Zes migranten verkrachten 15 jarig Duits meisje, acht tot vijftien andere een 18 jarige

‘Verkrachting werd opzettelijk uit media gehouden om verkiezingen Bayern ‘niet te beïnvloeden’’ – DNA onderzoek: Eritrese migrant verkrachtte ook schapen en geiten –
Mede lijsttrekker Tarek Al-Wazir was –mede dankzij een voor sommige Duitse meisjes wel erg wrange verkiezingsslogan- verantwoordelijk voor de forse winst van de pro-immigratie / pro-islam Groenen in Hessen.  (Afbeelding: Getty Images (8)).

————————————————————————————————————————————

Duitsland is opnieuw geschokt –herstel: gaat met uitzondering van de AfD gewoon door alsof het er allemaal gewoon bij hoort- nadat in september een 15 jarig meisje in München verkracht blijkt te zijn door zes migranten. Onlangs was ook Freiburg wederom het toneel van islamitische multiculti verrijking: zeven van de mogelijk 15 voornamelijk Syrische daders werden daar opgepakt en veroordeeld wegens het verkrachten van een 18 jarige Duitse student.

Het 15 jarig meisje was bevriend geraakt met de 21 jarige Afghaanse migrant, die haar op zeker moment dagenlang tot seks dwong, en daar ook nog een paar vrienden haalde.

De media hebben het zoals gewoonlijk opnieuw over een ‘incident’. De Afghaan beweert zelfs dat het meisje, dat zegt door de daders met de dood te zijn bedreigd (2), het allemaal zelf wilde. De verkrachting in München zou opzettelijk uit de media zijn gehouden om de verkiezingen in Bayern ‘niet te beïnvloeden’ (3).

8 tot 15 migranten verkrachten 18 jarig Duits meisje

In Freiburg verkrachtten de 21 jarige Majd H. en minstens acht tot vijftien migranten uit Syrië en Afrika vier uur lang een 18 jarige Duitse student. (7) Majd H. had eigenlijk al opgesloten moeten zitten, maar liep zoals verreweg de meeste gezochte migrantencriminelen in Duitsland nog gewoon vrij rond.

De brute serie groepsverkrachtingen van het meisje leidde tot enkele volksprotesten en woedende reacties bij de AfD, de enige partij in Duitsland die de grenzen wil sluiten en de islamisering van het land wil stoppen. (1) Links organiseerde natuurlijk meteen een tegendemonstratie in solidariteit met de arme daders (5).

Twee jaar geleden plaatste Majd een foto van zichzelf op Facebook, waarop hij een groot machinegeweer in zijn handen heeft. Dus: van harte welkom in Europa (6).

Uit het DNA onderzoek naar de verkrachting bleek dat een van de daders, een migrant uit Eritrea, een veelpleger is die eerder ook schapen en geiten heeft verkracht (4). ‘Diversiteit’ heet dat tegenwoordig met een mooi woord.

Duitsers kiezen massaal voor Volkstod

Veel Duitsers vinden deze ‘Volkstod’ ontwikkelingen klaarblijkelijk prima, want in de deelstaat Hessen stegen de pro-immigratie en pro-islam Groenen na de verkiezingen van afgelopen week met ruim 8% naar bijna 20% van de stemmen. De AfD steeg ongeveer net zo hard en kwam op 13% uit.

Xander

(1) Voice of Europe
(2) Bild
(3) PI-News
(4) Der Westen
(5) Epoch Times
(6) Bild
(7) Bild
(8) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)