Moslimjournalist undercover in moskeeën: ‘Alle ongelovigen moeten worden vermoord’

Moskeeën verspreiden antisemitische complottheorieën over ‘Joodse samenzwering’ – Islam en Moslim Broederschap hebben dankzij bondskanselier Merkel vaste grond in Duitsland –
Shams Ul Haq (afbeelding: WikiMedia Commons (3)).

—————————————————————————————————————————————

De Pakistaans-Duitse moslimjournalist en terrorisme expert Shams Ul Haq (foto) ging undercover in enkele grote moskeeën in onder meer Leipzig en Dresden, en toonde aan dat imams en andere moslimgeestelijken in Europa ongehinderd kunnen blijven oproepen tot aanslagen, Jodenhaat, en zelfs het vermoorden van alle ongelovigen die zich weigeren te bekeren tot de islam.

‘Sachsen is een centrum van het salafisme, dat zelfs kinderen hersenspoelt en tot terreur verleidt,’ aldus Ul Haq, een moslim die in 1990 van Pakistan naar Duitsland emigreerde. Onlangs besloot hij om undercover in Duitse moskeeën te gaan, omdat hij iets wilde ondernemen tegen imams die in zijn ogen de islam een slechte naam bezorgen.

Openlijke oproepen tot jihad en Jodenhaat

In de Alfaruq moskee in Dresden blijken illegalen te worden verborgen en te worden aangezet tot de jihad, de ‘heilige oorlog’ namens de islam. In het islamitische culturele centrum ‘Mara Elsherbiny’ verspreidt de voorzitter en tevens Moslimbroeder dr. Saad Elgazar de beruchte complottheorie over een wereldwijde ‘Joodse samenzwering’.

Deze antisemitische theorie, die in de islam gebaseerd is op het bevel van Allah dat de moslims eerst alle Joden moeten uitroeien voordat de ‘dag des oordeels’ kan komen, duikt in de loop der geschiedenis steeds opnieuw op en lag aan de basis van het uitmoorden van minstens 6 miljoen Joden door Nazi Duitsland, en tevens de diverse (mislukte) oorlogen die groepen Arabische landen al voerden om de Joodse staat Israël te vernietigen.

‘Alle ongelovigen komen in de hel en moeten worden omgebracht’

Voorzitter Elgazar houdt de gelovigen ook voor dat de Moslimbroeders in Duitsland en Europa –die volop steun genieten van het Turkse regime Erdogan- wel degelijk streven naar politieke macht.

‘De Kafir (scheldnaam voor alle niet-moslims) komen allemaal in de hel. Ze moeten worden omgebracht omdat ze ongelovig zijn,’ preekt imam Hassan Dabbagh in de Al Rahman moskee in Leipzig. Op vragen van Bild reageren de imam en de voorzitter echter ontkennend, en stellen ze dat ze ‘niets tegen Joden’ en ‘enkel vreedzame bedoelingen’ hebben. Alles wat de journalist in de moskee zou hebben gehoord ‘zijn leugens,’ maar de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst houdt hen wel degelijk al jaren in de gaten vanwege het verspreiden van haat.

Verplichte schoolexcursies naar radicale haatmoskee

Islamcriticus en politicoloog Hamed Abdel-Samad verklaarde al enige tijd geleden tegen de ZDF dat de moskee een centrum is voor mobilisatie voor de Palestijnse Gaza oorlog tegen Israël en de oorlog in Syrië. De Moslimbroederschap is volgens Abdel-Samad ‘de moeder van alle islamistische bewegingen, de moeder van het wereldwijde terrorisme en ook de moeder van de financiering van de wereldwijde jihad.’

De Westerse wetten zijn in de ogen van journalist Ul Haq te slap ‘om deze misdadige handelwijze te beëindigen.’ Nog erger: de radicale Alfaruq moskee is opgenomen in verplichte excursies voor Duitse schoolklassen, vermoedelijk om de jongste generaties –net als sommige scholen in Nederland doen- op deze wijze ‘kennis te laten maken’ met de extremistische religieuze ideologie die door de Europese elite is aangewezen om in de toekomst ons continent over te nemen.

Merkel gaf Moslim Broederschap en islam vaste grond in Duitsland

Ook Zvi Yehezkeli, een journalist die vooral in Israël naam maakte met undercover reportages, wist onlangs diep door te dringen in de moslimgemeenschap in Duitsland. Tevens sprak hij met tal van overheidsofficials, extremisme experts en moslimgeestelijken, die allemaal bevestigden dat de islam vooral dankzij bondskanselier Angela Merkel vaste grond in Duitsland heeft gekregen, en de radicale Moslim Broederschap zelfs letterlijk aan één tafel zit bij overleggen met Merkel. (2)

Xander

(1) Epoch Times
(2) Journalistenwatch
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons (‘Shams ul-Haq Qudoos for ARY News’), auteur: CaioManiaCreative Commons Share Alike 4.0 International licentie


Zie ook o.a.:

28-10: Islamisering: Europese hof eens met veroordeling vrouw wegen beledigen profeet Mohammed (EU-oorlog tegen vrijheid van meningsuiting om islam te beschermen)
22-10: ‘VN invasie Europa en Amerika met 600 miljoen tot 2 miljard migranten is begonnen’ (/ VN wil immigratie Europa opvoeren tot ruim 25 miljoen per jaar, zodat in 2050 ruim driekwart bevolking VS en EU immigrant is)
04-10: Syrische migrant waarschuwt in boek: Moslims zien integratie als verraad van de islam
30-09: Christendom en islam worden samengevoegd in godsdienstlessen Duitse scholen
06-09: Bestseller ‘Vijandige Overname’: Oud SPD senator en Bundesbank topman wil leger inzetten tegen islamitische migranten (/ ‘Als islam niet wordt gestopt zal onze samenleving vroeg of laat omvallen’)
22-08: Hoofdredacteur woest om ‘Duitse zelfmoord waanzin’ door ‘onze moordenaars te beschermen’
19-08: (/ Oostenrijkse vicekanselier: Islamisering moet worden gestopt, anders is het gedaan met ons Europeanen – Linkse rechtbank maakt sluiting haatmoskeeën ongedaan)
17-07: Duits-Amerikaanse overheidsinstituut waarschuwt voor ondergang Europese beschaving door massa immigratie (/ Top historicus: Toekomstige historici zullen migratiekwestie zien als fataal voor de EU – Etnische zuiveringen teruggekeerd in Europa: Al 10% Joden in regio Parijs verdreven door moslimmigranten)
12-07: DENK leider Kuzu vindt dat Nederlanders die tegen islamisering zijn moeten oprotten
10-07: Undercover journalist: “Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’ (/ Islamisering met steun van Europese regeringen geen complot, maar hard feit – ‘Samenwerking Turkije en Moslim Broederschap grootste bedreiging voor Europa’)