Staat de fascistische corona tirannie in Australië model voor wat het hele Westen te wachten staat?

—————————————————————————————————————————————-

Nergens ter wereld zijn de maatregelen tegen een virus dat naar verhouding amper slachtoffers heeft gemaakt zo streng als in Australië, dat zeker in Europa lange tijd een symbool van vrijheid was voor degenen die de benauwde regeldruk wilden ontvluchten. De afgelopen jaren sloeg Australië al een bedenkelijk pad in met het in snel tempo afpakken van tal van burgerlijke vrijheden. Sinds het coronavirus is het land definitief veranderd in een regelrechte fascistische dictatuur, die volgens sommigen model staat voor wat ook ons vanaf 2021 en 2022 te wachten staat.

Op deze video is die tirannie op schokkende wijze zichtbaar. Een zwangere vrouw werd in haar pyjama en in het bijzijn van haar kinderen gearresteerd omdat ze op Facebook had opgeroepen tot een protest tegen de absurd strenge lockdown. De agenten waren onvermurwbaar, en reageerden totaal niet op haar protesten. (We herhalen nog maar eens dat de vraag die nog lang na WO-2 werd gesteld hoe een heel volk aan de gruweldaden van de Nazi’s kon meewerken, in 2020 beantwoord is: ANGST. Door het zaaien van angst kun je mensen OVERAL echt ALLES laten doen en met zich laten doen wat je maar wil.)

‘Absoluut autoritair bewind’

‘De acties van de Australische regering zijn compleet veranderd in een absoluut autoritair bewind,’ schrijft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘De regering heeft ieder principe van een vrije samenleving verworpen. Eigenlijk zou het Westen nu sancties moeten opleggen aan Australië door alle handel te blokkeren,’ omdat Australië nu dezelfde (hypocriete) Westerse ‘normen en waarden’ overtreedt als van Rusland, Wit-Rusland, Syrië, Libië, Iran en destijds ook Irak werd beweerd.

‘Vergeet niet dat Irak ervan werd beschuldigd een dictatuur te zijn.’ Nu is Australië het ook, en is bijna het hele Westen hard op weg dat eveneens te worden. Zo heeft buurland Nieuw Zeeland onlangs besloten om testweigeraars permanent in quarantaine faciliteiten op te sluiten.

‘Dit is een wereldwijde staatsgreep’

‘Nooit in mijn ergste dromen had ik ooit zo’n grootschalige staatsgreep tegen onze vrijheden verwacht,’ vervolgt de econoom, wiens A.I. ‘Socrates’ tussen 2021 en 2026 een periode met grote burgerlijke onrust – mogelijk zelfs een revolutie – in Australië voorspelt. ‘Dit is waar de rest van ons vanaf 2021 mee te maken krijgt.’

Zo heeft bijvoorbeeld de BBC het lied Rule Britannia in de ban gedaan, omdat in de tekst staat dat de Britten ‘nooit slaven’ zullen zijn. De Britten hebben zich dan wel met grote moeite ontworsteld aan de neo-communistische klauwen van de EU, maar zijn alsnog voor de bijl gegaan voor de internationale klimaat-corona sekte.

‘De politici vertegenwoordigen niet langer het volk. Ze zijn simpelweg knettergek geworden. In 2021 komen er wereldwijd op veel plaatsen verkiezingen (waaronder in maart in Nederland). Ik verwacht dat ze worden vervalst of zelfs opgeschort, omdat degene die nu aan de macht zijn en dit soort onderdrukking uitoefenen, zeker niet zullen worden herkozen. Dit is een wereldwijde staatsgreep, omdat de socialistische systemen aan het falen zijn – inclusief de pensioenen van overheidsmedewerkers.’

Xander


(1) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

30-08: Robert Kennedy waarschuwt in Berlijn voor tirannieke machtsovername in Europa
19-08: Australië bijt spits af en stelt alle burgers verplichte vaccinaties in het vooruitzicht (/ Premier herhaalt: ‘Geen prik? Dan geen werk en geen school, niemand uitgezonderd’)
19-08: Stichting Privacy First: ‘Noodwet is regeren per decreet vanuit angst, dwang en controle’
18-08: Nieuw Zeeland sluit als eerste Westerse land testweigeraars permanent in quarantaine op
11-08: Spaanse krant bevestigt tweede Europese lockdown vanaf 18 september
10-08: ‘Alle landen voor eind september half jaar lang in totale lockdown waarbij leger wordt ingezet’
09-08: Corona terreurstaat Duitsland zoekt medewerkers om kinderen bij hun ouders weg te halen
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
05-08: ‘Tweede lockdown komt er omdat politici opstand vrezen zodra economie vanaf september instort’
25-07: ‘The Switch’: Overheden willen vanaf 1-1-21 cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren (/ Alles bedoeld voor realisatie Agenda 2030, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken)
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
05-06: Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst’
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken (/ ‘Het nieuwe normaal’ is bedoeld om volksopstand ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’te voorkomen)
16-05: ‘Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:

31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. https://www.nu.nl/economie/6076109/juncker-schaart-zich-onder-pessimisten-over-brexit-akkoord.html#coral_talk_wrapper
  Als klinkend voorbeeld van de manier waarop men in de EU via de media de burger wil beïnvloeden. Zou dat notoire drankorgel nog steeds zoveel versnaperingen wegtikken?
  Is dat iets waar hij zelf voor moet betalen of is dat inmiddels voor eigen rekening?
  Zonde hé, dat je zo`n aimabele man ziet aftakelen en dat hij iedere keer weer om zijn mening wordt gevraagd.
  Hoe zou dat eigenlijk komen dat ze die hersenloze profiteurs iedere keer weer interviewen?

 2. https://www.nu.nl/economie/6075295/uwv-noemt-gevolgen-covid-19-heftiger-dan-financiele-crisis.html#coral_talk_wrapper
  Door diverse mensen wordt in bovenstaande link gediscussieerd over wie er van de overdreven maatregelen profiteert. De huidige status van de wereld in financiële, sociale en culturele zin maken dat er voor met name de politieke machthebbers grote problemen gaan ontstaan als de burger eens wakker zou worden. Die kans was niet zo heel groot door manipulatie en regelrecht liegen door die machthebbers. Toen kwamen bijvoorbeeld de gele hesjes. Die hebben met succes Macron in het nauw gedreven en daar ligt mogelijk het begin. Het China model wordt nu in rap tempo ingevoerd en dat had serieus zonder deze poppenkast niet mogelijk geweest.
  Dus gaan we naar verplichte vaccinatie, nog strengere lockdowns en dat heeft de burger aan zichzelf te denken. De mogelijkheden voor alsnog een revolutie zijn er niet meer, de angst heeft de mensen effectief blind gemaakt en de volgende paniek golf zal dit bevestigen, helaas.

 3. erratum: uiteraard bedoelde ik vóór abortus. En drie maal raden wie de abortusklinieken financieren.. #davecullen bitchute

 4. Al veertig jaar hoor ik dat het in het buitenland altijd beter is dan hier, maar we zijn nog lang niet zo knettergek als bijvoorbeeld Ierland. Ik volg het lokale nieuws van Dave Cullen en daar lijken ze pas helemaal gestoord. Ze lieten iedereen die ook maar iets van Ierse afkomst had overvliegen om maar tegen abortus te stemmen en daarna maakten de media er een schijnheilig volksfeest van. Ook hebben we gelukkig geen premier die alle woorden met een man erin wil gaan afschaffen. Ben je nou echt nog beter af als je nog probeert te vluchten??? Velen komen op hangende pootjes terug uit Australië en echt niet omdat ze de zoute haring missen. Het is triest voor de Afrikaners die massaal naar die landen verhuisden in de hoop veilig te zijn. Het is me nog telkens een mirakel dat ze hun vlaggen nog niet hebben vervangen (Australië en Nieuwzeeland), het is decennialang hun plan, maar het merendeel van het volk stemt daar gelukkig tegen. De nieuwzeelanders stemden met groot overwicht tegen in het afgelopen referendum, maar het is niet een kwestie van of maar wanneer. Afschaffen van de vlag, is afschaffen van cultuur en historie.

  Oh ja en dan vraag ik me ook nog af voor wie dit allemaal zal gaan gelden? ‘Bepaalde bevolkingsgroepen’ kunnen het virus kennelijk niet verspreiden.. Ik zie altijd maar dat die bepaalde bevolkingsgroepen contant betalen. Als contant geld wordt afgeschaft, worden er dan ‘uitzonderingen gemaakt’?

 5. @ Tor
  De overheid is nu juist de grootste opruier, met het meeste leedvermaak. Vijanden in discussie,vergaderen om
  te vergaderen. En het leven van het volk op het spel zetten.

 6. @Tor toont met z’n commentaar dat je helemaal gelijk hebt Xander. En wat die verkiezingen betreft; we hebben eerst de VS. Joe Biden tegen vlijmscherpe Trump, dat kán helemaal niet. Laten we eens kijken wat de Democraten voor truc uit de hoge hoed toveren om toch te winnen. Daarna zullen we zien hoe het in Nederland verloopt. Echter ben ik er van overtuigd dat mocht Trump verliezen, we allemaal verliezers zullen zijn.
  En nu maar duimen voor proces Wilders…

 7. tor schreef:
  03/09/2020 om 7:12 pm
  Deze site staat al lang bij de overheid geboekt als niet gewenst, dat komt omdat die overheid alle berichtgeving die negatief over het beleid is wil wegdrukken. Een beetje kinderachtig dat je niet tegen kritiek kunt, maar misschien is China wel het grote voorbeeld.

 8. @ Mo: 5:43 pm, op 3/9. Deze artsen nemen hun artseneed serieus. Waarvoor respect.

 9. Dutch Brisbane wonende.
  Victoria ’s partij van de arbeid ( labour) heeft al sind 1910 communistisch neigingen .
  Ik ben niet eens met al de corana virus B.S zoals mondkapjes en lockdowns in Australia.
  Maar ook de politicus hier in Australia zijn omgekocht door de WHO met veel geld .
  Maar alles is rustig ( nog) in de rest van Australia. Tussen Brisbane en melbourne ligt ongeveer 2000 km. U kunt zelf nagaan waar je beland van uit Holland met 2000km verder.
  Ook in Australia gaat de rotzooi van Gates niet werken. Ook te bedenken dat er nog veel GUNS zijn onder de tafel in Australia die genoeg mensen gaan gebruiken als nodig .

 10. Voor alle duidelijkheid … het gebeurde in the State of Victoria, en wel in Melbourne. Andere states hebben deze draconian measures niet.

 11. @tor 03/09/2020 om 7:12 pm schrijft:
  ‘ wat een onzin dit. ik ga deze site melden bij de overheid dat dit opruiend is.’

  Heel goed Tor, misschien worden de bestuurders of politici dan eindelijk eens de ogen geopend.
  …succes Tor!

 12. Hahahaha heer Tor/mevrouw Tor…… SHALOM , rust en vrede wens ik u toe! Helaas spreekt mijn broeder Mario de waarheid, hij heeft gelijk en dan zult u binnen korte tijd ervaren hoe deze wereld veranderd is en zeker niet ten goede! Wij als christenen hoeven ons echter geen zorgen meer te maken omdat Here ons dan al van deze ellende verlost heeft! Gezegend zijn zij die horen en luisteren naar wat de Geest van God tot zijn Gemeente spreekt en ook als zodanig gewaarschuwd zijn! Ik bid voor hen achterblijven!

 13. Gorbatsjov (USSR) waarschuwde in de jaren ’90 dat de EU (EUSSR) erger zou worden dan de USSR ooit is geweest.

  @ tor: Is Gorbatsjov ook een opruier?

 14. @tor
  wat bedoelt u met ‘ik ga deze site bij de overheid melden omdat dit opruiend is’? bedoelt u met opruiend dat iemand alert is en de medeburger waarschuwt voor de naderende tirannie/dictatuur? bent u zo onbekend met de geschiedenis van de Sovjet Unie, van het nationaal socialistische Duitsland, van China, Vietnam, noord Korea, van Zaïre, van Zimbabwe en het zeer relevante Zuid Afrika? of wilt u alleen maar de boel opruien dan wel tegenover uzelf bewijzen, dat u deugt? u toont uw zeer slaafse onderdanigheid ten opzichte van de ‘autoriteiten’ en anders niets. kortom een zeer beklagenswaardig mens!

 15. Wat een verklaring: De Amerikaanse regering wijst deelname aan het Covax-vaccinatieprogramma van Bill Gates en de WHO categorisch van de hand.
  De Amerikaanse regering weigert deel te nemen aan het internationale initiatief Covax, dat bedoeld is om de wereldwijde toegang tot Covid-19-vaccins te garanderen. De VS zouden zich niet laten beperken door multilaterale projecten die onder invloed staan ​​van “de corrupte Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en China”, aldus een verklaring van het Witte Huis dinsdag (lokale tijd). Covax wordt geleid door de Gavi- en Cepi-vaccinatieallianties – die grotendeels worden gecontroleerd en gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation – en ondersteund door de WHO, meldt Anonymousnews.

 16. wat een onzin dit. ik ga deze site melden bij de overheid dat dit opruiend is.

 17. Vrijheid van meningsuiting bestaat dus in Australie ook niet meer! Opgepakt, omdat deze vrouw haar mening uitte over corona op de tirannieke Facebook.
  Snap overigens niet waarom burgers uberhaupt nog gebruik maken van Facebook!

 18. Links er rechts worden door diverse regeringen proef ballonnetjes losgelaten om te zien in welke mate het volk in een dwangbuis/keurslijf geperst kan worden en hoe gek/gehoorzaam ze het volk kunnen maken. Vrijheid weg, democratie weg, dat is wat de corrupte regeringen willen, dan hebben ze eindelijk hun dictatuur.

 19. Maar dat is wat ik zeg , Willy, LAAT je stem horen voordat het te laat is, doe je mond open nu het nog kan anders, zoals iemand het zegt op deze site : Ga niet lopen zeuren als je op een gegeven moment wordt opgepakt als je je mening geeft en/ of de dictatuur is er want als je nu niet op reageert dan gaat dat komen, Willy !!!!! Ga niet apathisch lopen afwachten WANT dan zal het over zijn op een gegeven moment en ik denk zelf dat dat niet maar lang zal duren .

 20. Sinds wanneer vertegenwoordigen politici het volk? Of de zogenaamde volksvertegenwoordigers? ik zou het niet weten, wetten en regels worden ons opgelegd, zo gaat dat, dat noemen ze democratie, maar laat dan het volk weg. shalom

Comments are closed.