Islamisering: Londen te gevaarlijk geworden, honderden Somalische jongeren terug naar Afrika

Eind maart: Zwaar bewapende agenten zijn in Londen op zoek naar de zoveelste messensteker die een dodelijk slachtoffer heeft gemaakt. (Afbeelding: Embed from Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Somalië staat op 13e plaats op lijst gevaarlijkste landen ter wereld, maar wordt als veiliger ervaren dan ‘multiculti’ Londen – Driekwart mes’incidenten’ gepleegd door migranten – John Cleese (Monty Python): Londen is geen Engelse stad meer

—————————————————————————————————————————————-

Honderden Somalische tieners en jongeren worden door hun ouders in Londen teruggestuurd naar Oost Afrika. Reden: de Britse hoofdstad is te gevaarlijk geworden, véél gevaarlijker dan hun thuisland. Sinds het aantreden van de eerste moslimburgemeester Sadiq Khan is er een ware messteekepidemie losgebarsten, die dagelijks tientallen mensen in het ziekenhuis doet belanden en al de nodige dodelijke slachtoffers heeft geëist.

Een moeder zei tegen de BBC dat haar zoon in 17 dagen tijd vier keer was neergestoken. ‘Zijn blaas, lever en zijn nieren zijn blijvend beschadigd,’ zei de vrouw. ‘Hij was daar (in Somalië) veiliger dan hier, 100% veiliger dan in Londen.’

De 21 jarige Yusuf liet mentor Jamal Hassan weten dat hij naar Nairobi (Kenia) is verhuisd omdat hij in Londen iedere 2 dagen wel mensen neergestoken zag worden.

De Somalische migrant Rakhia Ismall, burgemeester van Islington, verklaarde dat inmiddels 40% van de Somalische gezinnen hun kinderen terugsturen naar Afrika. ‘Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt,’ zei dr. Fatumo Abdi, een Somalische moeder. ‘Dit is een Brits probleem.’

De statistieken laten echter zien dat driekwart van de mes’incidenten’ door etnische minderheden –migranten- worden gepleegd. 53% van de slachtoffers komt uit dezelfde groepen.

Somalië staat op de lijst van meest gevaarlijke landen ter wereld op de 13e plaats en kampt met enorm veel criminaliteit, geweld en terrorisme. Desondanks vindt een groot deel van de Somalische migranten in Engeland dat het er minder gevaarlijk is dan in Londen, waar inmiddels ieder dag 2 mensen worden vermoord. (1)

Eerste moslimburgemeester mede verantwoordelijk voor criminaliteitsexplosie

Sinds het aantreden van Sadiq Khan, de eerste moslimburgemeester (van Pakistaanse afkomst) van Londen, zijn de meeste vormen van criminaliteit geëxplodeerd. Als belangrijkste oorzaken worden de aanhoudende massa immigratie en het veiligheidsbeleid van Khan genoemd, die de politie verboden heeft om preventief op te treden tegen migranten en in migrantenwijken, omdat dit ‘discriminatie’ en ‘etnisch profileren’ zou zijn.

Als toerist zult u in Londen weinig van de om zich heen grijpende anarchie merken, want het centrum en de bekende hotspots worden sinds diverse islamitische terreuraanslagen zwaar bewaakt en gecontroleerd.

John Cleese: Londen is geen Engelse stad meer

De Britse acteur John Cleese, over de hele wereld bekend geworden met onder andere de satirische Monty Python films, ‘A Fish Called Wanda’ en TV-series zoals Fawlty Towers, twitterde aan zijn 5,6 miljoen volgers dat hij ‘enkele jaren geleden mijn mening gaf dat London niet echt meer een Engelse stad is. Sindsdien hebben bijna al mijn vrienden uit het buitenland mijn observaties bevestigd. Er moet dus enige waarheid in zitten.’

Cleese schreef ook een verband te zien tussen het feit dat de kiezers in Londen bij het Brexit referendum percentueel het vaakst voor het lid blijven van de EU stemden.

In 2011 veroorzaakte Cleese de nodige ophef toen hij schreef dat Londen de Olympische Spelen alleen mocht organiseren omdat het land zo open is voor massa immigratie. ‘Ik weet niet goed wat er gaande is in Brittannië. Of laat me dit zeggen – ik weet niet wat er gaande is in Londen, want Londen is niet langer een Engelse stad.’

‘Twee maanden geleden had ik een vriend uit Californië op bezoek. We wandelden over King’s Road en hij zei: ‘Waar zijn alle Engelsen?’’

Cleese: ‘Kijk, ik vind al die verschillende culturen geweldig, maar als de moedercultuur min of meer oplost begin je je af te vragen wat er aan de hand is.’

Islamisering Londen en Engeland in onverminderd hoog tempo

Inmiddels is 41% van de bevolking van de Britse hoofdstad van migrantenafkomst. Bezoekers van Londen hoeven nauwelijks buiten de toeristenroutes te treden om te zien dat hele straten en complete wijken meer op een Arabische dan op een Europese stad lijken. Overal zijn Arabische en andere Oosterse opschriften te zien, en het straatbeeld bestaat hoofdzakelijk uit moslims.

Nergens zijn zoveel sharia rechtbanken als in Londen, waar ‘recht’ wordt gesproken volgens de discriminerende en racistische islamitische wetten, en de Britse wet –met medeweten en goedkeuring van de overheid- grotendeels buitenspel is gezet. De islamisering van Londen en Engeland gaat dan ook in onverminderd hoog tempo verder, net als in de rest van West Europa.

 

Xander

(1) Paul Joseph Watson / Infowars
(2) Paul Joseph Watson / Infowars
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

08-05: EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben
06-05: Vluchtelingenwerker over moslim immigratie: Zelfs grootste voorstanders zullen hun mening 180 graden moeten draaien
19-04: Dagelijkse geweld ‘incidenten’ in Nederland beginnen buitenland op te vallen
13-04: Ontslagen hoofd inlichtingendienst waarschuwt dat Europese grenzen nog steeds openstaan voor migranten (/ ‘Er is hier integratie, maar omgekeerd, namelijk in de Arabische, Salafistische en Turkse samenleving’)
04-04: Schokkende voorbeelden van de razendsnelle islamisering van Duitsland
16-02: Agenten bevestigen leugens over aandeel migranten in misdaadstatistieken
01-02: Islamisering: Moskeeën België prediken jihad en Jodenhaat; verkrachtingsbendes in Finland
18-01: (..; Nederland blijft top immigratieland)

2018:
28-12: Islamisering: Migranten overvallen kerk, geestelijken zwaar mishandeld
12-12: Dader aanslag kerstmarkt Straatsburg is 29 jarige radicale moslim
22-11: Duitse overheid erkent dat migranten 10 x crimineler zijn, vooral uit Noord Afrika
19-11: Duitse politie verborg verkrachting gehandicapte vrouw door Syrische asielzoeker
17-11: Pakistaanse mensenrechtenactiviste: Progressief Europa en islamisten hebben zelfde agenda
09-11: Moslimjournalist undercover in Duitse moskeeën: ‘Alle ongelovigen moeten worden vermoord’
01-11: Zes migranten verkrachten 15 jarig Duits meisje, acht tot vijftien andere een 18 jarige
18-10: Zo ziet een doorsnee week multiculti, immigratie en islamisering in Duitsland eruit
11-09: Islamisering: Migranten veroorzaken ook na Chemnitz geweldorgie in Duitsland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

58

 1. Oma, als het beleid u hier niet bevalt dan gelieve een andere website te zoeken waar u zich meer thuis voelt. Mod.

 2. @Mod:
  Er is zelfs geen aanzet geweest tot een inhoudelijke discussie, er kwamen op elke poging tot discussie telkens persoonlijke beledigingen en haat over mij heen maar geen inhoudelijk antwoord.
  U begint met aanvallen en krijgt dan een aanval terug en maakt u zelf de discussie onmogelijk. Mod.
  Daar komt dan inderdaad en terecht verweer op, dat dan als verharding wordt geklasseerd? Verharding die overigens eenzijdig werd uitgelokt door enkel verwijten in grove taal te geven als reacties?

  Melk schijnt niet bereid te zijn om de redenen voor haar bekering te delen of om inhoudelijk te discussiëren door in dialoog te gaan?

  U bent niet bereid om naar haar te luisteren wat haar drijft. Mod.

  Nogmaals de bevestiging dat een dialoog of inhoudelijke discussies voeren onmogelijk blijkt te zijn, haar scheldpartijen en verwijten als enige reacties bewijzen onwil of misschien het onvermogen tot weerlegging door gebrek aan argumenten?

  Nogmaals het is uw eigen gedrag die dat oproept U maakt elke discussie onmogelijk. Mod.

  Het zal ongetwijfeld zeer pijnlijk zijn om je eigen afkomst te verloochenen en je bloedeigen familie aan de kant te schuiven om je te bekeren tot een uitheemse ideologie waar je schijnbaar aanvaard wordt, enkel om je echtgenoot ter wille te zijn.

  Hoe komt u daarbij, dat zij zich bekeerd heeft vanwege haar echtgenoot ? Hoe weet u dat zij haar familie aan de kant heeft geschoven ? heeft zij dat verteld of verzint u dat gewoon. Het komt alles voort uit uw eigen interpretaties die u als waarheid stelt. Mod.

  Jammer dat zij weigert een andere visie te respecteren over de ideologie waartoe zij zich bekeerde en hierover niet in dialoog wil gaan, vermoedelijk uit angst dat haar geloof zal wankelen omdat het toch anders lijkt te zijn dan haar werd voorgespiegeld.

  Zij gaat niet met u in duscussie omdat zij geen enkel respect ervaart in uw behandeling jegens haar. Mod.

  Er kan enkel medelijden zijn voor wat zulke mensen door misleiding zichzelf vrijwillig aandoen.

  U lastert haar en zij gaat in verweer. Mod.

  U bent niet in staat om een open dialoog met haar aan te gaan door uw eigen gedrag. Mod.

 3. Melk schrijft niks
  Ik denk verliefd
  Bijna een dochter aan verloren
  Ze gaat nu trouwen met een hollandse jongen, gelukkig

 4. Geachte Redactie, de bron van mijn laatste zin kan ik niet meer vinden. Het is verwijderd.

  Er is niets verwijderd. Mod.

 5. Harold,
  Inhoudelijke discussies over de Islam gaan via de Koran. Dat is de bron. Neem 1 tekst uit de Koran en praat daar met Melk over. Daarna een andere tekst. Mod.

 6. Josef:
  Begin met 1 tekst uit de Koran , neem de Arabische versie en de Nederlandse vertaling erbij. Ga daarover in gesprek met Melk. Mod.

 7. Oma, wens niet meer met jou in gesprek te gaan. Jij hebt duidelijk een verschrikkelijke hekel aan moslims en die haat zit zo diep. Heeft geen zin om verder te reageren op jouw lappen tekst elke keer. Zonde van mijn tijd.

  Josef,

  Onze Profeet Mohammed ( vrede zij met hem) is een voorbeeld voor ons. Hem psychopaat noemen gaat mij te ver!! Wat een belediging!!!

  Melk en allen:
  Dit soort van uitspraken en uitschelden leidt enkel tot verharding. Zaaien leidt tot oogsten en oogsten leidt weer tot zaaien. Er is dan geen enkele inhoudelijke discussie meer mogelijk.
  Melk heeft zich bekeerd tot de Islam en vindt daar haar vrede in.
  Als u dan met elkaar hierover in gesprek wilt gaan, dan moet u de bron als uitgangspunt nemen.
  Wat staat er in de Koran, wat Melk zo aanspreekt- en haar in haar waarde laten- en haar tot die keuze heeft gebracht. Mod.

  Beste Melk, zou u willen vertellen hoe het komt dat u zich bekeerd heeft tot de Islam. Mvg. Mod.

 8. Het zieke karakter van Mohammed.
  @melk

  God zou nooit een psychopaat als belangrijkste boodschapper en voorbeeld voor de mensheid kiezen.
  Maar een geestelijk gestoorde zou zeker een Allah kunnen fingeren/uitvinden. Wanneer een psychisch gestoorde leider een god naar zijn keuze fantaseert, dan kun je verwachten dat deze verzonnen god gaat handelen ten gunste van zijn uitvinder.

  http://westerse-beschaving.org/de-krankzinnige-psychologie-van-mohammed/

 9. @melk:
  “Oma, denk dat jij niet weet wat de Ramadan inhoudt. Luidruchtige braspartijen houden? Waar heb je dat vandaan? Je denkt zoveel te weten over de Islam maar alles wat je schrijft is onzin. Ga echt lezen over de Islam en verzin geen dingen uit je hoofd. Ik ben zielige, racistische mensen als jij geen antwoord schuldig over mijn bekering. Blijf jij maar lekker raden waarom. Je mag denken wat je wil. Gun jou geen antwoord HAATSMURF!!”

  Opkomen voor je geloof doe je met argumenten, niet met verwijten en persoonlijke aanvallen omdat je het niet eens bent met andere meningen en zeker niet met schelden, hatelijke beledigingen en geschreeuw door gebruik van hoofdletters tegen alle online regels in van fatsoen en elementaire beleefdheid in een discussie.
  Wie zich telkens persoonlijk aangevallen vóelt, kan onmogelijk een discussie voeren over een onderwerp zoals de koran, redenen voor bekering of de belijdenis van hun geloof want dan wordt elke vraag als kritiek beschouwt.

  In plaats van telkens te verwijzen naar het lezen over de islam, leg dan eens de bedoeling en de regels van de ramadan uit? Mogelijk informeren mijn moslimburen/kennissen hierover niet correct? Of is de vertaling van de nederlandstalige koran niet correct? Of interpreteren andere moslims de koran verkeerd? Aan jou om dat dan recht te zetten en toe te lichten.
  Ik vraag helemaal geen verantwoording over je bekering, ik stel enkel de vraag wat je omgeving, je ouders, familie en vrienden vinden van jouw bekering.
  Je woedende en heftige verzet met beledigingen als antwoord op deze normale vraag vind ik stuitend en bevreemdend.

 10. @melk 8.43 islam, moslim is geen ras, je bent zelf blank dus, niet de rascismekaart trekken.
  En wij weten heel veel over de islam en juist daarom vinden we het niet leuk.
  Ik heb een vriend in Jezus
  En blank is ook een ras, met uitsterven bedreigd by the way
  Ik wens jou wijsheid

 11. Ik kom voor mijn geloof op. Niks mis mee toch??
  Daar is niets mis mee maar ga dan ook in gesprek over de Koran, de basis waarop uw geloof gestoeld is. Mod.

 12. Mod, voel me door Oma ook persoonlijk aangevallen dus spreek die ook aan a.u.b.

  Melk, als u wordt aangesproken dan verwacht het beheer, dat u daar notie van neemt in plaats van te wijzen naar een ander. Ga inhoudelijk in gesprek over de Koran, daar is dit forum voor bedoeld. Mod.

 13. Oma, denk dat jij niet weet wat de Ramadan inhoudt. Luidruchtige braspartijen houden? Waar heb je dat vandaan? Je denkt zoveel te weten over de Islam maar alles wat je schrijft is onzin. Ga echt lezen over de Islam en verzin geen dingen uit je hoofd. Ik ben zielige, racistische mensen als jij geen antwoord schuldig over mijn bekering. Blijf jij maar lekker raden waarom. Je mag denken wat je wil. Gun jou geen antwoord HAATSMURF!!

  Melk, lees de siteregels, persoonlijke aanvallen niet toegestaan. Reageer eens echt inhoudelijk op de inhoud van de Koran. Dit is een discussieforum. Mod.

 14. @melk: drink even wat water, de tropische hitte stijgt naar je bedekte hoofd en door de honger van de ramadan zie je weer overal spoken van haat.
  Je bevestigt overigens perfect mijn stellingen over moslims door je haatzaaiende, nietzeggende gezeur, niet dat je dat zelf nog zou kunnen beseffen want je erkent nu zelfs dat moslims slecht zijn? “Niet alleen moslims zijn slecht!!”?

  Ga je onzin verkopen op websites waar moslims elkaar bewieroken over de vrijwillige honger en dorst die ze lijden overdag om de armoede van mensen éven te ervaren door de ramadan want na zonsondergang mogen ze de hele nacht luidruchtige braspartijen houden, de hypocrieten…maar dan moet je wel eerst arabisch leren, zeker?

  En waar blijft je antwoord over wat je ouders, vrienden en familie van je bekering vinden?
  Daar zwijg je in alle talen over. We kunnen enkel raden waarom…?

  Oma, matig uw toon die niet bijdraagt aan een sfeer waarin een inhoudelijke discussie gevoerd kan worden. Mod.

 15. @Esther: “Je zoon kreeg met de rotte appels te maken.” Jaja, zo wordt telkens élk misdrijf door islamieten geminimaliseerd…dan lopen er toch tegenwoordig héél véél van die rotte appels rond, hoor!!
  Je mag niet veralgemenen is telkens de smoes om veelvuldige ‘incidenten’, begaan door de mínderheid moslims, te vergoelijken maar als de autochtone bevolking daar kritiek durft op de hebben dan zijn we wél állemaal racisten, dan mág een veralgemening!
  En, Esther: ook de vrome moslims keuren dat kopschoppen geniepig goed, daarom zwijgen ze ook bij elk geval van agressie wegens hetzelfde gedachtengoed! Wanneer gaat dat eens doordringen?
  Reeds járen wordt door de moslimgemeenschap amok gemaakt, breken er rellen uit, worden auto’s en steden in brand gestoken, schade aangericht als de politie moslim criminelen durft aan te pakken, moslims beschermen immers hun eigen criminelen ipv hun misdrijven te veroordelen.
  Dát weerlegt jouw bewering van enkele rotte appels en bewijst hun gezamenlijk gedachtengoed dat moslims geen misdrijven plegen en altijd gelijk hebben, zelfs hun criminelen.

  @Kim: veel sterkte, beterschap en volledig herstel voor je zoon.
  Op rechtspraak hoef je echter niet te rekenen, mede dankzij eigen linkiewinkies en nestbevuilers die misdrijven blijven banaliseren als daders moslims zijn want dan zal jouw zoon de agressie wel hebben uitgelokt en zijn de moslims het slachtoffer ofwel zijn het net die paar rotte appels. Pech gehad, dan zeker?

  Je kúnt niet selectief rechtvaardig en rechtgeaard zijn: óf een misdrijf is een misdrijf en is fout over heel de lijn, ongeacht de afkomst van de dader, óók als het misdrijf gepleegd werd door ‘rotte appels’!

 16. @Remco 31/05/2019 om 1:48 am

  Ik wijs niet met een vinger naar een bepaalde groep. Het is de naakte waarheid.
  Die personen die komen binnen waggelen hebben maar één doel voor ogen. Ons vernietigen.
  In opdracht van en betaald door een oude man die al met één been in zijn graf staat, Soros.
  En de VN.
  Europa moet kapot, als je nog niet de Resolutie van Straatsburg hebt gelezen, is er duidelijk iets mis met mijn mede Europeaan. Gezien het feit dat de helft in NL niet heeft gestemd, gaat mijn verstand te boven. Iedereen sukkelt verder in zijn eigen bedachte veilige leven. Maar elke dag komen er meer islamieten hier binnen, totdat we hier bomvol zitten en de ellende uitbreekt.
  Eigenlijk kun je het zo zien, dat zij het leger zijn die ons gaan vernietigen. En miljoenen rijken in de EU, leunen lekker achterover en toasten nog maar een keer, want de kosten van eigen leger hoeft niet betaald te worden.
  Jazeker, hier lopen ook misdadigers rond, overal ter wereld ben je een potentiële prooi overgeleverd aan psychopaten.
  Maar om de complete derde wereld hier binnen te lozen op kosten van de belastingbetaler is de wereld op zijn kop.

  Lees maar het benauwende plan van coudenhove-kalergi. Het is in scene gezet, deze invasie, maar ik laat me niet moedwillig afslachten. Trouwens, ik ben ervaringsdeskundige wat de islam betreft, die hebben maar één doel voor ogen, en dat is de hele wereld te gaan islamiseren. Hoe vriendelijk ze ook overkomen bij jullie, draai je rug niet naar ze toe, dan krijg je een dolk erin. En lopen lachend weg.

 17. Oma is weer in de aanval. Haat, haat en nog eens haat. Word er moe van elke keer dat gezeur van je over hoe verschrikkelijk moslims nou zijn! Er zijn van alle soort mensen goede en slechte mensen. Niet alleen moslims zijn slecht!!

 18. Hallo Esther,

  Heb aangifte gedaan, maar dat haalt niets uit want dan word ik uitgemaakt als …
  Justitie is Duitsland en Brussel en USA.
  Maak je borst (en) maar nat.
  Het gaat niet goed hier in ons landje en verwacht niets meer van eigen bevolking.
  Mijn mond blijft met woorden spuwen, ook al is dat met minachting naar de EU.

  Met mijn zoon gaat het inmiddels goed, hij heeft in mijn armen geslapen.
  Niemand die meer aan mijn kinderen zit.

 19. Hallo Kim, veel beterschap met je zoon. Ga je nog aangifte doen??
  En niemand hier verheerlijkt de … ‘zelfbedachte ideologie uit de derde wereld…’.
  Je zoon kreeg met de rotte appels te maken. Ongeacht waar ze wegkomen.

  @ Oma, het is goed zo… we hebben allemaal onze visie geschreven, en het schijnt dat men er meer van maakt als dat er ook maar geschreven is.
  Groet Esther.

 20. Esther, een islamiet is een islamiet, daar verander je niets aan. Sommigen zijn moorddadige nietsontziende figuren die hier totaal niets te zoeken hebben, vooral niet in mijn omgeving/land. Ze voegen totaal niets toe aan onze samenleving. Weg ermee uit onze mooie prachtige westerse Wereld, waarom laten we dat mede door jullie kapotmaken? In het jaar 2019?

  Het is één en alleen maar haat naar ons en iedereen (regering c.q. stemmers) werkt er aan mee? Ik laat me niet wegpesten, gisteren nog in mijn prachtige stad rondgelopen waar ik al jaren woon. Wat een rust en veiligheid, wat een heerlijkheid.

  Wij hadden in het Noorden al last van Bommen Berend (een duitser/ bernard von galen), een paar eeuwen geleden, het was altijd waakzaam zijn en alert, maar nu blijkbaar voor eigen bevolking.
  In het rampjaar 1672 (wat velen niet weten) viel hij voor de tweede keer NL binnen. Ieder jaar is er nog een herdenking (Gronings ontzet) en er zijn heel veel duitsers aanwezig. Ra ra.
  Bommen Berend mocht graag met bommen knallen, vandaar zijn naam.

  ‘Wir schaffen das’ gaat maar door.

 21. @Kim: 2:43 pm. Sterkte en beterschap voor uw zoon.. En deze gang van zaken, daar hebben: PvdA,CDA,VVD en D66 voor gezorgd. En die Rutte (VVD) maar lachen…zum kotzen!

 22. Vannacht is mijn prachtige geweldige Nederlandse zoon die nog thuis woont, in elkaar geslagen door een vreselijke agressieve kopschoppers-groep islamieten, met bloed over zijn hele lichaam en is hij naar mijn veilige haven gestrompeld.

  Een ieder die die vreselijke zelfbedachte ideologie uit de derde wereld nog verheerlijkt, krijgt van mij een … Mijn moederhart is gebroken.

 23. @Harold:
  Er is niks hatelijk aan de waarheid, het kwetst wel als je met je neus op feiten gedrukt wordt die je niet wil horen, dan komt men met het nep argument dat het niet begrepen wordt.
  Ik begrijp maar al te goed vanwaar jouw ‘mening’ komt en dat stel ik ook duidelijk in ‘mijn’ mening.
  Kijk, dat bedoel ik nu met dat je zelf niet beseft wat je vertelt:
  “..ik ben ervan overtuigd dat de groei van de islam mede de schuld is van het christendom.”
  Kan het duidelijker??? Nee toch?!
  “Met een krachtige christelijke achterban die niet gericht is op kerkje spelen, maar op de Bijbelse boodschap van Jezus Christus, had de islam nooit een voet op Nederlandse bodem kunnen zetten en waren Nederlanders niet massaal in islamitsche praatjes getrapt”
  Maar je leidt dus niet af uit jouw tekst dat jij de schuld van het verzieken van onze maatschappij en de groei van islam in onze, christelijke schoenen schuift?

  Dan raad ik je toch ten stelligste aan je eigen teksten eens opnieuw begrijpend te lezen…

  Natuurlijk mag iedereen zijn of haar mening geven maar spreek dan voor jezelf persoonlijk ipv de hele christelijke gemeenschap te schofferen met onware beschuldigingen, die je zelfs ontkent te maken terwijl je notabene zelf het bewijs levert.

  Wil jij de schuld op je nemen voor wat islam verziekt en teweeg brengt in onze westerse, christelijke maatschappij?
  Dan doe je dat maar voor jezelf maar beschuldig de hele christelijke/katholieke gemeenschap daar niet van door met de vinger wijzen en te veralgemenen.

  “Zolang u nog niet eens het verschil kunt (wilt) zien tussen kerkelijke instituties en het Evangelie van Jezus Christus heeft het weinig zin om hier met u over te discussiëren.”
  Míjn weerlegging was:
  “De leegloop van de kerk werd veroorzaakt door bewustwording van de christenen en katholieken dat ze eeuwenlang werden belogen, bedrogen onder het mom van geloof met onzinnige regels om hun leven te kunnen bepalen en mácht uit te oefenen – voor macht en geld – en de vele, pedofiele schandalen waren de druppel die de emmer deden overlopen en waarom zovele gelovigen zich afkeerden van dat schandelijke instituut, kerk geheten.

  Dat had helemaal níks te maken met de ‘boodschap’ van de bijbel!”

  U zei?

  “Blijkbaar denkt u bij iedereen met een mening die van uw mening afwijkt dat deze persoon een `moslimknuffelaar` is.”
  En nog de arrogantie om menen te kunnen voorspellen wat ik denk en daarmee hopen dat wie de waarheid zegt de mond te kunnen snoeren door het weerleggen van onterechte beschuldigingen met gegronde argumenten als een afwijkende mening te bestempelen…
  Oprechtheid is de zelfverloochenaar niet gegeven.
  ========
  @Esther:
  Het weerleggen van onterechte beschuldigingen uit zelfkastijding als geraas omschrijven toont al aan dat er geen sprake is van een ‘fatsoenlijk gesprek’, laat staan begrip van de inhoud.
  Beledigen is niet aan de orde maar de waarheid heeft ook haar rechten:
  Het is een pertinente leugen van zelfkastijdende pilaarbijters dat wij als christenen/katholieken de schuld zouden dragen van de overrompeling door de uitheemse islam!
  Dat is de kern van het ‘gesprek’.

  @Harold en Esther: lees bovenstaand artikel nog eens opnieuw en beweer dan nog maar eens dat christelijke Londenaars verantwoordelijk zouden zijn voor de messteekepidemie door de reeds 41% migranten/moslim bevolking zodat zelfs somalische jongeren door hun ouders worden teruggestuurd naar Afrika voor hun veiligheid.
  Misschien had islam geen voet aan de grond gekregen als de Londenaars wat harder gebeden zouden hebben tot hun Heer?

  Verdere commentaar hoort in het Geloofsforum gevoerd te worden. Waarom wordt telkens weer het christendom/katholicisme erbij gesleurd als het over islam problemen in onze westerse maatschappij gaat?!

 24. Dank je Tom. Ook voor jou Vaders rijke zegen om je heen.

  @ Hallo oma… ik zal meteen mijn zinnetje veranderen naar wat u werkelijk schreef…
  ‘bezoek eens de autochtone bejaarden met rollator die gewelddadige smeerlapkes op bezoek kregen en als bebloede slachtoffers voor dood werden achtergelaten in eigen huis of in de hal van hun appartement nadat hun pinpas in de winkel werd afgekeken en ze van hun juwelen en geld beroofd werden.

  Ik had deze zin alleen verkort, dat wat er achter stond geschreven was van mij… ‘Dus met Nederlandse jongeren is het minder erg…’.
  Dan is dit ook weer opgelost.

  Ik zou wel heel veel kunnen zeggen, maar waarom zou ik dat doen.
  Valt er dan ook maar een normaal fatsoenlijk gesprek met u te voeren???
  Eerst een hoop geraas over wat Harold schreef, en een hoop geraas naar mij. Dat is prima, daar kan ik goed tegen.

  Het geloof in de Heere Jezus is zowel voor Harold als voor mij, heel kostbaar. Ik kan beter zeggen, Jezus is ons dierbaar… zoals voor veel gelovigen in Hem. Wij zijn niets zonder Hem.

  Mocht ik u beledigt hebben… als dat zo is, dan bij deze mijn spijt.
  Het gaat u goed oma, hartelijke groet van mij, Esther.

 25. @Oma, u vindt heel veel en brengt dit op een zeer hatelijke wijze over. Niet alleen naar mij, maar er zijn meer schrijvers die op nogal agressief wijze door u bejegend worden. Dat maakt mij niet uit, want ik blijf ook zeggen wat ik vind, maar het geeft wel aan dat u bepaalde onderwerpen totaal niet begrijpt.

  U komt dan met `begrijp je wel zelf wat je verteld` en `Wil jij de schuld op je nemen voor wat islam verziekt en teweeg brengt in onze westerse, christelijke maatschappij?` Allemaal vreemde niet uit mijn tekst af te leiden argumenten. Wanneer iemand ook maar iets genuanceerder denkt krijgt deze de volle laag van u, maar meestal onterecht.

  Zolang u nog niet eens het verschil kunt (wilt) zien tussen kerkelijke instituties en het Evangelie van Jezus Christus heeft het weinig zin om hier met u over te discussiëren. Blijkbaar denkt u bij iedereen met een mening die van uw mening afwijkt dat deze persoon een `moslimknuffelaar` is.

  Ik wens u veel succes met uw `braakneigingen`

 26. @Harold:
  “Ik ben absoluut anti-islam, maar ik ben ervan overtuigd dat de groei van de islam mede de schuld is van het christendom.
  Doordat christelijke groeperen enkel gericht zijn geweest op zieltjes winnen uit eigen belang, mensen regels opleggen en het invoeren van allerlei rituelen, is de echte Bijbelse boodschap verloren gegaan.
  De boodschap dat ieder mens, ook de moslim en de atheist gered is door Jezus Christus door het geloof.
  Het verdwijnen van deze boodschap heeft geleid tot massale kerkverlating, waardoor het christelijke antwoord op de islam volledig is verdwenen.
  Met een krachtige christelijke achterban die niet gericht is op kerkje spelen, maar op de Bijbelse boodschap van Jezus Christus, had de islam nooit een voet op Nederlandse bodem kunnen zetten en waren Nederlanders niet massaal in islamitsche praatjes getrapt.”

  U bent besmet met zelfverloochening en zelfkastijding, een overblijfsel van de donderpreken vanop de kansel door de pastoor waarbij je dom gehouden werd, overladen met alle zonden van de wereld en dat nog blijft geloven ook.
  De groei van islam is uitsluitend te wijten aan de inwijking van de met veroveringszucht behepte, wraakzuchtige aanhangers van een politieke ideologie door een krijgsheer uit de zesde eeuw die zijn oorlogsstrategie/ideologie als religie islam gebruikte om gebieden te veroveren en bevolkingen te onderwerpen voor een islamitisch kaliefaat.

  De leegloop van de kerk werd veroorzaakt door bewustwording van de christenen en katholieken dat ze eeuwenlang werden belogen, bedrogen onder het mom van geloof met onzinnige regels om hun leven te kunnen bepalen en mácht uit te oefenen – voor macht en geld – en de vele, pedofiele schandalen waren de druppel die de emmer deden overlopen en waarom zovele gelovigen zich afkeerden van dat schandelijke instituut, kerk geheten.
  Dat had helemaal níks te maken met de ‘boodschap’ van de bijbel!
  Alsof een ‘christelijk antwoord’ op islam, mohammedanen van hun islamitische ideologie en suprematie-waan hadden kunnen genezen….

  Met een ‘krachtige christelijke achterban en de bijbelse boodschap’ waren nu alle moslims vást bekeerd tot vrome katholieken?
  Besef je wel zelf wat je vertelt?
  Hoe zouden ze dat gedaan hebben? Moslims met de bijbel rond de oren meppen of op je knieën gaan liggen en je andere wang toekeren terwijl je gekeeld wordt, zoals het dhimmi’s betaamt?

  Braakneigingen krijg ik van naïeve pilaarbijters die menen de waarheid in pacht te hebben en zelfs de schuld voor islamitisch gedachtengoed en veroveringszucht menen in onze schoenen te kunnen schuiven, overeenkomstig hun christelijke zelfkastijding waar ze chronisch aan blijven lijden.

  Wil jij de schuld op je nemen voor wat islam verziekt en teweeg brengt in onze westerse, christelijke maatschappij?
  Ga je gang, by all means maar waag het niet om mij en andere bewuste, westerse mensen die evolueerden en hun geloof eigentijds en naar eigen goedkeuren belijden, te schofferen door de verantwoordelijkheid in onze schoenen te schuiven voor de hypocriete schijnheiligheid van de islam, takkyia geheten waardoor de gesel islam hier voet aan de grond kreeg!

  Het is de schuld van domme naïevelingen van eígen bodem die zichzelf kastijden, hun eigen geloof verloochenen, zichzelf beschuldigen en de zonden van de hele wereld op zichzelf nemen dat islam vrij spel heeft.
  Blijf vooral zo tolerant en christelijk verdraagzaam voor de onverdraagzame islam, moslims zijn je er dankbaar voor dat je reeds buigt en op je knieën gaat liggen voor onderwerping aan hun islamitische suprematie zonder enig verzet, enkel door jezelf en gelijkgestemde andersgelovigen af te kraken.
  ====================

  @Esther:
  “@ Hallo Oma, u heeft uw mening weer duidelijk neergezet.
  Er zit maar met één klein puntje wat een beetje vreemd overkomt. Als een buitenlander ouderen mensen berooft, en
  voor dood achter laat… dan is het vreselijk. Dus met Nederlandse jongeren is het minder erg…
  Oma, misschien moeten we beiden wakker worden. De hele wereld is rot.
  Nu ga ik weer even genieten van mijn roze wolk, zolang het nog duurt.”

  Is dat alles wat je te zeggen hebt?
  Een nietszeggend, belerend vingertje met een racistische ondertoon door woorden in mijn mond te leggen die niet zijn gezegd? Enkel om weer buitenlands, crimineel tuig te vergoelijken, Nederlandse jongeren te schofferen en trachten weg te zetten als criminelen door met het vingertje te wijzen en misdrijven te verwijten, begaan door hoofdzakelijk allochtonen?
  Er werd nog nóóit een bejaarde zo brutaal en tot bloedens toe mishandeld door een Nederlandse autochtoon voor een paar centen, ik daag je uit één geval te bewijzen uit de reeks opsporing verzocht – ééntje!

  Alsof niet élke misdaad/crimineel af te keuren is, ongeacht de afkomst, voor míj toch!
  Voor jou schijnt het minder erg te zijn als de crimineel gekleurd is – en dat wordt overigens élke week weer in ‘opsporing verzocht’ toch onmiskenbaar bewézen, net als in talloze artikels op deze website.
  Maar je krijgt het niet uit je strot om de realiteit te erkennen dat allochtonen/moslims wél oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteitstatistieken én in de gevangenissen, in héél europa nog wel. (Je hebt nog wat meer artikels van Xander hierover nodig?? Of beperk je tot het Geloofsforum, daar kun je de realiteit nog ontkennen!)
  Hoe christelijk ben je dan als autochtoon eigenlijk wel als je met alle geweld je eigen landgenoten vals blijft beschuldigen?
  Waar is dan je tolerante, ‘christelijke’ houding als het gaat over je eigen volk?
  Dan is je andere wang toekeren opeens niet van toepassing?
  Natuurlijk is de hele wereld rot, vooral als je zelfs je eigen landgenoten uitspuwt..maar dan wel verdraagzaamheid zitten te prediken, hé?
  Je wil echt niet weten wat ik van zulke inconsequente, immorele houding vind…

 27. @Harold: 9: 21 am. Respect Harold. En inderdaad het gaat niet om instituties, maar met een levende relatie met Jezus Messias. Ik ben het dus met U eens.

  Esther: 2: 10 pm. Amen, Esther, zo is het. Ook voor U Gods rijkste Zegen, door Christus Messias.

 28. Hallo Harold, heel mooi en duidelijk heb je dat neergezet. Je haalde de diepste kern aan.
  Dat Jezus Christus juist kwam om de mens te redden… ieder mens, géén onderscheid.
  De Heere Jezus kwam óók voor moslims en mensen van de islam.

  Ik was zelfs voorzichtig met mijn laatste antwoord, net of ik niet wou schrijven over de Heere Jezus.
  Ook een enorme les voor mij, blijf altijd vasthouden aan Hem, en kom er altijd voor uit, ook al krijg je tegenstand.
  HIJ die ons mensen zo lief had om voor ons te sterven.
  Dát is wat de wereld moet weten.
  Daarom zo dankbaar dat ook bij mensen die eerst moslim waren, nu de Heere Jezus hun Heere en Verlosser is.
  Onze broeders en zusters. Dank je Harold.

  @ Remco, kort neergezet, daar is geen speld tussen te krijgen. Dank je.

  Dat velen nog hun hart mogen openen voor de enigste Redder van de mensheid, Jezus Christus.
  Gods zegen om jullie heen, en hartelijke groet van mij, Esther.

 29. Hallo Kim…. ik wil eerst even zeggen dat ik absoluut niet rooms bent. Ik geloof wel, maar heb niet het etiket van één of andere geloofsrichting, ben dus nergens lid van.
  Ik ben het ook volledig met je eens… géén EU.
  Zelfs zonder al die buitenlanders, wordt het een drama. Even buiten het geweld om… hoeveel mensen komen nu al niet eens rond… wij als volk zijn de melkkoeien, en de EU wordt steeds rijker en rijker.

  En wat de moslims betreft… niet iedere moslim is namelijk zo. Wat ik in mijn eerdere reactie al schreef. Het zijn de extremisten. Wereldwijd heb je extremisten, ongeacht welk geloof of ideaal iemand volgt, onder alle lagen van de bevolking.

  Kim dit is een onderwerp waar ieder zijn/haar mening over heeft. En hierbij wou ik het ook laten.
  Trouwens, mooi lied en prachtige zwart/wit beelden over Drenthe.
  ~~~~~~~~~~~~
  @ Hallo Oma, u heeft uw mening weer duidelijk neergezet.
  Er zit maar met één klein puntje wat een beetje vreemd overkomt. Als een buitenlander ouderen mensen berooft, en
  voor dood achter laat… dan is het vreselijk. Dus met Nederlandse jongeren is het minder erg…
  Oma, misschien moeten we beiden wakker worden. De hele wereld is rot.
  Nu ga ik weer even genieten van mijn roze wolk, zolang het nog duurt.
  ~~~~~~~~~~~~
  @ Hallo Ster… over de koran, en allerlei aanhalingen daar uit dat zegt mij niets.
  Ik heb al vaker hier en daar aanhalingen van de koran gelezen… Het komt erg tegenstrijdig over.
  Wat er overal gebeurd… daar is niemand blij mee, ik ook niet.
  Alleen, ga ik niet allen vanuit die religie… over één kam scheren.
  En wat er in de wereld gebeurd… bijna alles is niet goed te praten. Dat ben ik met je eens Ster.

  Mijn reactie heeft schijnbaar veel stof doen opwaaien.
  Kim, Oma en Ster… nog een fijne dag en Gods zegen om jullie heen.
  Hartelijke groet, Esther.

 30. Esther heeft zeker een punt. We kunnen allemaal dramatisch doen over de vernietiging van het christendom, maar christendom in de vorm van kerkelijke instituties heeft niets te maken met de uiteindelijke Bijbelse boodschap. De Bijbel is waarschijnlijk het enige heilige boek dat niet religiegerelateerd is. Kijk je in de Koran, dan lees je talloze malen dat de islam de enige en ware religie is. In de Bijbel wordt de religie christendom helemaal niet genoemd. Jezus spreekt in de Bijbel ieder mens persoonlijk aan en wordt er met geen woord gerept over dat je perse bij een bepaalde club moet toebehoren. Het enige wat telt is dat het Evangelie een vaststaande boodschap is over Jezus Christus die de wereld gered heeft. Dit kun je geloven of niet. punt. dat is geloof.

  Wel kwamen in Bijbelse tijden mensen voor die deze boodschap persoonlijk geloofden en samen kwamen als gemeente om elkaar te steunen en op te bouwen. Maar dit staat haaks op wat de huidige kerkelijke instituties zijn. Je moet ten eerste een verplichte ledenbijdrage betalen, dopen kan alleen als je lid bent en dan moet je de kerkelijke visie op Bijbelse zaken onderstrepen en komen er allerlei regels en verboden om de hoek kijken om zo een plekje in de hemel te `verdienen`. Herkenbaar? juist, exact hetzelfde als de ideologie islam.

  De Bijbelse boodschap is nog steeds, dat Jezus Christus ons redde om niets! Een gift uit liefde! We hoeven geen regels en geboden te onderhouden om behouden te worden. Als wij een bepaalde levenshouding aannemen, dan komt dit voort uit ons geloof en is dat een teken dat ons persoonlijk geloof leeft en wij verandert worden. Dat is iets heel anders dan verplicht regels en geboden opvolgen omdat de kerk dit oplegt met een boodschap die haaks staat op de Bijbelse boodschap van `behoudenis enkel door geloof`.

  Christendom vandaag de dag heeft niets meer met geloven te maken en is vergelijkbaar met islam, met het verschil dat christendom veel toleranter is dan de islam. Maar uiteindelijk geldt bij de kerkelijke christendom dezelfde overtuiging als in de islam: `Kom bij ons clubje en volg onze regels op, want dat is de enige methode om je plekje in de hemel te verdienen`.

  Ik ben absoluut anti-islam, maar ik ben ervan overtuigd dat de groei van de islam mede de schuld is van het christendom. Doordat christelijke groeperen enkel gericht zijn geweest op zieltjes winnen uit eigen belang, mensen regels opleggen en het invoeren van allerlei rituelen, is de echte Bijbelse boodschap verloren gegaan. De boodschap dat ieder mens, ook de moslim en de atheist gered is door Jezus Christus door het geloof. Het verdwijnen van deze boodschap heeft geleid tot massale kerkverlating, waardoor het christelijke antwoord op de islam volledig is verdwenen. Met een krachtige christelijke achterban die niet gericht is op kerkje spelen, maar op de Bijbelse boodschap van Jezus Christus, had de islam nooit een voet op Nederlandse bodem kunnen zetten en waren Nederlanders niet massaal in islamitsche praatjes getrapt.

  Mensen die roepen dat de joods/christelijke cultuur door de islam verdwijnt hebben uiteraard gelijk en het is bewonderingswaardig dat zij daarvoor op willen komen, maar hoeveel van deze mensen geloven ook in wat de Bijbel zegt? In de meeste gevallen is dit enkel om anti-islam redenen. En gelijk hebben ze, maar durven zij ook verder te kijken, naar de werkelijke oorzaak waarom islam het zo goed doet en waarom wij in het westen alle islamitische smoesje geloven en zo weinig tegenwicht kunnen bieden? Bijbelse kennis ontbreekt en dat is juist een van de krachtigste geestelijke wapens tegen de ideologie islam.

 31. @Kim…is dit niet een heel negatief verhaal, wat u hier ophangt? Oke, er zijn rotte appels onder de Moslim-bevolking…maar zijn die niet onder alle bevolkings-groepen? Hitler, was dat een Moslim? Stalin, was dat een Moslim? Of Pol Pot? Of de afgelopen jaren…Anders Breivik? Kars Tatus? Tristan van der Vlis? En die gozer laatst in Nieuw Zeeland? (49 doden)! Die was zelfs specifiek tegen Moslims gericht! Dus wijs alstublieft niet alleen met de vinger naar de Moslim bevolking!

 32. @Ester Weet dat de islam de Cristendom aan het vernietigen is.
  Weet dat de islam de vrouw onderdrukt. Zie hoofdstuk vier in de koran, de an nisa nummer 34 en 43.
  Weet dat volgends de islam pedofilie is toegestaan, Mohammet was getrouwd met ene kind van 7 jaar en consumeerde het toen ze 9 was. Zie de hadith.
  Weet dat volgens de islam ongelovige gedood horen te worden. Ook dat kan je lezen in hoofdstuk vier de an nisa.
  Weet dat Mohamet hun voorbeeld is en weet dat hij met zijn zwaard 600 mensen persoonlijk onthoofd heeft omdat ze zijn woord geloofde.
  Ik woon in Frankrijk en zie hier veel om me hene en weet wat ons te wachtenn staat als de mensen alles toe laten wat er nu gaande is.
  Ik heb in de 15 jaar tijd dat ik in Frankrijk woon al drie aanslagen van dichtbij meegemaakt.
  Word wakker en kijk om je hene!!
  Hoeveel doden moeten er komen voor jij zegt stop met deze waanzin!
  Lees de koran en je weet wat je in huis haald.
  Met al dat geld wat hier besteed word aan 1 vluchteling kan je daar ginder er tien mensen mee helpen sommige beweren er zelfs het dubbelen ervan.
  Ik ben voor echte humane hulp dus niet als het regend in een modder laten lopen maar degelijke mooie tenten met goede paden voor de deur, waarom ze dan hier laten komen als die humane hulp in praktijk te brengen is?
  Alle mannen die hier komen (dit wat ik nu ga schrijven weet ik van een vrijwilgster van de azc) kunnen lezen en rekenen wat vele afrikanen niet kunnen.
  Dus wat blijft er in Afrika achter?
  Wie komen hier? alleen de sterken mensen.
  Dus wat blijft er achter in Afrika.
  Ik zie dit als genocide op beide volkeren van zowel hier en daar in Afrika.
  Wat er nu gaande is is niet goed te praten.

 33. Beste @Esther,
  je zegt: ‘maar wij allen ook niet’.
  Europa en vooral de christenen en Joden zijn liefhebbende mensen.
  De islam is bedacht in de zevende eeuw om ons uiteindelijk kapot te maken.
  Waarschijnlijk ben je Rooms, maakt niet uit, maar laat een ieder in zijn eigen geloof, doch geloof is iets anders dan een haatcultuur dat hier binnengesleept wordt, dat ons cultuur kapot wil maken in opdracht van de nwo. Om ons met haat en spijkerbommen hier kapot wil maken. Het is oorlog, Esther. Begrijp je dat wel?
  Zonder leger.
  Hoe makkelijk kun je het maken. Eén EU ? dat bestaat niet en zal nooit gaan werken.

  Ik ben kim, Drentse en dit is mijn paspoort.
  Ook een vriendelijke groet van mij

  https://www.youtube.com/watch?v=Dnpl0cFdN-c

 34. Een volk dat gelooft in een God is makkelijk dom te houden. Het Europese volk is te vrijgevochten en moet weer wat onderdrukt worden. Wij protesteren en staken te veel en dat is moeilijk te regeren. Omvolking is m.i. enkel en alleen om het de politieke leiders makkelijk te maken. Amerikanen zijn over het algemeen (als kudde, niet als personen) zowiezo al te dom en hier zullen de leiders ze makkelijker sturen. Moslims zijn het ideale vervangingsvolk omdat ze aggressief zijn en mensen dwingen om te bekeren, en ze volgen de iman en hun geestelijken nog blindelings. Ik denk dat dit in de tijd met de Romeinen en de Christenen ook zo gebeurt is, de geschiedenis herhaalt zich.

 35. @Esther:
  “Als je zo die hele geschiedenis doorloopt, enorm hoe veel vermoord zijn onder het rooms-katholieke kerk, of onder het communisme, onder het bewind van Hitler… en ga zo maar door. Al die onzinnige oorlogen.”

  Spuugzat ben ik het overloze geleuter over de moorden in het verleden door de kerk!
  Dat interesseert toch geen mens meer want er zijn andere katten te geselen wat betreft oorlogen, moorden en terrorisme NU, 2019, de 21ste eeuw – telkens die ouwe, katholieke koeien uit de sloot sleuren uit zelfkastijding, zelfverloochening om de huidige gruwelen van een uitheems (bij)geloof te kunnen vergoelijken en te minimaliseren.
  Níemand, zelfs niet de meest verstokte pilaarbijter, zal zich nog persoonlijk schuldig voelen voor de begane misdaden in vorige eeuwen door de kerk – en terecht!
  We kénnen allemaal onze voorgeschiedenis zonder daarmee telkens weer rond de oren hoeven gemept te worden in een poging om een kromme vergelijking te maken met wat er heden ten dage aan de hand is in de wereld door de gesel islam.

  Je betoogt tegen een veralgemening van moslims maar schuwt dan niet om zélf alle katholieken/eigen burgers en zelfs de ménsheid over een kam te scheren, die zijn dan opeens wél allemaal schuldig en nog wel aan kerkelijke misdrijven vóór ze geboren werden.

  “Wat er in de wereld gebeurd, is ontstellend verschrikkelijk. Dan heb ik het over het totale menselijke geslacht. En niet alleen moslim/islam.
  En niet alleen maar één één bepaalde groep.”
  Jáwel één bepaalde groep verziekt de hele wereld door hun haat jegens alles wat niet-moslim is: aanhangers van islam – nog steeds het zonlicht ontkennen en weigeren man en paard te benoemen terwijl elke dág opnieuw bewijzen worden geleverd…dat wordt dus politiek correct gelul genoemd.

  Bid jij maar voor moslims en toon je christelijke liefde, in ruil zullen moslimjongeren op gestolen brommerkes je wel overvallen voor je handtas, inbreken of beroven…nog nooit “opsporing verzocht” gezien, zeker?
  Daar is nog zélden een “blanke, kátholieke dader” te zien…
  Maar een béétje naïef…bezoek eens de autochtone bejaarden met rollator die gewelddadige smeerlapkes op bezoek kregen en als bebloede slachtoffers voor dood werden achtergelaten in eigen huis of in de hal van hun appartement nadat hun pinpas in de winkel werd afgekeken en ze van hun juwelen en geld beroofd werden.
  Op welke planeet leef jij wel?
  Realistisch ben je in elk geval niet, wél zelfverloochenend en beschuldigend naar eigen volk én zelfs de hele mensheid toe met intussen de verantwoordelijkheid voor gruwelen, begaan in naam van islam, af te schuiven op de duivel..omg!

  Kom van je roze wolk af en smell the coffee, met bidden alleen en wijzen naar onszelf zullen we er niet komen tegen moslims die het gedachtengoed delen van gewelddadige moslims/extremisten die genadeloos iedere niet-moslim uitmoorden uit naam van hun islam ideologie.

 36. @AEO,
  Dank je wel voor je prachtig bericht. Het is ook triest dat ik niet meer durf te reizen naar onze prachtige Europese steden.
  Dat is door onze linkse stemmers hier in NL ons aangedaan om veel haatmensen hier naar toe slepen die er niet toe doen. Sorry, voor de goeden onder jullie.
  Het is één en al haat en ellende hier. Overal is er dood en verderf door de bewuste door de nwo (lees: amerika en cia etc) kapot makers van ons continent.

  Nogmaals, bedankt voor suggesties voor veilige reizen elders. Zal het zeker overwegen.

  kim

 37. @ Hallo Kim…
  Ik zie niet helemaal de moraal erin. ‘Verraad je eigen volk nooit en te nimmer’.
  Volgens mij zie ik dat niet in mijn reactie…. Ik ben wel zo realistisch, om ‘mijn volk’, niet door een roze bril te zien.

  En ja, Kim dat is waar, de islam was er nog niet… maar wij allen ook niet.
  Ook de roomse kerk was er nog niet…enz. enz. enz.
  Het offer van Jezus is voor ieder mens die Hem en Zijn offer aanvaard, door alle eeuwen heen.

  Het gaat niet om de islam … dat is maar een naam.
  Het gaat om het echte kwaad, de duivel met zijn demonen.
  Nu wordt de islam gebruikt… net zo als het rooms pauselijk systeem gebruikt werd. Of Hitler, de duivel gebruikt mensen van alle slag… door alle lange eeuwen heen.

  Zo zie ik dat nu éénmaal.
  Hartelijke groet, Esther.

 38. Beste @ Esther,
  De moraal van het verhaal is:

  Verraad je eigen volk nooit en te nimmer.

  De islam bestond niet eens toen Jezus zijn vreselijke offer heeft ondergaan.

 39. En Baudet mag nog steeds niet spreken over homeopathische verdunning… tja
  en dat de Oudnederlandse bevolking nog steeds gevoelig is voor de bangmakerij van Rutte en de zijnen werd pijnlijk duidelijk bij de Europese verkiezingen,, Elk land krijgt de machthebbers die het verdiend en die gekozen worden..Heel triest allemaal. Grote bedrijven betalen geen winstbelasting en we staan er bij en kijken er naar en verder doen we niks!

 40. Ik weet dat het voor velen moeilijk te bevatten is… maar niet elke moslim hoort bij het rijtje.
  Als dat werkelijk zo was… dan was er niet één moslim tot geloof in de Heere Jezus gekomen.
  Ik heb zelf moslimgezinnen gekend, waar de moraal veel hoger ligt als bij menig Nederlander.

  Wat er in de wereld gebeurd, is ontstellend verschrikkelijk. Dan heb ik het over het totale menselijke geslacht. En niet alleen moslim/islam.
  En niet alleen maar één één bepaalde groep.

  Als je zo die hele geschiedenis doorloopt, enorm hoe veel vermoord zijn onder het rooms-katholieke kerk, of onder het communisme, onder het bewind van Hitler… en ga zo maar door. Al die onzinnige oorlogen.
  Maar ook de gewone burger… hoe enorm veel kinderen misbruikt worden, door eigen familie of door anderen…. alleen zijn dit vaak verborgen feiten.
  Moord en doodslag is er al vanaf het begin. Zowel in het groot als in het klein, ongeboren vruchten die het levenslicht niet wordt gegund.
  Als er gelovigen in Christus zijn, leren we toch juist om voor ieder mens te bidden, en liefde te betonen. Dat gaat niet van onszelf uit, daar ben ik mij heel erg van bewust, daar hebben wij Christus Jezus voor nodig.

  Het gaat niet eens om ons… maar we zetten ons zelf zo bedrieglijk neer.
  Jezus kwam ook voor de moslims en mensen van de islam…. wie zijn wij dan om dat kostbare offer teniet te doen, net of het allemaal alleen om ons moet gaan.

  Ik snap heel goed dat het benauwend is, wat er momenteel overal gaande is… maar, vanuit de Bijbel moesten wij weten dat al deze dingen zouden gebeuren. De wereld is razend, maar ooit komt er een einde aan.

  vriendelijke groet, Esther.

 41. In de grote steden is het een verschrikking hoe eigen volk wordt gediscrimineerd
  Alles wordt onderworpen aan de islam en er niets tegen wordt gedaan.
  Alles kost geld dus migranten ook, al werken ze, ze kosten geld. Wat bezuinigt wordt op eigen volk.
  Ook wij reizen niet meer door alle bezuinigingen.
  En verwachten ze nog weer een grote crisis.

 42. Cefas,

  dan moest je maar voor extreem-rechts hebben gestemd zoals 811.000 Vlamingen !

  Vergeet echter niet dat islamisering opgelegd is door de Saoudi’s in ruil voor 5.000 miljard dollar die de Saoudi’s hebben uitgetrokken om van Europa een klifaat met Shariawetgeving (zoals in veel plekkenin Engeland !) te maken …Gelukkig maar voorspelt de H. Bijbel de totale vernietiging van Saoudi-Arabië door Perzië (= Iran) !!!

 43. Dit is een Nederlandse website en blijkbaar kunt u wel Nederlands lezen.
  Gelieve uw post in het Nederlands te schrijven en niet in het Engels. Mod.

 44. Op economisch gebied heb je niets aan immigranten. Ze zijn laag-niet opgeleid en vervelen zich dood. Dan maar in de crminaliteit. Als dan niet wordt opgetreden , is er vrij spel : met de bevolking als slachtoffer. Dat is ook in nederland zo.
  Daarbij wordt de eu groter en brengt dat kosten met zich mee om armere landen er bij te houden. Nog meer lastenverzwaring voor de werkenden.

 45. Het is gewoon niet te bevatten hoe Nederland ziet dat moslims de zaak overnemen je ziet het al in Engeland hoe blind kan je zijn om op die partijen te stemmen de bijbel hebben ze nooit geloofd maar het komt allemaal zoals de schepper het heeft gezegd

 46. @Will: 11:02 pm. Klopt wat U zegt. En alles in overeenstemming met: ” De Resolutie van Straatsburg”, uit 1975.

 47. Wij waren vorig jaar in Halle, Duitsland en vroegen ons ook al af in welk werelddeel we beland waren. We wonen in Tsjechie en zien behalve wat Aziaten bijna geen mensen van buiten Europa. Ja, we worden hier wat “wereldvreemd”.

 48. @Kim,
  Het is toch wel erg triest als je niet meer durft te gaan reizen. Laat je niet overheersen door angst om te reizen. Er zijn ook nu nog best wel mooie reizen te maken. Neem nu dat prachtige eiland Madeira. Het ligt in de Atlantische Oceaan en is van Portugal. Je kunt er van zeer mooie natuur genieten en moslims zie je er niet.
  IJsland is ook een absolute aanrader. Tussen half september en eind maart maak je kans om daar het Noorderlicht te zien. Ik heb daar tijdens oktober 2017 het Noorderlicht 4 avonden op rij gezien. Maar ook de landschappen zijn betoverend, o.a. zijn er tientallen hrote watervallen. En dan nog de geysers!
  En ook Spitsbergen, een van de meest bijzondere plaatsen waar ik ooit ben geweest. Noorderlicht, met sneeuwscooters rijden, of met een snowcat s’avonds de toendra op. Of een tocht met een hondenslee, het is ongelooflijk mooi daar, en super veilig. Blijf reizen, het is veel te leuk om dit na te laten. Bovengenoemde plaatsen hebben nog nooit terreur aanslagen meegemaakt!

 49. Wat bezielt de politieke leiders die achter deze evolutie staan. Waarom?
  Waar begint de oorzaak van dergelijke evolutie?
  De kiezers die ‘trouw blijven op deze, hebben die geen politiek verstand en kunnen ze niet verder kijken dan hun neus lang is. Bestaat er geen bril die hen wat verder laat kijken?
  De volgende 30/50 jaar als de mens nog bestaat zal alles behalve aangenaam zijn.
  Dan kan ik vanuit mijn kosmisch stof mischien waarnemen.

 50. Zoooo blij dat ik voor Vlaams Belang stemde (voor de eerste keer van mijn leven) …

 51. TJa als het Nederlandse stemvee maar blijft stemmen op Figuren als Frans Timmermans….

 52. Over niet al te lange tijd ook in de Nederlandse steden , Bedankt achterlijk links stemvee , ga zo door en wordt zelf het ( af)slachtoffer .

 53. De doelbewuste transitie/omvolking van de oorspronkelijke Engelse bevolking is in volle gang, niet alleen daar maar ook in ons land en de rest van West Europa. Waar zal dit op uitlopen? Deze ontwikkeling is een tikkende tijdbom die zal exploderen met vreselijke gevolgen en zal de periode van de Grote Verdrukking inluiden.

 54. John Cleese is een geweldige acteur. Vooral de (maar) 12 afleveringen van Fawlty Towers.
  En de films waar hij in speelde. Londen ben ik vaak geweest maar durf er niet meer heen. Parijs ga ik ook niet meer heen. Ik ga nergens meer heen, blijf in mijn eigen veilige haven.

  Wat de Somaliërs betreft, fijn dat jullie je nageslacht terughalen naar eigen geboorteland, maar het is jullie schuld, eerst meisjes genitaal kapotmaken en wegsturen naar een onbekend land met de daders die mee reisden, hoe giftig kun je zijn. Iedereen moet weer terug in het kippenhok, op het stok en slapen als het donker wordt en kakelen en kraaien als het licht wordt.

  Met andere woorden, wat doen jullie hier op ons continent. Geld? dat stelt niets voor, geluk is alles en dat komt niet in jullie vocabulaire voor.

Comments are closed.