WHO: Pokkenvaccin triggerde AIDS – staat hetzelfde nu opnieuw te gebeuren met de apenpokken?

—————————————————————————————————————————————–

Experts gaven verband tussen vaccins en AIDS niet openlijk toe vanwege angst voor gevolgen voor andere vaccinatiecampagnes – WHO: 95% apenpokken besmettingen zijn homoseksuele mannen

—————————————————————————————————————————————–

Sinds eind 2021 hebben we een groot aantal artikelen gewijd aan het ontstaan van ‘VAIDS’, vaccinatie-AIDS. Al in 1987 onderzocht de WHO wetenschappelijk bewijs dat de massa vaccinaties met het pokkenvaccin de AIDS epidemie hebben getriggerd. Van de Covid-19 mRNA nanotech gentherapie injecties is inmiddels uitvoerig aangetoond dat deze V-AIDS kunnen veroorzaken. Dreigt 35 jaar later hetzelfde te gebeuren met het vaccin tegen apenpokken, dat overigens 99% mannen treft waarvan 95% homoseksuelen (3)?

Wetenschappers en artsen wisten al in de jaren ’80 dat het Vaccinia vaccin tegen de pokken andere virussen kan activeren. Overigens geldt dat vermoedelijk ook voor alle andere vaccins. Een WHO adviseur verklaarde 35 jaar geleden tegen de London Times dat ‘ik aanvankelijk dacht dat het toeval was, totdat we de laatste bevindingen over de reacties die Vaccinia kan veroorzaken bestudeerden. Nu geloof ik dat de pokkenvaccin theorie de verklaring is voor de AIDS explosie in Afrika… Door het uitroeien van één ziekte werd een andere omgevormd.’

Uit data van de WHO bleek dat HIV zich het snelst verspreidde in Centraal Afrikaanse landen met de meest intense vaccinatiecampagnes. In Zuid Amerika was Brazilië het enige land dat pokkenvaccinaties verstrekte. Niet toevallig kende dat land (ook percentueel) het hoogste aantal AIDS gevallen.

Pokkenvaccin de boosdoener

Het Walter Reed Army Medical Centre in Washington ontdekte destijds nieuw bewijs hiervoor toen een 19 jarige, al vele jaren kerngezonde rekruut na routinematig tegen pokken te zijn gevaccineerd AIDS kreeg. Het vaccin bleek een slapend HIV virus te hebben geactiveerd. De jongeman werd al na twee en een halve week ernstig ziek, werd in het ziekenhuis opgenomen met meningitis, en stierf kort daarna. Er was geen enkel bewijs dat hij ooit homoseksueel contact had gehad.

De ontdekkingen werden gepubliceerd in het wereldwijd gerenommeerde New England Journal of Medicine (NEJM), inclusief een waarschuwing tegen het plan om gemodificeerde pokkenvaccins te gebruiken om in de Derde Wereld andere ziektes te bestrijden. (Het NEJM sloeg in april 2022 alarm over de veiligheid van de boostershots, waarvan is aangetoond dat deze het immuunsysteem verzwakken en het risico op ADE (antibody dependent enchancement) reacties doen toenemen.)

Artsen die zich jarenlang afvroegen hoe het AIDS mechanisme, dat aanvankelijk als ‘zwak, langzaam en kwetsbaar’ werd beschouwd plotseling veel krachtiger werd en zich als een plaag begon te gedragen, hadden nu eindelijk het antwoord. Het pokkenvaccin was de boosdoener. Veel experts durfden het echter niet openlijk toe te geven uit angst voor de reactie van het publiek op andere vaccinatiecampagnes.

Al in jaren ’80 bekend dat vaccins immuunsysteem verzwakken en infecties activeren

Dit is een krachtige implicatie dat men al in de jaren ’80 heel goed op de hoogte was van het feit dat vaccinaties het immuunsysteem tegen veel ziekten juist verzwakken, zoals later in tal van onafhankelijke onderzoeken werd bevestigd. Zo zijn vaccinaties rechtstreeks in verband gebracht met de explosieve toename van autisme, auto-immuun stoornissen en een omvangrijk scala aan chronische ziekten.

Dr. Robert Gello, de ontdekker van het AIDS virus in de VS, verklaarde tegen The Times dat ‘ik al jaren zeg dat het gebruik van live vaccins zoals dat tegen de pokken een slapende infectie zoals HIV kan activeren.’ We hebben het woord zoals schuingedrukt, om te benadrukken dat vaccins dus ook andere virussen, pathogenen en ziekten kunnen triggeren.

Gello voegde eraan toe dat de WHO niets te verwijten viel, omdat dit nog niet bekend was. In de 35 jaar daarna is de WHO er echter lustig op los blijven prikken, wat de Wereld Gezondheids Organisatie misschien wel de meest inhumane en allergevaarlijkste autoriteit ter wereld heeft gemaakt, vooral sinds Bill Gates met zijn miljarden de WHO de facto overnam.

Apenpokken vaccin kan epidemie juist veroorzaken

Dr. Paul Alexander, een Covid-19 Consultant Researcher in onder andere Klinische Epidemiologie die Amerikaanse parlementariërs soms adviseert, waarschuwde in mei dat het inzetten van het pokkenvaccin tegen de apenpokken juist een variola (pokken) epidemie kan veroorzaken. ‘Wees niet zo dom; begrijp dat jullie met de Covid vaccins de immuunsystemen van miljoenen(/miljarden) hebben beschadigd.’

‘Als antwoord op de apenpokken is er geen enkele basis, niet één, zero, voor massale / wereldwijde bevolkingsvaccinatie met enig vaccin,’ zelfs niet voor HIV/AIDS patiënten die tegen Covid zijn geïnjecteerd. Hun immuunsysteem is namelijk dubbel verzwakt door zowel HIV als de ‘verwoestende’ vaccins, waarvan steeds duidelijker wordt dat deze een vorm van AIDS kunnen veroorzaken.’

V-AIDS

In april bleek uit de nieuwste Britse overheidscijfers dat geboosterden inderdaad V-AIDS krijgen ((Zie ook ons artikel van 10-01: UK Health Security Agency data wijzen op aanstaande massale uitbraak AIDS onder gevaccineerden). AIDS (Acquired Immunodeficiency Syndrome) is een algemene term, en krijg je beslist niet alleen door het (veronderstelde) HIV virus. AIDS houdt een stapsgewijze afbraak van het menselijke immuunsysteem in, waardoor op den duur zelfs gewone verkoudheidsvirussen en bacteriën levensbedreigend worden, en ook de natuurlijke defensie tegen andere ernstige ziekten zoals kanker het laat afweten.

Vanwege deze schrikbarende trend besloot de UK Health Security Agency (het Britse RIVM) om deze cijfers niet langer te publiceren (2). Wat niet weet, wat niet deert… totdat het immuunsysteem van steeds meer geboosterden totaal begint te falen, en zij zelfs van gewone huis-tuin-en-keuken bacteriën en virussen, waar ongevaccineerden niet of nauwelijks last van krijgen, doodziek beginnen te worden of zelfs overlijden (zoals een jonge Britse pilote onlangs overkwam in België, waar zij stierf aan een simpele muggenbeet).

Dat zal deze zomer naar verhouding mogelijk nog niet zo opvallen, maar vanaf het najaar, zodra de virussen weer terugkeren, zou de gezondheidszorg wel eens overspoeld kunnen worden met enorme aantallen doodziek geworden mensen, met alle gevolgen (lockdowns, mondkapjes, verplichte injecties) van dien.

‘Vaccinaties’ – het grootste medische bedrog aller tijden?

De kans dat eerlijk zal worden erkend dat niet een nieuwe variant of ander virus (zoals het apenpokkenvirus of het Marburg virus), maar de injecties zelf de oorzaak van zoveel zieken en doden zijn, is nihil. Dat zou talloze politici, parlementariërs en overheidsadviseurs namelijk de kop kosten. Die zullen dus alles doen om het volk allerlei verzonnen oorzaken (zoals het warme weer, teveel TV kijken, pesticiden, fijnstof, etc.) op de mouw te blijven spelden. En laten we eerlijk zijn: daar slagen ze tot op heden helaas prima in.

Maar zeker gezien de gigantische aantallen zieken en doden die de huidige Covid-19 injecties en boostershots hoogstwaarschijnlijk nog zullen veroorzaken is het niet ondenkbaar dat toekomstige generaties snoeihard zullen oordelen over ‘vaccinaties’ – zeker de mRNA nanotech gentherapie injecties tegen Covid-19 – als zijnde het grootste medische bedrog aller tijden, en daarmee een van de grootste misdaden tegen de menselijkheid die ooit zijn gepleegd.

 

Xander

(1) The Times via Wanttoknow.info
(2) The Exposé
(3) Health Impact News

Zie ook o.a.:

08-06: Sudden Adult Death Syndrome nieuw medisch excuus voor enorm aantal jongere vax slachtoffers (/ Vrijgegeven documenten bewijzen dat Pfizer wist dat kinderen Vaccin Syndroom zouden kunnen krijgen)
23-05: Covid expert waarschuwt dat pokkenvaccin tegen apenpokken een epidemie onder gevaccineerden kan veroorzaken
22-05: Hoogleraar (em) Pierre Capel over het apenpokkenvirus: ‘Apenstreken of Broodje Aap?’
20-05: Apenpokken gepland? NTI scenario (2021) gaat uit van 3,2 miljard besmettingen en 271 miljoen doden in 2023
20-05: Bill Gates in interview 2021: ‘Wat als een bioterrorist op 10 vliegvelden de pokken loslaat?’
28-04: Belangrijkste medische vakblad slaat alarm over veiligheid boostershots en waarschuwt voor verzwakt immuunsysteem (/ Nieuwste Britse overheidscijfers wijzen uit dat geboosterden van alle leeftijden inderdaad AIDS lijken te krijgen)
27-04: Doctors for Covid Ethics: De vaccins veranderen brein, hersenen, persoonlijkheid en menselijkheid
26-04: ‘Denemarken schort vaccineren op’; Oogproblemen vaxxers vermoedelijk door hersenbloeding
15-04: Vaxxers shedden grafeenoxide en beschadigen bloed en gezondheid ongevaccineerden’ ( / Pfizer document erkende al vorig jaar bestaan ‘Covid vaccin shedding’ dat via huid-op-huid contact en het ‘inademen van dezelfde lucht’ leidt tot verstoring menstruatie en zelfs miskramen)
14-04: Slangengif en Covid vaccins: Vermenging met reptielen DNA al 5 jaar geleden in dit Nederlandse boek voorspeld
17-03: Nu aangetoond: Boostershots stimuleren afweerreactie tegen uw eigen lichaam, met zeer ernstige gevolgen
19-02: Cijfers officiële WHO databank: Iedere dag sterven 68 mensen door een Covid injectie
07-02: Amerikaanse media berichten over ontdekking super-HIV in Nederland (/ Officiële Canadese overheidscijfers (immuunsystemen dankzij injecties gedegradeerd tot gemiddeld MIN 81%) wijzen op aanstaande AIDS uitbraak onder volledig gevaccineerden )
02-02: Analyse: Dit jaar ruim 62 miljoen doden als explosie hartaandoeningen door Covid vaccins aanhoudt
31-01: Ruim 400.000 spontane abortussen door Covid injecties’
17-01: European Medicines Agency erkent dat boostershots immuunsysteem verzwakken 
10-01: UK Health Security Agency data wijzen op aanstaande massale uitbraak AIDS onder gevaccineerden
03-01: Covid vaxxicide: Amerikaanse verzekeraars melden 40% meer doden in beroepsbevolking

2021:

20-11: Ook data UK Health Security Agency wijzen op verwoesting immuunsysteem door Covid injecties
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?