd, wat de overheid in staat stelt om binnen zeer korte tijd honderden miljoenen mensen te vaccineren.

Trump wil leger inzetten om hele bevolking zo snel mogelijk te vaccineren

President Trump kondigde onlangs ‘Operation Warp Speed’ aan, die bedoeld is om in ijltempo deze smart injectienaalden met een corona vaccin te kunnen vullen. Operation Warp Speed wordt geleid door generaal Moncef Slaoui, voormalig topmanager van farmaceutisch gigant en vaccinfabrikant GlaxoSmithKline (GSK), en generaal Gustave Perna. Trump wil het leger inzetten om de hele bevolking in zo kort mogelijke tijd te vaccineren.

Nadat hij dit bekend had gemaakt, kwamen er onmiddellijke massale protesten uit de vrijheidsbeweging in de VS. Daarop nuanceerde hij zijn woorden: ‘We denken dat we in de zeer nabije toekomst een vaccin zullen hebben, en als dat zo is dan zijn we echt een grote stap verder. Maar zo niet, dan zal het probleem, zoals in veel andere gevallen, op zeker moment weer verdwijnen.’ (3)

‘Hoeveelheid wijst op plan om iedereen te dwingen vaccin te nemen’

De enorme aantallen injectienaalden en vaccins die worden genoemd zijn veel te hoog als het corona vaccin puur vrijwillig zou zijn. ‘De enige reden waarom ze er zoveel nodig hebben is als er een plan is om iedereen gedwongen het vaccin te geven,’ schrijft Mike ‘Natural News’ Adams.

‘In bestaande vaccins die tegen de mazelen, de bof, waterpokken, HPV en andere infectieziekten zouden werken, zit een bizarre lijst van giftige en onethische ingrediënten, zoals aluminium, kwik (Thimerosal, een in Nederland verboden toevoeging), antibiotica, squalene (een chemische stof die ontstekingen kan veroorzaken), cellen van geaborteerde menselijke foetussen, formaldehyde, MSG, ‘live’ virussen, en HCG, een chemische stof die onvruchtbaarheid kan veroorzaken.’

Het is de wetenschap nog steeds niet gelukt om ook maar één werkend vaccin tegen een RNA virus te ontwikkelen. Zo wordt al zo’n 40 jaar vergeefs gezocht naar een vaccin tegen HIV/AIDS. Desondanks wordt de wereldbevolking nu wijsgemaakt dat er in pakweg een jaar of minder een werkend vaccin tegen corona, eveneens een RNA virus, zal zijn ontwikkeld.

‘Aanval met een dodelijk wapen’

Bovendien duurt het bij andere vaccins doorgaans 10 jaar voordat zeker is of het vaccin ook echt veilig is. ‘Vanuit het perspectief van de mensenrechten is een verplichte injectie met een ongetest en dus op voorhand niet veilig bewezen (corona) vaccin daarom een aanval met een dodelijke wapen,’ vindt Adams, zeker omdat de overheid in zijn eigen rapporten toegeeft dat er jaarlijks mensen –waaronder kinderen en baby’s- sterven door vaccinaties.

‘En als iemand je aanvalt met een dodelijk wapen, heb je alle recht om jezelf te verdedigen. Geen enkele noodwet annuleert het exclusieve eigendomsrecht op uw eigen lichaam en gezondheid. Geen enkele wettige regering zou zichzelf het recht toe-eigenen om zonder uw instemming uw lichaam te penetreren met gevaarlijke substanties.’

Het recht om vaccinaties of andere medicijnen en therapieën te weigeren is vastgelegd in Artikel 6 Sectie 1 van de Universele Verklaring over Bio-ethiek en Mensenrechten (UNESCO, 19 oktober 2005). Mede om deze reden denken wij daarom dat massale corona vaccinaties indirect verplicht zullen worden gesteld, dus enkel in naam ‘vrijwillig’. Weigeraars zullen vervolgens worden bestraft met een feitelijke uitsluiting van de samenleving, waardoor het vrijwel onmogelijk wordt om zonder vaccinatie te kunnen functioneren.

 

Xander

(1) Natural News
(2) Natural News
(3) Natural News

Zie ook o.a.:

13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
11-05: Israëlische premier stelt voor alle kinderen te chippen; verplichte vaccinaties steeds dichterbij
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
30-04: Voorstel om vaccinweigeraars permanente ‘enkelband’ te geven al 10 jaar oud
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’

 

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’

 

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen maanden hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten. 

Allen: mededeling: Zondagavond 17 Mei 2020 is huisarts Rob Elens te gast bij Jeroen Pauw Op1 om 22:05   zie artikel petitie

50

 1. Oma schreef:
  18/05/2020 om 4:09 pm

  wat je daar in eerste zinnen schrijft zeker, laat ik het verder voeren en misschien
  geplande scenario nu ; er is géén wet voor ieder mens te voldoen en kiezen voor
  zijn eigen lijfbehoud en welzijn. Dat bepaald ieder mens zelf.
  Dus een dwang of wet zou sowieso een misdaad tegen de mensheid zijn.

 2. Ik snap Trump op dit moment niet, tenzij hij serieus werkt aan een concurrent vaccin dat Bill Gates de wind uit de zeilen houdt. Het zou me nie tg verbazen. Trumps aanpak is vaak in eerste instantie irrationeel tot blijkt dat het zeer geraffineerd was, in goede zin altijd tot nu toe.

 3. We kunnen ons allen beroepen op onze mensenrechten waardoor verplichte vaccinatie onwettig is:

  De Universele Verklaring over bio-ethiek en mensenrechten van de Unesco, vastgesteld in 2005, stelt in punt 1 van artikel 6:
  “Elke preventieve, diagnostische en therapeutische medische interventie mag alleen worden uitgevoerd met voorafgaande, vrijwillige en geïnformeerde toestemming van de betrokken persoon, gebaseerd op waarheidsgetrouwe informatie.
  De toestemming moet, waar passend, worden gegeven, en mag worden teruggetrokken door de betrokken persoon op elk willekeurig moment en om wat voor reden dan ook zonder dat dit de persoon benadeelt en zonder vooroordeel.”
  En dan mogen politici en regeringen nog een wet pogen te maken om vaccinatie te verplichten in hun landen en ons een corona vaccin proberen op te dringen, onze mensenrechten kunnen en zullen ze niet schenden.
  Dus niet panikeren, het corona vaccin met chip kunnen ze nooit verplichten en dat weten ze ook.

 4. @ Amo
  Dat ze zo maar neer vallen en toevallig op het moment dat er gefilmd wordt. Ja, daar heb ik ook mijn
  bedenkingen bij. Net als zoveel van die filmpjes vandaag de dag.
  Het is net of ze anders niet meer doen, met mobieltjes en andere apparatuur.
  Wel is het zo dat er in China veel cameras zijn, en waarschijnlijk ook elders in grote steden.
  En in hoeverre of dat is naar waarheid is of geacteerd? Er zijn altijd mensen die van alles doen voor de camera
  voor geld of grap. Maar gebeurd er ook veel onder dwang en zijn er mensen die zwerven.

 5. Er zal nooit een naald gedwongen in mijn lijf komen dat vergelijk ik met een dodelijke aanval op mijn persoon en verplicht mij tot het voeren van een oorlog tot de dood volgt tegen deze duivelse satanisten !

 6. Het Outbreak Management Team heeft bij aanvang corona crisis voor geheimhouding moeten tekenen.
  En wie al eens gewerkt heeft voor de overheid, die weet wat geheimhouding daar betekend, als je ook maar iets naar buiten lekt, dan pleeg je een misdaad tegen de staat. Maar waarom moet je tekenen voor geheimhouding, meestal als iets het daglicht niet verdragen kan. Wie vertrouwt kabinet Rutte 3, je zal wel gek zijn, het vertrouwen in die club is meerdere keren zwaar geschonden.
  Weten we nog, iedereen 1000 euro, geen geld naar de Grieken, verdrag van Marrakesh, de vluchtelingen stroom laat zien dat het een uitnodiging was.
  Geef mij 1 bewijs, dat ook de corona crisis niet een absolute leugen betreft, en tevens misbruikt wordt voor politieke motieven. 48 zetels voor de VVD, zie hoe angstig het volk is gemaakt, ze zijn spontaan aan het Stockholmsyndroom gaan leiden.. En de VVD heeft ook niets meer te vrezen van de oppositie, want die stonden het hardst te roepen om ons op te sluiten. Wanneer worden wij weer eens wakker, als het te laat is? onze vrijheid is ons op geraffineerde wijzen ons ontnomen. En alleen door verzet krijgen wij onze vrijheid weer terug.

 7. De Openbaring van Johannes! Op weg naar het rijk van het BEEST! En de Verenigde Nazies, Bilderberg, Soros en Gates, zijn gewillige werktuigen van Satan zelf!

 8. chip in lichaam van iedreen dan kan de NWO ons volgen met 5G is de toekomst samen met nep corona als makke schapen achter de leiders aan dat kan niet goed gaan

 9. @Francesco. En misschien vandaar de transgender agenda, zodat jongeren zich niet accepteren zoals ze geschapen zijn, maar kunt worden wie je wilt worden. En daarin gaat zoveel geld en middelen om dat het aoms moeilijk is om openlijk daartegen te strijden.

 10. @Juul,

  De Chinese ambassadeur in Israël die dood werd aangetroffen is onderzocht, waarbij ontdekt is dat hij is overleden door een hartstilstand. Aldus een bericht van Amir Tsarfati.

 11. Bij H1N1 was Polen het enige EU-land dat geweigerd had geheime contracten met vaccinmakers te ondertekenen. De verantwoordelijke minister (Ewa Kopacz, meer dan 20 jaar huisarts) was van mening dat er 20 clausules in die contracten stonden die in strijd waren met de Poolse grondwet. Tusk was toen minister-president.
  Andere redenen om niet mee te doen:
  – Ze vond dat de vaccins te snel gefabriceerd waren en te weinig getest.
  – Ze wilde niet buigen voor de condities die door farmaceutische bedrijven gesteld werden.
  – Die bedrijven wilden nl. geen verantwoordelijkheid nemen voor evt. schadelijke bijwerkingen.
  – Die bedrijven eisten dat regeringen de verantwoordelijkheid zouden nemen voor die bijwerkingen. Werden daarin gesteund door de WHO.
  – Er werd geloofd dat de pandemie gemanipuleerd was.
  – Ze vond dat de vaccins gevaarlijk konden zijn.

  Opvallend allemaal. Farmaceuten die regeringen onder druk zetten. De minister ontving veel kritiek op haar houding door o.a. de Poolse ombudsman die beweerde dat de minister Poolse levens in gevaar bracht (er waren 145 N1H1-doden gerapporteerd).
  Maar achteraf had Polen dus helemaal gelijk, ondanks alle kritiek! We lijken nu in eenzelfde situatie te zitten. Laten we daarvan leren.

 12. Bij N1H1 deed de Amerikaanse firma Veratect onderzoek in Mexico naar een ‘nieuw’ virus dat ziektes aan de ademhalingswegen veroorzaakt. In ongeveer 30% van de gevallen werd het N1H1-virus gevonden (wat niet nieuw was). Toen er 600 gevallen werden gevonden werd de WHO gewaarschuwd en berekende Ferguson (dezelfde) miljoenen slachtoffers, gezien het reizen over de wereld. De WHO riep de pandemie uit en miljoenen vaccins werden gekocht. Er brak een wereldwijde paniek uit, maar het gevaar bleek allemaal zwaar overdreven. Het verplicht vaccineren ging niet door.
  Wolfgang Wodarg ziet momenteel precies dezelfde gebeurtenissen en hij waarschuwt dan ook dat we niet in de val moeten trappen. Zo’n pandemie is een miljarden-business waar velen goed geld aan verdienen. Congressen worden gehouden over ‘het nieuwe goud’: het verzamelen van data van patiëntengegevens!

 13. We zitten in een zogenaamde catch-22. Zolang we ons niet laten vaccineren, zullen de lockdown maatregelen als het zwaard van Damocles boven ons hoofd blijven hangen en als we ons wel laten vaccineren zullen we als (mensen)vee gechipt/gebrandmerkt zijn voor het leven.

 14. Uit de tekst van Apiject blijkt dat de RFID chip op de buitenkant van de spuit zit en anonieme gegevens verzend via de telefoon van de medewerker die de vaccinatie toedient. Deze gegevens hebben alleen tot doel om in statistieken duidelijk te maken waar er gevaccineerd wordt en hoeveel.
  Zie: pag. 19 van:
  https://static1.squarespace.com/static/5e9a07ad0242040c343c5884/t/5eb5692a78683d6a181c80d6/1588947245085/70318_U.S.+RAPID+Bklt_93.pdf
  Natural News suggereert dat de data gelinkt zouden worden aan personen en dat blijkt niet uit de site van Apiject, waar hij uitdrukkelijk naar verwijst.

 15. Late reactie op 17/05/2020 om 9:56 pm door Juul, ik zelf. De Chinese ambassadeur ‘Du Wei’ in zijn huis in Israël was al met quarantaine geweest, nu tijd voor het werk.
  Wordt onderzocht door Chinese detectives. Een Chinese krant die het bericht ook weergaf, heeft 1,3 miljoen lezers. (!!) Ik wens zijn nabestaanden condoleance, al moet ik zeggen dat ik geen nabestaanden hier verwacht.

 16. Rinus, bedankt voor die informatie. Paranoia ligt op de loer.
  Dr. Wodarg zegt dat hij het gebeuren in China beschouwt als theater. En ik dacht aan die plotseling omvallende mensen die zorgden voor paniek in de wereld. Ik had al vragen bij een filmpje waarbij een man zomaar omvalt. Ik vond het vreemd dat de camera al gericht stond op die man en dat plots van buiten beeld mannen in beschermende kleding opdoken. Nu zie ik dat Snopes ook vragen heeft bij zulke beelden; op sommige beelden liggen de mensen al op de grond.
  https://www.snopes.com/fact-check/people-collapsing-coronavirus/
  We vergeten gemakkelijk dat alle media in China verplicht in dienst staan van de partijpropaganda. Dat is een wet.

 17. rescue 02.53 pm :
  Klopt ! Ik had ook nog een beeeetje hoop op Trump, maar dat is uiteraard definitief verdwenen.
  Dus toch vriendjes met die Bill Gates ? …..Die zal in zijn handen staan te wrijven van blijdschap…….

 18. Bij het lezen van het Amerikaanse origineel krijg ik toch een iets ander beeld, dan het de laatste weken veelvuldig opgeroepen beeld van mensen die volgespoten (moeten) gaan worden met GPS trackers (al dan niet in combinatie met 5G).
  Zoals de ApiJect website uitlegt, is het hele systeem feitelijk niet meer dan een efficiënt geautomatiseerd systeem, dat hetzelfde doet wat tot nu toe middels formulieren gedaan wordt: wie krijgt waar, welke injectie. Dat loopt dan via de smartphone van de arts. Die heeft de GPS ontvanger, niet de spuit, noch de geïnjecteerde.
  Het lijkt me onwaarschijnlijk dat de Amerikaanse media – die anders dan hier wèl uiteenlopende ‘kleur’ hebben – het live volgen van burgers zouden verzwijgen.
  De kritiek op Trump lijkt me (ook) in dit geval nogal misplaatst en voorbarig.

 19. Dit is een geniale zet om de plannen van Bill Gates te dwarsbomen. En daarmee ook de Cabal.
  Waarschijnlijk zijn er plannen voor een nieuwe “Corona” plaag in het najaar of volgend jaar van Bill Gates maar dat kan dan ook niet doorgaan omdat er dan een vaccin is.

 20. Nog iets anders. Er is volgens een Engels bericht van 17 mei een Chinese ambassade dood aangetroffen in Israël. Zijn familie was nog niet eens compleet, dat zou iets later gebeuren. Ze onderzoeken de dode Chinees.

 21. Dit is het officiële bericht:

  https://www.defense.gov/Newsroom/Releases/Release/Article/2184808/dod-awards-138-million-contract-enabling-prefilled-syringes-for-future-covid-19/

  Wat ik begrijp is dat ze alles alvast klaar willen hebben liggen voor het geval er een vaccin wordt ontwikkeld. Zodra het vaccin klaar is kunnen ze in no-time 100 tot 500 miljoen spuiten klaar hebben.

  Dat van die chips, leger en verplichtingen is er vervolgens bij verzonnen.
  Het gaat om zeer kleine injectienaaldjes, niet geschikt voor microchips of wat dan ook.

 22. Wij hebben er schoon genoeg van wat de geldwolven doen om aan de macht te blijven.
  En de zorgkosten onbetaalbaar worden en er zijn nogal wat zorgverzekeringen, die elkaar aan het opvreten zijn.
  Overigens moet een ieder zorgpremie betalen, die ze naar ik hoorde, met 120 willen verhogen.
  Dat terug in de tijd gedoe met alles duurder, duurder brengt de meesten onder bewind en voedselbank. Dwang.
  Je huis opeten. Je huis leegmaken, je tuin leegmaken en dat blijft ook maar doorgaan. En dan je hoofd leegmaken.
  Vreemde ideeën met van de regen in de drup.

 23. Slowakije deed precies het tegenovergestelde van WHO-advies, heeft tot op heden slechts 28 sterfgevallen

  Slowakije, net als diverse andere nieuwe EU-lidstaten, lijkt de coronacrisis vele malen beter aan te hebben gepakt dan veel andere landen. Er zijn slechts 28 sterfgevallen door corona bekend! En nee, dit keer géén gesjoemel met cijfers, of een ander ‘addertje’ onder het gras. Of nou ja, ‘niet luisteren naar de WHO‘ telt misschien wel mee.

  lees meer:
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/05/slowakije-deed-precies-het-tegenovergestelde-van-who-advies-heeft-tot-op-heden-slechts-28-sterfgevallen/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

 24. Achter dit alles zit een politieke agenda die vanuit de duisternis , met haast, mondiaal wordt aangestuurd. De duivel weet dat hij weinig tijd heeft om de mensheid te verleiden. Hij gaat als een briesende leeuw te keer om zijn trawanten op de aarde aan te sporen in zijn uiterste poging om de mensheid te vernietigen. Maar hij heeft niet het ĺaatste woord, dat is aan JHWH en de Messias.

 25. Typisch wat de etymologie van het woord vaccinatie is :

  vaccinatie [inenting met koepokstof] {1824} < frans vaccination, van vacciner (vgl. vaccineren).

  J. de Vries (1971), Nederlands Etymologisch Woordenboek, Leiden
  vaccinatie znw. v. ‘inenting met koepokstof’ < ne. vaccination afl. van vaccine over fra. van lat. vaccinus ‘van koeien’ en dit van vacca ‘koe’.

  Kijk je dan op wikipedia :

  Koepokken (Latijn: vaccinia) is een virale en zeer besmettelijke runderziekte die ook voor de mens besmettelijk is. De ziekte verloopt goedaardig; er vormt zich een blaas op de huid en daarna is de patiënt immuun tegen het virus. Opmerkelijk is dat die resistentie ook geldt tegen de gevreesde pokken of variola.

  Vaccinus is Latijn en betekent 'van de koe'. De Britse arts Edward Jenner heeft zo de term vaccineren gemunt en vaccinatie. Vaccinia is hiervan afgeleid.

  En als je op de link klikt zie je ook het plaatje erbij met allemaal zweren op de huid van deze koepokken : https://nl.wikipedia.org/wiki/Koepokken

  Openbaring 16:2. Het merkteken van het beest. De eerste engel ging weg en goot zijn offerschaal leeg over de aarde. Alle mensen die het merkteken van het beest droegen en zijn beeld aanbaden, kregen kwaadaardige en pijnlijke zweren.

 26. Het trieste is dat het overgrote deel van de bevolking geen flauw benul heeft van wat er werkelijk aan de hand is. Dieper dan “help, dodelijk virus we zijn best wel bang, heel goed dat er zoveel maatregelen zijn” gaat het niet. Geen besef van de grove inperking van vrijheden, economische schade, laat staan dat ze doorhebben dat ze opgelicht worden. Blind vertrouwen in de overheid, en ik vrees dat ze zelf om de gif injectie zullen vragen. Om moedeloos van te woorden.

  Ik sluit mij woord voor woord aan bij de reactie van Mo om 2:35 pm, als eerste reactie. Beter kan ik het niet zeggen!

 27. Is dit nu het ware gezicht van Trump? Toen Trump zo’n 4 jaar geleden de verkiezingen won en president werd zei voormalig president Obama over Trump: we zitten allemaal in hetzelfde team. Het is me altijd bijgebleven, wat zou hij daarmee bedoelen?

 28. Wanneer je ook een chip krijgt ingespoten kunnen ze je elke seconde traceren op de meter nauwkeurig overal ter wereld. Weg vrijheid.

 29. Dus alles is opzet om iedereen te kunnen identificeren en volgen, zoals in China.

 30. Er zullen in de nabije en verdere toekomst massaal veel protesten, zware rellen en plunderingen plaats vinden. En er zal zich een nooit eerder vertoonde van criminalitieit voordoen. Het volk wordt in sneltempo in armoede geduwd en zal dit niet blijven pikken, en een volk dat niks meer te verliezen heeft kan raar uit den hoek komen.

 31. Het is tot nu toe wetenschappelijk aantoonbaar niet gelukt een vaccin te produceren voor wat voor corona virus dan ook. Dus de boel wordt opgeblazen en de mensen worden weer eens als dom gezien. Verder zou het mij niet verbazen dat alles en iedereen zodanig in complete paniek het er voor over heeft dat feiten nu niet belangrijk zijn. Ik heb het dan over politiek, multinationals en de banken. The table is tilted folks, the game is rigged.
  https://www.youtube.com/watch?v=hWiBt-pqp0E
  Als u nu niet uit uw cocon komt zullen al uw nazaten er in verzuipen!

 32. Ik ben benieuwd hoe de Qanons dit besluit van Trump zullen opvatten. Of komt qanon weer met een mooie uitleg dat Trump dit doet om de deep state een loer te draaien.
  Hoe langer het duurt voordat dat wat de qanons in al die mooie filmpjes op youtube gaan uitkomen ( Trump zou zoveel mensen van deep state/clintons/obamas/etc. in gevangenis zetten en nog meer ) hoe meer je moet concluderen dat Trump niet is wat jullie op hoopten. Hij verschilt uiteindelijk niet veel van alle andere presidenten die er geweest zijn.
  Trump wordt bijna als de messias gezien door rechts(extreem). ben benieuwd als het verplicht vaccineren doorgaat hoe hun hierop gaan reageren.

 33. Het volk loopt gewoon mee, anders gezegd volgt. Ik zag het vandaag in Duitsland.
  De bakkerij, Tankstations, en andere gelegenheden, en zo op straat, velen met zo’n
  mondkapje voorgebonden, en ze vinden het best. Ik zie er ook mee op de fiets. Te
  belachelijk voor woorden. Wij fietsers ( met drie man ) wilden vragen voor bakje koffie, maar
  hebben het gelaten, omdat we niet aan deze tirannie mee doen.
  Je hoort hoe die duitsers daar bij die bakker een groot oor kregen naar ons nederlands
  gebabbel, ik had het over ziekteverzuim wat helemaal niet bijzonder is als normaal.
  Dus weinig “dreigend” aan de hand is er! wil ik er mee zeggen.
  Ze verstaan het vaak wel hoor, maar ik wilde geen discussie en wij vertrokken.
  Elders was het massaal druk, wandelaars en fietsers vandaag, ander beeld op
  plekken waar paden de menigte te weinig ruimte kan bieden, en daar ga je gewoon langs
  elkaar heen. Of je moest de beek in springen als je zo bang zou zijn
  Een grote misselijk makende poppenkast is het, en het einde is niet in zicht.

 34. Zo. zo zie je maar hoe “goed” die Trump wel niet is.
  RFID-chip. dat is Opb. 13 : 16 – 18; 14 : 9-11. Ook in de hoofdstukken 15 , 19 en 20 komt het merkteken voor.
  Wie niet zijn eeuwige leven wil verspillen, neemt dit merkteken niet aan.

 35. citaat: President Trump kondigde onlangs ‘Operation Warp Speed’ aan, die bedoeld is om in ijltempo deze smart injectienaalden met een corona vaccin te kunnen vullen. Operation Warp Speed wordt geleid door generaal Moncef Slaoui, voormalig topmanager van farmaceutisch gigant en vaccinfabrikant GlaxoSmithKline (GSK), en generaal Gustave Perna. Trump wil het leger inzetten om de hele bevolking in zo kort mogelijke tijd te vaccineren.

  Een slimmigheidje van Trump om Bill Gates buiten spel te zetten? Of de democraten de pas af te snijden? Of een argument om de miljoenen illegalen in de USA onder druk te zetten? Of is met de lente in de broek het verstand zoek? Wil 35 miljoen werkelozen ‘hoop’ geven? Heeft hij soms een doodsengel ontmoet of heeft de geheime dienst lucht van een volgende pandemie? Het kan alles zijn maar wat het ook is het is niet ‘des Trumps ‘ op het eerste oog.

 36. Het leger inzetten, zijn ze in de VS nu helemaal gek geworden. en dit voor een vaccin dat er nog niet is en dat nog meer dan een jaar zal duren’? Gelukkig moet het Belgisch leger niet worden ingezet, want dan zijn we zalig, dan zijn we tegen 2030 nog niet ingespoten. Of het een misdaad is tegen de mensheid, ik gebruik zo’n zware woorden niet, we moeten iets doen, want als de herfst voor de deur staat en we hebben nog geen vaccin en dat zal niet, dan gaan we misschien weer naar zo’n lockdown, maar de mensen zijn het beu, en komen op straat, want ook onze vrijheden staan op spel,ik zie het totaal niet zitten om weer opgesloten te zitten met mijn vrouw, ik ben nu blij dat ik er wat van verlost ben(grapje), neen ook mijn vrouw is het kotsbeu om steeds op mijn lelijk gezicht te moeten kijken, je moet een probleem altijd langs twee kanten bekijken. Shalom

 37. Dus een ieder die nog enig vertrouwen had in Trump, als zou hij niet tot de elite behoren, weet nu waar die aan toe is.

 38. Misdaad tegen de menselijkheid.

  Ik vind dat de Lockdown en de nieuwe anderhalve meter maatschappij, wereldwijd gebruikt word als dodelijk wapen tegen de mensheid.
  En dat zie ik als een soort van genocide, het doen van opzettelijk groot lijden of aanzienlijke schade toebrengen aan het lichaam, aan de geestelijke of fysieke gezondheid, en dat is in strijd met de rechten van de mens.
  Wanneer je gezonde mensen gaat opsluiten in hun huis, en ze tevens met een noodwet dwingt tot het houden van afstand van hun medemensen, dan pleeg je in mijn ogen een ernstig misdrijf. Wij weten allemaal dat mensen juist met elkaar moeten omgaan, om zodoende niet extra kwetsbaar te worden voor mogelijke ziekteverwekkers, maar juist eerder een gezonde immuniteit en weerstand moet zien opbouwen. En daar helpt het gedwongen afstandhouden absoluut niet bij, het maakt mensen juist veel eerder kwetsbaar. Mits dat juist hun bedoeling is, en dat zou zo maar eens kunnen.
  Zeker als je weet dat voor de werking van een lockdown geen enkel bewijs kan worden gevonden dan wel geleverd.
  Ook het verplichtstellen van vaccinaties, zonder een gedegen onderzoek naar de mogelijke gevolgen daarvan, kan gezien worden als het bewust schade doen toebrengen aan de mensheid, dus het plegen van genocide.
  En een ieder die zich daaraan schuldig maakt en nog gaat maken, die moet absoluut vervolgd en te recht komen te staan, gelijk als het proces van Neurenberg.
  En dat proces verdient geen jarenlange uitstel, op dat onze kwelgeesten nog jarenlang van hun vrijheid kunnen blijven genieten, maar eerder spoedig boeten voor hun ongehoord misdadig gedrag tegen de menselijkheid.

Comments are closed.