John Cleese in opspraak: ‘Ik heb liever culturen zonder vrouwelijke genitale verminking’

Alleen al in Engeland en Wales inmiddels 137.000 slachtoffers, maar er wordt niet of nauwelijks tegen opgestreden, want ‘islam’. (Afbeelding: Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————

Geert Wilders geband op Twitter voor benoemen waarheid over D66 en islam aangaande antisemitisme en vrouwenbesnijdenis

————————————————————————————————————————————–

Zoals we twee dagen geleden schreven kreeg de gewezen Monty Python en Fawlty Towers acteur John Cleese de hele politiek gevestigde orde over zich heen toen hij er onlangs over klaagde dat Londen geen Engelse stad meer is, en de Britse cultuur aan oplossen is (in een islamitische). Hij weigert zijn woorden echter terug te nemen – integendeel. ‘Ik heb liever culturen die vrouwelijke genitale verminking niet tolereren.’ Ondertussen heeft in eigen land PVV-Geert Wilders een tijdelijk ban op Twitter gekregen voor onder andere het benoemen van exact hetzelfde feit.

De Britse acteur, die 5,6 miljoen volgers op Twitter heeft, schreef enkele dagen geleden dat al zijn vrienden die uit het buitenland op bezoek komen hem gelijk geven, en de enorme veranderingen in de Britse hoofdstad, die dankzij vrijwel onbeperkte massa immigratie razendsnel islamiseert, hen verbazen. ‘Waar zijn de Engelsen?’ vroeg er een aan hem.

Cleese kreeg een lawine van verontwaardiging over zich heen, hoofdzakelijk van Britse beroemdheden die in de meest blanke wijken van Londen en het Verenigd Koninkrijk leven – ver weg van de vele tientallen dagelijkse mes’incidenten’ waar de Britse hoofdstad door wordt geteisterd, waarvan 75% van de daders van migranten afkomst is.

Zo reageerde de eerste moslimburgemeester van Londen, Sadiq Khan, onder wiens gezag de criminele anarchie in Londen om zich heen grijpt, dat ‘diversiteit onze grootste kracht is’.

‘Ik vind het legitiem om een bepaalde cultuur boven een andere te prefereren,’ reageerde Cleese daarop. ‘Zo geef ik bijvoorbeeld de voorkeur aan culturen die vrouwelijke genitale verminking niet tolereren. Dit zal door al die zwevers, die ernaar smachten dat iemand hen beledigt, wel racistisch worden gevonden – natuurlijk namens iemand anders.’

Voor islam gelden vaak andere wetten in Europa

Meisjesbesnijdenis is al zo’n 30 jaar verboden in Groot Brittannië, waar maar het op de islam aankomt gelden sommige wetten in West Europa ineens niet meer. Pas dit jaar vond de allereerste gerechtelijke vervolging plaats van een Britse moslimmoeder vanwege het laten besnijden van haar dochtertje. Inmiddels zijn er naar schatting al zo’n 137.000 slachtoffers in Engeland en Wales. (1)

Geert Wilders geblokt voor twitteren waarheid over islam en D66

Dat de islam een bijzondere uitzonderings- en zelfs voorkeurspositie bij de Westerse gevestigde orde heeft ervoer ook Geert Wilders. Hij werd vandaag tijdelijk geblokkeerd op Twitter vanwege zijn boze reactie op D66 leider Rob Jetten, die had gezegd dat we allemaal samen tegen antisemitisme moeten opstaan.

‘Laten we altijd opstaan tegen de sukkels van @D66 die de grenzen open laten staan en meer en meer islam importeren, om vervolgens krokodillentranen te huilen over de gevolgen daarvan, zoals antisemitisme, eerwraak, vrouwenbesnijdenis, terrorisme en haat,’ aldus Wilders.

PVV’er Léon de Jong noemde de blokkade ‘totaal gestoord… Wilders zegt de waarheid over D66, en ondertussen kunnen moslims ongestoord hun doodsbedreigingen (onder meer aan het adres van Wilders) op Twitter zetten.’ Een van de vele voorbeelden was ene Shoaib, die ‘soon will get kill geert wilder’ twitterde. De PVV voorman heeft vanwege de duizenden doodsbedreigingen door moslims niet voor niets al jaren 24/7 beveiliging.

Fleur Agema, nr.2 op de PVV lijst, reageerde dat ‘Twitter @geertwilderspvv blockt, maar hij nooit zal stoppen met de waarheid spreken.’ (2)

Xander

(1) Zero Hedge
(2) AD / PVV (Twitter)
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

29-05: Islamisering: Londen te gevaarlijk geworden, honderden Somalische jongeren terug naar Afrika
08-05: EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben
06-05: Vluchtelingenwerker over moslim immigratie: Zelfs grootste voorstanders zullen hun mening 180 graden moeten draaien
19-04: Dagelijkse geweld ‘incidenten’ in Nederland beginnen buitenland op te vallen
13-04: Ontslagen hoofd inlichtingendienst waarschuwt dat Europese grenzen nog steeds openstaan voor migranten (/ ‘Er is hier integratie, maar omgekeerd, namelijk in de Arabische, Salafistische en Turkse samenleving’)
04-04: Schokkende voorbeelden van de razendsnelle islamisering van Duitsland
16-02: Agenten bevestigen leugens over aandeel migranten in misdaadstatistieken
01-02: Islamisering: Moskeeën België prediken jihad en Jodenhaat; verkrachtingsbendes in Finland
18-01: (..; Nederland blijft top immigratieland)

2018:
28-12: Islamisering: Migranten overvallen kerk, geestelijken zwaar mishandeld
12-12: Dader aanslag kerstmarkt Straatsburg is 29 jarige radicale moslim
22-11: Duitse overheid erkent dat migranten 10 x crimineler zijn, vooral uit Noord Afrika
19-11: Duitse politie verborg verkrachting gehandicapte vrouw door Syrische asielzoeker
17-11: Pakistaanse mensenrechtenactiviste: Progressief Europa en islamisten hebben zelfde agenda
09-11: Moslimjournalist undercover in Duitse moskeeën: ‘Alle ongelovigen moeten worden vermoord’
01-11: Zes migranten verkrachten 15 jarig Duits meisje, acht tot vijftien andere een 18 jarige
18-10: Zo ziet een doorsnee week multiculti, immigratie en islamisering in Duitsland eruit
11-09: Islamisering: Migranten veroorzaken ook na Chemnitz geweldorgie in Duitsland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

20

 1. @ U.G. Kempenaer: 3:00 am. Dat zie ik net als U. Maar ik ben ervan overtuigd, dat er geen realistische krant en televisie omroep zullen komen. Daar zorgt de links-liberale elite wel voor.

 2. Volledig eens met John Cleese en Geert Wilders.
  Het lijkt wel of de autochtone burgers in West-Europa aan collectieve zinsverbijstering lijden.
  Compleet gebrainwashed door linkse onderwijsfanaten en de mainstream media zoals NPO/NOS en een laar vodjes van kranten.
  Het wordt tijd voor een realistische krant en televisie-omroep.

 3. Kijk voor de gein eens naar “Opsporing verzocht” en je weet gelijk waar de diversiteit voor staat.

 4. Vind de meeste Engelsen wel veel vriendelijker tegen moslims dan hier in NL. Zouden Nlders een voorbeeld aan moeten nemen.

 5. Ben ooit in Oxford en Cambrigde geweest en alleen maar de echte europeanen of anderen tegengekomen. Nu niet meer, Wat hier in Europa gebeurt is een genocide.

  Hoe idioot wil je het hebben, een pakistaan als burgervader? in een hoofdstad van Europa? ha.

  https://www.youtube.com/watch?v=Hq5a6roXgig

 6. Iedere keer als ik in mijn geboortestad, de ‘republiek’ Amsterdam, ben dan krijg het gevoel alsof ik ergens in Noord-Afrika rond loop. De verrijking geeft me letterlijk tranen in mijn ogen. De helft kan zo door naar paviljoen 3.
  Nee, die John Cleese heeft gewoon gelijk!

 7. Dit alles wordt ons opgedrongen en degene die er tegen zijn worden monddood gemaakt.
  Misschien zelfs erger.

 8. Moslim is burgermeester van Londen, een burgervader ? over welke burgers hebben wij het eigenlijk … .
  137.000 slachtoffers, wat denkt de mens van alle aanrandingen, diefstal, drugs verkoop, verkrachtingen en moorden ? Net zoals in heel Europa het gebruikelijk is om dergelijke ,,incidenten” te bagatelliseren door politie en overheden. Hierbij moet ik in eerste instantie denken aan de misdaden door die mohammedanen in Rotherham waar tussen 1997 en 2014 verkracht, mishandeld en zwaar verminkt werden…. oeps, dat was dus niet de bedoeling om in de publiciteit te komen.
  Maar natuurlijk moet Wilders zijn ,bek’ houden, ja van de gesubsidieerde media. Tja, wiens brood men eet, diens woord men spreekt…. . Niet van mij, gelukkig zijn er nog mensen die ons waarschuwen voor een verval van onze, krijg het bijna niet meer opgeschreven, waarden en normen, waarvan nog maar een schaduw van over is !
  Ik schreeuw het, figuurlijk gezien, dagelijks van de daken, maar de mens is blind, doof en praat de media na. Waar ik het meest succes mee heb is praten over niks, want daar heeft het ,voetvolk, verstand van.
  Politiek, wat is dat eigenlijk ? Of democratie, een woord dat te pas en te onpas gebruikt wordt. Angela Merkel krijgt een ere doctoraat in Cambridge …. zij faciliteert de VS om in het midden oosten moorden te plegen en nog meer wapentuig te verkopen. Brussel en glyfosaat, de VS is verantwoordelijk voor tussen de 30 en 60 miljoen doden na WO II, mijn held Assange gevangen genomen, schandaleuze behandelingen en nu doodziek in het ,gevang,
  Ja, ik weet ‘t wel. Wat heeft bovenstaand met die mohammedanen uit te staan, niet veel. Maar wij leven momenteel in een zieke maatschappij. Niets klopt meer, alle beloftes zijn verdwenen, geld en geiligheid regeren de wereld.
  Wens u nog een fijne toekomst toe….

 9. Tja, de meeste Nederlanders zitten nog volledig in hun “slaapmodus”. Dus de islamisering gaat gewoon door.

 10. Twitter opzeggen, Ik heb dat reeds een jaar geleden gedaan. Laat je niet inpakken en probeer zo veel mogelijk voor je eigen mening uit te komen. Vecht voor je eigen waarden. Ik was vroeger, tegen de wil van mijn werkgever, bondsactivist. Heeft me veel geld gekost, maar heb me er niets van aan getrokken. Ben nu 72 en heb er echt geen spijt van. Dus opzeggen die troep, tenzij je een slaaf van de elite wilt zijn.

 11. Ik zie het verschil niet tussen een jongens- of meisjesbesnijdenis. In beide gevallen is er geen sprake van vrije wil. Nu kan je wel roepen dat het traditie is en dat het geschreven staat maar vroeger was het ook traditie om kinderen te offeren aan Baal. Dit gebeurt ook nog steeds maar niet meer in het openbaar omdat ze weten dat ze niet veilig meer over straat kunnen als dit bekend word.
  Ik ben voor vrijheid van geloof. Wat iemand gelooft moet hij/zij zelf weten. Maar zodra de vrijheid van kinderen in het geding komt dat moet er keihard ingegrepen worden. Laat kinderen zelf kiezen als ze 18 worden welk geloof ze aanhangen in plaats van de ouders. Of dit nou boeddhisme, jodendom of christendom is..
  Persoonlijk vind ik het opmerkelijk dat de zwarte Piet tegenstanders vinden dat ieder kind een vrij en veilig feestje moet kunnen vieren maar bij dit onderwerp de andere kant op kijken. Zover ik weet heeft D’66 zich wel ingezet tegen het kindhuwelijk. Dat kunnen we van Denk en de VVD niet zeggen. Van Denk begrijp ik het. Hun geloof is gebaseerd op de woorden van een pedofiel. De VVD doet dit om leden en oud-ministers te beschermen.

 12. Als ik naar Nederland kom, wil ik me kunnen onderdompelen in wat zo typisch Hollands is.
  Als ik naar Engeland ga, wil ik me kunnen onderdompelen in die typisch Britse way of life.
  Als ik naar Frankrijk ga, wil ik me kunnen onderdompelen in wat Frankrijk zo Frankrijk maakt.
  Onze eigen westerse culturen en life-styles, die ieder Europees volk maakt tot wat het is, worden echter opzettelijk overspoeld en verdronken in niet-westerse culturen uit de derde wereld.
  Kortom, onze eigen cultuur en manier van leven wordt bedreigd met een regelrechte genocide.

 13. Iedereen die dit leest en een Twitter, Facebook, of gelijksoortig account heeft zou per direct hun account moeten opzeggen met als reden dat U niet accepteerd dat personen die de waarheid vertellen over de Islam of enig ander onderwerp de mond worden gesnoerd.

 14. Wat zullen er nog vele tranen komen in Nederland maar blijft maar lekker slapen.
  Je hebt er zelf voor gekozen en dan moet je straks niet piepen we hebben het niet geweten nee het was nog ver van je voor deur maar straks is het je buurman .en dan moet je ook niet zeggen dat wil ik niet . Je bent genoeg gewaarschuwd .

 15. Gelukkig hebben de meeste mensen op Hr. Timmermans gestemd zodat we meer islam, meer EU, meer Marokkanen krijgen en ons nergens meer druk om hoeven te maken omdat alles voor ons geregeld wordt tot de pot verteerd is en we allemaal emigreren naar Afrika.
  Dus niet klagen, we gaan een zonnige tijd tegemoet

Comments are closed.