Apenpokken gepland? NTI scenario (2021) gaat uit van 3,2 miljard besmettingen en 271 miljoen doden in 2023

—————————————————————————————————————————————–

‘Apenpokken vrius blijkt te zijn gemanipuleerd om resistent te zijn tegen vaccins’ – Of is dit een voorwendsel om het enorme aantal Covid-19 vaxdoden te verhullen?

—————————————————————————————————————————————–

Corona/Covid bleek van A tot Z gepland en voorbereid, wat al vrij snel na de uitbraak van de zogenaamde ‘pandemie’ in 2020 bewezen werd. Het lijkt erop dat het met de apenpokken wel eens hetzelfde verhaal kan zijn. In maart 2021 ging het NTI (Nuclear Threat Initiative) namelijk samenwerken met de Munich Security Conference bij het opstellen van plannen om gevaarlijke biologische bedreigingen te kunnen verminderen. Een scenario ging ervan uit dat er op 15 mei 2022 (oftewel 5 dagen geleden) een ‘aanval’ met het apenpokken virus zou plaatsvinden, waarna er op 5 juni een kleinschalige uitbraak komt waarvoor internationaal nog geen waarschuwingen of adviezen worden gegeven. Met fatale gevolgen: op 1 december zijn er 3,2 miljard mensen besmet en zijn er 271 miljoen doden gevallen.

Het fictieve ‘Brinia’ is in het NTI/MSC scenario ‘ground zero’ van een nieuwe pandemie die al meerdere malen door Bill Gates werd aangekondigd (zie ons eerdere artikel van vandaag). Aanvankelijk zijn er slechts 1421 besmettingen en vallen er 4 doden in ‘Brinia’, waardoor de internationale gemeenschap geen reden ziet om maatregelen te nemen.

Op 10 januari 2023 zijn de apenpokken echter al tot 83 landen doorgedrongen. 70 miljoen mensen zijn besmet, en het aantal doden is opgelopen tot 1,3 miljoen. Wetenschappers ontdekken dat het virus in een laboratorium is gemanipuleerd om resistent te zijn tegen alle vaccins. De internationale bevoorradingsketens komen door de pandemie onder grote druk te staan.

3,2 miljard besmettingen en 273 miljoen doden

Slechts vier maanden later, op 10 mei 2023, is het aantal besmettingen geëxplodeerd tot 480 miljoen, en het aantal dodelijke slachtoffers tot 27 miljoen. Overheden onthullen dat een terreurgroep wist te infiltreren in een civiel laboratorium, en zo het gemanipuleerde virus heeft weten te bemachtigen.

(Wat ook heel plausibel is dat het enorme aantal Covid-19 vaccinatieslachtoffers zal worden toegeschreven aan dit nieuwe dodelijk virus, ALS dat al bestaat. Dit scenario hebben we sinds 2020 regelmatig besproken.)

Aan het einde van dat jaar is de situatie dramatisch. Op 1 december 2023 zijn 3,2 miljard mensen besmet, meer dan één derde van het totaal aantal wereldbewoners. 271 miljoen mensen zijn omgekomen. Wereldwijd zijn er grote verschillen in aanpak van de pandemie, waardoor er eveneens zeer verschillende uitkomsten zijn. Het NTI pleitte in 2021 in de paper ‘Strengthening Global Systems to Prevent and Respond tot High-Consequence Biological Threats’ daarom voor ‘meer financiering om voorbereid te zijn op pandemieën’, en praatte daarmee exact Bill ‘vaccin’ Gates na. (1)

Nieuwe besmettingen en nieuwe vaccins aangekocht

Australië, Canada, Italië en Zweden hebben inmiddels hun eerste apenpokken besmetting(en) gemeld, net als de VS, Spanje, Frankrijk en Portugal. Op 6 mei werd in het Verenigd Koninkrijk de eerste besmetting buiten Afrika geconstateerd. Het ging om een man die in Nigeria was geweest en vermoedelijk daar het virus heeft opgelopen. Ondertussen zijn er in het VK in totaal 9 bevestigde gevallen. (2)

Inmiddels hebben de Amerikaanse autoriteiten opnieuw een flinke dosis ‘vaccins’ tegen het apenpokkenvirus ingeslagen. De Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) sloot afgelopen woensdag een deal van $ 119 miljoen met het Deense farmaceutische bedrijf Bavarian Nordic voor de levering van nog eens miljoenen injecties in 2023 en 2024. (3)

In het eerste artikel van vandaag berichtten we dat de federale overheid al in 2013 grote hoeveelheden pokkenvaccins in heeft geslagen, terwijl de ziekte toen al geruime tijd zou zijn uitgeroeid. In september 2021 kocht de regering Biden voor $ 112,5 miljoen van het medicijn TOPXX, dat is ontwikkeld om de pokken te behandelen.

Of het nu om een echt gemodificeerd virus gaat, of om een voorwendsel om de enorme massa’s Covid-deathvax slachtoffers te verhullen, maakt aan het einde van de streep niet uit. Zeker is dat er de komende jaren gigantische aantallen slachtoffers worden verwacht, en dat die doden zullen vallen omdat een wereldwijde eliteclub, mede onder leiding van de WHO en het WEF, dat zo gewild en gepland hebben.

Xander

(1) NTI
(2) The Epoch Times
(3) Bavarian Nordic

Zie ook o.a.:

20-05: Bill Gates in interview 2021: ‘Wat als een bioterrorist op 10 vliegvelden de pokken loslaat?’