‘Roemeense longarts geneest 100% van 1000 corona patiënten met simpele medicijnen’

—————————————————————————————————————————————–

‘Grove fouten gemaakt met beademing corona patiënten, die daar juist door zijn gestorven’

—————————————————————————————————————————————–

De Roemeense longarts Flavia Groşan (foto) zegt 100% van zo’n 1000 corona patiënten te hebben genezen met behulp van simpele en goedkope medicijnen. Ze moest eind maart haar claims voor het Bihor Medische Tuchtcollege toelichten, maar werd vanwege haar aantoonbare successen vrijgesproken van foute praktijken. Groşan, die in de stad Oradea (bij de grens met Hongarije) woont, is al enige tijd een veel geziene medicus in de Roemeense media, waar ze steeds zware kritiek uit op het gevoerde beleid.

De longarts, die 20 jaar ervaring heeft, behandelt corona in alle fasen als een ‘atypische longontsteking’. Volgens Groşan zijn er grove fouten gemaakt met het (overmatig en/of geïntubeerd) beademen van corona patiënten, waardoor velen volgens haar onnodig zijn gestorven. Teveel zuurstof over te lange periodes kan namelijk tot longoedeem lijden, waardoor patiënten kunnen overlijden. Intubatie is nòg gevaarlijker (want daarmee worden de toch al aangetaste longblaasjes ‘opgeblazen’, met de dood als gevolg. Zie o.a. ons artikel van 7 juni 2020: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten).

Volgens Groşan moeten corona patiënten daarom minder zuurstof krijgen, in ieder geval niet meer dan ze nodig hebben. Ze geeft haar patiënten onder meer het ontstekingsremmende antibioticum clarithromycine, wat een krachtigere vorm is van het in Nederland bekende azitromycine, en tevens de reden dat ze deze zwakkere variant liever niet gebruikt. Ze past clarithromycine al 10 jaar lang met groot succes toe bij patiënten met zowel virale als atypische longontstekingen.

‘Geef geen codeïne, dan lopen de longen vol en kunnen ze niet meer ademen’

Ze waarschuwde tegen het voorschrijven van Kaletra (anti-HIV medicijn, lopinavir) en codeïne aan Covid-19 patiënten, omdat die de symptomen alleen maar erger zouden maken. Een aantal verplegers in het ziekenhuis waar ze werkt merkten dit op en stopten met het toedienen van deze middelen. Artsen waren vervolgens verbaasd dat het met deze patiënten veel beter ging, en ze ook geen diarree kregen.

Codeïne gaat hoesten tegen, maar daardoor kunnen patiënten juist stikken in hun eigen longslijm, zo legde ze uit. Omdat hun longen vollopen raken velen in paniek als ze merken dat ze amper meer adem kunnen halen. ‘En dan krijgen ze pijnstillers en worden ze aan de beademing gelegd. Nou, dan kan alleen goddelijke genade hen nog redden!’

‘Jammer dat mensen zo snel naar ziekenhuis gaan terwijl ze thuis kunnen genezen’

De Visegrad Post plaatste een (vertaald) interview met Groşan waarin ze het zei te betreuren dat zieke mensen meteen naar het ziekenhuis willen of moeten, terwijl ze met eenvoudige medicijnen gewoon thuis kunnen herstellen en genezen.

In haar eigen familie genas ze met haar protocol vijf mensen in de leeftijd van 37 tot 97 van corona. Hoewel haar collega longartsen haar behandeling nog steeds afwijzen en de media haar ronduit vijandig bejegenen, is ze bij het Roemeense volk enorm populair geworden. (1)

Artsen VS, Italië, Groot Brittannië constateerden vorig jaar hetzelfde

Artsen en verplegers in de Verenigde Staten, Italië, Duitsland, India en Groot Brittannië constateerden een jaar geleden al dat extreem veel corona patiënten die op de IC belanden en aan de beademing worden gelegd, sterven. Het Journal of the American Medical Assocation (JAMA) publiceerde ongeveer een jaar geleden een studie waaruit bleek dat maar liefst 88% van alle corona patiënten die in New York aan de beademing werden gelegd overleden.

De video van de in New York werkzame IC arts dr. Kyle-Sidell, die net als Flavia Groşan constateerde dat corona patiënten volgens hem niet aan een virusinfectie, maar een longontsteking leden, en daarom volkomen verkeerd werden behandeld waardoor verreweg de meesten van hen stierven, werd na korte van YouTube verwijderd.

De Britse Daily Mail publiceerde op 17 april 2020 een reactie van een bejaard echtpaar , David en Sally, dat met corona werd opgenomen, maar als enige weigerde aan de beademing te gaan. Volgens het echtpaar ging iedereen op de afdeling dood, behalve zij.

(Let op! Ik ben geen medicus en doe slechts verslag. Ga nooit op eigen houtje experimenteren met medicijnen, en overleg altijd met een arts!)

 

Xander


(1) Algora Blog

Zie ook o.a.:

2020:
07-06: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten
29-05: Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep (/ Duitse en Amerikaanse longexperts: Influenza A in ontwikkelde wereld al jaren belangrijkste oorzaak van sterfte door longontsteking)
25-05: Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden
05-05: Weer een verpleegkundige in New York die spreekt van ‘medisch wanbeleid’ en ‘moord’
30-04: Schokkende conclusie medisch vakblad: 88% corona patiënten aan beademingsapparaten sterft

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. Ik vind het heel erg dat een patiënt die door de huisarts doorgestuurd was met hartproblemen in het ziekenhuis niet werd geholpen omdat hij wegens zijn ziekte geen mondkap[je op kon zetten
  de cardioloog stuurde de man weg zonder ook maar een enkele blik op hem te hebben geworpen
  deze man is overleden op de parkeerplaats van het ziekenhuis
  zelf ben ik ook iemand die geen mondkapje op hoef wegens mijn gezondheid….maar ik word geweigerd in winkels en aangezien ik alleenstaande ben moest ik mij aanpassen en draag nu zo nu en dan een in mijn ogen overbodige mondkapje..maar als het personeel ziet dat ik hem even iets optil omdat ik anders geen lucht krijg word ik uit de winkel gezet
  met name de Jumbo heeft zijn personeel niet verteld dat een verklaring van de huisarts voldoende moet zijn om zonder mondkapje te winkelen
  Maar dat je zelf in het ziekenhuis niet word geholpen geeft wel aan dat de meeste zijn gehersenspoeld door degene die eigenlijk voor onze gezondheid moeten zorgen

 2. @aj
  Deze virusinfectie gaat vaak gepaard met bacteriële infectie, die door antibiotica bestreden moet worden, anders kan daardoor sterfte optreden!

 3. Het komt mij veelal ter ore dat de gut menschen het vaccineren doen om de oude van dagen te beschermen. Als tachtig jarige plebejer heb ik daar een ding van geleerd vertrouw geen gut menschen en tegenwoordig de huisarts ook niet meer. Feitelijk ben ik wel blij met die corona, De gutmenschen en de huisarts kunnen, wat mij betreft nu allebei de pot op. Voor de Tia die ik ruim een jaar geleden kreeg werden alle afspraken voor behandelingen in het ziekenhuis, per brief, afgezegd met de coronasmoes. Achteraf gezien maar goed ook, want wat moet daaraan doen? De huiarts schreef mij bloedverdunners voor en pillen voor het hart. Nadat ik de bijsluiters doorgelezen had bleek dat die combinatie gevaarlijk was. Ik heb ze dan ook niet gebruikt. Bovendien kunnen die abracadabra verkopers aan deze oude man nu niets meer kwijt. Die Iraanse dame in een van Xander artikels verwoorde het zeer goed toen het had over de onbekende vijanden zoals: pastoors, dominees psychiaters en wat de universiteiten nog meer voor droomverkopers bij de werkende mens op zijn dak sturen om zijn zuur verdiende centen afhandig te maken. De wettelijke verplichting om iedere maand 150 euro op te hoesten voor de ziekenverzekering zie ik nu als pure diefstal. Ik stond met een been in het graf en Rutte zette mijn andere been op een stuk zeep. Het gaat mij goed en haal ik wellicht de honderdvijftien die wij allen behoren te halen zonder dat legioen universitaire onzinnigen.

 4. Mo 16/04/2021 om 4:43 pm
  Het Zuyderland:
  Misselijk makende propaganda, om vaccinatie bereidheid, kent absoluut geen grenzen meer.
  Het zaaien van angst voor de dood is hun enige vaccinatie verkoop strategie, dus trap er niet in.

  En de grootste criminelen zitten bij het RIVM en de Inspectie die niets anders doet als 150.000 euro boete oplegt aan artsen die het wagen nog geneesmiddelen voor te schrijven en zo zetten de door de BG Foundation omgekochte medici hun verhaal in elkaar! Osterhaus van Dissel..alemaal miljonair thans..walgelijk!

 5. Reeds in 2005, dus meer als 15jaar geleden ,zei Dr.Fauci in een medische rapport,dat Hydroxychloroquine ziektes door corona virussen kon voorkomen en genezen. Nu zegt hij het tegenovergestelde, we worden bedrogen. Zie video: https://tinyurl.com/rz2s4x6m

 6. Wij namen Strepfen en paracetamol of andere pijnstillers, ik gebruik ook Plaquenil en vitamine D in een hoge dosering. We hebben gewoon uitgeziekt en zijn met iets minder dan een maand allemaal hersteld. Dit was aan het prille begin van de coronagekte.

  Ludwig schreef:
  16/04/2021 om 6:20 pm
  Geen codeïne? Een maand geleden had ik vele weken ademhaling problemen kortademigheid veel hoesten, als invalide zit ik toch meestal thuis dus was daarom niet naar dokter geweest.
  Ik nam strepsils met codeïne van de apotheker om beter te kunnen ademen.
  Nu voel ik mij terug goed ik kan terug ademen en veel minder hoesten.
  Ik heb dit gewoon uitgeziekt gelijk een griepje.
  Men beweert als je met zulke symptomen het ziekenhuis binnen gaat je in een lijkzak terug buiten komt.
  En als je niets zegt en dit gewoon thuis uitziekt je na een maand terug gezond bent.
  Het kan bij mij ook gewoon griep geweest zijn.
  Het was alleszins een griep die een dikke maand heeft geduurd
  Wie weet hebben we allemaal al coronna gehad zonder dat we het beseften en zijn we nu immuun.
  Dus nu voel ik mij al een dikke maand beter en als het coronna zou geweest zijn?
  Dan zou ik nu immuun zijn:-)

 7. Ik heb mij van begin af aan afgevraagd of deze lui geen beroepseer hebben gezien ze meehelpen de totale wereldbevolking te misleiden. Maar ik heb na vier misdiagnoses (in dit land) geleerd dat velen arrogant en onbehulpzaam zijn en dat ik niet op hun oordeel moet vertrouwen. Ik schrijf mijn herstel of gedeeltelijk herstel toe aan de genade van de Heere.

  DzVzTkM schreef:
  16/04/2021 om 7:52 pm
  Ook daar zie je het wantrouwen t.a.v. een zelfstandig denkend arts.
  Gelukkig is het daar nog hoor en wederhoor.
  Hier is het kop dicht anders boete etc, de artsen kennen de maatregelen maar al te goed.
  Gewoon een hoge boete opleggen dan houden ze hun kop wel.
  Een ziekmakende ontwikkeling, die de maatschappij door gebrek aan kennis kapot maakt..
  Waar is de sociale bewogenheid van deze lieden, hun ervaring en vakkennis?

 8. Wat pakkend dat ze dat zei, dat van goddelijke genade.
  Als zelfs bij de genade Gods een bejaarde vrouw met een longziekte van ‘corona’ kan herstellen zonder zuurstof, zonder consultatie van de huisarts, zonder de gang naar een ziekenhuis, waar hebben we het dan nog over?
  Overigens blijkt nu wel weer hoe onbekwaam het liberaal onderwijs ons maakt. Artsen en andere zorgverleners kunnen nog niet eens influenza herkennen.

 9. De vraag is wat je in het artikel niet leest, met welke medicijnen geneest ze de mensen? Shalom

 10. Godfree the Firm 16/04/2021 om 10:04 pm
  Zeer veel dank voor de link:

  https://m.youtube.com/watch?v=4iNP-cljvUo

  Een fenomenaal genie Dr.Peter Gariaev, Nobel kandidaat, moleculair bioloog, over het wave genoom. ( Velen geloven dat deze Russische kandidaat Nobelprijswinnaar is vermoord want kritisch op de mRNA vaccins)
  Hij begon zijn talloze lezingen met citeren uit Johannes 1 In den beginne was het Woord en het Woord was bij God… en het Woord is vlees geworden…Dr. Gariaev begreep dat er leven was in ieder woord en dat alles komt van ‘ goddelijk bewustzijn’ .
  Het gaat over fundamenteel onderzoek op het gebied van electro-magnetische communicatie tussen levende cellen in weefsels. Het Wave Genome.

  In de heldere video ( Engelstalig) wordt ook een Nederlandse cardioloog , Dr. Pim van Lommel ( Rynstate zkh Arnhem ) die het boek geschreven heeft:
  ‘ Eindeloos bewustzijn ‘ .Een wetenschappelijke visie op de bijna-dood ervaring

  In ‘Eindeloos bewustzijn’ legt van Lommel stap voor stap uit hoe mensen die klinisch dood zijn toch zon indringende ervaring kunnen hebben. Hij doorspekt zijn betoog met verhalen van mensen die een BDE hebben meegemaakt. Met de meesten van hen heeft Van Lommel persoonlijk contact gehad. Volgens Van Lommel is de heersende, materialistische visie van artsen, filosofen en psychologen op de relatie tussen hersenen en bewustzijn te beperkt is om het verschijnsel te kunnen duiden. Er zijn goede redenen om aan te nemen dat ons bewustzijn niet altijd samenvalt met het functioneren van onze hersenen: het kan ook los van ons lichaam ervaren worden.

  Bedankt voor de link. Een brug tussen geloof en wetenschap die maar steeds tegenover elkaar worden gesteld , juist door de ‘wetenschap’ maar waar het niet nodig is de twee tegenover elkaar te stellen aangezien objectieve wetenschap nooit de vijand is geweest van Godvrezend geloof in de Auteur van de Bijbel, O.T. en N.T. en ja dit is op zichzelf een ‘geloofs-axioma’.

  Het boek Henoch:
  https://www.scribd.com/doc/2086963/Book-of-Enoch-Knibb
  Zie ook:
  https://www.wimjongman.nl/nieuws/2020/henoch-deuren-openen.html

 11. Volgens de Duitse nieuwsmedia zou Angela Merkel zich hebben laten vaccineren met AstraZeneca …. . ? (zelf geloof ik hier geen bal van)
  ,, ,, ,, heeft de Duitse regering 200.000 vaccins besteld van 2000 euro per vaccin ….. ,
  ( een ‘standaard’ vaccin kost tussen de 2- en 30 – euro ). Misschien voor the upper ten ….
  Én …. vlgs de universiteit van Oxford bestaat er wel degelijk een correlatie tussen het verklonteren van bloed met :
  1. Biontech / Pfizer. 2. Moderna. 3. AstraZeneca .

 12. Voor het geval u het gemist heeft, en voor het geval u het wilt bekijken, hier is Geert Vanden Bossche, die uitlegt: ( YouTube, Engels)

  https://www.youtube.com/watch?v=ZJZxiNxYLpc&t=2128s

  • Waarom het COVID-vaccin zoveel druk op het virus uitoefent dat het sneller muteert en dodelijker wordt.
  • Waarom de COVID-vaccins vaccin-resistente virussen kunnen creëren (vergelijkbaar met antibiotica-resistente bacteriën).
  • Waarom we, vanwege eerdere problemen met antilichaam-afhankelijke versterking, in de komende maanden/jaren te maken kunnen krijgen met massale aantallen slachtoffers.
  Als u een tweede, en langer, interview met Vanden Bossche wilt zien/lezen, waarin hem een aantal pittige vragen werden gesteld, kunt u dit bekijken. Als de helft van wat hij zegt uitkomt, zouden deze vaccins wel eens de slechtste uitvinding aller tijden kunnen zijn. En ik kan mij ook persoonlijk tegen COVID-19 vaccins uitspreken.

 13. @ Ludwig, Ja we hebben allemaal allang corona gehad, het is namelijk een verkoudheidsvirus, we hebben allemaal met een snottebel in de zandbak gezeten, dus no worries zolang je je maar niet laat vaccineren,..
  Pharma is al zeker 30 jaar bezig met het proberen te ontwikkelen van een vaccin tegen corona, met steeds hetzelfde resultaat, 100% van de geënte proefdieren sterft na herbesmetting met het virus…

  O ja, en dan heb ik het nog niet gehad over genmanipulatie en mrna;
  Wisten jullie dat dna een heel bijzonder liquid crystal is?
  Dat dna waarschijnlijk onze brug is met de goddelijke dimensie?
  Zoek maar eens naar PHANTOM DNA op het internet, de russische geleerden die hiermee bezig waren hebben ook ontdekt dat je dna op afstand kunt overschrijven.
  Sterker nog zij hebben dit gedaan, voorwaarde is wel dat de ontvanger genoeg gelijkwaardig of gelijkend dna draagt om het GEPROJECTEERDE hologram te ontvangen.
  Over niet al te lange tijd hebben alle overlevende gevaccineerden waarschijnlijk genoeg zichzelf replicerend dna van de abominabele cellijn mrc5 en hek 293 om een geslaagde dna projectie uit te voeren…
  Zie ook wave genetics en dr gariaev.
  Kleine introductie video
  https://m.youtube.com/watch?v=4iNP-cljvUo

  Deze kennis is al decennia oud, men is tegenwoordig al veel verder, reken maar dat men een doelgericht plan heeft met de mrna vaccins.

  Zij die oren hebben horen, zij die ogen hebben zien.

  God Bless.

 14. Enige opmerkingen die tot nadenken stemmen betreffende de pLandemie.
  – In de jaren ’90 was er plotseling het syndroom van Kreutzfeld-Jacob, de gekkekoeienziekte.
  – Enkele jaren geleden werd verkondigd dat het aantal Alzheimerpatiënten in de toekomst sterk zal stijgen.
  – Nu, tijdens het vaccineren tegen Het Virus, waarschuwen medisch specialisten dat de coronavaccins op termijn Kreutzfeld-Jacob en/of Alzheimer kunnen veroorzaken bij vele gevaccineerden.

  Is er een verband?
  Was het optreden van Kreutfeld-Jacob een medisch experiment op de bevolking via dieren vooruitlopend op het huidige vaccin?
  Waarom kondigde men onlangs aan dat het aantal Alzheimerpatiënten sterk gaat stijgen en was dit een aanloopje naar de potentiële gevolgen van coronavaccins?

  Alles blijkt vooraf te worden geopenbaard namelijk, alleen wordt het door de bevolking onwaarschijnlijk gevonden en nauwelijks overdacht.
  Wie er de aandacht op vestigt wordt een complotdenker gevonden.

 15. Ik ben benieuwd door wie deze arts dan is aangeklaagd. In Nederland kunnen dacht ik alleen direct belanghebbenden een tuchtklacht indienen tegen een arts, zoals bijvoorbeeld patiënten die zich fout behandeld of bejegend voelen, en dat lijkt me hier juist niet het geval. Als hier in Nederland een arts zoiets zou durven wordt hij of zij direct door de inspectie van bed gelicht, op staande voet ontslagen en levenslang geschorst. Komt nooit meer aan de bak. Om een voorbeeld te stellen voor anderen, een effectieve strategie, want medici in NL zijn bange, volgzame, autoriteitsgevoelige brave schoothondjes die op bevel door een hoepel springen. Daar is een heel systeem controlerende ambtenaren voor opgetuigd.

 16. Ook daar zie je het wantrouwen t.a.v. een zelfstandig denkend arts.
  Gelukkig is het daar nog hoor en wederhoor.
  Hier is het kop dicht anders boete etc, de artsen kennen de maatregelen maar al te goed.
  Gewoon een hoge boete opleggen dan houden ze hun kop wel.
  Een ziekmakende ontwikkeling, die de maatschappij door gebrek aan kennis kapot maakt..
  Waar is de sociale bewogenheid van deze lieden, hun ervaring en vakkennis?

 17. Antibioticum clarithromycine.
  Een antibioticum werkt toch niet bij een virusinfectie?

 18. Tom schreef:
  16/04/2021 om 5:21 pm

  Klopt maar half, er zijn immers geen corona patienten toch?

  Om ze dan te “genezen” is wel heel makkelijk. Hoef je geen dokter voor te zijn.

  Er zijn wel patienten. De vraag is wat ze ziekmaakt.

 19. Geen codeïne? Een maand geleden had ik vele weken ademhaling problemen kortademigheid veel hoesten, als invalide zit ik toch meestal thuis dus was daarom niet naar dokter geweest.
  Ik nam strepsils met codeïne van de apotheker om beter te kunnen ademen.
  Nu voel ik mij terug goed ik kan terug ademen en veel minder hoesten.
  Ik heb dit gewoon uitgeziekt gelijk een griepje.
  Men beweert als je met zulke symptomen het ziekenhuis binnen gaat je in een lijkzak terug buiten komt.
  En als je niets zegt en dit gewoon thuis uitziekt je na een maand terug gezond bent.
  Het kan bij mij ook gewoon griep geweest zijn.
  Het was alleszins een griep die een dikke maand heeft geduurd
  Wie weet hebben we allemaal al coronna gehad zonder dat we het beseften en zijn we nu immuun.
  Dus nu voel ik mij al een dikke maand beter en als het coronna zou geweest zijn?
  Dan zou ik nu immuun zijn:-)

 20. Klopt maar half, er zijn immers geen corona patienten toch?

  Om ze dan te “genezen” is wel heel makkelijk. Hoef je geen dokter voor te zijn.

Comments are closed.