Kritiek op transgender agenda in VS en Engeland bestraft met ontslag en gevangenisstraf

De hele wereld zal worden gedwongen de transgender/ regenboog agenda te accepteren en promoten. Afbeelding: (14)(15).

—————————————————————————————————————————————-

Rechter: ‘Rechten van transgenders gaan boven vrijheid van meningsuiting’ – Psychotherapeut mag geen onderzoek doen naar waarom zoveel transgenders achteraf spijt hebben van hun operatie en 4 x vaker een zelfmoordpoging doen – Leraar: Transgenders worden verafgood op scholen, kinderen worden gedwongen ervoor te ‘kiezen’

—————————————————————————————————————————————-

Iedereen zal en moet de transgender-regenboog agenda accepteren en omhelzen. Nu al, en niet pas over 5 of 10 jaar. In de VS en Groot Brittannië worden mensen die er openlijk kritiek op hebben zwaar bestraft. Maya Forstater, een Britse belastingexpert, werd ontslagen nadat ze had getwitterd dat ‘mannen niet in vrouwen kunnen veranderen.’ De rechter keurde haar ontslag goed omdat haar mening ‘onverenigbaar is met de menselijke waardigheid en de fundamentele rechten van anderen.’ Klaarblijkelijk wordt ook aan de overkant van het Kanaal de vrijheid van meningsuiting niet langer van belang geacht. In Amerika is het nog veel erger; daar werd een man die een regenboogvlag verbrandde tot 16 jaar gevangenisstraf veroordeeld.

De Telegraaf schrijft dat de 30 jarige Amerikaan een regenboogvlag bij een kerk naar beneden had gehaald, en bij een mannenclub in brand had gestoken. Oordeel: 16 jaar cel vanwege ‘brandstichting, schenden van individuele rechten, en haat.’ (1)

‘Mening’ dat vrouwen geen mannen zijn ‘onverenigbaar met menselijke waardigheid’

De Britse belastingexpert Maya Forstater verloor haar baan bij het Centre for Global Development nadat ze had getwitterd dat ‘mannen niet in vrouwen kunnen veranderen.’ Ze vocht het ontslag bij de rechter aan, maar verloor, omdat de rechter zei dat de rechten van transgenders boven die van haar vrijheid van meningsuiting gaan, en ze zelfs verantwoordelijk was ‘voor de enorme pijn die wordt veroorzaakt door het misgenderen van iemand.’

Misgenderen = iemand per ongeluk een man of vrouw noemen als deze persoon zichzelf als behorend tot de andere sekse beschouwt, zelfs al zou hij of zij er totaal niet zo uitzien. Maya’s mening dat vrouwen vrouwen zijn en mannen mannen is zelfs ‘onverenigbaar met de menselijke waardigheid en de fundamentele rechten van anderen,’ aldus de rechter.

De ‘waakhond’ organisatie Index On Censorschip verklaarde ‘zeer bezorgd’ te zijn voor de gevolgen voor ‘de vrijheid van meningsuiting, vooral vanwege de mogelijkheid dat werkgevers de persoonlijke meningen en standpunten van mensen nu nog meer kunnen inperken.’ (2)

Transfobische T-shirts en trans-jongens die tot meisjesdouches moeten worden toegelaten

Begin dit jaar werd de Britse moeder Rebekah Wershbale een café uitgezet omdat ze een t-shirt droeg met de tekst ‘Woman – adult human female’. Enkele bezoekers zouden ‘geschokt’ zijn vanwege haar ‘transfobische’ T-shirt. Rebekah: ‘Mijn T-shirt zou op de een of andere manier kwetsend zijn voor mannen die zeggen vrouwen te zijn, omdat zij niet op mijn t-shirt worden genoemd. Belachelijk.’ (3)

Vorig jaar werden twee leidsters van de Britse meisjes padvindersvereniging ontslagen nadat ze hadden geprotesteerd tegen de nieuwe ‘diversiteit’ richtlijn waarmee transgender jongens voortaan moeten worden toegelaten tot dezelfde ruimten waar meisjes zo jong als 5 jaar in douchen. Een brief die tegen de verplichte nieuwe regels ageerde werd door honderden leiders en bezorgde ouders ondertekend. (4)

Leraar: Transgenders worden verafgood, kinderen worden gedwongen ervoor te ‘kiezen’

Een klokkenluider, lerares met zo’n 20 jaar ervaring, waarschuwde eind 2018 dat transgenders worden ‘verafgood’ op scholen, en vooral kwetsbare kinderen hierdoor feitelijk worden gedwongen tot het ‘kiezen’ van een andere gender. ‘Trans kinderen worden heel machtig op school,’ aldus de klokkenluider, wijzend op het feit dat zij nu al kunnen bepalen wat voor taal er wel en niet gebruikt mag worden door zowel leraren als mede leerlingen, omdat alles ‘inclusief’ en ‘divers’ moet zijn.

‘Tijdens een les over menstruatie werd ik door een van de leerlingen die zichzelf nu als jongen ziet aangesproken op het feit dat ik niet had gezegd dat jongens ook ongesteld kunnen worden,’ vervolgde ze. ‘Dat kunnen ze natuurlijk niet, maar veel leraren zijn inmiddels doodsbang dat ze zich hierover verspreken.’  Al in 2017 werd een christelijke leraar ontslagen omdat hij een meisje dat zich als jongen identificeerde een ‘meisje’ had genoemd (6).

Opvallende link tussen autistische stoornis en transgenders

Opvallend: de helft van de maar liefst 17 ‘trans’ kinderen op de school van de lerares hadden eerder de diagnose ASS (autisme spectrum stoornis) gekregen, terwijl de andere helft er eveneens duidelijke symptomen van vertoonde.  De klokkenluider: ‘Ik geloof dat deze autistische kinderen, die geen transgenders zijn, worden misbruikt door de transgender lobby. Ze worden gehersenspoeld te geloven dat ze transgender zijn.’ (5) Kinderen (en overigens ook volwassenen) met ASS zijn kwetsbaarder voor manipulatie, omdat ze door hun stoornis niet het ‘bredere plaatje’ kunnen zien, en niet in staat zijn om objectief verschillende feiten en tegenstelde meningen naast elkaar te leggen.

De Britse nationale bonden van onderwijzers en hoofdonderwijzers besloten ruim 2 jaar geleden om de LGBT+ / transgender agenda actief te promoten, ook aan kinderen zo jong als 2 jaar. Bovendien werd gesteld dat ouders daar geen enkele inspraak over krijgen. (10)(11)

Onderzoek naar hoge aantal transgenders dat spijt heeft geblokkeerd

De transgender/ regenboog agenda mag net als de massa immigratie en klimaatagenda alleen nog maar positief worden belicht, en moet dus zelfs worden gepromoot. Daarom blokkeerde een Britse universiteit het academische onderzoek van een psychotherapeut naar de oorzaken van het hoge aantal transgenders (tot wel 20%) dat achteraf spijt heeft van hun geslachtsveranderende operatie (7), en wat tot een naar verhouding hoog aantal zelfmoorden leidt (17).

Uit een officieel, in het gerenommeerde JAMA Psychiatry gepubliceerd onderzoek bleek zelfs dat transgenders die vanaf hun kinderjaren ‘conversie’ therapie krijgen 4 x vaker een zelfmoordpoging doen dan gemiddeld (18).

Een 7 jarig ‘trans’ jongetje begon zich heel snel weer als een jongen te gedragen nadat hij bij zijn moeder was weggehaald. Die had hem namelijk steevast als meisje behandeld en in meisjeskleding gestoken, omdat ze ‘ervan overtuigd’ was dat hij in werkelijkheid een ‘zij’ was. (8)

Geen zwangere moeders, maar zwangere mensen

Transgenders zijn klaarblijkelijk vaak dermate kwetsbare, overgevoelige en emotioneel onvolwassen mensen, dat zij tot in het extreme speciaal beschermd moeten worden tegen de grote boze hetero wereld. Britse artsen hebben daarom het ‘advies’ gekregen om niet meer over ‘zwangere moeders’ maar over ‘zwangere mensen’ te spreken. Want o o, een transgender zou zich misschien eens gekwetst en buitengesloten kunnen voelen. (9)

Trangenders krijgen voorkeur boven hetero’s, nu ook in de eerste kerken

LHBTI en transgenders hebben in Nederland door middel van subsidies een voorkeurspositie op de arbeidsmarkt gekregen. Lees over het hoe en waarom, en de achterliggende redenen en doelstellingen, in dit recente artikel van onderzoeksjournalist Martin Vrijland.

In dit eerdere artikel kunt u lezen dat de transgender agenda ook onderdeel wordt van het christendom en de islam. De progressieve Kerk van Zweden gaf in multiculti paradijs bende-hel Malmö onlangs al een voorzetje door een schilderij van de verleiding van Adam en Eva te vervangen door een afbeelding van een homo stel, terwijl de slang werd afgebeeld als een transgender vrouw. (16)

Voor het totaalplaatje raad ik u Martin Vrijlands boek ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ (waarover hier mijn recensie) nogmaals ten zeerste aan.

 

Xander

(1) Telegraaf
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Breitbart
(6) Breitbart
(7) Breitbart
(8) Breitbart
(9) Breitbart
(10) Breitbart
(11) Breitbart
(12) Martin Vrijland
(13) Martin Vrijland
(14) Afbeelding regenboog wereldkaart: Pixabay (rechtenvrij)
(15) Afbeelding transgender/feminisme symbool: WikiMedia Commons, auteur
RyanMinkoff
, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
(16) RT via Infowars
(17) Breitbart
(18) Breitbart

Zie ook o.a.:

16-12: Nieuwe EU wet… om mensen met kritiek op te sluiten (/ Straks ook critici van diversiteit, transgender, klimaat en EU zelf opgesloten)
14-12: Hoe absurd, zuur en krankzinnig is het Westen eigenlijk geworden? Nou zo: (/ Britse universiteiten en colleges willen dat mensen behalve hun gender ook hun eigen etnische afkomst en fysieke gesteldheid mogen kiezen)
09-12: In de VS en Duitsland praten politici inmiddels openlijk over heropvoedingskampen – wanneer volgt Nederland?
03-12: Eerste Britse transgender stel laat 5 jarig zoontje in meisje veranderen (/ Zo progressief is het Westen inmiddels: Seks met 16, trouwen met 18, maar van sekse veranderen als je nog maar 3 bent)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Gendergelijkheid, -vrijheid en respect voor vrouwen (en vrouwelijken) staat haaks op islam. Als ik moet kiezen tussen moslims hun haat voor anderen en transgenders met hun haat voor zichzelf dan is mijn keuze snel gemaakt want de tweede heeft het meeste last met zichzelf terwijl iedereen last heeft van het eerste.

 2. @Wachter

  Bedankt voor je reactie.
  Ja, je hebt waarschijnlijk gelijk.
  Misschien schrijf ik een keer een brief naar de krant.
  Kijken hoe het uitpakt.

 3. En dus worden wij in hetzelfde vakje als slakken en kakkerlakken geplaatst

 4. In Europa bestaat “vrijheid van meningsuiting” legaal gezien niet. Maw, het is geen recht. Er is daarentegen “vrijheid van expressie”. De vraag is: expressie van wat? De heersende politieke dogmas?

 5. @ Peter: 9:03 pm, op 21/12. Juist gezien, Peter. Maar daar trekken de linkse huichelaars, en hun meelopers, te weten, CDA,CU, en de VVD, zich niets van aan.

 6. Artikel 1: Gelijke behandeling en discriminatieverbod
  Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

  Als er gezegd wordt “U mag niet discrimineren op homoseksualiteit, transgenderisme, enz.”
  Okee, maar dan mogen ze mij ook niet discrimineren als ik zeg “God schiep de mens naar zijn beeld, man en vrouw schiep Hij hen,” enzovoorts…

  In Artikel 1 van de Grondwet wordt namelijk niet alleen gesproken over discriminatie naar geaardheid, maar ook over discriminatie naar godsdienst.
  Ze mogen mij dus ook niet discrimineren door mij het spreken hierover te verbieden.

 7. De Nederlandse Grondwet
  artikelnr of zoekterm

  Hoofd­stukken Grondwet
  Grondrechten
  Regering
  Staten-Generaal
  Overige instellingen
  Wetgeving en bestuur
  Rechtspraak
  Andere overheden
  Herziening Grondwet
  Context
  Parlementaire behandeling
  Artikel 1: Gelijke behandeling en discriminatieverbod
  Grondwet van 1983
  Hoofdstuk 1: Grondrechten
  X
  Artikel 1
  2
  Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

  1.
  Ontwikkeling artikel
  1798
  Artikel 3: Alle leden der Maatschappij hebben gelijke aanspraak op derzelver voordeelen
  Alle Leden der Maatschappij hebben, zonder onderscheiding van geboorte, bezitting, stand, of rang, eene gelijke aanspraak op derzelver voordeelen.

  1801
  Artikel 2: Alle Leden der Maatschappij zijn gelijk
  Alle Leden der Maatschappij zijn gelijk voor de Wet zonder eenig onderscheid van rang of geboorte.

  1805
  Artikel 3: Beginsel der Maatschappelijke Vrijheid
  Het groote beginsel der Maatschappelijke Vrijheid bestaat daarin, dat de Wet gelijke Regten verzekere en gelijke Pligten oplegge aan alle Burgers, zonder onderscheid van rang of geboorte.

  1806
  Artikel 2: Beginzel der Maatschappelijke Vrijheid
  Het groot beginzel der Maatschappelijke Vrijheid bestaat daarin, dat de Wet gelijke Regten verzekere en gelijke Pligten oplegge aan alle Burgers, zonder onderscheid van rang of geboorte.

  Alle Privilegiën in het Stuk van Belastingen blijven vernietigd.

  1815
  Artikel 4: Gelijke aanspraak op bescherming van persoon en goederen voor ingezetenen en vreemdelingen
  Allen die zich op het grondgebied van het Rijk bevinden, hetzij ingezetenen of vreemdelingen, hebben gelijke aanspraak op bescherming van persoon en goederen.

  1840: art 4
  1848
  Artikel 3: Gelijke aanspraak op bescherming van persoon en goederen voor ingezetenen en vreemdelingen
  Allen die zich op het grondgebied van het Rijk bevinden, hetzij ingezetenen of vreemdelingen, hebben gelijke aanspraak op bescherming van persoon en goederen.

  De wet regelt de toelating en de uitzetting van vreemdelingen, en de algemeene voorwaarden, op welke ten aanzien van hunne
  Artikel 1: Gelijke behandeling en discriminatieverbod
  Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

  Als er gezegd wordt “U mag niet discrimineren op homoseksualiteit, transgenderisme, enz.”
  Okee, maar dan mogen ze mij ook niet discrimineren als ik zeg “God schiep de mens naar zijn beeld, man en vrouw schiep Hij hen,” enzovoorts…

  In Artikel 1 van de Grondwet wordt namelijk niet alleen gesproken over discriminatie naar geaardheid, maar ook over discriminatie naar godsdienst.
  Ze mogen mij dus ook niet discrimineren door mij het spreken hierover te verbieden.

 8. Ik heb 1 keer in mijn leven een transgender gezien. Daarna nooit meer. Volgens mij zijn wij elkaar gek aan het maken. Het is een minderheid van een minderheid etc.
  Het grote probleem is: dat onderwijs een overheidstaak is. Daarmee bepaalt de overheid het curriculum. De inhoud van het curriculum wordt bepaald door politieke ideologieën (links midden en rechts), politieke dogma’s en politiek georiënteerde belangengroeperingen. Geen wonder dat deze onzin bestaat. Het huidige schoolsysteem maakt van jonge mensen, maatschappelijke burgers met een gedachtegoed dat acceptabel e nuttig is voor de staat.

 9. Onze maatschappij is doodziek en in verval !! Het is totale waanzin !!

 10. Een omgekeerde wereld daar leven we in, transgenders scheppen problemen die er niet zijn. Shalom

 11. Als men Hanhemann zijn boek leest over’Chronische ziekten” kan men zich vragen stellen over het huidige vaccinatie beleid. Een beleid dat uiteindelijk het denken van iedere mens beïnvloed door de afweer huishouding te beïnvloeden met allerlei stoffen, virussen en bacteriën. Als iedere vervuiling( injectie) een vervuiling of reactie uitlokt in het lichaam kan men zich daar vragen bij stellen. Als onze eigen flora (bacteriën) ons denken beïnvloed of is kan men zich de vraag stellen waarom plots zovele mensen allerlei ideeën aanhangen die vroeger ook voorkwamen maar raar en niet zo massaal. De schrijver schreef dat onze manier van genezen (genezen?) een duizend koppig monster creëerde dat ons denken enkel vervuild. Ik ben geen hater of racist maar dat wat ik waarneem stemt tot nadenken. Deze manier van preventie maakt ons dus enkel zieker misschien niet lichamelijk of juist in de dieper liggende weefsels, maar geestelijk door een deel van onze flora uit te schakelen of ons natuurlijk evenwicht te beïnvloeden.

 12. Wanneer een Y een X wordt of de X overheersend is …. ?
  46 XY…. of 46 XX , genetica bepaald uw geslacht. Echte kerels en echte vrouwen.
  Met het syndroom van Klinevelter is een aangeboren genetische afwijking bewezen. Met een extra X (46XXY) treed ‘verwijfdheid’ op, waardoor het levensverloop van hem danig beïnvloed zal worden. Een pasgeboren ‘jongetje met alles er op en aan die 46XXXY chromosomen heeft is voorbestemd …. voor transgender. Naar schatting : 1 op de 500 baby-boys heeft een dergelijke ‘afwijking’ . Maar het lijkt er op dat deze pseudo mensen er trots op zijn, althans door het extreme optreden van deze transgenders, homosexuele en lesbiennes. In feite zijn het slachtoffers van hun eigen geest. Extremiteiten, in welke vorm dan ook, corresponderen niet met onze leefwijze. Niet omdat het moet maar omdat het kan …. ( wat een vreselijk, misleidende reclame spreuk ! ) . En nee, ik ben op geen enkele manier een fan van GLBT, het tegendeel zelfs. Abnormaliteit is normaliteit geworden ; maar voor mij blijft de vraag : wie, wat of waar, waar komt die extra X vandaan ? Voor mij is ‘de hele wereld’ inclusief de wetenschap een groot vraagteken geworden. Een grote rotzooi.

 13. @ Günter: 9:32 pm, op 20/12. Geheel met U eens, geachte Günter. Maar ook de brief nummer 2 van Paulus aan Timotheus rept hiervan: 2 Tim 3. Eindtijd op zijn hoogtepunt.

 14. Ik reis veel met de trein door het hele land en het is frappant hoe sommige oproepen nog “dames en heren” zeggen terwijl de nieuwe regel is om te beginnen met “geachte reizigers”. Hoe lang duurt het voor de conducteurs die nog “dames en heren” zeggen worden ontslagen?
  Trouwens, deze week nog gevlogen met een bekende luchtvaartmaatschappij waar het aantal Homofiele medewerkers zeer hoog ligt en hier wordt nog steeds “dames en heren” omgeroepen.
  Dit vond ik wel een complimentje waard naar de purser toe en hij gaf me gelijk.

 15. Goh, ik vraag me af hoe het zit het met transgenders die een moskee in willen?

 16. Het heilige doel van de heersende macht van de elites is om zo geen nageslacht te laten komen. Want omgebouwde vrouwen en mannen zijn niet meer vruchtbaar. Dat resulteert dat ze geen kinderen meer kunnen verwekken c.q. kunnen baren. Geen nageslacht kunnen produceren betekent uiteindelijk de totale uitroeiing van hele volksstammen/landen in 1 à 2 generaties. Zodat de heersende machtselite meer macht naar hun toe kunnen trekken. Want als de wereldbevolking zo extreem sterk krimpt, dan kan de heersende elites iedere burger onder de duim houden en weer ze als lijfeigenen promoveren. Zoals in de vroegere jaren van de kasteel heren.

 17. Het Avondland is in vrije val. En daar is een woord voor : decadentie. De gendergekte vind ik angstaanjagend. ‘Mensen die geloven in absurditeiten lopen gevaar wreedheden te begaan,’ zei Voltaire ooit. Als gender van alles kan zijn is het te vrezen dat het castreren van koorknapen weer acceptabel wordt ; Italië was er leverancier van van de barok-periode tot omstreeks 1900. De stem bestaat niet meer, muziek die er voor geschreven is kan niet meer gezongen worden. Er kan veel geld mee worden verdient indien … – De spoken van het verleden waren weer rond vrees ik.

 18. Waar is dit een nasleep van? Vaccins? Drugs?
  Of heeft dit te maken met overbevolking tegen te gaan, als modetrend?
  In ieder geval levert het weer geld op, bloedgeld. Als je weet dat ze er niet gelukkig van worden.

 19. In 2 Thess. 2 is geschreven dat er een tijd komt dat mensen een welbehagen zullen hebben in de ongerechtigheid. Bovendien zullen zij de liefde der waarheid niet aannemen, waardoor zij zalig kunnen worden. Daarom zal God hen een kracht der dwaling zenden, waardoor zij de leugen zullen geloven. Zie daar: déze tijd! Geloofsafval en kerkverlating (in Nederland het meest in de wereld). De alomtegenwoordige ‘ongerechtigheid’ hoef ik niet te beschrijven, die is algemeen bekend. Maar die “kracht der dwaling, waardoor zij de leugen zullen geloven” welke zouden dat kunnen zijn, al dan niet met het geloof in de a.c. als redder van de wereld? De Klimaatgodsdienst en uitwissen van het onderscheid tussen man en vrouw (genderloosheid) ? Het lijkt mij niet goed om dit uit te sluiten, maar veeleer als (voor)vervulling te zien.

 20. Omgekeerde discriminatie wordt steeds meer de norm, Hoe gekker, hoe normaler. De wereld op zijn kop. De wereld draait dol. De Bijbel zegt: Wee degenen die slecht goed noemen en goed slecht noemen. We zitten tegen de eindfase van de eindtijd. Het ethische en morele verval komt in een stroomversnelling en is ook een teken van deze tijd maar ook dat de Verlosser, Yeshua, komt, met haast.

 21. Heel veel serieuze christenen denken nog dat we vervolging in het westen niet meemaken voor de opname van de gemeente. Het zou zomaar kunnen veranderen. De duivel en de door hem geïnspireerde elite heeft haast, want hij weet dat zijn einde nadert, en gaat dus rond als een briesende leeuw. Elke serieuze christen kan zomaar in de gevangenis komen omdat hij of zij het akkoord gaan met de alfabetsexagenda weigert. Het zal er op neerkomen of we de in de openbaring aangegeven weg willen gaan van de lijdzaamheid.

 22. De waanzin regeert. Met name op scholen. Arme kinderen. Misdadige ouders, leerkrachten, rechters en politici. Wat meer kun je hiervan zeggen?

 23. Triest, zeer triest! Waar moet dat naar toe?
  Het is iig zeer tegen de wil van God, maar dat is met alles op vandaag….alles wat God verboden heeft is nu zowat toegestaan.
  En dan dat stuk over *zwangere mensen*, tja dat zal dan toch wel ouder 1 en ouder 2 worden bij een hetero EN homostel en als ze uit elkaar gaan komen er zowieso nog ouder 1a en ouder 2a bij, bij een nieuwe relatie van die twee en van de andere zijde nog eens grootouder 1a/b en 2a/b.
  Ik hoop dat de kinderen van de toekomst het nog allemaal begrijpen….
  Qui Bono.

 24. De wereld is de draad kwyt en helemaal gehersenspoeld mensen lees iedere dag Xander news en je word wakker
  Nederland vandaag weer een hokus polis verhaal er by
  Nederland trek de knip maar weer

Comments are closed.