Ontslagen hoofd inlichtingendienst waarschuwt dat Europese grenzen nog steeds openstaan voor migranten

‘Er is hier integratie, maar omgekeerd, namelijk in de Arabische, Salafistische en Turkse samenleving’ – Uitzetbeleid West Europa ‘een ramp’ ‘We moeten voorkomen dat we weer een totalitaire dictatuur zoals de Nazi’s krijgen’ –Afbeelding: Embed from Getty Images (2).

————————————————————————————————————————————–

Hans-Georg Maassen (foto) werd vorig jaar door bondskanselier Merkel ontslagen als hoofd van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BfV) omdat hij het had gewaagd openlijk te wijzen op het verband tussen massa immigratie en de fors toegenomen criminaliteit, en tevens op de heimelijke steun die extreemlinkse terreurgroepen zoals Antifa krijgen van onder meer de sociaaldemocratische SPD. In een vraaggesprek met de Hongaarse TV-zender M1 waarschuwde hij dat de grenzen van Duitsland en West Europa, in tegenstelling tot wat door de politiek wordt beweerd, nog steeds openstaan voor migranten.

Maassen wees op de enorme problemen die er zijn met het integreren van grote aantallen migranten. Integratie is volgens hem alleen mogelijk als je migranten ertoe dwingt. ‘Het moet worden geëist. Mijn zorg is dat er nu wel integratie is, echter niet in de Duitse samenleving, maar in de Arabische, Salafistische of Turkse samenleving in Duitsland, zodat we parallelle samenlevingen krijgen. Vanuit mijn oogpunt moeten we dat met alle macht voorkomen.’

Uitzetbeleid in West Europa ‘een ramp’

Van het terugsturen en uitzetten van migranten komt vrijwel niets, voornamelijk omdat de landen van herkomst weigeren hun onderdanen terug te nemen. Ook vinden ze het wel prima dat veel migranten hier hoge uitkeringen en toeslagen krijgen, omdat een deel daarvan naar familie in hun thuislanden wordt overgemaakt.

‘Daarnaast zijn er de zogenaamde NGO’s die opzettelijk uitzetting voorkomen door de afgewezen asielzoekers te ondersteunen of te verbergen. Al met al moeten we constateren dat het Duitse uitzettingsbeleid een ramp is, maar helaas niet enkel in Duitsland, maar ook in andere West Europese landen (zoals Nederland).’

‘Totalitaire meningendictatuur moet worden voorkomen’

Het vanwege zijn opmerkingen over de zoveelste migranten steekpartij in Chemnitz door Merkel ontslagen hoofd van de BfV zei daarnaast dat veel Duitsers naar hem toekomen om hem te bedanken omdat hij het gedurfd had de harde feiten over open grenzen en massa immigratie openlijk aan de kaak te stellen.

 ‘Mijn grootvader werd slecht behandeld door de Nazi’s, en mijn oom werd vervolgd,’ legde Maassen uit. ‘De beschrijvingen van die tijd doen je eraan herinneren dat totalitarisme en een meningendictatuur vandaag weer mogelijk zijn. Ik zeg niet dat dit nu al het geval is in Duitsland, maar het moet wel voorkomen worden.’ (1)

Zijn eigen ontslag bewijst echter dat die totalitaire meningendictatuur reeds een feit is, en de komende jaren in heel West Europa alleen maar harder zal optreden tegen alle niet gewenste, afwijkende meningen, met name op het gebied van immigratie, islam, klimaat en de in de maak zijnde EU-superstaat.

Xander

(1) Breitbart
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

21

 1. Je behoeft geen geleerde te zijn, om te concluderen dat we door een stel zwakzinnige psychopaten geregeerd worden, die enkel en alleen voor hun eigen carrière daar zitten. Die zorgen dat zij na hun politieke carrière bij hun begunstigde aan de slag kunnen voor een mega salaris waar zij eigenlijk niets behoeven te doen. En alles wordt door de belasting betaler betaald. De belastingbetaler is door hen allang monddood en ondergeschikt gemaakt, om zo het vriendjes carrousel op volle toeren te laten komen. Om te graaien wat te graaien valt van de belastingopbrengsten. Om daarvan mooi weer te spelen, eerste instantie voor hun zelf en tweede instantie voor hun maatjes. Om zo garant te zijn dat zij altijd uit de ruif kunnen mee profiteren.

 2. De open grenzen-politiek komt uit de koker van Brussel en Straatsburg met welwillende toestemming van Merkel & Macron.

  In de voormalige Oostbloklanden géén terreuraanslagen en veel minder criminaliteit gepleegd door z.g. kennismigranten. Dus betere bewijzen dat men in de gastvrije landen een heilloze weg is ingeslagen kunnen niet geleverd worden.
  Desondanks blijft men gewoon stug doorgaan via het sluiten van pacten en verdragen met dit rampzalige omvolkingsproces wat op de langere termijn zelfs op een burgeroorlog kan uitdraaien.

  Hopelijk schrikt het volk in West-Europa nog op tijd wakker en zal dit blijken via de verkiezingen voor het Europees parlement.

  Misschien wel onze allerlaatste kans…

 3. en zie hier het Kalergie-plan naar tevredenheid van “de elite” in volle werking.

 4. @Bundy: 2:12 pm: Helaas niet, beste Bundy. We gaan “de bietenbrug”, op, door deze EU(SSR) politiek.

 5. @ Mol
  Van het kastje naar de muur, dat klopt.
  Eigen volk heeft het zwaar omdat ook rechters verwijzen naar de politiek.
  Misschien dat er in mei een ommekeer mag komen.

 6. @moderator .
  Hetgeen ik geschreven heb over het totaal politiek “correct ” doorgedraaide Duitsland is de waarheid . Daarom schreef ik ook ; dit bericht is geen grapje .

 7. En dat is hier ook al. Aan de gang je eigen kinderen kunnen niet huren al die woningen gaan Nasr deze gelukzoekers met uitgebreide uitkering en gratis gezondheidszorg .
  Moet is wat nodig hebben bij de gemeente je wordt van ene kastje naar andere gestuurd
  Vaag deze ELITE weg door niet meer op deze te stemmen

 8. @Raveltje: 8:24 pm: Helemaal met U eens. En we leven al in de dictatuur van de EU (SSR). Het “vierde rijk”.

 9. het maakt mij razend dat de bevolking machteloos staat tegenover deze wereldvreemde machthebbers,zelfs in het stemhokje,want na de verkiezingen doen ze weer gewoon hun goesting,en word er naar het volk niet meer geluisterd,de buit is binnen,trek u plan. een moegetergde belg.

 10. @Rick: enkel de struisvogel ontkent wat er zal gebeuren want die zit met zn kop in het zand en ziet de slager met hakbijl niet, die reeds naast hem staat….elk weldenkend mens met een gram hersens beseft dat de verslagen daesh/is terroristen reeds massaal europa zijn binnengekomen, verscholen tussen vluchtelingen en asielzoekers, mogelijk gemaakt door de ongecontroleerde immigratie tsunami sinds 2015, toegestaan en georkestreerd door eu/eigen politiek.
  Het gaat intussen al zover dat autochtone europeanen ongestraft mogen verkracht, aangerand en zelfs vermoord mogen worden, de rechtstaat niet meer bestaat en de europese belastingbetaler tot op het bot bestolen en gediscrimineerd wordt door eigen politici.
  Dat is geen waarzeggerij maar de oogkleppen afzetten en de tekens aan de wand hér-en érkennen.
  In mei krijgen europeanen de kans om met het wangedrocht eu, vol met gebuisde, graaiende landverraders, af te rekenen.

 11. Wat is er met de website gebeurd, xander?
  Zie nu dat ie niet meer te bereiken valt…

  Punt.nl is ermee gestopt en heeft XN zelf een website gemaakt die gehost wordt door Mijndomein. Mod.

 12. Duitsland ( Europa ) is volmaakt en reddeloos verloren door toedoen van de gedachtenpolitie die ondanks de totale chaos gewoon doorgaat alsof het 40 jaar geleden is .
  Wanneer je daar wegens een delict voor moet komen krijg je een brief van het O M of je een homosexuele , een lesbische , een transgender of een she-male als advocaat wilt .
  Over huidskleur zeggen ze niets maar de kans dat er een blanke heterosexuele advocaat verschijnt lijkt mij nihil . ( geen grapje ) .

 13. men beseft in de warme landen niet dat 90% van onze lichamelijke inspanningen en inkomsten daaruit
  opgaan om het koude klimaat hier te weer staan,
  en dit gaat al eeuwen zo,
  en dat soort overleven zit in ons dna
  ik noem maar, huis,auto,kleding, gas,water en elektriciteit, oke een beetje uit de hand gelopen
  marr jaaa ies toch ies duur europa, ben bijstandtrekker vertel mij wat

 14. tja een hutje van pallets en golfplaten werk hier niet met deze temperaturen
  stond niet is de folder,
  terug gaan was een optie, maar hulp afslaan is ook zo onbeleeft

 15. @René van Zalk:
  U zou zomaar op de kermis kunnen gaan werken. Als waarzegger met zo’n glazen bol.
  Wat een vaag gezwam á la “water is nat”.

 16. Zo iemand ontslag geven zegt genoeg over Merkel
  Weer iemand die voor de waarheid opkomt die eruit wordt geknikkerd.
  Een superstaat en welk deel heeft Nederland daarin? Weer pretpark, zoals Hitler wilde?
  De bevolking wordt monddood gemaakt en dat heet communisme.
  En ja, in alle landen dictatuur.
  Eigen gewone bevolking wordt onderdrukt door wat Xander in de laatste alinea noemt
  Het is niet vreemd dat veel mensen aan oorlog denken. Op hen wordt teveel bezuinigd.
  Winst maken over armoede is nog nooit ergens goed voor geweest. Daar komt meestal oorlog van.
  Een superstaat zonder ongelukken en ziekten? Dat bestaat immers niet.

 17. Democratie is een goede beleidsstructuur.
  Maar het niet na komen van deze structuur en zich democratisch noemen ,noem ik een geestelijke leegte.
  Of zooals einstein zegt,oneindige domheid.

 18. Tja, het is mij allang bekend dat het zo gaat dat hoef je geen geleerde of wat dan ook voor te zijn..
  De boten komen nog steeds aan een voor de bühne wordt er even moeilijk gedaan.
  Het is een ramp.

 19. Wanneer gekeken wordt naar het persoonlijkheidsprofiel van daders van terreurdaden in Nederland ziet het er niet zo positief uit voor de toekomst. Er lopen alleen al in Nederland meer figuren als Gokmen T., Malak F., Mohammed B. en Volkert vd G. rond. Laat staan in heel Europa met de open grenzen.

  Terecht dat de NCTV het dreigingsniveau op vier houdt.

  Het lijkt echter bewust beleid te zijn. Om toch door angst naar die dictatuur te komen?

 20. Er komen de komende jaren nog meer terroristische aanslagen (in NL) uit de koker van de islam. Vooral grote steden in het westen van NL worden het doelwit.

Comments are closed.