‘Duitse politie verborg verkrachting gehandicapte vrouw door Syrische asielzoeker’

20 jarige Afghaanse migrant snijdt hoogbejaarde Duitser de keel door – 19 jarige Franse tiener doodgestoken door ‘vluchteling’, vader slachtoffer: overheid doet helemaal niets voor ons – Zweden: politie laat verkrachters 11 jarig meisje meteen weer vrij –
Waarom dan steeds meer ruimte geven aan een religieuze ideologie die zijn mannelijke volgelingen aanzet tot geweld, discriminatie en onderdrukking van vrouwen en meisjes, vooral als die ‘ongelovig’ zijn? (Afbeelding: Getty Images (7)).

—————————————————————————————————————————————

De politie in de Duitse stad Chemnitz blijkt een meervoudige verkrachting van een visueel gehandicapte vrouw door een Syrische asielzoeker opzettelijk verborgen te hebben gehouden voor de media. Het ‘incident’ kreeg van de autoriteiten het stempel ‘niet vrij voor de pers’.

De visueel gehandicapte vrouw werd in een hal aangevallen door de Syrische asielzoeker, en meerdere keren door hem verkracht. Pas nadat de onafhankelijke nieuwssites Philosophia Perennis en Junge Freiheit er vragen over gingen stellen, erkende woordvoerder van de politie Andrez Rydzik dat er een onderzoek naar de verkrachting gaande is.

De politie verstrekte verder geen informatie over de identiteit van het slachtoffer en wilde niet zeggen of de dader reeds is gepakt. De verkrachting zou ‘om tactische redenen’ niet bekend zijn gemaakt, en ‘om het slachtoffer te beschermen’ (1). Wat al jarenlang eufemistisch taalgebruik is voor het beschermen van de daders en het massa immigratie en islamiseringbeleid van de regering Merkel.

20 jarige Afghaan snijdt 85 jarige bejaarde de keel door

In Wittenburg (deelstaat Mecklenburg-Vorpommern) werd een 85 jarige bejaarde man door een 20 jarige Afghaanse asielzoeker vermoord. Heel wrang: de dochter van de man had deze asielzoeker juist naar hem toegestuurd om haar vader te helpen. Nadat hij de oude man zijn keel had doorgesneden, wat door een babyfoon werd vastgelegd, stal de Afghaan zijn auto. Al snel kon hij door de politie worden gepakt. (5)

Zomaar enkele voorbeelden uit ‘Angela’s Dagboek van 18 november: In Berlijn raakte afgelopen weekend een 57 jarig man levensgevaarlijk gewond nadat hij in de migrantenwijk Kreuzberg door twee mannen werd aangevallen en in elkaar getrapt. Ouders van kinderen op de Allegro basisschool zijn ontzet omdat een man die deelnam aan een spraak- en integratiecursus van een organisatie die in hetzelfde gebouw is gevestigd, kinderen had aangerand. De stadsdeelburgemeester (‘Groenen’) heeft het opzeggen van de huur aan de integratieverstrekkers echter weer teruggedraaid.

In Bielefeld werd een 33 jarige vrouw door een 28 jarige Afrikaan met benzine overgoten en in brand gestoken, waardoor ze zeer ernstig gewond raakte. In een artsenpraktijk in Dresden hebben een arts en zes medewerkers TBC opgelopen, wat zo goed als zeker is meegebracht door migranten. In Karlsruhe waarschuwt de politie dat ‘onbekenden’ een bijtend zuur op bankjes op stations gooien, waardoor al een paar reizigers gewond zijn geraakt. Daarnaast waren er in tal van plaatsen -veelal gewelddadige- berovingen door ‘mannen met volbaarden’ en/of ‘met migranten achtergrond’. (6)

Parijs: moslim valt 60 jarige man met kerstcadeaus aan

In Parijs deed een andere volgeling van de ‘religie van tolerantie en vrede’ van zich spreken door een 60 jarige man die net kerstcadeaus had gekocht aan te vallen, zo berichtte Le Parisien.  De man was net een metrostation uitgelopen toen hij door een vreemdeling in zijn gezicht werd geslagen. ‘Dit is wat wij doen met ongelovigen,’ werd hem toegeroepen.(2)

Migrant steekt 19 jarige jongen dood, ‘overheid doet niets’

De 19 jarige Fransman Baptiste kwam er heel wat minder genadig vanaf. Toen hij het appartement van zijn vriend verliet kwam een zogenaamde ‘vluchteling’ op hem af die boos was omdat ze teveel lawaai zouden hebben gemaakt. ‘Daar hebben wij niets mee te maken,’ reageerde Baptiste, waarop de migrant hem acht keer in zijn keel stak, en vijftien keer elders in zijn lichaam, wat de jongen niet overleefde.

‘De moordenaar van mijn zoon, die nog steeds voor onschuldig wordt gehouden, verliet zijn land omdat daar een oorlog was en om hier in vrede te leven. Helaas vermoordde hij mijn zoon. Dat is niet de vrede die hij zocht, maar een andere oorlog die hij heeft meegebracht. Ik ben boos omdat de staat mijn zoon had moeten beschermen.’

‘De regering had mijn zoon moeten beschermen, want we kunnen niet toestaan dat mensen dit soort zaken doen. Ze deden niets, het kwam niet eens in het nieuws, er kwam zelfs geen enkel teken van medeleven. Het is een schande. Ik ben Fransman, en dit is een schande voor mijn land. Ik walg ervan.’ (3)

Zweden: politie laat verkrachters 11 jarig meisje meteen weer vrij

In Zweden werden de jonge verkrachters van een 11 jarig meisje, die haar al geruime tijd lastig vielen op school, vrijwel onmiddellijk weer vrijgelaten. ‘Haar moeder is wanhopig,’ schrijft de free lance journalist Joakim Lamotte. ‘Het leven van haar dochter is vernietigd, en nu moeten ze ook nog eens verhuizen omdat de politie niets doet.’

Dat de daders migranten waren kon enkel met een omhaal van woorden worden duidelijk gemaakt, want zodra de woorden ‘asielzoekers’, ‘vluchtelingen’ en ‘migranten’ rechtstreeks in verband worden gebracht met misdaden, haalt de Zweedse politie de berichten offline en wordt een aanklacht wegen ‘racisme’ en ‘haat zaaien’ tegen de verspreider ingediend.

‘Kinderen worden verkracht, de politie doet niets om het op te lossen, en de politici in Stockholm kunnen niet eens een regering vormen,’ foeterde Lamotte. ‘Ze geven er niets om dat de gewone mensen moeten lijden onder deze politieke puinhoop. Zolang ze er zelf maar geen last van hebben vinden ze het niet belangrijk om verantwoordelijkheid voor de Zweden te tonen. Hoeveel meisjes moeten er nog worden verkracht voordat de politiek hard ingrijpt?’ (4).

Xander

(1) Voice of Europe
(2) Voice of Europe
(3) Voice of Europe
(4) Joakim Lamotte via Voice of Europe
(5) Journalistenwatch
(6) Journalistenwatch
(7) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)