VN vrouwenorganisatie wil woorden ‘vrouw’ en ‘vrouwelijk’ schrappen om trans rechten te promoten

Waarom blijven landen waar nog enig respect heerst voor het vrouwelijke geslacht eigenlijk nog met deze absurde organisatie samenwerken?

—————————————————————————————————————————————–

VN: ‘Seks en gender wordt bepaald door je brein en niet door je lichaam’ – ‘Gender Gebroed’: Perceptie in je hoofd nu belangrijker dan de biologische realiteit

—————————————————————————————————————————————–

In deze tijd van de wereldwijde totale omkering van alle waarden (licht wordt duisternis genoemd en duisternis licht, bitter wordt zoet genoemd en zoet bitter) zal het weinigen meer verbazen dat de qua omvang grootste criminele maffia organisatie ter wereld, de Verenigde Naties (= de Rockefellers), nu actief bezig is om de termen ‘vrouw’ en ‘vrouwelijk’ te schrappen, zogenaamd om de ‘inclusiviteit’ van transpersonen te beschermen en bevorderen. CitizenGo is een petitie gestart om dit even idiote als gevaarlijke misogyne voornemen van ‘UN Women‘ (!) van tafel te krijgen. Zelfs feministische organisaties beginnen nu te steigeren.

Uitgerekend UN Women, de VN organisatie die belast is met het opkomen van de rechten van vrouwen en meisjes, wil uit naam van ‘gender gelijkheid’ de termen ‘vrouw’ en ‘vrouwelijk’ schrappen. De organisatie beweert dat seksuele- en gender identiteit bepaald wordt in je brein, en niet door je lichaam en genitaliën. De benaming ‘Genderbread’ (‘Gender Gebroed’) zou volgens UN Women daarom veel correcter en ‘inclusiever’ zijn.

‘De VN heeft geen benul waar vrouwen echt gebrek aan lijden,’ vindt CitizenGo, dat het voornemen letterlijk ‘een aanval op vrouwen’ noemt. ‘Terwijl vrouwen beter onderwijs, betere gezondheidszorg, betere infrastructuur en nog betere moederzorg nodig hebben om zichzelf te verbeteren, duwt het absurde orgaan dat hen vertegenwoordigt het transgenderisme erdoor. Het is een schande waar deze organisatie zichzelf toe heeft verlaagd.’

Zelfs feministen in opstand

Zelfs feministische organisaties, de afgelopen jaren opvallend stil over de aanhoudende grove schendingen van vrouwenrechten in de islamitische wereld, uiten nu openlijk kritiek. ‘Gender identiteit dreigt letterlijk vrouwen en meisjes als een belangrijke categorie in zowel de taal als de wet te wissen,’ reageerde Kara Dansky van de Women’s Human Rights Campaign. ‘Dat zien wij als een noodsituatie.’

Het linksradicale Women’s Liberation Front (WoLF) verzet zich al jaren tegen het bestaan van de transgender identiteit, omdat de buitenproportionele rechten die aan deze zeer kleine splintergroep worden toegewezen ten koste zouden gaan van de rechten en veiligheid van alle biologische vrouwen en meisjes wereldwijd. (3) Zo probeert WoLF de positie van vrouwen en meisjes in de sportwereld, zwembaden, in kleedkamers en in openbare douche/toiletruimten te beschermen tegen de intrusie door mannen die zich identificeren als vrouw.

‘Een organisatie kan niet beweren voor vrouwen op te komen als het niet kan definiëren wat een vrouw is,’ verklaarde Legal Director Lauren Adams. ‘Het is plichtsverzuim te doen alsof de woorden vrouwen en meisjes ook mannelijke personen omvatten. Door dit soort acties komt UN Women als een zeer onserieuze organisatie over.’ (2)

Biologische en medische situatie wordt voortaan bepaald door hoe je je voelt

Als je lichamelijke en medische situatie voortaan wordt bepaald in je brein, dus hoe je je voelt en waar jij je zelf mee identificeert, geldt dat dan ook niet voor je ‘vaccinatie’ status? Is het niet erg discriminerend dat alleen mensen die zich laten injecteren met hoogst omstreden en bewezen levensgevaarlijke experimentele gentherapie een QR code krijgen? Als het ‘gevoel’ in je brein boven feitelijke biologie wordt gesteld, dan zouden mensen zich ook moeten kunnen identificeren als ‘gevaccineerd’, en doet het er niet toe of ze al dan niet letterlijk een naald in hun arm hebben gehad.

Kortom: u kunt op basis van de VN nu zonder te liegen tegen uw baas zeggen ‘ik ben gevaccineerd’. Want de perceptie in uw hoofd wordt inmiddels belangrijker gevonden dan de zichtbare, tastbare en bewezen werkelijkheid.

Wereldwijd krankzinnigengesticht

We zijn in een wereldwijd krankzinnigengesticht beland, waarin het juist de directeuren, afdelingsmanagers en verplegers zijn die de waanzin bij de ‘patiënten’ niet willen verhelpen, maar juist verergeren, compleet met dwangbuizen (lockdowns en quarantaines), verplichte medische ‘behandelingen’ en experimenten (Covid injecties en testen), prikkeldraad (uitsluiting van de samenleving) en bewakers (politie en ME) om de patiënten in het gareel te houden.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was er een juister woord voor zo’n situatie: concentratiekamp. Het lijkt een kwestie van tijd voordat onwillige en opstandige bewoners in dat wereldwijde ‘kamp’ net als zo’n 80 jaar geleden massaal zullen worden (op)geruimd, zodat degenen die zich wèl willoos ondergeschikt maken aan deze Luciferiaanse Nieuwe Wereld Orde tirannie, zich weer ‘veilig’ kunnen voelen.

 

Xander

(1) CitizenGo
(2) C-Fam
(3) Washington Post

Zie ook o.a.:

08-07: Petitie tegen wetsvoorstel waarmee identificatie met ander geslacht heel eenvoudig wordt
22-06: Hongaarse ‘anti-homo’ wet beschermt in werkelijkheid kinderen tegen pedofielen en pornografie (/ Amerikaanse moeder woest over nieuw schoolboek waarin 5 jaar oude kinderen wordt geleerd hoe ze anale seks moeten hebben )
23-04: VN Commissie maakt stimuleren abortus en seksualisering van kinderen topprioriteit’ ( / Amerikaanse kinderen worden tot seks-object gemaakt: Video van jonge meisjes die ’s avonds laat meedoen met een ‘drag queen’ show )

2020:

05-12: Australisch wetsvoorstel zet tot 10 jaar gevangenisstraf op uitdragen Bijbelse visie op seksualiteit (/ Wetsvoorstel opent deur voor pedofilie en necrofilie)
30-06: Coalitie van marxisten en islamisten heeft oorlog verklaard aan Westerse samenleving’
24-06: Vier auteurs breken met agentschap van ‘transfobische’ schrijver Harry Potter boeken
11-06: Zullen de Amerikanen en Europeanen hun collectieve stupiditeit overleven? (/ ‘Het Westen stort onder gewicht van eigen zelfhaat in elkaar’ – Nederland: Lesprogramma voor groep 4 zet enkel witte mensen als racisten neer)
30-04: WHO beveelt Europa aan peuters te onderwijzen over masturbatie en gender identiteit (/ Volgende stap naar normaliseren pedofilie via seksualiseren allerjongste kinderen)
11-01: Mensenrechtenorganisatie eist andere namen voor geslachtsdelen om transgenders te pleasen

2019:

21-12: Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
20-12: Kritiek op transgender agenda in VS en Engeland bestraft met ontslag en gevangenisstraf
16-12: Nieuwe EU wet… om mensen met kritiek op te sluiten (/ Straks ook critici van diversiteit, transgender, klimaat en EU zelf opgesloten)
14-12: Hoe absurd, zuur en krankzinnig is het Westen eigenlijk geworden? Nou zo:
03-12: Eerste Britse transgender stel laat 5 jarig zoontje in meisje veranderen
07-08: Bekende Amerikaanse dominee zegt zijn geloof vaarwel en wordt pro-LGBTQ
12-04: ( / Seksualisering van steeds jongere kinderen gaat onverminderd verder: ‘Daddy’s little f*cktoy’ op babyrompertje)
26-03: Topadviseur UNICEF veroordeeld wegens verkrachten kinderen (/ ‘VN net als Vaticaan eldorado voor pedofielen’ – Voormalige top VN vertegenwoordiger schat dat er zo’n 3300 pedo’s actief zijn in de VN
16-02: Franse scholen moeten ‘vader’ en ‘moeder’ vervangen door ‘ouder 1 en 2’
25-01: In 5 jaar tijd 50 x zoveel transgender kinderen

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

45

 1. Vlrdngr schreef: 22/09/2021 om 8:51 am
  Beste Ramshoorn, U kijkt niet diep genoeg. U benoemd in uw opsomming alleen maar de uitvoerenden, en nooit degenen die daadwerkelijk de touwtjes in handen hebben.””

  Ik heb even een tijdje over uw Ingezonden aan mij nagedacht. Maar ik heb wel zeker vaak de instanties opgenoemd van degenen die achter de schermen de touwtjes in handen hebben.

  Ik schreef/schrijf vaak over die antisemieten en booswichten die ik in een woord samenvat:
  LEUGENAARS. Mijn bron daarvoor is het laatste en beste Bijbelboek Openbaring gedicteerd door Joodse Jeshua, [Mattheus 1:1] de Zoon van JHWH/God aan Johannes.

  Hij heeft al die misbaksels achter de coulissen van het wereldtoneel al lang in de smiezen en heeft Zijn Oordeel over hen al lang op papier staan. Lees maar mee…

  Openbaring 21:8 Maar de lafhartigen, de ongelovigen, de verfoeilijken, de moordenaars, de hoereerders, de tovenaars, de afgodendienaars, en alle LEUGENAARS; hun deel is in de poel, die brandt van vuur en zwavel: dit is de tweede dood.

  In hoofdstuk 22:14-15 van Openbaring kunt u dat oordeel nogmaals lezen. Geen twijfel mogelijk.

  Descartes en Marx leerden burgers om aan alles te TWIJFELEN. Nu ze verder gekeken hebben over de grenzen van het leven is het lachen hen intussen wel vergaan.
  Hoezo? Zie details Openbaring 20.

  Verder praten op het Geloofsforum? Shalom. Ramshoorn.

 2. @Harry schreef:
  22/09/2021 om 10:41 pm
  “De samenleving zoveel mogelijk ontwrichten op allerlei gebiedren en bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten.Dan ontstaat er chaos en dan komen die psycopaten direct met de oplossing voor de ontstane chaos die ze zelf gecreerd hebben.En de massa loopt er achteraan.”

  Voilá, Harry en dat lapt zowel de politiek als de elite élke keer, dat heet Verdeel-en-heers!
  Een probleem veroorzaken, dan de situatie opblazen en uit de hand laten lopen door verdeeldheid, zodat de bange massa iedereen door sociale druk dwingt, om dan zelf een oplossing te eisen en vrijwillig die oplossing te aanvaarden die van in het begin al het eigenlijke doel was waarvoor de elite het probleem veroorzaakte.
  Altijd dezelfde strategie doorheen heel de geschiedenis van de mensheid.
  De mensheid moet leren niet meer in de val van verdeel en heers te trappen maar blijkbaar begrijpt een deel, in dit geval de bange gevaccineerden, het nog altijd niet.
  Gevaccineerde proefkonijnen worden gebruikt als drukkingsmiddel om iedereen te knechten terwijl zijzelf ook delen in de klappen door verlies van burgerrechten en door vrijwillige zelfdestructie.
  Bange, gevaccineerde proefkonijnen beseffen nog altijd niet dat ze zichzelf ophangen door te geloven dat de elite het goed met hen en hun gezondheid meent en willen zelfs ongevaccineerden dwingen om ook hun hoofd vrijwillig in de strop te steken.
  Enkel door eendracht, samen voor ieders rechten en gezondheid, kan deze kwaadaardige opzet en macht van enkelen gebroken worden. De macht van het aantal, de 99% massa heeft de eigenlijke macht, alleen beseffen ze het (nog) niet.
  Ik heb medelijden met de gevaccineerde proefkonijnen die uit angst iedereen en vooral zichzelf schade berokkenen, hen wacht nog een onzekere toekomst en mogelijk een levenslange lijdensweg die ze dan zelf gekozen hebben.

 3. Bijna iedereen pleegt gentherapie op zichzelf.
  https://www.duurzaamthuis.nl/hoe-kun-je-genetisch-gemodificeerd-voedsel-vermijden.

  genetische vaccinaties die opgedrongen worden door de overheid vinden we een probleem, maar vrijwillige gentherapie op onszelf is geen probleem?

  Met het opdringen van vaccins door de overheid heb ik persoonlijk moeite.
  Maar het hypocriete standpunt dat we geen genetische vaccinaties willen maar gentherapie voedsel geen probleem is op z’n minst merkwaardig naar mijn mening. Zoals ik het zie zijn beiden oke of beide niet. En als beide niet oke zijn dan verbaast het me dat niemand in actie komt of überhaupt een woord rept over voedsel gentherapie.

 4. De samenleving zoveel mogelijk ontwrichten op allerlei gebiedren en bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten.Dan ontstaat er chaos en dan komen die psycopaten direct met de oplossing voor de ontstane chaos die ze zelf gecreerd hebben.En de massa loopt er achteraan.
  Ik hoop dat het net zover zal komen en het volk het recht in eigen hand neemt.
  We gaan het mee maken maar spannend wordt het wel de komende tijden.
  Groet.

 5. @ Elise:
  “Beetje raar, dat de luciferiaanse sekte, die achter de lichtbrenger staan(Venus/morgen/avond ster), geen vrouwen meer respecteert. Hoe zit dit eigenlijk?”

  Ik zeg dit: Vanuit mijn oogpunt observeer ik een voortdurende beweging in de tegenovergestelde richting – naar wijdverbreide feminisering. Methodische, systematische, geplande transformatie van de menselijke schepping van het verbeteren van de gezamenlijke groei naar mannelijke en vrouwelijke relaties, naar de dominantie van het vrouwelijke principe. Let alstublieft op deze gemakkelijk merkbare dominantie in de talrijke valse profetische visies van de “Nieuw Tijdperk” over de toekomstige wereld. Ze respecteren niet alleen – niet een vrouw, maar het vrouwelijke principe – ze streven ernaar om een nieuwe wereld op te bouwen in zijn mening.

  Ik heb veel respect voor vrouwen, Ik waardeer ze, ik hou van ze, en ze zijn interessant voor mij. Ik waardeer ze voor wie ze zijn – verschillend van mij. Onder al hun andere kwaliteiten zijn ze ook de belichaming van passiviteit, die in de samenleving tot uitdrukking komt in een neiging om orden, trends, enz. En dit is net zo positief als de actieve garekteristiek van mannelijkheid. De twee samen maken, of ze kunnen, een mooie, onlosmakelijk verbonden interactie.
  Laten we niet verkeerd begrijpen: Ik aanbid sterke vrouwen, en vooral sinds het begin van de plandemische onzin, zijn er veel voorbeelden van vrouwen die “meer mannen dan mannen”. Maar, ik zou de meeste vrouwen niet verwijten dat ze niet zo zijn, en ik zou ze niet willen modelleren in “sterker”.
  Niettemin willen zij, de zogenaamde Lucifer-sekte, althans naar mijn mening, duidelijk de mannelijkheid feminiseren. Duw haar in de vorm van een negatief extreem van vrouwelijke passiviteit – gemakkelijke ondergeschiktheid. Het is duidelijk waarom.
  Vrouwen hebben zo ‘ n verborgen potentieel in zichzelf, dus het is een grote verantwoordelijkheid voor een man om dit nooit te misbruiken, vrijheid te geven aan zijn eigen neiging om te domineren en ondergeschiktheid op te leggen. Maar in een samenleving die onder sterke druk staat, beperkingen, een bedreiging voor het leven, een extreme, negatieve manifestatie van vrouwelijke passiviteit, is het normaal om overheersend te zijn. “Magische drankjes”, naast vrouwelijke onvruchtbaarheid, veroorzaken ook onvruchtbaarheid bij mannen. Ik kan me niet herinneren of ze het niveau van testosteron beïnvloeden? We weten allemaal waarom eunuchen werden gemaakt in hun tijd. Een samenleving bestaande uit vrouwen die bang zijn voor hun leven en de toekomst, uiteindelijk passiviteit en onderwerping, en zachtmoedige, steriele, onderdrukte mannen – wat een “Mooie Nieuwe Wereld” onder de roede van de ultieme negatieve vorm van vrouwelijke energie.

  Maar dit is pijnlijk duidelijke, triviale dingen voor actief denkende mensen. Interessanter en belangrijker is wie zijn eigenlijk de hoofdpersonen van een hoog niveau, wat voor soort spel en wat is onze plaats in het? En hier, naar mijn mening, is er een groot drama… Ik las onlangs het artikel “De echte pandemie is de pandemie van onwetendheid”. Ik zou het tegenovergestelde zeggen: een pandemie is honderden, zelfs duizenden, goed gestructureerd, verwijzend naar verschillende bronnen, verklaringen van de realiteit en de plaats van een persoon erin. Zoals een expert op het gebied van besturingssystemen en een grote fan van Orwell zei: “Het doel van vrijheid van meningsuiting is om zo, zo uitgebreid en onophoudelijk te zijn dat door het verzamelen van alle informatie in je hoofd om een geluid te krijgen van “shhhhh” en zelfs als God zelf naar beneden komt en je de waarheid vertelt, zul je hem niet geloven”.
  Of, met andere woorden, omdat ik noemde de “Nieuw Tijdperk” bewegingen, J. Krishnamurti – een van de laatste geadverteerd als de “tweede komst”, zei: “De duivel liep met zijn vriend en zag een man die een deel van de waarheid had gevonden. Wil je het niet aannemen, vroeg de vriend van de duivel? Geen denken aan – de duivel glimlachte – ik laat hem het organiseren…”

  Op dit moment vindt er een hele plandemie plaats, gebaseerd op een onbewezen iets, waarvan het bestaan herhaaldelijk is weerlegd door deskundigen.

 6. @ Elise, dat van die satellieten had ik in vorige reactie ook al gesuggereerd, maar wij hebben de middelen niet, Elon Musk wel, maar die zit mee in het echte complot. Het ziet er hopeloos uit …

 7. Er zijn al baby’s geboren(ver voor corona), waarbij hun geslachtsdeel niet goed was ontwikkeld. Deze kinderen weten dus niet wat ze zijn. Dit natuurfoutje is natuurlijk niet leuk. Ik vind, dat we mensen/kinderen in hun aard moeten laten. Het kan door hormonen die in verschillende leeftijdsfases zelf worden geactiveerd nog alle kanten op.
  Maar, dat een vrouw geen vrouw meer mag zijn: tja, satan wil alleenheerser zijn.
  Beetje raar, dat de luciferiaanse sekte, die achter de lichtbrenger staan(Venus/morgen/avond ster), geen vrouwen meer respecteert. Hoe zit dit eigenlijk?

 8. @ Willy, die zogenaamde geslachtswijziging zijn allemaal fake, de zogenaamde vrouwen geen echte vrouwen, geen baarmoeder! De zogenaamde mannen geen echt mannelijk geslacht, allemaal fake, net zoals de zogenaamde politieke bezorgdheid over onze gezondheid! Wel big business voor de zogenaamde gezondheids slagers & snijders aan het lijf! Luxe probleem, meer niet!

 9. Er is een oorlog gaande tegen de mensheid in zijn algemeenheid. Men wil een 1 ras creëren. En het liefste buiten de baarmoeder. Hoop, dat Michael snel die draak/slang uit de hemel werpt, voordat het te laat is.
  Ik heb geen hekel aan een ander gender. Voor mij mogen die ook blijven/er zijn, want zij gaan ook opgeofferd worden. Het draait om bewustzijn van de mens. Die willen ze afpakken.
  Het is de macht met zijn ideologie, dat er een ander nieuw tijdperk moet komen, maar dat bepalen mensen zelf niet, dat doet god/natuur. Dus eerst de natuur en dan pas wij.
  We moeten van die satellieten(satans hulpmiddel) af!

 10. Wanneer macht corrupt wordt, vindt het alleen nog zijn plezier in anderen vernederen en dit kan extreem barbaarse vormen aannemen of zelfs erger dan barbaars. Voor hun is het, jij hebt niets te willen jij moet gehoorzamen of je het nu leuk vindt of niet. Pleasure through pain. Het is de meester slaaf verhouding. Christus zegt zalig de zachtmoedigen zij zullen de aarde beërven. Niet degenen die hun macht misbruiken maar degenen die hun macht gebruiken om wel te doen zullen de aarde beërven.

  Hoe inzichtlozer een persoon is hoe meer het alleen nog leeft door emotie. Als het maar goed voelt dan zal het wel goed zijn, daarom zijn zoveel mensen tegenwoordig van die emotionele instabiele wrakken. Het is een gevaarlijke ontwikkeling want emotie zonder inzicht is makkelijk te manipuleren. Mensen blijven daardoor gevangen omdat hun inzicht onthouden wordt door degenen die de macht in handen. Het is ook een ontwikkeling wat je in de kerk ziet, de liederen en de preken spelen alleen nog in op de emotie om de mensen in een bepaalde trance toestand te brengen. Christus zegt niet voor niets maar gij zult de waarheid verstaan en de waarheid zal u vrijmaken.

  Emiel Ratelband wilde zijn leeftijd van 69 op zijn paspoort aanpassen want hij voelde zich nog een man van 49 maar dit mocht niet van de rechter:

  https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz/artikel/4505076/emile-ratelband-mag-zijn-geboortedatum-niet-veranderen

  Wel vreemd eigenlijk blijkbaar past dit niet hun plan.

 11. Beste mensen, verwacht van mij maar geen directe links, die kan ik je onmogelijk geven via mijn mediapad, Google heeft mijn tool voor direct linken afgepakt. Kon ik het maar, ik zou niet liever, op mijn eigen blog hebben ze onlangs de tool afgepakt om nieuwe playlists te plaatsen, ik moet het blijven doen met twee die er al op stonden, die hergebruik ik dan maar. Iedereen is ook wel eigenlijk zelf verantwoordelijk voor het eigen opzoekwerk? Ik kan alleen maar zeggen waar je het kan vinden, meer niet, sorry!

 12. Man en vrouw zijn als sekse langzaam maar zeker aan het verdwijnen, onlangs moest ik mijn geslacht opgeven, en voor sekse stond gender, en ik vulde in man. Dus ook wij doen onder druk mee met deze onzin, dus man of vrouw noemen ze gender. Het lijkt wel of de oude Grieken terug zijn. Shalom

 13. Flitsbericht Frontnieuws: (perfide) wetenschappers kweken met mRNA gevulde sla etc.om injecties te vervangen…..
  Dat wordt dus zelf sla telen.

  Dr Vernon Coleman: de advocaten komen ons niet redden (idem)

  Vera Sharav, Holocaustoverlevende over virussituatie: fromrome.info, 29/8/’21

  En Brian Laundrie, vermoedelijk de moordenaar van Gabrielle Petito, heeft duistere plaatjes in zijn slaapkamer.

  Freedomfighter, wanneer gaat u nu eens links erbij plaatsen ?
  We zullen het even voordoen. Mod.

  https://www.frontnieuws.com/vaccins-in-je-salade-wetenschappers-kweken-met-mrna-vaccin-gevulde-gewassen-om-injecties-te-vervangen/

  https://www.frontnieuws.com/niemand-komt-ons-redden-de-advocaten-gaan-ons-helemaal-niet-redden-en-we-moeten-ophouden-op-hen-te-vertrouwen/

 14. @Eelke Piers schreef:
  21/09/2021 om 6:28 pm
  “@ Oma
  U doet mij denken aan Zeemeeuw”

  Ik ken zeemeeuw niet, maar er zijn heel wat meer mensen die niet in het voorbijgestreefde keurslijf van de kerk zijn blijven hangen maar hun spirituele horizon verbreed hebben ipv enggeestig de voorgelogen dogma’s van een veranderde bijbel voor machtscontrole door politieke kerkleiders over de kudde schapen/gelovigen tot op de letter te blijven volgen.
  Leren betekent evolueren, ook in het Geloof, daarvoor zijn we tenslotte hier, niet om vastgeroest te blijven hangen in de ontmaskerde leugens van het verleden voor de macht en het geld van de rijkste, kerkelijke farizeeërs.
  Gebruik je gevoel en intuïtie om de waarheid van geloof te ontdekken, dat omvat veel meer dan achterhaalde, godsdienstige regeltjes zodat je in het gareel zou lopen.

 15. Beste Ramshoorn,

  U kijkt niet diep genoeg. U benoemd in uw opsomming alleen maar de uitvoerenden, en nooit degenen die daadwerkelijk de touwtjes in handen hebben. Dat is al eeuwen lang maar een heel klein groepje “mensen” die ook al eeuwen lang hetzelfde spelletje spelen, en dankzij nieuwe techniek (internet, moderne wapens, chemie, “medicamenten”) steeds betere resultaten krijgen.

 16. God heeft er ook nog iets over te zeggen. :

  Deut 22 5 Het kleed eens mans zal niet zijn aan een vrouw, en een man zal geen vrouwenkleed aantrekken; want al wie zulks doet, is den HEERE, uw God, een gruwel.

  Ofwel , Afkering. We weten waar die weg eindigd .

  al wat onrein is, zal er niet inkomen, en ook niemand die zich bezighoudt met gruwelen en leugens, maar alleen zij die geschreven zijn in het boek des levens van het Lam”. (Openbaring 21:27)

 17. @ Ramshoorn
  Ik ben wel geen specialist zoals u maar ik ken de Bijbel.
  Het werd avond en morgen de zoveelste dag
  Dit wil niet zeggen dat het dagen van 24 uur waren. Het zouden er ook miljarden jaren kunnen zijn.
  Er kan dus hele periodes zijn tussen het vormen van Adam, het leven (ziel) en het krijgen van de Geest. Vergeet niet dat toen Adam gemaakt werd het universum nog er klein was. De Aarde mogelijk niet roteerde en om ons sterrenstelsel draaide.
  Ik weet dat deze redenatie even idioot is dan die van een 24 uurs dag
  Sorry Ramshoorn, maar op het geloofsforum is iedereen gewenst behalve ik.

 18. @Joost. Bedankt voor uw reactie. Het is te hopen dat Predikanten niet langer zwijgen op de Preekstoel en in Media over de leugens die de Overheid, RIVM-GGD-OMT dagelijks over Corona en Vaccins en QR-code uitstrooien.

  Ik las een bemoedigende Column in het Ned. Dagblad….Kerken dienen profetisch te spreken.over ontwikkelingen die zich vandaag in de Samenleving aftekenen.
  https://www.nd.nl/opinie/columns/1061340/article

  Hoe ziet u dat? Shalom. Ramshoorn.

 19. The darker the dark , The lighter the light … en If it is not good yet , God is not done yet.

  Hoe donkerder het donker , hoe lichter het licht.
  Als het nog niet goed is , is God niet niet klaar

 20. @Eelke Piers. U schreef: Kun u mij zeggen hoeveel tijd er tussen zat dat GOD de mens vormde, de mens een ziel gaf en wanneer Adam iets van GOD’s Geest kreeg?””

  JHWH/God schiep zowel de dieren als de mens op de ZESDE dag en Adam kon direct daarop genieten van de ZEVENDE dag, de Sjabbat, de dag waarop JHWH rustte van zijn Scheppingswerk. Genesis 2:1-3.

  Het antwoord op uw vraag kunt u vinden in Genesis 2:7 toen formeerde de HERE God de mens van stof uit de aardbodem en BLIES de levensadem in zijn Neus; alzo werd de mens tot een levend wezen.

  Verder praten op het Geloofsforum? Shalom. Ramshoorn.

 21. 4.24 pm 21/9/21 Ramshoorn
  Sluit me helemaal aan bij jouw tekst!
  Shalom,
  Joost

 22. Man blijft altijd man en vrouw blijft altijd vrouw. Wat je brein ook denkt. Het enige wat ze medisch gezien kunnen is een man verminken tot iets dat uiterlijk wat op een vrouw gelijkt net zoals ze een vrouw kunnen verminken tot iets wat uiterlijk op een man gelijkt. Dat is de realiteit.

 23. Dan kunnen mannen dus ook met zwangerschap verlof en/of kan jij je ook gevoelsmatig koning van Nederland zijn met alle privéleges erbij en/of je uitgeven als de minister president en/of van volksgezondheid en/of wat dan ook. Als je die randdebielen moet geloven van de VN. Dan is elke vorm van de perceptie mogelijk, zelfs als je beweerd dat je een maanmannetje of vrouwtje bent. Hiermee luiden ze het einde van het gezonde verstand van de mensheid in. Iedereen zal en moet getranshumanist worden doormiddel van die experimentele genetische modificatie injecties, zodat iedereen programmeerbaar en afhankelijk van de staat wordt. Zelf nadenken is dan niet meer mogelijk van de geïnjecteerde. Die zijn dan overgeleverd aan de grillen van de programmeurs en hun opdrachtgevers.

 24. Vrouwen worden onvruchtbaar gemaakt door de covid ” vaccins.”
  Alles moet verdwijnen van de satanische elite: vader, moeder, man, vrouw en het gezin.
  En ook het geloof wordt fanatiek bestreden, want m.n God is de grootste vijand van deze satanisten.
  De mens doet er niet meer tot voor hen, massale genocide vindt daarom nu plaats via de vaccins.
  Ook kinderen zijn hierin aan de beurt.
  Voor de satanische elite is Lucifer en AI het hoogste goed op aarde….

  iHuman
  https://www.2doc.nl/documentaires/series/2doc/2021/ihuman.html

 25. Doordenker schreef: 21/09/2021 om 1:47 pm

  ‘Those whom the gods wish to destroy, they make mad first.’ (Prometheus)

  Tsja, dat waren nog eens uitspraken van echte ‘specialisten’ !

 26. @ Ramshoorn schreef:
  21/09/2021 om 4:24 pm
  Kun u mij zeggen hoeveel tijd er tussen zat dat GOD de mens vormde, de mens een ziel gaf en wanneer Adam iets van GOD’s Geest kreeg?

 27. Problemen zoeken is de core-business van links. Dit hele gender gebeuren valt onder de categorie ‘non-probleem’. Dus moet je daar eenvoudig niet in meegaan.
  Die linksen hebben een soort ‘nieuwe mens’ in gedachten die “zuiver” moet zijn. In feite het ideaalbeeld van de Franse revolutie die maakte dat de kleinste indicatie voor “contra-revolutionair”, iedereen (mannen, vrouwen en kinderen) naar de guillotine kon brengen.
  Er bestonden de vreemdste overtredingen, als ‘bevorderen van de moedeloosheid’, ‘fanatisme’ of juist het gebrek eraan, ‘ondermijnen van de moraal’, ‘belasteren van het patriottisme’, ‘het schaden van de zuiverheid en energie van de revolutionaire regering’.
  Die linksen zien zaken als ‘micro-agressie’ en ‘micro-racisme’ om anderen te kunnen veroordelen.
  Ze hebben een pre-occupatie met de gedachten van anderen en zijn daarin zeer intolerant. Ik zie steeds een gelijkenis met de Farizeeërs.
  Ze willen “het denken” veranderen door de taal te veranderen.
  Wel is het zeer bedroevend dat universiteiten en pers zich laten manipuleren door deze onzin.
  Er zijn grotere en echtere problemen in de wereld dan dit geneuzel over taal.
  Maar laten we niet vergeten dat een partij als D66 al jaren geleden ook al pleitte voor ‘genderneutrale’ taal. En die partij heeft veel volgers onder het semi-intellectuele deel van de bevolking, inclusief de pers.

  De bijbel is heel duidelijk over ‘man’ en ‘vrouw’ en God de Vader en de Zoon. en dat gaan we gewoon handhaven. Maar ook zonder bijbel is de natuur heel duidelijk: Man en vrouw (met soms een uitzondering). Gewoon niet meedoen aan deze stadse gekte.

 28. De generatie geboren rond 1900 die kregen allemaal 8-12 kinderen. Allen gezond. Jongens en meisjes.
  De generatie geboren rond 1930 die kregen nog 1-4 kinderen, de babyboom, en begonnen de kinderen in te smeren met allerlei geurtjes en zalfje waar op stond “Dermatologisch getest”. Er werd dus gerotzooid met deze middeltjes. Ook met het eten, drinken en lucht werd gerotzooid. Ze werden langzaam vergiftigd. Opeens bestonden er toen homo”s en lesbiënes.
  De generatie van 1960 begonnen moeite te krijgen met kinderen verwekken, dit moest kunstmatig. De kinderen moesten massaal omgebouwd worden.
  De generatie van 1990 heeft totaal geen behoefte meer aan kinderen en staan gek te kijken dat de mensen uit Afrika zich nog als gezonde mensen gedragen en handelen. De meisjes/vrouwen moeten wel sexy zijn maar waarvoor? Een gezonde jongen mag zich niet meer opwinden of kan hij dat niet meer?
  Nu zitten we met ik dacht 52 verschillende geslachten

 29. Inderdaad Xander…We zijn in een wereldwijd krankzinnigengesticht beland.”

  Dat proces begon met de Franse Revolutie toen God dood verklaard werd en de Bijbel een verboden Boek werd. Het proces van krankzinnigheid woekerde als een kanker voort in dwazen als Charles Darwin die beweerde dat de mens van de Apen afstamt.

  Daarna kregen we Nietzsche die God dood verklaarde en geen toekomst meer zag voor de wereld. Hij aanbad zijn paard en stierf als een krankzinnige.

  De volgende krankzinnige was Paus Pius IX die zich 1870 onfeilbaar verklaarde. Hij was kort tevoren zijn Kerkelijke Staat kwijtgeraakt. Op het moment dat hij zich onfeilbaar verklaarde brak een vreselijk onweer los in Rome boven het Vaticaan. De volgende morgen brak de Frans-Duitse Oorlog uit, die Duitsland won met de ijzervreter Otto von Bismarck. De Frans-Duitse Oorlog (1870-1871) was een grote oorlog tussen Frankrijk en een aantal Duitse staten. Frankrijk wilde alleenheerser worden …

  1914 brak de eerste Wereldoorlog uit, Krankzinnige legers bestookten elkaar met gifgassen. Toen de oorlog eindigde in 1918 werd het ultieme biowapen van de Spaanse Griep uitgeprobeerd op de terugkerende soldaten naar hun thuislanden, een snelle verspreiding was zo gegarandeerd.
  100 miljoen slachtoffers. Lees het Boek GRIEP van onderzoeksjournalist Gina Kolata voor alle details.

  De volgende Krankzinnigen waren zich al aan het warmlopen: Lenin, Stalin, Hitler, Mussolini, Franco, Mao, Pol Pot, de Kim Clan in N-Korea, Saddam Hoessein, Assad, Chomeini in Iran. Enz.

  En nu dus de Krankzinnigen van de VN-WHO-EU- VS met Biden, Duitsland met Merkel, Nederland met Rutte en de Jonge, Frankrijk met Macron, Engeland met Johnson, Canada met Trudeau, Tel daarbij op de Media, Leiders van kerken met de Paus als boegbeeld, De Wereldraad van kerken en vooral de dwazen in de Media die avond aan avond op TV hun leugens met verve aan de man weten te brengen.

  De ergste Krankzinnigen regeren in Australie en Nw. Zeeland. En de marxistische Knesset in Israël daar zijn helemaal geen woorden voor te bedenken. Gelukkig dat de Joodse Masjiach JeshuaHaMasjiach orde op zaken komt stellen. Zachariah 14. Openbaring 7, 14 en 19.

  Burgers die de publieke opinie volgen zijn de dummies. De schranderen die zelf onderzoek doen en boeken en de Bijbel raadplegen zullen de wereld van de ondergang redden.

 30. VN: ‘Seks en gender wordt bepaald door je brein en niet door je lichaam’

  Dan zijn ze bij vn allemaal geslachtloze mysogenen want dan hebben ze daar geen brein maar blijkbaar wel een ziekelijke afkeer van vrouwen.
  De lichamelijke kenmerken van de mens bepalen je seks en gender en dat is BINAIR: je wordt ofwel als 1 ofwel als 0 geboren, dat is ABSOLUUT en normaal voor je hele leven, ondanks wat er tussen je oren zit en welke duale energie de overhand heeft.
  Elk mens heeft zowel mannelijke als vrouwelijke energie en als die in balans zijn, dan ben je tevreden met je lichaam hoe je geboren bent….een gelukkig mens aanvaardt zijn/haar lichaam.
  Maar je bent uiterlijk en lichamelijk of mannelijk of vrouwelijk.
  Ertussen in of iets anders bestaat niet in de natuur, dat zijn enkel waandenkbeelden in de menselijke geest en poging tot verdeel-en-heers van de vrouwenhatende vn.
  Wat een slap gelul door vn, beschamend…opdoeken die haatzaaiende koehandel.

  “Kortom: u kunt op basis van de VN nu zonder te liegen tegen uw baas zeggen ‘ik ben gevaccineerd’. Want de perceptie in uw hoofd wordt inmiddels belangrijker gevonden dan de zichtbare, tastbare en bewezen werkelijkheid.”
  Hahahahaha….goed gevonden, Xander!!
  Ook de vn schiet zichzelf weer in de voet…hahahahaha

  Alle gekheid op een stokje…spiritueel gezien is de elite, en dus ook vn, doodsbang voor de Vrouwelijke Energie in opkomst die mededogend, liefdevol en onvoorwaardelijk voor het Leven staat en een bedreiging vormt voor de dominantie, macht en onderdrukking vd vrouw door de Mannelijke Energie, die totnogtoe overheerste.
  Dualiteit: elk mens heeft zowel mannelijke als vrouwelijke eigenschappen.
  Net zoals vrouwen daadkrachtig, machtsbelust en ook wreed kunnen zijn door hun innerlijke, mannelijke energie, zo kunnen mannen ook zorgzaam zijn en mededogen tonen door hun innerlijke, vrouwelijke energie.
  Wat nu gebeurt is dat de Vrouwelijke Energie haar rechtmatige plaats inneemt als evenwaardig en gelijke van de Mannelijke Energie op elk niveau tot zelfs in elk mensenlichaam (dat kan leiden tot geestelijke verwarring over gender identiteit) – en als zodanig bedreigt de Vrouwelijke Energie de dominerende machtspositie van de Mannelijke Energie.
  Dát is de reden dat nu vrouwenhaat wordt gepropageerd, anders krijgen we een gelukkige, vredevolle wereld in balans met gelijkwaardigheid tussen het Mannelijke en het Vrouwelijke waarbij iedereen liefdevol voor elkaar zorgt.
  Telkens weer verdeel en heers om miserie en chaos in stand te houden, deze keer is het door het geslacht om de groepen man-vrouw tegen elkaar op te zetten en tegen elkaar uit te spelen om te verhinderen dat de wereld voor iedereen een betere plaats zou worden.

 31. Dan is het dus een Transsexuelen-organisatoie die zich vrouiwen organisatie noemt.

  Net zoiets als de meeste ‘DEMOCRATISCHE partijen” en “liberalen”

 32. Volmaakt KRANKZINNIG! Daarvoor hoef ik het hele artikel niet eens te lezen.
  En argumenten zijn wat mij betreft overbodig.

 33. tja ben bang dat dit aan de gang is ,bijna niet meer te behappen ,hoe ze de liefdevolle mens zo lopen te besturen haast niet om aan te zien . Ik vraag me af is het beter voor ziel en brein om dit allemaal niet te zien ik zie en voel een hel die wereld wijd op ons af denderd mens onterend zeg maar

 34. Er zijn op dit moment een aantal zaken gaande op de wereld , ik ga ze niet allemaal opnoemen maar ik kom tot de ontdekking dat de intense slechtheid, verdorvenheid, gewetenloosheid , bereidheid tot doden van mensen , alleen voor een klein beetje persoonlijk gewin, totaal geen geweten/wroeging hebben over wat ze doen en wat ze de medemens eventueel kunnen/zouden kunnen aandoen ten hemel schreiend is.
  In mijn beleving is de wereld nog nooit zo rot/verdorven geweest als op dit moment ( ook niet tijdens Hitler, Mao, Stalin, Pol Pot en die ik nog vergeet )
  Dit geldt niet alleen voor de zgn. elite/bilderberg/wef wat dan omschreven wordt als de zgn topmensen maar dit schijnt ook te gelden voor de gewone dokter/politicus/verpleegster/gewone man of vrouw op een leidinggevende positie en misschien ook wel voor de “gewone mensen “.

  Mensen, waar dit heengaat , weet ik niet, er zijn momenten dat ik goede hoop heb dat men tot inzicht komt op een x-aantal zaken en dat er dan misschien een ommekeer kan plaatsvinden maar er zijn ook zeker momenten dat ik denk het is al te ver gegaan , er is geen weg meer terug

  Rest ons, gelovigen, maar een ding : Ons vertrouwen op de Here Jezus blijven stellen, hij is onze rots !
  Voor de niet gelovige heb ik een boodschap : kom tot geloof nu het nog kan !

 35. Ik kan mis zijn in mijn denken > maar de reden dat de GENDERNEUTRALITEIT ons door de
  strot geduwd wordt is > dat door de covid vaccinatie een GROOT DEEL van de bevolking
  onvruchtbaar / impotent wordt !> ???

 36. Al deze idioterie is op ontvolking gericht, hoe meer transgenders hoe minder kinderen. Dit is een proces wat achter de schermen al jaren gaande is, Om via vruchtbaarheidsbelemmerende middelen moedwillig de menselijke reproductie te beinvloeden. De Big-tech is onder aansturing van de wereldelite al jaren hiermee bezig. In de eerste plaats zijn wereldwijd gebruikte landbouwbestrijdingsmiddelen als glyfosaat , atrazine en pesticiden daarvoor verantwoordelijk, en ook door de voedingsindustrie via geprocesseerde levensmiddelen is het eenvoudig om vruchtbaarheidsremmende chemische stoffen toe te voegen. Belangrijke multinationals in de voedingsindustrie zijn immers ook in handen van dezelfde elite. Zelfs in een product als wasverzachter zijn anticonseptiestoffen gevonden!! Werkelijk alle middelen die aan deze satanische ontwikkeling kunnen bijdragen worden van stal gehaald onder aanvoering van de VN, het WEF en de WHO lees de wereld elite

 37. Dus alles wat een man van bijvoorbeeld 50 jaar die een jong ding van 14 jaar wel ziet zitten, hoeft te doen is zich de perceptie in het hoofd halen dat hij zelf 15 jaar is of omgekeerd zich de perceptie in het hoofd halen dat ze 45 is. We leven duidelijk in een tijd van ‘magic and wonder’…
  ‘Those whom the gods wish to destroy, they make mad first.’ (Prometheus)

 38. Oh Hans
  Wilma voelt zich mannelijk vandaag

  Wat een bende.

  Straks voelt een Feyenoord speler zich een kwartier Ajacied en scoort drie keer voor Ajax.
  Is t dan eigen doel op een parallel score?

 39. Alles was al vele jaren Marxistisch geïndoctrineerd, geen nieuws meer, China gaat de wereld helemaal overnemen, de derde wereldoorlog is bezig, de linkse fascisten zetten keihard door, wij moeten dood!

 40. Seks en gender wordt bepaald door je brein en niet door je lichaam. Corona ook. Vaccins komen een computermodel dus doorgeredeneerd een kunstmatig brein. Hebben ze dan ook stemrecht?

Comments are closed.