Eerste Britse transgender stel laat 5 jarig zoontje in meisje veranderen

Afbeelding: (7).

—————————————————————————————————————————————-

Zo progressief is het Westen inmiddels: Seks met 16, stemmen en trouwen met 18, maar van sekse veranderen als je nog maar 3 bent

—————————————————————————————————————————————-

Het eerste Britse transgender echtpaar heeft de gemoederen flink doen oplaaien nadat het stel besloot om hun 5 jarige zoontje in een meisje te veranderen. De 21 jarige Jody en 27 jarige Greg Rogers uit Glasgow beweren dat ze hun zoontje niet hebben gestimuleerd om van sekse te ‘veranderen’, en klagen dat ze sinds hun aankondiging worden last gevallen en bij de Schotse versie van Jeugdzorg zijn aangegeven.

‘Mensen hebben tegen ons gezegd dat wij Jayden gebruiken om aandacht te krijgen, en dat ze enkel een meisje wil zijn omdat ik van sekse ben veranderd… Dat is belachelijk. Jayden weet niets van mijn verleden. Ze ken mij alleen als vader,’ aldus Greg.

Volgens het transgender stel is Jayden er absoluut zeker van dat hij een meisje is. Hij vindt het namelijk geweldig zich als prinses Anna uit de Disney film Frozen te verkleden.

‘Ze zeggen dat het wreed is en wij haar een jurk laten dragen, maar is het niet wreder om niets te doen als je kind er zo van overtuigd is dat ze een meisje is dat ze haar haren eraf trekt en met haar hoofd tegen de muur bonkt?’

Transgender kliniek behandelt 3 jarige kleuters

Eerder dit jaar namen vijf mensen bij de enige Britse NHS (National Health Services) transgender kliniek ontslag toen bleek dat kinderen zo jong als 3 jaar een transgender behandeling kregen. Volgens de media is het aantal verwijzingen naar de kliniek gestegen van 94 in 2010 naar 2519 in 2018.

‘De vooruitgang is niet te stoppen!’ is het cynische commentaar van de bekende Britse journalist en blogger Paul Joseph Watson. (1)

Moeder maakt tegen zin van vader meisje van 7 jarig zoontje

Een gescheiden Amerikaanse moeder kwam enkele maanden geleden in het nieuws nadat ze besloot dat haar 7 jarige zoontje een meisje moest worden. De vader van het jongetje probeerde de chemische castratie vergeefs te stoppen door te wijzen op zijn jonge leeftijd, en het feit dat zijn ex het jongetje al vanaf zijn geboorte in meisjeskleren steekt en hem al op zijn 3e vertelde dat hij eigenlijk een meisje is. De (vrouwelijke) rechter stelde echter de moeder in het gelijk, en verplichtte de vader om voortaan termen zoals ‘zij’ en ‘haar’ te gebruiken als hij het over zijn zoontje heeft.

Volgens de federale medische autoriteit FDA zijn er de afgelopen 7 jaar 6370 mensen overleden als gevolg van het gebruik van puberteits-blokkerende medicijnen, die nodig zijn om van sekse te kunnen ‘veranderen’. Zo’n 19.000 mensen kregen ‘ernstige’ bijwerkingen (5). Uit wetenschappelijke studies bleek ook dat deze middelen een daling van het IQ van kinderen, plus een waslijst andere –soms ernstige- gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken (2)(3).

Seks met 16, trouwen met 18, maar van sekse veranderen als je 3 bent

Het Amerikaanse College van Pediaters (Kinderartsen) waarschuwde in 2016 dat de –op veel scholen al verplichte- transgender- en diversiteit promotende lesprogramma’s neerkomen op kindermisbruik, omdat bij kinderen die denken van het andere geslacht te zijn ‘er geen probleem in hun lijf is, maar in hun hoofd. Daarom zouden deze kinderen wegens gender dysforie (een mentale stoornis) moeten worden behandeld’. (4)

Deze waarschuwingen van experts werden, zoals linksen met eigenlijk alle kwesties doen waar ze per se hun zin in willen krijgen, in de wind geslagen.  Net als in Nederland krijgen jonge Amerikaanse kinderen te horen dat je geslacht / gender  en bijbehorende seksualiteit niets meer dan een ‘keuze’ is die niet biologisch bepaald is.

In Groot Brittannië wordt ‘haatspraak’ tegen transgenders van 1 januari zwaarder bestraft (tot maximaal 6 jaar gevangenisstraf) dan inbreken. In februari werd een Britse moeder in het bijzijn van haar peuterzoontje en autistische dochter gearresteerd en urenlang in een cel gezet nadat ze online een transgendere LGBTQUIZHA{XWPKZ activist had ‘gemisgenderd’ door hem/haar met haar/hem aan te spreken. (6)

Kortom, in het ‘progressieve’ Europa en Amerika moet je 16, 17 of 18 zijn om auto te mogen rijden, mag je op je 18e stemmen en trouwen, moet je minimaal 16 zijn om legaal seks te mogen hebben, maar mogen piepjonge kinderen van 5 en zelfs 3 jaar oud een ingrijpend, niet ongevaarlijk, levensbepalend en onomkeerbaar ‘besluit’ maken om van sekse te veranderen. Omdat ze op die leeftijd wat seks(e) betreft klaarblijkelijk al wèl precies weten wat ze willen, en hun ouders daar geen enkele invloed op hebben.

Onder ‘diversiteit’ en ‘islam’ richting legalisering pedofilie

Ook dit valt naar onze mening binnen het –de afgelopen jaren al vaker besproken- streven om via diverse omwegen het grote geheime verlangen van de linksgroenliberale Westerse elite, namelijk het legaliseren van seks met kinderen (althans, voor henzelf), te realiseren. In de jaren ’70 lukte dat nèt niet, maar via het virulent promoten van dit soort absurdistische ‘diversiteit’ door de verschillen tussen de seksen en straks ook leeftijden op te heffen , en tegelijkertijd het massaal binnenhalen, omarmen en beschermen van een religieuze ideologie die een ‘profeet’ vereert die met een 6 jarig meisje ‘trouwde’, zijn ze hard op weg om stap voor stap alsnog hun zin te gaan krijgen.


Xander

(1) Paul Joseph Watson / Summit News via Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Lifesite News
(4) Natural News
(5) Christian Post via Infowars
(6) Newswars
(7) Afbeelding:*: WikiMedia Commons, bron proud of our trans kid – DC Capital Pride parade – 2013-06-08, auteur Tim Evanson from Washington, D.C., United States of America , Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. Voor mij zijn er maar 2 geslachten: man OF vrouw, punt.
  Wie als man geboren is en denkt dat ie zich vrouw voelt en meent zich dan te moeten laten ombouwen omdat het kan en omdat hij zichzelf niet kan aanvaarden zoals hij is, die doet dat maar op volwassen leeftijd maar van kinderen blijf je AF!
  Een onschuldig kind wijsmaken om van geslacht te doen veranderen omdat het niet beantwoordt aan een verwacht rolpatroon/zowel jongens die graag met poppen spelen als meisjes die graag met autootjes spelen, is crimineel, weerzinwekkend en tegennatuurlijk.
  Dat is machtsmisbruik en mishandeling van een beïnvloedbaar, kwetsbaar en onschuldig kind.
  Dit kind hoort beschermd te worden tegen dit koppel freaks, voor het in gevaar brengen en verhinderen van de ontwikkeling van zowel de geestelijke als de lichamelijke gezondheid van het kind.
  Overigens heb ik nog nergens een geval gehoord van een omgebouwde die achteraf spijt krijgt van deze ingrijpende beslissing? Nochtans heb ik een sterk vermoeden dat de verwarring die bestaat over je geslacht/identiteit menige trans- of andere ‘gender’ achteraf parten speelt en ze er spijt van hebben.
  Immers, zoals ik het zie: elk mens heeft zowel vrouwelijke als mannelijke energie…de overheersende energie kan de indruk geven dat je zogezegd in een verkeer lichaam geboren bent: een vrouw met een overheersende, mannelijke energie kan zich dan ‘man’ voelen – een man met een overheersende, vrouwelijke energie kan zich dan ‘vrouw’ voelen.
  Dualiteit is de essentie van de ervaringen op deze planeet en beide energieën moeten in balans gebracht worden, ongeacht met welk geslacht je geboren bent – in die zin is het nutteloos om je líchaam om te bouwen voor de overheersende energie om in overeenstemming te komen met wat je vóelt, in balans brengen en zelfaanvaarding is de uitdaging en dat los je niet op door lichamelijk van geslacht te veranderen.

 2. Vlokje, Mannen met rokken zijn er al heel lang, Schotten in hun Kilt.

 3. Je hebt niet voor niets mannetjes en vrouwtjes. De natuur heeft het prima geregeld. Het idee van de mens om te denken dat wij aan de natuur kunnen sleutelen, is niet alleen gevaarlijk, maar ook totaal arrogant.

  In mijn ogen en naar mijn mening:
  Transgenders zitten “in transitie” van het ene naar het andere geslacht. Zodra de transitie compleet is spreek je dus niet meer van transgender, maar van man/vrouw.

  Ik vraag me nog steeds af hoe het zit met baarMOEDER. Gaat dat ook baartransgender worden? Of erger: baarvader/baarhet/baariets/baarzak….

 4. Als ik het terdege besef, word ik geloof ik een beetje misselijk…

 5. Onthoud een ding, wie met de natuur knoeit, wordt vroeg of laat vernietigd.
  Je DNA denken je te kunnen veranderen dus niet,de wereld word vroeg of laat vernietigd!
  Letterlijk vernietigd verpulverd en verdampt, we staan aan de onderkant van de ladder zo simpel zijn we, zintuiglijk, qua bewust zijn stellen we niets voor, er is een kracht en macht waar wij geen notie van hebben, en deze zal ons vroeg of laat treffen en…..er is geen weg terug!
  Enkel van ons hebben zintuiglijk kracht in zich, als je ze aan kijkt wordt je ongemakkelijk en je kan het niet verklaren.

 6. Walgelijk en om doodziek van te worden.
  Het bewijs dat deze mensen kompleet van God los zijn.
  Kindermishandeling is nog te licht bewoord ik zou eerder kinderverkrachters in de mond nemen.

 7. Een hogere rechter heeft de vader van het jongejte een hand gereikt en de stiefmoeder en de vader
  hebben nu samen de voogdij: de moeder is niet de biologische moeder ..
  Het jochie gaat nu weer in kleren van zijn keuze naar school met zijn tweelingbroertje.

 8. Er zijn genoeg kleine kinderen, waarvan een meisje met autootjes speelt en overall of cowboykleren leuk vindt.
  En een jongetje zich verkleed in prinsessenkleren omdat hij sprookjes leuk vindt. Maar dat mag geen reden zijn
  om te denken dat ze de andere sekse willen zijn.
  Hoe kun je kleine kinderen die wreedheid aandoen en rechters daarin meegaan?
  En mensen veroordelen die hier tegen in opstand komen is dan de normaalste zaak van de wereld en zal de
  kinderbescherming er niets tegen doen. Handen wassen in onschuldig bloed.
  Maar wie dit aan de minste van Mij heeft gedaan, heeft het Mij aangedaan.

 9. It’s all in the mind ‘Transgender/Transage/Transspecies’ syndrome
  If it’s Monday, I must be a boy and 10 years old
  If it’s Tuesday, I must be a woman and 36 years old
  If it’s Wednesday, I must be a man and 44 years old
  If it’s Thursday, I must be a little girl and 12 years old
  If it’s Friday, I must be (black) cat and 2 years old
  If it’s Saturday, I must be old dog and 12 years old
  If it’s Sunday, I must be all those at the same time.
  (Anonymous)

 10. Piep: Helaas, de mens is krankjorum geworden toen hij lachend afscheid nam van de natuur. Blij dat ook ik gek ben; ben ik tenminste normaal.

 11. Lees 2 Tomotheüs 3, daar staat beschreven de tijd waarin we leven, en de verderfelijke waanzin in de hedendaagse samenleving.

 12. This is nothing but child abuse(Munchausen syndrome by proxy) by 2 very sick and mentally unstable people!!!
  Can I have a cigarette? No, you’re only 5
  Can I have a beer? No, You’re only 5
  Can I drive the car? No, you’re only 5
  Can I take hormones and change my sex? Sure, why not! You know best!

 13. Straks worden pasgeborenen, gelijk na de bevalling, al geopereerd naar het andere geslacht. What a beautiful world !

 14. “Britse transgender echtpaar heeft de gemoederen flink doen oplaaien nadat het stel besloot om hun 5 jarige zoontje in een meisje te veranderen?”

  Dat deed me gelijk denken aan dat liedje van Johnny Hoes:
  JOHNNY HOES –
  Dat is het einde, dat doet de deur dicht
  Daar zijn geen woorden voor
  Ja, dat is tra-la-la-la-la-la-la !

  Nu begrijp ik ook de tekst van de Country Singer Jim Reeves beter…

  This world is not my home – It’ s just a passing thru’,
  [Deze wereld is niet mijn huis, het is slechts een doorgangshuis]

  My treassures are laid up somewhere beyond the blue….
  [Mijn schatten bevinden zich daar achter het hemelblauw]

  The Angels backen me from heavens open door…
  [De Engelen wenken mij vanuit een hemelse open deur]

  And I can’t feel at home in this world anymore!
  [Ik kan me niet langer thuisvoelen in deze wereld]

  O Lord, you know, I have no Friend like you
  [O Heer u weet, ik heb geen Vriend zoals u]

  If heaven’s was not my home, then Lord what would I do?
  [Als de hemel niet mijn thuis was, dan Heer wat moest ik doen?]

  The Angels backen me from heavens open door
  [De engelen wenken me toe vanuit hemels open deur]

  And I can’t feel at home in this world anymore.
  [Ik voel me niet meer thuis in deze wereld]

  Wonderlijk dat dit het laatste lied was dat deze Country-Singer zong. Hij stapte in zijn vliegtuig raakte in een storm en stortte neer. Een Ode aan Jim Reeves.

  Nog even: waarom laat de kinderbescherming deze ingrijpende operatie van geslachtsverandering van een vijfjarige toe in Engeland/Glasgow? Is het Wetboek van Strafrecht buiten werking gesteld? It’ s a Mad, Mad, world! Het is een dwaze, dwaze wereld!

 15. Moet als man maar eens proberen een rok of jurk
  Heerlijk , geen knellende broek of onderbroek 😀

 16. DOODZIEK & TOTAAL VERROT……..
  Dit komt nooit meer goed..!!

 17. Sommigen zijn niet meer te helpen, maar wat moet de rest van de mensheid daar in Godsnaam mee?
  Laat je Geest niet vergiftigen door dergelijke zieke ideeën.
  Gelukkig zijn er nog genoeg mensen die het helpen wel waard zijn.

 18. Bij oppervlakkige kennisname vind ik dit walgelijk.Persoonlijk ben ik er sowieso niet erg voor om dit soort veranderingen aan te brengen.Ik kan me er maar moeilijk in verplaatsen dat het echt zo moeilijk is jezelf te accepteren zoals je geboren bent.
  Ik vind het onjuist om te stellen dat sex met kinderen aanvaardbaar is omdat de profeet met een jong meisje trouwde.Ik heb de indruk dat daar in de Islam zo ook in brede kring over gedacht wordt.
  Misvattingen kwamen ook wel in Christelijke milieus voor.Ik geloof sterk in goede gerichte voorlichting en het effect van een gelijkmatig gespreide welvaart.
  Helaas is de wereld nog niet zover en heeft men wat dat laatste betreft nauwelijks de moeite genomen stappen in die richting te nemen,omdat we meer hechten aan onze eigen zuur verdiende rijkdom in het westen.
  En dat begint nu wel een probleem te worden.

 19. Transgender waanzin, dit soort ouders moesten ze opsluiten !!

 20. Van sekse veranderen zal men normaal gaan vinden, binnenkort spreekt men niet meer van mensen maar van transgenders, we zijn dan transgenders geworden, en we veranderen elke vijf minuten van geslacht, zoveel we maar willen, het moraal achter het verhaal, de mens kiest zelf zijn geslacht. En God? Die mag in dat verhaal niet meer meespelen, die is buitenspel gezet en heeft de rode kaart gekregen, hij mag niet meer meedoen, leuk toch die moderne mens??? Shalom

 21. Allemaal leuk en aardig dat die ouders dat willen, maar welke medici gaan dit uitvoeren zonder in conflict te komen met hun eed. Welk ziekenhuis gaat zich daartoe lenen? Enne wie gaat dat betalen? Al met al genoeg barrières om dit waanzinnige project te kunnen saboteren.

Comments are closed.