220 wetenschappers uit 33 landen pleiten voor wereldwijd verstrekken vitamine D tegen Covid-19

—————————————————————————————————————————————–

Bijna 200 wetenschappelijke studies wijzen sterk op causaal verband tussen gebrek aan vitamine D en vatbaarheid / ernst Covid-19 – Bijna driekwart wereldbevolking heeft vitamine D tekort

—————————————————————————————————————————————–

220 wetenschappers en artsen uit 33 landen, waaronder 115 professoren, hebben onlangs in een open brief aangedrongen op het wereldwijd verstrekken van vitamine D om Covid-19 te bestrijden. Uit bijna 200 wetenschappelijke onderzoeken is namelijk een onlosmakelijk verband gebleken tussen de vatbaarheid voor corona, de ernst van Covid-19, en een te laag gehalte vitamine D in het bloed, waar bijna driekwart van de wereldbevolking aan lijdt. Eind vorig jaar besloten enkele Spaanse verpleeghuizen in Andalusië al eens om aan alle bewoners hoge doses vitamine D te verstrekken. Resultaat: 82% minder Covid doden.

In de zomer van vorig jaar bleek het vitale belang van vitamine D3 al toen in een Spaans ziekenhuis een groep van 50 corona patiënten een tamelijk lage dosis kreeg toegediend, en een controlegroep van 26 géén vitamine D3 kreeg. Van de laatste groep belandde de helft op de IC, van de groep van 50 slechts één (en die overleefde het). Bovendien bleken de patiënten met vitamine D3 beduidend sneller te herstellen. (2)

Alle patiënten met ernstige corona klachten hebben te weinig vitamine D

Alle onderzoeken naar Covid-19 patiënten hebben inmiddels gemeen dat er zonder uitzondering bij alle patiënten met ernstige klachten een (veel) te laag vitamine D gehalte in het bloed wordt aangetroffen. De helft van de wereldbevolking heeft minder dan 30 ng/ml in het bloed, wat een chronisch tekort is. 33% heeft zelfs minder dan 20 ng/ml, wat grote gevolgen heeft voor de werking van het immuunsysteem.

Te weinig zonlicht, een donkere huid en overgewicht zijn extra risicofactoren om een vitamine D tekort op te bouwen. Op het noordelijk halfrond hebben mensen vooral in de wintermaanden een nog groter gebrek aan vitamine D. Hetzelfde geldt voor oudere mensen, waarvan velen in verpleeghuizen zitten en daardoor slechts mondjesmaat buiten komen.

De 220 experts hebben meer dan 188 wetenschappelijke studies geanalyseerd, en komen tot de volgende conclusies:

* hoe hoger het vitamine D niveau, hoe minder zwaar een SARS-CoV-2 infectie en hoe minder kans op ziekenhuisbehandeling, IC-opname en de dood;

* het vitamine D gehalte is van grotere invloed op de ziekte dan de meeste andere comorbiditeiten (aandoeningen waar mensen reeds aan lijden);

* vitamine D heeft een positieve invloed op veel biologische processen in het lichaam die een rol spelen bij de bestrijding van virussen en ziekten, ook Covid-19. Dit verband is hoogstwaarschijnlijk causaal (d.w.z. dat vitamine D rechtstreeks de vatbaarheid en infectie vermindert);

* de Covid-19 ‘pandemie’ houdt zichzelf grotendeels in stand omdat mensen met een te laag vitamine D gehalte veel sneller ziek worden. De (veronderstelde) sterfte vindt vooral plaats onder de grote groep met (veel) te weinig vitamine D in hun bloed.

In oktober 2020 publiceerde bijvoorbeeld het Journal of Steroid Biochemistry and Molecular Biology een onderzoek waarin werd geconstateerd dat een behandeling met een hoge dosis vitamine D3 het risico op een opname op de IC aanzienlijk reduceert.

‘Minimaal 4000 IE per dag’

De wetenschappers en artsen zijn het erover eens dat alle volwassen minimaal twee weken lang dagelijks 10.000 IE vitamine D3 zouden moeten slikken om hun niveau op peil te krijgen, en daarna minstens 4000 IE per dag om dat stabiel te houden. Zo’n 25 van hen slikken overigens standaard 10.000 IE per dag, en een enkeling 20.000 of zelfs 50.000 IE. Eén universitaire docent slikt vanwege een auto-immuunziekte 200.000 IE per dag.

Ter vergelijk: de officiële ADH voor vitamine D is 200 IE, dus minstens 20 keer te laag. Ik heb al vaker geschreven dat ik zelf iedere dag ongeveer 4000 IE slik (D3 / cholecalciferol druppels), en in het verleden van jongs af aan werkelijk ieder jaar flinke griep had. Na erg en lang ziek te zijn geweest door de Mexicaanse griep in 2010 ben ik standaard vitamine D3 druppels gaan gebruiken. Het gevolg: al ruim 10 jaar geen griep meer, en slechts enkele keren een kortdurende lichte verkoudheid.

(In maart 2020 heb ik hoogstwaarschijnlijk corona gehad (vermoedelijk via een leeftijdsgenoot die er zelf flink ziek van werd). Dat bleef beperkt tot 15 minuten koorts en daarna enkele weken af en toe lichte verkoudheidsverschijnselen.)

Velen vermoeden dat de overheden, doorgaans virulente Big Pharma lobbyisten en promotors, geen positief vitamine D3 advies willen geven omdat dit goedkope middel een bedreiging vormt voor het almaar groter en chronisch zieker wordende ‘klantenbestand’ van de pharma industrie, en niet in het minst voor de massale vaccinatiecampagnes.

Vitamine C, selenium, zink, en ‘absolute prioriteit aan vitamine D3’

De artsen bevelen naast vitamine D ook 2 keer 500 mcg vitamine C en 200 mg selenium per dag aan. Zink is net zo belangrijk bij het stoppen van een virus infectie. Over het algemeen wordt een dosis van 25 mg per dag veilig geacht. Bij corona klachten zou quercetine kunnen worden gebruikt (2 keer 250 mg per dag). Dit middel zorgt ervoor dat zink beter in de cellen wordt opgenomen. Er bestaan capsules waar zowel quercentine, vitamine C als selenium in zit.

Voor behandeling van corona adviseren de artsen ook het antivirale ivermectine, en wijzen ze tevens op het belang van de inname van voldoende vitamine B (complex). Tevens benadrukken ze dat ‘er geen noodzaak is om de resultaten van nog meer klinische testen af te wachten alvorens iets te doen dat zo veilig is’ als het verstrekken van vitamine D aan iedereen. Sterker nog, ‘dit zou nu al prioriteit moeten hebben. Vitamine D is niet duur en heeft een verwaarloosbaar risico vergeleken bij Covid-19.’

Als u de lijst met ondertekenaars leest, dan ziet u de namen van bepaald niet de minste wetenschappers. Voorbeeld is dr. John Umhau, oud-president van de Academy of Medicine of Washington DC en ex-NIH co-auteur van de eerste peer-reviewed studie waarin het verband werd gelegd tussen vitamine D tekort en acute ademhalingsinfecties.

De Roemeense longarts Flavia Groşan (foto) zegt 100% van zo’n 1000 corona patiënten te hebben genezen met behulp van simpele en goedkope medicijnen. De bij het volk immens populaire arts geeft haar patiënten onder meer het ontstekingsremmende antibioticum clarithromycine, wat een krachtigere vorm is van het in Nederland bekende azitromycine. Ze past clarithromycine al 10 jaar lang met groot succes toe bij patiënten met zowel virale als atypische longontstekingen. Groşan benadrukte daarnaast dat Covid patiënten in ziekenhuizen beslist geen codeïne mag worden gegeven, omdat ze daardoor kunnen stikken.

(Let op: ik ben géén medicus en geef dus géén medisch advies, maar doe slechts verslag. Overschrijd nooit de veilig geachte dosering. Overleg bij twijfel altijd met een arts.)

 

Xander


(1) Vitamine D 4 All via Natural News
(2) Vitaminevraagbaak.nl


Zie ook o.a.:

16-04: ‘Roemeense longarts geneest 100% van 1000 corona patiënten met simpele medicijnen’
11-04: ‘Laboratoria in VS kunnen in niet één van 1500 positief getesten Covid-19 vinden’
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden
10-02: Israëlische wetenschappers genezen 100% ernstig zieke coronapatiënten met nieuw geïnhaleerd medicijn
27-01: Farmagigant Merck schrapt corona vaccin, zegt dat menselijk immuunsysteem effectiever is
23-01: 82% minder Covid doden in Spaanse verpleeghuizen na verstrekken vitamine D
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR test aan om vaccins succesvol te doen lijken’ (/ Regering wil nog steeds niets weten van bewezen medicijnen tegen Covid-19, zoals Ivermectine)

2020:

31-12: (/ Slechts 0,015% van de bevolking moet naar het ziekenhuis, maar corona maatregelen blijven overeind en lijken alleen maar harder te zullen worden)
13-12: 10 jaar durende studie internationaal vakblad: Ongevaccineerde kinderen zijn veel gezonder
30-10: ‘Remdesevir onderzoek bewijst dat middel niet werkt tegen Covid-19, maar HCQ wel’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Spaans onderzoek met Covid patiënten in ziekenhuis bevestigt krachtige werking vitamine D3
23-08: (/ President Trump uit kritiek op FDA nadat deze toestemming voor behandeling met hydroxychloroquine intrekt – Alle statistieken bewijzen dat HCQ juist zeer effectief is)
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
28-04: Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. Sinds corona pas? Nee hoor, al véél en véél langer zijn pers en overheid uiterst onbetrouwbaar.
  Maar ook ik vind het schandalig dat overal in de wereld zorgverzekeraars stinkend rijk(er) worden door de premies die hen cadeau gedaan worden, omdat mensen het recht op adequate zorg ontzegd is.

  amo schreef:
  26/04/2021 om 4:04 pm
  Al die alarmerende berichten uit India. Je hoort alleen maar cijfers, maar die cijfers brengt men niet in verhouding tot de totale populatie. India schijnt nog onderaan te staan qua cijfers per 100.000 inwoners: https://twitter.com/hansvantelling/status/1386615509953753094
  Natuurlijk is het vreselijk om te sterven aan verstikking. Maar laten we niet vergeten dat vooral de armere landen zwaar getroffen worden door het platleggen van de economische activiteiten.
  Juist de armeren krijgen voedseltekorten en daarmee een tekort aan gezonde lichamelijk weerstand tegen infecties. Dat verhaal moet de pers ook vertellen.
  Het zou me niet verbazen als veel ziektegevallen zijn terug te voeren op overheidsbeleid van het sluiten van de economie. Het is al uitgerekend dat juist de arme bevolking hier het slachtoffer van wordt.
  Dagelijks krijgen we cijfers te horen over de ziekenhuisopnames, als eerste op het nieuws. Maar NOOIT hoor je over de aantallen die weer genezen zijn en ontslagen worden uit de ziekenhuizen. Daardoor krijgt Jan Publiek een totaal verkeerd beeld van de situatie! Onbewust telt hij alleen maar de dagelijks genoemde ziekenhuisopnames.
  Ook horen we niet of het personeelstekort veroorzaakt wordt door quarantaineplicht.
  En of het beddentekort wordt veroorzaakt doordat men bedden gereserveerd moet houden voor Covid19-patiënten.
  Het is alleen maar angst aanjagen.
  Sinds corona kunnen we de overheden en de pers dus niet meer vertrouwen.
  Een Britse BBC verslaggeefster brengt de gigantische protesten in Londen (zeker honderdduizenden) zelfs in verband met anti-semitische groepen! Hoe leugenachtig kun je verslag geven. Alsof het opkomen voor de grondrechten ook maar íets daarmee te maken heeft.
  En als we Gommers horen praten, gaat het over een mogelijk scenario, maar verder is er geen touw aan vast te knopen. Ik begin echt te twijfelen aan die verhalen over de overbelasting.
  We betalen een enorm bedrag aan premie voor de ziekenzorg, maar wat een waanzin dat we allemaal moeten stoppen met normaal leven om de ziekenzorg te ontzien! Is de zorg ook al zielig????

 2. Iedereen is vergeten dat Angela OOSTduitse is. Vandaar de nazi taferelen.

  amo schreef:
  26/04/2021 om 7:51 pm
  DDR praktijken in Duitsland. De rechter uit Weimar die de maskerplicht en het verplichte testen op scholen beoordeelde als onrechtmatig, heeft huiszoeking gekregen. Zowel zijn bureau, als zijn huis als zijn auto werden onderzocht. Zijn handy werd in beslag genomen. Dit is toch nauwelijks te geloven. En dan veroordeelt Duitsland een land als Polen b.v. omdat de rechtsspraak er niet onafhankelijk zou zijn.
  https://reitschuster.de/post/nach-entscheidung-gegen-masken-in-schulen-durchsuchungsaktion-bei-weimarer-richter/
  Waarom vindt de pers het zo’n goed idee dat de grondbeginselen van de democratie met voeten wordt getreden?? Wat hebben we nog aan de pers als deze zich opstelt als woordvoerder van de overheid (en de VN) en daarmee tot een soort agitprop verwordt??

 3. Het is opmerkelijk dat Rutte een jaar of 2 geleden (het spijt me, ik weet niet exact wanneer) vitamine D uit het pakket heeft laten verwijderen. Ik kreeg D in combo met kalk (Calcichew) op recept en herinner me de affiches in de apotheek over deze zoveelste streek van de roverheid. Overigens gebruikt een van mijn artsen zelf preventief een hoge dosering D om weerbaar te blijven in de corona strijd. (Hij fluisterde toen hij het zei en een tweede keer schreef hij het op ipv het te zeggen. Echt veelzeggend.)

 4. Monica 2.05 u.
  Die ADH’s zijn inderdaad te laag. Bij vitamine D kan ongestoord een vele malen hogere dosis genomen worden en dat is ook aan te bevelen. Maar bij seleen ligt dat anders. Boven 1,5 mg per dag is het toxisch en begint haarverlies, diarree, enz. op te treden. Dan is 200 mg per dag onverantwoord.

 5. Reactie op Reageerbuis > de aangegeven hoeveelheden zijn inderdaad hoger dan de ADH, echter deze zijn door de pharmacie bewust aan de (zeer) lage kant gehouden. Ze verkopen natuurlijk ook nog graag andere pillen/medicijnen. Lees het boek van Gabor Lenkei – CENCUUR, Wat u niet mag weten over uw gezondheid. Hij komt echt met veel hogere eenheden vitaminen en mineralen per dag om je lijf optimaal te laten functioneren. Geen verkoudheden meer en veel fitter.

 6. De opgegeven hoeveelheden kloppen niet met de Dagelijkse Referentie Inname (DRI) of Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH).
  Tweemaal 500 microgram vitamine C per dag, dus 1 mg, is veel te weinig; DRI = 80 mg en ADH = 75 mg.
  Voor Se: DRI = 55 mcg en ADH = 65 mcg; 200 mg is dus een factor 3000 te hoog!

 7. Vitamine D vind je niet enkel in pillen en zonlicht. Vitamine D zit ook in een gezonde , natuurlijke voeding. Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine. Je vindt ze in volle melk , kaas , boter , vette vis…

 8. Melatonine remt de over reactie van het immuunsysteem. Overdag zonlicht, ’s avonds schemeren voor het slapengaan. Geen led of tl licht maar ouderwetse gloeilampen, dit in verband met aanmaak melatonine

 9. Goed Artikel en Goed doordachte reacties. Gezondheid van lijf en leden is een groot cadeau van de Schepper die ik daar iedere dag voor Dank.

  Gezondheid verdwijnt door een roekeloze levensstijl. Wanneer Rust Regelmaat Reinheid met voeten getreden worden dan moet men zich niet verbazen dat bezoeken aan artsen en ziekenhuis in het verschiet liggen.

  Een dagelijks menu zoals JHWH 4000 jaar geleden al voorschreef aan de Israëlieten
  [Leviticus 11] Geboden/Verboden van voedsel moeten ter harte genomen worden.
  Wat goed is voor de Jood blijkt ook goed voor mij niet-Jood.

  Eet Zilvervliesrijst en geen witte rijst. Dr. Moerman uit Vlaardingen.

  Lees het Boek Spreuken. Eet honing mijn zoon. Bij hartkloppingen neem een handje ongezwavelde Rozijnen en vertel mij uw bevindingen. Heb al mijn tanden en kiezen nog.

  Eet regelmatig worteltjes en winterpeen Vitamine A voor een goed zicht…
  Piloten en Chauffeurs weten er alles van.

  Matigheid in alles, obeisitas is hinderlijk en dodelijk, een glas wijn p/dag is goed voor de maag leerde de Apostel Paulus al..Jeshua veranderde water in WIJN zonder sulfiet. Johannes 2.

  Paulus…1 Timoteüs 5:23 (NBG51) Drink voortaan niet alleen water, maar gebruik een weinig wijn voor uw maag en voor uw gedurige ongesteldheden.

  Prediker 2:3 (NBG51) Ik [Salomo] stelde bij mijzelf een onderzoek in door mijn lichaam met wijn te verkwikken – terwijl mijn geest de leiding behield door de wijsheid – en het onverstand aan te hangen, TOTDAT ik zou ontwaren, wat de mensenkinderen het Beste kunnen Doen onder de hemel gedurende de Weinige Dagen van hun leven….[…] lees zelf maar verder.

  Lees het boek Prediker van Salomo voor nog meer goede tips. Shalom Ramshoorn.

 10. Big Pharma verdient niets aan producten die ze niet kunnen patenteren. Vandaar dat de Codex Alimentarius in het leven is geroepen op advies van IG Farben. Ook in ons land is de Codex van kracht. Je kunt zeer hoge boetes krijgen als je gezondheidsclaims toeschrijft aan producten zonder zg wetenschappelijk bewijs. Voor goedkope natuurproducten is dat bewijs te kostbaar. Allerlei chemische rotzooi van Big Pharma krijgen het predikaat medicijn, terwijl ze gewoon dodelijk zijn, maar dat vindt de Gezondheidsraad niet erg. Neem bv chemo. Peter Goetsche heeft het schokkende boek “Dodelijke medicijnen “, hierover geschreven. Hij noemt Big Pharma terecht georganiseerde misdaad. Bij Corona zien we hetzelfde gebeuren. Levensgevaarlijke, dure vaccinaties worden door de overheid gepromoot, terwijl HCQ nog steeds verboden is. Een grof schandaal, dankzij een corrupte overheid en slap parlement.

 11. De streefwaarde vitamine d is die van natuurvolken rond de evenaar, te veel vitamine d geeft risico op verkalking, vitamine d combineren met k2. Zink slik je in combi met koper, een factor die veel over het hoofd wordt gezien is boron/borium. Te veel vitamine d is ook niet goed, je kan particulier bloed laten prikken om te zien welke waarde je hebt. Tachtig is prachtig maar tussen de 80 en 120 is beter .

 12. Dat klopt @Krit Noot,

  ik heb bijvoorbeeld nooit de griepprik genomen omdat ik niet weet wat griep is en of het wel bestaat.
  Ik was weleens ziek, maar was dat griep?
  Beschrijf griep…
  Maar door te lezen dat er veel ouderen aan sterven, geloof ik wel dat het bestaat.

 13. Leg me eens uit hoe ja anders de griep bestrijd ? Want dit is gewoon influanza…

 14. En ondertussen heeft onze grote vriend B. Gates het plan opgevat om de zon te dimmen (echt waar ..), “om de aarde te beschermen tegen opwarming.”

  Of zou het juist andersom zijn? Want de zon dimmen zorgt immers ook voor minder zonlicht = minder vitamine D. En op de één of andere manier vertrouw in meneer Gates’ motieven nooit zo …

  https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-9392641/Bill-Gates-wants-spray-millions-tonnes-CHALK-stratosphere.html

  https://www.forbes.com/sites/arielcohen/2021/01/11/bill-gates-backed-climate-solution-gains-traction-but-concerns-linger/?sh=4c190ef1793b

 15. DDR praktijken in Duitsland. De rechter uit Weimar die de maskerplicht en het verplichte testen op scholen beoordeelde als onrechtmatig, heeft huiszoeking gekregen. Zowel zijn bureau, als zijn huis als zijn auto werden onderzocht. Zijn handy werd in beslag genomen. Dit is toch nauwelijks te geloven. En dan veroordeelt Duitsland een land als Polen b.v. omdat de rechtsspraak er niet onafhankelijk zou zijn.
  https://reitschuster.de/post/nach-entscheidung-gegen-masken-in-schulen-durchsuchungsaktion-bei-weimarer-richter/
  Waarom vindt de pers het zo’n goed idee dat de grondbeginselen van de democratie met voeten wordt getreden?? Wat hebben we nog aan de pers als deze zich opstelt als woordvoerder van de overheid (en de VN) en daarmee tot een soort agitprop verwordt??

 16. Voeg jodium toe aan de spuit, en we kunnen beschermd de kernoorlog in. 🙂
  Concurrenten kunnen zich onderscheiden door vitamine b, c en d toe te voegen.. lmao.
  Mondkapje FFPnuke zou dan welkom zijn, hoewel de wetenschap het dan nog eens moet worden over de werking en effect daarvan. rofl.

  Vitamine d3 maakt de mens inderdaad minder vatbaar voor luchtweginfecties en de gevolgen bij wel besmetting zijn minder. Hoeveel aan suppletie men nodig heeft is voor een ieder anders en heeft te maken met de plaats waar men woont, huidskleur, leeftijd, voedingspatroon en leefgewoonte. Een 25 hydroxivitamine-d test biedt uitsluitsel hierover.

 17. waar Murray naar verwees, bleek een rol te spelen tijdens de pandemische varkensgriep in 2009. Een recensie uit 2010 4 , 5 in PLOS Medicine, geleid door Dr.Danuta Skowronski, een Canadese influenza-expert bij het Centre for Disease Control in British Columbia, vond dat het seizoensgriepvaccin het risico van mensen om ziek te worden met pandemische H1N1-varkensgriep verhoogde en resulteerde in meer ernstige ziektes.
  Mensen die het driewaardige griepvaccin kregen tijdens het griepseizoen 2008-2009 hadden tussen 1,4 en 2,5 keer meer kans om besmet te raken met pandemische H1N1 in de lente en zomer van 2009 dan degenen die het seizoensgriepvaccin niet kregen.
  Om de bevindingen dubbel te controleren, voerden Skowronski en andere onderzoekers een vervolgstudie uit bij fretten. Hun bevindingen werden gepresenteerd op de Interscience-conferentie van 2012 over antimicrobiële middelen en chemotherapie. Destijds gaf Skowronski commentaar op de bevindingen van haar team en vertelde MedPage Today: “Er kan een direct vaccineffect zijn waarbij het seizoensvaccin enkele kruisreactieve antilichamen induceerde die het pandemische H1N1-virus herkenden, maar die antilichamen waren op lage niveaus en waren niet effectief in het neutraliseren van het virus. In plaats van het nieuwe virus te doden, kan het zijn intrede in de cellen vergemakkelijken. ”
  In totaal hebben vijf observationele onderzoeken die in verschillende Canadese provincies zijn uitgevoerd, identieke resultaten opgeleverd. Deze bevindingen bevestigden ook voorlopige gegevens uit Canada en Hong Kong. Zoals de Australische deskundige op het gebied van infectieziekten, vertelde professor Peter Collignon aan ABC News: 7
  “Er zijn enkele interessante gegevens beschikbaar die suggereren dat als je wordt geïmmuniseerd met het seizoensvaccin, je minder brede bescherming krijgt dan als je een natuurlijke infectie krijgt … Het kan zijn dat we onszelf pervers stellen dat als er iets heel nieuws en smerigs gebeurt, mensen die zijn gevaccineerd in feite vatbaarder zijn dan het krijgen van deze natuurlijke infectie. ” Gaan we hetzelfde zien bij corona?

 18. Kunnen die 220 wetenschappers dan ook even bewijs voorleggen van het bestaan van het virus, dmv verifieerbare code, foto of isolaat ?
  Gecontroleerde oppositie ten voeten uit, om een discussie op gang te trekken en de aandacht af te leiden van de ene – bovenstaande -vraag die echt telt

 19. Ik lees heel veel reacties hier die erover gaan dat Corona niet bestaat. Velen claimen dat het griep is.
  Maar wie zegt of bewijst dat griep wel bestaat?

 20. Claus Schwab, slikt zelf 5000 IE. vitamine D per dag.
  In het geniep.
  Ik heb er net mijn vitamine d-kuur opzitten.
  D-cure, dat kan je halen in de apotheek.
  Als je het zwaarste neemt, dan krijg je drie flacons van elk 100 000IE. per capsule.
  Het is dan ook een echte kuur.
  Één flacon per week.

 21. Als de R in de maand is: neem levertraan. Niet die visolie capsules, maar echte pure levertraan.

 22. Al die alarmerende berichten uit India. Je hoort alleen maar cijfers, maar die cijfers brengt men niet in verhouding tot de totale populatie. India schijnt nog onderaan te staan qua cijfers per 100.000 inwoners: https://twitter.com/hansvantelling/status/1386615509953753094
  Natuurlijk is het vreselijk om te sterven aan verstikking. Maar laten we niet vergeten dat vooral de armere landen zwaar getroffen worden door het platleggen van de economische activiteiten.
  Juist de armeren krijgen voedseltekorten en daarmee een tekort aan gezonde lichamelijk weerstand tegen infecties. Dat verhaal moet de pers ook vertellen.
  Het zou me niet verbazen als veel ziektegevallen zijn terug te voeren op overheidsbeleid van het sluiten van de economie. Het is al uitgerekend dat juist de arme bevolking hier het slachtoffer van wordt.
  Dagelijks krijgen we cijfers te horen over de ziekenhuisopnames, als eerste op het nieuws. Maar NOOIT hoor je over de aantallen die weer genezen zijn en ontslagen worden uit de ziekenhuizen. Daardoor krijgt Jan Publiek een totaal verkeerd beeld van de situatie! Onbewust telt hij alleen maar de dagelijks genoemde ziekenhuisopnames.
  Ook horen we niet of het personeelstekort veroorzaakt wordt door quarantaineplicht.
  En of het beddentekort wordt veroorzaakt doordat men bedden gereserveerd moet houden voor Covid19-patiënten.
  Het is alleen maar angst aanjagen.
  Sinds corona kunnen we de overheden en de pers dus niet meer vertrouwen.
  Een Britse BBC verslaggeefster brengt de gigantische protesten in Londen (zeker honderdduizenden) zelfs in verband met anti-semitische groepen! Hoe leugenachtig kun je verslag geven. Alsof het opkomen voor de grondrechten ook maar íets daarmee te maken heeft.
  En als we Gommers horen praten, gaat het over een mogelijk scenario, maar verder is er geen touw aan vast te knopen. Ik begin echt te twijfelen aan die verhalen over de overbelasting.
  We betalen een enorm bedrag aan premie voor de ziekenzorg, maar wat een waanzin dat we allemaal moeten stoppen met normaal leven om de ziekenzorg te ontzien! Is de zorg ook al zielig????

 23. En zo hebben 220 wetenschappers waaronder de helft professoren het dus mis.
  Immers, Covid bestaat niet, is ook niet aan te tonen, en daarom kan je het dus ook niet genezen met vitamine D

 24. Het is allemaal zo voorspelbaar en vermoeiend. Elk najaar stijgen de luchtweg-infecties, rond deze tijd verdwijnen ze.

  Gaan goedgelovigen dankzij een spuit met Essence of SARS juist nu hun bloedplaatjes opofferen voor een duurgekochte voorraad antilichamen die na de zomer waarschijnlijk al weer weg is: bizar.

  Rest de vraag of we voldoende hebben aan 107 crematoria in Nederland om de hoeveelheid niet-levensvatbare auto-immune mutanten te verwerken. Maar in Rotterdam komt er in juli gelukkig weer een bij: regeren is vooruitzien.

 25. Het kabinet en andere regeringsleiders willen geen oplossingen. Dat gaat ten koste van hun winst.
  Nee, spuiten moet en zal gebeuren.
  Gelukkig is praktisch iedereen wakker en begint het tegengeluid steeds harder te klinken.

 26. Ik neem reeds jaren vitamine D van capsules dus niet in pillen, die ik neem komen rechtstreeks in het bloed. Ze kosten helemaal niet veel, en het is heel gezond. Ik ben al weinig ziek geweest. Vitamine D is cruciaal voor je immuunsysteem en voor je botten ( geen schoenen)! Zeker als je al wat ouder wordt maakt je lichaam minder vitamine D aan. Ik neem ook regelmatig vitamine B in die met pillen bij de apotheker dus niet in een biowinkel die zijn van minder kwaliteit. Ook de vitamines bij Kruidvat zijn van minder kwaliteit en teveel met kleurstoffen. Shalom

 27. Men krijgt griep door vitamine D tekort. Thans hoop ik dat iedereen wel weet dat corona niet bestaat…

Comments are closed.