In 5 jaar tijd 50 x zoveel transgender kinderen

Trend is wereldwijd: Bijna 3% van jonge tieners ziet zichzelf als transgender –9 januari: Demonstratie in Amsterdam tegen het ‘anti-LGBTQ’ genoemde manifest dat onlangs door een aantal Nederlandse dominees en andere christelijke leiders werd gepubliceerd. (Afbeelding: Embed from Getty Images (5)).

————————————————————————————————————————————–

Het aantal kinderen onder de 16 dat in Groot Brittannië van gender wil veranderen is in slechts 5 jaar tijd ongeveer vervijftigvoudigd. Daar waar de overheid eerst iedere paar maanden slechts een handjevol transgender kinderen registreerde, zijn dat er nu 7 tot 10 per week. De cijfers zullen waarschijnlijk heel verschillend worden uitgelegd; voorstanders zullen zeggen dat kinderen die toch al dit soort gevoelens hebben door de grotere acceptatie veel eerder ‘uit de kast’ durven komen; tegenstanders zullen hun visie zien bevestigd dat er sprake is van ‘LBGTQ propaganda’, waar kwetsbare kinderen met verwarrende gevoelens het slachtoffer van zijn.

Voor € 40,- kunnen ouders in het Verenigd Koninkrijk het geslacht en de naam van hun kind administratief veranderen. Dagelijks is er tenminste één kind die op papier van sekse verandert. De meerderheid is een tiener van 14 of 15, maar het gaat ook om kinderen van slechts 10 jaar oud.

5 jaar oud jongetje wil meisje worden

Een extreem geval is Jayden, het 5 jarige zoontje van een Schots gezin waarvan de vader zelf transgender is. Jayden weet nu al dat hij een meisje wil zijn. ‘Ondanks wat mensen denken hebben we hem niet aangemoedigd,’ verklaarde zijn vader Greg Rogers, die als vrouw werd geboren maar op 16 jarige leeftijd aan zijn overgang begon. ‘Hij heeft geen idee dat ik transgender ben.’

‘Omdat ik hier zelf doorheen ben gegaan heb ik tegenstrijdige gevoelens over zijn besluit dat hij geen jongen meer wil zijn,’ legde Greg uit. ‘Het is geen makkelijk leven. Mensen zullen je altijd veroordelen, en ik denk niet dat er ook maar één transgender is die dit aan een kind zou opdringen.’

Omdat Jayden te jong is voor een hormoonbehandeling krijgt hij de komende jaren enkel therapie.

The Daily Caller haalt een studie aan waaruit blijkt dat deze trend wereldwijd is. In 2016 zou bijna 3% van de jonge tieners zichzelf als transgender of ‘gender onaangepast’ zien.

LBGTQQICAPF2K

Bijna een jaar geleden werd in de Amerikaanse National Review geschreven dat sommigen de term ‘LGBTQ’ niet divers genoeg meer vinden, en deze willen uitbreiden tot ‘LGBTQQICAPF2K’, waarbij de extra Q voor ‘questioning’ staat (oftewel: ‘ik weet nog niet wat ik ben’). I staat voor ‘interseksuelen’, C voor ‘curious’ (nieuwsgierig), ‘A’ voor aseksueel, a-gender en ‘ally’ (bondgenoot), P voor poly- en panseksueel, F voor ‘friends and family’, 2 voor ‘two-spirit’ (twee geestig?), en K voor ‘kink’ (vreemd of pervers). (2)

Straks ook pedo’s, dierenseksliefhebbers, incestplegers, verkrachters?

Als alle seksuele voorkeuren die tot voor kort als afwijkingen te boek stonden zouden moeten worden geaccepteerd kan net zo goed meteen het hele alfabet worden genomen, voor het geval er toch nog een paar splintergroepen zijn die zich buitengesloten voelen.

Denk bijvoorbeeld aan de nog(?) niet geaccepteerde groepen pedofielen, dierenseksliefhebbers, incestplegers (in de VS trouwde een vrouw enkele jaren geleden met haar dochter, en werden een moeder en een zoon met een incestueuze relatie activisten voor ‘genetische seksuele aantrekkingskracht’ (4)) en verkrachters (die volgens een paar Nederlandse experts eigenlijk alleen maar echte intimiteit en iemand die van hen houdt willen (3)), of zoals in Japan sterk in opkomst is: mensen die alleen maar seks willen met poppen en/of robots.

Komt er ook een ‘R’ voor de weigeraars?

Rest feitelijk nog één ‘buitengesloten’ groep, namelijk degenen die al deze verschillende seksuele richtingen weigeren te accepteren, zoals de groep dominees en andere christelijke leiders die onlangs hun eigen ‘Nashville’ manifest publiceerden waarin LGBTQ relaties op basis van hun uitleg van de Bijbel worden afgewezen.  Misschien kan voor hen de ‘R’ worden toegevoegd (‘refusers’, weigeraars)?

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) NOS
(4) Breitbart
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)