Oorlog dichterbij, maar dissidenten en oppositie zijn Trump dankbaar voor uitschakelen massamoordenaar Soleimani

Op social media circuleren foto’s van Soleimani’s zwaar verminkte lijk, die dermate gruwelijk zijn, dat wij alleen een gecensureerde versie plaatsen. (Afbeelding: social media via (1)).

—————————————————————————————————————————————-

Grote oorlog met Iran breekt vermoedelijk al binnen 1 tot 2 jaar uit

—————————————————————————————————————————————-

De internationale reacties op het uitschakelen van de Iraanse generaal Qassem Soleimani zijn verdeeld. Trumps tegenstanders zijn zoals kon worden verwacht negatief en spreken van een ‘gevaarlijke escalatie’. In Iran dwong het Shi’itische regime duizenden mensen de straat op om te rouwen over de moord op ‘hun’ generaal (6), die na Ayatollah Khamenei de machtigste man van het land was – en tevens een van de meest gehate. Dissenten, oppositieleden en de vrouwenbeweging zijn Trump daarom heel dankbaar. Soleimani voerde in eigen land, Irak en Syrië namelijk een waar schrikbewind, en had wagonladingen vol bloed aan zijn handen.

Na het nieuws dat Soleimani bij een Amerikaanse luchtaanval was omgekomen vierden alleen al in Baghdad duizenden Irakezen spontaan feest in de straten, en werden er speciale taarten gebakken en lekker hapjes uitgedeeld (een islamitisch gebruik als er een vijand is verslagen). Ook in Basra waren veel inwoners blij; daar had Soleimani namelijk diverse protestdemonstraties keihard neergeslagen, waarbij in een periode van 3 maanden meer dan 500 burgers om het leven kwamen en zo’n 20.000 gewonden vielen. (4)

Op social media circuleerden enkele gruwelijke foto’s van het uit elkaar gerukte lijk van de generaal. Velen spraken hun opluchting en blijdschap uit, zoals ‘Vandaag kwam ik terug van een reis en hoorde ik van Soleimani’s dood. Voor de eerste keer heb ik mijn 4 jaar oude fles wijn geopend, want het was het beste nieuws dat ik in tijden heb gehoord. Jij hebt gemoord, jezelf verrijkt, de macht naar je toe getrokken, en mensen dienden jou, maar dit is er wat er nu van je over is.’

Iraanse oppositie tegen Trump: ‘U hebt iets geweldigs gedaan’

De leider van de populistische ‘Restart’ beweging, die in Iran miljoenen volgelingen heeft, het islamistische regime in Teheran wil verwijderen en van Iran weer een vrij en democratisch land wil maken, twitterde aan Trump dat ‘u iets geweldigs gedaan hebt. Het zal jaren duren voordat mensen begrijpen hoeveel u van Amerika en de patriotten op deze wereld houdt. Dit is absoluut de juiste manier om terroristen te bestrijden. Het volk van Iran waardeert u voor het doden van Soleimani.’

‘Felicitaties… aan alle mensen die vrijheid willen en al degenen in de strijd tussen licht en duisternis,’ twitterde Moshirafkan. ‘Weer een duivel die in de prullenbak van de geschiedenis is verdwenen.’ Persianboy: ‘Globalisten en radicalen houden de aarde al honderden jaren gegijzeld. Zij moeten weten dat wij onze planeet Aarde van hen gaan terugpakken.’

‘Jouw held had bloed aan zijn handen’

In de VS moesten de Democraten, waarvan sommigen nog maar twee dagen eerder Trump hadden bekritiseerd vanwege zijn ‘slappe’ en ‘inactieve’ houding tegen Iran, knarsentandend toegeven dat een belangrijke terreurleider –die bijvoorbeeld in 2011 verantwoordelijk was voor een verijdelde moordaanslag op de Saudische ambassadeur in een restaurant in Washington (3)- was uitgeschakeld.

Desondanks werd Trump door links natuurlijk vooral veroordeeld. Het Democratische moslim parlementslid Ilhan Omar verklaarde ‘woedend’ te zijn vanwege de ‘moord op een buitenlandse official’. Shima, lid van het Iraanse verzet, reageerde: ‘Beste b*tch Omar, namens alle Iraanse patriotten: hou je kop dicht! Jij stinkt een uur in de wind. Jouw held had Amerikaans, Iraans en Syrisch bloed aan zijn handen, en heeft gekregen wat hij verdiende. Spoedig zal er geen IR regime meer zijn om de globalisten en radicalen te dienen.’

Volgens Argentijnse media was Soleimani destijds als commandant van de Iraanse ‘elite’ terreureenheid Al-Quds samen met Hezbollah verantwoordelijk voor de bomaanslag op het Argentijnse-Israëlische AMIA gebouw in Buenos Aires in 1994. Daarbij kwamen 85 mensen om het leven. In 1998 werd Soleimani opperbevelhebber van de Quds eenheden, en focuste hij zich vooral op het destabiliseren en overnemen van Libanon, Syrië, Irak en Jemen. (5)

Analist: Dit is niet meer terug te draaien, eindigt met vernietiging Iran

De Amerikaanse analist Tom Luongo wijst erop dat Soleimani echter ook een doorslaggevende rol speelde bij het neutraliseren van ISIS en Al-Qaeda. Het gevolg was wel dat de vijanden van Israël in Libanon, Syrië en Irak sterker werden. ‘Maar nu is het de ene escalatie na de andere. Dit eindigt niet met een Iran dat gedwee in een hoekje kruipt… In simpele -en volgens mij ook legale- termen denk ik dat Trump een oorlogshandeling tegen Iran heeft gepleegd. Dit kan Trump niet meer terugdraaien.’

‘De trieste waarheid is dat dit meer doden, meer moorden en meer ellende betekent. Er bestaat geen ‘Gerechtvaardigde Oorlog’ argument hiervoor. Hoewel niemand met gezond verstand wil dat Iran kernwapens krijgt, zal het eindresultaat van dit beleid precies dat kunnen bewerkstelligen.’

Alle partijen zijn volgens hem te verwijten. ‘Voor iedere Iraniër die ‘dood aan Amerika!’ (en ‘dood aan Israël!’) schreeuwt zijn er Amerikanen (en Israëliërs) die ‘bommen op Iran’ zingen.’ Dit gaat volgens hem vroeg of laat eindigen met de vernietiging van Iran (2).

Apocalyptische oorlog binnen 1 – 2 jaar?

Die zal volgens ons niet op zichzelf staan, maar onderdeel uitmaken van een veel grotere Midden Oosten- en misschien wel wereldoorlog. De Iraanse Ayatollahs geloven namelijk dat zij zijn uitverkoren om de Apocalyps mee te maken en als het kan zelf in gang te zetten. Hoewel Iran –behoudens terreuraanslagen- de VS zelf niet kan raken, kan het Amerika wel een enorme klap toedienen door aartsvijand Saudi Arabië te vernietigen, wellicht met kernwapens die het regime in het geheim reeds heeft ontwikkeld, of van Noord Korea heeft gekocht.

De moord op Soleimani kan wel eens het teken zijn dat de mullahs in Teheran zochten om die Apocalyptische eindtijdoorlog in gang te zetten. En hoewel we met religieuze fanaten te maken hebben, zijn ze beslist niet gek, en zullen daarom niet in alle gehaastheid een oorlog beginnen die ze militair gezien onmogelijk kunnen winnen. Desondanks verwachten wij dat die oorlog nu echt dichtbij is gekomen, en uiterlijk ergens in 2021-2022 gaat uitbreken. Die zou wel eens kunnen beginnen met een plotselinge massale verrassingsaanval (mogelijk met kernwapens en wellicht –al dan niet openlijk- gesteund door Turkije) op Saudi Arabië.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Tom Luongo via Zero Hedge
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Breitbart
(6) Breitbart

Zie ook o.a.:

03-01: Iraanse topgeneraal Soleimani omgekomen bij Amerikaanse luchtaanval

2019:
31-12: Nederlandse analisten: ‘In 2020 begint de systeemcrisis en Derde Wereldoorlog’
10-10: Netanyahu impliceert dat Israël preventieve aanval op Iran gaat uitvoeren
27-09: ‘Israëlische legertop verwacht totale oorlog en overweegt preventieve aanval op Iran’
20-09: Eerste gezamenlijke aanval Israël en Saudi Arabië op Iraanse basis
18-09: Amerikaanse minister BuZa: Aanval op olie installaties ‘Iraanse oorlogsdaad’
16-09: Oorlog met Iran nabij? Alle Amerikaanse bases wereldwijd naar DEFCON 3
15-09: Senator Graham pleit voor Amerikaanse vergeldingsaanval op Iraanse olieraffinaderijen
29-08: Libanon en Irak noemen talrijke Israëlische aanvallen op Iraanse doelen oorlogsverklaring
12-08: Iran dreigt met oorlog als Israël deelneemt aan marine coalitie Perzische Golf
18-06: VN officials: Amerika bereidt tactische aanval op Iraanse nucleaire installatie voor
17-06: Terwijl Iran de EU chanteert stelt Amerikaanse senator openlijk militaire aanval voor
14-06: Israëlische generaal: Volgende oorlog wordt ergste in onze geschiedenis
13-06: Oorlog met Iran dichterbij na aanvallen op olietankers Perzische Golf


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

40

 1. @ Raaf: 12:42 am. En hoe typerend, het waren socialisten en communisten, die Khomeini in het zadel hielpen. En toe deze dwazen, niet meer van nut waren, zijn ze massaal vermoord geworden onder het bewind van Khomeini en de zijnen.

 2. @Dimitri 05/01/2020 om 7:03 am

  Prima verwoord ! Op diverse media lees je dat de Iraniërs in Iran en daarbuiten (expats) opgelucht zijn dat Soleimani’s wreedheden tot het verleden behoren.
  Ik herinner me nog dat Khomeini in 1979 ? in ballingschap vanuit Parijs terug keerde naar Iran, de geboorte van veel ellende waar we nu de vruchten van plukken..

 3. Het is wel verwarrend inderdaad met Willie en Willy.Ik wil altijd nog wel even kijken wat Willy te melden heeft en het werd me pas goed duidelijk in de moderatie en toen zag ik ook dat het vaste Shalom ontbrak.

  Trump lijkt er nog altijd op te zinspelen,dat hij wel wil onderhandelen met Rohani of Khamenei,maar ik heb zelf de indruk dat de amerikanen er op uit zijn te provoceren en incidenten uit te lokken of toe te schrijven aan Iran om bombardementen te rechtvaardigen in de hoop de situatie in Iran te destabiliseren en een snelle regimewisseling te bewerkstelligen.
  Woordvoerders in Iran zeggen al op de NOS dat van nieuwe onderhandelingen geen sprake kan zijn en als er al onderhandeld gaat worden,zal dat wel niet voor de verkiezingen zijn.
  Iran zal zich voorlopig wel gedeisd houden ,denk ik.
  De vraag is of Iran daadwerkelijk zo’n apocalyptische oorlog zal kunnen ontketenen.Ik weet niet of Trump daar zelf over nagedacht heeft,maar als het hier zo ter sprake komt,zal men daar in het Pentagon en Israël ook wel over nagedacht hebben.
  Reden te meer voor het westen om nu iedere aanleiding aan te grijpen Iran verder te verzwakken in de hoop dat dat toch leidt tot opstanden die uitlopen op een regimewisseling.De amerikanen zijn met de moord op Soleimani een oorlog begonnen en het lijkt me dat ze daarop niet meer terug kunnen komen.
  Miljoenen doden worden toegeschreven aan Soleimani ,maar de enige waaraan ik zoveel doden en nog wel veel meer kan toeschrijven is de wrede ideologie die ik bestempel als de satan van het kapitaal,die de hele wereld in zijn greep houdt en daarin zie ik voor het huidige Iran ook weer niet zo’n glansrol weggelegd,dat het daarmee als uitverkorene de confrontatie aan kan gaan.
  Maar het egoïsme en de arrogante koppigheid van het westen en de sjiïetische geloofsleer kunnen inderdaad tot zo’n apocalyptische botsing leiden.
  Als het tot zo’n apocalyps komt,zijn het de mensen in bredere zin die dat in de hand werken.
  Daar gaat niemand aan vrijuit.
  En zo langzamerhand voel ik me er zo moedeloos onder,dat ik persoonlijk de mening toegedaan ben,dat het misschien maar beter is dat er een einde aan komt en dat de Schepping ergens anders weer van voren af aan mag beginnen.
  Maar dat zijn maar gedachten van me.
  Sommigen dromen ook van een oorlog die aan alle oorlogen een einde maakt,maar zo’n tijd zie ik zo nog niet snel aanbreken.

 4. Wat een samenraapsel weer, en wat een larie. Had Trump niet gereageerd op de inlichtingen die hij had ontvangen over Suleiman die daar de aanval op de ambassade aan het bekijken was, had meneer S. zich op zijn volgende terreurdaad kunnen toeleggen, had de CIA gelekt dat Trump niet had gereageerd op inlichtingen en was het huis wederom te klein geweest. Kortom, wat Trump ook doet, het is nooit goed. De media en Democraten acteren onder het motto ‘de vijand van mijn vijand is mijn vriend’.
  Om over opportunistisch Europa maar te zwijgen. Hele volksstammen lopen hier goedkope ‘imagine’ prietpraat te verkondigen over ‘nooit meer oorlog’ en ‘o wat is oorlog slecht’, maar laten wel ondertussen de VS opdraaien voor hun veiligheid, zowel hier als elders. De EU landen zijn zelfs te beroerd om te voldoen aan NAVO eisen – en dat wil dan een Europees leger, laat me niet lachen.
  Wat dit met warmtepompen en windmolens te maken heeft, geen idee, maar ik blijf liever bij het onderwerp.
  De EU met in hun kielzog de baggermedia lopen zichzelf voorbij in het veroordelen van Trump. Hiermee tonen ze voor Iran aan wat voor een vieze smerige laffe gladjanussen ze zijn die totaal geen zelfrespect schijnen te hebben. Iran ziet wel dat Europa vooral achter de miljoenen die Obama ‘on the sly’ richting Iran had gekieperd. Iran kon hiermee hun nucleaire ambities verder uitbreiden, en Europa hoopte hier lekker veel geld aan te verdienen. Trump bleek een spaak in het wiel te zijn, zowel in dit dossier als met de Oekraïne. Wat kun je nu van een werelddeel zeggen dat zo belust is op geld dat het bereid is een terroristenstaat te voorzien van een nucleair wapen? En Nederland voorop, sancties omzeilend om de mullahs maar tevreden te houden, tegelijkertijd pleegt het regime op Nederlandse bodem moorden, maar ach, dat mag de pret niet drukken.
  Al dat gewauwel over een derde wereldoorlog. Er viel al decennia niet met dat land te praten. Obama ging op zijn knieën voor dat tuig en ondertussen stonden ze op straat ‘death to America’ te kwelen. Constant uitdagen, belagen van marineschepen, gijzelneming, provocaties, dat is Iran. Omdat ze dachten dat niemand zou durven reageren. Iran reageert zoals een Erdogan reageert. Als je daar angst voor toont, grijpen ze je bij je keel.
  Jammer voor de grote groep pacifisten in Nederland, maar je kunt nu eenmaal niet met iedereen vriendjes zijn. Dit vriendje steekt je met plezier een mes in je rug. Of beter gezegd, dit vriendje zou straks een nucleair wapen over de Randstad droppen.
  Nee, Iran had dit niet verwacht. Hoe eerder dat regime met die suïcidale opaatjes opgeruimd is, hoe beter.
  Kopie GS

  Wat is de bron, en heeft u vooraf toestemming gevraagd in verband met auteursrechten ? Graag snel uw reactie. Mod.

  Willie, uw naam is al in gebruik, gelieve een andere (nick) naam te nemen. Mod.

 5. “While Iran’s leaders describe Soleimani as a martyr, the regime does not seek martyrdom…” (Ben Bowles)

  Vrije vertaling:

  “Terwijl de Iraanse leiders Soleimani omschrijven als een martelaar, zoekt het regime niet zelf het martelaarschap…” (Ben Bowles)

 6. Die generaal hebben ze goed te pakken genomen, was niet veel meer van over alleen een homp vlees. Triest dat het zo gaat in wereld.

 7. Door wie geen rekening houdt met God, raakt alles kapot. Ook de olievelden.

 8. Bengazi?, weet iemand wat daar precies gebeurd is met de moord van de Amerikaanse ambassadeur door een islamitische militie ten tijde van Obama, terwijl de ambassadeur beschermd had kunnen worden door special forces maar Obama liet dat na. Wist de ambassadeur teveel van de malversaties van Obama?

 9. @ed,
  waarom schrijft u uw gebruikersnaam zonder hoofdletter, maar begint u uw zinnen wel met een hoofdletter?

 10. Inderdaad een zeer gevaarlijke situatie, vooral ook voor Israëls defensies. Zou hier nu het laatste conflict in zitten, ik weet het niet, de tijd zal het uitklaren. Shalom

 11. Beste Semper Paratus,

  misschien gaat jouw video wel over de RKK die vele miljoenen katholieken of protestanten heeft onthoofd ? Misschien gaat het over de Molsimlanden EN over Rome tesamen ???

 12. Vernietiging van de Saoudi’s is goed nieuws voor het Westen dat wordt geïslamiseerd door de Saoudi’s en van het Westen een Sharia-kalifaat willen maken …

  Vernieging van de Saoudi’s is ook slecht nieuws voor het Westen want dan wordt Iran de enige olieleverancier voor het Westen …Natuurlijk blijft er nog Gog over …(belichaamt door Erdogan) …Moeilijke tijden gaan beginnen !

 13. Wie behoefte heeft kritiek op Trump te uiten, begin eerst met het lezen van het boek over Trump binnen het pentagon.
  Dit is een noodzakelijk evenwichtoefening tussen al het negatieve die over deze man en president neergepent en uitgeschreeuwd wordt. Het kan zeker helpen om meer realisme in de gedachten te brengen.
  Een andere kijk op de situatie in Iran.
  Iran is mogelijks bereid op onderhandelen met Amerika, maar een machtgeilige fanatiek verhinderde dat.
  Nu hij weg is , kan er, een meer redelijke weg bewandeld worden om tot een vergelijk te komen.
  Wat mij het meest verwonderd is, dat er zo een grote groep van belangrijke leiders samen waren, op een zo open plaats
  Als een luchthaven.

 14. En waarom zou TRUMP gevaarlijk bezig zijn……
  Omdat die lui zo agressief zijn, want straks doen ze dit of dat. Ja dat zal best, dus doen we maar niks. Als er eigenlijk niets anders dan rottigheid is met dit soort lui, pas op hoor het moet niet escaleren. Die hondsdolle religieuze psychopaten moeten keihard aan gepakt, eigenlijk door alle landen die alleen maar moord en doodslag of verkrachting door deze gekken gekregen hebben.

 15. Er komt helemaal geen oorlog tegen Iran. Noch een oorlog gestart door Iran.

  Het eerste is niet nodig. Het tweede zal grote weerstand bij het volk vinden. De protesten worden voor het eerst openlijk gesteund door de rijkere middenklasse. Men kan een paar duizend betogers arresteren, gevangenzetten of vermoorden (Soleimani’s job). Men kan dit niet doen met miljoenen.

  De media zwijgt, het internet grotendeels afgesloten. Iran staat momenteel in brand (fig). In alle grote steden zijn er al een hele tijd massaprotesten bezig. We komen er gewoon weinig van te weten.

  De moord op Soleimani is geniaal getimed. Het regime kon niet anders dan het vermelden op de staatsmedia. Spontaan startten overal vreugdefeesten op de straten van Iran en Irak. De Ayatollah zit met een groot probleem. Een catch-22.

  Het is waar dat Soleimani ISIS en Al Qaida bestreed. Maar dan vooral omdat het Soennieten zijn, gefinancierd door (voornamelijk) Saoedi Arabië. Niet om het Westen te helpen. Trump heeft ISIS noch de oorlog in Syrië, Libië, Irak en Jemen veroorzaakt. Hij heeft ze geërfd. Gelukkig is Trump een pragmaticus.

  Niemand heeft iets tegen de mensen van Iran. Als men spreekt over Iran, spreekt men over het regime. Een fanatieke minderheid ondersteunt het. De meerderheid niet. Soleimani heeft Iraans bloed aan zijn handen. Alsmede vele andere nationaliteiten. Zijn uitschakeling is een grote aderlating voor de Ayatollah en zijn regime.

  Bovendien is de kans groot dat Soleimani over bankrekeningen beschikte waar zelfs de Iraanse leiders noch de geheime dienst iets van afweten. Feitelijk was Soleimani de leider van een maffia organisatie. Officieel om Iraanse invloed in het MO te vergroten en de Ayatollah te beschermen. In werkelijkheid ging het om schaamteloze zelfverrijking en persoonlijke invloed. Bijvoorbeeld op de Hezbollah en Syrië. Erdogan, in al zijn wijsheid, heeft nog niet door dat hij gebruikt werd.

  We zullen zien wat er verder gebeurt. De kans dat het Iraanse regime zal vallen acht ik groter dan een oorlog met of door Iran. Met 5.000 death-to-the-USA-fanatiekelingen win je geen oorlog.

  David Wood kreeg heel wat reacties van, wel eh, Perzen. Met interessante follow-up reacties:
  https://www.youtube.com/watch?v=anWZvkVWzgM

 16. Stel u zich het volgende eens voor : Frans Timmermans, als representant van de EU, bezoekt Kiev om met een informeel gesprek de ‘gemoederen’ aldaar tot rede te brengen. Wladimir Putin geeft de opdracht ‘onze’ Frans onmiddellijk bij aankomst te doden en plaatst direct de Russische vlag op het internet zonder commentaar ! Frans weg, Brussel in paniek, spoedzitting VN want nu is (het geen ver van mijn bed show meer) het een directe aanval op het Westen. Wat zou er dan gebeuren ? Ik laat het aan uw fantasie over …. . Of, de hoogst geplaatste generaal van het Amerikaanse leger, Mike Milley, bezoekt Kiev om met een informele gesprek enz enz.
  Hier in het Westen krijgt een burgermeester die ‘een draai om de oren heeft gekregen’ al een bodyguard, net als andersdenkenden in de politiek. Er is iets aan de hand in ‘ons’ land en ver daarbuiten ; wat is er nog van over van onze ‘eer en zaligheid’ ? In het Westen wonen de besten en de ‘rest’ is, zo lijkt het wel, uitschot.
  Ik verdedig het optreden van of het nu Iran, Irak, Saoedi Arabië en de hele Lavant NIET ! maar ook niet dat het Westen de hele wereld ‘naar zijn hand wil zetten’ . Door het tot in de puntjes uitgewerkt imperialisme van onze ‘civilisatie’ is het niet meer dan logisch dat een actie, op welk gebied dan ook, om een reactie vraagt. De Europese deelstaten hebben een VN spoedzitting gevraagd, waarbij een excuus op zijn plaats zal zijn. Trump heeft, in deze, een van zijn laatste kaarten verspeeld, de troef kaart ligt in de handen van de VN….

 17. Leuke oorlogstaal vanachter een PC, waarschijnlijk vredig met jullie gezinnetje veilig in dat kleine landje aan de kust. Iran is echter slimmer en laat zich niet provoceren. Schaken is namelijk vooruit denken. Een locale actie wordt nu getolereerd door de wereld, maar grotere reacties komen te vroeg. Helaas wordt deze actie niet vergeten en komt er nog wel een reactie op Amerikaanse bodem. Heel dom dus om zo vroeg te juigen.

 18. Het uitschakelen van massamoordenaar suleimani was noodzakelijk als antwoord voor de moord op een amerikaanse contractor in irak en voor de aanval op de amerikaanse ambassade, dat kon niet ongestraft gelaten worden en dan roept dat zootje armoezaaiers in iran om wraak voor wat zíjzelf veroorzaakt hebben door eerst te moorden?
  Ze hebben daar in het midden-oosten nog niet genoeg op hun doos gehad….
  Nu is suleimani toch een martelaar en dat is toch de wil van allah? Hypocrieten, ze moeten Trump dus dankbaar zijn om de wil van allah uit te voeren…
  Ze zouden beter zorgen dat hun puinhoop opgeruimd is na hun onderlinge stammentwisten en religieuze oorlogen waarbij soennieten en sjiieten elkaar al eeuwen afslachten bovenop de ruïnes van hun land(en)…
  En misschien eindelijk eens een beschaving opbouwen, zorgen dat iedereen een dak boven het hoofd, voedsel, water (en een wc-pot :)) heeft want zelfs basisbehoeften kennen ze niet, maar wel een grote bek opzetten, oorlog stoken en hun haat de vrije loop laten, stelletje sukkelaars.
  Ze moesten eens weten hoe de beschaafde wereld denkt over zulke haatzaaiende, religieuze gekken, de naam mens niet waard, die uit haat oorlog verkiezen boven een normaal leven.
  Onbegrijpelijk….Trump, poetin en bondgenoten zouden álle strijdkrachten moeten weghalen en laat domme moslims het zelf onder elkaar maar uitvechten zoals ze al eeuwenlang doen en waarschijnlijk zullen blijven doen tot ze helemaal uitgeroeid zijn.

 19. Miljoenen Iraniërs en oppositie zijn blij met uitschakeling van Soleimani, dat zegt genoeg.
  Het onderdanig buigen en kruipen voor dit soort terroristen zoals het westen doet zet geen zoden aan de dijk, iemand moet een grens trekken, toevallig is dit Trump.
  Nu of later, het lont naar het kruidvat brandde toch al..
  We gaan het meemaken..

  Artikel Afshin Ellian:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1639082758/afshin-ellian-actie-trump-was-noodzaak?fbclid=IwAR3HzJ4E09EDjzkNLCyfj2Kx3jos25HAN7nSkSesIQJDFwh0ZTrgM-DExEI

 20. Youtube filmpje! Iran will nuke and destroy Saudie Arabie and Mecca. Mischien de profetie die aanstaande is!
  Zeker de moeite waard om eens te bekijken.

 21. Nou kan zijn dat Trump goed bezig is, maar ook heel gevaarlijk bezig….. laten we niet op de zaken vooruit lopen en niet te vroeg gaan juichen. Alles wat er gebeurt op dit moment in de wereld zal God gebruiken tot zijn doel en eer…… nogmaals laten wij christenen weinig van ons horen wat wel zou moeten…… wij weten niet wat Gods plannen zijn en zetten. Wel zien we dat het wederom de Islam is die spanning brengt in de wereld….. laten we ook de katholieke kerk niet vergeten, de paus zegt dat hindoes, islam ect dezelfde God lief hebben, maar zij of kennen God niet of wijzen God af en of erkennen de Here Jezus niet als DE ZOON VAN GOD…. en de paus speelt een eng spel met de Islam en kust hun Koran en knielt zelfs in hun moskee zeg maar afgoden huis….. dus laten wij ons richten op wat God in zijn woord heeft verkondigt en bid om leiding en wijsheid door de Heilige Geest.

 22. Mag toch aannemen zonder Co 2 uitstoot ,lees ik hier , lol lig dubbel van het lachen. Ik heb al zo vaak gezegd dat de kans op een WO3 veel groter is dan dat ons landje onder water komt te staan of dat we ten onder gaan aan stikstof en meer van dat onzin , 1 Kernbom , of een paar kerncentrale s de lucht in en weg zijn alle goed voornemens voor klimaat en mileu

 23. Vroeger zeiden we als zo’n terroristenleider was geliquideerd: Opgeruimd staat netjes!
  Gefeliciteerd, Donald! Je bent een held vergeleken met je voorganger!
  Johan

 24. Amerika is een goed land, doet nooit wat verkeerd( kuch), er is bijna geen land in de wereld waar geen militaire bases van hun is, laatste oorlogen, Amerika zit overal bij, je kan ook geld verdienen met een oorlog.

 25. Trump is goed bezig.
  Hij heeft Abu Bakr al Bagdadi naar de 86 maagden gestuurd, en nu Soleimani met Abu Mahdi al Muhandis .
  Er zullen ongetwijfeld nog velen volgen.

  Zolang Trump regeert is er hoop en troost voor alle slachtoffers van dit satanisch regime.

 26. Het is diep treurig door de NOS en eenvandaag wordt deze door de EU verklaarde terrorist de hemel in geprezen. Wat is dat walgelijk. Wat een vernedering voor zijn duizenden slachtoffers.

 27. Er zijn veel meer gegadigden dan Iran die dromen van een Apocalyptische eindtijdoorlog!

  1* Het godloze China is al bezig om alle godsdiensten te elimineren. Een roemloos einde wacht!

  2* De paus in Rome die zich in VN en EU als “vredevorst” etaleert aast al lang op Jeruzalem. Het zal hem bezuren volgens Openbaring 16 t/m 20

  3* Erdogan van Turkije droomt ook al lang van een herrezen groot Ottomaans Rijk en de Tempelberg in Jeruzalem. Wie niet van de geschiedenis wil leren [Ataturk 1923] die moet haar overdoen.

  4* Iran roept zich al decennia schor om de grote satan [VS] en de kleine satan [Israël] te vernietigen. De waarheid overwint en niet zijn waarheid! Psalm 2 en 83.

  5* Joden bidden en dromen al drieduizend jaar over wereldheerschappij. Volgens Ezechiël 38 en 39 en Openbaring 14 en 19 is die nu spoedig binnen handbereik. Jeruzalem wordt volgens Psalm 48 en 72 en Mattheus 5:35 de hoofdstad van de wereld.

  6* BijbelGetrouwe Gelovigen bidden vurig samen met het Joodse Volk al Tweeduizend jaar tot JHWH: Laat Uw Koninkrijk komen, Laat Uw WIL geschieden in de hemel alzo ook op deze aarde. Zij zullen niet teleurgesteld worden volgens Zachariah 14 en Openbaring 19-22.

  7* De bedenker van alle wereldwijde oorlogen en rampen is satan volgens Openbaring 20:7-10 Hij en zijn leger demonen worden de grote verliezer!

  Lees maar verder in de Apocalyps/Openbaring 20. Eind Goed! Al Goed!

 28. “Die zou wel eens kunnen beginnen met een plotselinge massale verrassingsaanval (mogelijk met kernwapens en wellicht –al dan niet openlijk- gesteund door Turkije) op Saudi Arabië.”
  Die laatste zin begrijp ik niet. Waarom zou Turkije – Iran steunen?
  en waarom dan geen aanval op de door diverse landen niet erkende staat Israel? ook al heeft Israel zeker een sterker leger, zodra Israel voldoende verzwakt is, zijn er anderen in de Islamitische wereld die hun kans zullen grijpen. In dat geval denk ik wel aan Turkije…

 29. Twee vechten om een been,
  de derde gaat mee heen,
  en dat is het New world orde systeem
  (Sinter Klaas gedichten niveau verder kom ik niet 🤣)

 30. Soleimani was de grote bestrijder van de IS, Qaida, en nog een paar van die terroristen bewegingen die door de US zijn opgericht en bewapend terwijl de USA met de mond ze bestreden.
  De USA/ Israël, waar ook Nederland aan meedeed, hebben in de afgelopen 3 jaar ruim een miljoen doden op hun geweten.
  Hier is de pot die de ketel wat verwijdt

 31. Zal dit de aanleiding zijn van de vervulling van Ezechiel 38 en 39? De oorlog tussen Gog en Magog?

Comments are closed.