Bill Gates in interview 2021: ‘Wat als een bioterrorist op 10 vliegvelden de pokken loslaat?’

(Ilustratieve foto van de pokken).

—————————————————————————————————————————————–

‘Apenpokken hebben mogelijk Manhattan, New York bereikt’ – Flashback naar ons artikel van 25 november 2021: ‘Regering VS staat klaar om door Gates aangekondigde ‘Engel des Doods’ pokkenvirus los te laten’ – Apenpokken virus: Gates’ tweede plandemie of weer een angst hoax?

—————————————————————————————————————————————–

11.35 – ‘Wat als een bioterrorist op 10 vliegvelden de pokken loslaat?’ Liet Bill Gates met deze vraag tijdens een Policy Exchange interview in 2021 alvast weten dat de volgende p(l)andemie al werd voorbereid? Heeft hij deze p(l)andemie nu in werking gesteld? Inmiddels hebben de ‘apenpokken’ namelijk ook Manhattan, New York bereikt (1). Wacht ons sneller dan verwacht een nieuwe periode met strenge lockdowns, mondkapjes, en deze keer waarschijnlijk ook voor iedereen verplichte vaccinaties en het massaal in gedwongen quarantaine plaatsen van enorme massa’s mensen?

Op 25 november 2021 schreven we in ons artikel ‘Regering VS staat klaar om door Gates aangekondigde ‘Engel des Doods’ pokkenvirus los te laten dat de miljardair-eugenist ‘overduidelijk nieuwe angst probeert aan te jagen, niet alleen om extra miljarden los te peuteren om de hele wereldbevolking keer op keer te ‘vaccineren’, maar ook als extra argument voor het overdragen van nog meer macht aan de VN en de speciale Pandemie Taakgroep van de WHO (= dus aan hem).’

Op 7 november 2021 berichtten we dat Bill Gates het Westen heeft opgedragen om tientallen miljarden te steken in voorbereidingen (lett. ‘Germ Games‘) voor de volgende p(l)andemie. ‘Deze ‘germ-games’ waar Gates over praat klinken als false flag oefeningen om ‘germs’ (ziekteverwekkers) op de wereld los te laten, en komen in een tijd waarin wij weten dat de globalisten het in hun zieke geesten nodig vinden om een groot deel van de wereldbevolking uit te roeien,’ werd op All News Pipeline geconcludeerd.

‘Als de eerste pandemie u niet overtuigt…’

Gates kondigde in 2020 met een opzichtige grijns aan dat ‘als de eerste pandemie u niet overtuigt’ (om u met genmanipulatie ‘vaccins’ te laten injecteren), dan de tweede wel.’ In de loop van 2021 opperde hij dat de volgende plandemie wel eens met het Marburg virus zou kunnen worden, maar niet lang daarna wijzigde hij dat in een terugkeer van de gevreesde pokken.

De pokken zouden in 1980 zijn uitgeroeid. Waarom sloeg de regering Biden in september dan voor $ 112,5 miljoen het medicijn TOPXX in, dat ontwikkeld is om de pokken te behandelen? Overigens sloeg de federale overheid al in 2013 grote hoeveelheden pokkenvaccins in. In het najaar van 2021 verschenen er plotseling allemaal eigenaardige ‘pokken’ berichten in de mainstream media. Een medewerker van een lab in Philadelphia – waar farma gigant Merck eigenaar van is – zou ergens in een koelkast zomaar op 15 medicijnflesjes met het pokkenvirus zijn gestuit.

Vervolgens kwam Bill Gates met de waarschuwing dat ’terroristen’ (keek hij op dat moment soms in de spiegel?) van plan zijn om een pokken-biowapen los te laten, en overheden daarom miljarden zouden moeten uitgeven (natuurlijk aan ‘vaccins’) om ’toekomstige pandemieën’ te voorkomen.

‘Nadat de pandemie-‘oefening’ Event201 (in oktober 2019) met de uitbraak van een coronavirus slechts 3 maanden later realiteit werd, zou de volgende geplande pandemie – hetzij met de pokken, hetzij met een gemodificeerd Marburg virus, hetzij met een andere (al dan niet echt bestaande) ‘killer’ – dus binnenkort wel eens ‘viraal’ de wereld over kunnen gaan,’ schreven we op 25 november 2021.

False flag virus?

Een andere, minstens zo aannemelijke verklaring is dat de overheden een soort ‘false flag virus’ moeten kunnen aanwijzen zodra miljoenen mensen ernstig ziek worden en/of sterven door de Covid injecties, een uiterst beangstigende maar door tal van experts voorspelde ontwikkeling waarvan de bewijzen zich sinds vorig jaar blijven opstapelen in de vorm van een explosie van ernstige hartaandoeningen, bloedpropjes/trombose, immuunstoornissen, orgaanproblemen en een enorme lijst andere ernstige bijwerkingen, die alleen al in de EU officieel aan meer dan 44.000 mensen het leven hebben gekost, en die de gezondheid van miljoenen permanent hebben beschadigd.

De overlevenden van de komende plandemie moeten als het aan Gates (en dus de WHO = de echte Nederlandse regering) ligt allemaal een ‘vaccinatie-patch’ in je arm krijgen, wat wel eens de voltooiing kan zijn van het voorzegde geprikte ’teken van het Beest’, waar alle vaxxers zich nu stapsgewijs mee laten integreren. (Zie onze vele artikelen hierover).

Apenpokken – tweede plandemie of weer een angst hoax?

Nu het apenpokken virus na Canada, het Verenigd Koninkrijk, Portugal, Spanje, Italië en Zweden mogelijk ook Manhattan, New York heeft bereikt, kan de vraag worden gesteld of Gates’ aangekondigde plandemie nu daadwerkelijk is begonnen. In Quebec (Canada) worden al 13 verdachte gevallen onderzocht. In Europa zou het virus, waarvan het gevaar nu nog wordt gebagatelliseerd, zich vooral onder homo- en biseksuele mannen verspreiden.

Volgens dr. Amesh Adalja, infectieziekten expert aan de Johns Hopkins University in Baltimore, verspreidt het virus zich via fysieke aanraking. Enkel mensen die reeds symptomen hebben (koorts, hoofdpijn, huiduitslag die begin in het gezicht en zich over je hele lijf verspreidt) verspreiden het via aerosolen (uitgeademde mini druppeltjes in de lucht).

Het is echter ook goed mogelijk dat ook het ‘apenpokken’ narratief enkel bedoeld is om de angst bij de mensen er goed in te houden, zodat ze niet teveel vragen gaan stellen over de totaal mislukte, voor velen fatale Covid ‘vaccinaties’, en natuurlijk om hen voor te bereiden op Gates èchte twee plandemie, die aangegrepen zal worden om het overdragen van alle nationale bevoegdheden aan de WHO – dat de facto als een soort wereldregering gaat functioneren – te rechtvaardigen.

Xander

(1) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

2021:

25-11: ‘Regering VS staat klaar om door Gates aangekondigde ‘Engel des Doods’ pokkenvirus los te laten
07-11: Bill Gates kondigt WHO taakgroep aan voor nieuwe pandemie en vaccinatie-patch op je arm
25-10: ( / Flashback naar visioen Ken Peters die al in 1980 een 2 weken durende ‘blackout’ voorzag die een wereldwijde VN dictatuur zal inluiden)
05-10: Manager universitair hospitaal: ‘Vaccins voor volgende geplande pandemie liggen al klaar’ ( / ‘Rivax vaccin tegen het (door Bill Gates aangekondigde) Marburg virus bevat ricine en zal miljarden mensen doden’)
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)