Schokkende voorbeelden van de razendsnelle islamisering van Duitsland

Geweld en discriminatie DOOR moslimmigranten blijft ongestraft en wordt zelfs beschermd door de Duitse politieke elite –In Berlijnse straten verschijnen in snel tempo steeds meer winkels en restaurant met Arabische opschriften (Afbeelding: Embed from Getty Images (19)).

————————————————————————————————————————————–

De islamisering en Umvolkung van Duitsland verloopt in een dermate hoog tempo, dat zelfs de grootste critici van het massa immigratiebeleid van de EU erdoor zijn verrast. Of beter gezegd: geschokt. Hier een aantal schrijnende voorbeelden die onderstrepen dat de autochtone bevolking met almaar hardere maatregelen wordt achtergesteld en zelfs onderdrukt, en nieuwkomers, vooral degenen die aanhanger zijn van een zekere religie, met behulp van links (vrijwel) ongestraft en zelfs beschermd mogen discrimineren en geweld mogen plegen.

Moslim chirurg weigert met vrouwen samen te werken

Minden, een stadje halverwege Osnabrück en Hannover, langs de snelweg van Amsterdam naar Berlijn. In het Johannes Wesling Ziekenhuis werd een chirurg uit het Midden Oosten aangenomen. De moslim weigert echter met vrouwen in de OK operaties uit te voeren, wat de directie weliswaar ontkend maar gewoon toestaat. Twee medewerkers vertellen het aan een regionale krant, maar zonder hun eigen naam te noemen, want daar staat onmiddellijk ontslag op, zoals de hoofdarts van de afdeling spoedchirurgie overkwam. (1)

In Jena kwam een 22 jarige Duitse vrouw er op een andere manier achter hoe er in de islam tegen mensen van haar sekse wordt aangekeken. Zij werd namelijk door drie migranten wreed verkracht. De ernstige misdaad vond bijna een jaar geleden plaats, maar de autoriteiten in Jena, waar zich een hogeschool bomvol linksgroene ‘gutmenschen’ en ANTIFA aanhangers bevindt, deden er alles aan om het ‘incident’ te verstoppen. Ook de politie had geen enkele interesse in het opsporen van de daders (18).

Geen uitzetting ondanks geweld tegen 9 willekeurige Duitsers

Eind vorig jaar was het stadje Amberg opnieuw het toneel van geweld door moslimmigranten, die in een groepje van vier door de straten trokken. Tijdens hun hetzejacht op de Duitse inwoners sloegen ze 9 mensen het ziekenhuis in. De autoriteiten weigeren de criminelen echter uit te zetten, ook al werd de aansielaanvraag van enkele daders al eerder afgewezen. (2)

Afrikaanse migrant wordt burgemeester, CDU wil moslim kanselier

‘De Umvolkung van ons thuisland begint zijn vruchten af te werpen,’ schrijft Tino Becker als reactie op de verkiezing van een Afrikaanse migrant tot burgemeester van het dorpje Rittmarshausen (bij Göttingen). ‘Het zorgde voor gejubel bij de linksgroene über-vreemdelingen fanatici,’ die hem kandidaat hadden gesteld.

Overigens had de fractievoorzitter van de landelijke CDU, Ralph Brinkhaus, in maart al openlijk verklaard er een grote voorstander van te zijn dat een moslim kanselier van Duitsland wordt. ‘Volgens extremisten zoals Brinkhaus zal er pas rust zijn als ons thuisland volledig geïslamiseerd is,’ constateerde een verslaggever. (4)

De sociaal’democratische’ SPD maakt daar in de deelstaat Schleswig-Holstein haast mee door een Turkse moslima als partijleider aan te stellen. Haar voorganger Ralf Stegner, wiens zoon een bekend lid is van de heimelijk door de SPD gesteunde extreemlinkse terreurgroep ANTIFA, toonde zich daar buitengewoon verheugd over (14).

Basisscholen Berlijn: Bijna alleen nog maar migrantenkinderen

Vooral in de hoofdstad Berlijn voltrekt het islamiseringsproces zich in een razendsnel tempo. In het migranten stadsdeel Neukölln –waar bijna net zoveel mensen wonen als in de stad Utrecht- telden twee basisscholen aan het begin van het nieuwe schooljaar welgeteld 2 Duitse leerlingen op de 109 nieuwkomers, resp. slechts 1 van de 103.

De directeur van een van de scholen had het tegenover Bild letterlijk over ‘Arabisering’, en verklaarde dat de integratie ‘totaal is mislukt. De problemen zijn niet meer te overzien, van agressieve vaders tot 70% van de kinderen die een taalgebrek hebben (niet of amper Duits kunnen spreken).’ (6)

Die Linke verklaren dat ‘de islam ook in Duitsland thuis is’

‘Verlichte mensen weten allang dat Stalinisten en strategen van de politieke islam geestverwanten zijn,’ wordt op Journalistenwatch gesteld. Zo heeft de partij Die Linke zich achter de eis van de Centrale Raad van Moslims gesteld dat er een speciale gemachtigde tegen islamofobie komt. ‘Want de islam is ook in Duitsland thuis,’ verklaarde Linke leider Katja Kipping.

Dat betekent dat moslims als ‘bedreigde minderheid’ worden bestempeld, en iedere kritiek op de islam, moslims en hun intolerante leer wordt verboden en gecriminaliseerd.(5)

Migranten zorgen in één jaar voor ruim 181.000 extra misdrijven

Over criminaliteit gesproken: volgens officiële cijfers van het Bundes Kriminal Amt zijn er vorig jaar 181.215 extra misdrijven gepleegd die ‘in de context van de immigratie’ moeten worden geplaatst, zoals het er politiek correct staat. Met andere woorden: die door migranten zijn gepleegd. Let wel: dit zijn enkel nog de geregistreerde gevallen, die volgens diverse klokkenluiders van de politie en politiek hooguit enkele procenten van het werkelijke aantal zijn (6).

Dagelijks zijn er berichten over nieuwe slachtoffers zoals de 20 jarige Duitser die op een station in Stuttgart door een groep van 12 Arabische mannen met baseballknuppels in elkaar werd geslagen. Zomaar. De hevig bloedende man moest zwaargewond in het ziekenhuis worden opgenomen. Van de daders ontbreekt zoals gewoonlijk ieder spoor. (12)

In datzelfde Stuttgart wordt een Duitse moeder met 4 kinderen op straat gezet omdat ze welgeteld 2 x te laat was met het overmaken van de huur. Tegelijkertijd spaart de ‘groene’ gemeenteraad kosten nog moeiten om duizenden migranten binnen te halen, te huisvesten en alle mogelijke uitkeringen en voorzieningen te geven. (13)

Sommige migranten maken het echter toch te bont om te laten lopen. Zo werd een 44 jarige Iraanse moslim tot levenslang veroordeeld omdat hij een 36 jarige vrouw midden op straat met 27 messteken had vermoord nadat ze bleef weigeren zijn vriendin te worden. (9)

De 21 jarige Afghaanse migrant die in september 2018 in Ravensburg diverse voorbijgangers met een mes neerstak, waardoor er drie zwaargewonden vielen, hoeft echter niet eens de gevangenis in. U kunt de reden vermoedelijk al raden: de man is ‘verward’ en lijdt aan een ‘psychische stoornis’ (15). Dat was ook de ‘diagnose’ bij een Afrikaan die in Offenburg een huisarts met 30 messteken om het leven bracht. Ook hij hoeft zich enkel in een kliniek te laten behandelen (16).

Terrorist aanslagpogingen op treinen gepakt

Een van de andere zeldzame gevallen die de Europese media haalden was de 42 jarige Irakese moslim en IS aanhanger die grote aanslagen wilde plegen op onder andere HSL treinen. Vier aanslagpogingen door stalen staven op de rails te leggen mislukten echter.

Als medewerker van een beveiligingsbedrijf had hij ook toegang tot voetbalstadions en winkelcentra, die eveneens op zijn lijstje doelwitten zouden hebben gestaan (7). Bovendien zou hij lid zijn van een terreurcel, en dus niet in zijn eentje hebben gehandeld. (8)

SAT1 durfde zowaar te berichten dat al in 2017 zo’n 40% van alle zware misdaden door niet-Duitsers werden gepleegd. Commentator-journalist Claus Strunz is net als Robert Jensen in eigen land één van de uitzonderingen die in de reguliere media nog de politiek incorrecte waarheid durven brengen. (17)

Enorme oplopende kostenpost

De opvang en vaak gratis langdurige, meest permanente verzorging van zoveel migranten begint daarnaast een almaar grotere financiële last te worden. Zo kampt Köln, tegenwoordig spottend de ‘tolerantie metropool’ van Duitsland genoemd, met een snel oplopend tekort dat nu al vele tientallen miljoenen euro’s bedraagt, uitsluitend vanwege asielzoekers en migranten. Als het zo doorgaat loopt het tekort in 2021 op naar totaal € 1 miljard, en dat in slechts 5 jaar tijd. (10)

‘Duitse steden lijken op islamitische landen’

De onthutsende conclusie van de bekende blogger Michael Mannheimer: ‘Er is geen leugen die vaker wordt verkondigd dan dat er geen islamisering zou zijn, maar wie naar een willekeurige Duitse stad gaat en niet weet dat hij in Duitsland is, moet aannemen zich in een islamitisch land te bevinden, waar verbazingwekkend genoeg ook nog een paar ‘ongelovige’ blanken worden geduld.’

Meeste scholieren zijn al niet meer Duits

Op de meeste Duitse scholen, van laag tot hoog, zijn migranten inmiddels in de meerderheid, betoogt Mannheimer. ‘En tot de leeftijd van 40 jaar zijn de Duitsers nu al in de minderheid… Op zijn laatst over 30 jaar zullen wij de absolute minderheid in ons eigen land zijn, en hier niets meer te vertellen hebben.’ (11)

Umvolkung van heel West Europa

Eenzelfde ‘Umvolkungs’ beleid wordt zoals bekend in de rest van West Europa en ook Nederland –dat speciaal daarvoor het VN immigratiepact van Marrakesh ondertekende- gevoerd. Indien het beleid niet snel en radicaal wordt omgegooid, zal ons land hetzelfde lot treffen. Enfin, zeker na ‘Utrecht’ hoeven we u niets meer uit te leggen.

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Anonymous
(3) Anonymous
(4) Anonymous
(5) Journalistenwatch
(6) Journalistenwatch
(7) Krone
(8) Kurier
(9) Focus
(10) Philosophia-Perennis
(11) Michael Mannheimer
(13) Anonymous
(14) Anonymous
(15) Anonymous
(16) Anonymous
(17) Philosophia-Perennis
(18) Anonymous
(19) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

16-02: Duitse agenten bevestigen leugens over aandeel migranten in misdaadstatistieken
01-02: Islamisering: Moskeeën België prediken jihad en Jodenhaat; verkrachtingsbendes in Finland
18-01: (..; Nederland blijft top immigratieland)

2018:
28-12: Islamisering: Migranten overvallen kerk, geestelijken zwaar mishandeld
12-12: Dader aanslag kerstmarkt Straatsburg is 29 jarige radicale moslim
22-11: Duitse overheid erkent dat migranten 10 x crimineler zijn, vooral uit Noord Afrika
19-11: Duitse politie verborg verkrachting gehandicapte vrouw door Syrische asielzoeker
17-11: Pakistaanse mensenrechtenactiviste: Progressief Europa en islamisten hebben zelfde agenda
09-11: Moslimjournalist undercover in Duitse moskeeën: ‘Alle ongelovigen moeten worden vermoord’
01-11: Zes migranten verkrachten 15 jarig Duits meisje, acht tot vijftien andere een 18 jarige
18-10: Zo ziet een doorsnee week multiculti, immigratie en islamisering in Duitsland eruit
11-09: Islamisering: Migranten veroorzaken ook na Chemnitz geweldorgie in Duitsland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Ja dit alles is de ,natte, droom van Marc rutte zie het resultaat elke dinsdagavond in het programma (cultoerverreiking) opsporingverzocht dan nu nog een klein uur is maar in de toekomst een avondvullend programma het enigste wat helpt is deze nsb regering wegstemmen GroenLinks demonen 66 de cristelijken van de cu in werkelijkheid moslim lovers en de VVD dievenbende ik heb gezegd

 2. Ze zijn onderdeel van de maatschappij, prima dat je aankaart dat er geweld van hun kant naar “onze” kant komt, maar je laat weg dat moslims ook veel geweld te verduren hebben door lieve witte medebewoners. Er zijn twee kanten, slechts 1 belichten is facisme

 3. Hoe krijg je de belastingbetaler aan de kook? Wat een land, Thierry, Geert, Kees, kom er maar in! En snel graag! Voordat de D66 en GL en PvdA clubjes ons mooie Nederland helemaal voor de zwijnen. hebben gegooid:

  https://www.ad.nl/politiek/pendelbus-asielzoekers-ter-apel-wekt-woede-pvv~a14763c4/

  Wat een politici met de ruttegraat van Rutte! Rubbere Markie!

  Wanneer begrijpt men eens in Den Haag wat de taak van de overheid is naar Bijbelse normen? Niet het toegeven aan de krankjorume eisen van afgewezen asielzoekers. Net als in 020 waar Wassink van de groen Khmer 500 plaatsen gaat aanwijzen waar ongedocumenteerde asielzoekers 1 jaar lang mogen verblijven. Arm Amsterdam, waar nog maar 240.000 echte autochtone Amsterdammers de achterlijkheid van BM en wethouders moeten zien te overleven:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3065473/groen-licht-voor-opvang-honderden-illegalen-in-amsterdam?utm_source=google&utm_medium=organic

  De afrekening komt meneer Wassink.

 4. Heel misschien dat de komende verkiezingen voor het Europees parlement alsnog een omwenteling kan inhouden m.b.t. de huidige invasie vanuit het Midden-Oosten en Afrika.

  Een forse meerderheid van de autochtone bevolking in Europa moet het toch inmiddels spuugzat zijn om te worden onderworpen aan een omvolkingsproces gedicteerd vanuit Brussel en Straatsburg? Iedereen die niet stekeblind is of een linkse goedmens moet toch zien dat we worden bezet door invasietroepen met als uitvalsbasis Noord-Afrika en Turkije.

  Een Bezettingsleger dus en de bijbehorende Bezettingskosten rijzen de pan uit.

  De Islamisering geschiedt bijna geruisloos via de baarmoeder en de uitgeprocedeerde asielzoekers blijven gewoon hier, want bij een gedwongen terugkeer lopen zij z.g. het risico gemarteld te worden. En we trappen er nog in ook! Want we zijn immers tolerant en verdraagzaam t.a.v. deze ‘kwetsbare etnische minderheid.’

  Als we ons niet gek laten maken door die klimaathysterie en onze stem geven aan een populistische, dus realistische partij dan kan het tij nog worden gekeerd en tot beheersbare proporties worden teruggebracht.
  En zelfs dan lopen wij het niet geringe risico in de nabije toekomst te worden geconfronteerd met een bloedige burgeroorlog in West-Europa. Onze verweekte Westerse samenleving tegenover de militante moslims die overal hun wapenopslagplaatsen hebben verborgen, soms zelfs in de als radicaal bekend staande moskeeën.

  De hamvraag is echter welke kant ons leger en de politie zullen gaan kiezen in dit onontkoombare conflict. Beide machten zijn inmiddels in sterke mate geïnfiltreerd maar die infiltranten vormen nog wel een minderheid.

  Volgende maand dus een laatste kans om de bureaucraten en technocraten in Brussel en Straatsburg een paar tonen lager te laten zingen via de stembus.

  Gaat dit niet lukken (door stembusfraude) dan vrezen wij dat er andere en minder elegante scenario’s in overweging genomen moeten worden. Uiteraard binnen de bestaande wetgeving zoals het Recht op Zelfverdediging en het Zelfbeschikkingsrecht zoals vastgelegd in het Handvest van de VN.

  Genoeg is genoeg en er is nu eenmaal een zekere limiet aan ons incasserings- en tolerantievermogen.

 5. Vreselijk hoe ook in Assendelft blijkt dat hier de islamisering niet meer te stoppen is:

  https://www.geenstijl.nl/5147087/intimidatietactieken-gemeente-publiceert-naw-van-bezwaarmakers-nieuwe-moskee-assendelft/

  Je zou er van gaan vloeken wat een misselijkmakende politiek ook CU en CDA voeren. Ze zwijgen en zijn medeplichtig net als destijds de NSB-ers zwegen over het Duitse fascisme. Nu wordt de islam aan NL opgedrongen en men zwijgt weer! Onder het mom van godsdienstvrijheid maar de islam is helemaal geen godsdienst want de Bijbel zegt: ware godsdienst is omzien naar wezen en weduwen in hun druk. En CU, CDA hebben jullie nooit gelezen: wees goed voor allen maar inzonderheid voor de gelovigen? En nooit gelezen naive uilskuikens wie het kwaad goed noemt het kwaad zal van zijn huis niet wijken.
  Mensen stem de hele kliek in Den Haag weg, stem ze weg., Red Nederland en stem FvD of PVV of desnoods nog SGP. Stem ze weg als u niet over enkele jaren uw kinderen of kleinkinderen wil zien opgroeien in ons mooie land dat overal de haathutten opdraagt het zwaard van mohammed in hun nek te doen neerkomen, al of niet letterlijk. Stop de waanzin van deze idioten in Den Haag , VVD, D66, de groene Khmer, PvdA, SP en helaas CU en CDA,. Het zijn landverraders geworden ! Stem ze weg, ik smeek het u.

 6. Verkiezing is niet uw stem geven maar wel uw volmacht.
  Voor wie begrijpt wat volmacht inhoud, weet dat achteraf geen protest helpt.
  Als deze, aan wie wij onze volmacht gegeven hebben, foute beslissingen nemen,
  zal de rekening door de volmachtgevers betaald worden.
  Wat te betreuren valt is, dat velen gans hun leven aan dezelfden hun volmacht geven.
  Deze gestandardiseerde gedragslijn kan alleen maar leiden tot niet gewenste maatschappelijke storingen.
  Kijk eens in de spiegel, bekijk goed uzelf en begin na te denken, niet over de gevolgen maar over de oorzaak.

 7. @Gale , echt verontrustend. In Belgie is het niet beter!
  In Antwerpen bv zijn er nu al meer alochtonen dan Vlamingen.
  Waarschijnlijk is binnen twee generaties de burgemeester van A’pen dan een Marokkaan of Turk.

  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/02/25/in-antwerpen-zijn-er-voor-het-eerst-met-allochtonen-dan-autochto/

  In Wallonie wil partij islam een islamitische staat .

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/partij-islam-wil-islamitische-staat-in-belgie-en-vrouwen-en-mannen-apart-op-de-bus~a57dec7d/

  Dankjewel clubje politiekers.
  Gr, Eugene

 8. @piet als je goed leest heeft de islam het al voor het zeggen , en niet alleen in duitsland
  Agenda 21 loopt op rolletjes
  Ik vind het zelf ook ongelofelijk wat ik in mijn leven mee moet maken
  Sterkte piet!!

 9. democratie,1 keer per 4 jaar stemmen,heeft de gewone burger wel een stem iets te zeggen,de gewone burger ziet het gevaar niet wat er op hun afkomt,hij ziet niet dat de mentaliteit en denken van moslims en afrikanen heel anders is dan zijn denken,hoe een moslim denkt,hoe een afrikaan denkt,zij zien goedheid als een zwakte,geweld is het enige wat de indringers verstaan,ik zie de toekomst heel anders vooral in duitsland,de islam en hun linkse vrienden hebben een grote fout gemaakt,ik zie het einde van de islam in west europa,er zijn miljoenen europese mannen die het gevaar wel zien,op een dag gaat het linkse tuig te ver en dan is het over met het geduld,ik denk dat de tegenkrachten al bezig zijn om straks af te rekenen met de indringers en de linkse verraders,dit valt niet op de lossen zonder geweld,wie gelooft hier nu werkelijk dat de islam het voor het zeggen krijgt in duitsland?
  ondenkbaar,piet

 10. Democratie is een omgekeerde dictatuur. De wet van de meerdereid en politiek onwetende wordt in de ganse wereld misbruikt. Een universitair diploma is geen garantie voor politieke kennis en volwassen gedrag, wanneer men aanvaard dat 70% mannen en 40% vrouwen nooit uit de puberjaren geraken.
  Geniet van dit korte leven en gebruik ieder 4/5 jaar uw verstand in het kieshokje.

 11. Burgemeester van Nederlands grootste stad Rotterdam is een moslim. Burgemesster van grote stad Arnhem is moslim. Voorzitter 2e Kamer is moslim. Politieke moslimpartij Denk in het parlement. Verschillende invloedrijke moslim partijen in locale politiek actief. Moslim scholen. Bijna elke gemeente heeft moskeën. Slechts 40 jaar geleden waren er amper moslims in Nederland. En mocht je er nóg niet van overtuigd zijn dat het al vijf over twaalf is in Nederland, zie: http://www.allochtonenmeter.nl/

 12. Rigoberto 04/04/2019 om 8:33 pm

  Beste betweter,
  Onder welke steen heeft u de laatste 2 jaar geleefd?
  Alvorens u zulke reacties op het scherm laat verschijnen, raad ik u aan u zich eerst maar is in te lezen en te laten informeren wat er de laatste 3 jaar in Duitsland heeft plaatsgevonden. U bent naar mijn bescheiden mening zo’n persoontje dat voluit roeptoetert dat er in Zweden uitsluitend honderdduizenden IKEA medewerkers rondlopen die in hun, inmiddels eigen IKEA wijken, ons laten zien wat fatsoen en medemenselijkheid is!

 13. Adverteren is een andere taal zou verboden moeten worden. Dit is geen integratie maar bezetting.

 14. U heeft nog helemaal niks gezien hoor, er staan tussen de 200 en 300 miljoen Afrikanen klaar om deze kant op te trekken. Dit alles zal binnen 10 jaar gaan plaats vinden en u kunt daar absoluut niets aan doen. Emigreren is feitelijk de enige optie. Er wordt met uw belangen gesold en de politiek heeft het eens vrije tolerante westen verraden. Daar gaat de autochtone burger kennelijk pas achter komen als het reeds te laat is. Voorlopig moet ik oppassen wat ik schrijf en vraag ik me serieus af hoe lang deze website nog in de lucht zal zijn.

 15. De islamisering in Europa gaat razendsnel en is een zeer gevaarlijke evolutie. Binnenkort zijn er meer moskee’s dan kerken. Europa is al een tijdje geen christelijk continent meer en daar heeft de EU voor gezorgd men wil het christendom wissen in Europa.

 16. Rigoberto op 4.4.
  Bent U ook een moslim of een groen geval . Mag ik U aanraden niet op deze rebliek meer te schijven .

 17. @Raveltje: 9.45. P.M. Dat is helemaal juist wat U zegt, Raveltje.

  @Emile: 9.28. P.M. Een zeer interessante veronderstelling, Emile. Het zou me zeer benieuwen.

 18. Agenda 21 , rekenen is niet mijn sterkste kant, maar we hebben dus nog twee jaar denk ik

 19. Hi Xander en team.

  Proficiat met jullie nieuwe webstek. Ik vind het een hele vooruitgang, ziet er mooier uit in zijn geheel. De achtergrond is heel aangenaam van kleur, tegenover dat felle wit op de oude webstek. Voor mij is het prima zo. Succes verder.

  Dank Em.Jee. Mod.

 20. En of het nog niet genoeg is, in Griekenland en waarschijnlijk ook in Turkije zijn momenteel caravans van duizenden migranten aan het vormen om naar west europa te vertrekken die binnen enkele dagen kunnen haan marcheren.. De westerse media doet net of ze blind en doof zijn, of het kan natuurlijk ook dat zij niet in staat zijn om relevante informatie aan hun lezers te kunnen presenteren. Het feit is, dat de lezers bewust of onbewust opniuew een oor woord aangenaaid.

  De migraten die zich aan het organiseren zijn gaan er van uit, dat als ze met zijn tienduizenden de poort van west europa gaan bestormen zal het westen geen andere keus hebben dan de poorten openen om tenslotte hun route zonder obstakel naar hun uitgekozen land van bestemming te kunnen voortzetten. Het is nog niet duidelijk welke route de caravans gaan kiezen maar spannend wordt het wel. Volgens berichten ze zijn vastberaden en deinzen zelfs niet voor terug om hun leven te riskeren.

  Op het moment bevinden zich al op de balkanroute tussen de 70.000 en 100.000 migranten die dagelijks hun best doen om door de europeese grensen te passeren, Om het even bij welke, als het maar met succes is

  Vanuit nieuwsberichten heb ik vernomen, dat Hongarije mochten zij deze route kiezen, de grenzen zo wie zo zal verdigen, want zij willen volgens hun berichten nooit meer in soortgelijke situatie terechtkomen als zij in 2015 hebben meegemaakt. Toen marcheerden in een para maanden tijd ruim 400.000 migranten door het land. Overal waar ze langsliepen hebben ze een slagveld ahtergelaten.

  Ik denk da Hongarije nu al tegen een stootje kan. Toen in 2015 alvorens een 4 uur durende soort palestijnse vechtpartij en serie ultimatums tegen de grenspolitie, een grote groep de grenshek met succes bestormde warrop de politie met waterkannonnen en pepperpspray, antwoordde, was de linksliberale media, Brussell inbegrepen, helemaal over de toeren, over de behandeling van die zielige migranten. niemand viel op dat een groote illegale groep een europees grens bestormde. Niemand rapporteerde, dat deze vechtersbazen vrouwen en kinderen met geweld naar vooren trokken om ze in de frontlinie van de waterkanonnen te plaatsen, maar de media maakte gretig gebruik van de beelden om de “brute wijze” van de hongaarse politie werekldkundig te maken.

  Sindsdien is de situatie niet beternop geworden, Als ze maar een graantje kunnen pakken, wat het ook is, zijn ze als de kippen bij om Orban te veroordelen. Het maak dus helemaal niet uit dat Hongarije ook de grens van het westen verdedigt. De migranten, daar draait het om.

  De ellende al in veel westerse landen is niet te overzien, maar Brussen organiseert coongressen, waar zij een paar migranten die het “all gemaakt hebben” aan het woord lieten om te bewizen “kijk dit is wat zij ook kunnen en kijk wat voor voordelen west europa hier aan heeft of zal heben.

  Dat tweederde van de aanhang door gezinsvereniging van de door ons opgebouwde sociale voorzienigen leeft en zal blijvend worden onderhouden praat niemand over, evenmin over de paralelle samenlevingen, evenmin van de no go zones of de misdaden die ze tegen ons plegen, Net als de Marrakesh plan, alles wat met migratie te maken heeft blijven ze verheerlijken en geen woord wordt gerept over de rechten van de oorspronkelijke bewoners die alles met lede ogen moeten accepteren.

  Nu met de Marrakesh plan kan je ze niet eens meer weigeren, want als ze éénmaal een voet op de europese bodem zettten moet je ze verplicht in de watten leggen. En oh we als jij je verplichtingen niet nakomt, dan zwaait er wat, De hoorde juristen en de soros ngo-os staan nu al in de rij om je te veroordelen.

  In Brussel wordt alles stiekem voorbereid en in werking gesteld. Als niet door de voordeur dan door de achterdeur. En terwijl je in slaapgesust wordt met achterlijke toezeggingen,, zoals 10.000 grensbewakers voor heel europa, wat op zich een lachertje is, sluizen ze ze via alle mogelijke wegen op de lopende band de migranten europa binnen.

 21. Die verdragen en alle ellende die er achterweg komt
  Ja, Tom, ook ik voel het als verraad
  Dat het allemaal bewust wordt gedaan, maar waarom?
  Het ergste is dat van wie je denkt recht te zullen spreken je naar de politiek verwijzen.
  De EU is net een gevangenis met allemaal regels die je de vrijheid afnemen
  En dat wordt democratie genoemd, maar communisme en islamitische de boventoon voert.

 22. En nu iets heel geks. Onze eigen Nederlandse moslims die hier in de jaren zestig en zeventig kwamen om echt te werken en dat onder de politiek van toen ook deden… zouden die straks niet ook met ons in opstand willen komen tegen de toestanden die die zogenaamde vluchtelingen hier creeren? Ik kan me niet anders voorstellen dan dat zij dit ook niet meer willen.

 23. Mod. Jullie hebben nieuws waarbij James Bond ultra jaloers op jullie moet worden. Zelfs achteraf kunnen kranten en andere media jullie verse nieuws niet nadoen, zelfs niet imiteren. Waar halen jullie dit alles vandaan? Of laten jullie het achterste van jullie tong niet zien? Chapeau. Olé olé olé olé.

  Onder het artikel ziet u de bronnen 😉 Mod.

 24. Duitsland is dan ook het land in Europa dat in hoog tempo op een burgeroorlog afraast net zoals Zweden. En eenmaal de bal aan het rollen zal er weer geen houden meer aan zijn of Europa zal voor de derde keer in vuur en vlam staan. Vraag is alleen welke kant zullen onze ordediensten (leger, politie) kiezen.

 25. De laatste zin, van dit artikel, zegt alles. We zijn als Europeanen verraden door eigen politici, van links tot zogenaamd rechts, zoals de christendemocraten, sociaaldemocraten, linksliberalen en groenen. Alles in overeenstemming met: ” De Resolutie van Straatsburg”, het “Coudenhoven-Kalergiplan”, en uiteraard het “Marrakesh Plan”. Alles met volledige instemming van de bojaren in Brussel, van de EU (SSR). Tenminste is dat mijn bescheiden mening. Duitsland is wat dat betreft inderdaad ons voorland.

Comments are closed.